Cicóka!
jaj de jó!!!Szívből gratulálok!!!Üdv az asszonyok táborában

Képet kérünk!!!!!!!
Eper!
Megnéztem a pocakodat,na jóóóó,picit nőtt ám neked is

Látszik ám h van ott vki!
Katinka,Pancsi!
Van egy közös gmailes fiók,oda töltjük a képeket!Megvan a jelszó hozzá?ha nincs,akkor dobjatok privit és elküldöm!De lehet azóta vki már elküldte!
Pancsi!
Nekünk chicco babakocsink van,a képeken látszik is h milyen(blogban van sok képem)Van hozzá mózes,meg hordozó.Rápattintható a vázra,kocsiba köthető.A mózes is(igaz nem isofixes)Bár úgy tudom h a mózest nem a legjobb kocsiba kötni....mi is kb 1 alkalommal utaztunk így.Örököltük,amúgy enm egy olcsó fajta,más kocsival nics tapasztalatom,de ezt nagyon szeretem!
Hmmm,érdekes a dokid,Nekem mondta h elég a kombinált teszt,és nyilván meg is nézte az eredményt.Mondta h tökletes,na de csak tudnia kell róla,nem?
Julcsi!
Na az a baj h Iza még nincs 15 hónapos se....én vmikor szeptemberben tervezem az átköltözését egy másik ágyba,de ő nagyon mozgékony éjjel is....majd meglátjuk h jó lesz e,ha nem,akkor lesz egy másik kiságy is
Bogi!
Aha,értem.Nekük is darabokban van itt egy ágy,eredetileg ilyen állítható hosszúságú,de hiányzik 2 vége,de nem is kell.Nem akarok amúgy se 2m-es ágyat egy 75cm-es babónak

Szóval pont jó lesz,matracot kell bele vágatni,meg lehet kell még rá leesésgátló.Iza mindig is egyedül aludt el,ezzel nincs gond hála az égnek!

De max teszek egy szivacsot az ágy mellé ha esne