Szilvi Gratulálok az ikrekhez sok egészséget nektek!!!
Ircsi Katus gyönyörű kis baba és ügyes is alvás evés,én is szeretném ha így lenne és próbálom majd így is felfogni,és igazad van mindenkinek arra jut ideje amire akarja,csak arra értettem,hogy jó,hogy tudsz jönni,hogy Katus ilyen kis ügyes és jó baba!!Örülök,hogy beindult a tejed
Évi nagyon cuki a kislány jó kis életkép

mi lesz itt nálunk is atya ég,tisztaság mániám,örülök,hogy a dinnyétől lement a lábad.akkor tessék sok dinnyét enni,jó kis vízhajtó

dokinál is jó híreket kaptál az is szuper hír,sajnálom,hogy megy szabira de remélem minden úgy megy ahogy te/ti szeretnétek!!!
Dia nagyon ügyes a kisfiad máris dolgozik

és szeret bent lenni veled,mikor olvastam,hogy indultok dolgozni,kicsit irigy voltam

mindig azt terveztem én is majd ha lesz egy kis manóm akkor együtt megyünk a baba boltba dolgozni ha már nagy lesz,sajnos már nincs bolt,sokszor hiányzik nagyon

de mindig arra gondolok,hátha az élet egyszer úgy hozza,hogy lesz valami más!!!
Ilus gondolom nem egy kellemes érés a szomszéd,mi mikor panelban laktunk azt hittem majd ha kertes lesz minden másabb lesz,hát nem itt is nyitva az ablak és reggeltől úgy jönnek mennek mint ha délelőtt 10 lenne legalább,pedig egy kis utcában lakunk!!Remélem azért majd tudsz pihenni!!
Barbi remélem Bence jobban fog mocorogni,de én is bent maradtam volna,igaza van a csajoknak,tudom nagyon rossz ott bent,és azt is tudom az orvosod megnyugtatott,de azért ennyi ágy hiány mellett nem hiszem csak úgy bent tartanak,de azért remélem azóta szépen rugdos és minden rendben veletek!!!!
Brik doktornénitől kérdezz rá haza mehetsz-e lehet elenged hamarabb ha nem lesz semmi,már miért is lenne

és akkor nyugodtabb vagy a gyerekek miatt is!!!
Nekünk se volt fényes esténk,olyan furán éreztem magam,Lili is lusta volt fesszengett meg mostanság rúg lent,olyan érzés mintha rá lépne a húgy hólyagomra és a percen bepisilek érzés van,nem tudom eldönteni,hogy fekszik most mindenét nagyon lent érzem,de viszont a jobb oldalt a bordám alatt valami van mert az meg ha ülök nagyon nyomódik!!Én sem tudom eldönteni mit vigyek a kórházba,ma bemegyek én is a kínaiba szét nézni,nem szeretem a hálóinget,de ha van ilyen pamut spagetti pántos hálóing vagy nyári ruha abba eltudok tölteni pár napot,majd megnézem,én is a pizsamát szeretem!De szoptatni meg lehet jobb úgy ha lelököm a válát,vettem szoptatós melltartót a kórházba és úgy,hmm nem tudom majd kitapasztalom!