A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Lázas még mindig.... :(

Nektarin nagyon sok boldog szülinapot!!

Kép

Kép
agica1126

De szerencsére nagyon sokat iszik. Ma egy zacsi ropit evett ennyi van benne de nem is kell neki más :roll:

Kép

Kép
agica1126

Vindo,Mesi: Mi is az a lázcsillapító amit ti használtok? Tudom már leírtátok vagy ezerszer de most tényleg felírom :oops: És vény köteles?

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Mexalen kúp, és nem vényköteles.

Móni küzd a csecsemősökkel, hogy Pöti éjszakára vele maradhasson.

Kép
Kép
Kép
gremese

Itt vagyok, a férfiak fürdenek.
Nurofent és Mexalent használunk felváltva Mesivel.

Eltart 3 napig általában, mire a magas láz lemegy. Nyugi.

Rugó reggel 3/4 hét óta van fenn :shock:

REmélem összejön Móninak :!:

Kép
vindolanda

Nektarin boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
fleur

Hahó!

Én ott szültem, ahol Móni (ha jól tudom), és meg kell vallanom, hogy nagyon jó volt, hogy éjszakára Samut szépen elvitték. Az az egyben végigaludt 6-7 óra semmivel sem pótolható erővé lett számomra a kórház utáni napokra. A 4ágyas szobában, ha ott lett volna mind a 4 gyerek, és mondjuk az egyik éjjelsírós lett volna, akkor senki sem tudott volna pihenni. És én a 32 órás vajúdás után, 2 éjszakai nemalvás után nem bírtam volna ki, ha nem pihenhetek. De így Samunak egy teljesen kipihent anyukája lett, mire hazaértünk. Egész nap velem volt különben, szépen összeszoktunk, és hazajövetel után szépen egyben aludt 6 órát egyből. A saját szobácskájában. Nem tudom, volt-e ennek köze ahhoz, hogy máshol volt éjszaka, de semennyire nem viselte meg őt sem, teljes nyugodtságban aludt ott is, ő nem sírt. Na, a lényeg, az, hogy este 3/4 11 és reggel fél 7 között nem volt velem Samu csak jót tett mindkettőnknek. :)

Hű, ez egy regény lett...

Petrának továbbra is jobbulást!!!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri! Móni szerintem nem így látja. :) Ő a Fiával szeretne lenni éjjel is, hiszen a szülés után úgy is együtt lesznek mindig. Ha pihenni szeretne - mert úgy érezné szüksége van rá, biztosan leadná a csecsemősöknek (ahogy tettem én anno Zsozsival, de Gegivel már nem, mert máshogy alakultak a dolgok :) ).
Z egyébként pénteken fogta utoljára a karjaiban Pötit... Ezért nincsen újabb fotó - pedig kunyiztam :) .
Ezzel nem azt mondom, hogy te rosszul tetted, hogy örültél annak, hogy Samut elvitték! Én is örültem volna, ha Zsozsi megmarad a csecsemősöknél, és tudok aludni. :oops: De a mi Mónink ilyen.... :D Olyan anyatigris-féle. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt :)

B. még alszik gondoltam gyorsan bejelntkezem :)

Ágica!
Petrus hogy van? Remélem egyre jobban és már nincs láza :)

Kórház:
Szt.Imrében és Uzsokiban is csak az első éjszakára volt bent a baba,h. Anya tudjon pihenni :)
Engem nem zavart,(uzsoki) h. más anyának is bent van éjszakára-3 ágyas szoba- a gyereke mert csak az enyém sírására keltem fel :shock: :lol: Különben sem szerették a csecsemősök ha "leadtuk" a bébiket :) engem ott csak az ágy minősége zavart :)

Tegnap már olyan elegem volt, B. egész nap nyafogott, este csupán másfél óra aaltt raktak rendet a szobájukban,emiatt hamar kidőltek :)

:arrow: felkeltem törpét :)

KépKép
viranka

Ágica Milyen volt az éjszakátok?

Szegény Móni! Szerintem aki szeretné,hogy vele maradjon a baba azzal ott kell hagyni,ő érzi,hogy van-e benne annyi erő!
Én mindkét verziót teljesen megértem azért egy harminc akárhány órás vajúdás után elhiszem,hogy nem marad az emberben annyi erő és szeretné kipihenni a szülést!
Viszont akinek gyorsabban ment és nem fáradt el annyira tessék odaadni,főleg egy ilyen anyatigrisnek :D

Voltam vérvételen,apa hívott közben,hogy Berta felébredt és üvölt,hogy hol vagyok?!
Tegnap mondtam neki este,hogy el kell mennem a kórházba és majd hozom neki kistesót és ajándékot is,addig mama és apa lesz vele,pancsolnak,hintáznak,virágot locsolnak(mindent amit szeret felsoroltam)
Velem meg majd beszél telefonon és sietek hozzá nagyon haza.
Mikor megébredt reggel azt hitte elmentem a kórházba és őrjöngött,hallottam a telefonban.
Na persze nekem sem kellett több én is annyira sírtam,hogy mi lesz velem ha nem láthatom?!!!
És egyre biztosabb,hogy nem indul meg 7.-éig,csütörtökön fekhetek be és egy hetet csak leszek,hozzám se nyúlnak,csak utána indítanak ha letelt az egy hét!
Kétségbe vagyok esve,nem akarom itt hagyni Bertust!!
Olyan jó lenne ha megindulna és nem kéne heteket bent töltenem!!

juba0

Hahó! :) Picit félreértettetek... :) Én nem kifejezetten annak örültem, hogy Samut elvitték, ha csak ő és csak én lettem volna, az más dolog. Akkor persze, hogy azt szerettem volna, ha velem van, ráadásul szépen aludt, hagyott volna pihenni is. De ő is és én is nagyon megsínylettük volna, ha vki babája miatt nem tudok aludni... És én minden zajra felébredek, szóval ha sírós baba kerül közénk, akkor tuti nem pihenhettem volna... De így minden jól alakult. :) Móninak üzenem, bár már nincsnek sokáig, hogy a 2ágyas (ha mind a 2 ínyuka így szeretné) és az 1ágyas szobákban anyával lehet a baba. Sztem abból a megfontolásból, amit írtam, a 4 ágyasban nem engedik (nem tudom, mi van akkor, ha a 4ágyasban mind a 4 anyuka maga mellett szeretné a gyerekét, lehet, akkor ott is emgedik...). Nyilván, ha csak 2en lakják, akkor más tészta. Na, kíváncsi leszek, mire jut a csecsemősökkel. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Juba, neked is nagyon a végefelé jár az idő. Azért csak megindul! Berta időben érkezett? Én is a legjobban attól féltem, mikor Dani érkezett, hogy mi lesz Samuval. De azt a 3-4 napot szépen kibírta, jól elvolt mindenkivel, mindenki nagyon odafigyelt rá, szépen lekötötték, elterelték a figyelmét. :) Aztán hazamentem, még Dani nélkül, csak minden alkalommal, amikor szoptatni lehetett, visszajártam, de Samuval együtt, így aztán azt sem kapcsolta össze, hogy azért tűntem el, mert Dani jött, és "leváltottam", mert Dani 3-4 nappal késöbb jött haza, mint én. SZóval sztem nálunk szerencsés- zökkenőmentesen alakult ez az egész. Viszont, ahogy írtad, nálatok is lesz figyelemelterelő hadművelet. :) Jó lesz, nem is fogsz hiányozni. :) De, persze biztos hiányozni fogsz, de neked rosszabb lesz, mint neki, viszont neked nagyon jó lesz, mert megszületik Zizi. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj lányok, annyira jólesett, köszönöm, hogy gondoltatok Rám.

Nekem is Velem volt Kristóf egész nap, éjjel:)

Még jövök

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Móni szívből gratulálok!!! :) :)

Juba fel a fejjel! :) :)

Petrus??? Adj neki kúpot és feküdj mellé pihenni,én mindig így teszem az utóbbi időben,másképp nem tudsz pihenni. Szorítok,hogy hamar legyetek túl rajta. :) Én amúgy,ezt halkan jegyzem meg,egy kicsit hagytam fent a lázát az utóbbi betegségünknél,ha nem volt nagyon bágyadt és fáradt,ha igen akkor egyből adtam neki a csillapítót.Így kevesebb került a gyógyszerekből belőle és úgy vettem észre hamarabb túl lett rajta.

Vindo és milyen a meggy nagyon savanyú? Nálunk igen,mint a citrom... Sajnálom a fiút.. :(
varga tünde

Itt sión a roomingban csak nappal volt velünk a baba,éjjel ki kellett vinni.A másik lehetőségben,meg csak szopira vitték be a babákat.
varga tünde

Sziasztok, gyors leszek, már bőröndözünk :wink:

Mikor szültem, akkor azért választottuk a klinikát, mert ott végig velünk lehetett Rugó. Kivéve, mikor a nyelvét felvágták, de az kb. 10 perc volt.
MOndjuk, szerencsém volt, mert:
-kétágyas szobába kerültem
-RUgó jó gyerek volt, már akkor sem sírt, ellenben sokat aludt és evett
- mivel az első apró jeltől számítva 5 óráig szültem mindössze, nem voltam kifáradva
De így nagyon jó volt, ott kucorogtunk az ágyon. MOndjuk aludni nem tudtam vagy két napig, elég izgatott voltam :P

Este még szendvicseket készítünk az útra. G. még intézkedik, pénzt vált :roll:
Reggel sokáig aludtunk, negyed kilenckor keltünk.

Irina, nézd meg a Kick-ass-t, kötelező darab :!: :!: :!: :!:

Juba, Neked előre is egy kalappal kívánok, szerintem nem leszek itthon, mikor szülni fogsz.
Alakuljon minden úgy, ahogy előre eltervezted :!:

Vigyázzatok magatokra.
Nem tudom, jövök-e még. Ha nem, akkor július 13-14. körül jövök képekkel. Persze, csak ha haza is érünk.

Jók legyetek, V.

Kép
vindolanda

Csak jövök még.
Tünde, nem egy nagy termés, a tavalyi jobb volt. Savanyú azért :wink:

Kép
vindolanda

Nektarin Boldog szülinapot!!!

Vindo: nektek meg jó utat! érezzétek jól magatokat!!!

Ágica: Petrus hogy van?

Maggie: és Ti hoyg vagytok?

Klinikán én is két ágyasban voltam Emmával..:-)

Hétvége jó gyorsan eltelt. úSzombaon villamosoztunk, du-án nagypapiztunk,

vasárnap de-t anyósom elvittem Emmát játszótérre, duán meg náluk voltunk..

Ma de-t dolgoztam kicsit így Emma anyunál volt..hát ebben a rossz időben semmit nem tudtak csinálni, a játékatit meg mind elhoztuk..volt kinlódás...holnap egy szatyor játékkal megyünk!
vagy elviszem a zöldbabot és akkor főznek belőle!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

itt tök jó idő van :) :) de. pancsoltak,alig bírtam kicsábítani őket :)

Különben ahány kórház annyi szokás :)
Emlékszem Tétényibe(Szt.Imre) nem engedik be az Apákat a kórtermekhez sem,csak az üvegajtóig és csak ott láthatják a gyerekeket.Uzsokiban ezzel szemben folyosóra ki ott ült mindenki.Kórterembe elméletileg nem jöhetett be senki,de normális szobatársakkal ezt meg lehetett beszélni(1-2 alkalom) Szt.imrében anno egy szobában 2 ágy,2 szobához egy fürdő járt.Uzsoki iszonyat volt.

Magamban mindenkire reagáltam,leírni nincs időm :oops: :?
de Irina,nem S&NY mozi miatt maradt ela csajbuli

KépKép
viranka

Na, besz...t, és mindent összekent vele. Bilit, ruháját stb.
Most fürdik.
Mosom a kicsi ruháit :roll: :x :arrow:

Kép
vindolanda

Mesi, boldog névnapot!!

Irina, tündér vagy, jövök ám majd beszámolóval, csak legyen egy szusszanásnyi időm :oops: !!
dettyk

Mesi! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Tünde!
így utólag boldog szülinapot (Juba,Natasa és te,jól titkoltad)

Mesi!
Boldog névnapot

Silka!
Boldog szülinapot :)

jó h. írtal milyen jó idő van...akkora zuhé volt :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nálunk se mehet be látogató még a folyosóra sem, üvegajtó mögött nézhetik a babákat... :evil:
Én nem kértem Szelit éjszakára magam mellé, pedig lehetett volna, ha nagyon erősködök...
Lehet, hogy ha újrakezdhetném, akkor kérném, mert én sem voltam annyira elfáradva, és ő is jól aludt éjjel. Sőt, annyira fel voltam dobódva a szüléstől, hogy az első éjjel nem is aludtam. Majd talán a másodiknál okosabb leszek! ;) Volt egy másik szoba, ahol viszont kérték az anyukák a babákat, ott volt sírás éjjel rendesen... :roll:

Ja, meg képzeljétek, van olyan biztosításunk, ami szülésre is fizet... 8) Ha ezt akkor tudtam volna... Barátnőm meg kaszált volna a császárral... Jól jött volna neki is... :? Na, mindegy... :roll:

Ágica! Jól tetted, hogy hagytad a lázat, amikor nem volt bágyadt tőle! A mi gyerekdokink is mindig ezt javasolja! Amikor a 3 napos láza volt Szelinek, akkor én se csillapítottam neki, mert jó volt a közérzete.

Kép

Kép
regcsiken14

Nektarin!
Sok boldogságot!!! :)

Vindo!
Kellemes nyaralást! Érezzétek nagyon jó magatokat, igyátok a jegeskávét, uzót egyetek jó sok gyrost stb
Kaki :)

Mesi!
Boldogságost! :)

Móniék holnap mehetnek haza?

Ágica!
Hogy vagytok???

Regi!
Nekem volt olyan biztosításom... 8)

Hát, én nagyon sz@rul voltam császár után és nagyon örültem, hogy egyedül lehettem. Sőt az volt a horror, amikor utolsó éjjel nálam voltak. Folyton sírtak, tejem nem volt, cicire a kettőt egyszerre egyedül nem tudtam tenni, szörnyű volt brrrrrrrrrrrrr

Persze egy gyerekkel szülés után összebújni kettesben csodálatos lehet! :)

Kép
gica1

Mesi boldog névnapot!!!!!!

Sziasztok,

mi is megvagyunk, bár kerülget minket valami nyavalya :evil: Áronnak fut az orra, nekem a torkom fáj, meg fáradt is vagyok, mert Áron 3-4 éjszakája nagyon rosszul alszik.

Kórház: Hát én mid a 2be belekóstoltam :roll: és nem tudom eldönteni mi a jobb. Bár belegondolva, hogy Áront 2 óra alvás után betolták és folyamatosan ott volt mellettem :roll:

Mig Péterke 2 éjszakát csecsemősöknél, Plusz reggel este 1-1 óra vizitre betolva. Legalább nyugodtan zuhanyozni tudtam :roll:

Regi hallottam én is erről a biztositásról :wink:

Vindo jó nyaralást!

Juba hidd el, hogy Bertának jót fog tenni az a pár nap nélküled, sőt biztosan jól lefogja majd kötni a család :wink: Drukkolok a spontál szüléshez!

Hétvégén megjött apu is haza, hozott Péterkének távirányitós kisautót, nagy volt a boldogság, sőt annyira, hogy menni akart velük :shock: be is ült az autóba, eddig még soha nem tett ilyet. Imádja nagyapját:-)

Heni
KépKép
heni81

Most csak gyorsan, mert amikor tudok csomagolok kicsit, meg névátírást intézek, meg mittoménitcsinálok...

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :)

Ma voltam a bankban, névnapi ajándékként van egy házam, és 20 évre adósságom! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldog születésnapot, Emese :!:

Köszönjük, igyekszünk kikapcsolódni :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok

Boldog szülinapot Silka és Tündi!

Mesi nagyon sok boldog névnapot!!!

Köszi lányok a kérdést Petra "nincs jobban és még midnig lázas" :)
Remélem csak valami gyomorrontás lehetett ez nála :roll:

Uzsokiban nekem olyan szempontból jó volt mert egy szoba volt ahol volt fürdő is és én pont oda kaptam helyet.És ahogy Viranka is mondta a csecsemősök nem szerették ha bent hagyod éjjelre meg én nem is nagyon akartam utcsó éjjel volt bent de akkor is csak azért mert ő volt a legsárgább az osztályon :? :) és inkubátorba rakták...Na azon az egy éjjelen végig aludtam és egy baba sírásra sem keltem fel.Reggel mindenki irigyelt egy kicsit h aludhattam ,nekem is jól esett de inkább ne aludtam volna mert akkor Petra azt jelenti h nem sárga :D És én sem aludtam első éjjel semmit annyira izgatott voltam,pedig én fájásokkal és szüléssel együtt 2 óra alatt megvoltam 12:00-kor kezdődött és 14:10-re kezembe volt Petrus :D de az a 2 óra kőkemény volt!

Vindo: Jó utat vigyázzatok magatokra!

Juba: Drukkolok h meginduljon minnél hamarabb Zizi kifelé.Petra úgyanilyen nem marad el mostmár szinte senkivel annyira sír utánam és a szívem megszakad... :?

Ma reggel is otthagytam a mamámnál és még a lift ajtó előtt addig álltam míg hallottam h sír :cry: :oops:

Regi: Az milyen bíztosítás amit szülésre adnak? :oops:

Kép

Kép
agica1126

Mesi Boldog névnapot!!!

Ágica Örülök,hogy jobban van Petra!

Vindó Jó utat nektek!Vigyázzatok magatokra!!

juba0

Gica! Az jóóó! :)

Ágica! Betegségbiztosítás, nagyon jó! Ma is kötöttem egy csajnak! 8)
Örülök, hogy Petrus jobban van! :D

Megyek, vége a Barney-nak... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Juba, igyekszem szólni Zizinek, hogy jöjjön elő... Remélem, igyekezni fog...

Mesi, boldog névnapot!!!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Nagyon aranyos vagy Dóri!!Köszi!! :D
Bár nem hiszem,hogy bárkire is hallgat ez a baba...
Én már olyan szépen kértem egyenlőre nem hatja meg semmi.
Megyek próbálok kicsit aludni bár iszonyat melegem van!!

juba0

Látom Juba még egyben. :)
Mi ez a pangás?
Mindenki Móniékat várja? Állítólag délben hazaengedték őket. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, utólag is boldog névnapot Neked! :-)

Csajok, beszéltem Mónival kb. 1,5 órája, a zárójelentést várták és már nagyon mennének haza. Minden rendben velük, a pici fiú nagy szopibajnok. Móni puszil mindenkit és köszöni, hogy ennyien gondoltatok rá!

JUBÁM, DE IZGALMAS, HOGY KÖZELEG A NAGY NAPOTOK! ;-)

Vindo, köszi, azt még nem láttuk. Mostanában, ha van kis időm, Dextert nézek (sorozat, elölről, még nem láttam sose). A Daybreakers megvolt? Vegyes a véleményem róla. Moziban meg az Inception-ra gyúrnék, de nem tudom, ide mikor jön.

Kép
Kép
irina

Látom, Mesi frissebb hírrel jött 8)

Kép
Kép
irina

Mesi: utólag is Boldog Névnapot!!!

Végre ma jó az idő..meleg van..:-) lehetett kint játszani, majd minden du-án a játszira kell menni, mondjuk mindig másikra megyünk hogy ne unjuk..:-)

Móni: várunk!!!:-)

Juba: pihenj ha tudsz!!! Zizi "ráérsz" "ne" gyere még!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, jaj én is már úgy várom Móni jelentkezését:-)

Szinte alig van időm ide ülni, ha fiúk alszanak kicsit pihenek én is :roll: sokat vagyunk kint, én is elfáradok :roll: plusz a korai kelések, késői fekvések, most kezdek elfáradni :oops: eddig birtam :roll:

Vindo irigykedem :oops: mi az idén nem megyünk nyaralni:-(17-18 barátnőmhöz Pestre, meg biztos megyünk majd anyuékhoz is. Apának viszont mondta, hogy vegyen ki 2 nap szabit és egy hosszú hétvégére legyünk együtt munka nélkül.
Lehet itthon is nyaralni :roll:

KAqk itt most kezd elborulni, mintha vihar készülődne, mára mondtak hideg frontot
:roll:
Turbó diéta segitett valamennyit fogyni?

Juba lehet ez a hideg front meginditja Zizit:-)

Ma bevittem Péterke szobájába egy matracot, hogy majd azon pihengetnek, meg majd hogy Áron napközben ott alhatna

:roll: hogy szokják az együtt alvást. Na Péterke közölte, hogy a baba helye a másik szobában van :shock: nesze neked!

Heni
KépKép
heni81

Látom, azért most is mindannyian várunk-várunk. :) Nem csak Mónit haza, hanem azt is, hogy Zizi mikor határozza már el magát... Móni, amikor tudsz, gyere, mesélj! Juba, még várd meg Móni beszámolóját, aztán irány!!! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Móni! Gyere már képekkel és beszámolóval, mert Zizi csak téged vár! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: jó lett volna ha végig csináltam volna, :-) Most az jött be hogy elköltöztünk és nem azt a sok nehéz kaját esszük..:-) hanem amiket én főzök + rengeteget biciklizünk sétálunk Emmával!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok drága barátnőim!

Itthon vagyunk végre. Drága kis szőke hercegem alszik. Felébredt egy szopi erejéig, megmutatta a háznak milyen hangosan is tud Ő sírni és már vissza is aludt.
A szülés csodás élmény volt annak ellenére, hogy indították, már a szülőágyon mondtam a szülésznőnek, hogy jöhet a harmadik :lol:
Majd kaptok teljes élménybeszámolót.

A kórház az tragédia volt. Illetve a csecsemős nővérek. Az első éjszaka nem volt csak velem Pötike a többin IGEN :lol: :lol: Kiharcoltam.
Hát nem sok nővér zárt ott a szívébe :roll: De a gyerekorvos is kiakasztott
:?
Na mindegy, itthon vagyunk, négyen és ez csodás érzés :lol: :lol: :lol:
Képek készültek és igyekszem majd felrakni őket.

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat és a gratulációkat. Az aggódást a törődést. Jó érzés közétek tartozni :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba drága menjél szülni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Isten hozott itthon benneteket, legyetek nagyon-nagyon boldogok az immár négy tagú családdal! :)

KÉPEKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juba! Mehetsz szülni!!!!!!!!!!!!!!

:lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni: de jó olvasni a soraidat! :-)

Juba: nyomás!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, juj de várom már a részletes beszámolót!

Juba nyomás szülni!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mesi utólag Boldog Névnapot!

Móni!
Sok-sok képet kérünk!
Gréti mit szól az öcsihez?

Juba rajtad a világ szeme sipirc szülni! :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni, HELLÓ! :) Jó, hogy otthon! :) 4ágyas szobában voltál együtt Pötivel? Nahátaztmeghogycsináltad??? Te anyatigris... :)

Juba, Zizi, olvastátok? Móniék már biztonságban otthon, lehet előbújni! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Ez a baba gyönyörűűűűűűűűűűűűű! :D :D :D
Zselézitek a séróját? Annyira vagány! Mint egy kiskamasz! :lol:
És Z-nek is jó lett a haja! 8)
Milyen volt az első éjszaka? Az mindig olyan izgis. :lol: Gréti hogy fogadta Pötit?
KÉPEKET MÉG MÉG MÉG!!!!!

Silka! Frissíteni kellene a tesó-táblát!!!!

Juba! Hajrá Zizi! A mai egy jó dátum! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: