A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

BogiKép
Lehet, hogy már túl is vagy rajta? Várjuk majd a híreket!
DRUKK!!!!
H
hajnesz

Lányok, én nagyon gyanús vagyok, de azt hiszem ez a hónap se lesz különb mint a többi. Az lehet, hogy a sok-sok antibiotikumtól késik a menzeszem két napja?! Ma pont egy hete napi 2g Augmentint szedek a torokgyulladásomra, persze még mindig nem százas a dolog.
Fura ez az egész.

Nagyon köszi, ha van valakinek ilyen tapasztalata Kép
Noémi
Vendég

Krinyóka!

Én is jártam az Ormosban babaügyben. Talpmasszázst ajánlottak és akupunktúrát. Valóban vastagabb nyálkahártyát produkáltam, és hizottabbak voltak a tüszőim a kezeléses ciklusomban, persze mindamellett szedtem a clostit, és kaptam 3 db Metrodin injekciót is. De jóval erősebb hónapot produkáltam. Aztán persze igy sem sikerült a bébi. Ott is van olyan doki, aki nőgyógyász, kérd hozzá magad!

Katie
katie

NoémiKép
tapasztalatom sajnos, nincs (nem is lehet, mert megfelelő kiskatona hiányában még esélyem sem volt bizonyítani, hogy teherbe tudnék esni), de szerintem minél elöbb csinálj egy tesztet, enhogy a gyógyszerek ártsanak a babónak!
Szorítok nagyon, így: Kép

Stella

Kép
stella9

Noémi
Tapasztalatom ilyen téren nekem sincs, de ha egyébként pontosan szokott megjönni a mesid, akkor holnap reggel szerintem mindenképp csinálj egy tesztet! Drukkolok hogy + legyen!

Bogi
Drukkolok én is!

Adri
adri77

Szia Adri!Kép

Hogy vagy? Akcióztatok rendesen?

Legyen ez a mi hónapunk, olyan jó lenne.

Nekem tegnap volt a tüszőrepim valószinűleg, úgy hogy izgulok, hátha......

Mea
mea

Bogi!

Drukkolok, talán már túl is vagy rajta, és minden rendben? Kép

Noémi
Muszály szedned az antibiotikumot? Valami más természetsebb dolog nem használ a torkodnak? Milyen tüneteid vannak?

Tündi
Vendég

Stella Kép Adri Kép Tündi Kép köszi a hozzászólásokat. Ma reggel volt az utolsó szem, úgyhogy nincs több. Az orvosom tudja, hogy próbálkozunk babával, azt mondta, hogy ha mégis van baba, az antibiotikum nem fogja őt negatívan befolyásolni.
Reméljük Kép

Még mindig semmi Kép

Ha reggelig továbbra is semmi, ígérem csinálok egy tesztet Kép pedig tényleg úgy érzem, hogy meg fog jönni, kicsit görcsölget a hasam. De semmi mellfeszülés meg ilyesmi, mint ami ilyenkor szokott lenni. Meglátjuk. (Vak is "aszondta" Kép)
Vendég

Djázmin,
köszi az infót. Bejentkeztem. Most is 4500 Ft Kép
Kriszti
krinyoka

Katie, neked is köszi az infót. Egy próbát megér.
Semmi lehetőséget nem akarok kihagyni.
November 4-én tudok menni, mert addig a délutáni idők foglaltak.
Kép
Ma már a 21 napon vagyok, de szerintem nem volt pém. Érezni szoktam és mióta megműtöttek azóta sose éreztem Kép

Szerintetek lehet, hogy július óta nincs?
krinyoka

Kriszti!

Hőmérős módszerrel nem próbáltad követni? Hátha a görbe mutat valamit!?

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Van egy rövid kérdésem! Már írtam nektek, hogy valószínűleg rászánjuk magunkat a párommal egy teljes kivizsgálásra!
A párom egy dologért agonizál: Hogy is van ez a spermaleadás dolog???Engem kérdezett de nem tudtam válaszolni!Ott kell produkálni a dolgot???
Ez a párom szerint elég morbid!Nem lehet mondjuk itthon produkálni anyuci segédletével és aztán rögtön bevinni???
Remélem tudja valaki a megoldást....

Köszike

Kép

Kép
megann

Ja még valami??
Ki mivel hőmérőzik??Higanyos, digit???
Egyszer próbáltam, a kettővel egyszerre, tiszta káosz volt! Pedig mindíg ugyanabban az időpontban, reggel, felkelés előtt méricskéltem. Mégsem volt benne logika.
Hogy hogy nektek működik???

Kép

Kép
megann

Megann!
Mi éppen ezért mentünk magánrendelésre, és oda lehetett vinni a mintát.Kép
Megértem a párpdat, az én párom se tudta volna másként.

Judyt
KépKép
judyt

Megann!
A digitális nekem midig alacsonyabbat mutatott, mint a higanyos, így én már csak azzal mérem.Kép

Judyt
KépKép
judyt

MegannKép

A mi esetünkben le lehetett rendezni otthon a dolgot, aztán én szépen átsétáltam a mintával a kórházba, ahol az analízist végezték. Az én párom azt mondta, hogy megpróbálta volna, ha ott helyben kellett volna produkálni, mert mindent a babáért, de nem sok reményt fűzött a sikerességhez. Szerencsénk volt, hogy meg lehetett így oldani.

Henci
henci

Megann Kép nálunk fel sem merült az, hogy otthon, mi a BMC-be járunk, ott van néhány helyiség, ahol a mintát le lehet adni. Mivel mi féltünk, hogy sok idő telhet el amig a mintát elvisszük, meg a sterilitás miatt is, gyakorlatilag 10 perces meló Kép volt. Persze nagyfiú az én férjem, egyedül is ment neki! Kép Én sosem mentem be vele. Mondd meg neki, hogy ne érezze cikinek, csak egy vizsgálat. Mellesleg sokkal kevésbé kényelmetlen, mint amilyenek a nőgyógyászati vizsgálatok. Kép Ha közel laktok, akkor persze ok, vannak itt sokan, akik a mintát vitték. Az elfolyósodás mérése miatt, meg baktériumok stb. szerintem nem mindegy, hogy hol végzed. A későbbiekben pedig ha oda kerül a sor (inszem, lombik) DE REMÉLEM NEM!!! akkor úgyis elkerülhetetlen, hogy ott végezze a "mintavételt". Úgyhogy szerintem bátorítsd. Ez nem kellemetlen, aki oda megy, mind azért megy.

Remélem segítettem,
Puszi
Noémi
Vendég

Nagyon lassan telik a nap Kép
Még mindig semmi...
Vendég

Sziasztok!
Csak bejelentkezem, a cickafark-málnalevél koktél bejött: 4.cn!! ez most kivételesen jó hír, ami lehet, hgoy az utronak is köszönhető, de évek óta nem volt ilyen hosszú a mensim.
Hol van még a januárom??KépKép
Hétfő óta dolgozom, alig tudom visszaolvasni, de majd igyekszem.
Legyetek jók és babásak!
Orsiról van hír??Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia Anna! Kép

Örülök, hogy jól vagy. Biztosan furcsa megint dolgozni, de legalább ki tudsz egy picit kapcsolni. A január nincs messze. Olvasd el kérlek, amit Stellának írtam tegnap. Neked is sok-sok szeretettel küldöm!
Bárcsak már az olvasgatásnál tartanál Kép

Orsi még egyben van, már nem kap infúziót, lehet, hogy hazaengedik a hétvégére. De már nagyon szeretné látni a fiúkat Kép Nem csodálom Kép.

Cat pedig alig alszik a két fiú miatt, főleg Olivér sír sokat, de szorítunk neki nagyon, hogy egyre-egyre többet aludjanak mindnégyen. Kép

Jó újra hallani téged!
Puszi
Noémi
Vendég

Köszi a válaszokat!
Irtóra nagy türelmetek van, biztos minden héten téved ide valaki és kérdez egy csomót, amire ti századszorra is készségesen válaszoltok!
Köszönöm mégegyszer, ha eszembe jut valami még jövök, ha nem zavarok!
Úgy látom, most Noémi22 ért drukkol mindenki!
De jó neki... drukk-drukk én is!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Kriszta túl vagyok az uh-on. Minden rendben volt, már vannak kezei meg lábai, bár énem nagyon tudtam kivenni. Mozgolódik, akkorát bukfencezett mint a 3 éves tesvére az előbb a szőnyegen. Úgy örülök! Hogy vagytok?
Jövő hét keddtől minden nap 1-el kevesebb utrot kell bevennem, és így vasárnapra elfogy.
Doki azt mondta, hogy a továbbiakban inkább mahd az úszást javasolja.

Puszi mindenkinek! Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Lányok!
Köszi a drukkokat, mind egy szálig megérkezett! Túl vagyok rajta, de nekem nagyon kellemetlen volt. Szerintem én még nem éreztem ekkora fájdalmat soha. Én nem tudtam a kis monitort sem figyelni, végig becsuktam a szemem és összeszorítottam a fogam, így az eredményről is csak fél négykor értesültem, mikor a dokim bejött hozzám. (A beavatkozás 10-kor volt). És minden rendben van! Azt mondta a dokim, hogy nagyon szépen átjárható vagyok, s javasolta, hogy januárig próbálkozzunk spontán, ha a párom eredményei is rendben lesznek (ez a jövő héten derül ki)mivel sokaknak éppen a HSG után sikerült a baba. Ha januárig nem jön össze, menjek vissza, "megyünk tovább a most megkezdett úton, mivel magának nyárra terhesnek kell lennie!"
Ezt mondta a z én dokim!Engem ez megint olyan nagy energiával töltött fel, én annyira reménykedem!
Persze, ha a párom eredményei nem lesznek rendben, akkor azonnal menni kell hozzá. Jövő héten ez is kiderül.

Megann!
Az én párom a múlt héten volt a vizsgálaton. Ő is nagyon félt tőle, először úgy volt, elmegyek vele én is, de én nem tudtam eljönni a munkahelyemről. Egyedül kellett tehát megoldania a dolgot, azt mondta, végül is kellemesen csalódott a körülményekben. Volt egy ún. intim-szoba (hangszigetelt), vöröses fény volt és voltak újságok is. Én nagyon büszke voltam rá, hogy ilyen stramm-legény módjára megoldotta ezt a dolgot!

Noémi!
Megy a drukk Neked ezerrel!

Anna!
A málna levelet vetted drogériában, vagy a kertben szedted?
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!

BogiKép
Nagyon orulok,hogy minden rendben van es nagyon szoritok!!!

BettiKépKépKépKép
Oriasi GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon-nagyon orulok,hogy minden rendben van,dehat en megmondtamKépKépKépKépMekkora mar a pici??Kivancsi vagyok,ebben a korban egy het alatt mennyit nonekKépKép

Szuper,hogy mar az Utrot is "le kell epitened"-ez is jelzi,hogy minden ok.Akkor en tovabb fogom szedni,mert en azt hiszem,jovo szerdan veszem be az utolsotKépKép

Jol vagyunk,mar nagyon varjuk a csutortoki UH-tKép
Szamolom az orakat szinte.

AAAAAAAAAAaalmos vagyok,szolit az agyKépKép

Jo ejt!
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szia Bogi1975!

Hol szedted össze ezt a jó fej dokit??
Hova jársz???

Köszi:meg

Kép

Kép
megann

Sziasztok jó reggeltKép
Olvaslak minden nap titteket és mindig szoritok mindenkiértKép
Én csak most azért jöttem mert itt a friss hir a táblához ma megin megjöttKépKép
Noémi22Kép
Szoritok hogy egy kisangyal legyen a pocidbanKépKép
És mindenkinek akinek már régóta ez a vágyaKép
Sziasztok Ildikó
ildikó_4

Sziasztok,
Djázmin, megpróbáltam már mérni, de mivel minden nap 5 kor kelek eléggé kihagy olyankor még az agyam és ezért a hét napból háromszor elfelejtem.
De a köv mensimnél megpróbálom tényleg normálisan mérni. Hátha.

K.
krinyoka

BogiKép
úgy örülök, hogy minden rendben és hogy ilyen jófej a dokid!!

AnnaKép
nekem mondod, hogy milyen messze van a január? Ne aggódj, ha mindenki babás lesz én tutira maradok itt veled addig!

NoémiKép
nagyon szorítok érted!!!! Most mi a helyzet?

BetécskeKép
még egyszer gratulálok a tornász babóhoz! Vigyázz magatokra!

BkrisztaKép
az álmosságon kívül más nem ért el? Kisróka? Hányinger? Nagyon jó lehet, most nektek! Pihenj sokat, ha úgy érzed, hogy erre van szükséged!

EnigmaKép
Mikor lesz nálatok eredmény? Jövő hét eleje, közepe? Annyira szorítok nektek!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Ildi
Sajnálom,hogy megjött, bizakodjunk ebben a ciklusban tovább!

Betécske
Deeeee jóóóóó neeeekeeed! Kép

Noémi
Ugye nem jött meg?

Bogi Kép
Ez nagyon jó hír, remélem, a pároddal is minden rendben lesz, és ezek tudatában összejön az a baba januárig Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!Kép

Ma leesett a hőm 36.5-re a tegnapi 36.9-ről.

Akkor most volt tüszőrepim, vagy az is számíthat, hogy ma egy órával később mértem?!?

Nem értem....Kép

Mea
mea

Megann
Én szegedi vagyok, így itt szereztem be a dokimat is. Tényleg jó fej, örülök, hogy anno rá találtam. Láttam, tegnap kérdeztél a hőmérőkkel kapcsolatban is. Én digitálisat használok. Mikor megvettem, összehasonlítottam a higanyossal, nekem teljesen egyformán mértek. Úgy döntöttem, inkább a digitálisat használom, mivel az lényegesen gyorsabb.

Mea
Én sem értem...Ha jól látom, a 18. napon lehetsz, s mivel 28-30 naposak a ciklusaid, már kellett volna, hogy legyen tüszőrepid. Én nem mérem mindig ugyanabban az időben a hőmet, de rám inkább az érvényes, hogy ha később mérem, akkor magasabb. Hol méred?

Stella
Nálad milyen vizsgálatokat csinálnak jövő szerdán? A férjecskéd jobban van már?
Bogi.
bogi1975

Lányok Kép mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot, olyan aranyosak vagytok! Idegesítő ez a várakozás: reggeli teszt negatív, mensi sehol Kép
Legközelebb majd csak hétfőn tesztelek, feltéve, hogy szükség lesz még rá. Semmi mensis jel, terhesnek pedig cseppet sem érzem magam (bár fogalmam sincs mit kéne éreznem) Kép

Betti Kép Nagy-nagy gratula a kistesóhoz! Nagyon irigykedünk ám Kép Kép Kép Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Bogi Kép sajnálom, hogy a HSG így megviselt, viszont az eredményeid kiválóak! Nagyon ügyes voltál! Legyen az a nyár már Karácsony! Mit szólnál hozzá?? Jó fejnek tűnik a dokid, most már csak a párodnak kell szurkolnunk. Drukk+++++ Kép Őszintén szólva én is az ájulás szélén voltam a HSG alatt, de néhány nap, és már nem is emlékszel majd rá. Az eredmény kárpótól. Kép

Ildi Kép ... na majd ebben a hónapban!! Kép

Stella Kép én is tutira maradok januárig, akkor megyünk vissza a BMC-be. Az élet meg furcsa játékot űz velünk, végre pihennénk egy kicsit, erre 3 napja késik, baba sehol. Évek óta sosem késett ennyit, még az inszemkor sem. Hát mikor, ha nem most?? Anna Kép Én is tutira maradok veletek!

Noémi
Vendég

Sziasztok!Kép

Kép

Mea!Kép

Hát sajnos ez van!Kép
De ráadásul a köv. peteérésem idején is elutazik a párom 4 napraKépKép

Nem értem, hogy miért esett le a hőd! Felkeltél mérés előtt? Hol méred?

Bogi!Kép

Örülök, hogy minden rendben!Kép
Túl vagy rajta, és ez a lényeg!Kép A fájdalmat majd elfelejted! Én végig arra gondoltam a vizsgálat közben, hogy a szülés sokkal jobban fog fájni, mégis akarom!Kép

Noémi!Kép

Nagyon izgulok!!! Mi újság???Kép
Én is úgy tudom, hogy az Augmentint lehet szedni babásan is!Kép

Ildi!Kép

SajnálomKépKépKép

Most mennem kell vasalniKép Fujj!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Noémi
Ne add fel! Ezt én többek között Tőled tanultam!
Lehet,hogy ott van az a kis babó, csak még a teszt nem mutatta ki. Attól meg, hogy nincsenek tüneteid, ne ijedj meg, hiszen azt olvastam valahol, hogy a fogantatás után 15-20 nappal jelentkeznek először a tünetek. Én nagyon bízom helyetted is a hétfői tesztben!

Jó, nekem meg legyen nyár karácsonykor! Én nem bánnám! Persze meg itt mindenkinek, főleg a régóta itt dekkolóknak!

Ma még táppénzen vagyok, vagyis papíron csak ma engedtek ki a kórházból, így ráérek Babanetezni.
Bogi.
bogi1975

Sziasztok Kép

Hihetetlen mennyiséget tudok írni, csak győzzem visszaolvasni.
De majd igyekszem képbe kerülni.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

BogiKép
még egyszer megvizsálják a kiskatonákat, hátha csak rossz passz volt a múltkori, de a doki azt mondta, hogy nem akar bíztatni semmivel!
Nálam újra vérvétel a hormonszintekhez!
És persze kifaggatom a dokit mindenről!
talán egy hét múlva oksabb leszek!

NoémiKép
tesztre nem gondoltál? Vagy vársz még? Csodák igenis, hogy vannak! Miért ne lehetnél te az "új Lujza"???
Stella

Kép
stella9

Zita Kép el se hiszem, hogy a 31. napon vagyok! Köszi a táblicskut! Nem tudsz a pároddal menni jövő hónapban arra a 4 napra? Jó lenne... Kép Kép Kép

Bogi Kép angyal vagy, olyan jól esnek a szavaid. Ma reggel mensivel álmodtam. A wc tele volt vérrel, megnézem álmoskönyvben mit jelent Kép Legyen neked igazad! Kép Ma pedig már próbálkozhattok ám! Kép Meg holnapután... Kép meg a 14. nap is! Nagyon szorítok! Jó lenne, ha ebben a hónapban költözne valaki a pocakodba!

Noémi
Vendég

Sziasztok!

egy kérdésem lenne hozzátok. A feleségemnek hoztam létre az azonosítót, de Ő még az otthoni kapcsolat nélkül nem tud itt lenni. A rövid történetünk: márciusban kiderült, hogy a feleségemnek óriási endometriózis cisztái vannak. Áprilisban volt a műtéte, ami jól sikerült (megmaradt mindkét petefészek). Nem vállaltuk az utána következő 6 hónapos hormon kúrát, hanem próbálkozni kezdtünk a spontán teherbeesés terén, a doki 3 hónapot adott nekünk, nehogy a betegsége újra erőre kapjon. Spontán úton nem sikerült (pedig az endód kívül semmi egyéb gátló tényező nincsen), így szeptember végén elkezdtük a lombik programot, az IVF-et. Október 4-én volt a punkció, október 6-án pedig a transzfer (3 embrió). Tegnap teszteltünk és pozitív eredményt hozott, ma teszteltünk és pozitív eredményt hozott, viszont most elég halvány volt a 2. csík. Be kellett adni a Choragon, HCG injekciót a transzfert követő 3., 6. és 9. napon (a tesztek a 13. és a 14. napon voltak). Kérdés: Mutathatja-e a teszt az injekción keresztül beadott HCG-t, nem pedig a már a saját szervezete által termeltet?

Eddig nagyon jól bírtuk a várakozást, de most már tetőfokára hágott az izgalom. Kérlek osszátok meg velünk ilyen irányú tapasztalatotokat!
Előre is köszönjük! Minden jó nektek és a jövendőbeli piciteknek is!

A&D
ande

Stella Kép nagyon szorítok, hogy a párodnak most sokkal jobb eredményei legyenek, de valószínüleg ő is nagyon stresszeli magát, próbálj meg valahogy segíteni neki és bíztasd. Ha csak néhány millió is lesz, ne csüggedjetek, a lombik mindenkinél egyforma esélyű! Addig pedig főzz neki sok-sok tengeri halat, adj neki E-vitamint, no sauna, no forró fürdő, sok tökmag stb. És lehet, hogy kap gyógyszeresen is valamilyen serkentőt, ezzel nagyon sokat lehet ám javítani.

Ma reggel teszteltem negatívat. Kép Úgy érzem csak vaklárma lesz az egész, az elmúlt két év elég hosszú idő ahhoz, hogy pont most..., de kitartok! Kép
Vendég

Kedves A&D, mikor kell visszamennetek HCG vérvételre? Elvileg ma, vagy holnap, nem? A teszt nem mutat ki HCG-t csak ha babó van a párod pocakjában.
Anna Kép jól tudom?
Nagyon drukkolunk, hogy sikeres legyen a lombik és jelezzetek vissza, hogy mi a helyzet! Talán a többiek még többet tudnak majd segíteni.

Drukk++++++++++++

Noémi
Vendég

Noémi
Én nagyon bízom, hogy oka van a késésnek. Hétfőn remélem már pozitív lesz a teszt. Képzeld milyen jó lenne, pont mikor eltervezitek, hogy most pihi lesz, akkor jön össze! Drukkolok nagyon.

Mea
El sem tudom képzelni miért esett le a hőd. Az időeltéréstől eltekintve ugyanúgy mérted? Nem keltél fel előtte?
Remélem csak egy véletlen, és a mérésben volt a hiba, nem a hőmérsékletedben. Mérd továbbra is, remélem összejön a babó Kép Kép!

Bogi
Sajnálom, hogy ennyire fájt, de drukkolok, hogy most sikerrel járjatok Kép

Zita
Lehet, hogy hülyeség, és nem lehet megoldani, de nem tudsz Te is elutazni a férjeddel? Lehet hogy mivel más a helyszín rögtön összejönne!
Persze ha ez nem megoldható, akkor is lehet drukkolni, hiszen ha jól tudom a pete 24 óráig tud megtermékenyülni, a kiskatonák pedig 48 óráig termékenyítőképesek, szóval összejöhet akkor is, ha elutazik a párod 4 napra! Drukkolok Kép

Én hétfőn kezdtem el szedni a Duphastont, jövő szerdáig kell szednem. Utána meg kellene csinálnom egy tesztet, mert úgy hallottam, hogy ha abbahagyom és véletlenül teherbe esetem, akkor elvetélhetek. Bár nem hiszem, hogy a 26. cn-on kimutat bármit is a teszt, igaz olyat vettem, ami 10-es érzékenységű. Hátha Kép
Mi a véleményetek?

Puszi
Adri
adri77

Noémi,
köszönöm szépen a jókívánságokat. A doki nem rendelt el vér tesztet. Ezt már több oldalról hallottam, hogy ő az egyetlen (vagy az egyik a kevés közül), aki nem kéri. Így marad a vizelet teszt.

üdv
A&D
ande

NoémiKép
természetesen mióta megtudtuk az eredményt, megy a hal, az E-vitamin, a Ginseng kapszula és egyéb serkentők!
Az az igazság, hogy ha még a múltkori eremény százszorosa, ezerszerese vagy milliószorosa lenne is jövő héten, az is nagyon kevés. Ha szó szerint idézem a dokit: egy-két spermium lézengett csak a mikroszkóp tárgylemezén!
Szerintem ezen gyógyszeresen nem lehet segíteni, de ez már az urológus dolga, hogy eldöntse!
HA lombik lesz, az úgyis ICSI lesz, tehát tutira megtermékenyülnek a peték, reméljük meg is tapadnak majd!

A&D
segíteni sajna nem tudok, mert mi még nem jutottunk el idáig, de nagyon drukkolok nektek!
Stella

Kép
stella9

Noémi!Kép

Sajnos nem, mert az én párom sportoló, és meccsük lesz. Elég furán nézne ki, ha felülnék 16 pasi közé a buszraKép Na meg akkor jönni akarna a többi asszony is! Abból minden lenne, csak meccs nem!Kép
Szóval kivitelezhetetlenKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Lányok!Kép

OrsinakKép elment a magzatvize, ma szül!!!
Drukkoljunk nekik nagyon!!!!Kép

Z

Kép
Kép
zituska28

Orsi Kép

Drukkolok nagyon!!! Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zita!Kép

Sajnálom, hogy jövő hónapban megint nem lesz párod pont akkor.

Tényleg kérdezték már, nem tudnál vele menni???

Mea
mea

Zita!
Akkor húzzatok bele előtte is és utána is! Négy nap nem olyan hosszú idő. Talán épp most fog összejönni!
Ki az új dokid? Tegnap a Klinikán annyi szimpatikus (első ránézésre)dokit láttam!

Orsinak nagyon szorítok én is!
Bogi
bogi1975

Orsi Kép
Nagyon izgulok, hogy tökéletes születés legyen. Drukk ezerrel!!!
Pusza: K
krinyoka

Sziasztok!

Na, elkezdtem mérni a hőmet. Elég hülye értékek jöttek ki. Ma vagyok az 5. napon, 3 napja mérem és ilyenk: 36,8 36,6 37. Nem igazán tudom értelmezni. Ti értitek ezt? Talán majd a ciklus végén kiderül talán, hogy hogy is van a dolog.

Utánna olvastam a málnalevél teának és azt találtam, hogy a terhesség első harmadában nem ajánlják olyanoknak, akik hajlamosak a vetélésre. Utánna már lehet inni a terhességi hányinger csökkentésére, illetve hasmenésre (bár ez nem kapcsolódik a terhességhez), meg a végén méhizom lazítónak.

Szóval én azért vigyázok vele, sosem tudhatom, hogy hajlamos vagyok e rá.

Noémi
én is nagyon izgulok, hátha... meg mindenkiért aki várakozási időszakban van.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: