Hogy vagytok ma? Számolod már vissza a napokat?
a
2004.10.14 10:34

Na elég volt az önreklámozásból
A derekam,hátam,lábam már teljesen ki van. Nagggggyon örülök, hogy nem ikrek lettek
Mindenképp jelentkezz, hogy hogy sikerült!
Drukk megy
2004.10.14 11:26

Már biztosan megkapaszkodtak! Nagyon szorítok!!! és tessék jelentkezni!!
Itt leszek, de ritkábban jövök, inkább du., mert hétfőtől tanítok.
Már voltam a táppénzes papíromért, maholnap a suliba is bemegyek. Semmi kedvem, pedig tegnap felhívott az egyik tanítványom anyja -jóban vagyunk-, hogy mikor megyek már, mert a fia nem bírja tovább a helyettesítő tanárt... hát, ilyenek is vannak.
2004.10.14 16:45
) Kb. egy hónapra adnak időpontot a vérvételre. Leveszik a vért, és egy hónap múlva kész az eredmény. Ez a mutatvány nekünk kb. 2 és fél hónapba került. A végére én már olyan idegállapotba kerültem, hogy azt hittem megőrülök. Most már tudom, hogy nagyon ritkán fordúl elő genetikai probléma, de akkor még nem tudtam és teljesen kész voltam. 2004.10.14 17:03

2004.10.14 18:18
Nekünk is a második sikerült,pedig csak 20%esélyünk volt.
Nyugi.Nekem a 24.napon volt.Persze hiába eksönöltünk a 14. napon,ha csak 10 nappal utána volt peteérésem.
Szerintem én nem fogom kihúzni a végéig,ezért még olyan 5-6 hetet számolok.
Picur megmozdulásai már egyre fájdalmasabbak és lassan egy cipő se megy fel a lábamra.Pedig nem vizes csak nagyon boltos és széles lett.
Majd papucsban megyek szülni.
Most már egyre többször csuklik egy nap,nagyon muris de sajnálom is ilyenkor.
Ez azért jó,mert már használja a rekeszizmait.
Egy hete már 1660g-osak voltunk.
Gratulálok!
Sok puszi nektek!Dia2004.10.15 07:05
!
! 2004.10.15 08:58
Tényleg gyáva vagyok
, este már abból teáztam. Még fagyöngyöt fogunk beszerezni, állítólag a legjobb anyag a meddőség ellen.

Küldöm az energiát!!! Egyél rengeteg gyümölcsöt, vitamint!!! és persze semmi ugrálás!!
Milyen a ma reggeletek???
Hogy vannak a bébik???
2004.10.15 09:15
Beszereztem az újságokat, elmentem a postára és most gyűjtöm az erőt a takarításhoz
2004.10.15 10:56
2004.10.15 16:20
De majd tovább akarom olvasni,mert nem akarok elhamarkodottan véleményt nyílvánítani.
A férjem már régen üldöz, hogy hív valakit, aki megcsinálja helyettem, de én olyan hülye vagyok, hogy elötte biztos kitakarítanék, nehogy azt megjegyzést tegyen valamire.
Akkor meg minek. De beosztom. Tegnap a felső szintet takarítottam, ma meg az alsót. Inkább itt lent szokott nagyobb kosz lenni, mert nálunk a kutyuka ki-be jár. Hátha a gravitáció meg a fizikai munka segít törpikémnek beindúlni. Meg szerintem az sem lenne jó, ha feküdnék meg ücsörögnék egész nap, mert akkor meg az erőm hagyna el. Így meg edzésben leszek a szülésig.

2004.10.15 18:09
!
Olyan szörnyű, kiszolgáltatott helyzetben vagyunk, bár legtöbbször ez van az orvosoknál. Ráadásul kifizetünk egy rakás pénzt és még így is inkább csöndben maradunk. Én is ált. itthon teszem fel magamnak a kérdéseimet, vagy a páromnak, amitől ő persze teljesen kivan, mert nehogy már ne válaszoljon a kérdésekre, ezért fizetjük. Én meg mondom, hogy ez nem ilyen egyszerű, stb., stb. Különben volt már többször olyan, hogy megunta a kínlódásomat és ő telefonált.
anyuka, nem? Vagy mi abnormálisak
vagyunk és máshogy kell mindent csinálni?
! Azért csak óvatosan azzal a házimunkával! Sok puszi Olivérnek!
! Szerintem neked tuti nics chlamydiád! A fagyöngyöt hol lehet beszerezni? Sima herbáriában? Jó lesz az a kis tanítás, hidd el! 2004.10.15 18:43
Én az első inszemnél mindent csináltam,a másodiknál már sokkal óvatosabb voltam.Hát sajnos mi "abnormális"kismamik vagyunk.
Erre készülj fel!Még a doki is sokkal jobban odafigyel ránk mint egy spontán terhes betegére.PL:Normál terhességnél kb:3-4 ultrahang van egész terhesség alatt,nálunk 10 is meg van.Azt hiszem ezzel Gigi is egyetért.Persze én örülök a sok uh-nak,mert láthatom picurt.
2004.10.15 19:34

2004.10.15 20:07
! Hát akkor ezt most elszúrtam? De legközelebb már okosabb leszek. De ez csak egy 6 kilós bébi volt! Az is baj? 2004.10.16 11:32
Képzeld én olyan hülye voltam, hogy amikor nagy wc-re kellett mennem és elég nehézkes volt, akkor mindig azt hittem, hogy na most ment el a baba
Ne paráztasd magad!!!!!!Nehogy emiatt most rossz legyen a hétvégéd!! 2004.10.18 20:06
!
, úgyhogy jó lesz megint látni őt...
2004.10.19 08:01
Nekem soha nem volt hányingerem,nem volt mellfeszülés stb.Na jó kb:a 7.hónapban volt olyan,hogy felfordult a gyomrom,de az is azért volt,mert picur belerúgott.
Tehát ne tessék elkeseredni!Ha nincs jel azt még semmit nem jelent.
Fel a fejjel!
Én nagyon szurkolok.
Puszi,Dia2004.10.19 08:05
",hogy mindig panaszkodtam,hogy én nem is érzem,hogy terhes vagyok.
Annyira nem volt semmi gondom.
Na de ez most már nem igaz.Most már rendesen szenvedek,mindenem fáj,az éjszakáim pocsékak.Na de nem panaszkodom.
Puszi,Dia2004.10.19 15:02
Hát Te még egyben vagy??
2004.10.19 15:56
Örülök, hogy örömöt szerez a munkád! Figyeld meg, pikk-pakk elrepül a három hónap. Mi az első után, kihagytunk egy évet. Akkor indítottuk a céget, meg még reménykedtem, hogy hátha összejön magától.
Úgytünik, hogy a front egy kicsit megpiszkálta, de nem eléggé
A nyákdugó meg a méhszájnál van, az zárja el a külvilágtól a picit. És ahogy tágúl a méhszáj, kijön. Aztán lehet,hogy nem is az volt amit látni véltem. 
2004.10.19 17:56
!Gigi
!
, de mi lesz ha nem és akkor milyen boldogok is leszünk és a Dévai orcájára tuti nyomok két nagy puszit
! De még ennyire sem akarok ezen filózni, próbálok másra koncentrálni.
! 
2004.10.20 08:20
2004.10.20 08:35
!
.
, a múlt hónapban agonizáltam. Fura ez a természet...
2004.10.20 08:49
!
!) Vagy van egy olyan topic, hogy "a megint megjött babásai", ott már sok a kismama, többen lombikos ikresek, ők nagyon sokmindent tudnak!!! 2004.10.20 08:50
De fel a fejjel a második sikerülni fog!
A sírás nem jelenti azt,hogy gyenge vagy.Sőt kötelező jól kisírni magad.
Ne,hogy azt hidd,hogy én anno nem sírtam.
Azért remélem jösz közénk ezután is!
Sok-sok puszi,kitartást!
Aztán szivesen látunk titeket a mi kis csapatunkban.
Sajna én nem tudok nektek segíteni mert nekem inszem volt,de Gigi biztos segít majd.Ő jártasabb a lombik témában.
Sok sikert!
Dia 32+02004.10.20 11:59

Pl. az összes Kaális helyen (igaz 4e Ft), ill. van ahol sima rendelőintézetben is. A körzeti dokitok biztosan tudja, hogy hol...

Ugye nem vagy nagyon elkenődve???? Legalább eggyel közelebb vagy.....Sírni pedig nem szabad!!
MErt mi itt vagyunk, és mindig megvígasztalunk ám 
-sovány vigasz,mi?
Várjuk, hogy mi a helyzet Nálatok?? Hogy viseled a végjátékot!!
Gondolom, Te is visszaszámolsz már!! Kiságy megvan már??? 2004.10.20 13:46
Én nagyon szorítok neked!
Nagyon jó érzés,főleg akkor amikor beszélek hozzá és odagömböjödik a hasfalamhoz és rendesen kitudom tapintani a talpát,hátát,fenekét stb.
Persze azután kapok egy jó nagy rúgást a mellem közé.
Be van keretezve az uh-os képe is és minden nap nézegetem.
Izgulni izgulok.De nem a fájdalomtól félek,hanem az ismeretlentől.
De megnyugtató,hogy ott lesz mellettem a párom.
Most megyek készülődni,mert megyünk a doki bácsihoz.Puszi,Dia2004.10.20 16:37
De nehogy azt hidd, hogy mi nem sírtunk egy-egy sikertelen beavatkozás után! Mi a negyedik lombiknál amikor azt hittük, hogy nem sikerült, tisztességesen egymásnak estünk a férjemmel. Volt itt ordítozás meg minden.
Az évek feszültsége jött ki rajtunk. Lehet pár rossz napod, csak ne hagyd, hogy felülkerekedjen rajtad a depi!

Gondolokozom ezen, hogy miért nem kaptál plusz szurit. És arra jutottam,hogy szerintem a vérvétel és a pungi eredménye a döntő. Azt tudod, hogy a hyperstimuláció veszélye mindig fönt áll és lehet, hogy a hormonszinted olyan magas volt, hogy ha még kapsz szurit akkor már baj lett volna. Nekem is most az utolsónál kettőt kellett beadatnom, de azzal eresztett útnak, hogyha feszül a hasam akkor be ne adassam a másodikat! Biztos, hogy meg van az oka. Azon meg kár rágnod magad, hogy lehet, hogy szurival sikerült volna, mert én a harmadiknál már kaptam és nem jött össze. Próbáld úgy felfogni, hogy nem ezek a babák voltak nektek rendelve.

Látjátok mindenkinek sikerülni fog
2004.10.21 12:18
..... és ez is pozitív lett. Így már elmúltak a kétségeink a HCG szuri esetleges hatása felöl. Nagyon-nagyon örülünk, de csak óvatosan.