A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bari, gratula a laptetőhöz:)
Én pénteken dél körülre megyek, azért remélem 15 órára már végzem.
Nagyon reménykedem én is a negatív leletben, de annak még min. egy hét az eredménye.
Mi van, ha elkezdjük a stimut, és még mindig nem negatív a lelet? leáll vagy próbálkozunk tovább gyógyszerekkel? remélem az utóbbi
momelcsi

Sziasztok,

Bari,
Most a héten állítólag már jó idő jön talán ezt érezted és most már , hogy nem lesz front nem fog fájni a fejed.
A szuri beadástól azért én is tartok , de a kényszerűség rávett , hogy magamnak adjam be. Persze magától a szúrástl nem félek , hanem az előkészületeknél izgulok mindig annyira , nehogy elrontsam. Volt , hogy remegett a kezem. Így a felszívást a férjem csinálta a szúrást én.

Momelcsi,
ne aggódj , biztos negatív lesz ! Pénteken akkor most csak kontrol kenet vételre mész?

Sajó,
még mindig semmi?

Emerenc,
nem jelentkeztél Te sem! El tudtok indulni?

Loreena,
olyan rég jártál itt!

Nekem ma jött meg ,egy nappal korábban , így pénteken lesz az első szuri és jövőhét hétfőn megyek reggel uh-ra.
miciona

Sziasztok!

Nem hiszitek el.....akkora béna vagyok,h a Gonalból sikerült vasárnap dupla adagot beadatni :evil: Félreértettem a toll kezelését :roll: Zsuzsika kérdezte,h mit én csináltaaaaaaaaam :roll:

Az UHU: oldalanként 2-2 db szép van, amivel lehetne indulni. Ezeken kívül mindkét oldalon van még 4-5 db 5-6 mm-ek :(

Minden szur-gyógyszer marad u.úgy mint eddig (már tudom,h mennit kell kapni a Gonalból) szerdán reggel megint UHU.

Momelcsi, hidd el,h negatív lesz a kenet ;), bízzál benne. Ne gondolj arra,h rossz lesz. Minden szép és minden jó lesz!!! :lol:

Mici, jaj de jóóóóó. Ezek után a szurizást továbbra sem vállalom el, még elrontanám............................ :evil: :evil: :evil:

Szép napot!

Bari

bari6

Mondja valaki,h nem lesz baj a dupla adagtól :oops: most úgy megijedtem....mi lesz,ha ezzel elszúrom :cry: :cry: :cry:

bari6

[quote="bari6"]M írta:bari6ondja valaki,h nem lesz baj a dupla adagtól :oops:

Nem lesz baj a dupla adagtól. :D A Gonal (FSH) a gyakorlatban azt a célt szolgálja, hogy minél jobban "meghajtsd" a petefészket, azaz minél több tüsző kapjon üzemanyagot. Ha most túl sok (8-10 db), egyenlő méretű, nagy(!) tüsző lenne, akkor rá lehetne fogni a túladagolásra, a 2-2 nagy (+ sok kicsi) viszont egyáltalán nem veszélyes.
Javaslom, hogy mozogj sokat! Hidd el, napi 2-3x15 perc futás hasznos lenne. 8)
szimba

Köszi Szimbaaaaaaaaa :lol: egész nagy kő gördült le..... :lol:

bari6

Sziasztok!

Örömmel jelenthetem, hogy piriék vasárnap délután megérkeztek. Jucus ma reggel hívta Parragi?(Pallagi, Pallagy,Pallaghi, stb.) Péter doktort és ma délutánra beszélték meg a találkozót. Ha lesz elég tüsző, akkor tán ELINDULUNK!!!

Sajo
sajo

Szia Sajó!

Szuper hírek :lol: Ma reggel megtudtam a nevét: Dr. Paragi Péter rá volt írva a pólójára :wink:

Gyere este és mesélj,h hány tüszőcske van :)

Nagy-nagy drukk ;)

Bari

bari6

Hajrá Jucus !!!!!!!
Írjatok este !
Akkor tényleg együtt haladunk szinte , most egy nap különbséggel.
miciona

Hahó Hahó!

Induló tüszőink:
jobb o.: 6, 7, 7, 8 mm
bal o. :6, 7, 8, 9 mm
Nyolc tüsző!!!!! :shock: Még soha nem volt ennyi, mióta figyeljük!
Jucus nagyon szimpatikusnak találta a dokit.
Holnap vérvétel (3. nap), csütörtökön indulás! A koktél ugyanaz mint eddig: Gonal F900 reggel 3 egység, Merional reggel 3 ampulla, Folsav, Clostilbegit.
Nagyon izgulok, nehogy megint valami gebasz legyen!

Sajo
sajo

Sajo, Jucus!

De jóóóóóóóó, de jóóóóóóó, de jóóóóóó!
Huh, nagyon szorítok ám nektek!
Sikeres szurkálást asszonykádnak :D
Pénteken mentek megint?
Már lesz Apánk, vagy még nem?

Többiek? Helyzet?

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sajo!

Nagyon izgulunk értetek! Pénteken mentek? Mi megyünk, és már lesz Dévai doki.

Kriszto!

Mi újság?

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Drágák vagytok, hogy drukkoltok nekünk, köszönjük :!: :!: :!:
Én nem vagyok híve az előre örvendezésnek, mert számtalan példa bizonyítja, hogy egy sikeres indulás nem hoz okvetlen happy and-et.
Igen péntek reggel UHU. Jucusnak nagyon szimpi volt Paragi doki, de reméljük már Dévisz fogja csinálni az UHU-t !
Közben rájöttünk, hogy a punkció 8-a körül lenne, nekem meg 6-án lenne a műtétem. Megpróbáljuk a műtétet elhalasztani, szerintem nem lesz nehéz, olyan nagy a várólista. :D

Szép álmokat mindenkinek!

Sajo
sajo

Sajó, jaj de jó :lol: szorítok,h veletek maradjanak a tüszők! Még annyira nem értek hozzá, de ezek a méretek jól hangzanak :)

Pénteken sanszos,h találkozunk :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok!

Hajrá, BARI !
Hajrá MICI!
Hajrá JUCUS! Mennek a mega drukkok!

Péntekre tudjuk meg, hogy pontosan mi lesz. Addig semmit nem tudok....De szerintem minden rendben lesz! Nagyon bízom benne legalábbis!
Addig is járok tovább az akumpunktúrára. Lányok, az akumpunktúra azoknak is jó, akiknek nem akar meg jönni. Nagyon eredményes szokott lenni! Egyszer használatos tűk vannak, nem fáj. :wink:

Mindenkinek szép napot! Jelentkezem ha már tudunk valamit!
emerenc

Sziasztok!

Bocsika, hogy nem jelentkezem sűrűn, de nem nagyon van időm. Korházon vagyunk túl, szeptembertől megyünk bölcsibe, nyaralásszervezés, stb... Szóval értitek.

Most csak azért jelentkezem, mert hátha van ismerősötök, vagy aki már babás és érdekli, van két eladó IKEA-s leesésgátlónk eladó, 3 hónapot használtuk, meg egy Fisher Prices járássegítőnk,meg egy nagy méretű Disney-s utazóágyunk, ami két gyereknek is tökéletesen megfelel. Ha tudtok valakit akit érdekel, légyszike szóljatok.emilcím: deli.agnes@hdsnet.hu

Köszönöm

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

bari Kép

miciona
Kép

sajo/Jucus
Kép

Küldök Nektek szerencseszurit ez is segítsen benneteket :) ++++++++++++

szurikáta
szurikáta56

Halihóóóó!

Hol van mindenki? Hogy vagytok? Talán a meleg elöl bújtatok el? :roll:

Ma megvolt az UHU. Jobb a helyzet, mint hétfőn, bár van különbség a 2 oldalon. A Clostilbegytet abba kellett hagynom a Merionalból felet kapok holnaptól a Gonalból meg egy egységet. Ill. ma este megkaptam a Cetrotide szurit.

Szurikáta, nagyon szépen köszönöm a szerencseszurit :lol: Nem szeretnék telhetetlennek tűnni, de majd még kérhetek? :lol:

Emerenc, Ti is jöttök majd pénteken?

Pénteken mindig 7-re kell menni? Vagy most csak azért, mert Dévisz nem volt?

Jó éjt mindenkinek!

Bari

bari6

Bari
Dehogy vagy telhetetlen!
persze,amikor úgy gondolod hogy kell,csak szólj :) :)

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Örömmel olvasom,hogy mindenki szépen halad előre.

hajráááá!!! :D :D :D

tulipán.
(az mit jelent,hogy UHU?)
tulipán31

Sziasztok!

Bari!
Természetesen soha nem kell 7-re menni! Ám ajánlatos!
A korai megjelenés, korai távozás reményét hordozza magában, ami az UHU-t követő vérvétel miatt lényeges, hogy az ember még aránylag időben beérjen dolgozni. :D
Várjuk a találkozást pénteken!

Emerenc!
Köszönjük, hogy gondolsz ránk, mega drukkokat is! :D

Ági!
Jó, hogy időnként benézel! Kiváncsi lennék a gyerkőcökre!!!! Szóval már fölöslegessé váltak a leesésgátlók, meg a járássegítő, megint öregedtem egy kicsit! :lol:

Szurika!
Köszönjük a szerencse szurikat! Ránk fér!!!!!
Legalább mi pancreatitisesek tartsunk össze! :lol:

Tulipán!
Szakzsargonban az ultrahangot "csúfoljuk" UHU-nak. Először, amikor benéztem a topikba, én egy csomó "szakkifejezést" nem értettem! Azt sem tudtam miről társalognak itten! :lol:

Tegnap ismerőseink három gyerkőcével töltöttem a napot. Isteni volt!!!!
Ma elkezdtük a szúrást, futás folytatódik, holnap reggel UHU! Nálunk már megy a husi ezerrel!!!

Micike!
Merre vagy? Elindultál már? Ugye Te is jössz holnap!?

Sajo
sajo

Sziasztok!

Köszönöm szépen Szurikáta ;)

Tulipán, Ti most szedtiek össze a papírokat?

Sajó, eddig 7:30-at írtak a papíromra és most a 7 órát :) Végül-is nem számít, amúgy is korábban mentünk volna, mert a férjemnek 7-re vissza kell érnie Érdre.
Ezek szerint holnap Te is jössz Jucussal :)
Úgy emlékszem,h Micinek is kéne jönnie :)

Megyek és megeszem a mai uccsó husi adagomat :shock:

Szép estét!

Bari
bari6

Sziasztok!

Sajó hát igen megy az idő. :-) Azért még jó lenne, ha fennlene a leesésgátló, mert néha van potty, de akkor békésen alszanak tovább a földön. Ha nekik kényelmes. meg van éjjel járkálás, van mikor kijönnek a nappaliba aludni. Priviben megírom hol nézheted meg őket.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok,

Csak egy mondatra : ma nem tudok már írrni, majd holnap addig is drukk mindenkinek !!!!!!

Én ma kezdtem a szurit és csak hétfőn kell mennem először , akkor tali .......
miciona

Szurika ,
nagyon köszönöm én is !!!
miciona

Bari! Örülök, hogy javult a helyzet. 8) Mivel már megy a Cetrotide, az eddig javasolt futást ünnepélyesen visszavonom. Bár a jobb vérellátás miatt továbbra is jó lenne a gyengébb petefészek "felpiszkálására", lassan már az el nem durranás lesz a legfontosabb szempont, ezért jobb a nyugalom. Ettől függetlenül valamilyen más, kevésbé intenzív mozgás jó lenne továbbra is. Hogy állsz a húsevéssel? Tolod, ahogy kell? :D Az ösztradiol-szint tekintetében most hogy állsz?

Mici & Sajóék: gratula a kezdéshez és drukk a hétfői UH-hoz! 8)
szimba

Szaisztok!

Megvolt a ma reggeli UHU is.
Jó volt látni benneteket Sajó és Jucus. :)
Beszélgettem zugolvasóval is. Bújjatok elő zugolvasók :lol:

Mici, hétfőn reggel akkor veled is találkozunk ;)

Szimba, a jelenlegi helyzet: bal o. 5-6 db 10mm, talán 2 db 8mm és pár darab 5-6mm, jobb o. 2 db 16mm, 1 db 14mm, pár 2-3 db 10mm és egy-két kisebb. Az oldalak közötti különbség továbbra is megvan. Azt mondta Dévisz,h elképzelhető,h a Cetrotide fogta vissza őket. Látszott,h töpreng nagyon,h hogyan tovább. Végül marad minden (a kisebb adag) és hétfőn UHU.
Akkor most semmi megerőltetőt nem lehet csinálni?
Medencében lehet fürdeni vagy inkább a tavak javalltak? Vagy egyik sem?
A husi nagyon nehezen, de megy...nincs más választás, meg kell enni és kész :shock: huh, ezt én mondtam?? :roll:
Ami az ösztradiol-szintet illeti, nem tudom,h hogy állok. A szerdai vv-re nem mondott semmit Dévisz. Amikor az első hormonos vv utáni konzi volt sem mondott semmit róla. Rákérdeztem,h azzal minden OK e? Azt mondta,h szól,ha nem jó valami ;)

Neked megy a szurizás? Minden nap kell beadnod?

Szép napot mindenkinek!

Bari

bari6

Hello Bello!

Bari!
No szép dolog mondhatom! Kora reggel sikerült megismerkednünk Emerenccel, s mivel tudtam ,hogy jössz, vigyorogtam mint a tejbetök mindenkire, bátorítás képpen, hátha megismerjük egymást. Ha tudtad, hogy mi vagyunk, igazán dumcsizhattunk volna egy kicsit. Láthattad, nem harapunk. :D

Nálunk a nyolcból hat indult be. Ez sem rossz szám, de remélem nem folytatódik a lemorzsolódás!
Hétfőn nem megyek, mert jelenésem van műtét előkészítésileg az ÁEK-ban, szintén kora reggel.

Sajo
sajo

Bari! A Cetrotide egy kicsit tényleg vissza tudja fogni a növekedést, viszont segíthet "összerázni" a méreteket. 8)
Mi az ösztradiolt mindig megkérdezzük telefonon, délután 2 környékén a Nyírőben már tudják. Minket megnyugtat, ha már aznap tudjuk az eredményt.
Dévisz töprengése valószínűleg annak köszönhető, hogy a jobb oldali nagyok már hétfőn leszívhatóak lennének, a baloldaliaknál viszont még a szerda is necces. Ennek ellenére nem hiszem, hogy péntekig kihúzzátok, de nem is baj, mert 14 mm felett nekünk már rendre jó minőségű petéket produkáltak a tüszők. A 18 mm már biztosan érett, de akár a 10-es is működhet, csak erre kicsi az esély. (Ezeket is leszívják, ezért szokott a punkció a vártnál több petesejtet eredményezni.)
Ami a fürdést illeti, én maximum a saját fürdőkádat javaslom. :) Bár a leszívás előtt (a biztonság kedvéért) kapsz majd 2 hüvelykúpot és a műtét előtt közvetlenül (ekkor már aludni fogsz) lesz helyi fertőtlenítés is, ennek ellenére nem lenne jó kockáztatni.
Ami a megerőltetést illeti, a legnagyobb tüszők mérete még nem veszélyesen nagy, ezért vasárnapig még nyugodtan pöröghetsz, de a cementes zsákok és a zongora hurcibálását inkább hanyagold! :lol:

Én csak heti kétszer szúrok, ami egyáltalán nem jelent gondot. 8)

Sajó: a 6 a 8-ból nagyon szép eredmény! :D Gondolom, Dévisz is örült neki. 8)
szimba

Bari.

SZépen haladsz előre!!!Szurkolok mindenkinek! :lol:
Én igen még csak a papírjainkat gyűjtögetem össze,majd augusztus végén megyek vissza Déviszhez.
Szerintetetek az idén még bekerülhetek ebbe a programba?

Jó hétvégét mindenkinek,jó pihenést!

tulipán
tulipán31

Sziasztok!

Tulipán!
Igen, szerintem minden esélyetek megvan, hogy még idén elinduljatok az első körrel. Kérdés, hogy a párodat akarják-e kezelni, úgy mint Szimbát, vagy sem. Ha kezelik, akkor a kezelés befejezéséig, kb. 3 hónap, nem indultok. Aztán még egy spermiogram kontrol.
Én (mi) megúsztam a kezelést, mert igen benne vagyok a korban (51) és nem látták értelmét az időhúzásnak, ha úgy is csak ICSI-re vagyok alkalmas. ICSI-t 7 db egészséges spermiumig csinálnak, nekem meg pár millióval azért több van.

Szimba!
Dévisz, szokása szerint, nem járt vitus táncot, inkább az iránt érdeklődött, hogy mit csinálunk másképp. Jucus ( egyedül volt bent ) elmondta Neki a futást és a gyógyteákat. Amikor elváltak, Dévisz mondta, hogy még nagyon elején vagyunk a stimunak.
A teákat a hormonok miatt jobbnak láttuk abbahagyni, de a futás megy tovább! Amikor reggelente elkészítem az injekciókat, már egyáltalán nem izgulok. Jucus sem amikor beszúrja. Hiába a szokás hatalma.
Bizakodunk!

Szép hétvégét mindenkinek!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Ahogy írta Sajo, péntek korán reggel, volt szerencsénk, Jucussal együtt hallgatni a madárcsicsergést, kedvenc Dokinkat várva. :D
Hétfőn már én sem leszek ott. Megegyeztünk Dévisszel, hogy leállunk és aug. ban megyek. Egy labor eredmény hiányzott még a férjemnek, ennek hiányában nem tudtuk folytani. Azért mertünk bele vágni, mert a laborba 100% ban állították meg lesz az eredmény egy hét alatt. Nem lett. De ami eddig kész van, azok jók, szerintem jól elnéztek nála valamit. :shock:
Egy kicsit fájt a szívem, mert nekem rekord mennyiségű tűszők nőttek. 3-3. Ebből négy 9-11mmes volt. De már túl tettem magam rajta. Augusztus vége is ideális lesz, gyermek áldásra! :D

Továbbra is szurkolok, Bari, Jucus-Sajó, Micike!
Aztán gyertek és meséljetek!
emerenc

Sziasztok!

Sajó, bocsi, bátortalan voltam :oops: de ígérem bepótolom majd ;)
Drukkolok,h a tüszők szépen növekedjenek ;)

Szimba, köszönöm az infókat. Leszívás másnapján lehet menni dolgozni vagy ez is attól függ,h ki hogy viseli?
Huh, te is meg mered szúrni magad? Csak én vagyok a bátortalan?

Tulipán, csatlakozom az előttem szólókhoz, biztos kezdhettek,ha minden OK :)!

Emerenc, nagyon sajnálom, drukkolok,h augusztusban is legalább ilyen tüszőcskéid legyenek :)

Gyönyörűséges tüszőnövesztő napokat mindenkinek :lol: a fiúknak meg csak szimplán szép napokat!

Bari :oops:

bari6

Sziasztok!

Sajó, bocsi, bátortalan voltam :oops: de ígérem bepótolom majd ;)
Drukkolok,h a tüszők szépen növekedjenek ;)

Szimba, köszönöm az infókat. Leszívás másnapján lehet menni dolgozni vagy ez is attól függ,h ki hogy viseli?
Huh, te is meg mered szúrni magad? Csak én vagyok a bátortalan?

Tulipán, csatlakozom az előttem szólókhoz, biztos kezdhettek,ha minden OK :)!

Emerenc, nagyon sajnálom, drukkolok,h augusztusban is legalább ilyen tüszőcskéid legyenek :)

Gyönyörűséges tüszőnövesztő napokat mindenkinek :lol: a fiúknak meg csak szimplán szép napokat!

Bari :oops:

bari6

Sziasztok. Most kedden megyek Dévai dokihoz első konzultációra. Mi egészen biztos, hogy lombikosok leszünk, ugyanis kevés és beteg katonákkal rendelkezünk. Velem eléggé úgy néz ki, hogy minden rendben. Volt már egy pár vizsgálatom.
Kérdés: abban az esetben, ha apa gondok miatt lesz lombik, Dévai doki kér HSG vizsgálatot, vagy méhtükrözést? Ha igen, Ő meg is csinálja?
Köszönöm
nyuszika85

Szia Nyuszika!

Üdv. közöttünk!
Korábban mintha úgy olvastam volna,h abban az estben nem ragaszkodik hozzá,ha apabaj van.
Legjobb tudomásom szerint nem HSGt csinál,hanem HYCOSYt (nem olyan kellemetlen a vizsgálat,mint a HSGnél :) ) és Ő csinálja.

Jönnek majd a többiek és pontosabb infót tudnak adni ;)

Bari
bari6

Szia Bari! Köszönöm. Nagyon jó hír lenne. Ha nem muszáj, nem műttetném meg magam. Bevallom, eddig a SOTE-n voltunk konzultálni, ott el is küldtek vizsgálatokra, elő van irányozva a tükrözés is. De a Dévait is szeretnénk megnézni, mert nem tudjuk hova menjünk. És azért nem mindegy, hogy műtét lesz-e vagy sem...

Akkor várom a többieket :)

Üdv, jó éjt :D
nyuszika85

Nyuszika, van valami baj,h műtétet szeretnének a SOTEn?
Még korábban írtad,h vártok a férjed eredményére, megjött? Jobb lett?

Jó éjt!
Bari

bari6

Szia, volt egy második vizsgálat, igen, és teljesen ugyanaz lett, azaz a vitaminok semmit nem segítettek. Szóval irány a lombik. Nekem meg eddig volt sima vérvételem, tüdőszűrés, belgyógyászat, 3. napi hormon. Minden ok. Persze tudom, hogy kell a teljes hormon is ( ezt júliusban tervezem),de SOTE előírja, hogy apagond esetén tükrözés kell és örülhetek, hogy hasi tükrözés nem lesz. Elméletileg folyamatban vagyunk a SOTE-val, de ugye már eleve a két intézetbe kértünk időpontot, hátha van némi különbség az elvárt vizsgálatoktól, meg az ember kapcsán.
Ha augusztusban esetleg visszajutunk az eredményekkel, akkor az októberi mensimmel szerinted kezdhetünk? Szeptember elején 2 hétre elutazunk, pont akkor jö meg, így ez kimarad, de ha októberben kezdhetnénk, olyan jó lenne.... Mert Dévaihoz, ha nem kell tükrözés, akkor csak a hormonsor kéne... Ezt a méhűri vizsgálatot mikor csinálja? Azaz mensi után, alatt vagy mindegy, csak ne mensikor?!
nyuszika85

Ja, meg kell még egy vérvétel az AIDS, hepatitis, rubeola miatt. De ez mehet akkor, amikor a hormonok miatt rohangálok. Rubeolás nem voltam, így júniusban beoltattam magam. Ez így biztos, és a kötelező 3 hónap már le is telik októberre.
És rákszűrésem is van.

Tehát ha igaz, sok vizsgálat már nem kéne, ezért reménykedek. És nem szeretnék műtétet, ha nem kell. A tükrözés egy éjszakás kórházi csoda..... De ha meg Ő is előírja, akkor kell döntenünk a férjemmel, hol folytatjuk. Dévai vagy Sote. Jó kérdés. Időpontilag, vizsgálatilag mindegy. Mondjuk a SOTE-n első alkalommal csupán 4,5 órát vártunk....Ok, hogy van csúszás, de remélem Dévainál nem ennyi.....
nyuszika85

Szia, :( nekünk jobb lett a vitaminoktól. Ha nem is kimondottan a vitaminoktól lett jobb, de az immunrendszere megerősödött tőle, ami nekünk katonaságilag jól jött.
Mi május 18-án voltunk először Dévisznél. Kiadta,h milyen vizsgálatok szükségesek. A leges legfontosabb az apavélemény volt. Ezt az andrológus adja ki,h milyen kezelést javasol (nálunk ICSI). Kellett még hepatitisz és HÍV szűrés (Mária utca) belgyógyászati vélemény, teljes vérkép, EKG, tüdőszűrés. Mikor az utolsó eredményről tudtuk,h mikor lesz meg, kértem új időpontot előre. Szerencsénk volt, mert pont piri előtt mentünk. Nagy meglepetésünkre Dévisz közölte,h ahogy megjön indulunk. Ez dátumilag azt jelenti,h egy-másfél hónap alatt lehet indulni,ha minden OK. A hormonokat most csináljuk a program alatt. Ja és az indulás feltétele még a csoportos tájékoztató is.
Mi egyenlőre csak jókat tudunk mondani az intézetről no és Dévisz Apánkról szintén!!!
Nekem a HYCOSYt máshol csinálták. Többnyire 10-14 nap körül szokták csinálni, mensi után, gondolom Dévisz is akkor csinálja. Volt hiszteroszkópiám is egy sövény miatt. Azt is u.akkor csinálják mint a HYCOSYt, csak azt már altatásban.
Mensikor csak a szondázás van, meg az UHU.

Remélem csupa jót mond majd Apánk és Ti is hamarosan indulhattok :)

Bari

bari6

A csúszás: első alkalommal max. 15 percet kellett várnunk. Eddig a legtöbb 2,5 óra volt, de az is csak a punkciók vagy beültik miatt :)
Szerintem nem olyan vészes! ;)

bari6

Sziasztok,

Nyuszika,
nálunk is ICSI lesz a katonák miatt és nekem nem kellett sem Hycosy , sem egyéb más . Persze a kötelező vizsgálatok kellettek ,amiket Bari leírt.
Az október szerintem teljesen reális. Ha minden vizsgálat kész és negatív akkor azonnal lehet kezdeni.
Viszont , ha talál valami kisebb eltérést ,akkor addig nem kezdhetsz ,amíg nem hozol róla szakorvosi véleményt. Mondok egy példát : nekem a májfunkciós értékek közül az egyik kicsit magasabb volt, mint a felső határérték és emiatt nem kezdhettem, kellett róla papírt hozni. Magánintézetbe mentem hepatológushoz , kaptam is hamar időpontot , de mire minden labort elvégzett , kizárt minden betegséget az beletelt egy hónapba...

Emerenc,
sajnálom , hogy hétfőn nem találkozunk !!!!
Nagyon bosszantó lehet , hogy egy ilyen dolog miatt nem kezdhetsz. Remélem , ha már így alakult akkor augusztusig még feltornázod a tüszők számát 2-2 -vel!!!!!

Bari,
nem is írtál magadról , hogy hogy vagy !! Érzed már a petefészkeidet? Nem fájdogál ? Próbáld meg segítséggel megtanulni a szurizást , hidd el nem bonyolult és sok időt megtakarítasz vele , ha magadnak is meg tudod oldani.

Jucus & Sajó
Jucus és Te hogy vagy ?
Holnap randi...... izgulok már én is.
Ott lesz még sMónika is ám , pénteken is volt már. Remélem nem haragszik meg , hogy leírtam , csak hogy tudjuk négyes randi lesz : Bari, Jucus , Mónika and me....:))))
miciona

Sziasztok, köszönöm. Elnézve az eredményeimet, nem hiszem, hogy elküld még ide-oda, de persze majd ezt megmondja Ő. Viszont durva, hogyha meglenne a hepatitis + HíV szűrés, akkor a végén még ránk is bökhetné, hogy kezdünk a pirivel, ami péntek... Izgi lenne. De egy: tudom, ez nem így lesz, kettő: ha valóban könnyebb nála és úgy döntünk, Ő a mi emberünk, akkor is csak októberi mensivel kezdünk. Nem türelmetlenkedek.
Ez a tájékoztató amúgy hogy megy? Mert ha visszajutunk hozzá az eredményekkel augusztus végén, akkor mi legkorábban szeptember közepén tudunk megjelenni a tájékoztatóra. Vagy minden héten van egy csoport? Vagy összeegyezteti ezeket?
nyuszika85

Sziasztok!

Mici, egyre jobban érzem :lol: Pénteken délelőtt kezdett na nem fájni,hanem csak éreztem, ha fel vagy leültem. Ma már séta közben is éreztem, ill. az autóban a "jó" minőségű utakon.
Lementünk Velencére hekkezni :lol: na meg egy goffri is lecsúszott (abban is van fehérje :lol: ) meg jégkása.... :oops:
Ami a szurit illeti, gondoltam már rá,h meg kéne próbálni, de nem megy. Szerencsére nem nagy macera :).
De jóóóó, akkor holnap randi :lol:

Nyuszika, azt nem tudom,h hány hetente van tájékoztató, de keddenként 13:30tól, Dévisz tartja.

További jó pihenést!

Pusza,
Bari

bari6

Szia Bari, köszi. Már alig várom a keddet, több szempontból is: eldől, honnan távozunk szülőkként :), meg ha ahhoz képest ennyire könnyen haladhatnánk tovább Dévaival, örülnék.

Mikor lesz a nagy napod?

Mi tegnap strandoltunk egész nap a velencei tónál :) Hekk, lángos, fagyi :)))
nyuszika85

Szia, nem tudom mikor lesz a nagy nap. Holnap megtudom :lol:
Mi sajna (annyira nem bánom) nem strandoltunk (most nem ajánlatos) csak fehérjéért mentünk :lol: A viccet félretéve, a férjem névnapját mentünk megünnepelni a testvéreivel :)

Nem tudom,h a SOTEn milyen a dokid, de sztem Déviszben sem fogsz csalódni. Én nagyon féltem tőle, de eddig mindig nagyon jó fej volt. Az elrontott szuri miatt sem kaptam tőle :oops: Úgy vettem észre,h egy a lényeg nála: be kell tartani amit ő mond és akkor nincs miért mérgesnek lennie :)

bari6

Ez jó, mi meg most értünk vissza a Velencei-tóról. :D Úgy látszik, most mindenkit oda vitt a jó idő. 8)

Nyuszika: a HSG lényegében "csak" átjárhatósági vizsgálat, ebben Dévisznél nem lesz részed, hiszen teljesen felesleges. 8) Méhűr-vizsgálat a későbbiekben lehetséges, erre általában 2-3 sikertelen lombik után tesznek javaslatot. Elvileg még akkor sem kötelező, legfeljebb ajánlott.
Ami a tájékoztatót illeti, ez gyakran van és szükség szerint szerveződik. Nálunk ez már az első stimu közepénél volt, tehát nem kell aggódni, előbb-utóbb sor fog kerülni rá, ezen nem múlhat a kezdés.
szimba

Sziasztok!

Régi újként, vagy új régiként én is jelentkezem.
Holnap reggel újra Apánknál indul az én napom is.

Pénteken találkoztam bari6-tal. Sajnos csak utólag tudtam meg, hogy Emerenc is ott volt, illetve Sajóék is.

Most megyek altatni, reggel találkozunk!

Kép
s.mónika

Sziasztok!

Micike! Bari! S.Móni! Jucus és persze Sajo :D ! Nagyon szorítok Nektek! Már gondolom egy ideje sorban álltok:lol: (bár állnék én is...), kívánok sok-sok szép tüszőcskét! Aztán gyertek majd "jelenteni" ! :lol:

Emerenc veled pedig találkozunk augusztus-szeptemberben!!!! :D :D
Addig nagyon jó pihenést kívánok Neked és lelkileg is hangolódj rá, hogy hamarosan babanézegetőbe mész majd Apánkhoz, nem reggelente "sorban állni" :wink: Bízzunk benne, hogy hasonlóan szép, vagy még több tüszőcske mennyiséged lesz a nyár végén is!! Vagy ki tudja adigra lehet, hogy meg is oldódik spontán a baba dolog!!!

Hildácska! Annyira régen hallottunk rólad! Remélem nagyon jól vagytok!!

Kisgaby! És te? Pocak nő? Hogy vannak a kislakók?

Loreena! Téged nagyon-nagyon hiányollak, biztos vagyok benne, hogy követed az eseményeket, csak nem írsz, de majd bújj elő egy gyors üzire, hogy mi van veletek!!!!!

Nyuszi! Szorítok, hogy mielőbb kezdhessetek és nem akarlak ám befolyásolni, de Dévainál a helyed!!!! :wink: Kedves és mogorva, vicces és nagyon komoly, érzékeny és néha nyers, szigorú ,cseppet sem engedékeny! :D , de mindig a mi érdekeinket néző munkamániás manus, akit nem lehet nem szeretni! :oops: :oops: :roll: :roll:

Szimbáék! Hogy s mint?

S. Móni! Gratula a gyönyörű kislányodhoz. Ő is Dévai-s baba?

Legyen nagyon szép, kánikulamentes napotok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: