A mai témánál maradva a következő párbeszéd hangzott el köztünk az előbb:
- Hogy döntöttél Életem? Jössz velünk szombaton?
- Aham

.
- És a mamiéknál aludjunk, vagy inkább itthon?
- Nekem mindegy, ahogy te szeretnéd... mert én ilyen jó férj vagyok

.
- (

wazzeg, ez olvas minket?!

) Hát, eleve rég voltunk a mamiéknál....
- Nem, nem voltunk rég....de igen, mondjad...
- Meg akkor nem kéne 200 km-t hazavezetni este

.
- A mercivel megyünk, szóval hamar hazaérünk

.
- És én fogom hazahozni a mercit?
- Miért, nem tudsz vezetni?

De nekem tényleg mindegy....
Tisztára feldobódtam

. Az se zavart volna, ha nem jön, bár örülök neki, hogy mégis, de a lényega stíluson volt

. Olyan jó fej mostanában....

Biztos csaja van

.
Neeem, csak viccelek

. Meglepne, ha utánam még maradna valami "tartsolyában"

.
Tike!
pontosan az előbb írtam Boonak, csak "elszállt" (

), hogy némileg Botondnak is befelé dől a bokája, ergo kifelé a lába éle, de az se mindig. De akkor jól gondoltam, hogy ez normális, és vlsz. kinövi

. Viszont azt hittem, pont hogy inkább cipőbe kéne, hogy legyen, hogy az fixebb tatásra késztesse, de akkor inkább mezitláb legyen?

Mondjuk még mindig leginkább mászik, ahhz meg nem szívesen adom rá.
Egyrészt tök kényelmetlen lehet abban mászni, másrészt, nem volt occsó, ne szadizza szét, mikor még el se indult

.
Erről most eszembe jutott, már akartam írni:
Senki ne vegye magára, de szerintetek nem fura, hogy manapság minden 2. babát "dévényre" kell járatni

? Higgyétek el, hogy tuti, hogy Botondnál is találnának valamit, ami miatt vinni kéne

, pedig nyílván az orvos anyámnak feltűnne ha gáz lenne. (a dőlést meg is említette, de szte is csak egy kis odafigyelés kell, semmi extra).
persze, inkább "túlozzuk el" a figyelmet, mint elhanyagoljuk a gyereket, de sztem akkor is megfodultak/felültek/elindultak volna idővel, ha nem vittétek volna őket. Hiszen régen se vitték a babákat, mégis felegyenesedtünk

.
Én több babát is ismerek, akiknél lassabb volt a mozgásfejlődés, de később semmi kárát nem látták ennek....
Ezzel nem volt különösebb mondanivalóm, csak úgy elgondolkodtam ezen....

.
Boo!
A járássegítő az = bébitaxi? Vagyis nekünk olyan van, aminek a hátulján van egy fogantyú, és abba kapaszkodva tolja. A mozdulatsor ugyanaz, nem?
Kispocok!
Nálunk a 3órás alvás után még aludt délután 2,5-et, és most is alszik már

. Mondjuk direkt lefárasztottam

: bébitaxiztunk jóóóó sokat, aztán kergetőztünk a konyhapult körül

. 75* ijesztettem meg, és minden alkalommal ugyanúgy megijedt, aztán visítozva röhögött, oooolyan édi volt

. Nekem viszont fáj a térdem

.
Járatás:
Tegnap apa barátjának a csaja (23 éves) nem volt képes felfogni, hogy nem járatjuk a gyereket

. Tök normálisan szóltam neki, hogy ezt ne csinálja, mert.... oké. Pár perc múlva megint. Szólok. Oké. Megint

. Jaaaj, dehát olyan cuki... Na jó, mondom, lesz@rom, egy alkalomtól nem lesz baja, és rá se szokik, nem konfrontálódok...Eltelik egy kis idő, Botond már unja, folyton leül. Szólok, hogy most már tényleg hagyja abba. De hát úgy élvezi.... Nem, nem élvezi, leül, nem tetszik neki, elég volt. Deee, látod, szereti. És újra csináltatja vele

. Gyerek leül, vinnyog. Apa: Ani, fejezd be, vagy én is megnyíkatlak!
Nem volt gáz, mert poénra vette, de hogy lehet vki ilyen kretén

? Nem sajnálom tőle a gyereket, nyugodtan babázhat, ha akar, de ne legyen már okosabb nálam, vagyis ne tudjamár jobban mi a jó az én gyerekemnek, mikor ők babát képeslapon látott utoljára 3 éve

.
A másik, amivel kiborított, hogy fixen Boti-zta

. De apa nem volt rest: minden egyes alkalommal rászólt

. Deeeeháááát mindenkit becéznek valahogy. Hát, őt nem. Szegény, sanyarúsorsú gyerek

. Majd ha ő úgy dönt, hogy becenevet akar, akkor lesz neki. Ha Boti, akkor Boti. De amíg mi döntünk erről, addig Botond lesz a neve

. Vagy Gyuluska

.
Amúgy nem kretén alapból a csaj, csak hát itt jön ki, hogy miért nem szülnek a mai nők 20-as éveik elején

. Mert még s*ggfejek

.