A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kép
Kép
200907?

Kérdés:
Nektek szokott (még) fájdogálni a méhetek :roll: ?
Eddig én mindig fogtam valamire (most van peteérés, most lehet beágyazódás, talán terhes vagyok, meg fog jönni, megvan, most múlt el....és előlről :lol: ). De hát terhes nem vagyok, ráadásul 3 napja múlt el, szóval elvileg most pihi van odabent, mégis fáj :? . Vagyis nem fáj, csak "érzem", meg szúrkál, szóval inkább kellemetlen, meg idegesítő....
Oké, hogy nemrég szültem, de ahhoz azért már régen, hogy még mindig az hasson ki. LEhet hogy még nincs rendben a ciklusom? Dehát most már 4-szer jött meg napra pontosan (28-ra), szóval azt se hinném...
El kéne mennem dokihoz, mi? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Képzeljétek a kolléganőm akiről nemrég meséltem ( pajzsmirigy,cukor) 11 hetes terhes, 6 év várakozás után. Annyira örülök :D :D :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!

:D :D :D :D :D
Férjem egyik legjobb barátja is apuka lesz, ott 4 év után jött össze a baba pár hete :D .
Ja, és Zsuzska bnőm, Roni anyukája ma volt UH-n: kislányuk lesz :D :D :D . (A piszok mázlista, nekem tuti fiú lesz a második is! Ami nem gáz, de a harmadik is az lesz :twisted: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
ja ez tévedés, én tuti nem állok neki handarbeit tortagyártásnak, csak gondolkodom, hogy milyet lehet enniük, amiben nincs tej vagy tejszín és még mi is megennénk.
Ha valakinek van igénye ilyen nyunya babanasikra, akkor nosza, lehet gyártani :wink:

Dodi!

A méhem nem fáj, nem is fájt semmikorse. Viszont az első 2 peteérést azt brutál mód éreztem, pedig korábban sosem :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nem tudom, neked ez mivel függhet össze, mert ti gondolom nem védekeztetek. Viszont én rájöttem, hogy miért vagyok hisztispics@ menszinél, mikor korábban sose voltam :oops: . Azért, mert előtte 6 évig gyógyszert szedtem, tehát nem háborogtak a hormonjaim menszinél, Botond meg ugye azonnal összejött, tehát bogyó nélkül nem is volt menszim már 16 éves korom óta. Vagyis csak mostanában, mióta újra megjött, és most nem szedek gyógyszert, szóval tombolnak a hormonok, szóval HP vagyok :oops: :lol: .
Csináltatni fogok vmi pólót azokra a napokra mondjuk " ösztroribi" felírattal :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

loislane! :)

Akkor marad a zöldség, vagy hús torta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Online történés.
Hugi ölemből földre csúszik :arrow: stabilán áll kb. 10 másodpercig :arrow: lába megremeg :arrow: guggolásba ereszkedik... :arrow: ...de mégsem, mert félúton visszanyomja magát :arrow: 5 másodperc stabil állás :arrow: egy lépés előre :arrow: egy lépés jobbra :arrow: letérdel :arrow: mutatvány vége. :arrow: Négykézlábra áll :arrow: felegyenesedik :arrow: guggolásból kinyomja magát állásba.
8) 8) 8) :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

Dodi: Póló :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Én sose szedtem gyógyszert ( csak ugye szülés után,de akkor se vált be :? ) és mindig megéreztem a peteérést, a közelgő mensit és a terhességeket is....legalább megtanultam,hogy működik a testem, a többit meg viselje a környezetem :wink: Extra hp vagyok olyankor, még magamat is nehéz néha elviselnem :oops: :D

tike

Ja és a csaszi óta néha nekem fáj a vágásom is, de nem csak a heg, hanem mintha belül is érezném,gondolom még az is gyógyul :roll:

tike

Lois,

köszi, vagyok :wink: :wink: :wink:
De jó dolgunk lesz nálatok :!: :!: :!: Full extrás szombat :lol: :lol: :lol:

Dodi,

ösztroribi :D :D :D :D :D :D :D

nekem nem fáj jobban, mint korábban... lehet hogy tényleg el kellene menned dokihoz. Mondjuk nekem is, a hat hetes kontroll óta nem voltam :oops: :oops:

Botond hasmenése :arrow: mitől lehet? Mert ugye ezek a cuccok, amiket írtál, tüneti kezelésre jók, nem?

Tike,
első fog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hurráhurrá, most aztán látom, bele is húz rendesen :shock: :shock: :shock:

Nevek: nekünk még a Kolos volt a pakliban :arrow: amikor bementem a szülőszobára, nem tudtam, Apa melyik nevet választja :shock: :shock: :shock: :shock: dokim nem nézett hülyének, áááááááááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A Nimródot Dodi módra adtam el Apának :wink: :wink: :wink:
Ha lányunk lesz, Panna vagy Bori. Ha a második is Kukismanó, akkor indul újra a mizéria... ugyanis kb májusig a Máté volt a választás, de abból rengeteg van, és meggyőztük magunkat, hogy keresünk másik nevet, így kezdtük előről a dolgot újra.

Kedden elvittem Nimródot dokihoz, hogy hallgassa meg, nehogy valami legyen a tüdejében, mert már ugye egy hete szörcsögött. Kapott kalcium-szirupot, meg nyákoldót, meg mondták hogy toljam a Cebion-t (ezt amúgy is kapta már)
Jelentem, nem fertőz, csak megfázott és fogat növeszt, ráadásul ma már nem is kellett kiporszívózni az orrát :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Gyerekem épp üvölt...szép esténk van sálálálá :roll:

Dodi!
Fogamzásgátlót tizensokéve szedtem összevissza pár hónapig, szóval én meg arra nem emlékszem :oops:
Vagyis az IVF-ek alatt voltak fogigátlós hónapok, amikor nem volt peteérés, de arra meg a rosseb emlékszik...igyekszem elfelejteni :roll:
No igen, a fogamzásgátlós mentruáció csak műbalhé, ott azért nincs hormonbomba :arrow: Szokj hozzá, ilyen felnőtt nőnek lenni :mrgreen:

Bond!

nem semmi kunsztok :lol:
EnyémZé is egyre többet járkál, már gyakorlatilag mindenért két lábon indul el, néha oda is ér :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok :arrow: navégrevalahára!!! :roll:

Én sem voltam dokinál a 6 (vagyis 9 :oops: ) hetes kontroll óta. Pedig ígértem neki egy tavaszi rákszűrést :roll:
Kolos :arrow: Jééé, ez is jó, ez eddig eszembe sem jutott, pedig tökre tecc :roll:
Anyukám Bori volt, én gondoltam Borkára, de annyira rühellte a nevét, ha ezt adtam volna tuti itt kisértene nekem :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

igen, a vágás még nekem is szokott fájni... érzékeny eléggé, főleg mikor gyermek a pelenkázón fekve kalimpál és pont oda rúg.

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

nekem Anyu Anna volt, én is Anna vagyok elvileg, csak nem azt használom (család kis koromtól a másik nevemen szólított), és a Panna-t ráadásul Enyémapa hozta ötletként, de rábólítottam.
Bori :arrow: nagymamám Borbála volt, imádtam, ezért lenne jó az ő nevének a változata is :lol: :lol: :lol:

[quote]d írta:e annyira rühellte a nevét, ha ezt adtam volna tuti itt kisértene nekem
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kolos :lol: :lol: :lol: :lol: mondjuk ha vki elkezdi becézgetni, hogy Koloska, az már majdnem olyan mint a poloska, az meg már gáz...ez most jutott eszembe :oops: :oops: :oops: :oops:
(a szomszédunkban lakott egy Domos, az is érdekes)

KépKép

KépKép
kispocok13

Kunsztok:

Enyémfiam még most próbálgatja az állást, támaszkodás nélkül... kb 8 mp volt eddig a max., aztán totty.

Viszont: ma extranagyot aludt...11.20kor jöttem ki tőle miután leraktam, éééééééééééééééééés, mikor hívott, hogy menjek? naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa??????????????????????
.
.
.
.
15.36.kor :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
így délután 4re meg is ebédelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,

most esett le... fiad üvölt, te meg a klaviatúrát csépeled?

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibéről tud valaki valamit??????????

(asszem írok neki egy sms-t, már kezdek aggódni)

KépKép

KépKép
kispocok13

Simán 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hűdelazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Már nem üvölt... azóta dinnyéztünk, most épp a kutyát kergeti :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na most már a kutyával az ölemben ütöm a klaviatúrát, a Kölköm meg a kutyaágyban feszít.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jesszus... nem unatkoztok...

Enyémfiam fél9 óta tolja a szunyát...

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe, Kiara és ŐApa is jól van, telkeznek, puszil mindenkit és jó talit kíván :lol: :lol: :lol:

jövő héten lesz újra.

KépKép

KépKép
kispocok13

Na most már felébresztette az Apját is, most együtt is dinnyéznek... :roll:
Az úgy volt, hogy kitartó sétánk ellenére is a délutáni szunya érdeklődés hiányában elmaradt, ezért hamarabb aludt el este...amit úgy sejtek délután alvásnak fogott fel, szóval Ő úgy veszi a'szem, hogy úgy este fél 7 van :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Most írtál neki??????????

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

[quote]M írta:ost írtál neki??????????

Miért, késő van? Nem fél hét? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak kikapcsolja, ha :lol: már alszik.... de válászolt, szal nem gáz... meg ő is későn szokott jönni... de így utólag tényleg merész volt... mindegy :lol: :lol: :lol: :lol:

Zé napja... kitartást az estéhez :D :D :D :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Tike!

Az tény, hogy megismered a ciklusod, de tényleg :wink: . Mondjuk eszembe jutott, hogy annak idején, mikor megjött, 14, aztán 12 napig volt meg először. Anyu elvitt nőgyógyászhoz, és kaptam vmit, mert nagyon sok az ezért felelős női hormon a szervezetemben. Akkor azt mondta a csaj, hogy örüljek neki, mert könnyen leszek terhes. Igaza lett :wink: . Emiatt vérzek sokat (bár csak 3 nap, de brutál és fáj is), és emiatt volt sok a tejem is állítólag. ÉS a másodlagos nemi jelleget is befolyásolja, szóval ezért van széles csípőm, és ezért volt nagy cicim is :lol: . Egy kétlábon járó nőihormon-csomag vagyok :oops: (Lehet nem csak "akkor" kéne hordanom azt a pólót :roll: :lol: ).
JA, és ugye legutóbb az uh-n is azt mondta a doki, hogy húde vastag a nyálkahártya, szóval nagyon jó a hormonműködés, vagy hogy is fejezte ki...
Ennek meg ugye ahány hátránya, annyi előnye is (remélem :roll: :lol: ).

Na mindegy, azért nem árt dokihoz mennem, én se voltam rendes vizsgálaton 6-hetes óta :oops: .

A vágás nekem sose fáj, viszont néha kicsit belenyilal belül, tényleg mintha a belső vágás lenne, de nagyon ritkán. Anyu viszont egyből érez minden frontot a gátján, mert neki nagyon nagyot vágtak :? .

Kispocok!

Mikor anyu nálunk volt, "kihozott" valami redvát, ami csak itt jött ki rajta :? . Volt pár nappal előtte egy hurutos babánál, és hiába vizsgálta maszkban, ráadásul a babának negatív lett a tenyésztése, mégis elkapta, és áthozta (pedig ő már gyakorlatilag mindenre immunis, de komolyan, sose hozott haza semmit :wink: ). De azt hittük nem kaptuk el, mert direkt igyekezett nem cseppfertőzni :lol: , és nem is volt bajunk. Mivel utána csak taknyos volt Botond, de semmi komolyabb, plusz fosott, nem gondoltuk, hogy az lenne, de anyu azt mondta, előfordulhat, hogy az a vírus, ami neki légúti redvát okozott, az Botondnak egy enyhe bélfertőzést okozhatott. Bár szerinte még mindig inkább a foga, csak helyre kéne állítani a bélflóráját, mert ott lehet a bibi.

Eleve már többször mondta nekem, hogy valójában a babák nem taknyosak a fogzástól, vagy nem fosnak tőle, hanem az valóban vmi vírus, vagy baci. Olyan értelemben van a "fogzástól", hogy az legyengíti az immunrendszerét, és egy olyan baci, ami eddig meg se kottyant neki (sőt, akár korábban is a környezetében volt) most taknyot, vagy hasmenést, esetleg lázat okozhat. A többi babára nézve pedig azért nem tartják ezt veszélyesnek, mert nagyon kicsi az esélye, hogy a másik is épp le legyen gyengülve, vagy épp akkor, épp az a baci neki is "sok" legyen.
Tehát anyu szerint akkor épp nyomika volt a foga miatt, ő meg pont idehozta ezt az izét, ami kicsit ráment a beleire is, de nincs valódi bélfertőze (már), szóval csak tüneti kezelés kell, meg egy kis "diéta" :wink: .

A Nimródot Dodi módra adtam el Apának
A hivatás kötelez :lol: :lol: :lol: .

Lois!

Apa egyszer a fejemhez vágta, hogy "nőlj fel!". Szerintem nem erre gondolt :twisted: :lol: :lol: . Ha letudjuk a második babát (és túléljük anélkül, hogy leszedném a saját arcom a hormonjaimtól :lol: ), tuti rávetem magam egy levél Yadine-ra, mert vissza kell változnom a "mindighiggadtéstürelmesmosolygós Dodivá :lol: . Bár két gyerek mellett erre nem sok esélyt látok :twisted: :lol: . Ha amellett még ösztroribi is lennék, annak válás lenne a vége! Elválnék magamtól :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Kifestettem megint a lábkörmömet. Húdeszéplett :D . Általában seszinű, de mostanában rákaptam, hogy kikreatívkodom magam rajta :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:51-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi,

jé, én tényleg azt hittem, hogy konkrétan a fognövesztéstől lesznek takonypócok :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

igen, első sorban Anna, másodsorban O :lol: :lol: :lol: :lol:

Talin: háááááááááááááááááát, pont hogy fog, mert lehet hogy a kocsiban beszuszizik, akkor viszont a normál alvásidejében nem fog aludni, és ki tudja, mi lesz...
Amúgy csak a saját ágyában durmol ekkorákat, babakocsiban és autóban már nem.

Na, Pocok el, mert Apája duzzog valamin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispocok!

Botond ma 9:20-kor kelt, 11-kor visszaaludt 1-ig. Aztán fél 5-től aludt 7-ig, és 9 óta megint alszik :lol: . Ergo az elmúlt 24 órában 17 órát aludt, és 7-et volt ébren :roll: :lol: . Ennél újszülöttként többet volt fent :lol: . Már eszembe jutott, hogy nem gáz-e, de a te fiad is hasonlóan működik, szóval csak örülök neki. Na meg azért ez nem mindennapos. Általában azért 9-10 órát fentvan :wink:

Megnéztem: ált. 1 éves korukra lecsökken az alvásigényük napi 14 órára :wink: . (Lecsökken a fiamé annyira nőtt :shock: :lol: . Ő kicsinek keveset aludt :? ). Szóval jól működik :D

KépKép

KépKép
kicsidodi

Atyavilág, mindenki hogy készül szombatra...

én ma este elrohantam fürdőruhát nézni, és 20 perc után feladtam. Lógó hasat egyik sem takarja el, csak a szkafander.

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi,

ez nagyon komoly, amit Boti :lol: :lol: :lol: :lol: is előadott ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(mennyire durva, hogy ilyen hasonlóak a gyerekeink...)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:53-kor.

KépKép

KépKép
boo

JA Bondnak akartam írni, hogy a fiam alvásához nem kell igazodni, ő aludni fog a szokott idejében, a kerti mulatság nem hallatszik hozzá be :)
Májpástétom :arrow: Csirkemáj megsüt, hozzá főtt tojássárgája, kis vaj, icipici mustár és voilá!! 8)

Dodi!
Jéé, ezen fogzáson szégyengyalázat még nem gondolkodtam el, pedig annyira logikus...deszőkevagyok :oops:
Én mondjuk eléggé hormonellenes vagyok, szóval ha egyszer majd fogamzásgátláson törném a fejem, (ami az elmúlt évek fényében elég fura gondolat), akkor valami hormonmenteset fundálnék ki :roll:

Boo!
....és köszönöm hogy valaki értékeli a rémes poénjaimat :oops:
Trappista :arrow: Zé is azt nyomja, vegyél valami jófajtát és már indulhat a falatozás :D Én kis kenyérbelet meg paradicsomkockát adok neki hozzá, imádja!! :)
Fagyott kajánál (mi fagyasztóba gyártunk) én nem tapasztaltam állagromlást.
Olyan habizét hozzám nem hozhatsz, vagy ha hozol akkor én meg hozzád egy zsák konfettivel megyek :mrgreen:

Pocok!
Jéééé, Anna de furi, tényleg nem passzol, tökre a "másiknév" vagy... legjobb barátnőm is az :roll: Szóval "ezzel a névvel" nagggyon képben vagyok 8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.07.09 08:54-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Még csak most lett nálunk este 7 és erre mindenki el a tyúkokkal??? Ejej :lol:
Én ajándékügyileg továbbra is ötlettelenségtől szenvedek :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

jujjujjj, bocsiiiiii :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Eddig aludtam :oops: . A postás keltett, hozta a pénzem 8) . De Botond még mindig fetreng :shock: :lol: .

Boo!

NAjóvanmá' nem ér ott villantani a vadiúj rucikat :evil: . Én mostara rájöttem, hogy 2 szempontom van csupán a szombati outfitemet illetően:
1. lenge legyen, mert 40 fok lesz 8) .
2. Ne lógjon ki semmim, akkor sem, ha hason csúszok 8-10 gyerekkel.
Ennyi :lol: . Szóval jelen pillanatban a kényelmes famersort- póló/felső- flipflop a befutó, szóval felőlem kisestélyiben is jöhettek, nekem jó lesz :lol: .

Körmöm: hát, nem vagyok egy fesztiárpi, de nekem teccik :wink: :lol: . A baja csak az, hogy közelről szép, de már az én fejem magasságából is csak egy kék paca az egész :? :lol: .

Kispocok!

Bizony, nagyon hasonlóak, kivéve hogy az én fiamnak kiül az állandó huncutság a fejére, a tied viszont az angyalkamaszk mögül rombol néha :lol: . Kár, hogy nem voltál az elejétől, mert tök ciki volt, hogy csak az én fiam "mintababa", biztos azt hitték csak vetítek :? :lol: . Vagyis nem, mert volt még itt pár, de ők lapítottak :lol: .

Lois!

a kerti mulatság nem hallatszik hozzá be
Azt te csak hiszed :twisted: :lol:

Na, kisfiam aszongya babameme :lol: , szóval kihozom.... :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

:lol: :lol: :lol:
Aaajjj, akkor visszakasztom a koktélrucijaimat :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Anyáááám, durván meleget mondanak holnapra, szóval én csak fürdőruciba megyek :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Amiről még nem beszéltünk :arrow: Ti most akkor akartok menni a "nagyvízhez"??

És a másik nekem fontos, aki először ideér az mégis hánykor lesz?? Mert addigra nekem is össze kéne vakarnom magunkat ugye... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois

Adhatok neked zsét is?Mert látom nagyon készülsz és biztos nem ingyé van..... :roll: :lol:

Mi 10-11 között indulunk Bonddal meg a két gyerekkel. Apropó, Bond vissza velem tervezed vagy más fuvart lősz? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ma voltam dokinál, és már volt szívhang, már most könnyezek ha rágondolok...ennyit a hormonokról Dodi :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!
Akkor most már szívből és nagyon hangosan GRATULÁLOK!!!!

Pénz :arrow: Nem, nem adhatsz, szó se essék róla.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!

Juhuuuuuuuuuuuuuuuu :D :D :D .

Lois!

Mi attól tesszük függővé az indulást, hogy Botond mikor kel.
De kb. 10-fél11 felé indulunk, szóval olyan dél körül/után leszünk ott :wink: .
Hát, ha nincs tőletek messze a part, csak egy séta, és nem kell kocsizni, akkor sztem mi szívesen lemennénk :roll: .

Tudtam, hogy ezt fogod mondani a pénzre, pedig már NYuszival mi is gondoltunk erre.... :roll: .
De akkor legalább hagy háláljuk ezt meg neked/nektek pár zacskó konfettivel :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: