D-vitamin:nekem csak annyit mondott a doki,hogy zúzzam össze és egy kanálka folyadékba oldjam fel.Nekünk tablettában van,és egy fél szemet kell adni neki.Én mikor mibe teszem.Van hogy víz,van hogy tápiból nyomok a kanálra,van hogy tea,van hogy angolvízbe.Egyszer édeskömény sziruppal adtam be neki.
Hibernia:hajkefe nálunk is van,hozzátartozik a fürdési ceremóniához a frizkó belövése
Cumi:nálunk a Nuk jött be,van neki sima,meg egy füleses és egy micimackós is.Balu cumifüggő,anélkül nincs alvás,se nézelődés.
Légzésfigyu:elvileg az angelcare (nekünk is olyan van,300-as tipus) a matrac egész felületén figyel.Nem tud elmászni róla a gyere.Nekem is mászkál Balu össze-vissza és jelez szépen.amire figyelni kell,amiért tévesen jelezhet,ha nem fix alapra van helyezve,ha valami rezgő dolog van a közelében,sőt nálunk a ventillátor is bezavar.Na meg ha ott állsz a kiságynál,akkor téged is érzékel.Vicces,mert mikor pelenkázok és a gyerek nincs az ágyban még akkor is érzékeli a lélegzetét.Szóval szerintem tuti nem tud lemászni róla a gyerkőc.
Balu általában 600-700 között eszik egy nap.
Mindenkinek grat a jó napért,még sok-sok ilyet
Metroszexuális Peti nagyon nagy arc
Akinek kell megy egy kis kitartás,meg nyugalom,meg boldogság meg mi egymás
Na megyek,elteszem magam holnapra...