Szióka mindenkinek!
Mizujság? Ugy olvasom mmindenkivel minden rendben. Ez tök oké
Észrevettétek hogy igy a vége felé csak ugy telnek a napok? Ez egy kicsit ijesztő is olykor olykor mert felmerül az emberben hogy na most akkor mi is lesz.... Mindegy majd ráérünk ezen gondolkodni akkoris ha már a végénél vagyunk.

Csak hát nekem már néha most eszembe jut.
Én nem vagyok valami jol, azon kivül hogy most tudok éjszaka aludni mert nincs az a meleg. Babó se mocorog annyit éjjelente. Csak kicsit szomi vagyok mert most kezdem érezni hogy egyedül vagyok, és attikát sem akarom elhozni bölcsiből ok nélkül mert látom nagyon jol elvan ott a többi gyerekkel. Az a baj ,megszoktam az utóbbi 1 év pörgös napjait és nekem ez nagyon szokatlan

És mit ad isten apának is rentgeteg a melója. Ez persze anyagilag ok de igy.......Pedig lenne ám ezer tennivalóm, de szörnyű igy egyedül, még kedvem sincs nekilátni. Na mindegy nem tartok panasznapot, csak egyszer elkezdek azt nem birom abbahagyni
Szülő és segítség: le vannak tojva!! Csak kicsit rosszul esik pláne hogy az enyémek itt laknak alattunk

Nem érdekes de tőlem se kérjenek semmit, mostmár ilyen alapon fogok mérlegelni. Vagy nincs igazam?

Én biztos nem ezt fogom a gyerekeim fele tenni!
Sissy: ha pörgős vagy az alapjaiban nem baj, de szülés után nem nagyon fogod a pörgősséget kivánni

De rendi vagy hogy nem küldesz el senkit
Mók: nagyon szép név nekem is tetszik! Na akkor pároddal sikerült dűlőre jutni, mondtam én neked

Cuccok miatt ne aggódj!! Nem vagytok elkésve. Csak nekem nincsenek jo előérzeteim és már most ugy vagyok vele mi lesz ha előbb meglesz??
Tünde:Énis ugy vélem hogy az első pillanattól jo ha veled van a baba. De az éjjel legalább tudd rábizni valakire amig ki kell pihenni a szülés fáradalmait. És ez sok buta ember szerint ( bocs a kif.-éért) azt jelenti hogy milyen anya az ilyen. Hát olyan aki pihenten szeretne hazamenni nem? Megujult erővel.

Amugy 2 gyerkőccel nem semmi lehetett kivárni a cukrosvizet. Szegényem.
Linn : aranyos az édesanyád, büszke lehetsz rá nagyon! Bárcsak nekem is ilyen lenne... Remélem jol sikerül az utazás vigyázzatok magatokra és majd gyere a beszámolóval.
Ceyla: igazad, van de az ember a szüleit aztán végképp nem válogathatja meg

De én ennek ellenére biztosan nem fogom igy elhanyagolni a gyermekeimet! És nagyon szeretem mindkettőt, próbálok nekik mindent megadni majd!
Etus: nem sok az egy szoba az már igaz, csak nagyon rendi a tulaj. És attól hogy most anyagilag picit jobban vagyunk fordulhat rosszabra is a hejzet akkor pedig rá számíthatunk és nem kerülünk utcára. Na persze ne legyen igy

Jaja amugy a vásárlást énsem hgynám utolsó pillantra! Egyesek babonábol nem vesznek semmi, dehát ne adj isten lehet baj ha megszületik is, ezéris nem értem azt aki utoljára hagy mindent.
Rekus: tetszik ez a papa kórházban alvós dolog

Jó volna ha itt is lehetne

Dehát ez már csak magyarország. Itt még a páromnak kell megvenni a ruhát amibe bejön velem a szülőszobára

nem drága de akkoris!
Lina: érezzétek magatokat jol a kerti partin!

Csak azért lassan mindennel, remélem lesz majd ai segédkezik ennyi emberre.
Iceber: kaja fini

Egész megkedveltem a tököt, pedig nem rég elborzadtam tőle.
Megyek énis főzőcskézni, de előtte még elugrok boltba. Valami tüsi építőt kell néznem attikának, remélem találok itt a regioba.
Majd jelentkezem és bocs ha hosszura sikeredtem