A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Még valami!
Írnátok nekem lány virágneveket? Amik adhatók ma Mo-on! Alig van valami ötletem!Kép
Köszi
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok

Kriszti, sajnos nem tudom az milyen lehet.

Enikő, ezek jutottak eszembe:
Árvácska, Margaréta, Viola, Nárcisz, Ibolya, Rózsa, Bíborka, Hajnalka, Hanga, Hortenzia, Írisz, Kamilla, Dália.

Gigi
gigi1

Enikő!
Milyen kamerátok,és milyen videótok van?
Símán össze lehet kötni a kamerát a videóval, és egy az egyben átveszi. Egy audioscart kábel, vagy ha a kamerátok meg a videótok RCA-s, akkor RCA-s kabel kell hozzá. Videót AV állásba kell kapcsolni. Akkor elvileg megjelenik a tv.n is a kép. Vagy digitális a kamera? Mert akkor ki lehet írni egyből DVD-re.
No majd inkább mailba. JÓ?
Nina

Nem is tudtam, hogy a Hanga virágnévKép
nina74

Sziasztok!
Eniko, tenyleg siman at lehet venni kazira, hiszen mindenki igy csinalja. Meg a Virag jutott eszembe. Kép Nekem nagyon tetszik a Kamilla, de Toninak nem. A Hanga is szep, de az nem illik a vezeteknevunkhoz. Picurkadat hogy hivjak majd? (vezeteknevre gondolok). Ja es ha fiu? Ezek mind lanynevek. Marad a Geza?

Kriszta, remelem jobban van a csuklod, es jol erzitek ma Magatokat! Mindenfelekeppen szamolj be milyen volt!

Gigi, irhatnal nehany sort Viragrol, miket csinal mar?

Tunde, kibujt a masodik fogacska?

Erika, erdekes lehet az asztorologia, Kristof allitolag nagyon rosszkor szuletett, jo lett volna, ha var meg nehany napot. Azt mondtak, hogy agressziv lesz, de egyenlore meg nincs sok jele. Akaratos kicsit, de azert kezelheto.

Kristof alszik, a szuleim meg itt vannak, keddig maradnak. Kuszkodunk a 6.foggal, de nem akar kibujni.

Mindenkinek tovabbi szep hetveget!
Agi
agi77

Eniko, ismered ezt az oldalt?

http://keresztnev.lap.hu/

Jacint(ferfinev), Roza, a Lilla franciaul orgonat jelent, csak maskepp irjak. Allitolag mar az Afonyat es a Buzaviragot is lehet adni.

Gigi, Te mind fejbol irtad ezeket a lanyneveket, vagy talaltad oket valahol? Nagyon ugyes vagy!

Agi
agi77

Gigi: Köszi a soksok nevet. Ezek közül kb 2 amit adnék is a babának! No majd eldöntjük apával, bár neki nincs beleszólása, mert a fiú név az övé, ha lány lesz én választok nevet. Pedig fiúnévből sokkal több van ami tetszik!Kép Lánynevet nehezebb választani, nem? Kép

Nina: Csak lejátszós a videónk. Nem recorder. De tervezek venni egy újat, mert ez őskori lelet Kép De majd csak jövőre, mert most másra kell a pénz!

Ági: Ha fiú akkor GézaKép nem teccik? Ha lány akkor nemtudom. Vannak ötleteim,de senkinek sem tetszenekKép Foggalmam sincs. A Bogin kívül nem igízán tetszik már lánynév. Ja és Boginak a másodi neve Lilla Kép Úgyhogy az is kilőve!
Majd kérek kölcsön egy utónévkönyvet, mert nekünk csak '74-es Ladó féle van. Azóta biztos alkottak szép neveket!

Köszi mindenkinek a hozzászólást
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Csak benéztem, visszaolvasni nincs most időm. De igyekszem pótolni.Tegnap végső elkeseredésemben itt akartam elsírni a bánatomat, de nem jött be a Babanet. Tomika ugyanis másfél hete borzasztó rosszul alszik (aludt!?). Este nagy nehezen elaludt, de egy órán belül már fönn volt, és nem akart visszaaludni. Sokszor sírt, de nem tudtunk rájönni, mi a baja. A foga, a pocija vagy csak most ilyenje van. Minden este - miután elalszik - tiszta stresszben vagyunk, hogy mikor ébred föl.Már 3 éjszaka közénk kellett venni, úgy aludt (aludtunk) valamennyit. Na, aztán tegnap megszánt bennünket: igaz, az elalvás után fél órával már fölsírt, de szopival gyorsan visszaaludt, és utána már csak 2-szer ébredt, majd 10-ig aludtunk. Már kezdtem teljesen elveszíteni az optimista hozzáállásomat, de hátha...
Amúgy jól van, nappal nem nyűgösebb, mint szokott. 2 napja eszünk húst (picit a pépbe keverve). Ízlik neki.
Ja, még nem nőtt ki a második fog. De nagyon dudorodik. Szoktuk neki masszírozni, azt szereti.
Szóval ezért vagyunk elveszve. Légyszi vigasztaljatok meg, mondjátok el, hogy nálatok volt-e ilyen, és mit csináltatok.
Ja, és nagyon aranyos: szedegeti a játékait a kosárból, és mindegyiket megrázza, hogy csörög-e. Neki most csak az a játék, aminek hangja van.

Majd igyekszem minél hamarabb visszaolvasni.
Remélem, mindenki jól van!
Üdv.
Tünde+Tomika
ptünde

Sziasztok!

Enikő!
Én kölcsön tudom adni az Utónévkönyvet. Érdekes, nekem lánynévből több van, ami tetszik.
A kiskazit átjátszózsinórral kell átvenni VHS-re.Arra vigyázzatok, hogy kis kazettára max. 2-3-szor vegyetek rá, mert rossz lesz a minősége az átvételnek, meg el is szakadhat a kis kazetta (mi már jártunk így, pedig 1 kazettára csak 1-szer veszünk rá), és akkor oda az egész emlék!

Eszteranyu!
Mi egy speciális szert használtunk a yukkára, amit a levelekre kellett permetezni, de most nem jut eszembe a neve. Többféle ilyen szer létezik, szerintem mindnek hasonló az összetétele, csak más cég gyártja.

Gerika!
Írtam mélt! Nagyon érdekes lehet ez az asztrológia!

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok,
Tünde,
nyugi másnál is volt ilyen. Már ha vigasztal. Túl lehet élni...Kép Ha esetleg van kicsi idő, pont két évvel ezelőtt az akkori 7-8 hónaposakkal mi is elég jól küzdöttünk, olvasgass bele az archívumba. Kép

Erika,
és már vállalsz ilyen elemzést? Gáborkának nagyon szeretném megcsináltatni, hiszek is benne, meg úgy érzem fontos lenne, mert merőben más gyermek mint amilyenek mi voltunk, néha jó lenne kicsi útmutató, hogyan is csinálnánk a legjobban.Kép

Szép hetet mindenkinek, ha minden bejön, hét közepén már jó idő lesz, használjátok ki!

Ági

Kép
Ágci

Sziasztok!

Túléltük a hétvégét, sokkal jobban, mint gondoltam. - Sőt kiválóan! A szombat totál fullos volt, dél körül kezdték a karnist feltenni. Este 6 körül lett kész minden. Tesóm készített képeket, majd mutatok párat.
Takarítással együtt negyed 8-ra már Mamánál voltunk. Nagyon elfáradtam, ez sajnos a tejcsi rovására ment. Eszter úgy szívta a cicimet, hogy még tegnap este is fájt. Elég volt Neki, de nem volt az a "hozam Kép", mint szokott.
Az unokatesókkal is minden oké volt, a 6 és fél hónapos Rékát Eszter kedvesen simogatta, puszilgatta. Annyira édesek voltak Kép.
Tegnap a búcsú... Hááát, Eszter nem semmi Kép. Nézelődött, mindenkit elbűvölt. Begyűjtötte a dícséreteket és lubickolt bennük egész nap! Hangját nem lehetett hallani, mindenkire mosolygott, általa soha nem látott rokonoknak megengedte, hogy hordozgassák... Tényleg hihetetlen Kép. Olyan pozitív volt ez a hétvégénk, én is feltöltődtem.

Ma megyünk délben tanácsadásra, már a gyomrom is remeg, mit találnak ki. Majd beszámolok.

Most akartam mosogatni, erre nincs víz Kép! El is felejtettem, pedig 1 hete ki van már írva.)

Gabi3,
hogy állsz a fikusztakarítással?

Gerika,
nagymamizás hogy sikerült? Ez az asztrológia nagyon érdekes lehet. Mióta tanulod?

Nina,
Apa ma szabin van, majd együtt fogjuk a yukkát letakarítani és kipróbálom a fokhagymát is.

Anita,
az a szer kimondottan yukkára való? Hol vettétek? Hogy nézett ki a csomagolása?

Ági,
szombaton csak az alvással volt gond: Eszter hajnal fél 3-kor felsírt és onnantól még cicizés után sem akart aludni. Így aztán köztünk aludt. Ja, 120 cm "széles" kanapén aludtunk 3-man. (Apa 192 cm magas és 100 kg... no comment).
De aludt Eszter 8-ig!!! Ilyen sem volt még soha. Azt beszéltük Gergővel, h szerintünk fázott. Nekünk is hűvösebb volt a levegő, mint itthon.

Angéla,
hogy vagytok?

Karmen, Melinda,
Lányok javulnak?

Tünde,
sajnálom, hogy Tomika ilyen nyűgös! Kitartás!

Zita,
intéztél valamit?

Mára 18 fokot mondtak a hozzáértők!
Szép napot!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Most nincs idöm olvasni titeket, csak mesélni akartam hogy 1 hete mászik elöre Orsi és a kiskádban feláll. Éjjel meg a kiságyban huzta fel magát, de szerebcsére közben térdelt, nenm állt fel, szoval az ágyat lejjebb kell tenni.
Ja ülni még mindig nem tud 1dül és hasrol se tud visszafordulni.

Orsi szinte meggyogyult, az éjszakák továbbra se jobbak.

Gabi! nem tudom a foga miatt-e, de már mind kibujt 2 hete csak még nem nöttek ki. Akkor is fájhat neki? azt hittem csak amig áttöri azinyét.
Chamomillát kap. Nem szoktam foolyton kivenni az ágybol. azért meséltem hogy ez nem tetszik nrki, ilyenkor jön az hogy totál felébred és 2-3 orát elbohockodik az ágyban. Hiába fektetem néha visszaKép Egyet nem vagyok hajlando megprobálni, higy betegyem a mi ágyunkba, akkor inkább virrasztokKép

Ja és apa 3 napra elutazottKép Igy még nehezebb lesz.

Lottinak is jobbulást!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Léna szombat óta feltud állni, de nem felhúzza magát, hanem kiskádban vagy apán felnyomja magát előre. Tegnap este óta meg pá-pá-t is mond az integetéshez. Olyan boldog vagyok, hogy így beindult, mert bizony kb. 7 hónapos koráig főleg csak feküdt a hátán, vagy oldalra esetleg hasra fordult. Most meg igen rövid idő alatt megtanult össze-vissza gurulni, bárhol felülni (a hátrafelé mászásból, spárgával), felállni, meg előrefelé mászni.
Éjszakáink nekünk a szokásosak, van szopi 2-kor 6-kor 8-kor, fél óra szórással. A céklás hányás óta van, hogy fél-egy órával elalvás után felsír, de ilyenkor általában nem veszem ki, csak mondogatom neki, hogy szunda-bunda, és kb.5 perc alatt visszaalszik.
Látom, hogy felesleges panaszkodnom a sok éjszakai szopi miatt, mert van ennél rosszabb, és nem is vagyok álmos/fáradt nappal. Különben is éjjel már rutinszerűen megy a dolog, Léna ágya közvetlenül apa szivacsa mellett van, így Zoli kiveszi és közénk teszi, és már alszik is, én megszoptatom, meglökdösöm apát, hogy "kész", és már alszom is, ő meg visszateszi, és már alszik is. Kép
Annyit azonban már tapasztalatból tudok, hogy ha "ok" nélkül elharapódzik a gyakori felkelés, akkor bizony jön a sírni hagyás. Most is ha valamilyen időpontban következetsen nem kap cicit, akkor azt 1-2 nap után hanyagolja.
Köztünk nem szokott aludni, de csak egy rács választja el tőlünk. Úgy nem tudok nyugodtan aludni, mert gyakran felriadok, hogy nem takartam-e rá a vastag paplant, stb..., ő meg ezret fordul.

Kriszti!
Egyáltalán nem értem, hogy mi a baj Eszter súlyával. Minden könyv azt írja, hogy egy éves korban a kislányok 8 és 12 kg közöttiek, és Eszter még nincs is egy éves. Az meg, hogy hányszor szoptatod, magánügy. Jópár barátnőm, naponta 10-szer is megszoptatta a másfél éves gyerekét.

Csütörtökön és szombaton továbbképzésen voltam, az emeltszintű infó érettségivel kapcsolatban. Anyósom itt volt nálunk, hogy segítsen Zolinak a gyerekezés/főzés lebonyolításában. Pénteken meg kihasználva, hogy itt van, elmentünk Zolival kettesben az Anna-fürdőbe. Csodálatos volt! Szerencsére anyósom profi a gyerekezés témában, így tényleg nyugodtan tudtam élvezni a "szabadságot", cseppet sem izgultam, hogy mi van Lénával. Pár hónapja úgy szoktatom, hogy kb. 8-tól (10-től) 17-ig nem szopizik, és ez most nagyon jól jött, mert már nagyon vágytam egy kiadós pancsolásra, meg így eltudtam menni a tanfolyamra is.
(Azért van, amikor már várom, hogy befejeződjön a szopizás, és Léna mehessen nagymamázni, ide-oda.)

Lányok, egy furcsa kérdés: Mikortól szabad tampont használni? A szülés utáni hányadik mensitől? Vagy nincs is ilyen megkötés, csak én értettem valamit félre.

Nóri
norcee

Libero pelenkát használók!
A teknőcön és a kutyus/kakas fürdőjátékon kivül mit lehet rendelni, és hány bábúpontért?

Nóri
norcee

Sziasztok!
Melinda, meggyógyult már Lotti? Miért írtad az sms-t? Írd meg mailben!

Tündi, szívesen megnyugtatnálak, de nem tudlak, ez a dolog időközönként így fog menni, még nálunk is másfél év után.
A barátnőmék kislányának 1 éves korára 18 foga volt kint, el tudjátok képzelni, hogy bírták? Én nem.
Ő is megvette a fogíny nyugtató zseléket, de tiszta pénzkidobásnak gondolja (ezt több helyről hallottam, de én magam nem próbáltam). Szerintem vegyetek neki olyan fogkefét, aminek nem sörtéi vannak, hanem csak gumi a feje, azt lehet nyűni rendesen.

Nóri, én 1 év után kezdtem menstruálni, először fájt feltenni a tampont, de rájöttem, hogy csak újra meg kell szokni.
Szép napot mindenkinek!
H
babamama

Sziasztok!

Kriszti! Majd meglesem jól a függönyeidetKép. Sokat dob a lakáson, ugye?

Gabi3! Örülökt, hogy jobban vagy!!! Fló szövege tüneményKép

Sajna még mindig nem tudok mindent elolvasni, lopott perceim vannak csak...
Ma az első napunk hármasban, eddig minden remekKép.

Puszi Nektek!

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!
Anyukamek elvittek Kristofot setalni, fura ez a szabadsag. Kint van a 6.foga is, csak a sok holyagtol nem latszik. Nagyon ronda az egesz, ilyen meg nem volt egy fognal sem, ma meg verzett is. Allitolag verrogoket tolt maga elott a fog, es majd felszivodik. A dentinoxot hasznaljuk, de nem tudom er-e valalmit. (Ja es Krsitofot nem zavarja az egesz, csak engem. Kép)

Angi voltunk a boltotokban, nagyon jol nez ki! KépOrulok, hogy igy birod egyedul!

Kriszta, majd en is megnezem az uj fuggonyotoket, biztosan szep. Ne foglalkozz a vedonovel Eszter egy tunemeny! Szerencsetek van, hogy igy ki lehet mozdulni vele.

Karmen, nem irigyellek az egyedul toltott napokert, nem lehet konnyu.

Nori, nagyon ugyes Lena, gratulalok ehhez a sok uj produkciohoz. Milyen volt a furdo?

Tunde, nem tudom mi lehet Tomikaval, remeljuk hamar atall a regi rendre.

Eniko, persze jo a Geza, az biztos, hogy nincs belole sok. Nekem is tobb lanynev teteszik, mint fiu. Rengeteg gyonyoru nev van, de mi szeretnenk valami kulonlegeset, mert irto gyarkori es egyszeru a vezeteknevunk. (Remelem majd segitetek, ha odajutunk. Kép)

Agi
agi77

Kriszti: Megkérdeztem a családi főkertészünket, káliszappanos vízzel szokták a paradicsomot is permetezni, ez viszonylag bio. Sztem kertészboltokban tuti kapsz ilyet.
Sehogy sem állok a fikusztakarítással, nem tudom ,mikor lesz hozzá kedvem, pedig mióta új cserepet kapott hozza az újabb levélkéket.

Angi: Nálunk is az első 3nap volt a beetetés...KépUtána jött az ereszd el a hajamat akció! Kép Nem ijesztegetlek! Azt akartam már régen kérdezni, hogy amikor még Bogi pocaklakó volt a csaszi helye nem húzódott? Mert nekem a régi, 15 éves vakbélműtétem helye nagyon kellemetlen volt míg Bátor nyújtotta a hasamat.

Tündi: Lesz ez még jobb is. Sztem próbáljátok ki az aludj jól gyermekemet.
Tomika rendesen bevacsizik tejecskéből, vagy hirtelen beájul? Lehet, hogy nem is éhes, csak arra ébred fel,hogy nem vagy mellette. Lehet, hogy az lenne a jobb, ha akkor tennéd le míg ébren van. Persze én is cicin altattam Flót egészen 16 és fél hónapos koráig. Bátornál is úg csináltam egy ideig, de most már inkább leteszem egy 15 perccel hamarabb, mint Flót. Van bömbi, de egyre kevesebb ideig tart. Nem azt mondom, hogy átalussza az éjszakát, de nappal sincs semmi probéma az elalvással.

Nóri: Tampont a 6 hetes gyermekágyi folyás alatt nem ajánlott használni. Utána lehet, hiszen a méhed és a méhszájad visszahúzódott már. Ügyi Léna!Sztem a Liberónak nincs ilyesmi akciója.

Enikő: Mire jó az internet, meg van az újabb keresztneves könyv benne. Sztem lány név sokkal több szebb van, mint fiú. Én fiút nem nagyon tudnék másikat választani. Lány bezzeg akad sok.
Mi majd DVD-re fogjuk kiírni a kazikat, de simán át lehet venni viedokazira, ahogy Nina és Anita is írták. Nekünk vagy 20 kiskazink van, még várunk a DVD íróra.

Flóra most a farkasos dumájával jön. Mióta láttuk a kis malac és a farkas c. bábjátékot, azóta simán elmeséli mi történt. Bátornak szokott magyarázni, az meg rötyög rajta. Néha fárasztó odafigyelni, nem mindig tudom követni. De Bátor nagyon jó beszédpartner. Nem szól bele és figyel 1000-rel. Kép Igaz kérdezni még nem tud.

Karmen: Remélem könnyen átvészeled azt a pár egyedüli napot. A fogacska tényleg csak addig fáj, míg áttörik. Még én sem használtam semmijen fogzást segítő, fájdalom csillapítót.

Gabi3
inecsg

Nóri! én uszodában szoktam tampont feltenni, hát nekem nagyon fáj, pedig mini, régen meg szupert használtam. Szerintem a terhesség miatt valami csont nem huzodott vissza azért fáj (lehet hülyeség, de erre tudok gondolni)

Ági! Szegény Kristóf, irtam Orsinak már kibujt a foga, mégis a 4. pár napja vérzett kicsit. Meg is lepödtem.

Gabi! Aranyos Flóci már megintKép

na hogy lássátok gyógyulunk, jobb a kedve a kiscsajnakKép

Kép
Kép
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
e-mail ment
virág

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ágci!
Átolvastam a 2 évvel ezelőtti hozzászólásokat. Tényleg nincs új a nap alatt, de az újszülöttnek minden vicc új. A 2 óra sírás durva lehetett. Léna is délután meg este szinte mindig cicin alszik el, délelőtt viszont egyedül. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálunk is csak egy módosított Aludj jól alkalmazható majd, (ha muszáj lesz), meg azért is módosított, mert mi 1 szobában alszunk, és előreláthatólag még sokáig, így lesz.

Ildi!
Akkor mi egy körzetben lakunk, mert nekünk is ő a védőnénink. Hol laktok?

Köszönöm a tamponos válaszokat, akkor nem küzdök tovább a betéttel. Kép Én valami fertőzéstől, betegségtől féltem.

Angi!
Néztek hegvastagságot?
Látom én töltöttem a legkevesebb időt a post-on. Jött reggel Sári, kivette a draint, én mondtam neki, hogy lemegyek a fizetősbe, mert csak sírok, amikor a többi anyukához hozzák a babát, erre ő mondta, hogy ne dobjak ki fölöslegesen ennyi pénzt, és elrendezte nekem a 2. emeleti helyet a nőosztályon. Nővérke mondta, hogy vagy megiszom 3 l vizet vagy még köt be infuziót. Seperc alatt megittam (ez sose okozott gondot), és már költöztem is.

Nóri
norcee

Vvirág! megkaptam ma este v. holnap irok, de most egyedül vagyok, sok idöm nincs, a levél meg nem lesz rövid.

Nóri! a nöi osztály miért volt jo, miben más mint a szülészet? Amugy ez érdekes mert a klinikán (Sári ezt mondta nekem amikor kérdeztem) mindenki kap draint, a korházban csak ha szükséges, szerencsére nekem nem kellett.

Kriszta! igen, én is ott szültem, bocs kérdezted csak kapkodtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!
Mert ott nem voltak kisbabák, így nem bőgtem 3 óránként menetrendszerűen, hogy mi lehet Lénával, miért nincs velem.
Amúgy nekem semmi bajom nem volt a drainnel, sőt.

Nóri
norcee

Gabi3!
Hol van az utónévkönyv a neten???? Írnál egy linket? Én Ladó félét szeretnék, ha lehet kérniKépKépKép

Ági: Hát nekem a fiúnevek jobban tetszenekKép Nem tudom miért! Lánynevek is tetszenek nem arról van szó, de fiúból több van a tarsolyombanKép

Lányneveim egyelőre a Viola és a Réka.

Na puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Karmen, gyonyoru Orsika! Kép Orulok, hogy jobban van!

Eniko, es mik a fiu nevek? Egy ismerosunk azert adta a Viola nevet a kislanyanak, mert Vasas, vagy nem tudom milyen drukker. A lenyeg, hogy lila a mezuk. Kép Es az elso mondata az volt, hogy fuj Fradi.Kép
Ezt a 2 oldalt ismerem, hatha a lanyok mutatnak jobbat.

http://www.origo.hu/utonevtar/index.html
http://www.extra.hu/petika/nevnap.htm

Kristofnak eltuntek a holyagjai, latszik a fogacska.

Jo ejt!
Agi
agi77

Jó reggelt!

Azt hittem, ma is szép idő lesz, de egyenlőre nem úgy néz ki.
Eszterem vasárnap óta hiszti nélkül megmarad az ágyában. Kopp kopp kopp Kép
Tegnap voltunk tanácsadáson, paraméterek: 73 cm és 8650 g. Kérdezte a dokinő, mikorra írjon be novemberben, mondta, hogy mivel fél hónap csúszásban vagyunk, ezért csak decemberben jönnék, ha Eszter 1 éves lesz. Mondta, h oké, megírta a beutalókat az egyéves vizsgálatokra és kész. Minden oké volt (a védőnő talált 2 pötty koszmót Eszter fején... nem tudom, hogy került oda...).
Ja, fogzás: azt mondta a dokinéni, valszeg vámpírbabák leszünk, mert a szemfog látszik kitüremkedni Kép. Nem baj, látszik itt is, milyen egyedi a csajszi Kép.

Nóri,
bár nekem csaszi volt, a tamponfelhelyezés nekem is kellemetlen volt, de csak az első. Azért csak 19 hónapig nem volt...
Liberó: a barátnőm a Liberónál dolgozik, feltettem neki a kérdést, mondta, h ez a promó nem hozzá tartozik, de utánajár és ma visszaszól. Én meg leírom Neked Kép.
Nagyon tetszett amit az éjjeli szopiról írtál Kép, a gépezet szerencsére sikeresen működik Kép.
De jó lehetett a fürdőben! Nekem vennem kell egy fürdőrucit, mert a mellbőségem 3 számot nőtt.

Karmen,
Orsika még mindig tündéri, gyönyörű! Eszter mosolygott Rá, babababa volt és tapsolt közben Kép. Örülök, h jobban van. Hogy telt az éjszakátok Apa nélkül?

Istenem, most mutatják Komárlaci lányát, a nővér cumisüvegből nyomta a gyerekbe a cukros vizet. Borzalmas Kép.

Ági,
szeretném elkérni a telefonszámot a Pampers-játékokkal kapcs. Köszi! (bodokriszti@freemail.hu)
Gratula a fogacskákhoz, nagyon jó, hogy rendben van minden mostmár.
A Viola névvel kapcsolatban nem semmi, amit írtál. Amúgy a lila szín az Újpesté Kép.
Hozzánk holnap jön mama, kis szabadság!

Gabi,
bagyon aranyosak a Fló-sztorik, szívesen olvasom öket, várom a következőt Kép.

Tünde,
hogy vagytok?

Apa ma megy a fotókért, majd teszek fel az albumba párat (ide sajnos nem tudok).

Köszönöm a tippeket a "Mentsük meg a yukkát" akcióra Kép!

Sziasztok!

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,

mi is voltunk vasárnap a fürdőben. Nagyon klassz volt, szerintem érdemes új fürdőrucit venni.

off/
tudtok nekem Szegeden ajánlani jó bútorboltokat? Az alábbiakat szeretnénk venni:

franciaágy - nem túl drága, de nem is ócskát
bőr ülőgrnítúra
étkezőasztal + székek

A sógornőm ajánlott egyet a Csongrádin, a 2F suli mellett, ezen kívül kellenének még nekem címek.
Domus kilőve, mert baromi drága.
Köszi előre is.

on/
Vendég

Szia Dancsi!

Írom:
Alföld Bútoház,
Damjanich 13/a
www.butorkisker.hu
424-406

Amit a Csongrádi sgt-on írtál:
www.csongibutor.ini.hu

Erdély bútorház
Dugonics u. 37

Ideál Bútorbolt
Tompai kapu u. 4.

Tiszaparti bútordiszkont
Felső Tisza-part 15.

Textilgyári út 3.
471-765

Nem tudom, megvan-e még, de a Nagyállomás előtti épületben is van, a Zöld kosár ABC-vel szemben.

Ja és a Dankó Pista utcában is van egy fenyőbútoros, itt egyedi tervezés is lehet.

Szia!
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Kriszti,
köszi szépen!
Vendég

Dancsi! Bőr ülőgarnitúrát, tök jó áron tudtok vennei a Béke utcában a Holland bútorboltban is Kép

Ági: Köszi a linkeket!
Fiúneveim: László (apukám után szabadonKép),Zsolt, Attila, Koppány...stb
Ilyenek tetszenekKép Régimódi vagyokKép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Kriszti! tegnap és ma is végigaludta Orsi az éjjelt. Igaz este elaludt negyed 8-kor, fél óra mulva sirt, felvettem megnyugodott, letettem megint sirás. Hatalmas könnyeket hullatott, jo sokáig hagytam sirni, nagyon álmos volt szegényke, de kézben akart elaludni, amit nem engedtem, csak néha vettem fel megpuszilgatni, is közel másfél óra után elszenderedett, de akkor reggelig. Fürdetés nehéz egy kicsit apa nélkül, ma meg anyu jön amig angolon vagyok elviszi Orsit sétálni, még sosem volt rábizva, kicsit ideges is vagyok, de ha tudnának sétálni akkor jobb lenne mert itthon nem tudja mit hogyan szoktam, és ettöl vagyok ideges.

Nóri! Anna fürdöben voltatok? Mennyi volt a belépö? Még mindig csak max.2 órát lehet maradni?
Nekem egyszer volt drain, amikor lombik után belsö vérzés lett, akkor egy ügyeletes doki mütött, annyira fájt hogy nem vártam meg Sári bejöjjön, sajna 1 hónap mulva a heg gennyezett, kiderült egy varrat benne maradt, begyulladt, Sári vette ki, azt hittem leugrok az ágyrol, nem olyan volt mint ha frissen vették volna kiKép
Azota rettegek a draintöl, amugy is mintha a beleimet huzták volna ki. Mondtam nem engedem a császárnál rutin miatt. De a korházban nem is szokták, megnyugtatott.

Nóri,Kriszta! ugyanezt kérdeztem a Liberotol aug. elején, rögzitön volt, azóta sem hivtak vissza bár egy gépi hang ezt igérte.

Ági! de jo végre Kristóf lehet el is felejti a fogacskát!! meghivást nem felejtem ám elKép Csak most zsufisak vagyunk idöileg.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Szoktátok nézni a Baumaxban a bútorokat?
A múltkoriban teljesen kiakadtam, gyönyörű fenyőpolc volt 24e-ért, 190x150-es méretben. Meg is vettem volna, de abba a szobába már nem fért volna be, ahová illene.

Egyébként hogy súgjak, van a Dorozsmai úton egy bútorbolt a Baumax-szal szemben, igaz, használt bútorok vannak, de gyönyörű állapotban és normális áron. Ami meg még nincs felújítva, azt rendbehozzák szállítás előtt és ha kéri a vevő, kárpitossal át is húzzák. Én ott szoktam látni nagyon szép bőr ülőgarnitúrákat.

Gabi, mázlid van, hogy a két gyerekkel ilyen szépen megvagytok,irigyellek érte. Én biztos mindig haláli ideges lennék.
Szerinted mikortól érdemes vinni a gyereket bábszínházba? Luca is nagyon érdeklődik a bábozás iránt, de még nagyon rövid a türelme. Bár mostanság nagyon rákkattant a számítógépre, de főleg az optikai egérre, mert az villog:-)))

Karmen, miért vagy ideges anyukád miatt? Hiszen felnevelt téged is és lám semmi bajod:-))) Ami meg a szokásokat illeti, 2-3 óra alatt nem tud olyasmi történni, ami aggodalomra adna okot. Legalább is szerintem. Arról nem beszélve, hogy szerintem egy anyának hetente egyszer jót tesz egy kis magány, hogy csak magával foglalkozzon. Ezért sajnálom kicsit azokat, akiknek nincs elérhető közelségben a nagyanyó.

Lucilla ma bepakolt egy rakás pörköltet nokedlivel, ilyenkor látszik, hogy igenis tudna enni, csak vacakol. Nem tudom, hogy lehetne rávenni a rendes evésre.
H
babamama

Sziasztok!

Karmen: Én sem bízom könnyűszívvel másra, egyszerűbb is lenne minden. Akár nagyszülő, akár nem. Megértelek, bár sajna tudomásul kell vennünk, hogy nem csak mi létezünk a gyerekeinknek. Egyszer el kell "válni".
De jó, hogy Orsi meggyógyult, nagyon gyönyörű kiscsaj.

Babamama: Hát nem mindig fenékig tejfel, van mikor kiborul a bili. Akkor vagy ők üvöltenek vagy én. Kép De olyan jó látni őket, ahogy szeretik egymást. Sztem érdemes Lucávalkipróbálni egy előadást, ingyeneset, a Százszorszépben. Mi is ott voltunk tök véletlen, börzézni mentünk csak. Míg én válogattam Flóra meg Zoli nézték a mesét. Flóra egyébként is simán elüldögél egyhelyben sokáig. De ha rájön a menehetnék... Kép

Enikő: A startlap.hu-n megtalálod, pontosat nem tudok.

Bátor éjjel aratott, fél kettőig 3x ébredt fel. Kiszippantottam az orrát, és megmagyaráztam neki, hogy ilyenkor aludni kell. Letettem és meg sem nyikkant, gondolom elaludt. Hat körül kelt, de az is azért mert kifolyt a pisi a pelusból, mostanában ez van reggelente. Nem kéne annyit szopiznia éjjel. Kép

Flóra is sokat eszik mostanság. Imádja a levest és a zöldség köretet. A húst csak összecsócsálja é kiköpi. Gusztusos.

Tampon: Én sosem használok tampont, nem tudom, nekem valahogy nem szimpi, azt a pár napot meg kibírom.

gabi3
inecsg

Gabi! én se szivesen használtam de nekem nagyon vérzésem volt még ugy is hogy szedtem vérzéscsillapitot. Betét+tampon kellett egyszerre igy voltam biztositvaKép
De jo hgy Bátor ilyen jo kisfiu, Orsi most elromlottKép

Babamama! tudom anyu nem tenne semmi olyat ami ártana Orsinak, nem is erre gondolok. Csak akkor se szivesen bizom másra. Szerencsére eddig mindig meg tudtam oldani. Nekem az a lazitás ha sétálunk, bár most v. beteg volt v. az idö volt esös, szeles.

Tényleg ti viszitek sétálnia a babákat ramaty idöben?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Nincs valakinek eladó etetőszéke? SOS a dolog.

angiszeged

Sziasztok!
Kristof alszik, elotte meg olyat esett a kovon, hogy elontotte a szajat a ver. Amugy mindig szepen esik, csak most faradt volt.

Karmen, gyertek nyugodtan barmikor, majd megbeszeljuk. Anyukad biztosan jol ellatja Orsikat, e miatt ne aggodj. En sem bizom szivesen masra Kristofot, valahogy nincs ra igenyem. Nagyon jol elvagyunk egyutt, meg a sulibol is mindig hamarabb eljovok annyira hianyzik. Mi jarunk hidegben is setalni. Esoben nem, de minusz 5-10 fokban is kimegyunk.

Angi, Nektek kell az etetoszek? Nekunk sajna csak egy van.

Dancsi, vigyazz a Csongi butobolttal, mert eleg draga. (De vannak szep dolgok). A szomszedunk ugyanolyan matracot vett, mint mi, es a Moszkvai koruton a Cardo boltban 30 ezerrel olcsobb volt. (Szerencsere meg csak a foglalot adtuk oda, es le tuduk alkudni.)

Eniko, szepek a fiuneveid is. A Koppany kulonosen tetszik, bar nekem nem lenne merszem ezt adni. Nagyon irigyellek most! Kép

Agi
agi77

Sziasztok!

Nekem mostanság kell mennem AFP-re a klinikára. Most, hogy így közeledik az időpont rémlik valami olyasmil hogy a védőnő azt mondta, hogy jó előre be kell jelentkezni. De nem vagyok benne biztos, hogy az AFP-vel kapcsolatban mondta-e vagy a genetikai vizsgálattal. Szerintetek?
És ha előre be kell jelentkezni valamelyikre (mert a genetikai utána 1 héttel kell, hogy legyen), akkor nekem személyesen kell bejelentkezni, vagy a védőnő intézi?
Előre is köszi!

Gira
Vendég

Sziasztok!

Gira, biztos a klinikán veszik le az AFP-re a vért? A védőnő az uh-ra gondolhatott, oda kell időben bejelentkezni, hogy még a huszadik hétig meg tudják csinálni.

Angi, sajna nekünk sincs eladó szék.

Ági, szegény KristófKép

Benedek most beteg, nem jobban mint eddig, de most már kap antibiotikumot, mert régóta köhög. Peti szintén, ma voltunk vele rtg-n is, arcüreggyulladása meg hörghurutja van, ő is kezdheti a gyogyót szedni. Ez van.

Enikő, nekem még a Jázmin jutott eszembe, mint lány virágnév, bár az interneten már biztos utánajártál.

Dancsi, Zsombó előtt is van egy bútorbolt, szerintem az még olcsóbb , mint a szegediek.

Most megyek, vacsorát kell adnom.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Angi,
Megkérdezhetem nővéremet, neki van egy PP Prima Pappa-ja és pont a múltkor mondtha, hogy eladná.
Vendég

Sziasztok

Ági, szegény Kristóf. Puszi a buksira.
Virág jól van, most már mindenütt feláll, szerencsére egyre kevesebbszer esik, már többször le tud jönni állásból. Ülni még ritkán ül le magától, mászni is csak rövid távra hajlnadó, még gyorsabb neki a kúszás.

Tünde, nálunk sok-sok felsírásos éjszaka után, amikor már hullák voltunk, a sírni hagyás jött be. Pár nap alatt átaludta Virág az éjszakát.

Gira már jelentkezz be most genetikára, mert mire időpontot kapsz, már meglesz az AFP-d, amit vinni kell a genetikára. Nekem az AFP-t az SZTk-ban csinálták.

Babamama, de jó hogy megjött Luca étvágya, biztos így marad most már. Kép

Kriszti, engem is érdekelne, hogy van-e új Liberó ajándék figurákért? Eszternek szép súlya van. Kép

Gigi
gigi1

képzeljétek, tegnap Jozsó szunyált egyet 6-7-ig, 7-kor úgy keltettem. Eltoltuk a fürcsit 8-ra 7 helyett és húzta a lóbőrt - az esti szunyi ellenére - reggel 1/4 8-ig. Asszem ez lesz a megoldás, kitoljuk a lefekvést 1 órával, addigra totál kész lesz a gyerek, és talán akkor nem kezd el kukorékolni nekem 4-5 körül.

Olyan fura, hogy a gyerekem, aki 2-3 hónaposan lazán végigaludta az éjszakát, 4 hónaposan "visszaesett" és újra elkezdett éjjel enni.

Tényleg ti mikor fektetitek a gyerekeket, és azok mikor kelnek reggel? Mert lehet nekünk tényleg korai volt a 3/4 7-7 órás fürdetés.
Vendég

Ági! én is puszilom Kristóf fejecskéjét, remélem nem csuszik el többet!! Hidegben én is viszem Orsit sétálni, de esöben ill. nagyobb szélben nem.

Erika! jobbulást nektek!! Orsinak tegnap nem szivtam már az orrát, remélem végre gyógyult.

Dancsi! Én 8-10 között altatom el Orsit, fürcsi fél8-fél9 között van, reggel fél7-8 között ébred.
3 éjszakát most végigaludt!!! Pedig apa sincs itthon, mondtam is neki, erre ö hogy akkor ez lenne a megoldás? Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Gigi, az étvágy csak bizonyos élelmiszerekre vonatkozik:-)))))

Ági, Kristóf jó nagyot eshetett, szegénykém. Engem általában jobban megvisel az ilyesmi, mint Lucát, nálad is így van?
Most éppen nagyon boldog, mert az egyik hirdetőújságban látta lefényképezve a Túró Rudiját és annak nagyon örül:-))))

Gabi, Luca gyorsan elveszíti az érdekődését. Bár a tv-ben a teleshop-ot nagyon szereti nézni:-)))))
lehet, hogy még várunk a bábszínházzal.

Gira, én nem emlékszem, hogy bármi más vizsgálathoz lett volna kötve az AFP és arra sem, hogy a védőnő bármit is elintézett volna:-))) Ezek szerint sokat változott a világ:-)))
Én erre a vizsgálatra a terhesgondozóban kaptam "meghívót" és a Vasas Szent péterben intéztem el a vérvételt (18. hét, úgy emlékszem). Szerintem egyébként ugyanúgy lehet kérni a klinikán is, beszéld meg az orvosoddal.

Jézus, hogy utáltam a mindenféle vizsgálatokat!!!:-)))

Szép napot nektek:
H
babamama

Sziasztok!

Liberó:
megkérdeztem a barátnőmet, mit intézett, mondta, h este felhív, szóval 1-2 nap és többet tudok majd meg.

Ági,
szegény Kristóf, hogy van? Puszi a kis kobakjára (ha fér még Kép)

Melinda,
szorítunk, reméljük sikerül a vizsgád! Kérjük majd a beszámolót, hogy sikerült! Lotti meggyógyult már?

Gabi,
Bátor hogy aludt az éjjel?

Gigi,
Virágnak gratula a felálláshoz! Nagyon ügyes csajszika Kép.

Gira,
Erikának igaza van, az AFP-ügyben. A vért a laborban veszik le, a védőnőnek küldik az eredményt, amit majd odaad Neked és ezzel mész a genetikai UH-ra, a klinikára. Ide kell időpontot kérned. Minél hamarabb, mert 1 hónapra rá kapsz időpontot. Mondjuk nálam ez nem ért semmit, mert 3 órát kellett várnom.

Erika,
jobbulást a Srácoknak, neked meg sok energiát kívánok!

Dancsi,
mi toljuk el a fürdetést 1 órával, mert okt. 30-án lesz az óraállítás, így fél 7-re jönne ki a fürdetés ideje. Ezért az eddigi fél 8-as időpontot most napi 5-10 perccel toljuk el, hogy óraállítás után ismét fél 8 legyen az időpont.
Az alvás pedig fél 9 és 9 között van, ekkor tesszük le Esztert. Persze fürdés után már nincs játék, csak mesekönyv-nézegetés, meg szeretgetés.
Reggel pedig 6 és fél 7 között van ébredés. Utána kaja, alvás negyed 9 körül (1,5 - 2 óra), kaja, séta, játék Tomikával - jól kifárad, cici, alvás megint 1/2 2 körül (1,5 - 2 óra).
És minden oké.

Karmen,
én is mindig viszem sétálni Esztert, igényli is nagyon. Dél körül és délután is. Bár mostanában elvisszük sötétben is, fél 7 körül. Nagyon tetszenek a fények Neki Kép. Ha esik az eső, akkor is viszem, ha nagyon szakad, akkor az erkélyre megyünk ki.
Hogy bírták egymást Orsika és a Mama?
Én sem bízom hosszabb időre Esztert senkire. Már kicsit mások a szülők is szellemileg. Tisztelet a kivételnek. A múltkor lagziban voltunk, anyuká, simán áttolta volna a babakocsit az úton. Úgy kiáltottam rá, hogy nézzen már szét!!! Jött egy IFA. Alig tudtam a kezét is visszarántani. Ezek után százszor is meggondolom...
Igazat adok Neked ebben a kérdésben.

Eldugulok, szép napot kívánok! Ha minden igaz, napsütés lesz.

Kriszti

Elkészültek a legújabb képek, majd ha lesz időm, teszek az albumba.

Kép

Kép
eszteranyu

SZiasztok!

uff Ági! Szegény KristófKép((. Olvastál mélt? Ma játszó? 3után. hm? Kép

Erika! Jobbulást Benedeknek! BEtegség monnyon leKép((

Köszi Dancsi, már vettünk. AMúgy mi az irányár? Lehet, hogy érdekel azért.

De jó olvasni, hogy így fejlődnek a picik isKép. És már nem is Léna, Virág, Orsi, Tomika a legkisebbek a topiconKép. Mindig rácsodálkozom, hogy másznak felállnak, stb... Olyan jó olvasni, meg jó lenne látni isKép

Karmen! Férjed:DD

Kriszti! Én is nehezen bíztam Rá anyumékra Virágot, itt is sokat siránkoztam emiatt. De nem bántam megKép. Virág imádja Őket, és abszolút kölcsönös. Persze Ők gyakrabban találkoznak, és meg is bízom Bennük maximálisan. EZ nyilván szülőfüggő is. Mi szerencsések vagyunk asszem.

Holnaptól hozzák nekünk az ebédet, ha minden igaz. 2féle menüből lehet választani, 420ft. Ma főztem, és addig Virág BEMÁSZOTT BOGI MELLÉ AZ ÁGYBAKép. Még jó, h nem ült rá, vagy nem esett ráKép. Úgyhogy ha ébren vannak_semmi_mást nem szabad csinálnom. Nem is bajKép. Jó Velük.

Szép napot, Ági jelentkezzKép!

angiszeged

Sziasztok!
Délután voltam a dokimnál és szerencsére nem nyílt tovább a méhszájam Kép Úgy örülök, pedig nagyon paráztam, nehogy be kelljen feküdnöm, vagy összevarrni Kép Brrrrr
Na a lényeg, hogy azt mondta Emőke, hogy picit nagyobb a méhem, mint amekkorának egy 23 hetes méhnem kell, lennie, de sem ő sem pedig én nem tulajdonítunk ennek különösebb jelentőséget. Érdekes, hogy a 19 hetes Uh-án meg azt mondtaák, hogy a picit kisebb (5-7 nappal) a baba, mint amekkorának lennei kéne.
Most nem csinál ultrahangot, csak méhszájviziten voltunk Kép Majd jövő hét pénteken megyek UHra!

Jajj még valami,nem baj, ha állandóan csípőset zabálok? Annyira kívánom a savanyút meg a csípőset, hogy szinte elepedek érte! Főleg a csípősért! Apa rosszul van a látványtól, hogy nyomom magamba az ecetes almapaprikát, de nekem annyira jól esik!
ugye ez nem baj?? KépKép

Még azt szerettem volna megkérdezni, hogy mostanában mennyibe kerül egy szülés??? Szóval, én a terhesgondozás alatt eddig még egy fillért sem adtam a dokinak. Úgy gondoltam, hogy majd szülés után adok neki pénzt, de nem tudom mennyit. Nem szeretnék pofátlanul keveset adni, de túl sokat se. Ti mennyit adnátok, ha most szülnétek??Kép
Köszike
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Koszonjuk az egyutterzo szavakat, Kristofnak kutya baja, igaz meg 2x ugy elesett tegnap, hogy verzett a szaja. (szerencsere nem a foga)

Eniko, ez attol is fugg, hogy mennyire leszel megelegedve a dokinovel. Kb 30-40 korul van mostanaban egy szules (szerintem). Mi kicsit tobbet tadtunk, de akkor nagyon halas voltam, minden rendben volt. Most kb 40-et adnek. (Lehet, hogy meg ez is sok???)
Orulok, hogy nem nyiltal tovabb! Kép

Angi, hat akkor tenyleg nagyon kell vigyzanod, ha egy kis akrobata el koztetek! Kép Honnan rendelitek a kajat?

Gira, nekem az AFP-t 16 hetesen csinaltak, a genetikai ultrahangot pedig 20 (csak erre kellett bejelentkezni). Az AFP eredmenyet a vedonod kapja majd meg.

Babamama, nagyon aranyos lehet Luca. Kép Engem nem viselnek meg az esesek, Kristof napi 50-et biztosan taknyol, es szinte soha nem sir. Csak az a rossz, amikor latom, hogy faj neki. Az mar nekem is faj. A multkor csinalt egy hatraszaltot a kanaperol a jatekai koze. Az nagyon durva volt, de hat ez van.

Erika, jobbulast a fiuknak, remelem hamar rendbeteszi oket az antibiotikum. Miket csinal Benedek? Jar mar? Mond valalmit? Van kedvenc jateka? Nalunk most a mesekonyv a slager.

Ja meg a liberoval kapcsolatban: 5 figura egy mesekonyv, 10 egy esokabat, 15 az agynemuhuzat.

Gigi, nagyon ugyes Virag, hogy igy kozlekedik mar. Tenyleg szuper latni, hogy fejlodnek a kicsik.

Na megyek felmosok, mig alszik Kristof.
Agi
agi77

Mi ez a Liberos dolog? Mert mi azt használjuk.

Angi,
tesóm mégsem adja el. A múltkor mondta, hogy hirdessem meg a babaszobán, de meggondolta magát. Bocsi. Láttam a pici Bogi képeit, hát csudaszép kislány.
Vendég

Sziasztok!

Angi: Ez nagoyn durva, akkor nem fogsz unatkozni a két kismanó mellett, főleg hogy Virág ilyen mutatványokra képes. De jó neked, hgoy tudsz hozatni...Kép

Honnan tudjátok ezeket a Liberós cuccokat?!

Ágyi: Szegény Kristóf. Flóra olyat csinált tavaly, akkor még csak egy foga volt, hogy a tükör előtt addig idétlenkedett, hogy beütötte az állát az ülőkébe és az alső foga felsértette a felső ínyét, így bújt elő a második foga. Kép

Enikő: de jó, hogy nem nyílt tovább a méhszájad, én 30-at adtam a dokinak, de előtte végig hozzájártam ellenőrzésre, havi 4 ezerért. Azt mondják, hogy a magánrendelésért kért összeg 10 %-a a szülés.

Karmen: Mi is csak akkor nem megyünk sétálni, ha nagyon fúj a szél, vagy esik. De ha Fló ovis lesz muszáj lesz kimennünk esőben is, bár akkora már Bátor is nagyobb lesz.
Esőben mi főleg azért nem megyünk, mert az utcánkban még nincs betonút, és irtó sáros tud lenni.

Dancsi: Bátor is átaludta 6 hetes kora óta az éjszakát, nő az igényük. Ne várd el, hgoy átalduja az éjszakát, van olyan akinek a gyereke 3 évig sem alussza át...

Babamama: Vagy 3-4x szopizott a nagylegény, még orrot is szippantottunk, kicsit szörtyög mindkettő. Most egyik sem alszik, Flóra szórakoztatja Bátort, jól elrötyögnek egymáson.

Kriszti: Valamelyik nap Zoli elaludt ülve a nappaliban, Flóra erre, Papa ne aludjál!

Gabi3
inecsg

Enikő,
már többször írtam, de tényleg ne parázz az UH mérése alapján. Nézd meg ANgit vagy engem, mindkettőnknek 3 kg körüli (nekem kisebbet) babát jósoltak, még közvetlenül szülés előtt is. Én olyan sokat bőgtem a baba mérete miatt, az UHos dokik mindig csak a fejüket csóválták, hogy picike ez a baba. Igaz, a buksit mindig nagynak mérték. Kép Kép Kép
Vendég

Anna fürdőbe 1800Ft a kombinált belépő, de szerintem elég a Wellness részre venni, az 1200, mert a termál tele van nyugdíjasokkal. Mi pénteken délután 1 körül voltunk, és sokáig kettesben élveztük Zolival a Wellness rész 5 medencéjét és féltucatnyi szaunáját. Nagyon szeretem, ha nincs tömeg. Kép

Karmen!
Nagyon ügyes és helyes Orsi!

Ági!
Mikor jöttök?
Mikor szokott aludni Kristóf?

Nóri
norcee

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: