A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Értem én a Magne b6-ot szedem.

Le kell állni vele, ezt én nem tudtam, miért kell leállni vele? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. De én nem emlékszem, hogy anno mondták ne szedjem. Mondjuk most se sokat szedtem. Vasat szedek csak mert azt muszáj.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Lányok most olvasom, hogy mától jövő héten végig frontok jönnek, vigyázzatok magatokra:-)) Többet pihenjetek!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Ircsi Katus nagyon édes! Nem lehet megunni a látványát :lol:

Bamass Dönci is nagyon aranyos volt :wink:

Brik Álmos nemkülönben. Olyan szépek ezek a babák.

Barbi nem akarlak elkeseríteni de szerintem Német - Holland döntő lesz........legalábbis nagyon remélem.

Nekem ma főznöm kell valami ebédfélét, de nem erőltetem túl magam :)

Csillag remélem jól van.

Tina jó ötlet volt ez a program :D Én ugyan még nem próbáltam ki, de ami késik nem múlik, reméljük Bévit is lefoglalja egy darabig :lol:

Maccs légyszi kérem blogod elérhetőségét 8)

királylány

Hát,a Magne B6-ban 48 mg magnézium van úgyhogy te 100 mg-t szedsz be(én 20szor annyit, hát meg is visel..)
Azért kell leállni mert leállítja az egyébként szükséges jóslófájásokat is,ami a méhet előkészíti a szülésre,nekem ezt mondta a doki.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Elvitték a lottó ötöst :shock: :? nem én voltam... :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbi, Brik
Gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(ahogy benéztem, és a babaképeket láttam, hirtelen azt hittem, született újabb bébi :oops: :wink: )

Dia
Spanyolország-Uruguay döntő lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi köszi, hogy leírtad:-)) Akkor még szedem egy hétig, aztán én is leállok vele.

Dia köszi a dicséretet!!:-) Nekem is főznöm kell, csak még nem döntöttem el hogy mit, azt tudom, hogy valamilyen meggyes süti lesz:-)))

Én Spanyol-Holland döntőt szeretnék :-))
De a Németek most idén a vb-n tényleg jól játszottak. Én örültem volna egy Argentin-Brazil döntőnek, de hát ez van.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ici pici babák,gyönyörűek,bizony nekem is itt lesz hamar az enyém,kicsit ijesztő de izgalmas :)

evilany

És aki teheti, költözzön gyorsan egy pelenkaraktár mellé...

Katus minden pelust összeken kakival... és szopi közben olyanokat tud rotyogtatni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi a dicséretet!

Még nem de pár hét és baba képekkel lesz teli a fórum:-))))
Én még júl végéig szeretném, ha bent nőne a picikém, mert hát erősödjön bent. Persze aztán meg kint. Az igaz, hogy viszont nagyon, de nagyon kiváncsi vagyok rá :-))

Nekem most fordította meg oldalra a fejét szerintem mert úgy fájt:-))
Közben lábaival meg rugdos fent:-) Imádom!!!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi az a jó, legalább nem fáj a pocija:-))
Ez az elején így van, de aztán egyre kevesebb pelus, az meg már még jobb lesz majd:-))
De a lányok legalább nem pisilnek fel felé:-)) Álmos kétszer lepisilt, mire rájöttem a taktikára:-))

Évi köszi:-) Bizony igazad van kicsit ijesztő, de hidd el akkor amikor jön, akkor már azon vagy, hogy a kezedbe legyen:-)) Szorítok, hogy csaszi után rögtön megkapd a babádat!:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Olyan jó, mikor már a kezedben van a csemetéd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csak egy "baj" van... apukával meg kell küzdeni a bébi birtoklásáért :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ez aranyos, de jót mosolyogtam:-)) Ez nálunk is így volt :-)) De addig is pihizel egy picit:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Sziasztok!

Annyira, de annyira édesek ezek a kis lurkók...még, még sok képet róluk!!! :)

Reggel óta olyan eszement allergiás valami tört rám...kifolyik a bal szemem, és szerintem már fél csomag zsepit használtam el...remélem lassan elmúlik...

Gyermekünk tegnap este nagyon édes volt...folyamatosan kidugdosta a lábát belőlem, apukája meg csikizgette...ők nagyon élvezték...én csak egy ideig, de nem rontottam el a játékukat...olyan jól elvoltak...most is azt kezdi csinálni...:)

Dia, szerintem is Holland-Német döntő (még egy hasonlóság :wink: ), de már írtam is, hogy nem értem, miért írják le így a németeket, meg nagyon nem szeretik őket, pedig nagyon jók...pont most beszéltük reggel Gáborral, hogy ugye múlthéten F1-ben is Vettel nyert, most ugye volt a 4-0-ás eredményük az Argentínok ellen...tegnap kezdődött a Tour De France, ott is majdnem német nyerte az első etapot...na meg valami kajak vagy kenu verseny is volt, és ott is német győzelem...nem olyan rosszak ők... :wink:

Van egy új blogom, mert a régit nem bírtam olyan ügyesen szerkeszteni...aláírásomban van benne...a babás maradt a régi...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Ircsi milyen pelust használtok?

evilany

Ilus köszi:-)) Édesek lehettek a pároddal:-))

Én reggel óta eszek, most szóltam magamra, hogy most már elég, nem szoktam ennyit enni. De hogy miért. Viszont jó mert görcseim nincsenek és ez jó:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi milyen pelust használtok?

Most Pempörszt...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi! Katus nagyon nagyon édes! Még még sok képet, nem tudok betelni velük! :oops: :roll:

Pelus: nekünk Pampers újszülött van, az 1-es méret. A védőnő azt mondta, az elején nem szabad tescos stb-t használni, inkább pampers, libero, mert a tescos és társai allergizálhatják a baba érzékeny popsiját... Sok olyan anyukája van, akik ezt tapasztalták... Mi úgyis pampers-t akarunk használni, meglátjuk, megfelel-e neki, aztán majd később teszteljük a többit is. Szerintem babafüggő, hogy melyik pelus jó neki, melyiket szereti a popsija.

Én spanyol-holland döntőben reménykedem spanyol győzelemmel...

Újabb c@r éjszakánk vagyok túl... Nem bírok aludni, fáj az oldalam, nehéz fordulni egyik oldalról a másikra, melegem van, éhes vagyok de mégse, pisilnem kell nagyon sűrűn, pocim is fáj, görcsölget. Bence ráadásul arra az oldalra költözik, amelyiken fekszem, én meg félek, hogy összenyomom. :oops: :( Rájöttem, hogy csak úgy tudok aludni, ha a férjemhez bújhatok. :roll: Csak szegényem pociját összecsipkedték a hangyák, és állandóan viszket neki. :(

Megint dög meleg van, pedig le van engedve a redőny. Azt hiszem, eszem nektarint a változatosság kedvéért. :lol: :D

Mi már nagyon nagyon várjuk, hogy magunkhoz ölelhessük a kisfiunkat!!! :wink: :roll: Érezni a finom illatát, hallani a szuszogását... :roll: :roll: És egyfolytában azon morfondírozom, vajon melyik nap lesz a mi nagy napunk. :roll: Remélem, már közeleg, és minden rendben lesz Törpicurral!

Évi! Csillagról valami hír? Jobban van már?

Kép

Kép
barbcsi

Életkép...

Heverészünk a nappaliban.... megy a tv... a dohányzó asztalon a laptop... Katus most éppen apa mellkasán alszik... macsek meg féltékenyen néz a szoba sarkából... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Apa nekiállt ablakot gittelni :roll: Jó, hogy tegnap takarítottam....No de ezzel is halad.

Ilus rengeteg a hasonlóság. Én mondjuk annyira nem szeretem a németek nyelvét, mert nagyon kemény hangzásra. De nagyon jól játszanak a focisták.

Ircsi ez az elején így lesz, minden pelusban lesz kaki. De az anyatejeseknáél majd előfordul, hogy kimarad 1-2 nap, nem kell megijedni. Egy gyemge kamillatea segíthet :wink:
Elhiszem, hogy küzdeni kell Apával Katusért :lol: Apa kapott szabit? Vagy dolgozik közben?

Nálunk a mai menü: csirkeaprólékleves á la Lidl, rizi-bizi, rántott csirkemell (ez utóbbi fagyasztott). Nem kaptam pénteken karajt, tegnap meg nem volt kedvem elmászni az üzletig. de a pasik nem fognak ellenkezni. Ja és uborkasaláta.
Desszertnek ha lesz energiám, Tiramisu....

királylány

Délután egy csomó rendezvény, ünnepség lesz...

Dia
Apa dolgozik.... :cry:
Ma szabadnapos... holnap már megy...
Akkor egésznap enyém lesz Katus :wink: vagy :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

királylány sem az mg, sem a kalcium nem használ... viszont most már felébredek a görcs kezdetén, és ha időben visszafeszítem a lábam, akkor nem görcsöl be annyira... :shock: :?

viszont erőteljesen tágul a csípőm! :D ha sokáig pihenek, ülök, fekszek egy pózban, és utána felkelek, akkor egy darabig annyira fáj a csípőcsontom, hogy csak totyogni tudok, mint egy pingvin... :lol:

Ircsi úgy örülök, hogy ilyen frappánsan veszitek az akadályokat, sima szülés, panaszmentes első napok, problémamentes szopizás... :) hajrá! csak így tovább!!! :lol: gondoltam egyébként, hogy nem sok panaszt fogunk hallani Tőled!! :wink: :wink: :wink: :lol:

foci: én nagyon csalódott vagyok, mert én is argentin-brazil döntőt vártam! :( a németeket ki nem állhatom!!! :evil: a spanyolok viszont sajnos nincsenek túl jó formában! :( de azért reménykedek, hogy döntősök lesznek, de pillanatnyilag kevés esélyt látok... az én tippem (bár a szívem szakad meg leírni ezt): holland-német döntő! :( :?

na megyek g-re Katust nézegetni! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Már én is terhes vagyok,magamnak,totyorgok,leülök,úgy maradok...:( nehéz a pocakom...
Ircsi,életkép :)

Mi Liberot vettünk,meg Huggies pelus van újszülött.

Ez a sok Magnézium kikészít...csökkenteni fogom,nem bírom(a hasam....kuttyog egyfolytában,meg hát egyebek :oops: :oops: )

evilany

Sikerült végig olvasni!!!

Ircsi nagyon cuki Katus és ezt én is hallottam elég sűrven van kaki,de nem baj majd beáll a kis szervezetük,olyan jó,hogy minden rendben van veletek örülök!!!!Szépek vagytok nagyon: )

Évi szerintem csökkentheted az adagot mert az sem jó,ha megy tőle a hasad szerintem,de erről Ircsi többet tud mondani!!!

Csillaggal mi újság???

Tina aranyos a program bár nem próbáltam még,elég egyforma gyerekeket csinál tényleg!!Jó takarítást neked!!

Dia jó kis menü én nem főztem levest mert még van meggy leves,tejfölös nokedli pörkölt és nálunk is uborka saláta,desszert nem lesz nem bírom megcsinálni!!!

Foci drukkerek érdekes olvansi ezeket mert én nem szeretem és fogalmam sincs ki kicsoda meg micsoda :oops: :oops: :oops: egyet nem láttam :oops: !

Itt megint eső lesz és tegnap nem messze megint jég volt,már annyira unom tegnap is esett hét ágra süt a nap 40 fok és jön egy nagy vihar minden nap ez van sajnos!!!Nagyon nyomaszt az idő nagyon nehéz próbálom magam pihenéssel lefoglalni és minden napra betervezni valamit,még egykét dolgot be kell szerezzek magamnak és Lilinek nem vettem pelust még,én még szeretném ha maradna 3 hetet legalább,már nagyon magamhoz szeretném ölelni,de úgy gondolom még maradnia kell bár nagyon nehéz és terhes a dolog most már,de már kibírjuk fél lábbal is!!! :wink: :lol:

Kép
bévi

Nagyon aranyos minden egyes kisbaba!!!!!

Kép
bévi

Lili jobb oldalt érzi jól magát már napok óta!!!!!

Kép

És már ilyen nagyok vagyunk!!!!

Kép

Kép
bévi

Bévi időt sajnálom :(
Nem semmi pocakod van, az elsőn látni mennyire féloldalt van a kisasszony.

Ebéd megvolt, desszertig nem jutottam, majd meglátom később. De van jégkrém meg gyümölcs, anyósoméknál még talán a gofriból is maradt. Most megyek és végignyúlok az ágyon, számolom a magzatmozgást, lehet szundítok is kicsit. :)

királylány

Ircsi az uram még mindig nem hiszi el, hogy baja van. Tegnaphoz képest ödémás lett a bokája, a pulzusa egy hosszú és lassú séta után is 60, az enyém 80, ha megmozdulok olyan 100, nála mozgás közben nem éri el a nyolcvanat. A saturációja is rossz 93, enyém alvás után 98. Szerinted? Valahogy csak el kell vele hitetnem, hogy valami sem stimmel. Meg van róla gyözödve, hogy érezné, ha a szíve lassabban verne. Nem tudom, hogy lehet-e éezni, de tény, hogy tegnap a színe se volt jó és az arca olyan táskás a sok víztöl.

Köszi: Barbi
Vendég

Barbi
Ez nagyon nem hangzik jól!!!!!!!!!!!
93-as szaturáció is kevés... :cry:
Az, hogy 60-as a pulzusa és terhelésre (séta) se emelkedik, utalhat ingervezetési zavarra!!!!!
Rosszabb a férjed, mint egy kisgyerek!!!!!
(Én már lehet, hogy lekevertem volna neki két nagy frászt!!!! Gondolkozzon már egy kicsit felelősen!!!!! Sokáig carakodik, BELEHALHAT!!!!!!!!!!!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Lili már most jobboldali? :lol: :wink:

Tünde
Nem panaszkodom... általában nem szoktam, inkább keresem a megoldást... józan paraszti ésszel... :wink:
Most van egy feladatunk--mi vállaltuk--akkor csináljuk.
(Annyira bonyolult nem lehet ez a gyereknevelés dolog...hányan megcsinálják!)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi köszi a gyors választ, én is így látom! Elsösorban sinuscsomó ingerületvezetés játszana be, mert még nem annyira bradykard, mint av-csomó esetében lenne. Akkor gyüjtök a koporsóra, mert gondolom addig vacilál, amíg az elmúlás meggyógyítja minden földi baját. Mozgásra annyi történt, amit írtam. Felmegy olyan 70-75-re, de ahogy megáll, rögtön leesik 60-ra...
Szarul néz ki. Azt is csak most nyögte ki, hogy tegnapelött reggel, amikor felkelt, alig tudta megmozgatni a tagjait, mert ólom nehezek voltak. Tegnapelött az arcszíne is olyan sápadt zöld volt, pont olyan, mint amikor én terveztem az elmúlást. Kifejezetten ilyesztö szín.
Bakker mit csináljak ezzel az eszement emberrel? Anno, amikor írtam a pánikbetegséget és elvittem a dokihoz, akart neki 24 órás ekg-t csinálni, de ö kikérte magának, hogy ö nem beteg. Nem is pánikbeteg a jelek szerint, hanem valami tök más baja van. Akkor nagyon összevesztünk ezen, mert én még fel is keltem idöben, hogy ö is idöben odaérjen, de úgy kiosztott, hogy alig álltam utána a két saját lábamon.

Most az ebay-en nézem, ott is vannak nagyon szupi kis ekg szük 300 Euroért újonnan, talán egyre be kéne ruházni.

Barbi
Vendég

Barbi
Mindjárt "átugrom" hozzátok, lekeverek 2 nagy frászt az emberednek... attól elkábul... beültetjük egy autóba... és irány a legközelebbi sűrgősségi osztály!!!!!
Ne EKG-t keresgélj, hanem minél előbb vigyed doktorhoz!!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi nyitom akkor az ajtót és fárom az orvosi füleseket, én is adok neki apperitivnek... :)
Vendég

Barbi
Ne várjatok ezzel!!!! Magától nem fog helyrejönni!!!!
AZONNAL irány a sűrgősségi osztály!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Fényterápiázom a dedet... idesüt a nap a nappaliba... utazóágyat odaraktam az ablakhoz... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Remélem, Csillag jól van... :roll: :roll: :roll:

Kép
xtina75

Barbi! Nincs akit kihívj hozzá? Orvos? Mentő? Esetleg ajánld fel, hogy vagy beviszed őt, vagy hívod a mentőket.
Bocs, hogy beleszóltam, de néha muszáj velük így!!!

Ircsi! Mi még vacillálunk a neveken, nem olyan könnyű az ekkora családban, bonyolult vezeték névvel. (A páromék 3an tesók, 3 fiú, és mindkét sógoroméknál 5-5 gyerek van, nálunk 4. A nővéremékkel ugyan nem azonos a vezetéknév, de azért csak nem adod uazt, és elég hasonló a névbelli ízlésünk).
Időpont: elvileg aug 20ra vagyok kiírva, de nem ígérem, h megvárom a tűzijátékot. Legutóbbi UH-n olyan aug 8-11 közé tette őket, olyan 3400 g-os gyerekhez kallibrálva, biztató, nem?)

Az tök rendben van, h szeret vkin aludni, ez az igazi biomatrac :lol: enyémek is csinálták, ráadásul Katus kicsit korábban jött, teljesen jogos! Fura, de az a fiam, aki folyton vkin aludt, van egy csomó ilyen kép róla, az most is olyan bújósabb. Ők sem egyformán igénylik a testi kontaktust, de azt hiszem ilyen kicsiként mindegyij igényli.

:lol:

Jobboldali? :lol: :lol: nekem meg van egy aktívabb balos, meg egy lutibb jobbos :lol: akkor kész a családi perpatvar??? :lol:
Claire
claire

Barbi hát a férjed szerintem nem komplett,ne haragudj ezt írom neked,de nincs felelősség tudata a gyerekei iránt,mert,hogy téged nem néz semmibe az egy dolog,részéről úgy látom neki ez természetes,hogy te kinyalod a seggét és megcsinálsz mindent,nem tudom dolgozik-e vagy mivel foglalja el magát,de jó lenne ha úgy viselkedne mint egy felnőtt ember,és felelősséget vállalna a pici gyerekei ért és egy állapotos feleségért!Ne haragudj rám,de nagyon nem normálisan gondolkozik!!!

Ircsi ez szuper természetes napfény nagyon jó lehet Katusnak,igen Lili most jobb oldali nem tudok neki parancsolni :lol: :lol: :lol: Majd kérünk még képeket a hercegnőről!!!!

Dia desszert nálunk sincs de lejött barátnőm és el mentünk a tescoba vettünk dinnyét,annyira kívántam,most ettem meg egy nagy karét! :lol:

Képzeljétek szét néztem pelenka árakban a tescoban ugye most a Huggies van akcióban ebben a hónapban,de megnéztem minden árat,és a narancs sárga pampers 1998ft 70db 3-6 kg-ig,28,5 ft ra jön ki darabja,és persze ez nincs akcióban,érdemes szétnézni mielőtt megvesz az ember dolgokat sokszor ami nem akciós az még olcsóbb,igaz csak egy csomaggal volt belőle kitéve de elhoztam 28ft-ért darabos pelenkát árulnak nem pamperst,aki teheti nézze meg szerintem megéri!!!!

Kép
bévi

Csillag remélem minden rendben veletek,Évi majd biztos hozza a híreket ha tud valamit!!!

Claire:biztos nem egyszerű a név választás,de azért belegondolva,nagyon büszke lehetsz magatokra el sem tudom képzelni milyen lehet az élet 4 gyerekkel és még most jön kettő,sok türelem kell hozzájuk vagyis neveléshez és helyes döntés,és még a munka is mellette,hát minden elismerésem a tietek!!

Kép
bévi

Tina, én is remélem... Mindenesetre jobb helyen nem is lehetne jelenleg. Figyelnek Rá és a Bébire is. Elég nagy volt a pocija, úgyhogy valószínűleg a baba is korrekt méretű, nem lesz itt semmi baj.

Évi, magnéziumban tarts egy nap szünetet, legalábbis az én használati útmutatómon az van hasmenés ügyben. Nem szedsz vasat? Hátha üti egymást a kettő és helyrerázódsz. Még a banán is tuti megfog.

Dia, estére elkészülök, ígérem. Még egy sort sem írtam a blogba, csak elkészült... kb. egy hónapja :oops:

Autósülésben többféle van, a mienk deréktámaszos, óriási különbség az átlaghoz képest. Majd rakok fotót.

maccs01

Bévi, enyém is mindig kinyomkodja hasonlóan magát hol ide, hol oda. SZép pocak!

Mg-ot csökkenteni kell és ahogy írtátok is, el kell hagyni. Dokim velem is abbahagyatja a jövő héttől. Szükség van a jóslókra, mert azt mondta, azok terelik lefelé a babát.

babaimádó
Kép
babaimado

Lassan belátja, hogy segítség kell és azt kérdezi, hogy kihez menjen. Beszarás. Ircsi kihez vigyem: kardiológushoz vagy belgyógyászhoz, az meg majd csak továbbküldi?
A hasába lerakódott víz kiürül mozgás során valamennyire? Vagy ez csak subjektíven kellemesebb érzés neki, mert ha mozog a pulzusa is jobb és akkor a víz se zavar annyira? Mindenesetre szarul érzi magát változatlanul, talán végre beadja a derekát. Mondtam neki, hogy semmi gond, még várhatunk és addig is gyüjtök már az egyszobás kuckójára, most még megmondhatja, hogy milyen fazont, anyagot és színt óhajt.
Jelenleg szük 80 a pulzusa így mozgásban, a saturáció 98, de hideg a keze, erös mellkasi nyomásra panaszkodik és a kemény hasára, nehezen kap levegöt.
Tényleg egy felelötlen idióta, vagy csak skót, mert ugye minden apró vizsgálatot saját zsebünkböl kell fizetni, ekg is 10 másodperc 150 euro volt... Vannak az ebay-en olyan kis ügyes ekg kütyük 300 euroért. Szerinted használhatók ebben az árfekvésben?
Vendég

Akkor itt vannak a képek:

Babakád bénáknak, mint én :) Eni itt 5hós:
Kép

Hintaszék (ő ebben volt velem bárhol a lakásban):
Kép

Szépen fekszik ebben a hordozóban és nem gurnyadozik. Van egy kis íve, kagylóhéj alakú, imádott benne aludni:
Kép

Így néz ki a vázra helyezve (Ikeából jövet:)):
Kép

maccs01

Bababimádó köszi a dicséretet olyan érdekes amúgy mikor így kibújnak egy oldalra,meg mikor érzem a kis buksiját aranyosak nagyon!!!

Ircsi Katus hány darab pelust használ el egy nap,tudom minden baba más és más,de azért egy támpont még is mennyi kell egy újszülött bébinek,egy tapasztalt anyukától :lol: már meglehet kérdezni legalább!!

Kép
bévi

Maccs nagyon cuki a baba a kocsi meg a hordozó is jó meg minden,de a gyerek csoda szép,kis cuki pofi!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

BÉvi, köszi. Persze nem ezért raktam fel a gyerekkel a képeket, hanem, hogy a gyakorlatban is lássék, hogy mennyire funkcionál a dolog :)

Mindjárt előkeresem a beülős fürdetőt, ugyanis most töltöttem át a családi fotókat a laptopomra, úgyhogy megvan végre 5év anyaga. Na, minnyá :)
Mondjuk ez fél éves kortól játszik, amikor már ül a gyerek:
Kép

A denevér-fülek az én ágamon öröklődnek :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.04 16:21-kor.

maccs01

Barbi
MOST..... NOTFALL-Ambulanz!!!!!!
Azt most nem tudom, hogy Stuttgartban éppen hol van belgyógyászati sűrgősségi ellátás. :oops:
Hasából a víz magától nem ürül ki... azért jobb fennlétkor, mert a gravitáció a hasüreg alsó részébe viszi, rekesz mozgása valamelyest javul...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Maccs gyerek nagyon aranyos még mindig... :lol: :lol: :lol: fürdetőket ismerem anno én is árultam a boltomban,de nagyon sok hasznos dolog van ami jó a babának,meg a mamának is,köszi maccs a tájékoztatást!!!

Kép
bévi

Maccs
Pihenőszék, hintaszék nekünk is van...
Bénáknak való kád is :lol: :lol: :lol: :lol:
Gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Olyan 6-8 pelus fogy egy nap... én cserélem, ha kicsit kakás, pisis....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: