No,megvolt a mai bmc-s látogatásom is.
Vittem reggel a szurimat,hogy mutassák meg újra,hogyan kell.
Erre a csaj olyan brutál módon döfte a hasamba,és gyorsan belenyomta,hogy utána percekig olyan rosszul voltam.....
Szóval,maradok párom szurijánál,ott csak egy pici szúrás volt,utána lassan adtuk be.
A csaj a köldökömmel egyvonalban jobbra kb 2 cm-re adta,de durván fájt...
Utána Sz ügynök következett.
(Ja,és kellett volna vinni tényleg vizeletet,de Sz nem mondta,így az kimaradt,de ott gyorsan megoldottam a "reggeli első" folytatásaként.)
Nem kellett sokat várni szerencsére.
A vizsgálat nem volt olyan szörnyű,mint a múltkori,de egyből kérdezte,hogy endometriózisom van,ugye...?
Aztán leültünk beszélgetni,de a papírom fölött legalább 1 teljes percig szótlanul ült,csak nézte.
Nem tudta,hogy mit,mennyit merjen.
Aztán mondta,hogy ha rosszabb állapotban vannak a petefészkek,mint gondoltuk,akkor nem lesz hatásos a szuri,ha viszont jobb állapotú,mint sejti,akkor lehet,hogy túlstimulál,és akkor a következő konzultáción lehet,hogy le kell állítania...
Gondolom,hogy ezt el kell mondania általában mindenkinek,de mennyire gyakori,hogy a túlstimuláció ellőforduljon???
Legalább az esélyt jó lenne megkapni,hogy megpróbálhassuk a lombikot...
Próbáltam "vígasztalni" Sz-t,hogy szerintem jó lesz így
Aztán mondta,hogy most ő is így gondolja
Aranyos volt ma nagyon.
Szóval Gonal 1X, Merional 2X +Deca természetesen
Ez a folytatás hétfőig.
Kedden megyek UH-ra.
Andrea: leírnád nekem (akár pü-ben),hogy mit mondott a doki Neked a hiperstimuról?
Nagyon tetszett az altatásos sztori
Mieza: GRATULA!!!!!
Húgomnak is petefészekcisztája volt,akkor találtak arra utaló jelet.
Kubu: köszi a drukkot mára! Jóra jött
A szurikkal asszem inkább boldogulunk továbbra is mi
Navi: furcsa,hogy Neked lejjebb volt rossz a szuri.
nekem 1-1,5 cm-re a köldököm alatt,és még 1,5 cm-re oldalra volt jó első 2 alkalommal is a szuri,mikor párom adta be,akkor is.
Jól összecsípve a has-bőr,és bele a "zsírba"
A 45 kilómnál ezen mindenki jókat nevet
Angyalka, Kubu: köszönöm,hogy szorítottatok!
Macsi: Nagyon nagy gratula a fiú-lány pároshoz
Wikka: sajnos én kedden megyek "csak" UH-ra,de már nagyon várom
Nagyon drukkoljatok,Sz kicsit megijesztett,hogy ennyire gáz a betegségem....és hogy nem tudja,jó adagokat írt-e...!!!

Andikám babaragacs