Sziasztok jó reggelt nem rég keltem hét alvó lettem
Jó hajnalban fekszem le mert mindig megvárom a párom!
Maccs köszi a tippeket,bimbóvédőt én is fogok venni bár nem tudom hol tudok rendelni,vagy meg venni itt nálunk minden olyan nehéz,majd rá nézek neten,jah és 3 méret honnan tudod melyik a jó???
Csibuc az a lényeg most,hogy picurotok ott van a pocakban és igen minen pénzt megadna érte az ember,és elég sok embernek kell ezt áttélnie,plIrcsiék pedig ők orvosok még is biztos sokba került nekik minden vizsgálat kezelés,sajnos itt tartunk ez az ország,sajnálatos dolog ez,és még mennyi mindenen kellene változtatni,hogy megsegítsék a magyar népet.Én is azt javaslom add akkor a felét már ha úgy is rászántad akkor adj valamennyit,de ne az összest és azt is csak szülés után,ha teljesen meg vagy vele elégedve!
Évi sajnálom a rossz éjszakákat,gyomor a torokban érzés nekem is van,mondjuk nagy szerencsém van mert nincs savam de a kis kobakja ott van,és fáj helyette az epém

de nem bánom fél lábbal is kibírjuk

Segítség sajnálom,mert azért néha jó lenne,de ott lesz Miki mint ahogy Ircsiéknél is a párja neked is besegít majd,nekem is a szomszéd tud vagy a barátnőm,ők akikre számíthatok anyukám nagyon messze van,de majd jön ő is megnézni tuti főz sok mindent,anyósról meg ne is beszéljünk,több tiz ezerért ha bevásárolok akkor főz,akkor mindegy ha hozatom!
Dia minden jót neked az orvosnál reméljük minden rendben lesz,fiúk is be fognak segíteni főleg a kicsi fiad,nagy kópé lesz.Maradhatnának tovább is de majd meglátjuk,hogy bírják és hogy fogadják ezt,a nagy fiúval lesz gond mert az gép függő,és ott ugye írtam nincs net,hát majd ki bírja nem is bánom nem netezik néha félek bele bolondul,net cigi,evés wc azért ez 19 évese nem a legjobb elfoglaltság,ha mondunk neki valamit most már megcsinálja de eddig még azt sem tette!
Szilvás vigyázz magadra és megértem milye rossz nekem is mindig kő kemény a hasam mondjuk tegnap és ma sem szedtem már magnéziumot!Majd ma veszek de olyan fránya idő van szakad az eső fúj a szél és már nincs hosszú nadrágom ami rám jön

Kisfiad hogy van????Pihenj sokat!!!
Nálunk nst 36-héttől van!
Szilvi jó hogy jelentkeztél igaza van Tündének aki nem tud jöni írjon egy sort még egyben vagyunk
Melisch?????
Ircsi remélem Katus jó kislány marad mindig mesélek este a páromnak a kis csöppségről,de azt az arcot soha nem felejtem el mikor mondtam neki megszültél,biztos elszámolták,mondom nem lombik tuti minden szemkikerekedés nála

mi is sorra kerülhetünk!!!!!
Lilinél én sem akarom a zajokat kizárni mindent úgy akarok,a fiúk is csak kényelmi szempontból nem lesznek itthon meg nekik is jobb lesz így,van mit enni meg mosva rájuk stb!Ha most rendelek 4 menüt mert ugye négyen vagyunk az nálunk egy evés édes kevés minimum 5 ször esznek egy nap és álltalában főt kaját mert főzök minden nap,szóval zajok maradnak!!!Nálunk is!!!