A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Csillagom végre hazai pályán újra! De örülök! Lélekben vagy tucatszor meglátogattalak és fogtam a kezedet, érezted a gondoskodást? :)

Döncinek el volt rendesen záródva a könnycsatornája, állandóan gennyes volt a szeme, pár hónapig türelmes voltam, aztán hiába mondta a gyerekorvos, hogy éves koráig kinövi, inkább elvittem szemészhez és ö átmosta neki. Ez nem múlott volna el magától, mert ahogy a doki mondta, rendes ellenállásba ütközött a mosáskor és át kellett a hártyát szúrnia. Utána is volt néha gubanc vele, a könny nehezebben folyt le azon az oldalon és ha pangott, rögtön következménye is volt, de erre ügyeltem és idövel nem volt már ebböl se gond.

Ma én is voltam fürkésznél, nem nezett semmit, csak tapizás volt. Mondta, hogy nem kell féljek a burokrepedéstöl, mert a gyerek feje úgy be van ékelödve, hogy ott aztán nem szivárog semmi. Hát ez nem újdonság, mert úgy fáj a medencém, hogy bele lehet néha bolondulni.

Hazafelé éppen befejeztem a csevegést a párommal, hallom, hogy mögöttem az utca túloldalán beindítja a motoros a mociját és elindul, majd jobbra nézve látom, ahogy egy autó elüti és repül a motorháztetöre... Mire átértem az utcán, már mások is odacsödültek, de látni szerintem csak én láttam. Meg is adtam neki a telefonszámomat, ha tanú kell, mert jártunk már mi is érdekesen és tanú nélkül semmi esélyünk se lett volna az igazunkat bebizonyítani, holott még a hibás autós is egyértelmüen protokollba adta, hogy csak is az ö hibája és átment a piroson.

Legapróbb gyerekem lázas. Más baja még nincsen, de szörnyen nyügös. Felébredt, mennem kell.

Barbi
Vendég

Csillag,szegény Móni...bent marad végig...??!

Bmaas,férjeddel mi a helyzet?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Hűűűű....én nem ismerem ezt a Mónit, de nagyon szorítok neki. Szegényke.

Csillag neked szigorúan csak a dirigálás legyen a feladatod!

Bamass: jobbulást a gyermeknek. Férjeddel mi van? Baleset: :shock:

Ircsi mai Katus kép?

királylány

Móni:volt osztálytársam,kolleganőm,és azt hiszem a 23.hét óta kórházban c5-el...ugyanaz a dokija is,mint nekem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

C5????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

királylány

Mára végeztem. Megyek haza. Sziasztok!

királylány

Nem tudni végig marad-e...(de szerintem igen:( )
A C 5 állítólag az csak C 3...de tegnap nézte a Borsai és tovább nyílt :(
Pedig aztán pihen ezerrel...tényleg alig kel fel :(

Barbim..köszike...éreztem igen...virtuálisan :)
Gyerkőc :( sajnálom....de gyógyító pusszantom a drágát!!!
Urad?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]M írta:evilanyóni:volt osztálytársam,kolleganőm,és azt hiszem a 23.hét óta kórházban c5-el...ugyanaz a dokija is,mint nekem.

...másodszorra ment vissza 23 hetesen :(
nekem azt mondta 21 hetesen kezdte :( csórikám :(
lehet dokit vált.. :oops: :wink: (legalább is tegnap még azt mondta)...de jó választása lenne :D :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem tudom,mi függene attól...(de most komolyan...akkor visszacsukódna??? :? ) és kire gondolt?

evilany

Vízer :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem azért akarna másikat...mert "visszacsukódna" hanem mert lelkiismeretes doki...
mondjuk nekem is szimpibb...de ez csak az én véleményem :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát ezen nem vitáznék inkább.(semmi sem fog ettől változni,a körülményekről meg nem tehet senki,szintén...az hogy a Megyei felköltözött és a dokiknak nincs helye,beleszólása...de én biza Tanár úron kivül senkit se láttam...akinek szava lehetne)nyilván Mónit is megviselte már a sok hetes bentfekvés..hall minden hülyeséget...ahány szobatárs annyi vélemény..nem egyszerű ott.
(de hát nekem annyira mindegy,én már lassan szülök :) )

evilany

Dia akkor be voltál fenyítve,férjed álltal :lol: pihentem nem csináltam már semmit,párom elvitt még magával ma mentem szerintem vele utoljára szülés előtt,mert már hosszú azért 3 órát egyfolytában kocsiban ülni meg meleg volt,de jó volt vele voltam!

Csillag pihenj sokat rád fér csak óvatosan és várjuk a képet a pocakról!!!

Én most mentem a zöldségesbe kukoricáért azt kívántam már oda raktam főni alig várom,párom ma kivitte a gyerekeket a másik házhoz kocsit mostak,meg fű kaszálnak,még a nagy nem jött haza a kicsi meg mindig ott van egész nyáron,szinte ott érzi jól magát,és képzeljétek párom mondta nekik a 2 hetet és azt mondták jó persze,azt mondta nekik jönni fog a védőnő is elég sokat,meg vendégek és csak nekik lenne kellemetlen mindig fel kelni korán,stb és,hogy majd haza jöhetnek minket megnézni,de jobb lesz ott nekik addig,és azt mondták jó persze!!!Örülök azt hittem nehezebb lesz!!!!

Kép
bévi

Évi te már a végén vagy ezen nem szabad már bosszankodni és gondolkozni,mondjuk én nem ismerem de azért már ennyi idős terhesen nem biztos célszerű orvost váltani,szegénynek nem lehet könnyű,de tuti sokan befolyásolják,mindenki mond mindent én mindig azt mondom a lényeg az velem,hogy viselkedik és kész!!!!

Barbi kisfiadnak jobbulást!!!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Cici :lol: : mindenkinek azzal van baja, amilyen jutott neki nem?
túl kicsi- túl nagy, stb. Szerintem szoptatáskor azért akkora lesz a súlya, h fontos melltartót, de min szoros topot hordani! Egyébként egyéni kérdés is, hogy kinek hogy alakul vissza.
Dia! szerintem azért a többségünk irigyli, ha vki nem onnan fogy, de biztos mindenki máshonnan, mint szeretne :lol: :lol:

Bamass! gyógyítsd azt a kicsit!!! (ő legalább még hagyja). Férjed???

Én is voltam dokinál. A jobb oldali megint kiisebb, illetve inkább ő a korának megfelelő méretű, a másik kicsit nagyobb, úgy 1 héttel. aggódtam egy sort, hogy eleget mozog-e, a doki nem látta, h bármi oka lenne, hogy ne, de mondta, h figyeljem. Sajna még mindig nem fordult meg, pedig a napokban azt hittem a nagy ramazurinál, h megfordul. Méhszáj zárt. Nekem ilyen számot írtak be: 38000. :?: Mit jelent? Ti mennyit híztok így a vége felé? Én az elmúlt 3-4 hétben semennyit. A doki csak bólogatott rá.

Claire
claire

Claire én az elmúlt 2 hétben fél kilót ,de az is szerintem wc szüke miatt van :D és az 5 hónaptól egy olyan 4kg összesen,de van itt köztünk aki alig hízott a terhesség alatt én elég sokat,de az elején az első pár hónapban rohamosan,akkor még szerintem újdonság volt és mindent megengedtem magamnak,később a cukor miatt vigyázztam,most meg az epém miatt alig eszem valamit,mert mindentől fáj a gyomrom!Örülök,hogy a picurok jól vannak!!!!

Kép
bévi

hmmmmmmmmmmmm :) :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok.

Minden rendben velünk, placenta 0 (egyáltalán nem meszes), flow rendben, átlagos magzatvíz, kb 3100 g... Méhszáj nem nyílt tovább 2110.
Ha végig húzzuk, 4 kg körülre saccolja a születési súlyt...

Pihi van, ha keményedik, ennyi. :-)

Az nst-nél aludt, összesen kétszer moccant. Miután eljöttünk, kimentünk Bendével a játszóra, na ott persze beindult, csak úgy tombolt... :-)

Csillag, de jó, hogy otthon vagy!!!

szilvás76

Hízás:
Én összesen 20 kg-t híztam, s annak ellenére, hogy azt mondják, hogy a végén hízik igazán az ember, az rám egyáltalán nem igaz, hisz a 30. héttől egy dkg-t se híztam....
Jelzem, semmit nem csináltam másként, elejétől a végéig mindent ugyanúgy.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Szilvás ezek szuper hírek akkor,nagy baba lesz ez igen :lol: :lol: :lol:

Clarika nagyon csinos vagy így is meg sem látszik rajtad csak a dinnye a hasadban :lol:

Nekem Lili meg sem áll forog pörög jön megy csuklik és ha megyek akkor görcsölök,érdekes biztos jósló,de Lilivel mi van ilyen aktiv nem volt mostanság,főleg nem este,hmmm nem tudom,tapossa a húgy hólyagom minden 10 percben pisi!!!!És görcsöl a bal oldalt,pihenek semmi fájdalom nincs,csak az az érdekes mennyire mozog!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!
Egyelőre csak ezt az egy oldalt tudtam elolvasni, mert pár napig nem volt netünk. Ugyanis elköltöztünk. :-) Most már családi házban lakunk. és nagyon jóóó. Még sokmindent kell csinálni, rengeteg meló lesz még, de akkor is nagyon klassz. Az elmúlt napok elég húzósak voltak, semmire nem volt időm, és a végén egyik éjszaka én is görcsölgettem, de szerencsére azóra minden rendben. Biztos a költözéssel járó sok stressz, meg a pakolászás volt az oka.
Kb. azóta nem igazán tudtalak kvetni titeket, hogy Ircsi Katusa megszületett. Mégegyszer gratula nekik! Remélem jól vannak, és van bőven tejcsi is. De majd visszaolvaslak Titeket (még az is lehet, hogy van már azóta más topicbaba is, csak nem tudok róla), és jelentkezem valamikor.
Addig is vigyázzatok magatokra.
Puszi,
Katka
ui: Ja, és nagy nap a mai. Képzeljétek elindult a nagylányom. Eddig is tett már pár lépést egyedül, de most határozottan jár! :-) Olyan tündéri.

Katka
KépKép
katka77

Sziasztok!

Sikerült valamennyire visszaolvasni...
Eddig 10 kg-ot híztam és az utóbbi hetekben semmit.

Cici: olyan amilyen, legyen benne tejcsi elég a Kedvesem meg így szeret és ha átalakul, akkor meg úgy fog. Az Ő teste is satnyul majd idővel...

A babám katasztrofálisan passzív, nyomom, bökdösöm rázom... a napi húsz is alig van meg sajna. A Kedvesem szerint stresszelek ezen... szerdán UH, remélem nem hülyülök meg addig.

Szilvás, szép "kis" babád lesz :-) Óvatosan azzal a nyiladozó méhecskeszájjal. Tudod Te jól :)

Bmaass! Hogy van a férjed?

Úgy láttam van aki ért az NST-hez. Erről mit gondoltok? Melyik vonal micsoda???

Kép
szilvi35

Sziasztok!

Olvasni nem tudok, így is már ágyban lenne a helyem. Jövök-megyek-intézkedek, de legalább Kristóf partner - igyekszem azért az ő kedvére is tenni, ha már ilyen türelmes velem :wink:

Szilvi35, szerintem jó az eredményed, 120-160 közti tartomány és változatos.

Mindenki mástól bocsánat, hogy nem vagyok képben és nem reagálok.

Nekünk is megvolt az első ctg, minden ok. Vizsgálat nem volt, majd talán jövő héten. Most viszont megyek aludni, mert fájdogál a derekam...

bekri

Jó reggelt!

Látom volt aki éjjelii bagoly volt (Szilvi, Bekri)

Szilvi én ugyan nem értek hozzá, de abból kiindulva amit nekem mondta a csajok tegnap, jó ez a ctg eredmény.
És igen, már a sresszeléstől sem úgy mozog. Én valamelyik reggel jártam így, hogy annyira akartam, figyeltem, bökdöstem, hogy azért sem mozdult.
Amúgy is este az aktívabb, mármint nekem. Kitartás, minden rendben lesz.
Az én férjem is tisztában van azzal, hogy nem egy modellalkatú csajt vett feleségül :wink:

Szilvás :shock: Tök jó, hogy a lepény még 0-ás, az is, hogy nem nyíltál tovább. Kisasszony meg szép nagy baba lesz ha így folytatja :D

Katka örülök, hogy sikerült a költözés. Nagylánykád nagyon ügyes csajszika! Dratulálok neki. Most már pihenj, nehogy gond legyen. Árvízzel mi a helyzet? Illetve akárokkal arra felétek?

Claire: ez így szokott lenni, mindig az nem jó ami van. Nem parázok ám rajta csak nekem onnan nem megy le...De ez legyen a legnagyobb problémám az életben :wink:

királylány

Jó reggelt!

Fogyásnál nekem se ment le a cicimből (szerencsére). Ha abból megy le, akkor nem is marad cicim. Viszont most se lett nagyobb :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katka
Nagyon ügyes Bogi! Most már majd futhatsz utána :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nagyon jó találmány a szopipárna!!!! Bele lehet fektetni a babát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi-köszi a képeket! :wink: Olyan jó nézegetni :D

Ma bevásárlós nap van.....jajj úgy utálom! :twisted:

királylány

Dia
Én a fotomodellel nem tudok betelni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, nagyon szép ez a gyerkő!!!

Jelentem, én 20.5 kilót fogytam (12-t a "terhesség" - rövid kis epizód - előtt, 8.5-et az IR-diéta miatt) és több mint a felére csökkentek a nemkicsi dudáim :D De egyáltalán nem bánom. Pont elég maradt! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2010.07.09 06:06-kor.

Kép
xtina75

Ircsi ezt elhiszem :D

királylány

Tina én irigyellek :lol: Nagyon kitartó és ügyes vagy ezzel a fogyással :wink: De remélhetőleg hamarosan hízni fogsz.....úgy 8-10kg-t 9 hónapon kerszetül :lol:

királylány

Jó reggelt
Kép

Katka,új hely,kislány jár-csupa jó hír! Most már pihnej is majd!
Árvíz károk rendeződnek arrafelé?

Szilvás,0-ás lepény,irigy irigy :) És jó nagy lány lesz,Kincső,lemaradtam a név választásról közben :roll: csak a blogban látom.

Én most megint hízok :? legalábbis felkúszott vagy 2 kg... bár a múltkor a dinnyétől meg 1,sz'al..már nem tudom hol tartok,de hatalmas vagyok és eléggé zavar :(

Ma 9-re nst-re megyek,utána a kismama fotókért :) és holnap pedig biztosan Rockmaratonra(Évi tervez Tomi végez de nem hinném h.gond lenne) Vasárnap a szüleimhez ebédre.
Elegem van az itthonlétből,tegnap jöttem rá.Mehetnékem lett. Mondtam a Mikinek,szüljünk vagy menjünk nyaralni :lol:

Szilvi 35 a ctg-d rendben van,a baba pulzusa 120-150 között kell legyen alapból,mozgásnál kicsit magasabban,az a gond ha alacsonyabb vagy nem reagál. Az alsó vonal a méhtevékenység,ahol a hullámok azt jelzik ha van méhösszehúzódás,esetedben ez szinkronban volt a baba mozgásával ahogy nézem és az normális(baba ingerli a méh falát)

Clarika te csini vagy akár 20 akár 2 kg :)

Csillag ma óvatosan!!! Képeket hozhatsz :)

Tündi pocakod jobb?

evilany

Dia, pontosan erre vágyom! :D Gondolatolvasó vagy? :D :lol:

Kép
xtina75

Tina
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy! Drukkolok!!!!! Lehet, hogy most ágyazódik be? :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi: van esély... minden hónap egy új esély!

Kép
xtina75

Tina de ügyes vagy,nekünk is be kell majd vetni ezt a diétát.

Ircsi a babátok :D :D :D olyan jó nézegetni!! Apájára hasonlít?

evilany

Tina
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina

Kép

evilany

Vizualizációs gyakorlat :D :lol: :lol: :lol:
Én ezzel szoktam vizualizálni:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Évi
Egyik pillanatban úgy érzem, hogy rám hasonlít, a következőben meg tiszta apja... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

IR-diéta
Nem éhezik közben az ember.
Szoptatás alatt is mehet :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina ja-ja, elvégeztem egy gyors tanfolyamot :lol:

Ircsi ez mindig így lesz- Van amikor az apjára van amikor az anyjára lesz. Bencének is vannak olyan pillanatai mikor tiszta apja. Sőt sógorom meg tesóm vonásai is felfedezhetőek benne.... :wink:

Évi nagyon benned van a mehetnék :lol: Szerintem itt baba lesz hamarosan - miket nem mondok :lol: magadtól rá sem jöttél volna :lol:- szóval lehet a jövő hét elején babázol? Ha csak nem Enikővel :lol:
Na úgy látom ma formában leszek :lol: El is megyek készülődni, mert le kell rendezni a bevásárlás egy részét még munka előtt :?

királylány

Dia neeeeem. Csak rájöttem idén még seholse voltam(szinte) ja és nem is leszek ugye :wink: akkor nem hagyom ezt ki...meg emberemre is ráfér!

Ircsi végülis hány kg ment le a szüléssel?(hadd reménykedjek...)

evilany

Hát elhiszem, hogy mehetnéked van. Jövő héten itt is kezdődik a Sörfesztivál. De asszem idén is megtartják nélkülem :D Gábor meg jövő héten szombaton legénybúcsúba megy.

királylány

Nyilas vagyok,az meg nem ül meg a seggén(sokáig)
(nézd csak meg Csillagot is)

Huh felhúztam a szandit meg bekrémeztem a lábam,volt légszomj :)

Nemtom mit húzzak fel Rockmaratonra :) a pólóim kicsik...Miki azt mondja ad nekem az öviből..köszi mondom az M-es pólóid...:) lehet kell vegyek vmi fekete felsőt...(ami később is jó lesz)

evilany

Jó reggelt!
Köszi mindenkinek az NST szakértést!
Jónak láttam én is, de több szem többet lát :shock: :shock: :shock:

Olyan nagyon lusti lett a kicsim :( Tele vagyok aggodalommal :( ...

Szerintem megyek én is kozmetikába, meg mozogni mert lehet, hogy már agyamra ment az itthonlét. Évi, totál megértelek! Rockmaratonra mennék én is ...
szilvi35

Na mentem :wink: majd jövök,nst eredménnyel,képekkel :wink:

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: