A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Clárika nem semmi milyen lassan halad az az autó. :shock: De csak elkészül már....

királylány

No kiverem férjet az ágyból oszt vigyen dolgozni....majd jelentkezem ha tudok.
Pussz, :wink:

királylány

Dia dolgozni...gondold meg :wink:

Reggelizek,aztán nekilátok a kendőt(tegnap megkaptam a hordozókendőt)magamra kötni :shock: próba cseresznye.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!
Nem akartam az előzőt, valahogy ott lett :)
Jó húzós volt megint az éjjel...
Ma rizsfelfújt lesz az ebéd..

Mindenkinek szép napot!!!
szilvi35

[quote="szilvi35"]
írta:
szilvi35Nem akartam az előzőt, valahogy ott lett :)

Mit????
:-)

Jaj csajok, van valami állatka a kéményben. Ez a szellőző (szagelszívó), vagyis nincs rajta ajtócska, és valami küzd bent. :-( Hallom, ahogy megpróbál feljutni, és ahogy visszacsúszik... (a körmét ahogy, csúszik lefele)
nem merek ott bogarászni, bár nem is igen jut el a szagelszívó becsatlakozásáig, ott tudna "leghamarabb" kijönni, de az is 2,5 m)... Ott fog bent ez a valami elpusztulni... :-( vagy vmi kis rágcsáló, vagy kismadár, de se cincogást, se csipogást nem hallok. Sajnálom nagyon, de félek is piszkálni... Estig kinyúlik szegény...

szilvás76

Szilvi lehet hogy denevér :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi, az csak fel tudna repülni.... Bár nem tudom, van-e elég helye, hogy csapkodjon a szárnyával.
Ááááááááááááááá.....

Nekem kezd fájni a fejem. Évi, Te mint (általában) sorstárs, nem érzed még? :-)

szilvás76

Nem nem...(nem fog fájni :wink: )

evilany

Évi ha meg gondolom, ha nem muszáj. :wink: Már bent vagyok. Készítem össze holnapra a tuhákat, írom a papírokat és megpróbálok kedves és türelmes lenni a beesőkkel :D

Ma különben is gittelik az ablakokat, csak útban lennék otthon. Na meg Gábor valami humorbogyót evett, egész reggel röhögtem, fájt már az oldalam tőle. Jó egy kis nyugi itt bent :P

Szilvi: én sem mernék kotorászni. Majd a férjed ha hazaér utánajár.

Bezzeg tegnap esett az eső meg hűvös volt. Most tud 7ágra sütni a nap....

királylány

Valaki aki ért hozzá megnézné? Köszönöm!

Kép

királylány

Királylány, ez jónak tűnik. Nekem azt mondták, hogy ilyennek kellene lenni, az enyém meg mindig alig cikáz, mert álmos a kis drága.

babaimádó
Kép
babaimado

Dia ez a ctg-d? Szerintem jó,méhtevékenység nincs,pulzusa végig jó,mozgásra kiugrik.(gombnyomkodás nem volt?)

evilany

hehe, fájásod nulla, baba jól van.... :-) mehetsz lagziba.

szilvás76

Sziasztok!

kicsit visszaolvasgattam...persze nem emlékszem...de Katus csudiszép baba...:)

Évi...nálunk is megy a tombolás éjjel, na meg nappal is...folyamatosan...őnagysága nem tudom, mikor fog majd aludni idekint...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Köszönöm. nem, nem mondta a szülésznő, hogy nyomjam a gombot. azt miért kell?

Szilvi he-he. Majd ott kiugrálom a gyereket :lol: - doki is ezt mondta....

az alsó sáv a fájást mutatja?

királylány

Alsó sáv a méhtevékenység. Felső a baba szívhangja. Nekem sem kellett nyomogatni, de ha nyomogatni is kell, akkor látják, hogy amikor mozgott, akkor változott-e a pulzusa...

szilvás76

Igen az alsó a fájás.
(nekem ilyen volt mikor jóslóim voltak
Kép sötétben fotózva hehe)
És a két vonal közt a nyilak,nyomkodni kell itt mikor érzem a baba mozgást.

evilany

Majd amikor szép sűrűn, szabályosan kicsúcsosodik a méhtevékenység-görbe, na akkor jó, és lehet izgulni a kosár csokimért. :-)

szilvás76

Kosár csoki?

evilany

Fogadás. ha lánykája lesz, kapok egy kosár csokit... :-)

szilvás76

Jaaaa
De jó neked :lol: :lol: mikor kapod meg? :D

evilany

Szerintetek,ha az én állandó lakcímem Komló,de a baba Pécsen születik,és ugye a kórházban elkezdik az anyakönyvi kivonatot írni,akkor majd ha elkészül,hova kell érte menni,Komló v.Pécs???

evilany

Pécs...
A születési hely szerinti hivatal intézi.

szilvás76

Remek :wink:

evilany

Pl Bende az István kórházban született, így a Bp IX. kerületi anyakönyvi hivatalba kellett mennem a papírjáért...

A TAJ kártya viszont változott, azért én még bemehettem a Teve utcába, és 5 percen belül elkészült, most ez megszűnt, postán küldik ki... :-(

szilvás76

Sziasztok vissza olvatam de csak úgy lóti futiból :)mivel millió egy dolgom van ma csirkéket vágunk meg vendég van párom nagynénje akkor takarítanom kell még mert holnap húgomék , már voltam a lidl -ben bevásárolni de csak a felét vettem meg ami kell mivel sajna nem kaptam mindent akkor ráadásul ma 7 ÉVES A KISFIAM és eszembe jutott minden ami akkor anó történt :) jah elvittem magammal a boltba hogy szülinapja van válasszon amit csak akar tudjátok mit vett ?????? SEMMIT !!!!! hmmm érdekes :) na rohanok millió pusz nektek és vigyázzatok mert iszonyatos meleg lesz . !!

JA még valamit lányok tudom már az elején kérdeztem és kértem is de valahogy nem jött össze aki fenn van iwiwen megadná az adatait príviben persze bejelőljem ?
Vendég

Sziasztok, mentem.
:-)

Délután nst, uh, meg vizsgálat, háááát, kíváncsi leszek, mit mond a dokibácsi....

Ha tudok, majd jövök. Remélem, nem vizsgál meg "nagyon", még várnék vagy két hetet.... ;-)

szilvás76

Nekünk azt mondták anno, h azért csak 4.napon engednek haza, mert aznap kell levenni a babáktól vért, amiből ezeket az anyagcsere rendellenességekszűrését csinálják, és ha előbb hazaengednek, akkor másnap viheted vissza vérvételre, ráadásul egy csomóan nem időben viszik. ez ma már nem játszik? Vagy a vizsgálat változott meg??? mondjuk én így anno bent töltöttem egy szilvesztert, és jan 1-én de. engedtek haza. Nagy buli volt :lol: :lol:

Tünde! Én is! Te mikorra tippelsz? Szerintem az enyémek sem várják meg, h tűzijátékkal fogadja őket a világ!

Oxitocyn. nekem az első indított szülés volt, becsöpögött egy nagy adag oxi, szülés semmi, két nap múlva újra. addig kétnapig olyan menstruáció jellegű görcsök, nyílás alig....burok repesztér, gyerek beszorulás, vákuum (mai nem működött) majd egy másik, ami mégis, lila gyerek és némi inkubátor.
második tök nyugis szülés minden efféle nélkül, minden gyorsítás sürgetés nélkül, szép kisimult bébivel (pedig majdnem 60cm, 4kgos volt!) hát tessék választani! :D
Ja, az ikreknél adtak oxit gyorsítani, de ott azért a nagyon kitágult méh miatt elkélt, és így be lehetett vállalni normál szüléssel. vagyis, megint Ircsi véleményét osztom, van, hog ykell, de indokolatlanul többet árt, mint használ. ráadásul úgy begyorsíthatja a fájásokat, h alig van fájás szünet, ami sem a babának, sem a mamának nem jó!!!

megyek, leállt a mosógép. Du. dokihoz megyek, drukkoljatok, köszi:claire
claire

Dolgoztam vagy mi.....türelem? Hát fogytán.....melegben minden marha előjön :?

Értem akkor a papírt. hehe. Nem szeretnék még kiugró vonalakat oda alulra. Majd a hónap végén. :P

Vanilla kisfiadnak boldog születésnapot!

Claire, Szilvi drukk, hogy inden ok legyen. Szilvi tőled várom az sms-t. Csoki? Megígértem, ha lány akkor megkapod :wink:

Tegnap a foci alatt úgy kidugta a fenekét, mint Woodynak valamelyik képen. ha nem látom nem hiszem el :lol: Érdekes volt....

királylány

Vanilla
Kisfiadnak nagyon sok boldog szülinapot!!!!!!
Te meg vigyázz magadra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok Lányok-Asszonyok!

Hazaértem :) :) :)
Nagyon jó itthon lenni. :oops:
Bár hazafelé nem akart elindulni az autó :( könyörögtem neki...legyen kedves beindulni,mert nem megyek vissza a lkinikára :)
Jött 2 emberke aki segített Tibinek belökni (nagyon rossz volt nézni,hogy nem tudtam segíteni) és nagynehezen elindult :)
Alig akartak hazaengedni,mert a "tanár úr" viziten közölte hogy NST után "haza lehet menni" ez valahogy elkerülte a főnővér figyelmét!!!
Úgy kellett nekik szólnom és még akkor is megmagyarázta hogy ezt nem ma mondhatta a Tanár Úr! :(
Na mindegy...megoldódott...köszönhetően a nagy számnak :)
Remélem nem kerülök vissza szülés előtt!
Egyébként aranyosak,kedvesek voltak a dokik és a nővérek is :)
Csak ez a "maradjon mert még csak 34 hetes"-nem tetszett....

Megígértem itthon is,hogy nem csinálok szinte semmit.
Kissebb hajolásra is keményedek és görcsölök...tényleg úriasszony leszek :( és majd csak dirigálok :(

De legalább a kicsi családommal vagyok.
Hiába láttam őket minden nap,mert bejöttek...az azért nem olyan volt :(

Bubu is örömtáncot lejtett nekem az ágyon amikor megjöttem,még jól "le is smárolt" :D

Kicsit később visszaolvasok!!!

Limó-köszönöm hogy bejöttél meglátogatni :)
BAROMI JÓL ESETT!!!!A :D
Nagyon örültem neki!!!

Évi-Limó....köszönöm az infók leadását a fórumon! Nagyon aranyosak vagytok!!!

Na most megyek vízszintbe vágom magam...ez az ülés is sok :(
Kezd görcsölni a pocak...majd csinálok képet...hatalmas!!! :D

Puszi Mindenkinek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag nagyon örülök, hogy végre hazamehettél. de légyszi tényleg vedd komolyan és CSAK pihenj! Minden mást csináljanak a családtagok. Még 2 hét kb, addig húzd ki valahogy. Pusszantalak!

királylány

Csillag de jó hogy otthon vagy.Én tudom milyen érzés.Bőgtem bent mint a hülyegyerek :)
Főnővér: :lol: :lol: nem viccelnek ám :)
Móni barátnőmmel mi van???

evilany

Sziasztok!
Találtok ezen az oldalon szoptatós hálóingeket,pizsiket olcsón (hálóing 3990 ft) és szoptatós párnát is (3700 ft). www.gportal.hu/elenorkismamaruha ,boldog babavárást!
Szopis melltartó is van; 1400 ft-ért.
Nem zavaró jelleggel küldtem ezt a hozzászólásomat.

lasaguilas
Budapest XI. kerület

Olcsón,no komment.

evilany

Évi pont ez jutott eszembe..... :lol: ....de minden relative, mihez képest? Nem?

királylány

Na ja ja...csak épp ezt elemeztük a héten,ki mennyit ad egy "egyszerhasználatos"hálóingért :) még a melltartó csak-csak..

evilany

Na igen. Én a melltartóval úgy vagyok, hogy miután nem merevítős, tartani nem tart, ergo utcára nem veszem fel. Akkor meg felesleges pénzkidobás, mert otthon meg leveszem a cicitartót és úgy szopiztatok. :roll: Csak egy bő póló volt olyankor rajtam. Bár enyém gyerek ugye nem tudott szopizni, de ez más téma.

királylány

Hát...tényleg relatív...én pl. egész terhesség alatt egy nacit vettem...még januárban, de azt márciusra ki is nőtte a pocak...azóta mindig kaptam valahonnan, pont tegnap is...egy kis lenge lenvászon nacit hozott barátnőm, tök kényelmes...:)

Sokmindent nem vettem ám...anyuék ki is vannak, de most minek cseréljek ruhatárat erre a néhány hónapra? Amennyi ruha kell, annyival elláttak...melltartóval gondban leszek...amióta pocaklakóm van, nem bírom elviselni, nem is nagyon volt rajtam, csak ha nagyon-nagyon kellett...nemtudom, mi lesz így szoptatás alatt...

Ilus

KépKép
badzsulka

Csillaaaag!!! Örülök, hogy otthon vagy, de tényleg ne pakolj!!!!!!!! Ott voltam a "szomszédodban" , hogy jöhettem volna el úgy, hogy nem nézek be hozzád!

Csajok! Cicikre vigyázni :D , azért nők is maradunk, az anyukaság mellett. Visszacsinálni nem lehet (csak szikével) megelőzni igen. Igaz szoptatási tapasztalatom nincs, de extra hízás-extra fogyás igen, borzalmas eredmény tud születni cicifronton! :wink:
limo73

Limo én hordtam melltartót csak mikor etetés volt levettem. a merevítő nélküli nekem meg sz@rt sem ért.

Erre a pár hétre már én sem veszek ruhát. Sőt, kimondott kismamafelsőt nem is vettem, jók rám az eredetiek.

királylány

Míg másnak fogyás alkalmával ciciből megy le legelőször, na nekem onnan semmi. Fogyhatok akár mennyit is. Pedig de örülnék neki....

királylány

Dia! Nekem sajnos kapásból meglátszik a hízás és a fogyás is a mellemen :cry: , így merevítő nélküli cicifix szóba sem jöhet. Bár borzasztóan sajnálok rá kiadni több ezer Ft-ot, de ebből tényleg csak a jó minőségű jöhet szóba.
limo73

Majd a "túléltük az újszülöttkort" után fogyózunk! :wink:
limo73

Limo a szerencséseknek szopi alatt lemegy a felesleg. Nos nekem ehhez heti 2x ugrálnom kell aerobicon. Bár imádok járni. Persze ha megszületik a baba nem ez lesz az első dolgom. és jó lesz, hogy majd a topicon belül fogyózunk, tartjuk egymásban a lelket :wink: :D

királylány

Megjöttem!!!

Csillag jó,hogy otthon vagy most már pihenés és csak dirigálás!

Dia szoptatós melltartót én is vettem,mert én nem tudok melltartó nélkül lenni,régen még aludni is abban aludtam,nekem is furcsa,hogy nem merevítős és nem szivacsos,de kibírom benne remélem!Meccset tegnap hallgattam félig még eddig egyiket sem néztem,voltál eszembe vajon kiabálsz!

Szilvás remélem csupa jó hírrel jössz a dokitól,majd várunk!!!

Vanilla Boldog Szülinapot a Nagy fiúnak!!!

Ircsi Katusnak jobbulást!!!Köldök csonk :lol:

Évi szerintem nyugodtam mehettek,én valamelyik este múlthét péntek talán,voltam a tisza-parton pizzázni ott is disco volt 4 helyen is nagy hangzavar,Lili csendben volt,mikor haza jöttünk meg meg sem állt nevettem mondom biztos vissza akar menni :lol: :lol: :lol:

Én ma kicsit sika mikáltam reggel 9 kor keltem felmostam,mosogattam,fürdőt rendbe szedtem,mostam sok-sok ruhát,közben volt a védőnő,mert megy 3 hét szabira más fog kijönni valószínű,ha császár lesz,nah de majd egy hét múlva kiderül!Mikor elment meg főzte borsó levest,és palacsintát egy kg lisztből,jaj alig vártam vége legyen,most fekszem és titeket olvastalak,kicsit elfáradtam,de egész jól bírtam az időváltozást,tegnap 15 fok egész nap szakadó eső.Ma 30 fok reggel korán már verőfényes napsütés :? :? :? Ma már nem csinálok semmit pihenek!!!!

Kép
bévi

Bévi ennyi munka után pihenj is!
Kiabálni nem mertem, mert Gábor lefenyített :lol:

királylány

Csillag
Otthon TÉNYLEG pihenés legyen ám!!!!!
Nem úgy kell pihenni, mint ahogy BÉVI csinálja..... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"]C írta:evilanysillag de jó hogy otthon vagy.Én tudom milyen érzés.Bőgtem bent mint a hülyegyerek :)
Főnővér: :lol: :lol: nem viccelnek ám :)
Móni barátnőmmel mi van???

Jajj szegény Moncsi...csórikám méhszája tovább nyílt...szinte mindig feküdnie kell...esély majdnem a 0-val azonos a hazamenetelre...
Azért szeretettel vár engem vissza :)
Sokat keményedik a pocakja...és görcsölget is :(
Ha tudsz holnap nézz fel hozzá...biztosan örülne neki! :oops:
Sajnálom szegényemet...még csak 28 hetes...és mennyit szenved :(
De kemény fából faragták...ügyes lesz!!! kihúzza 33 hétig!!!
Én nagyon drukkolok nekik!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi Értettem! :D
De hát azért enni csak kell...persze mindent light-osan csinálok...úgy megszoktam a sok punnyadást 5 nap alatt :(
Most is ettem és szívesen alukálnék :) :oops:
De még fől a kaja :D

Költözni pedig muszáj...csak nem emelek!!!! :D Én csak "leszek" ott...ennyi...biztosan nehéz lesz elviselni,hogy nem ténykedek...de Gergőnek még bent kell maradni...szülés előtt nincs kedvem visszakerülni :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: