A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Clarika hát saját ágyból is kiindulva,nagyon nagy. Feszes kell legyen a lepedő,balesetveszélyes a túl laza. :(

Én babám is úgy nyomja,gyors egymásutánban,de azt hiszem 1 percen belülieket nem kell külön számolni? Valami ilyesmi.

Ircsi,de jó,tejci!
Pocid visszament?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Clárika megspóroltál nekem egy utat! köszi! de akkor most hol vegyek valamit vagy bármit??? :wink: :lol: :lol:

lepedő :arrow: és ha kimosod 90 fokon? :lol:

itt a Mecsek Áruházas kínaiban is vannak gombolós hálóingek,ezres körül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi köszi! akkor majd megnézem ott!

na mentem Kép

Kép

Kép
gtunde75

Évi
Áááááááááááááá... pocak van még.... :oops: :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi, Gratulálok az ikrekhez! :P :P :P
Majd kérünk képeket, ha otthon lesztek…

Barbcsi, örülök hogy Bence jól van! Pihenjél nagyon sokat!

Ircsi, van tejcsi az szuper! :D
Nekem meg néha kicsöppen egy-két csep már, eddig azt hittem nem lesz tejcsim, mivel alig nőtt a mellem, de ez nem függ össze.

Én sem szeretem a hálóinget 1 db-om volt összesen, mivel az XS-es nem férek már bele a pocakkal. Így tesóm elhozta az ő 2 hálóingjét amiben ő is a kórházban volt, így az lesz. Illetve nap közben pamut halásznadrágban leszek. Ja és köntösöm is csak téli volt, azt meg anyukámtól kaptam meg az övét, kicsit viccesen nézek ki benne, de én tuti nem fogok venni.
Holnap kezdem összerakni végre a kórházi cuccokat, és még megveszem ami kell.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi majd visszahúzódik,a szoptatással is.

evilany

Szilvi, hatalmas Gratuláció az IKREKHEZ! Nagyon szép egyformán növekedtek, szép a súlyuk, jógyerekek! Legyen sok Örömöd bennük!

maccs01

Én használtam haskötőt, szépen visszamegy tőle a pocak. Mondjuk én csaszis voltam és eléggé megoszlottak a neten is a vélemények, hogy szabad-e, úgyhogy ha fájt, akkor levettem. Mindenesetre látványosan visszahúzódott már pár nap alatt.

Ruházat
Útálom a hálóinget. Első szüléshez azt vittem és nagyon diszkomfort-érzés volt. Másodikhoz már topot és legginget vittem, csúcsszuper volt. Én itthon is trikóban és leggingben vagyok, úgyhogy hazai cuccban császkáltam és "otthon éreztem magam" a lehetőségekhez képest.
Olyan szerkót vigyetek, amiben biztonságban érzitek magatokat :)

maccs01

Barbcsi
Nagyon átjött az írásodból, hogy mennyire féltetek... Van valami a leleteden, ami indokolja a kórház szerint a befekvést, és ezért írattatták veled alá a papírt, hogy "saját felelősségre"?
Amikor én a 32 v. 33. héten hasonló okokból bementem a Sotéra (a dokim ott dolgozik), akkor mindent rendben találtak és eszük ágában sem volt felvenni osztályra, és nem is kellett aláírnom semmit, ezért nem értem.

Diához csatlakozok, a helyedben maradtam volna a kórházban. Persze ez nem szavazás.

Én nem számoltam a mozgást - szerintem sose -, mert a gyerekek nagyon aktívak voltak mindig, viszont, amikor nem, az rögtön feltűnt és ezért "rohantam" be a klinikára. Szóval, ha bármi gond lenne, nyomás orvoshoz, mert jobb félni, mint megijedni!
Az a privát véleményem, hogy manapság, mikor olyan rohadtul lecsökkentették a kórházi ágyak számát, szerintem nem indokolatlanul fognának bent embereket, csak ha tényleg szükséges.

maccs01

Szilvi, gratulálok!

nekem senki nem mondta, hogy számoljam. Az enyém ha beindul, akkor folyamatosan mozog, nyom, feszeget. Hogy lehet azt számolni,??

Tegnap voltam védőnőnél. Vérnyomim 90, de 2 kávé után. Kérdezte, hova lettek a bokáim (vizesedik a lábam). fehérje nincs a vizeletemben, de mivel lazítottam a diétán megjelent cukor benne.

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.07.06 05:53-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Babaimi
Igyál sokat! (koffein csak egy rövid időre emeli a vérnyomást :? )
Magzatmozgás: nem a szám a lényeg, hanem, hogy az tűnjön fel, ha ÖNMAGÁHOZ képest változik!!!!

Nálunk egy éjszaka megint kipipálva. Keltünk, ettünk, aludtunk :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó, hogy ügyeletek alatt megtanultam pillanatok alatt elaludni :wink:

Mókikának már erélyesebb hangja van :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó Reggelt!

Ircsi és még milyen lesz! :lol: Nagyon jó, hogy ilyen rendes kislányod van. Maradjon is így.
Nekem jelenleg a visszaalvással gondjaimvannak, de van egy olyan sejtésem, hogy leszek olyan hulla egy idő után, hogy menni fog....

Én nem tudom mindig azonos időben számolni a mozgást csak sacc/kb egyezik az intervallum.

Barbi úgy legyen, hogy mire legközelebb menni kell akkor már külön hozzátok Bencét :wink:

Én az egyik itthoni kedvenc rövidnacis pizsimet viszem be. Nappal úgyis lennadrág + póló lesz az öltözékem.
Itt az a protokoll, hogy simán szülteknél 3 nap után kidobják az embert. De gondolom máshol is igyekeznek megszabadulni a kismamáktól/babáktól ha minden oké.

bence még alszik. Lassan keltem......megyünk dolgozni....

királylány

Nálunk sima szülés 4 nap, csaszi után 5 nap. HA este 6 után, akkor másnaptól számolva!

Ircsi, olyan édes a babád! Megindult a tejcike rendesen? Mindne oké a szopival? Hányszor kel? NApi hány pelus kell, hogy írtad, hogy pelenkaraki mellé költözzünk? :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi tök jó, hogy van tej. Ügyes vagy! Olyan lazán csinálod.

Babaimádó az első hetekben annyi pelus kell amennyiszer eszik.... :D....általában, aztán szépen csökken. :wink: Bár ez csak az én tapasztalatom.

királylány

Én olyan 3-4 óránként cserélek pelust.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Akkor stimmel.....nekem Bence 3-4 óránként evett. :wink:

királylány

Sziasztok!

Szilvi gratulálok nektek! :-) Jó egészséget, Sok Boldogságot Kívánok Nektek!

Ircsi, de jó hogy van tejed:-)) Úgy drukkoltam nektek! Örülök:-))

Dia itt is 3 nap, ha simán szülsz, csaszinál 3-4 nap. De én örülnék ha kevesebbet kellene bent lenni több okból is. Egyik, hogy nyugodtabb itthon, a másik nekem nincs ki vigyázzon a gyerekekre, meg Álmos is még kicsi és nem volt külön tőlem. Mondjuk nem tudom, hogy ezt kivel kell megbeszélni, de azért holnap doki nénimnek megemlítem, hátha:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt
Este küldtem le dinnyét,lehet kicsit sokat,feszült is a poci...lassan múlott...de reggelre majdnem egy kg-val vagyok kevesebb és a bokám is szép lett,amit pont a dokibácsi rendelőjében nyomkodtam meg vettem észre,csúnya tésztás volt.

Ircsi tök jó hogy ilyen lazán megy minden,szépen összeszoktok.

Maccs,haskötőt én is tervezek,csak még nem vettem meg,a dokim engedi csaszi után is.

evilany

Szia Évi!

Dinnye nekem is leviszi szerencsére a vizet a lábamról:-)) Csak az a baj most már nemcsak a lábam, a kezem is és az arcom is vizesedik, mondjuk a kezem arcom nem annyira vészesen és szerencsére a vérnyomásom is jó:-)) Olyan klassz, hogy jó a vérnyomásom eddig mindegyik terhességnél magas volt a végén:-)) Most nem.

Én nekem is van haslekötőm, de csaszi után sajnos nem tudtam, hogy lehet használni, így nem is ment le a hasam:-(( De most én is fogom, bárhogyan szülünk is:))

Olyan szerencsénk van kaptunk egy utazó ágyat egy ismerőstől így azt nem kell vennünk:-)) Azért ez nagy segítség most. Meg egy pelenkázó feltétet is kaptunk, egyiket se használták. Már csak egy komódot veszünk amire rátesszük. Ezek lentre kellenek, mert fent minden meg van ott jó nagy pelenkázóm van:-)) De hát ugye lett lakunk napközben, mert itt a konyha és a játszási lehetőség:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Kép

Kép

117 cm lett...3 cm nőtt megint...
ezt nyeltem le?:

Kép :lol: :lol:

evilany

Évi nagyon csini vagy:-)) Szép a pocid nagyon:-) Az a dinnyés kép nagyon édes:-) Biztos a dinnye is az volt:-)
Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ma jön be anyukám,csinálok pudingos édességet(piskóta,puding,gyümölcs...)meg vacsorára spagettit.
Vasalnom is kell,kéne...

evilany

Évi nagyon jók a képek, Ircsi kis ázsiai hercegnöjével meg nem lehet betelni! Olyan kis karakteres arca van! :)

Ircsi a páromnál egyértelmüen beigazolódott a glomerulonephritis. Érdekes, hogy ugyan visszatapsolták kontrollra, nem mondtak neki semmi kezelési javaslatot. Ha a streptococcus lenne a ludas, hogy lehetne kitalálni, hogy aktív-e még? CRP?

Most éppen közelharcot folytatok egy pelenkázótáska postaköltségei miatt. Elképzelheteten milyen makacs és töketlen emberek vannak. Nem igaz, hogy egy pelenkázótáskát csak csomagként tud feladni és nekem majdnem 7 eurot kell emiatt fizetnem 4 helyett... Nem hagyom ennyiben. Én már annyi mindent adtam fel és mindig vigyáztam a postaköltségekre, mégis voltak elégedetlen emberek, de ez a nö minden elképzelhetön túllö.

Na megyek a dühömet vasalásba folytani.

Szilvi gratulálok a szép nagy duplabébikhez! :)

Barbi
Vendég

Enikő a szelid motoros:

Kép

és jövőkép magamnak,kb 1 év múlvára:

Kép

evilany

Bmaas és akkor mi lesz a férjeddel? Kezelés???

evilany

Évi pudingos süti:-)) Az fincsi lehet:-))

Vasalni nekem is kéne.

Én most nem sütök Norbi hozott tegnap palacsintát azt eszek ma:-)) Túrós-barackos palacsintát:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi tündéri ez a kislány:-) Szép neve van :-)

Bmass akkor még jó hogy bementetek, gondolom azért így te is nyugodtabb vagy egy kicsit, hogy tudod mi a baja.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Hát, nem maradok sokat, máris elfáradtam az üléstől..azaz inkább csak nem kényelmes...fáradt a kö...g szomszédok miatt vagyok... :evil:

Tegnap este voltak jó kis görcseim...Gábor beparázott rendesen, de meleg zuhira elmúlt, úgyhogy megkezdtük a jóslós időszakot...szerintem/tünk talán aug. elejéig kihúzzuk...igazából nekem mindegy...már várjuk nagyon manócskát...

Én sem vagyok nagyon hálóinges...igaziból most is egy bugyiban alszom, amúgy meg naciban és topban...amik ugye nem jönnek rám...csak egy hálóingem van, de az nem alvási céllal, nem is szoktam benne aludni...:P addig nem marad fenn... :wink: na mindegy...úgyhogy pizsiszerűt veszek én is, max. 2db-ot...

Ja, barátnőmet a honvédból hazaküldték császárral két nap után...30-án szült, és 2-án már haza is jöhetett...meg mondta, hogy valami gyöngyöt kapott a varratai végére...mondtam, hogy mivan, még dekorálnak is :wink:

ÁÁÁÁÁ...hihetetlen...nem elég, hogy fúrnak...megjött a kukásautó, és vágják a füvet...Gáborral itthon kiabálni kell, hogy értsük a másikat...alig hallottam, hogy csönget a kajafutár... :evil:

Na, megyek reggelizni...
Később jövök, Gábor nem lesz délután...
Csendesebb napot mindenkinek...ettől szétmegy a fejem már... :?

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok jó reggelt

Jelentem jól vagyunk és még egyben :D :wink: tegnap délután 2-ig nagyon erős szúrásaim voltak azt utána hála égnek semmi . Holnap reggel 7-re CTG-re megyünk ott okosabb leszek már mi van velünk .

lányok a rossmanban most olyan akció van ha 2 db johnsons terméket vásárolsz egy baba táskát kapsz ajándékba :shock: :shock: akit esetleg érdekel meg emlitem gondoltam :)

Kicsiny babám annyit mozog apája tegnap játszott vele simogatták egymás kezét olyan édesek voltak :9 picikém kinyomta kezét apája megfogta és kb 1,5 órán át eszt játszották . jah és 2 ugy megijesztette szegény apját az akkorát ugrott :9 mivel azt hitte apa nyugis alszik az ő pici babája a pociban és adott egy puszit rá erre a kis huncut akkorát rugott :) párom meg ugrott ijedtében :)
Vendég

Ilus hálóing :wink:

Tééényleg,a házaséletes tilalom most már végig szól vajon?... :( :(

evilany

lányok én hálóinget elöl gombosat rövid ujjút a kínaiban vettem 300ft / darab áron
ugy voltam vele arra a 2-3 napra tökéletes lesz
mivel nem vagyok hálóinges inkább alszok 1 topban és egy francia bugyiban :)
habár most ez kilőve pár hónapja amiben most alszom párom pólója és egy rövid naci :)
Vendég

házas élet tilalom hmm jó kérdés :wink:

szerintem mindenki maga érzi azt hogy mikor van már abban az állapotban hogy újra házas életet kezdjen el élni de ez csak az én magán véleményem mindenki maga dönti el megvárja a 6 hete -e :oops:
Vendég

senki ???
Vendég

Vanilla örülök, hogy minden oké. Izgultam értetek:-))

Én se szeretem a hálóinget, de bentre viszek valamit, ami gombolós elöl:-))
Én mindig megvártam a 6 hetet, szerintem jobb. azt a kis időd egy pasi is kibírja a feleségéért:-))) Más ha a nő nehezen viseli:-)) Én nehezen viselem, de kibírtam mindig :-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi Gratulálok az ikrekhez sok egészséget nektek!!!

Ircsi Katus gyönyörű kis baba és ügyes is alvás evés,én is szeretném ha így lenne és próbálom majd így is felfogni,és igazad van mindenkinek arra jut ideje amire akarja,csak arra értettem,hogy jó,hogy tudsz jönni,hogy Katus ilyen kis ügyes és jó baba!!Örülök,hogy beindult a tejed :wink:

Évi nagyon cuki a kislány jó kis életkép :wink: mi lesz itt nálunk is atya ég,tisztaság mániám,örülök,hogy a dinnyétől lement a lábad.akkor tessék sok dinnyét enni,jó kis vízhajtó :lol: dokinál is jó híreket kaptál az is szuper hír,sajnálom,hogy megy szabira de remélem minden úgy megy ahogy te/ti szeretnétek!!!

Dia nagyon ügyes a kisfiad máris dolgozik :lol: és szeret bent lenni veled,mikor olvastam,hogy indultok dolgozni,kicsit irigy voltam :oops: mindig azt terveztem én is majd ha lesz egy kis manóm akkor együtt megyünk a baba boltba dolgozni ha már nagy lesz,sajnos már nincs bolt,sokszor hiányzik nagyon :cry: de mindig arra gondolok,hátha az élet egyszer úgy hozza,hogy lesz valami más!!!

Ilus gondolom nem egy kellemes érés a szomszéd,mi mikor panelban laktunk azt hittem majd ha kertes lesz minden másabb lesz,hát nem itt is nyitva az ablak és reggeltől úgy jönnek mennek mint ha délelőtt 10 lenne legalább,pedig egy kis utcában lakunk!!Remélem azért majd tudsz pihenni!!

Barbi remélem Bence jobban fog mocorogni,de én is bent maradtam volna,igaza van a csajoknak,tudom nagyon rossz ott bent,és azt is tudom az orvosod megnyugtatott,de azért ennyi ágy hiány mellett nem hiszem csak úgy bent tartanak,de azért remélem azóta szépen rugdos és minden rendben veletek!!!!

Brik doktornénitől kérdezz rá haza mehetsz-e lehet elenged hamarabb ha nem lesz semmi,már miért is lenne :wink: és akkor nyugodtabb vagy a gyerekek miatt is!!!

Nekünk se volt fényes esténk,olyan furán éreztem magam,Lili is lusta volt fesszengett meg mostanság rúg lent,olyan érzés mintha rá lépne a húgy hólyagomra és a percen bepisilek érzés van,nem tudom eldönteni,hogy fekszik most mindenét nagyon lent érzem,de viszont a jobb oldalt a bordám alatt valami van mert az meg ha ülök nagyon nyomódik!!Én sem tudom eldönteni mit vigyek a kórházba,ma bemegyek én is a kínaiba szét nézni,nem szeretem a hálóinget,de ha van ilyen pamut spagetti pántos hálóing vagy nyári ruha abba eltudok tölteni pár napot,majd megnézem,én is a pizsamát szeretem!De szoptatni meg lehet jobb úgy ha lelököm a válát,vettem szoptatós melltartót a kórházba és úgy,hmm nem tudom majd kitapasztalom!

Kép
bévi

Bévi megkérdezem, hátha:-))

Én nem tudom, hogy miért de soha nem vártam ennyire, hogy a dokihoz menjek, mint most.:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi, minden nap 3 liter ásv.víz az adagom.

MI a terhességem alatt végig nem voltunk együtt, mert14 év küzdelem után nagyon-nagyon vigyázunk a Kicsikénkre! Amiken mi keresztül mentünk....ahhoz ez semmiség...

babaimádó
Kép
babaimado

Vanilla örülök,hogy jól vagytok!

Évi házas élet én már le sem merem írni mióta kerülendő téma ez, :oops: mikor kiderült a szemölcs,doki mondta lehet páromnak is van,neki nem jött ki azóta de vigyázzunk mert ha benne van a szervezetébe,lehet ő ellen áll,de engem fertőz vele,és a gumi sem biztonságos,hisz ha váladék van a szemölcs terjed!Szóval nálunk minden formája kilőve mivel minden,hogy elkaphatom,akkár hüvelyi úton akár más hogy!Szegény sajnálom,nagyon de soha nem mondta,hogy miért nincs vagy meddig kell ezt csinálni,vagy ilyesmi!!!!Doki szerint ha 6 hónapig nem jön elő a páromon akkor neki nincs miért aggódnia!Engem meg kurálunk terhesség után,szóval ne lesz egyszerű nekünk még utána sem!!!

Kép
bévi

Lili tegnap egész nap aludt,ma meg olyanokat rugdos,de nem bánom ám,rugjon is akkor vagyok nyugodt!11 után megyek védőnőhöz nehogy elfelejtsem eddig mindig 9-re mentem ma is felkeltem 9 kor erre még jó,hogy megnéztem a könyvem 11 után kell menjek!

Kép
bévi

Én is úgy emlékszem, h eleinte kb 8 pelus/ nap, aztán csökken.

Lányok, én éjjel azt hittem megpusztulok, vagy szülök, pedig én a végére bérelnék helyet. Igaz, elég sokat dolgoztam tegnap, de amit este ezek műveltek, az már nekem is durva volt. Annyira nyomakodtak kifelé, lefelé, mindenfelé, a derekam majd szét esett, nem részletezem....a párom azt mondta, h ennyire szülés előtt már nem tudnak mozogni.
Szerencsére ém is azonnal el tudok aludni, ha hagynak, Ircsi, ez egy hasznos tulajdonság! :D Én eleinte azon görcsöltem, h nem fogok felébredni ha sír a gyerek, de persze az első nyögésre felébredtem, de amint szopiztak, én már aludtam is :D

Claire
claire

Mi se sokat szeretkeztünk ez alatt a terhesség alatt, főleg mostanában. De a gyerek a fontos most. Majd utána durr bele:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Na kész az édesség.

Vanilla én nem a 6 hétre gondoltam hanem a terhességből hátralevő időre :oops: ugye már vagy 4 hete tilos... :? :? nem vagyok nimfomán de... :oops: :oops: :?

Claire,túlterhelted magad,nem szeretik a manók...

Bévi én nem bánom az ügyeletesnél szülést.Odafigyelnek az emberre szerintem.(muszáj...)

evilany

hát lányok jó kis témánál vagyunk megint :) elgondolkodtatok azon ki hogyan fog

VÉDEKEZNI SZÜLÉS UTÁN MAJD !!!!! :oops:
Vendég

Vanilla,még nem,de azt mikortól kell? Ha nem szoptatok,akkor hamar,nem? Hát,talán a Nuvaringre visszatérek,ha szabad. Majd a doki megmondja.
Császár után is van a 6 hét tilalom? :lol:

evilany

Azt meg nem írom inkább hogy kézzel lábbal :) mert úgyse igaz :lol: :lol: :lol:

evilany

Na megbeszéltem a kisbabával hogy most szépen lassan békésen letörölgetünk...nehogy pipa legyen :)

Szilvi 35 el van tűnve???
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.06 09:39-kor.

evilany

Kalmopirin:-)) Én a hüvelygyűrűt szeretném kiprobálni, de hogy lehet e szülés után vagy nem majd meg tudakolom. Mielőtt terhes lettem ki szerettük volna próbálni, de a teszt két csíkos lett:-) Így kimaradt:-))

Gyógyszert szoktak felírni amit szoptatás alatt lehet szedni, vagy zokni:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik én azt használtam(gyűrű)

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: