[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Viki, Olcsa is Fifi függő. Én is kamázom, mindig együtt nézzük, tök aranyos. :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Boni!
Zsiginek van olyan, h reggelre száraz a pelusa? Lalónak már 3. napja olyan. Igaz utána csurig van a bili. Szted ez nem gond? Mármint, h estétől reggelig gyakorlatilag visszatartja. Ébredni nem ébred éjjel, még vizet inni sem.
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó borostyán nyaklánca? A fogzás könnyítésére, tudjátok.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Twist!

Használtat ne vegyél sztem. Újonnan 2-3 ezerért már lehet venni szépet! Nekem most van egy talomban mert ajándéknak szántam aztán kiderült hogy a szülők ellenzik az ilyesmit még jó hogy hátulról kitudakoltam. Gáz lett volna pont azzal beállítani.
Megtartottam hogy ha netalán valami baja lesz a másiknak akkor hordjuk ezt, de még nem vagyok benne bizti hogy el akarom adni és amúgy meg sztem kicsit fiús is.

Adjak elérhetőséget esetleg ahonnan én vettem?

Viki!

Lackó még rajtam is túltesz. Én biza egy percig sem tudom tartogatni nem hogy egy egész éjszaka :shock: :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Igen, Ditus, adjál elérhetőséget légyszi.
Vendég
 


Képzeljétek Dorka négykézláb hintázik!:)) Úgy örülök, le is videóztam!
Vendég
 


Szia Ditus!

Köszönöm az érdeklődést a másik topikon. Most elég sűrű nálunk minden. Nem rég volt az esküvőnk, a húgom is 6 és fél év után itthon van, a férjével megyünk mindenfelé. Most szombaton a húgoméknak lesz itthon az egyházi esküvőjük, és itt alvó vendégek is jönnek holnap! Négy napig vidéken is voltunk, ma értünk haza. Szóval szoros mostanában a napirend, de ahogy ennek vége lesz, jövök és bepótolok minden elmaradásom!

Miló napról napra szebb! Nagyon helyes kisfiú! Legalább lesz a kislányomnak vőlegény-jelöltje! :)

Addig is remélem mindenkinél minden okés, és remélem szaporodott ezen topikban is a kismamák száma! Mindenkinek szurkolok! Puszi!

rodina74
 
 


sziasztok,

Viki: gratula Lackónak a bilihez, nagyon ügyi!! Fifit nem ismerem, majd megnézem, bebe tv nekem sem tetszik, bár Nándus bambul rajta, meg megismétli amit mondok. ma a játszón mondtam az anyukáknak, h hogy nézzük a tv-t, h mondom narrátorként a látottakat, és egy anyuka kiröhögött, és mondta, h na ne már, legalább a tvt nézze egyedül a gyerek, ő ezt nem csinálja. de hát Nándus meg igényli, biztos lesz idő amikor már nem, de most még igen. de egy másik anyuka mondta, h ő is ezt csinálta, mint én.

én most az auchanban vettem Nándinak egy kék pónit, imádja a lovakat, 690 ft volt csak a my litle poni koppintása lehet, ezért ilyen olcsó. kértem öcsém, h vegyen még 1-t , mert nálunk nem láttam ilyet, de próbáljon vmi fiúsat venni, mert van rózsaszin, narancs, kék, fehér.... és a sörényük szines. vett is 1 fehéret, de mondta, h hát ez is elég buzis. de a rendes lovak meg túl komolyak, és nem olyan jó anyagból vannak, ezt meg szereti. egyébként a játszón még a 3 éves kisfiúk is tologatját a lányok rózsaszin babakocsiját és 1 anyuka sem óbégat, h ó jaj, az lányos!!!

Ditus: hát az biztos, h kénytelen leszel a házimunkában visszavenni, mert tönkremész bele. és olyan gyorsan elmegy az idő. nézd meg Lackó 2,5 hét múlva 2 , nemsokára megy bölcsibe, Zsigi is nemsokára 2, Miló is gyorsan megnő, és ha jól emlékszem, azt mondtad, h te is beiratod bölcsibe. akkor most ebben a 2 évben ő a legfontosabb, és nem a rend és tisztaság, főzés.
olyan fura, h ilyen gyorsan megy az idő!
biztos nem jön Milónak foga?

nekem fura, h tápit és cukros vizet adnak a gyerkőcnek. Nálunk nem volt semmi. pedig szerintem tejem sem volt igazán. csurrant cseppent vmi, a csecsemős nyomkodott ki kis tejcsit, azt kapta meg pohárból és cicire raktam sokszor, de nagyon szenvedtünk. ráadásul Nándusnak le volt tapadva alul a nyelve nagyon , ezért nem is tudott rendesen szopizni, amikior kijöttünk a korházból, aznap mentünk sebészetre és 1mp alatt elnyesszintették neki .

ma végre nem hasmassal ébredtünk, és nem volt de 10 ig 3 hasmasunk, egész nap csak 1 kaksi volt és már az is rendeshez hasonló. hurrá!!! de voltunk a drnéninél, megúszta Nándus a 18 hós oltást ismét, immár 3.jára (először kiütéses volt, aztán orra folyt, most meg a hasmas), mehetünk jövőhéten, remélem akkor már meg is kapja. és jön 2 szem és 2 metszőfoga egyszerre!! szóval ezért volt a hasmas! eddig még ilyen nem volt. mindig egymás után jött ki 2 fog nagyon gyorsan, kivéve a felső 4esek, amik vagy 1,5 hónapig jöttek egyszerre, és még mindig nőnek. de 4 egyszerre az durva. kiváncsi vagyok mikor fog áttörni.
most ez a meleg nagyon kikészit, izzadok mint a ló, nagyon rosszul alszom, tegnap kivoltam mint a liba, tegnapelőtt éjszaka fájt a hasam, begörcsölt a lábam. szerintem most jön ki rajtam a fáradtság, h Nándus beteg votl.
Nándus olyan szépen eszik kanálllal, h bazsajgok rá mint a vadalma, és egekig dicsérem , és közben letörlök 1-2 könycseppet, olyan jó nézni!! igaz tegnap alig volt étvágya, azaz szinte egész nap csak tápit követelt, a nap végére több, mint 9 dl tápot megevett. de ebben a hülye melegben nem is csodálom, h nincs étvágya. joghurtot , pudingot most meg nem adok neki a hasmas miatt. pedig azt szereti és tuti enné. de nekem sincs étvágyam, pedig eddig felfaltam volna az egész hűtőt.
már kedd óta a teraszra kirakok egy lavór vizet és ott pancsizik Nándus puccosan v de v du, de van, h 2szer is. a játszón meg annyi a szúnyog, h nagyon, gyerek meg alig.

Monicék remélem jól vannak!! mikor jöhetnek ki v már otthon vannak?

puszi , jóéjt mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

tegnap délben hazaengetek minket, Dávid tündér, Danci aranyos, de a kettő egyszerre iszonyú nehéz.
Az első éjjel pedig szörnyű volt (sírt a pici, sírt a nagyobb, aztán már én is, és végül már a párom is a sírás fojtogatta hajnal 2-kor amikor még senki nem aludt...), hulla vagyok.
Nem tudom mikor tudok bővebben jelentkezni, mindenkinek puszi

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
pihenj sokat, ha tudsz, bár gondolom két aprócska mellett, ez nem annyira lehetséges. Danika jól viselte a hiányodat, és a kisöcsit?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic,bocsánat,hogy nevettem,de olyan édesen írtad le az első éjszakát... :lol: Nagyon nehéz,gondolom,de majd összeszoktok és Ti is tudtok picit pihenni. Ugye van segítséged? KITARTÁS!
Twist,ez egy játékfilm volt,nagyon ismert színészekkel(Csányi,Pécsi I.,Balázsovits stb.) Nagy élmény volt,majd kíváncsian várjuk a kész produkciót.
Tettem fel iwiwre képeket,én olyan béna vagyok,hogy csak ennyit sikerült,pedig egész este próbálkoztam,de mindig kiírta,hogy sikertelen. Ti olyan ügyesek vagytok a képfeltöltésekben! :(
Hogy bírjátok a meleget? Mi ma megígértük a lányoknak,hogy délután elmegyünk strandra.erre most megjött. :twisted: Olyan mérges vagyok,miért nem tudott egy fél napot várni????!!!!
Láttátok a másik topicban,hogy Kata terhes?Drukkolok neki!!!
Maráról nem tudtok véletlenül? Úgy szerettem a hozzászólásait!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

MONIC
Szegénykém! Hát lehet nem tudtad mire vállalkoztál de úgy gondolom hogy pár hét alatt biztos minden rendeződni fog.
KÍvánom hogy ne legyen hasfájós Dávidka, és sok-sok kitartást és erőt nektek az elkövetkezendő hetekhez.

Remélem anyud tud segíteni a gyerekek körül és párod sem dolgozik annyit amíg bele nem jössz a kétgyerekes anyuka szerepbe.

CZINKI
Neked sem lehet könnyű nagy pocival ebben a melegben.
Épp mérgelődtünk mi is a szomszéd barátnővel hogy egyszerűen nincs átmenet. VAgy 40 fok van vagy 10 és esik, fúj. Nincs egy normális sétaidő. Most hiába van jó idő reggel 7-kor talán még nem ömlik rólad a víz de akkor csak nem indulok neki sétálni. Eleve olyankor még vissza szokott aludni Miló, meg van hogy én is.
Itt ülünk a lakásba behúzott függönyökkel hogy ne süssön be a nap aztán persze hogy csak a tennivalót látom. Amúgy amióta meleg van a sportot használjuk, és már előtte is volt hogy abba tettem mert a mózesből nem lát ki. Ebbe nem izzad bele annyira, ezért raktam át mert a mózes szivacsa a pelus alatt is tiszta izzadság foltos volt. Ráadásul fekve belesüt a nap a szemébe és ez annyira idegesíti. NEm csodálom. Néztem neki a Máriába baby banzos napszemcsit. Csak nem tudom nem zavarja esetleg hogy egy tárgyat a szemére/fejére teszek? Oké hogy nem tudja levenni de lehet hogy idegesíteni fogja ez is. Pedig láttam egy kiskrapekot ilyenben igaz ő már nagyobb fiú volt.

Gratulálok az újabb fogacskákhoz. Szuper hogy elmúlt a hasmenés, remélem a popócska bőre is meggyógyult már.

Mi kaptunk a tesómtól lányos játékokat de páromnak feláll tőle a hátán a szőr. A szomszédom is ilyen ha pl. piros ruhába öltözteti Áronkát az anyukája mindjárt le is szólja, de még akkor is ha éjszakára. Könyörgöm ki látja??? Nekünk is volt póniházunk kis pónikkal igaz Milót nem érdekelte úgyhogy odaadtuk Évinek és Dóri rá is vetette magát szó szerint. :)

Milónak már 6 hós korára kijött két alsó foga de a többinek eddig se híre se hamva!

ÉVI
Hogy van a kockahasad???? Füstjelezz!!!

dita75
 
 


Jajj el is felejtettem

RODINA
Sok boldogságot kívánok házasságkötésetek alkalmából
A fényképeket meglestem, hát írtó csinos menyasszony és kismama vagy. Nagyon szép kerek a pocid.

Kittihez gratulálok, nagyon jó névválasztás. Én ilyen idős terhesen mérgelődtem hogy tesóm az összes lánynevemet lenyúlta ami igazán tetszett. Kitti a nagyobb lánya Vivien a kisebb. Aztán látod nem is kellett lánynév :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!
Rodi, hatalmas gratula az esküvőhöz, de szupi!!!:) A kislányt nem is tudtam, nekem még azt mondtad, hogy fiú -gyanús. Hát akkor már tényleg rég beszéltünk, hogy én még nem tudtam a kiscsajról :oops: Én is érdeklődtem irántad, de ebben a topicban. Nagyon szép a Kitti név, nagyon cuki kislány lesz, tutkó!:-)
Hé, Miló már nekünk is le van stoppolva Dorka számára, max. sorszámot húzhattok! :wink: :lol: :lol:

F.ancsi, de szupi lehetett a játékfilm forgatás!!! És ti mit csináltatok ott, mi volt a feladat?

Monic, szegénykém, nagyon nehéz lehet, mert mint tudjuk, az újszülött baba egyfolytában sír, nem is meglepő. A nagy pedig talán picit féltékeny. Majd belerázódtok, de azért nehéz lehet.

Czinki, hál Istennek, hogy Nándus végre jobban van. És sajnálom, hogy ilyen fáradt vagy.

Puszi mindenkinek, megyek etetni...
Vendég
 


Viki éljen LAckóbubus az éjszakai nempisiléssel! ez nem baj! sőőőőőőt! nagyon ügyes! sajna Zsiga éjjel is iszik így van még pisi.. büszke vagyok Lackódra :lol:

Monic kitartás szivem!

Czinke Neked is!

most megyek,mert ZSIga most aludt csak el 12 óta hisztizett :twisted: :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Olyan aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök :)
Hasam jól van, szerdán hivatalosan is gyógyultnak lettem nyilvánítva dokim által. Már a haskötőt sem kell hordani, ami ebben a melegben igazi megváltás. Minden teendőmet ugyanúgy el tudom látni, mintha semmi nem történt volna. Szóval megmaradok, úgy tűnik 8)

Gyerekek is jól vannak, nőnek, okosodnak, igazi banditák :) Egyre több egyéni kis igényük van már a kicsiknek, is, így aztán tudnék mesélni, mennyi mindenre marad időm :wink: De ez nem panasz, nagyon élvezem a velük töltött mindennapokat. Hajnalban főzök, 8-ra kész az ebéd, persze mindhárom kölök lelkesen segít. 3 széket húzok a konyhapult köré, és mindenkinek van valami dolga. Olyan aranyosak :)
Annyi mindent tudnak már :) Ezt az időszakot imádom :)

Monic!

Kitartás, sokat gondolok rád! Minden menni fog, mint a karikacsapás, ebben biztos vagyok!

Minden kis ünnepeltet isten éltessen sokáig!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Monic,
Kitartás! Remélem, a mai éjszaka jobb lesz!

Viki,
Aztaaa de ügyes ez a nagyfiú, hogy nem pisil be éjszaka sem! :D

Évi,
Örülök, hogy jól vagy már! Gyerkőcökről néha rakj fel képeket, biztos sokat változtak már!

Boni,
Voltatok szerdán az állatkertben? Bocsi, de pont aznapra sok programunk volt, mi tegnap délután mentünk.

Dita,
Réka a Szezám utcát, és az Elmo világát szereti, illetve továbbra is reklámfüggő. A házimunka tényleg megvár! Az elején engem is zavart a kupi, de már észre sem veszem. :oops:

Twist,
Gratula a hintázáshoz! Használt láncot szerintem se vegyél. Én innen rendeltem: http://babacsoda.hu/component/option,co ... Itemid,26/

Czinke,
Örülök, hogy már nincs hasmenése Nándusnak, és a popsija is javul! Ügyesek vagytok a kanállal evéssel! Hogy sikerült? Ha Réka kezébe kanál kerül, akkor csak maszatol, és enni olyankor már nem is eszik tovább.

Viki, Boni,
Ti már kiszedtétek a kiságy rácsait, hogy szabadon kimászhassanak a fiúk? Ha igen mikor?

Jelentem Réka igazi lány lett:
Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, köszi a linket!
Nagyon csinik vagytok mindketten az avatarodon! Gyönyörű a nagylánykád, klasszak a fülbevalói! Mikor tetettétek be? Nagyon sír tőle a kisgyerek? Néha én is szeretnék betetetni Dorkának fülbevalót, csak nem bírnám, amikor sírna. Pedig csinike lenne:)

Évi, a családi sütés-főzés jó lehet, a munka is halad és a gyerekek is jól elfoglalják magukat és tanulnak is.)
Vendég
 


Haliho!

TWIST
Bocsi hogy nem küldtem én is az elérhetőséget.
Totál kiment a fejemből.

Mi innen vettük: Konteveller Ildikó 70/5257467
prutyka@gmail.com
www.netbolt.org
www.babylanc.extra.hu

NÉMÓKA
Gyönyörű és gyönyörű :) :) :)
NEm volt nagyon melegetek az állatkerben?

Lehet én is idefejlődöm majd lassacskán, mert most por van, később majd kosz lesz és kupi is. Aztán mindent egyszerre úgy hogy Miló alig alszik nehezen fogom tudni megcsinálni.

Most megyek mert Miló annyira utál a földön lenni és most is ordítozik a játékhalmaz közepén. :roll:

dita75
 
 


Beadtam a cumit úgyhogy még van pár percem hogy küldjek képeket.

Kép

Hát ennyit tudtam mert a cumival se jó igazán.... a többit megtaláljátok a fotóalbumban..... a második oldalra tette be a gép.

dita75
 
 


Meg valamiért a 4.-5. old-ra is került belőlük. Tizta hülye ez a fotóalbum hogy össze-vissza keveri a képeket.

Pá..... már nagyon ordibál....... beteszem a kiágyba amíg elkészülök, ott jobban elvan!

dita75
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan, mert pakolnom kellene a délutáni utazáshoz.

Dita,
Akartam neked írni, hogy tudod Réka is rossz alvó volt. Napi 2x 20-30 percet aludt csak, aztán egyik pillanatról a másikra szépen aludt 1,5-3 órákat ebéd után. Nem tudom mi változott meg, de szerencsére megváltozott. Szóval, türelem megváltozik Miló alvási szokása is.
Miló képeit már megcsodáltam tegnap az iwiw-en. Nagyon tetszik! Olyan édesen mosolyog, annyira látszik, hogy boldog baba!!! :D

Twist,
Sírt Réka, de nem volt annyira vészes. Köszi a dícséretet! :D

Lányok!
Miért habzik a Junior tápszer? Most a Humana-nak is van, és korábban próbáltam a Nestlét is, és mindkettő nagyon habzik. Biztos más az összetevő, de bosszantó, hogy az esti tápszere most nem fér bele a nagy üvegébe a hab miatt.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka!
Lalus nem ivott junior tápszert, így passzolom a habzást.

Lackónál még fent vannak a rácsok. Elég intenzív éjszakai életet él. Igaz ,egyszer bepróbálkoztunk vele, h leszedtük. Aztán az esti alvás helyett ki-be bújkált, így a férjem visszaszerelte, még aznap este.

Ancsi!
Nagyon tetszik a zongorás képetek az iwiwen! Nagyon szép lányaid vannak!

Katust tudjuk, szét is drukkoltuk a Forgácsos topikját.

Ditus!
Nagyon kemény a hurkás vizipisztolyos kép!!!! Imádom a hurkáit Milónak!

Lackónak sok piros, narancsszínű rucija van. Tök jól áll neki.

Rodina!
Gratula az esküvőhöz! Sok boldogságot nektek!

Moncsi!
kitartást az első napokhoz!!!!

Boni!
Én is nagyon bódogságos vagyok és büszke Lacusra. Már a játszóra, városba is kisgatyóban viszem, előszeretettel locsolja a füvet, bokrokat.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

nagyjából olvastam csak vissza, a mai éjjel nagyon nyugodt volt, egy hangja sem volt Dávidkának.
Danika kedvenc meséje a Süsü a sárkány, megvan neki az össze dvd, imádja, és még én is képes vagyok 30-adszorra is megnézni,
Ma reggelre eltűnt a tejem, nem is értem hova lett amikor végre aludtam egy nagyot... Lehet, hogy kialudtam magamból?
Most ezen aggódok mert Dávidka nem fogadja el a cumisüveget, úgyhogy ha nem jön vissza akkor gondok lesznek.

Danika nagyon szereti az öcsit, féltékenység még nincs, simogatja, segít pelenkázni-fürdetni, befekszik mellé a babakocsiba és a férjem a két gyereket tologatja egyszerre-
Majd hozok képeket ha lesz egy nyugodt fél percem.

Még van mit összehangolni, ma pl délután 5 óra lett mire végre mind a 2 gyerek egyszerre aludt és én is pihenhettem egy kicsit...
De kimondhatatlan jó érzés, hogy két gyerekem van, imádom őket

:lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

mi a Nestlét ittuk, de nem habzott... :roll:
Mostmár tejet iszik Danci, imádja a kakaót. Annyira aranyos ahogy csak issza-issza..
De csak reggel fogadja el, estére teát iszik, a tej nem kell neki.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, de jó, hogy tudtál végre pihenni:)
A tejcsire vesd be az összes praktikát, amit csak tudsz, teák, homeo és More Milk, vagy akármi, ami eddig bejött. Hajrá tejcsi!

Ditus, köszi a linkeket! Milóka mekkora vagány, igazi helyes kispasi!

Dorci baba ma azt mondta a kutyákra, hogy va-va. És többször is. :) Kint álltunk a teraszon és a kutyusok ott bohóckodtak nekünk. És Dorka mondta, hogy va-va. Nem hittem el! :) Aztán megint megismételte. Kihívtam a páromat, előtte is mondta, akkor nem csak képzelődtem. Aztán még 6-szor bementem a házba Dorkáva és újra ki, és mindig mondta, hogy va-va. Ezek szerint már tudja! Imádom!:)
Vendég
 


Sziasztok

TWIST
El se hiszed milyen okosak! Én is azt hittem képzelődök, de mióta kanalasat eszünk (4 hó) azóta Miló mondja hogy hamm ha kaját lát.

MONIC
Nagyon örülök hogy Danci elfogadta Öcsit.
Te meg sztem nagyon ügyes vagy én az első időkben úgy hogy anyu itt volt akkor sem pihentem még 5-kor sem.

VIKI
Köszi a képdicséretet. Egyedül locsol Lacus vagy kell segítani az "irányításban"?

NEMONE
Jó utat nektek! Lehet nem figyeltem de hová lesz megint a menet?

Miló nagoyn jó alvó volt. Most is délelőtt az szokott lenni.
Kivéve hogy ált. 5-kor kel, de evés után visszaalszik és sztem evés nélkül is sokszor ha nem hallom meg. Van hgoy éjjel kimegyek pisilni és akkor is látom hogy mukk nélkül nézelődik a kiságyban.
De nem hisztizik akkor sem ha látja hogy ott vagyok és nem veszem fel. Csendesen rámnéz és visszafordulva bámulja a semmit.

Köszönöm a képdicséretet neked is. Ari vagy hogy mindig rányomod a tetszik gombot! :)

Remélem hogy boldog, igyekszem megadni magam mindazt a szeretetet amit mástól nem kap meg.

Tegnap rengeteg gyerek volt a Almádiban a nagy strandon, icuri-picuri babák is. De pont azt néztem hogy senki nem szeretgette annyira mint én. Találtunk egy használaton kívüli hintaágyat. Odarángattuk Ricsivel a cuccainkhoz és egész délután abban henyéltünk már Milóval. Tök élvezte majdnem el is aludt benne.
Aztán beültek mellénk a barátnőmék is Áronka és Miló egymás mellett. :) Egymás játékait lopkodták! :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira édesek voltak! :)

Az alvás nem nagyon ment egyiknek sem. Mivel itthon síri csendben alszanak hozzászoktak és a zaj zavarja őket.

ANCSI
Marának van egy blogja, de most hirtelen nem tudom a címét.
MAjd utána nézek.
A zongorás képet én is láttam, nagyon édi Lóci. De hiányolom hogy a Lóci albumban még csak az egész kicsi Lóciról vannak képek.

dita75
 
 


Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza anyutól. Még nem volt időm visszaolvasni. Több, mint egy hét távollét után, biztos el tudjátok képzelni mi várt itthon.
De egy valamit kiszúrtam. :)

Monic: Óriási gratula Dávidka születéséhez! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest
 
 


Ditus, de oki Milóka is:)) édes lehet a babahangja lehet:-O) Én úgy imádom Dorci vékony hangját! Miket mondd még?
Dorci, ha valami gondja van, akkor mondja, hogy anyanyanyanyaaaaa (ezt a párom tanította neki, hogy még véletlenül sem az apját hívja, csakis engem) :?
Amikor ki akar jönni a kiságyból, akkor egyegyegye.. ilyesmit mond. Arra gondolok, hogy vegyetek ki, vegyél ki....:)

Na, megyek, megint üvöltés van...
Vendég
 


Sziasztok!

Készülődök, most már valószínű nem nagyon jutok gép elé, így sem tudom, hogy végzek mindennel. Levi most lett beteg, holnap még gyorsan egy doktornénit is be kell iktatni.
Két hét múlva jövök :lol:

Monic,
későn vettem észre, hogy hívtál, próbáltalak visszahívni, de gondolom akkor már neked nem volt jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok,

Monic: örülök, h a 2. éjszakátok már jobb volt, tejcsin ne idegeskedj, jön majd. olyan jó olvasni!! már én is egyre jobban izgulok.

Twist: gratula Dorci vavavahoz, nálunk is ez volt az első!!

Ditulika: Miló nagyon édi!! tényleg nagyon kiegyensúlyozottnak, boldognak látszik!

Némóka: Réka olyan nagylány már, olyan szép!! már próbáltam a kezébe adni a teáskanalat, h próbálkozzon, leginkább akkor, amikor nem akart enni, és nem fogadta el tőlem a kaját. gondoltam hátha egyedül akar, és érdekelni fogja, de nem igazán ment. de most vettem a kikába szines evőeszközöket, aminek valószinű jó a fogása, jól rá tud markolni a bumszli nyelére és a feje is jó nagy, sok kajcsi belefér, és még ha le is esik sok, igy is jut a szájába. szóval már 1 hete magát eszik , és már nem is igazán tudom én etetni. már a joghurtot , pudingot is ő eszi, csak fogom a poharat, és egy másik kanállal lehúzom a szájáról ami nem talált be. nagyon édes!!! imádom!! jó utat, most hova mentek?
táp ügyben passz.

Linácska: jó utat nektek is!!

Évi: szupi az új hasi, hát nem lehet egyszerű neked sem 3 gyerkőccel. ovi ügyben nincs változás? halásztelken van egy magán, havi 50ért, ami olcsónak számit, a többi 60-65. nem gondolkodtok ilyenben? tudom, h sok, az ember 5ször meggondolja, de gondolom Dorci igényli már nagyon a korosztálya társaságát nagyon.

jól vagyunk, bár akkora a hasam, h már sehogyse jó. nem csak a meleg zavar. a párom mindig veszekszik velem, h nem használom a klimát. hát tegnap bekapcsoltuk a nappaliba és ott dőltem le, amikor Nándus aludt, hát nem volt jobb, úgy sem aludtam . szóval most kezdem magam terhesnek érezni, de amúgy nem panaszkodom. ma a játszón megnyugtattak, h ne aggódjak , nem fog előbb jönni Boti, mert Nándust emelgetem és néha túlhajtom magam, nekik sem jött. hát úgy legyen!
most 4 napig egyedül vagyok, párom külföldön, bár anyósom kijött ma du5re és holnap de megy haza. hát jobb lett volna, ha reggel jön és estére hazamegy, de mindegy, legalább jött, bár eddig csak annyi hasznom volt, h nem voltunk mégse egyedül és Nándi nem csak az én arcomat látta du.
ma minden gyerkőc olyan nyűgös volt a játszón, Nándusom is . aztán aludt 3,5 órát 12,30tól, este meg alig akart elaludni, pedig hulla fáradt volt. szerintem ez a hülye idő megzakkantja őket teljesen. enni sem akart, pedig nagyon kitettem magamért. lecsós húst csináltam tarhonyával, tarhonyát imádja szerencsére, és még a lecsót is leturmixoltam, olyan jó szaftos lett és tök jó izű. de bármit adtam neki, még a puding sem kellett neki. kivan ettől a melegtől teljesen! tegnap nem kellett neki pl a tojásos noki, amit szombaton meg szépen evett és tápot követelt, még sirt is a tápiért. uh kénytelen voltam tápit adni neki. és állitólag ilyen lesz az egész nyár, hurrá!!!!!
szerdán megyek uhra, május 19.én voltam utoljára, kiváncsi vagyok mekkora Boti, tegnap nagyon mocorgott. mostanában elkezdtem keményedni, nem nagyon tetszik.37. hétig ki kell még húzni.

puszi mindenkinek!! jó éjt!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok!

Milyen borostyán láncot kell venni fogzáshoz??
Darinka megint lázas és egy hete múlt el a láza és mindig akkor lázas mikor jönnek a fogai.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Nálunk van a müllerben az jó szerintetek?

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Linácska: Boldogságos nyaralást kívánok nektek, legyetek szép barnák!:)

Czinki: De jó, hogy nálatok is a vavava volt az első szó:)))) De aranyos lehetett! Ha, képzeld, azóta is mindig kiviszem Dorkát a kutyusokhoz, de csak azért sem szólal meg. Kis makacs! Összeszorított szájjal nézi a kutyusokat, azok pedig pörögnek-forognak, produkálják magukat, de hát hiába. Pedig még szeretnénk hallani a vava-t, nagyon édi volt.)

Monic, gondoltam rád sokat: Van már tejcsid? Amúgy biztos, hogy nem volt tejcsid? A babák ügyesen kipréselik a maguknak valót, még ha úgy is érzed, hogy nincs tejcsid, ők találnak.
Vendég
 


Ditus!
Kell segíteni még irányítani neki. Olyan cuki amúgy. Szalad hozzám, mondja: kaka, kaka. Akkor gyorsan kiesik minden a kezemből, mert utolsó pillanatban szól. Gyorsan kérdezem,h bilibe v. wc-be. Aztán gyorsan megkeressük a cél objektumot és már szinte kint is van.

Köszönöm a kép hsz-t!

Ancsi!
Én meglestem Lócit az iwiwen, olvadok tőle rendesen! Piszkosul irigyellek, h ilyen szépséges 3 gyerkőcöd van!

Deni!
Milyen volt a mamánál?

Czinke!
Sajnálom, h így megvisel a meleg és a pocak! Nem csodálom amúgy, h kevesebbet eszik Nándus, sok ismerősöm panaszkodik még erre. Lackó is van, h kér + tejet napközben, pedig ő csak reggel és este iszik.

Pakkod készen van már? Nándi mellett fog aludni a Kicsi v. veletek lesz?

Dita, Twist!
Olyan jó olvasni, h kommunikálnak a Törpék!

Vius!
A borostyánláncos kérdést passzolom. Sajnálom, h így megkínlódik Darinka a fogaival.

Moncsim!
Sokat gondolok rátok! Hogy vagy? Tejcsi? Fiúk?

Mi jól vagyunk, Lackó napról napra új huncutságokat csinál. Tegnap megfogta a telefonomat. A füléhez tette és ezt mondta: Hello Mama mi újság? Itt a cicuskád, mama!

Látszik,h n-szer néztük meg a Cicadalt.
20150601134430
 
 


Viki, látta Lackó fickó a Macskafogót? Jó fej, miket mond!:)))

Most itt nálunk elég jó hűvös van, tiszta felhős az ég. Tegnap du. is esett, azelőtti nap is. Egész jó így. De hétvégére durva kánikulát mondanak. Lassan meg kéne már venni azt a merevfalu medencét, amit a párom kinézett és mindig mesél róla, én pedig áhitattal hallgatom:...:)

Grat a szobatisztasághoz, nagyon nagy lépés ez, olyan klassz lehet!!!

Viuskám, én nem értek a nyakláncokhoz sajnos, de biztosan jó, amit a Müllerben láttál, az is borostyán gondolom:)
Vendég
 


Nem látta a Macskafogót, csak a Cicadalt néztük meg.

Tényleg nagyon klasz. Én úgy élvezem, h ilyen okos (meg szép, és ügyes, én meg elfogult is vagyok :mrgreen: ). Mondjuk minden új dolga az volt, amikor megfordult, felült, felállt, elindult.
20150601134430
 
 


Twist!
Jó régen nem jelentkeztem! Sok minden vagyunk túl, és nem volt időm nagyon semelyik topikba sem beleolvasni! Túl vagyunk a 2 esküvőn – enyémen és a húgomékén -. Mindkettő nagyon jól sikerült. A húgomék ma reggel repültek vissza, most volt itthon 7 és fél év után. A reptéren jót sírtam, meg a vezetés közben visszafelé, és még délelőtt is. lehet, hogy jövő nyáron ismét eljönnek. Az elmúlt időszak nagyon hajtós volt, mert – nem tudom írtam-e – apa a lakásban még elkezdte felújítani és rendbe tenni az elmaradt dolgokat a tesómék érkezése előtt. Úgy nézett ki a lakás, mintha egy barkácsboltban robbantottak volna. Mindig belefogott valamibe, de mikor befejezte, nem pakolt el maga után, azzal a felkiáltással, hogy gyorsan neki áll a következő feladatnak, majd elpakol utána. Ennek az lett a vége,hogy mindenhol álltak a szerszámok,a kőműves anyagok, és nem talált semmit. Majd a végén csak 2 napig pakolt, hogy rend legyen, és hát utána egy jó nagytakarítás várt ránk. Aztán, hogy megjöttek a húgomék, mentünk mindenfelé, mert a férje még nem járt Európába. Így napokig net közelében sem voltam. Szóval pihenni az utolsó másfél hónapban nem is volt időm, csodálom, hogy Kitti a pocakomban ilyen jól bírta. Még a blogomat is elhanyagoltam, ott is sok bepótolni valóm van! Örülök, hogy veletek minden rendben!
Igen, sokáig úgy volt, hogy fiú, aztán már nem tudták eldönteni, hogy fiú vagy kislány lesz, de a múlt hétfői genetikai uhun a Hajdú doktornő már biztosan kislánynak mondta. Szóval így lett a fiúból, kislány!
Majd pótolom az elmaradásom, és válaszolok a leveledre is! Szóval sajnálom, hogy nem tudtam írni, de hajtós napok, hetek vannak mögöttünk!
Köszönöm a gratulációkat!
Lassan lesz időm visszaolvasni, hogy mi történt a topikban, és majd jövök!

rodina74
 
 


Sziasztok,

egyenlőre két fotót volt időm kicsinyíteni:

Dávidka:

Kép


Danika és Dávidka együtt a babakocsiban:

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic, egyszerűen tündériek együtt a babakocsiban! :) A tesós képektől amúgy is olvadok rögtön :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok

MONIC
Tündériek a fiúk! Danika már óriási. Olyan ritkán raksz fel képeket hogy mindig csak ámulok hogy milyen nagy fiú már.
Öcsihez képest meg hatalmas. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezen a képen már tényleg látszik hogy hasonlít Dancira Dávidka.
Most már nagyon szép kisimult az arcocskája.

Büszke lehetsz magadra és a gyerekekre. Nagyon jól sikerült mind a kettő :)

RODINA
Hol él a testvéred? Hogy-hogy nem jött haza ilyen sok éven keresztül?

A lakásfelújítás ismerős. Én 10 éve csinálom folyamatosan de már tele van a hócsukám, úgyhogy ha Dkeszire költözünk ott már kulcsrakész állapotú kecót veszek lehetőleg egy új lakóparkban.

Fura hogy először fiúnak nézték mert pont fordítva szokott lenni hogy lánynak és később mikor már nagyobb a baba derül ki hgoy ott a kukacka :)

VIKI
Hát ez édes. :)
Nem vagy elfogult, Lackó tényleg nagyon ügyes és okos. Igazán nagyfiús dolgokat tud már korához képest hamarabb tudott mindent sztem.

VIUS
A Müllerben nem tudom milyen van és mennyiért de esetleg ha rányomsz a linkekre amit Twistnek küldtem biztos találsz megfelelőt a kiscsajszinak. Nekem másnap már hozta is a posta. Sajnálom hogy fájdalmas a fogzás neki is, szegény Dy kislánya is megszenved. Ezek szerint lehet hogy a lányoknak fájdalmasabb lehet????

DENIKA
El tudom képzelni mi várhatott otthon, de legalább kipihentétek magatokat a mamánál. Legalábbis gondolom! :)

Majd írj hogy miket csináltatok!

LINACSKA
Jó nyaralást, csináljatok sok képet a gyerkőcökről

Remélem Levi nem betegeskedi végig a nyaralást!

Drukk!

CZINKI
Még itt van az emlékeimben hogy a közepétől nekem is elég nagy kínszenvedés volt. A nyáron is már szenvedtem az idegbecsípődések miatt, és a folyamatos rosszullétek is kínoztak.
Szóval elhiszem hogy minden bajod van már. Kitartás neked!

NAgyon ügyi Nándus a kanalazással.

Megyek mert Miló unatkozik már. Folyton lekolbászol a padlóra.
Már 3-4 mászás mozdulatot tesz de főleg a franciaágyon mert az puha és ha eldől meg sem érzi. Úgyhogy most azt csináltam hogy 4 paplan van egymáson kint a nappaliban és azon forgolódik, kúszik, mászik. Így jobban elvan. A szekrény elé meg párnákat tettem, ha nem lennének ott már jól beverte volna a fejecskéjét párzor. Már régóta gondolkozom hogy veszek neki szivacsot de végülis jók ezek a paplanok is, ez ingyen van :lol:

dita75
 
 


Moncsi!
Gyönyörűek a Fiúk!!!! Az iwiwen is pont ezt a két képet "szúrtam" ki kedvencnek!!!

Évi!
Lökhetnél képet te is a banditákról!

Rodina!
Megsasoltam az esküvős képeket a másik fórumon, szépek voltatok!!! Tesód mivel foglalkozik kint?

Lackót felvették a bölcsibe, 1 hónap múlva lesz a szülői értekezlet :lol:
20150601134430
 
 


VIKI
Éljen a kis bölcsis :) :) :)

Jelentem neked hogy megtörtént a nász úgyhogy Lackó kénytelen lesz új menyecskét nézni magának a bölcsiben :lol: :lol: :lol:

sorry :wink: :lol: 8)

Kép

Kép

dita75
 
 


Teszek még néhány medencés garázdálkodósat

Rékát alig lehetett kiparancsolni a vízből annyira aranyos volt ahogy élvezte Miló medencéjét.

NEMONE
Jöhettek máskor is, annyira jó volt! Réka imádnivaló :)
Párod írtó szimpatikus volt, te pedig nagyon csinos és szép mint mindig. :)



Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


Ma Miló kihaverozta és kicsajozta magát:

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 


strandon hamizok

Kép

a nagy melegben kitikkadtam

Kép

azért figyellek ám anya



Kép

dita75
 
 


Dita! Viki!
Tesóm Amerikában él, eddig Atlantában laktak, most költöznek fel Tenessebe. Ő babysitternek ment ki, majd kint biológia szakon elvégzett egy főiskolát. Azóta egy magáncégnél dolgozott, ahol víz és föld minőséget elemezték. Most szeptemberben pedig másoddiplomás képzésben kezdi az orvosi egyetemet. Felvételiznie kellett, és felvették. Úgyhogy szeptembertől kezdi újra a tanulást! Egy ideig nem volt zöldkártyája, aztán lett tanuló vízuma, de akkor félt, hogyha hazajön, akkor nem fogják innen visszaengedni. így mi mentünk 2 alkalommal. Most már próbálnak majd minden évben hazajönni, mert mi most biztos nem fogunk tudni menni egy darabig.

A lakásfelújítást meg tudom érteni. A párom 6 éve kezdte, aztán 5 évvel ezelőtt, mikor összejöttünk még 2-3 évet dolgoztunk rajta keményen. Minden pénzünket és energiánkat beleöltük. Aztán maradtak ki kisebb dolgok, de abból sok, így szegény párom jó sokat dolgozott, persze, mindent a napi munka után.
A dokinő mondta, hogy a lányoknak az elején olyan nagy a klitorisze, hogy simán fütyinek lehet nézni. Nálunk ez történt, pedig az első uhun meg is mutatták, hogy hol a fütyije, és tényleg úgy tűnt.

rodina74
 
 


Viki!
Gratulálok a bölcsihez!

Ditus!
Nagyon helyes Milóka! Látom Rékával jól kicsajozta magát! Nagyon édesek így együtt! Most találkoztak először? Ki a másik kis haver a képeken? Élvezte a strandolást?

rodina74
 
 


RODINA
Hát elméletileg már másodszor találkoztak csak akkor még a pocakomban volt Miló, de Réka látta a 4D-s uh-on őt! :lol: :lol: :lol:

A kis haver a szomszéd kisfiú!

Elvolt a strandon csak az alvás nem volt valami sok.
A hintaágyon majdnem elaludt du. meg délelőtt talán 40 percet a babakocsiban.

dita75
 
 


Már megint a laptetők! :roll:
Az előző oldal is velem kezdődött.

Rodina
Milyen volt kint? Mennyit voltatok látogatóban?
Biztos nagyon érdekes lehet kint élni és tanulni, dolgozni...
de azért gondolom nagyon hiányzik a család és nektek is ők.

Nekik nem lesz baba? Gondolom előbb a karrierjét építgeti.
Hány év van köztetek? Te nem akartál kimenni anno vele???

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: