A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

OrsiKép
Kitartás, ne szomizzKépKép Minden rendben lesz most már a Macikákkal és Veled isKép Ne idegeskedj és örülj, hogy infuzióval még tarthatóakKép Hidd el a legnagyobb rendben megy mindenKépKép Fel a fejjel, mindent jól csináltokKépKép DrukkolunkKépKép
ClaireKép
Hát ha valamit nagyon sajnálok az az, hogy a légzésproblémák miatt annyira be voltam tojva mikor már hazavihettük Őket a korházból, hogy nem mertem azonos ágyba fektetni Őket, mert akkor a légzésfigyelő nem tud reális dolgot nézni... Most irigykedem Rátok ill. a gyerkőcökre nagyonKépKépKép Biztosan más az érzelmi kapcsolat közöttükKépKép Már Te vagy a második aki az uszodával kapcsolatos öltöztetést emlited... Nem lesz hosszú haja Lillusnak...remélemKépKépKépBár ki tudjaKép
MimózaKép
Jaj de édes volt amit a gyerkőcökről irtálKép Tündériek lehetnekKépKép

Nálunk Lilluska megy Geri után de mindig is Neki hiányzott jobban a BratyóKép Mikor babás szobába kihozhattam Gerit és Lilikének még maradnia kellett a PIC-en (szegénykémért a szivem vérzett de még infura volt kötve) napokig visszaesett az állapota pedig három óránként szigorúan mentünk be etetni meg éjszakára is mellé toltam Gerit de mégis, megérezte a kis DrágámKép Most meg hihetetlenül apás lett. Tegnap este jött haza a Párom négy nap után és Lilcsike sirva fakadt és vigasztalhatatlan volt mikor ma elment apa dolgozni. Folyton rajta csüngKépKépKép
VadvirágKép
Problémamentes költözést kivánok NektekKép

Puszi:Doris
doris

Doris! Érthető, hogy aggódtál, nálunk végül azért nem lett légzés figyelő, többek között, mert nem is aludtak ágyban. Egész mostanáig kint aludtak a nappaliban. Eleinte próbáltuk a mózeskosár szerű cipelőjükben, de aztán kiderült, hogy egymás mellett jobb. Így a szopis párnákból képezett fészekben aludtak, én meg mellettük. Én már egy ideje bent alszom a helyemen, legalább is ott kezdem...Kép. Amúgy most is szeretnek a szopis párnán aludni, csak most inkább külön- külön, de egymáshoz közel. Ádám, ha felébred feltámaszkodik, és körbenéz, hol a nővére. És a másik sírására is ő az érzékenyebb!
A kis nőci majd kikönyörgi a hosszú hajat! Ahogy néztelek, lesz miből növeszteni. Remélem Eszter az apja haját örökli, mert ha az enyémet, akkor még az ecsetnyi coffikákról is lemondhat!Kép Persze ez legyen élete legnagyobb baja !
Jó éjt, bár mire lefekszem, úgyis beindul vmelyikKép Claire
claire

Jó reggelt, Doris!
Ez az apán való csüngés Lilike részéröl már valószínüleg így is marad, ha minden jól megy!Kép Legalábbis nálunk Panka odavan a férjemért, ha hazajön este onnantól már csak ö fektetheti, ha pedig kesön jön haza addig nem alszik el Panka, amíg meg nem jön a papa. Minden este jár neki "munkahelyi mese", ez egy sorozat, amit a férjem talált ki, a munkahelyén játszódik és tele van mesés elemekkel. Szóval nagy a szerelem,és nagyon jó ezt látni! Azért titokban bízom benne, hogy a fiúknak meg én leszek a kedvencük, legalábbis a pszichológusok szerint ez így szokott lenni. Fiús mamák, ti hogy tapasztaljátok ezt?
Szép hétvégét!
Mimóza
mimóza

OrsiKép
Ne aggódj,minden rendben lesz!
Továbbra is megy a drukk Nektek hármótoknak ezerrel!!
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Szilvi!
Vikinek és Sárinak Boldog szülinapot kívánunk!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi!
Köszi a fiúk nevében. KépKép
A tegnapi startlap hírlevélben volt bent az ikrek oldalad. KépKép Sajnos nem tudom, hogy megjelent-e a könyv. Kép De talán a többiek közül valaki. Kép

Mimóza!
A fiúk elég anyásak, de sokszor a Viki apás. Ez lehet, hogy azért is van, mert este Zolit nekem kell a fürdőkádból kivenni, különben sír, és ha apa itthon van ő veszi ki Vikit. Kép Lányom nincs, bár apa szeretett volna. Kép
Zoli is szereti a nagymozgásokat, de a vonatot is. Ismerős ez a fürdőszobai torna. Kép Még a végén majd nektek is kell 2 vonat készlet. Kép
A csavarhúzó műanyagból van és nagy. Ők már elég régóta használják. Mindenhova beledugják, ezért néha letörik. A mágneses rajztábla íróját is néha így hasnálják. Ezért most van 3 táblájuk és 1 írójuk. De majd kapnak szülinapjukra. Kép
A távirányítós autókat is szeretik.Kép

Orsi!
Minden rendben lesz! Kép Kitartás! Kép Még mindig megy a drukk! KépKép

Ildikó!
Nálunk is 17 óra körül volt a sírás. Olyankor magam mellé tettem őket az ágyba, próbáltam vígasztalni őket, nem nagy sikerrel. Szerencsére erről egyszercsak leszoktak.Kép

Eri
2* 24 hó-6 nap
simones

Sziasztok!

Szilvi! Kép
Boldog szülinapot Vikinek és Sárinak!!!!!

Krisztina
k78

Sziasztok!

Most voltunk Orsinál,meg a Kismaczkóknál,Orsi infúzió nélkül "szaladgál" Kép Nagyon csini,fitt,csupán egy hatalmas pocija van,az is nagyon szép! Ha keddig bírják infúzió nélkül,akkor már hagyják is a dolgokat folyni szépen a saját medrükben. Nagyon jó volt látni Őket még így 3in1!

Üdv:

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi!
Köszi a jó hírt. Kép
Orsiéknak még mindig megy a drukk. Kép

Eri
2* 24 hó-5 nap
simones

Sziasztok LányokKép
Bocsánat, hogy igy eltüntem, de tegnap este nem volt jó a Babanet napközben meg nem volt időm.

BuksiKép
Köszi az infót Orsiékról, nagyon örülök, hogy ilyen jól vannakKép Kitartás Nekik, szép nagy babák vannak már a pocijábanKép
ClaireKép
Jaj, de édesek lehetnek, abban a szopipárna féle fészekbenKép Nagyon megnyugtató lehet Nekik egymás társaságaKépKép Igen, lehet, hogy hosszú haja lesz Lillusnak, majd meglátjukKép Én mindig azt mondom Lillusnak,hogy a hajamat örökölheti, de a lábamat nem! Azt inkább a Mamától (Férjem édesanyjától) örökölje, viszont Neki meg a haja kevés és rossz minőségű, tehát nem szabad összekevernie az intelmeketKépKépKép Ez legyne a legnagyobb bajunk az életbenKép Ahogy irtadKép
MimózaKép
Köszi az Apa-lánya viszony vázolásátKépKép Tündéri lehet Panka, ahogy várja Apuciját, de mit csinálsz ha nem jön haza? Úgy értem azt azért el tudja fogadni? Mert az én Párom sajna sokat utazgat...
Engem is érdekelne az Anya-Fia kapcsolatról a többiek tapasztalataKép
SzilviKép
Én is boldog Szülinapot kivánok a GyerkőcöknekKépKép

Mi itt egy 1800 m magas hegy lábánál lakunk és ma reggelre behavazódottKépKép Nagyon szép a tájKép
Kicseréltem a fotót a ProfilombanKépKépKép Ma adtuk Rájuk elsőként a meleg téli sapijukat és meglepődve nézegették egymás fejétKépKép Annyira édesek voltak ahogy mindketten kémlelték a másikatKép

doris

Sziasztok!

Újra itthon vagyunk! Csak beleolvasgattam az archívba, nem olvastam végig, arra nem volt időm. Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat és a jókívánságokat!Kép

A mostani műtétem jobb emlékeket hagyott, mint az előzőek. Sajnos az utóhatás viszont rosszabb, most is váladékozik a hegem.Kép A bébi tündéri, édes kis pihe-puha manó!Kép Nagyon ügyesen szopizik, és napközben jórészt alszik! Van már kép róla az albumomban.

Most csak ennyire futotta az erőmből, de majd jövök még!Kép

Gabi
efgabi

Gabi!
Megnéztem a kis bébit. Kép Nagyon aranyos és ügyes. KépKép

Doris!
Jó a sapka. KépKép

Eri
simones

Gabi!
Örülök, hogy otthon vagytok és jól megy a szoptatás. Jobbulást kívánok neked. Olyan kedvesen írtál a piciröl, még a végén én is megkívánok magamnak egy ilyen "tündéri, édes kis pihe-puha manót"! Kép Most már kezdenek a fiaim túl nagyok lenni... Kép
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek,
Mimóza (5é, 2x22hó)

Ui: Doris, majd késöbb válaszolok.
mimóza

GabiKép
Gyönyörű ez a BabaKépKép Micsoda kis combocskák meg milyen szép körme vanKépKép Gratulálok és kitartást kivánok az első hetekhezKép Várunk vissza ha már időd és energiád is engediKépA sebem nekem is váladékozott de nem tartott sokáig és nem lett belőle probléma.Vigyázz MagatokraKép
EriKép
KösziKép
MimózaKép
RendbenKép

doris

Lányok!

Beszéltem telefonon Ebattával!
Mind a négyen jol vannak,és betöltötte a 31.hetet!Kép
Azt mondta a dokija,hogy be kell töltenie a 32-öt,és akkor már minden ok lesz.Nem kötelezö még akkor szülnie,de ha nem bírja tovább,akkor már semmi bajuk nem eshet!Kép
Üdvözöl mindenkit!

Bea

Kép
beatrix2

Bea!
Köszi a jó hírt. Kép
Ebattának is megy a drukk ezerrel. KépKép

Eri
2* 24 hó-4 nap
simones

Helló lányok!
GAbi irígykedem ám olyan aranyos a babád!
Engem is elkap sokszor milyen jó lenne még egy pici de hát apa......
Mimóza!
te írtad hogy balettozik a fiad?
Hát az én leánykám is aki 1m5cm magas, és 22 kiló.Nem egy szilfid alkat amihez hihetetlen hajlékonyság párosul.Pl angol spárgában gurul előre hátra. Állandóan táncol és tiszta profin riszálja a popóját. Annyira emlékszem hogy amikor még kicsi volt(olyan dagi volt hogy nem látszott a nyaka és 4 hurka volt a lábán), és oldalra fordult a kis kezét szépen finoman rakta le maga mellé míg Ricsi csak úgy odavágta a kezét. Apa megígérte neki hogy ha balettozni akar akko balettozni fog, még akkor is ha meg kell erősíteni a színpadot (asztalos a szentem)Ennek a kiscsaj nagyon megörült és egy jó darabig újságolta mindenkinek hogy neki saját színpada lesz ahol táncolhat.Azóta is abszolút nő.
Óriási különbség van a két gyerek között. Barbi egész kicsi korától próbál önálló lenni. Nem hagyta magát ölben elringatni, nem engedte hogy oda feküdjek mellé az ágyába mert az az ő ágya és kész.A Ricsi igényelte a ringatást és ki is követelte, este odakészíti nekem a párnát meg a takarót és kér hogy feküdjek mellé egy kicsit.Sokkal jobban kimutatja mennyire szeret és állandóan rajtam lógna, bújik hozzám mint egy kiscica.Barbi néha odajön megölel és puszit ad aztán elmenőben még hátraszól hogy anya szeretlek.Először nagyon rosszul esett, nem értettem. Aztán megfigyeltem hogy bújna ő de nem tudja hogyan kezdjen hozzá.Elkezdtem viccesen ugyan de egy kicsit "erőszakosan" hozzábújni, ölelgetni és lassan mintha megnyílna.Sokszor mondja hogy sírt mert én nem voltam vele, meg néha már ő is hív hogy simizzem kicsit a hátát.Szegénykém sokszor volt a mamikra hagyva amíg én a Ricsivel rohangáltam kezelésről orvoshoz, vizsgálatról vizsgálatra.Azóta arra is figyelek hogy ha lehetséges mindíg együtt megyünk mindehova.
Képzeljétek, itt Pécs mellett van lehetőség terápiás lovaglásra és tegnap voltunk kint körülnézni(manó nélkül).Azt mondta a tréner hogy még nagyon pici a Ricsi de ilyen speciális esetben meg lehet próbálni. Úgyhogy ha a jövő héten nem esik akkor kimegyünk és kipróbáljuk. Úgy szeretném ha sikerülne. Én 5 évig jártam lovagolni és tudom hogy olyan izmokat mozgat meg amikről nem is tudunk csak akkor amikor jön az izomláz.Úgyhogy most ez a legújabb. És persze a Barbus is jön, igazi családi program lesz.
Bocsi hogy így össze vissza írtam majd legközelebb szépen tagolom az irományom.
Puszi
Csilla
bim_bam

Sziasztok!
A Ma megint megjöttből csatlakoznék hozzátok. Olivér és Samu ikerfiaink 1,5 hete látták meg a napvilágot, és múlt hét kedd óta itthon gyűrjük egymást.KépKép

A párom most itthon van velük több mint 1 hónapot, de utánna sjnos dolgoznia kell, így állandó segítségem nem lesz. Ehhez fűződne a kérdésem is. A szoptatást egyszerre megoldom, mert szopispárnán hónaljtartásban szopiztatom őket, de a böfiztetés 2 emberes. Olvastam erről a büfipadról. Használja valaki ? Tapasztalatok ? Hol lehet a legolcsóbban megvenni ?

Előre is köszönöm a segítséget.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,

Köszönjük szépen az ujabb szülinapi gratulációkat!

Cat,
gratulálok a fiukhoz!!
Én is igy szoptattam.Kép A büfipad biztos nagyon jó megoldás, de mikor már nem volt segitségem, kicsit hátradőlve egyszerüen a két vállamra vettem őket, igy büfiztek. (ágyban ülve szoptattam, igy utána 1szerűbb volt lerakni őket)

Gabi,
tündéri a kicsi Robi!Kép

Doris,
Nagyon nagyon tetszik a sapitok!!!KépKép Kint vettétek??

Nekem is mindenki mondta, hogy a lányok milyen nagy szerelembe esnek majd az apjukkal. Én hiába várom, nálunk nincs ilyen. Persze imádják az apjukat, és viszont és sokat is van/foglalkozik velük, de ha én is ott vagyok akkor mindent csak anya csinálhat, jönnek utánam mindenhova. De olyan szinten, hogy nem veheti ki őket a kádból, nem rakhatja be az etetőszékbe, nem adhatja oda a poharat, stb. Szegény Apa nagyon ki van ettől, hogy őt nem szeretik...

Orsi, Ebatta,
további nagy,nagy drukkok!!!Kép

Szilvi
manoca

SziasztokKép
BeaKép
Köszi a hireket EbattárólKépNagyon drukkolok Nekik én isKépKépMég 3 hetet jó lenne egyben maradniuk, de reméljük egy hetet mindenképpen kibirnakKépKép Gondolok Rájuk sokatKép
CsillaKép
Ird majd meg a tapasztalataitokat a lovas terápiárólKépRemélem tetszeni fog a gyerkőcöknekKép
CatKép
Ismét gratulálok NektekKépSajna a böfipadról én csak itt olvastam nemrég, igy tapasztalatom sincs a dologról...remélem a többiek tudnak segiteniKép
SzilviKép
Nálunk meg most a forditottja van... Lilluskával csak Apucikája foglalkozhat ha Ő is itthon van. Ma reggel Apa fél óra kinlódás után tudott elmenni dolgozni mert Lilluska annyira csüngött rajta. A délelötti alvása után már vidáman ébredt és nincs semmi gond, de amint belép este az ajtón és Lilike meghallja a hangját sirva kúszik elé mintha azt akarná mondani, hogy na Te aztán jól itt hagytál engem...Kép Gergő mindkettőnkel szivesen van, nem válogatKép
Igen, a sapikat kint vettem Lilluskáé vakondos és kicsit talán melegebb mint GeriéKép

doris

Sziasztok!

Cat!

Mi már ismerjük egymást az 2004 őszi babás topikból.
Gratulálok a babáidhoz! Kép
Nekem nagyon bevált a büfipad, azért is mert a babáim nagyon sokat buknak, így evés után mindig azon pihiznek. Nézd meg a www.bufipad.hu oldalt, én onnan rendeltem emailen keresztül. 5000,- + a postaköltség.

Ildikó
ildikó

MamikKép
egy korababas ikres ismerosomnek kellene segitseg.
par napja volt szo az alapitvanyos legzesfigyelorol. Nem tudok visszaolvasni. Kerem, aki bovebbet tud, irjon vagy ide vagy a profilos mailcimemre.
Elore koszonom az o nevukben is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

www.magzatburok.hu

Nem tudom, hogy ez az-e amikről beszéltünk! Kép Rákereséskor ez jött csak elő, az oldalukon a pályázatoknál van űrlap az igényléshez!

Krisztina
k78

Amúgy sziasztok! Kép Kép Kép

Eri! Tök jó, hogy végre rendezték a régi hsz-eket! Kép

Krisztina
k78

koszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

Gabinak és Catnek nagyon gratulálok...

Csak benéztem, nem is olvastam végig, mert elkapott a betegség és itthon kókadozom...
Öt percente tüsszentek egy akkorát, hogy azt hiszem elreped a pocakom Kép
Remélem azért a fiúk bírják a kiképzést....

Orsinak és Ebatténak drukk KépKép

Rita
29+0
trus

Sziasztok!

Orsi!
Igen, mi is a Magzatburok Alapítványtól kaptuk a készülékeket!KépKép
Sok sikert!!!

Erika

KépKép
herika

Sziasztok!

Kriszti!
Kép Már ideje volt. Annyira rárünk ide írogatni. Kép
Nemcsak a gyerekek termelnek. Kép

Cat!
Gratulálok a fiúkhoz! KépKép

Csilla!
Biztos tetszeni fog nekik a lovaglás. KépKép
Hány éves kortól lehet menni lovagolni?

Orsi, Ebatta!
Még mindig megy a drukk. KépKép
Pocakosok kitartás! KépKép

Eri
2* 24 hó-3 nap
simones

Sziasztok!
Hát nem hiszem el...végre írtam ide újra, erre áramszünet lett, 4 órán keresztül nem volt áram.
Ilyen az én formám,mi? Amúgy jól vagyunk.

Eri, mentek holnap a Csokonaiba????
Mi megyünk a fiúkkal azt hiszem. Jó lenne végre talizni is egyszer, nem?
Kértetek friss képet a fiúkról...probálom csatolni.

Pussz mindenkinek
ZsobuKép
zsobu

Zsobu!
Megyünk, fél 11-re Kép Gyertek! KépKép
Tündériek a fiaid. Kép
Nekem a beírásaimat a fiúk szokták kitörölni. Kép.

Eri
simones

Zsobu,
mekkorák a fiuk?
Nagyon helyesek különben! KépKép

Rita,
Jobbulást!!! KépKép

Szilvi
manoca

Sziasztok!
Köszönjük az elismerő szavakat, teljesen elfogulatlanul én is gyönyrűnek látom Kisrobit! KépKépKépKép

Doris!
Nagyon aranyos vagy, hogy megdicsérted a szép körmét, nekem is egyből feltűnt, de azt hittem, csak én veszek el a részletekben!Kép Egyébként a képen nem látszik, de hosszú ujjai vannak, szóval az egész keze szép. (Nagyon szeretem a szép kezeket, szerencsére a picur az apjától örökölte!Kép)
A sebem továbbra is váladékozik, de a dokim szerint ez a többedik császár miatt van, a zsírszövetek már nehezebben regenerálódnak, néhol kifakadnak, az folyik ki. Vagyis ingyen zsírleszívás is járt grátiszként! Kép

Mimóza!
Hamar megnőnek ezek a kislurkók, most látom csak én is, hogy a "kicsik" is milyen nagyok már a pici mellett. De olyan jó érézés újra babázni, főleg egy ilyen kis nyugodt manóval!Kép

Gabi
efgabi

OrsiKép
Azért emlitsd meg a korababás ikres Maminak a Madarászt is, mert tudod ott egy db légzésfigyelőt ingyen adnak egy évreKép Drukkolok továbbra is és kitartás a csipőfájdalmaidat illetően, el tudom képzelni mennyire rossz lehet de már nincs sokKépKép Ügyesek vagytokKépKép
RitaKép
Nagyon sajnálom a betegségedet... Vigyázz MagatokraKép Milyen nagy pocakos vagy, gratulaKép Lázad is van? Szedsz valamit? Pihenj és teázz, mézes tea biztos nem ártKépKép

doris

GabiKép
De jó, hogy irtálKép Tudom, hogy nincs időd, de gyere néha, nagyon jó olvasni a kicsi manókrólKépKép Sajnálom a sebváladékozást, de hát minden rosszban van valami jóKép: Zsirleszivás, ingyen...nem is rosszKép
ZsobuKép
Tündériek a Fiúk csak sajna nem tudtam nagyitani a képet, nagyon kis helyesekKépKépMi lesz a Csokonaiban ha nem titok?

doris

Gabi!
Jobbulást! Kép Ingyenes zsírleszívás Kép

Doris!
Zsebi baba zeneház félórás zenebölcsi. Mondókák, dalok, furulya, zene.. Kép

Eri
simones

EriKép
Köszi, gondolta, hogy valami jó kis gyermekprogramKép Erről korábban nem olvastam még, ezért kérdeztem ráKép Nálunk most a Grillus Vilmos CD a nyerő...már majdnem megtanultam a dalokatKépKép Főként Lillus rajong értükKép

doris

Sziasztok
Szilvi kérdezted, mekkorák a fiúk, hát most 13,5 hónaposak. A kép egy éves szülinapjuk előtt készült. Nagy francok az biztos. Aki elöl áll (bal oldal) az a Levi, jobb oldalon pedig a Sebi van. Persze Levi a fő csibész, de az gondolom látszik rajta.
Holnap megpróbálunk menni Eri. Remélem sikerül.
Sziasztok
Marcsi
zsobu

Sziasztok! Gabi! Tök jó, hogy írtál! A manó is cuki, fura, hogy már az enyémek is óriásiak hozzá képest! Fújtad a sebedet, vagy nem merted? Cukroddal azóta mi újság? OK lett a szülés után, vagy még nem?
A tesók hogy bírják a kicsit? otthon vannak, vagy járnak ovi-bölcsbe? na, jó, abbahagyom, úgysincs időd levegőt venni se, hívj fel, ha épp halálra unod magad Kép !
Doris! Nagyon drágák, és a férjedre is nagyon hasonlítanak! Ezt hogy csináljátok?
Cat! Grat! Hú, de frappáns vagyok!Kép
Manóca4 Ne aggódj, ami késik nem múlik, fogják még a lányok Apát az ujjuk körül csavargatni! (tapasztalatból mondom, mi is ketten vagyunk lányok a tesómmal Kép )
Bocs, az a csoda állt elő, hogy mind a négy alszik, és egy szobában szuszog a banda Kép, muszáj kihasználnom egy fürdése, mert ki tudja meddig tart!? Claire
claire

Doris!
Egyelöre még alszanak, megpróbálok gyorsan válaszolni. Az én férjem is gyakran utazik, Panka már kezdi megszokni, bár amikor megtudja, hogy újra elmegy mindig hevesen tiltakozik. Közben is gyakran mondja panaszosan, hogy "a papát akarom, jöjjön a papa!", de azért most már egyre jobban bírja nélküle. Meg nálunk mindig elég nagy a nyüzsi, sokan adják egymásnak a kilincset, és én is extra programokat szervezek ilyenkorra, úgyhogy elterelödik a figyelme. Szoktunk együtt SMS-t, e-mailt küldeni, és a férjem is ír, így megvan a kapcsolat. Az pedig igazi boldogság, ahogy a nyakába ugrik, amikor megjön! Kép

Claire!
Sikerült nyugiban megfürdened? Amíg még csecsemök voltak a gyerekek én mindig fürdés közben hallucináltam azt, hogy sírnak. Kép Volt egy pár nappal ezelötti kérdésed az ikrek kapcsolatának szorosságáról, amire azt hiszem nem válaszolt senki. Talán azért, mert nem is olyan könnyü rá válaszolni. Én se igazán tudok, mivel nincs összehasonlítási alapom, majd te megmondod egy év múlva nálatok ez hogy alakult, mivel neked ott a két nagy is és látod náluk mi hogy volt. Én csak apró dolgokat fedezek fel, mindig együtt vannak, állandóan utánozzák egymást, megvárják egymást a kertben, megörülnek egymásnak- de ezek valószínüleg sima testvéreknél is így vannak. Talán a féltékenység kisebb náluk, és türelmesebben tudnak várni míg sorra kerülnek pl. kajaosztáskor.

Rita!
Hogy vagy?

Eri!
Milyenek az éjszakák, változatlanok? Szoptatsz még? Közeledik a nagy nap! Hogy ünneplitek meg?

Manóca!
Hogy sikerült a szülinap? Örültek a lányok a tortának, és a rajztáblának?

Marcsi!
Meggyógyultak a fiúk, járnak újra bölcsibe? Mikor mentek a gasztroenterológiára?

Sziasztok,
Mimóza
mimóza

SziasztokKép

Köszönöm a kedvességeteketKép
javult a helyzet nálunk, olyannyira, hogy be is kellett jönnöm az irodába egyből...
Szóval torok-gyulám van/volt a dokinő augmentin írt, mert már hetek óta hol előjön, hol elmúlik, csak most ledöntött a lábamról...hát én bizony szerintem nem szedem be, mert ha eddig kibírtam gyógyszerek nélkül, mostmár nem adagolok a fiúknak ilyen mérgeket...

SzilviKép
még a korábbiakra visszatérve: nem járok szülésfelkészítőre, mert nem tudom mikortól kellene...de igazad van, biztos van benne ráció, úgyhogy utána kérdezek mikortól indul...

A hétvégén nagy előrelépéseket tettünk, ugyanis megvan a babakocsi!!!
Bébé Comfort Twin Club lett belőle, (ua. mint Orsiéké), mert ezzel talán még van esélyem egyedül is közlekedni a babákkal...
Apa ugyan egy napig mondta a magáét, hogyha mindennel így átlépem a keretet, akkor csődbe megyünk mire megérkeznek a bébik Kép de én cserébe lemondtam a család minden ágának szülinapi ajándékáról, szóval "beáldoztam" a kocsiba nagy örömmel...
Annyira szuper, hogy naponta többször is lemegyek a garázsba megnézni!!!

Még egy nagyon pozitív élményünk volt a hétvégén...Jártunk a Mini Manóban - és semmi érdekem nem fűződik a reklámhoz - de annyira rendesek és segítőkészek voltak, hogy úgy döntöttem, amit tudunk ott fogunk megvenni...
Több mint egy órát foglalkozott velünk az eladó, mindennek elmondta előnyét-hátrányát és az árak is barátiak + ikerkedvezmény is van...szóval azért örültem mert eddig csak levettek minket duplán, (mint pl. az 3D-UH-n is duplán fizettünk)nem hogy kedvezményt kaptunk volna Kép

Egyébként itt nagyon sokféle légzésfigyelőt is adnak bérbe - ikreknél olcsóbban kb. 2000 Ft. hó összegért, úgyhogy így a bérlés mellett döntöttünk.

DorisKép

a te történeteddel és felrakott képeiddel bíztattam egy ikres ismerősőmet, akinek sajnos 28+2 -nél elfolyt a magzatvíz és meg kellett szülnie a babákat...nagyon picikék, de legalább megszülettek rendben...mondtam is nekik, hogy egy-kettőre bepótolják a lemaradást akárcsak ti, vagy Mimóza gyerekei KépKép...

Orsinak továbbra is nagyon drukkolunkKépKép

Jó neki nemsokára meglátja a babákat...

Én most hol nagyon várom, hol nagyon rettegek, hogy mi lesz ha megszülettek a fiúk...de gondolom ez normális Kép bár egyre többet álmodom velük....

(Bocs a regényértKép)

Rita
29+1
trus

ZsobuKép
Tündériek a FiúkKépKép Megnéztem az albumotokat, hihetetlenül szép szemük vanKép Neked nem okoz gondot az egymás melletti kocsival való közlekedés?
ClaireKép
Köszi a dicsáretet...a hasonlóság a biológus kezét dicsériKépKépKép Édesek lehetnek ahogy együtt szuszogtakKépKép El is hiszem, hogy kihasználod az időtKép
MimózaKép
Köszi, hogy leirtad Panka kötődését ApucijáhozKép Édes lehet, ahogy ragaszkodikKépAzért az biztos jó, hogy nálatok nagy a nyüzsiKép Mikor otthon vagyunk nálunk is de itt kint kevés emberrel találkozunk.

OrsiKép Jól vagytok?
EbattaKépKitartás, még néhány hétig húzzátok kiKép Megy a drukkKépKép

doris

OrsiKép
Tőlünk is megy a drukk, de már nagyon a finisben vagytokKép

Megvolt a cukorlöttyös vizsgálat és jó lett az eredmény!KépA bacitenyészet is negatív.
pusz mindenkinek
kirri
26+0

KépKép
KépKép
kirri

Rita!
Bocsi hogy belekotyogok, de ha havi 2000 Ft-ot kifizettek egy légzésfigyelőért akkor egy év alatt az ugye már 24.000,- Ft.Itt Pécsett a baba centerben 21.000-ért már lehet venni egyet, amit esetleg egy év múlva el tudtok adni.Szóval szerintem olcsóbb ha megveszitek.
A barátnődnek elmesélheted, hogy egy ismerősömnek nem volt 1 kg a babája mikor megszületett és most 3 évesen semmi nem látszik rajta.Szóval csak optimistán!
Ja én is szedtem augmentint a fülgyulladásaim miatt és nagyon jó volt.Annyira fájt a fülem hogy aludni sem tudtam.Ez meg 4 nap alatt rendbehozott.
Puszi Csilla
bim_bam

CsillaKép

Köszi az infót - bár Pesten ennyiért még láttam...
Biztos igazad van, csak annyira sok a kiadás egyszerre, hogy talán így a lelkünknek meg a pénztárcánknak is megvan az illúzió KépKép

Az augmentin receptet meg elraktároztam, ha vészesre fordul úgyis be kell szednem sajnaKépKép

Rita
trus

Eri!
A lovas csajszi azt mondta hogy 7-8 évesekkel szokott foglalkozni és járnak hozzá a speciális iskolából csoportokban(elsősorban szellemi fogyatékkal élők).Ezeknél a gyerekeknél a mozgás mellett fontosabb a lóval való kapcsolat, főleg autisztikus gyerekeknél segíthet a ló ápolása simogatása stb.
Nálunk a mozgás fejlesztés, az izmok használatának, irányításának a megtanulása a cél hála istennek Ricsi szellemi, értelmi, érzelmi téren nincs lemaradva .Mivel éppen hisztis korszakát éljük nem tudunk sem dévényes kezelésre sem konduktorhoz sem kiropraktorhoz menni (nem engedi senkinek hogy macerálja)ezért keresem az új lehetőségeket. Így jutott eszembe a lovaglás,ami az úszással és a " szokásos" otthoni dolgainkkal együtt , ebben az időszakban segíthet nekünk.
Puszi Csilla
bim_bam

RitaKép
Örülök, hogy már jobban vagy de azért leállhatnál már a munkával...vagy nem dolgozni mentél az irodába? Pihenj amennyit tudsz és jól esikKép Nagy öröm lehet a babakocsi, használjátok egészséggelKép Örülök ha valakinek a mi történetünk erőt tud adniKép Mekkorák lettek az ikres barátnőd babái? MIlyen állapotban vannak, tudsz róluk valamit? Vigyázz MagatokraKépA magzatburok Alaptiványnál érdeklődtél már? Mindkét babának külön kell bérelnetek a légzésfigyelőt? Csak azért kérdem mert úgy havi 4 ezret kell fizetni, viszont a Madarászban egyet kell megvásárolni és egy másik légzésfigyelőt ingyen adnak egy évre. Persze lehet, hogy már mindent végigszámoltatok, akkor bocsiKép
KirriKép
De jó, hogy jó lett a cukorszintedKép És hogy érzed magad, hogy vagytok? Vásároltatok már? Egyáltalán minden érdekelKépKép
CsillaKép
Várom a beszámolódat a lovasterápiárólKép

doris

LányokKép
Orsinak elment a nyákdugója és a magzatvize is, ma megszületnek a babákKépKép Nagyon drukkolok NekikKépHajrá OrsiKépKép

doris

ORSI!Kép)
Megy a drukk ezerrel!!!!!!
Jó sokáig húztátok azért "póráz" nélkül.

DorisKép
Köszönjük jól vagyunk,nagyon nő a pocak,a babák meg műsoroznak ott bent rendesen.
Még főleg babaruhácskákat veszegettünk,meg anyukám varrt ágyvédőt,takarót,babazsákot a piciknek.
Babakocsit csak ha megvannak a babák,akkor veszünk,val.szeg PegPeregot,azt már kinéztük.
RitaKép
Gratula a fiúkáid járművéhezKépBiztos csípni fogják nagyon!
mindenkinek sok puszz
kirri
..elkezdtük a 27.hetet

KépKép
KépKép
kirri

"Örömmel tudatjuk,hogy 12-kor megszületett Máté 2290g,majd 12.03-kor Levente 2300 g. babák jól vanank,valószínűleg inkubátor sem kell majd"

Hipp-hipp hurrá! Gratulálunk!

Buksi
kisbuksi

Orsi!
Nagyon ügyes voltál! Sok örömet kívánok a picikhez, amint tudsz rakjál fel képet róluk!Gratulálok!
Puszi CSilla
bim_bam

Orsi!

Nagyon-nagyon gratulánunk!!! Kép Kép

Zizi
debyand

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet: