A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi akkor mennyi a pelus mennyiségetek kb egy napra???? :lol: :lol: :lol: kíváncsivá tesz a dolog,mennék most hozzátok babázni szívesen!!!

Kép
bévi

Megelőztél már le is írtad bocsi :oops: :oops: :oops: de köszönöm nagyon!!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Maccs gyönyörű kicsid van, nagyon tündéri:-))

Ircsi, az jó, ha annyi fogy:-)) Beindult a tejed?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Én is fogom tuti ha kicsit kakás és pisis akkor is,ez evidens dolog,és hogyan tápláljátok a csöppséget,szopizik is pótolni kell????Fejed a tejed vagy ki szopizza magától,kellett venni mellszívót végül???Ha sok a kérdés majd akkor válaszolsz rá mikor lesz időd!! :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
bévi

És még egy kérdés mivel Katus már majdnem három kiló,milyen pelust használtok neki hány kilótól???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sok kérdés bocsi!!!

Kép
bévi

Brikancs
Szopizunk, valamit iszogat, mert szoktam látni, hogy nyel is közben...a kiadás oldal is működik :oops:

Bévi
Olyan 1,5-2 óránként szopizunk 20-30 percet... nem fejek...(a szülésznő is és a tesóm is azt mondta, hogy olyan látványos, fájdalmas tejbelövellésre nem kell számítani, ha gyakran szopizunk)

Egyébként meg majd holnap kiderül, hogy mi van. Megyünk ellenőrzésre a sárgaság miatt is és akkor mérés is lesz :lol:

Gyereken nem látom, hogy nagy baja lenne!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Arra gondoltam lehet én azért is görcsölgetek vagy fáj a hátam most is meg ha bekeményedik a hasam azért érzem olyan hamar,mert kevesebb magnéziumot szedek,és az a napi 100-400mg semmi,de már nem is fogok szerintem többet szedni,ha eddig így volt jó akkor már remélem nem lesz gond a végéig!

Kép
bévi

Ircsi biztos nincs semmi baj,mert akkor úgy is jelzi neked,hogy éhes,és elég neki az amit adsz,remélem hamarosan sok-sok tejcsid lesz,de ez így természetes hisz még csak most szültél!!!

Kép
bévi

Ircsi, az jó hogy segítenek, majd ha kell tanács tejci ügyben fordulok hozzátok. Kis drága szerintem minden oké lesz a súlyával, többször van cicin a tejcsi is gyorsan beindul, azért gondolom otthon nyugodtabb is vagy mint mikor bent voltál.
Remélem mi is hamar kijövünk majd a kórházból:-)

Bévi én is görcsölgetek igaz ma kevesebb mint tegnap, ma a közérzetem is jobb, csak nagyon melegem van. Pedig alig van rajtam valami mert egy ruha pántos ruci, de itt a házba 28 fok van:-((
Ki kell bírni:-))
Magnéziumot én se emelem, mert csak pár napig kell szedni, biztos így volt az előző terhességeimnél is, csak elfelejtettem. :-)

Az a jó hogy ti itt vagytok és leírtátok:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik nekem se folytonos a fájás csak gondoltam lehet attól van,hogy nincs sok magnézium,mert ugye ez a magne B6 nem sokat ér,és én azt szedtem végig,és lehet ezért érzem jobban a görcsöket,itt nálunk nincs meleg,ma tűrhető idő volt,fújt a szél kicsit a napsütés mellé így elviselhető és nem melegszik át a ház!

Most hívott drága anyósom 1 hónap után megkérdezte mi van velünk és reméli azért szólunk neki ha megszülök :? :? :? érdekes hozzá állás nah mindegy,meg hogy mi nem megyünk meg stb,hát ő minden nap itt volt bent a városba akkor minek menjek ha ő nem jön le!!!Én kocsikázak terhesen ki hogy megnézem vele mi van!De szerintem megint anyagi okból hívott csak nem mondta,mindig azt hiszi mi bankosok vagyunk és tele vagyunk pénzzel,mi segítsük őt és ha nem adunk neki meg van sértődve!!!És 200 ezer forint a havi bevétele!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"] írta:bévis még egy kérdés mivel Katus már majdnem három kiló,milyen pelust használtok neki hány kilótól???? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: sok kérdés bocsi!!!

"N" méret, 4,5 kilóig jó...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kicsit ledőlök,mert eléggé fáj a hátam olyan mensi szerűen veszek be magnéziumot mert ma még csak 100mg ment be és pihenek kicsit!Puszi mindenkinek!!!!

Kép
bévi

Ircsi, igen, ezek tényleg klassz cuccok, majd úgyis élesben megtapasztalod.

Brikancs, köszi. Tündérvirágszál egy komisz kis manó lett mára :):):) Érdemes lenne látnotok, mikor toporzékol és minden keze ügyébe kerülő tárgyat megpróbál az emberhez vágni, ha valami nem tetszik neki :? Porcelánboltba nem viszem :lol:

Pelust én nem cseréltem akkor, mikor bealudt a gyerek, mert tuti felébredt - a mienk -, pedig általában szopinál rakta tele...

Egyébként meg az ember alázatot tanul, amikor pelenkázásnál a gyereke telibetrottyolja... pólóm, nadrág, zoknim... hihetetlenek.

Eni alá mindig kellett a pelenkázón papírtörlő, mert az első két hónapban pelenkázás közben pisilt, persze nem egyszerre, hanem több adagot el-elszórva, épp mire feltöröltem az előzőt... Ricsi meg... rá kellett mindig raknom egy másik pelust, míg az alatta lévőt cseréltem... alázaaaat :mrgreen:

maccs01

Én 4x500mg magnézium mellett simán vajúdgattam... pedig szedtem izomgörcs-oldó hatású gyógyszert is...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi értem, mondjuk én mindegyik bébinél a magne b6-ot szedtem és érdekes eddig csak ennél a kicsi fiúnál érzem ezeket a görcsöket, ezért írom is nektek, bocsánat ezért mindenkitől.
De eddig nem voltak ennyire görcseim, föleg ennyivel a szülés előtt. De hát mindegyik terhesség és szülés más.

Anyósokról csak annyi, hogy nekem nem tudja hogy terhes vagyok, én nem láttam 9 hónapja, de így legalább nyugodt voltam végig és nem is lettünk le...ve, hogy miért lesz harmadik.

Nekem kicsit nehéz a terhességem, mert szinte végig egyedül vártam ezt a kicsit a párom imádja a gyerekeket, nagyon családcentrikus, de ő már nem szeretett volna több bébit. Kicsit haragszik is hogy igazából én döntöttem, de én úgy érzem jól döntöttem és más meg nem érdekel, hogy ki mit mond. Mondjuk a párom is kezd megnyugodni, főleg hogy itt vagyunk a finisbe. Szerintem ezért se mondta el az anyukájának.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Maccs
Most azt mondom, hogy egy gyerekben legyen egy adag egészséges elevenség :wink:
(lehet, hogy később másképp mondom)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs az én fiam is dobálós :-)) Már beszéltük apával, hogy milyen jó ívesen dob:-))

Na nekem is volt most egy kis görcsöm:-) De nem volt vészes szerintem ezek csak jóslók nekem, mert nem mindig van, szerintem tuti készülünk a szülésre én mondjuk azt mondom júli végén szülünk, de én már régóta ezt mondom:-))

Ircsi az szép, hogy annyi magnézium mellett vajúdgattál:-)) Nem hiába jött előbb Katus:-) Az a lényeg könnyű volt és gyorsan jött a kicsi lány:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaaccs
Most azt mondom, hogy egy gyerekben legyen egy adag egészséges elevenség :wink:
(lehet, hogy később másképp mondom)

Később is ezt fogod mondani :) Én is ezen a véleményen vagyok, ne üljön csendben egy sarokban.

BÉvi, pihenj csak, anyóspajtás odatalál hozzátok ha akar!
Magnéziumot nyugodtan szedjed, 100-400mg elég alacsony adag, akár emelhetnéd is.

Brikancs, nem semmi bevállalós vagy! Biztos imádni fogja a férjed is a babát (nagyon jól sikerültek a tesók is, megnéztem gén), de nyilván nagyon féltett Téged. Ha nem osztotta meg anyukájával a hírt, arra nyilván jó oka volt. Szerintem ezzel is Téged védett.

maccs01

Bri, "szép ívesen" :)

maccs01

Sziasztok gyorsan végig futotam az irásokon de válaszolni csak 1-2 dologra röptében

anyós : énj minden nap talizok vele ha nem látom hiányzik nekem ő a második anyukám jól meg vagyunk :) ezt viszont nem mondhatom el anyukámról nem látott az egész terhességem alatt csak 1 akkor is pici pocim volt nem is látszott semmi telon sem beszéltünk már vagy 3 hete de amit mi beszélünk ha beszélünk az szinte semmi :(

De a húgom jön szombaton végre hónapok óta nem láttam igaz telon neten beszélünk de már nagyon hiányzik nem tudom hogy birok ki még 5 napot :)

Ircsi : kislány gyönyörűséges alig várom Benci megszülessen szerintem nálunk is lesz harc babáért de megoldom majd :) :wink:

lányok tegnap kimostam a ütőnket leengedtem a fagyot és utána annyira fájt a hátam alig bírtam még menni is se ülve se álva nem volt jó pedig széken ülve csinálom a házi munkát mert tudom magammal szurok ki ha erőltetem azt ami már nem megy :( és mégis szerintem közeleg az idő 1-2 hét és Benci kijön annyira szúrt ott lent és nyomta magát de igazából ezek csak előjelzések :(

Ma jöttek sógornőmék látogatóba aranyosak voltak megkérdezték mire van szükségünk mit vegyenek a kereszt fiúknak én mondtam semmi nem kell megvan mindenünk . Amit venni akarok az egy utazó ágy ha kinn vagyok a konyhában és a nappaliban legyen a közelembe és ne egyedül a szobába de megveszem majd én neki nem akarok senkitől ilyeneket kérni én cikinek tartom
Vendég

jaj megint zizi vagyok nem ütönket Hütőnket :) teljesen elveszi az eszem a rigó jancsi :) mert azt kívánom azt ennék és várom párom jöjjön haza menjünk venni nekem sütikét :)
Vendég

Én már nagyon szégyenolem magam a sokadik egö off-kérdésért, de egy utolsót még fel kell tegyek, mielött cselekednénk: most nézettem vele pisi stix segedelmével urinpróbát. Protein a vizeletben 3 g/literenként és vér. Anyám ötlete a témához: glomerulonephritis. Szerinted? Elözménynek volt egy arcüreggyulladás a makacs fajtából...

Én se vagyok egy leányálom paciens, de a párom minden elképzelhetön túllö. Megfenyegettem, hogy beíratkozom régi álmomat megvalósótani a tübingeni egyetemre és én is igenis orvos leszek! Engem az ö bradykardiája teljesen techikarddá tesz! :)

Nagyon tetszik a gyereknevelésröl szóló egészséges hozzáállásod. Mire mi megszülünk neked már olyan rutinod lesz, mintha életedben nem csináltál volna mást. :)
Nekem is ez volt az észjárásom: ha sok kakis pelenka van, akkor felül is jut valami a gyerekbe, mert ennyi kakát csak nem gyüjtött pocakban... :) A mekónium tényleg macerás darab. :)

Puszi és köszi: Barbi
Vendég

Barbi
AKKOR IS NOTFALL!!!!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs úgy éreztem, hogy ő ajándék nekünk. Mert rengeteg kemény éven mentünk át és még mindig nincs vége. Szerintem a párom félelemből mondott nemet, mert én úgy érzem a zíve mélyén nagyon is szeretné a kicsit. Ezért is vártam meg, hogy ő mondjon nevet, igaz szegényt minden nap nyagadtam miatta. Tuti védett az anyukájától, de azért szóltam neki, hogy most már ideje lenne szólni neki :-))

Köszi a dicséretet, nálunk érdekes a lányom tisztára én rám hasonlít a fiam tiszta apja, de mintha klónozták volna őket egy az egybe:-))

Mutatok két képet igaz ott még vékonyabb voltam:

Kép

Kép

Bocsánat mindenkitől, hogy sok lett amit feltettem, hogy nagyok a képek:((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Glomerulonephritisre nem jellemző az ascites :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem se kerek a történet, de tény, hogy habosat pisil...
Vendég

Bri, 600x600-nál úgysem lehetnek nagyobbak, mert nem engedi a rendszer :) Annyira szépek vagytok! Ahogy írod, a lányod tisztára Te kicsiben, a pici fiad meg kiköpött apukája! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Harmadik bébitek :) Tök vagány vagy!

maccs01

Vanilla az jó, ha jól kijöttök az anyósoddal. Mi 14 éve vagyunk együtt 4 éve házasok, de eddig nem fogadott el. Mondjuk ez már nem zavar régen zavart.

Tessék vigyázni magatokra, ne erőltesd meg magad :-)) Én megcsináltam a meggyest és szégyenlem magam de a tepsi negyedét én ettem meg:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik
Szépek vagytok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apuka fürdeti Katust! Mondtam, hogy bele ne fojtsa a vízbe.... :wink:

Keresek ruhát Kat Clo Szen-nek... (apuka már kitalált neki ázsiai nevet is :lol: :lol: :lol: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

De pl. ebböl megint sok stimmel rá:
http://www.gesundheit.de/krankheiten/ni ... oerperchen

Ö azt várja el, hogy egy adott betegség minden ismert tünetét produkálja, hogy egyértelmü legyen. Hiába magyaráztam neki, hogy nincs az az ember, aki minden karakterisztikus tünetet produkál egy adott betegség esetében, ezért is vannak a jellemzö tünetegyüttesek és a lehetségesek mindig feltüntetve... Nem így van?
Vendég

Barbi
Vidd már doktorhoz!!!!!!!!!
Ez nem a "csináld magad" mozgalom része!!!!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vendég

:-) :-) Ircsi ez nagyon jó, de rég nevettem ilyen jókat mint ma:-) Köszi neked!!:-))

Köszi a dicséretet. Imádom a családomat:-))

Maccs köszi:-))) Én is kiváncsi vagyok a pici fiúra, hogy milyen lesz, azt el tudom mondani, mind a három totál szerelemgyerek. Nem tudom létezik e ilyen vagy csak hülyének néztek én nekem a párom az első /értitek hogy hogy/ és mai napig ugyanúgy imádom ahogy először, és ő is nem mondom, hogy nem veszekszünk, de tök hamar békülünk.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Hogy neked milyen igazad van! Csomagolom, ha kell gúzsba kötöm, söt már veled és a székely pofonokkal, mint ambulánsan alkalmazandó anesztetikum is megfenyegettem! Mentem intézkedni, jelentkezem, ha valami fejlemény van! Még egyszer köszi és bocsi, hozzánk sok türelem kell... :roll:
Vendég

barbi
Glomerulonephritis inkább szemkörnyéki ödémát okoz...
Cardialis decompenzatioban viszont a vesében a pangás okozhat fehérjevizelést....

Egyébként meg addig diagnosztizáljátok magatokat, míg tüdőödéma, agyödéma lesz a vége...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbi tényleg vidd be a párod, mert ez komoly dolog.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbi
Kép a párodnak!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megyek.... most enyém Katus :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, jó babázást :-)) Puszild meg helyettünk:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

De sokat írtatok.

Csillag jól van,görcsei múltak,holnap UH és vérvétel,talán hazaengedik(gondolom én,ha panaszmentes)

Magnéziumról: Ircsi -- amit szedek,a pasztilla,Mg és Ca,100-100 mg ha jól tudom-- az nem sok a Ca-ból ha 20 szemet szedek...???
De le fogom csökkenteni mert a mai napom nagyon xar volt... visszaállok a napi 900 mg-ra.
Maccs szedek mellé vasat így a napom ebből áll végiggondolni mikor mit vehetek be mi üti egymást stb :?

Bévi én pocim is szokott ilyet :) Tomika összegubózik jobb oldalra :)
Pihenj sokat Te is. Megnéztem a dm-ben neked,az Avent mellszívó 14000 ft...nem olcsó,de nem tudom,gyűjtöd e a pontokat esetleg,50 pont beváltással egy termék árából 25% lejön...

Maccs de jó képek,olyan gyönyörű gyerekeid vannak! A babakocsi tök profi,irigy irigy... pihenőszék nekünk is lesz, és kaptam ilyen fürdetőkarikát is,a későbbiekre. Még vacillálok a kiskádba való babatámasztón,de csak akkor veszek ha majd kiderül,szeret fürdeni.

Barbi,ne haragudj,a férjednek ennél több felelősségérzete lehetne!!!! :evil: :evil: :evil: elképesztő!!! Mit gondol,itthagy téged 4,5 gyerekkel???...Remélem elvitted orvoshoz,ird majd meg,mi lett az eredmény...drukkolok.

Vanilla sütike :) egészségedre

Nekem minden nehezemre esik ma,Miki szerint a végét járom :) beebédeltünk,resztelt májat,petr.krumplit,lenyomtuk egy jeges kávéval(kis kávé,fél literes pohárba tejjel felöntve,bele fagyi,rá tejszínhab..:) ) hát utána olyan rossz volt a hasam,pedig nem ettem iszonyat mennyiséget. Görcsölt lefelé hüvelybe,alig bírtam megállni is,Miki meg van ijedve :) de szerintem csak diszkomfort érzés,egyre nagyobb a baba...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.04 18:31-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Megjöttem nem tudok én pihenni majd este,jah és képzeljétek nem tudom mi van velem,folyton kívánok valamit érdekes a terhesség elején nem voltam ilyen kívánós!!Most sült szalonnát akarok enni persze nincs itthon még jó,hogy 2 órája jöttünk meg a tescoból!!

Brik szép a családod nagyon aranyosak a gyerekek és sajnálom,hogy anyósod ilyen ,de talán jobb is ha nem találkoztok,sokszor nekünk is jobb lenne,mert csak felbosszant!!!

Ircsi Katushoz jó babázást és milyen jó,hogy a férjed is ilyen merész és magában megfürdeti ennyém tuti nem merné magában :lol: :lol: Majd adj a kis pofijára egy nagy cuppanós puszit helyettem is :wink:

Maccs gyerek hisztis legyen inkább mint beteg én amondó vagyok,bár én nagyon szeretném elkerülni a követelőzős vagyok és minden kell amit megláttok dolgot,de szerintem ez nem csak rajtam fog állni,majd az idő eldönti milyen gyerek lesz és hogyan tudjuk nevelni!!

Kép
bévi

Évi köszi a mellszívót nem szoktam dm-be járni,de baba boltokban ettől olcsóbb,erre mifelénk szóval ha kell szerintem majd ott vesszük meg,ma voltam a tescoban és a tescos 5 forint,hát nem éri meg kipróbálás szempontjából megvenni mert ha nem jó akkor kidobtam 5 ezret,10 ezerért meg már lehet venni aventest és azt sokan dicsérik!!!De köszönöm szépen amiért megnézted aranyos vagy,és most már tessék pihengetni minden nap,igen talán igaza van Mikinek itt a vég lassan,én úgy gondolom sok az a magnézium amit szedsz én pl calciumot nem is szedek lehet az sem jó!!!!

Kép
bévi

Évi örülök, hogy Csillag jól van :-)) Köszi a híreket:-))

Bévi köszi a dicséretet:-)) Elhiszem, igen jobb így nekem. Majd szülés után úgy is látom:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

És én vasat sem szedek!!!Csak Elevit az minden nap 1 szem terhesség elejétől kezdve még van 2 hétre való utána már nem veszek többet szerintem!

Kép
bévi

Én is Aventest használtam kézit, aztán Álmosnál muszáj voltam elektromost venni, az nagyon jó volt, de mivel eladtam, így most újra kell vennem mellszívót, de én is Aventesre esküszöm:-))Nem olcsó de megéri. Medela remélem jól írtam az is nagyon jó. Amikor a cicim kétszer begyulladt a kórházba az segített, de akkor nekem még kézi mellszívóm volt, ott gépi segített. Szerintem ez a kettő jó. Nekem ez vált be.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lányok megy szét a csipőm. A hátam is kezd fájni. Viszont tök hogy nem görcsölök, örülök, hogy ma alig volt fájásom:-)) De majd két hét múlva már nem ezt mondom:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Barbi remélem bevitted a párod a kórházba!!! Ez nem játék, ennyire nem lehet felelőtlen!!! :evil: :x És ha ne adj Isten valami nagyobb baja lesz emiatt? Majd írjál, mi van vele, várom a fejleményeket!

Mellszívó: nekem Aventes van és kézi, csak jót hallottam róla. Kórházba is viszem, azt mondták, érdemes. Én biztos nem használnék gépit.

Kérdés: ti milyen lázmérőt vesztek? Láttam cumis lázmérőt és őszintén szólva szimpatikusabb, mint hogy a digitálisat a popsijába dugjuk. Sima digitális lázmérőt 1290-ért láttam, ezt a cumisat meg 1990-ért, nem nagy különbség szerintem.

Most éppen egy nagyon jó könyvet olvasok. Kenéz Kíra: Szoptatni akarok. Rengeteg hasznos infó, tanács van benne. És ami a legjobban tetszik benne, hogy arra ösztönzi az embert, hogyha probléma van, se szabad feladni! Én nagyon nagyon szeretnék szoptatni és ha ne adj Isten valami probléma lesz, biztosan inkább küzdeni fogok. :roll: Hozzáálláson is sok múlik szerintem. :) Maximalista vagyok, már csak emiatt is küzdeni fogok, persze tudom, nem szabad átesni a ló túloldalára és ha valami nem sikerül, akkor okolni magam érte.

Ircsi! Köldökcsonkot mivel tisztítod? Azt tudom, hogy alkohol, de steril gézlap vagy inkább fültisztító?

Fürdetés: nálunk közös "munka" lesz. Ezt már megbeszéltük. Apuka fogja, anyuka fürdeti. :roll: :wink:

Már mi is úgy babáznánk! De nem akarom siettetni Bencét, ő tudja, mikor van itt az ideje, hogy világra jöjjön.

De már én is érzem, hogy a végét járjuk. Nekem csak az a lényeg, hogy egészséges legyen!! :) Viszont néha a frászt tudja ránk hozni, mert egyre többet pihen-alszik, és noszogatni kell, hogy rugdossa le a 20-at. 4 napja 6 óra után lesz meg, máskor meg már 3-5 között megvolt. Most vagy az idő miatt vagy már alig van helye szegényemnek vagy készülődik valamire, nem tudjuk eldönteni. De már nem ficánkol úgy, inkább ha rúg, akkor az hatalmas rúgás, hatalmas dudor a pocimon. Na meg még mindig a kedvence, hogy este lefekvéskor az Apukájával kergetőzőst-csikizőst játsszon. :roll: :wink: És ilyenkor szokott megnyugtatni, hogy minden rendben.

Keresek valamit enni, aztán lezuhanyzunk, aztán keresünk valamit a tv-be. Holnap délelőtt megyünk vásárolni, ami még nincs meg, de utána jelentkezem! Addig is pihenjetek sokat, vigyázzatok magatokra! Puszi mindenkinek!

ui.: Ircsi! Rakhatnál fel Katusról fürdetős képet, olyan kíváncsi vagyok! Vagy olyat, amin épp a pocakotokon alszik! Egy a lényeg: még még képet, nem győzünk betelni vele! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! a resztelt máj tuti, anyám is azt evett az én születésem előtt. (vagy a nővéremé előtt??) mindegy, a poénon nem változtat. :lol: :lol:

Pont Csillagról akartam érdeklődni, jó hogy jobban van, remélem rá is pihent odabent!

Apukák nagyon jók fürdetésben! képzelhetitek amikor az ikrek születtek, a két nagy, 3 és 5 évesek ültek a nagy kádban, mi meg felváltva fürdettük a két kicsit a mosógépre állított lavórban!!! :lol:
Persze az elsőnél más volt, de az én nagy fiam olyan masszív volt, hogy nem volt az a "jaj de pici, nem merünk hozzányúlni típus". Nem is tudlom mit csinálnék egy annyira picivel. (nálunk a legkisebb 3240 volt, ő volt az ikrek lány tagja!) (óriás bébikben utazunk :lol: ) Picit aggódok is, h ezek mekkorára nőnek odabent!

vki kérdezte, tervezünk-e még babát: nem. Apukánál sem lehet a húrt a végtelenségig feszíteni, én is 40 vagyok már, meg be se férünk a lakásba!
Mindenkinek pihentető éjszakát, ha addig nem jönnék. Át kell néznem, mert az APEH-nak vmi nem tetszik az adóbevallásomban. Tudjátok, én vagyok a nagy hal, a tanári fizummal, meg a gyesemmel!
Claire
claire

Barbcsi a cumis hőmérő nem ér semmit,azt hallottam :(
Mondjuk a digitálissal se vagyok kibékülve,tapasztalat volt az osztályon hogy jóval alá mér a tényleges hőnek,pár használat után.De hát a higanyost meg betiltották,ez van :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

A digitális hőmérőből jó az Omron. Az minőségi. Kicsit drágább, de megéri. Asszem 3200 ft volt. Amikor mérnem kellett az ébredési hőmet, akkor ajánlották, és azóta is jó. Előtte vettem 700 ft-osat, az persze car volt.

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: