A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Csillag
Drukkok mennek!

Tina
Leveheted a mintát :wink:

Claire
Memutattam a kisfiad képét Katusnak :lol: :lol: :lol:
Most már neked is pihenned kellene inkább!

Évi
Hazaengedtek, mert a SeBi olyan nagyon nem magas, hogy kékfény kelljen. Ha vaklami nem tetszik nekem Katuson, úgyis azonnal visszamegyünk!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok nah megvolt a be vásárlás,és kész van Lili pelenkázó lapja,ami anyagból készült :lol: !Itt nálunk nyomasztó az idő olyan zuhé volt de most,megint fülledt idő van,ma nem főztem de kitakarítottam a fürdőt meg volt egy adag azt is kimostam ne gyüljön össze felé,holnap főzöm ma meg már nem csinálok semmit,este kimegyünk a barátnőmmel a Tisza-partra pizzázni!Mert a szomszéd csaj nem vett el megint egy forintot sem a varrásért és elég sok mindent vart nekünk,és elviszem a kislányát magában nem engedik sehova!!

Ircsi nagyon aranyos Katus jó hogy haza mentetek már,és Katusról jöhetnek a képek nem unjuk,senkiről sem fogjuk unni!!!

Évi jól teszed,hogy pihensz rád fér és kell is,és otthon igen nehéz betartani a pihenést,de jobb mint bent feküdni!!!Én ha már elkezdek valamit csinálni ez jut eszembe a te példád!!!

Csillag örülök,hogy jobban vagy és remélem hamar haza mehetsz majd és vigyázzni magadra/magatokra!

Clarie nagyon jó nyaralást majd nektek irigy vagyok :lol: :lol: :lol:

Tina majd akkor küld a gólyákat Maccsnak ha nálad végeztek!!!!

Ilus jó foci nézést nektek,és párod megkímél az jó dolog!!!

Barbi férjed,hát az én férjem se sokat segít nekem amit kérek tőle megcsinálja,nálunk nincs olyan,hogy nem teríthetek ruhát stb ennyire azért nem tud rám figyelni,mert nincs itthon mindig sokat dolgozik,de azért a férjed segíthetne egy kicsit többet is neked ennyi gyerek mellett nem könnyű mindent egyedül megcsinálni!!!Én is sok mindent magam csinálok,de azért bármit kérnék tőle megtenné,akár este is mikor haza jön,tegnap is mondtam neki én csokit akarok enni meg sült krumplit,üditővel és este hajnalban hozzott nekem és olyan boldog mikor leülök és eszem,mindig hív napjában többször is,és lesi minden kérésem,szóval minden pasinak van hibája,de a férjednek jobban oda kell figyelni rád!!!!!

Kép
bévi

Köszi Évi a híradást. Szerintem Csillag otthon is sokat pihent, jókislány volt :)

Claire
Where is your ticker? Azt sem tudom, hogy hol tartotok az ikrekkel... :?

Tina, a házunknál komplett leszállópálya lesz :)

maccs01

Évi, szerintem mindenki kicsit sárgán viszi haza a gyerekét :) Aztán két héten belül elmúlik - általában. Nézegeted Te is otthon, hogy világosodik-e, meg a védőnőd is majd, a gyerekorvos. Ha baj van, azt látni fogod, ha nem vagy biztos, akkor visszaviszed és lecsekkolják újra. A lényeg az etetés! Sokszor szopizzon v. egyen mást, de legyen folyadék!

BÉvi, aztán pihenj ám sokat! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.03 16:15-kor.

maccs01

Ircsi, nagyon szép Katus! Nem unjuk, Apának is nagyon tetszik. Jöhet bármennyi kép!

babaimádó
Kép
babaimado

Ircsi!
nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol: a megfelelő parti kiválasztását! :lol:
Aludtam ebéd után, jó kislány voltam! :D

Sárgaság :arrow: sok szopi, gyakran , és kész! katusnak menni fog. Meg a tejcsi mennyisége is megnő, átmossa őt.

Maccs!
Tegnap töltöttem a 33. hetet. mire megjövübk a nyaralásból, addigra betöltöm a 36-ot, (sajna nem éveimben :lol: ). Addigra a dokim is megjön, utána tulképpen jöhetnek, de ha igazán rendesek, akkor megvárják , míg anyámék hazaérnek egy cseh kirándulásról (aug3-8).
Claire
claire

Maccs, megkaptad az 1 km hosszú levelem? :)

Ircsi, van én nekem mintám, idenézz :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép

Kép
xtina75

hűűű...Dia...gondolom te is nézed a meccset...párom nagy Német drukker, meg apám is...elképzelheted, mi üvöltés megy itt meg a telefonban...:P
Közben a babánk is olyanokat rugdos...biztos ő is nézi a focit a kis tv-jén...:)

Most mutogatta Gábor a baba cipőjét a barátjának...ugyan nem tudjuk a nevét, de fiú a sejtésünk...tegnap kaptunk egy kis kék-fehér edzőcipőt, 1-es méret...Gáborom már mondta, hogy na, majd ebben fociznak, mondom ja, majd fogod a gyereket, merthogy az nem sokáig lesz jó rá...:P Aranyos nagyon...:)...na, nézem tovább a meccset...:) majd jövök...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

aug 3-8.
claire

Tina, bakker, ez nagyon Cuki! Kiváncsi leszek az utódokra, majdénmegmondomkirehasonlít :mrgreen:

Minnyá elmegyek fényképeket válogatni és én is rakok fel :) ez tuti jó!

Claire
Egyéb kívánságok? :):):) Ha a gyerkőceid tényleg kivárják aug. 03-at, akkor ők a világ legrendesebb kisbabái! :lol: Azért nézz körül a Velencei-tónál, valami klassz kórházat keress, hisz mégiscsak ikrek :)

Tinababa, megkaptam a mérföldes leveledet :) Még nem olvastam végig, de perceken belül. Pussz

maccs01

Gyors bekukk....

Ilus néztem hát! :lol: :lol: Micsoda meccs volt! Nem győztem az sms-t küldeni Gábornak, csórikám dolgozik. Az utolsó gólt már el sem küldtem, mert tudtam kiállása lesz, hívott is. Nagyon jó volt, közben vasaltam meg kiabáltam - még jó, hogy nem volt itthon senki :lol:
Megérdemelnék a világbajnokságot, mert nagyon jól játszanak, a kapus meg jól véd....

Meleg: ezt vártuk. Én nem bánom. Fogunk mi még fázni :?

Holapra alig marad vasalni való. Nem baj, majd főzök, az úgyis elmaradt ma.

Elmegyek, összeszedem a gyerekem anyósoméktól, este kinézünk egy buliba családostul, utána meg kiballagunk a ligetbe, Kárpátia koncert lesz. Belehallgatunk. Holnap meg pihenés.

Claire 2 hét? Hű de jó lesz neked. Jó, hogy ott lesz az egész család, és te ténylegesen is pihenni fogsz. Remélem jóidőtök lesz és élvezni fogjátok.

Csillagnak kitartást. Az jó ha reagál a szerekre. remélhetőleg még hazaengedik őt is, mint Évit.

Szép estét nektek!

királylány

Nyertek a németek 4:0-ra... :cry: :cry: :cry: :cry: Pedig mi az argentinoknak drukkoltunk... :( :(

Én már nem bírom ezt a nagy meleget, minden bajunk van tőle, nem találom a helyem, nem tudok aludni, Bence is sokkal lustább.
Majdnem készen van már a kórházi táskám, szinte csak az hiányzik, amit indulás előtt kell beletenni. Még hétfőn vásárolunk, ami kell. Egyre nyugodtabb vagyok, hogy minden kész Bence érkezésére, lassan de biztosan. :wink: :roll:

Kilószámra eszem a nektarint. :D

Örülök, hogy Csillag mégis bement a kórházba, remélem minden rendben lesz vele!!! Köszi Évi, hogy értesítesz minket, mi van vele.

Dia! Igyekszem a bloggal, örülök, hogy olvasod. :wink: :roll:

Melisch! Örülök, hogy tetszik a képem. :) A férjem is sokat nézeget, persze élőben, hogy milyen édesen áll nekem ez a nagy pocak. És csak ámul-bámul, hogy mekkora. Már nem is emlékszünk, hogy milyen volt előtte. :roll: Nagyon nagyon szeretjük a pocimat. :D

Ircsi! Katus nagyon nagyon édes kislány, és még sok sok képet rakjál róla nekünk!!! :roll: Mindig jövök megnézni, mi van veletek, van-e új kép. :wink:

Na megyek, próbálok pihenni egy cseppet, eszem is, aztán számolom tovább a magzatmozgásokat. Mindenki pihenjen, vigyázzon magára és igyon sok folyadékot! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Na benyomtunk egy adag fagyit...de gáz ez a hőség...és híra0ódban:volt ahol jég esett?? :shock: :shock:

Nem tudtam hogy ilyen hamar besárgulnak!(másnapra?)

Ircsi írj majd hogy tetszik neki a birodalom! És képeket,képeket :lol:

Bévi hát remélem is hogy nem hajtasz!

Kimostam 2 adagot,meg Tomika plüssjátékait,ott száradnak a pelenkázón.Rendet raktam a pelenkázóban,megmutattam az apjának,mi hol van(meg le is írtam :roll: )és összeraktam a kórházi táskát.Most nézem a híradót és vasalni fogok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is ettem jégkrémet jól megpakolva gyümölccsel :lol:

Barbi sajnálom az argentínokat, de én a németeknek drukkoltam....
Bence hamarosan jönni fog, érzi, hogy készen vagytok. :wink:

Évi egészségedre!

Na tényleg megyek....

királylány

Barbcsi, tényleg nagyon szép vagy!

maccs01

Évi, ha nem is mindig másnapra, de mielőtt hazaviszed, besárgulnak :)
Mielőtt hazaviszed, vesznek tőlük vért, ha nem jó az eredmény, addig maradtok, míg kezelik a babát.

maccs01

Dia! Pedig argentin-brazil döntőre számítottam. Azt mondta a Tomi, hogy az argentinoknak kell nyerni, mert most születik a kisfia. De hát nem hallgattak rá. :( Még a spanyolokban bízunk! Hiszen mindkettőnk kedvenc csapata a Barcelona, ott pedig vannak bőven! Én már le lettem tiltva a kiabálásról, mert Bence megijed tőlem. :D Pedig így szoktam drukkolni. Még a kiságy kell, és akkor jöhet Bence, remélem érzi, hogy még azt meg kéne várni! :wink:

Maccs! Köszönöm szépen!!! :roll: :roll: És imádok kismama lenni! :wink: De már nagyon várom, hogy anyuka lehessek! :roll:

Na most már tényleg én is megyek, kíváncsi vagyok a paraguay-spanyol meccsre...

Jó pihenést, jó hétvégét, holnap jövök! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Ezt a kire hasonlít-ot már én is végiggondoltam:
http://kiskopeszuletik.blogspot.com/201 ... jtely.html

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Este belinkelem a blogom, oda rakom fel majd a képeinket. pussz

Évi, cukipofa képek rólatok! Na, én is kíváncsi vagyok majd Tomira!

maccs01

Aki nagyon kíváncsi, az feltölthet ide magáról és az apukáról képet, és szerkeszt a 'varázsló' egy képet, milyen lehet a baba (persze nem kell komolyan venni, de jó móka, és addig is jó viselkedtek, nem dolgoztok :)):

http://www.makemebabies.com/

Nekünk ez jött ki (levágtam alul, berakja a mi fotónkat kicsiben, amúgy az esküvősből csináltam):

Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Kép
:? :?

evilany

Kép
húúúúha

evilany

Na mentem dógomra :)

Kép

Érdekes mert csecsemő és felnőtt koriból is hasonlót csinál.

evilany

Sziasztok!
Ha igazán rendesek a gyerekeim, akkor aug 8 után jönnek, mert anyám azonfrissiben szeretné látni őket :D

Azért a velencei tóhoz megyünk, hogy közel legyek, ha mégis be kell menni, onnan max 1 óra alatt a Jánosban vagyok, én meg nem szoktam nagyon gyors lenni. De bízoom a családi hagyományokban, a legynagyobb 41., a következő 40, az ikrek 39. hétre születtek....
Jópofa ez a képvarázsló. Nekünk már van refencia anyag itthon :lol: . Meg kell mondani, h hasonlítanak is, meg nem is, egymásra is, ránk is. De pl a legkisebb tiszta apósom, a nagy helyenként a nővérem vonásait viseli izgalmas :)
jó kisérletezést mindenkinek :lol:
claire
claire

Évi, nincs te neked semmi dolgod!!! :)

Kép
xtina75

Tina,nincs hát :) látod...:)

Én azt beszéltem meg Tomival(újfent)hogy júli 15-ig ha kibújik nem lesz galiba a tgyás/gyed körül :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.07.03 20:57-kor.

evilany

úgy a legjobb a kép, ha csak az arc látszódik, be lehet igazítani...
xtina75

Dia, én is a németeknek szurkoltam! És nyertek is!!! :D :D :D

Ircsi, képeket még kérünk! A férjemnek is mindig megmutatom, hogy milyen édes baba! :lol:

Claire, te is a Jánosban fogsz szülni? (mert én igen)

Ma itt voltak az unokatesómék, így sajnos nem pihiztem nagyon. Reggel 10 körül kezdetem előkészíteni az ebédet, pont készen lettem amikor megérkeztek. Utána sem volt nagy pihenés, de szerencsére a mérkőzés kezdetekor elindultak, így azt tudtam nézni!
Majd holnap ismét egész nap nem csinálok semmit, ebéd is valami könnyű és gyors lesz. :P

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Hát...megcsináltam én is a képeket, de nem igazán tetszettek zek agyerekek...meg is beszéltük Gáborral, hogy nem ilyen lesz...:P

Németek...hát, nálunk más szóba sem jöhet...Gábor is ugye Németországba birkózik...szerintem ő tévesen ide született Németország helyett...én meg a hófehér szeplős fejemmel, meg szőke hajammal,...tök beolvadnék közéjük...:)

De nagyon jó meccs volt...:) Nem is értjük, miért akarták annyira leírni a németeket az elején...szerintem most nekik van a legnagyobb esélyük...

Na, manónak valami nyűgje van, megállás nékkül a gyomromba taposgat, meg a térdeit nyomkodja kifelé...lehet ő is focizik (most mondta az apja, hogy biztos ő is nagyon nézné már...:) )...bár ez a spanyol meccs nem egy nagy szám, jó, ezek a 11-es parádék most kicsit izgisebbek voltak, de azért mégis lapos kicsit, bár ez csak az én véleményem...

Remélem Csillagék jobban vannak, és hamarosan hazamehetnek...

Most egy kicsit vasalgattam...szigorúan ülve, de van még, csak azt nem engedte Gábor megcsinálni, én meg nem küzdöttem érte, addig ő elmosogatott...:)

Ja, ma vettem 3cs Neogranormonos törlőkendőt, mert csak 360Ft volt a gyógyszertárban...:)

Holnap úgy néz ki, megyünk apuékhoz grillezni...persze csak ha nem lesz 800fok kint...remélem...most egész elviselhető a klíma...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok!

Ircsi! Gratulálok mégegyszer KAtushoz, nagyon szép baba!

Évi! POsta: bármelyik hivatalba lehet intézni, személyesen, ott ki kell tölteni egy nyomtatványt, és 5 nap az átfutása. 1 hónapra 1200 valamennyi Ft. Lehet fix vagy határozatlan időre is leadni.

Aranyos ez a "gyerekkreáló" progi, csak olyan egyformákat csinál :D
Úgy értem az egyik amit összehozott, Évi a te egyik fotódra hasonlít. :D Pedig becsszó nem ismerem a férjedet, a párom meg esküszik, hogy nem ismer Téged! :D :oops: :D (viccnek szántam, nehogy megsértődj)

Feltöltöm az egyik legjobban sikerültet:
Kép PocakBerci

(megjegyzem kipróbáltam a szüleimmel és a tesómmal, sajna nem is hasonlít :D )
limo73

Woody!
Igen, a Jánosban, de eddig nem ott szültem, és nem is ennél a dokinál. Kicsit izgulok ettől.
Te kihez jársz? Claire
claire

Tina
"Elkészítettem" a gyerekeket a programmal...ááá, tiszta nyomik lettek :) Tényleg olyan, mintha nem lennének százasak!

Enikőnél először nem állítottam be, hogy lány v. fiú, erre kidobta Halle Berry gyerekét első képnek - mondjuk az nem nyomi, csak nem értem, hogy került hozzánk :).

Dettó esküvői fotóból raktam össze, az igazi eredmény ária-faj (mondjuk ezen mi is csodálkozunk :oops: - se szőkék, se kék szeműek nem vagyunk), a kreált meg gáááááz :)

Kép
Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.07.04 00:03-kor.

maccs01

Gondolom, hogy ez nem az FBI-programja :twisted: Ahogy elnézem, teljesen egyforma alapra dolgozik. Mindenesetre elütöttem vele az éjszaka elejét.

Blogom még sehogy sem áll, mivel csak kiválogattam a fényképeket, elnosztalgiáztam rajtuk, elszaladt az idő, úgyhogy már nem szkennelek, mert állati késő van, de enyém a holnap :wink:

A lányom vonásai amúgy tiszta anyósom (roppant örülök, mert gyönyörű nő volt), a fiam meg az én vérem 8)

maccs01

Limo
"megjegyzem kipróbáltam a szüleimmel és a tesómmal, sajna nem is hasonlít" - a most szerzett tapasztalataim alapján: SZERENCSÉRE :lol:

maccs01

Claire, akkor most lehet, hogy a 38. hét lesz a Tiétek :)

Nem semmi nagy család vagytok! Akartam is írni, hogy milyen kis szépek a gyerekek, megnézegettük a férjemmel.
Szeretnétek még az ikrek után újabb babát?

Nem tudom, hogy bírod agyban, de nekünk max. 3gyerekünk lehet.

maccs01

Akartam reagálni, köszi, tök jólesett, hogy hasznosnak vélitek a tanácsaimat, remélem, hogy a gyakorlati tapasztalat is majd azt mutatja :)
'Egynek' mindenesetre jó lesz :)

maccs01

Jó reggelt!

Én mondtam, hogy ez egy játék :D Ne tessék komolyan venni! Csak le akarom szögelni kicsit a kismamákat a székhez, addig sem sikamikálnak! :D :lol: :lol: :lol: :lol: Én tanácsot nem tudok adni, azt már mindenkinek leírtam, hogy vigyázzatok magatokra, már mérgelődtem, mikor csak nem birtok magatokkal, már azt sem írogatom..., pedig Bévi megint megérdemelne egy szolíd kupánvágást :shock: :roll: kapával, alternatív felhasználásra :lol: :lol: :lol: Nem bír magával... Pedig én még helyettetek is pihenek, punnyadok itt a kanapén :D :lol: :lol: :lol:

Tegnap a férjem kedvenc kajáját csináltam (kabátos husi sült krumplival, paradicsomsalátával), de ezt pl nektek nem ajánlom (hogy nekiálljatok), viszont jó nagy mennyiség lett, ma már nem kell főznöm. Ma ennek a szőnyegnek kellene nekiállnom, sötétszürkéből visszavarázsolni ilyenre:

Kép

Mint látjátok, teljesen OFF vagyok, el is dugulok. 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Jó reggelt!

Nincs szükségünk ébresztőórára... van egy nehezen leállítható... :wink:
Ez a gyerek akkor érzi jól magát, ha majombébit játszik...lóg, fekszik valamelyikünkön... és ha még a cicim is a szájába kerül, akkor teljes a BÓÓÓÓÓÓÓÓdogsága :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Gyakorlati tapasztalat:
-hiába a szépen megcsinált bababirodalom... a legjobb, ha az ember közelében van a ded... (főleg, ha anyuka nem akar folyamatosan felugrálni, szaladgálni :oops: :wink: )
-magzatszurkos fenék letörléséhez c@rt se ér a törlőkendő... csak mázgál... gyorsabb, alaposabb, ha fogod a gyereket és a csapnál lemosod a fenekét...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sárgaság
A magzati vörösvértestek esnek szét, a festékanyag lebontási terméke okozza a sárgaságot. Az leginkább a széklettel ürül :arrow: :arrow: sárga babákat ébresztgetni, szopiztatni kell!
(Szedem az infókat a gyerekorvos, szopis tanácsadó tesómtól :wink: )

Claire, Barbi
Ha már nincs vonalzótok, aláírásba nem írnátok be a csemeték nevét, születési idejét, baba várható születési idejét?

Foci
Már nem is érdekel :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (argentínok, brazilok kiestek)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kicsit elveszünk a hordozóban :wink:
(iszonyatosan kényelmetlen hordozóban vinni a babát :oops: :cry: :evil: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2010.07.04 06:14-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: :lol: :lol: ébresztőóra :) :) :)

Az én álmom egy ilyen, ez első időkben ott lehet az ágyunk mellett, de ki lehet tolni a nappaliba, és ott lehet mellettem egész nap - nagyobb nem is férne el a hálónkban, és tudom, max fél éves koráig jó, de utána meg el lehet adni:

Kép

Kép
xtina75

Jól néz ki!

Mi az utazó ágyat költöztetjük ide-oda.... (van hozzá újszülött-betét, még hajolgatni se kell :wink: )

ÉS... nem véletlenül van a 6 hetes gyerekágyas időszak. Kell anyukának is regenerálódnia! Itthon is még érdemes feküdni, pihenni!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

http://www.babaszoba.hu/articles/A_szer ... 1120184141

Katus tud a kenguru-módszerről... :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt!
Nagyon-nagyon gáz estém volt. Olyan 7-től éjfélig azt hittem, a kórházban kötünk ki. A derekam le akart szakadni és olyan erős mesis görcseim voltak, hogy kezdtem nagyon megijedni és azon gondolkodtam, hogy lehet azt eldönteni, hogy mi az a határ, ahol irány a kórház. Éjjel 1,5-2-óránként keltem, wc-járat, de éreztem, egyre jobb. Na, ezek tuti jóslók voltak. Mondtam is apának, tuti nem húzzuk ki augusztusig...

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Ircsi örülök, hogy minden okés volt otthon. :-)) A húgomékat anno sárgán engedték haza azt mondták nekik hogy sok folyadék, tegye sokszor mellre.

Nálam tegnap kemény nap volt gyerekekkel egyedül voltam és egyfolytában görcsöltem, sehogy se volt jó feküdni, éjszakám is rossz volt, de hajnalra mintha elvágták volna, azóta mocorog a bébim, jól vagyok. Nem tudom lehet front volt vagy jön a kicsi fiam lejjebb és ezért. Pedig tegnap pihentem sokat. Készülődik a testem a szülésre.

Ma viszont mosok ezerrel a mi cuccainkat, holnap a bébiét és várom a szerdát, hogy menjek vizsgálatra, hogy hol járok, azért várom ennyire mert én rég voltam vizsgálaton. Nem mert nem akartam menni, így jött ki amikor meg mentem volna a dokinénim szabin volt. De legalább szülésemnél itthon lesz:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

Látom a frontok mindenkit baromira megviselnek. Tegnap mi lent voltunk a tónál, baromi forróság volt, este meg jött a vihar, azóta is szakad az esö és jó hangosan zajlik az égi háború!

Ircsi nekem az összes dedem az elsö kivételével sárga volt a vércsoportösszeférhetetlenség miatt. Mindegyik az apjáét örökölte, de ez zömmel így is történik a statisztika alapján. Sok szopi és meztelenül egy kis napozás, persze nem bébigrill egyenesbe, csak úgy lightosan. Dönci olyan volt, mint egy kis kínai, sokat fényezték a kórházban is, de nem volt az igazi. Hazakerülve is hiába a folyamatosan jó étvágy, csak maradt a sárga szín egyre durvább kiadásban. Nagyon féltettem a máját, a szeme fehérjére koncentráltam, mert ha már az is sárga, akkor nagy baj van. Sok-sok hónap telt el ezzel a színnel. Hiába szól arról a fáma, hogy a súlynövekedéssel a sárgaság is visszavonul, nálunk nem ez történt. A dedem nött és egyre nagyobb sárga babám volt. Hetente kétszer jártunk a gyerekorvoshoz ellenörzésre, rengeteg ferrosanolt kapott, napoztattam, de a vas értéke a 6-ot nem múlta sose felül, mindig ingadozott azon érték alatt. Álítólag a korababák hajlamosak a koraszülött sárgaságra, mifelénk a legtöbb korababa a makacsul sárga kiadásból elég tempósan vérátömlesztést kap. Én is visszavittem a garanciális szervízbe Döncit, kapott is a fejébe az átömlesztéshez kanült, de vártak még egy kicsit és másnap úgy döntött a doki, hogy tovább próbáljuk anélkül. Végülis meg is lett középtávon az eredménye, de én nagyon nyugtalan voltam hosszú hónapokig. Gondolom most is kis kínaim lesz...

Dönci ilyen elveszett volt, amikor hazahoztuk a kórházból
Kép

A kis kínai
Kép
Vendég

Jó reggelt
Látom jól elvoltatok a programmal,még Miki érdeklődését is felkeltette :) Ma se lesz gépem,apa maszekol,na de majd holnap rávetem magam még erre :) tényleg hasonló gyerekeket csinál,de lehet az alapsablon miatt. Meg hát ahogy összemossa a vonásokat,nekünk is lett gyp-s kinézetű is :( :(

Ircsi de jóóóóó :) Ja ha lesz pár perced tedd már tele rogyásig Katussal g-t :lol: köszi
Hordozó: tudom h.milyen kényelmetlen,barátnőmék nem is használták max 1-2szer...még a férje is alig bírta.
Katus inkább apára hasonlít?

Babaimi,Brik,görcsök :(
Szerintem nekem ez a sok Mg fogja meg...

Tina,szőnyeg

:?

evilany

Bmass, nagyon édes Dönci, nagyon szép, hát nálatok is kalandos volt a kórház utáni élet. Nálunk más volt de nekem egy hónapig Álmos kórházban volt súlyos tüdőgyuszi és fertőzés miatt, én egy hónapig jártam be a kórházba szoptatni és tejet vinni, kemény volt de Mikulás hazahozta nekem. Egy nap volt a krízis hogy mi lesz vele túl éli e akkor kapott vérplazmákat. Tüdőérlelőt is kapott. De most már semmi baja. Álmos 36. hétre született. Szerencsénk volt mert a súlya jó volt:-))
Ilyen volt kicsinek:

Kép Kórházban
Kép Ez az egyik kedvencem:-)

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szia Évi!

Mennyi magnéziumot szedsz?
Lehet hogy nekem többet kéne szednem. Én 2*1-et szedek, ha nem felejtem el :-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik,én napi 2 grammot... 4x500 mg-ot kaptam a kórházban,itthon meg a 100 mg-osból 4x5 szemet...
de le kell vele állni úgyis,a 36.héttől.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: