A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

sziasztok lányok apa járőrözik én meg most cincogok :)

Láttátok a híradót ??? :shock: :shock: :shock:

Basszus egy kismamának savlekötő folyadék helyett savat adtak császár előtt kimarta a nyelő csövét és most gyomor szondán át eszik ez februárban volt a frász kerülget ilyent hogyan lehet eltéveszteni :x :shock: :shock: :shock: :?

annyira sajnáltam szegénykét jövő év februárjában lesz a 3. műtétje és kérdezték mit kívánna ha lehetne egy kívánsága erre szegény sírva mondta essen túl a műtéten és egyet bográcsozhasson a barátaival

FELHÁBORÍTÓNAK TARTOM EZT A FIGYELMETLENSÉGET FŐLEG EGY SZÜLÉSZETEN !!!!! :x :x :x :x :x :x
Vendég

jaj annyira lefoglalt a dühöm észre sem vettem

CSILLAG KITARTÁS MEGY A DRUKK neked is
Vendég

Jó éjt minden kismamának,nagyon meg kell gondolni mit csinálunk én most már esetleg főzök meg kicsit teszek veszek csak de 3 hétig szigorú pihi,doktorbácsink szabin van még várnunk kell és Lilinek is kel még erősödni!!És inkább itthon fekszem mint a kórházban!!!

Kép
bévi

Talán meglesz a 2. topik babánk :)

Huu csajok beindult volna a lavina ????
Vendég

És jó éjt az első kis cuki babának is és anyukájának!!

Csillag kitartás annyira sajnálom szenvedsz!!!!Sok-sok egészséget nektek!!!!

Kép
bévi

na megyek fürdeni lányok azt pihi Bencikém nagyon aktív megint kemény a pocim de őt ez nem zavarja olyanokat rúg kapál :shock: :shock: :shock:
Vendég

Lehet gyűjteni a dátumokat :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
xtina75

Csillag, kitartás! Sajnálom, hogy bent kell maradnod.

Én is megyek fürdeni, lefekszem és olvasok egy kicsit.
Jó éjt!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Gyerekek ki tudnám tépni az összes hajam a párom segítségétöl. Egész du. kint voltam a gyerekekkel. Elmentünk az egyetemre a gyerekegyetemre, de mint kiderült, majd csak holnap lesz. Jó sok anyuka rohangált ott fejvesztve a szaporulattal emiatt... Na ja, én is ott tanultam és az egyetem mindig híresen rosszul szervezett volt, nem változott semmit, ezen a téren megbízható. Na átballagtunk az egyetem botanikus kertjébe, mely igen szép és nagy hüst adó fákkal van teli. A gyerekek sok órán át játszottak a kerten áthaladó két kis tavat összekötö patakban. Csináltak gátat meg mindenfélét. Aztán elballagtunk a játszótérre és onnan haza. Amikor otthonról elindultam, aludt a férjem. Ez volt kettökor. Imi nem volt velünk, öt elvitte a kis barátnöje anyukája hozzájuk játszani. Este 7-re értünk haza, a párom aludt. Megfürdettem mindenkit, magamat is, a párom felébredt valamikor, levágtam a haját (ha már meg akar minden áron pusztulni, akkor legalább jól mutasson a koporsóban), vacsi. Mondta, hogy nagyon túlhajszoltam magam, most már üljek le és pihenjek. Tettem volna szívesen, de; a gyerekek nem mentek vacsizni, csak a párom evett magában, viszont felpörögtek és hemzsegtek. Hiába kértem a gyerekeket, hiába a páromat, ment tovább a cirkusz. Fél 10-kor újabb kísérlet a banda lefektetéséhez. A párom lefektette a legifjabbat, de nem sok sikerrel, mert csak a párom aludt el, a többiek 22 órakor kinyomultak a konyhába, hogy ök bizony éhesek. Most sikerült lefektetnem a bandát, a párom alszik. Ki vagyok töle.

Regö ujja rondán néz ki, ha ki is fakadt a spéci kötés alatt, de ami engem aggaszt, nekem is begyulladt egy ujjamon a körmöm körül, de nem vártam meg a gennyessé válását, már tegnap óta spéci kötésben van. Nem nyugtat meg valahogy a dolog. Sose volt ilyen gondunk és most kezdve néhány hete Eni lábával egyre több hasonló eset!? Furcsa egybeesés egy kicsit.

Csillagom szurkolok erösen, hogy minden rendben legyen!
Megint lesz egy nyugtalan éjszakám, mert megint aggódni kell valamelyikötökért. Hát ejnye de most már tényleg! :)

Barbi
Vendég

Sziasztok! De jó, hogy bezavartátok Csillagot a kórházba!! Remélem még húzzák egy darabig!
Látod Évi, neked is mondtam, h lehet még húzni, drukkolok, h normál időben szülessen a fiú!

Segítség, szétrúgnak a gyerekeim!

claire
claire

Sziasztok!

Drukkolok, Csillag, minden rendben lesz veletek! Akármilyen elcsépelten is hangzik ez most és talán nem is vigasztal :oops:

Melisch, oké, értem, nem akartam ám a pszichomuki szerepét játszani, még ha a látszat az ellenkezője is volt. Tök jó, hogy édesanyádnak mindkét szülése jól sikerült és pozitívan gondol vissza rájuk. Ja, és a félreértések elkerülése végett, kicsit paradox lenne, ha éppen én tartanám kevesebbre azokat, akik császárral szültek - hisz én is közéjük tartozom :lol: Az meg teljesen természetes, hogy egy anya félti a gyermekét, és a legjobbat akarja neki.

Meg Ircsi szülése is! Ahhoz képest, hogy EDA-ra készült, meg császárra! Ügyesek voltatok nagyon! Még egyszer gratulálok!

Tina, köszi a táblázatot!

Vanilla, láttam én is a híreket... Sajnálom én is, hogy ilyen előfordulhat, gondolom az is, akit ezért a felelősség terhel.

Bévi, nyugi! Lehet, hogy a nagykönyv szerint koraszülött Katus, de szépek a méretei, és a dokik szerint teljesen egészséges és Ircsi is jól van! Vannak olyan babák, akik előbb érkeznek és ebből semmi probléma nem adódik. Ha jól számolom, Ircsiéknek 1 nap hiányzott a betöltött 35 héthez. Na, nem azt mondom, hogy ezen a példán mindenkinek fel kell buzdulni és irány a szülészet :wink: :wink: :wink: De annak kimondottan örülök, hogy végre komolyan veszed a pihenést és szavadon is fogunk majd az elkövetkező 3 hétben, ha nem bánod :D

Barbi, ma úgy látszik valami kerge nap volt. Nálunk is zajlott az élet rendesen... :roll:

Claire, azt hiszem, rád is rádfér a pihenés most már! Elképzelni sem tudom, hogy tudtál még egész napos vizsgákon ücsörögni két babával a pocakodban.

No, elköszönök, én is jól elfáradtam mára (tegnapra? :D ).

bekri

Barbcsi könyvéhez csatlakozva, talán ez is érdekes, hasznos lehet:

http://www.nlcafe.hu/dula/20080722/ina_may_gaskin/

bekri

Jó reggelt.

Hogy vagytok?
Csillagról van valami további hír?

Leggyorsabb Édesanya és Kislánya? :-)

Bévi, köszi a hiányolást. Már nem dolgozom, sőt Bende is itthon van az oviszünet miatt, így ritkán jutok a gép közelébe... :-) De jól vagyunk, elkezdtem pihengetni, meg babacuccozni... :-)

Kapát tessék jól elzárni, és újságolvasás, szundikálás, tévézés a program, oksa? :-)

szilvás76

Csillag++++++++++++++++++++++++++++++++++várom a híreket és aggódok.

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt! Sziasztok!

Csillag remélem minden rendben, várjuk a híreket.

Ircsi milyen volt az első éjszaka?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt!

Csillag
Drukkolok! DE...Gergő már elég érett, ha jönni akar...

Bévi
100-as pulzus terhesnél normális!!!

Mi túléltük az első éjszakát...ettünk, aludtunk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Hú egész jót aludtam,a szopipárnát félbehajtottam és rá a kispárna,így félig ülő helyzetben és még forogni is tudtam,és nem volt gyomorégés. (más kérdés a fejem megfájdult,de az a hőségtől,kellett az Algo :roll: )

Igen Vanilla láttam,még mondtam is milyen szerencsém van hogy én tényleg savlekötőt kaptam
:evil:

Csillagot hívom majd napközben.Szegény kilehet,bár talán több szurit nem kapott. Biztos a hőség teszi ezt a babákkal,pocikkal.Én a napi 2 gr Magnézium mellett jól vagyok.De ma nem hajtok...

Bmaas,neked mr most 5 gyereked van :roll: (férj)

Szilvás,férjed?

Éjjel annyit gondoltam Ircsire és Katusra! Úgy örülök nekik!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szia Ircsi!
Örülök:-))) Nagyon édes a pici kincsed!:-))
Beindult a tejcsid?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi én tegnap aludtam jól, ma nagyon rossz éjszakám volt :-((

Ircsi egy kérdés nálad a nyákdugó előtte rég elment?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Ircsi Kép
vonalzó :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nagyon szép vonalzó, anyukaaaa!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Szép jó reggelt kívánok mindenkinek!!!

Csillag neked mennek a drukkok,hogy minden minden tökéletes legyen!!!

Ircsi gyönyörűséges a kislányod és jó éjszakátok volt nem rossz dologgal töltöttétek!!! :wink: Tejcsi van már tudsz szoptatni???

Évi örülök,hogy jól aludtál és annak is,hogy ma nem hajtasz hanem pihensz,ezt szeretem,remélem többet fogunk itt látni!!!

Szilvás jól teszed,hogy pihengetsz gondolom a kisfiad csinálja a programot,de nem baj csak ne legyen soha beteg mindig kis eleven legyen!!!Kapa nem kapálok már többet isten bizony most már vissza fogom magam,csak a főzés és felseprés vagy felmosás lesz meg,és ki mosom a ruhákat!Pihengetek én is és várom a mi egészséges Lilinket és a többi egészséges topik babát :wink: :wink: :wink:

Vanilla én is láttam a híradóban elég nagy baj ez hogy ilyen előfordul az életben sajnos szörnyű!!

Tina köszönjük a táblázatot nagyon aranyos vagy ti hogy vagytok tessék írni magatokról!!!!!

Bea köszi a nyugtatást nem is a koraszüléstől félek,hanem inkább attól a dokim szabadságon van,és valahogy nekem add egy biztonságot az ő jelenléte ismer tudja milyen vagyok 4 éve ő kezel,szóval ez amit akarok,hogy Lilim kivárja ő már 2 hét múlva rendel,de ezt ne mi döntjük el tudom,hogy mikor jöjjön,de félek attól is kifogok valami nagyon durva dokit és azt nem akarom,mert itt a kórházban van belőlük sőt olyan is aki iszik,pl mikor a sűrgőre mentem és átt küldtek a nőgyógyra uh-ra az a doki volt aki nem ellenkezik az ital ellen,és igen ittas volt jött róla az ital szag nah ilyen emberre nem akarom bízni a gyerekemet mikor megszületik!!Főleg,hogy nekünk van a szemölcs gond ami most nincs meg,de doki tisztába van vele és a császár szóval nála érezném biztonságban magunkat!!!

Dia remélem ti is jól vagytok!!!

Tegnap említettem a lakás biztosítást meg életbiztosítást páromét,hát este mikor haza jött elmondtam neki miket olvastam benne,mondanom se kell örült,képzeljétek ha pl soha ne forduljon elő,de lesz egy vihar és tönkre megy a házunk a biztosító nem nekünk fizet hanem a banknak és mi azt csinálunk amit akarunk,tök szuper,ezt most hallotam a tv-ben sok árvizkárosult járt így.300 ezer forintól már minden kár után a bankot illeti meg a pénz,ez baleset esetén is ugyan így van,hát mekkora egy szemétség!!!!

Kép
bévi

Elmegyek a boltba majd később benézek ma semmit nem csinálok kaja van,holnapra veszek egy kis husit,megirigyeltem Vanilla tejfölös nokedliét valamelyik nap és holnap azt főzök meg marad még meggy leves pudingosan szeretem bár keveset eszem mert mindentől fáj a gyomrom,a szomszéd kislány 16 éves és olyan kis aranyos mindenben segít nekem valamelyik nap felmostam ő előtte fel sepregetett most is hívom magammal,legalább nem kell magam menni!!!Ma az anyukája meg varja nekem a pelenkázóra a lapot meg egy pár dolgot még,nagyon szép napot nektek és pihenjetek sokat puszi!!!!

Kép
bévi

Kép

Eddig úgy tudtam, hogy székelyek vagyunk... aztán kiderült, hogy vannak kínai génjeink is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi,ne mondd már :) gyönyörű!!!!!

evilany

Köszönjük a dicséreteket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem, Katus a világ legszebb bébije :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóljatok, ha unjátok a képeket :wink:

Barbi
Férjed :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Brikancs
Nem emlékszem, hogy elment volna a nyákdugó... vagy igen? :roll:

Tejcsi még nincsen, csak kolosztrum. Dolgozunk az ügyön, még pánikba nem estünk (alig 24 órásak vagyunk csak).
Nappal (reggel 6 és este 10 között) legalább 2 óránként, legalább 20 perc szopi kell. Éjszaka max. 4 órát alhatunk...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jajj, Ircsi, olyan szép ez a Baba!!! :-)

szilvás76

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi,ne mondd már :) gyönyörű!!!!!

Áááááááááá.... kicsit kicsi, kicsit sárga... DE... a MIÉNK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tényleg, Katus milyen állampolgár? :shock: :lol:

szilvás76

[quote="szilvás76"]T írta:szilvás76ényleg, Katus milyen állampolgár? :shock: :lol:

Román-amerikai... :wink:
(szülei románok, de ő amerikai területen született)

Majd hétfőn intézi apuka a papírjait...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi dehogy unjuk a képeket. Sőőőt még még még még kérünk! :D :D :D

CSillagról van vmi hír? Megy a drukk nekik!!

Reggel boltoztam, valami alkalmi csinis cucc kéne, ami rájön a hasamra, jövő hét szombatra. De nem találtam semmit. Nincs ötletetek hogy hol nézzek?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Aaaaaaaaaaaaaaaaz igen... :-) Vagyis nem is kííííínai... :-)

szilvás76

Megyünk haza :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Ircsi, nagyon szép a KISCSAJSZI!

Anatómiai sárgaság, ébresztgetni kell (emiatt nagyon bealszanak) és etetni, aztán hamar elmúlik! Bár ezt Te biztos tudod, úgyhogy ez most az első babás kismamiknak szól :) Ha nem múlik el, akkor jön a kékfény kórházban.

maccs01

Ébresztgetés
Szopi közben fülcimpáját huzigatni, állát birizgálni, talpát vakerászni és ilyenek :)

maccs01

Melisch, már nem féltelek :)
A családod nagyon jó fej, remek helyed van náluk. Anyukádnál jobbat keresve sem találhattál volna segítségnek!
Nem hiszem, hogy ciki lennél a kórházban, mert alacsony a fájdalomküszöböd, van ilyen is. Nincs két egyforma anyuka, meg baba.

maccs01

Szép napot!

Csillag! Szurkolok nektek! Vigyázzatok magatokra és kívánom, hogy legyen minden a legnagyobb rendben!!!

Ircsi! Kérünk még képet, sokat! Katus gyönyörű :) A távolkeleti vonások nem jönnek át a képen, egyébként is..."kit érdekel?" ... szép, formás... nekem is az jutott eszembe, hogy olyan császárosos babának tűnik, Ők ilyen szépek.

Tegnap megjártam az ügyeletet. Össz.: görcsök, mert kevés a folyadékbevitel. Ajánlom mindenki figyelmébe Doki bá szavait: "2 l kevés, min. 3,5 - 4 l folyadékot bevinni...". Jól le lettem cseszve, de azt mondták jó, hogy bementem. CTG volt és vizsgálat.

Mindenki próbáljon pihenni és sokat inni!!!
szilvi35

Hahó!

Csillag örülök, hogy bement a kóriba. Várom a híreket, hogy jól vannak.

Bévi jól vagyok csak hétvége van. Ma már kitakarítottam, most járt le a második adag mosás, teregetni kellene....meg lehet gyorsan összedobom a holnapi ebédet, de ez ráér végülis. Most már pihenni fogok.
Ha nem bírsz nyugton maradni leragasztalak!:lol:

Készülök a Német-Argentín meccsre, apa dolgozik, így én nézem. Tegnap nem semmi volt a Ghána-Urugvay mérkőzés.

Ircsi nagyon jó a vonalzód. Katus továbbra is csodaszép, jó-jó egy kicsit sárga, de majd normnalizálódik :lol: Nem unjuk a képeket tessék csak zúdítani ránk. Tök jó, hogy hazamehettek, lehet már otthon is vagytok.

Szilvi MásikFeled rendben hazaért? Volt fürdőzés? És jobban van már?

Claire jól bírtad az iramot. Hová mentek nyaralni? És mikor?

Ilus ma csak ejtőzz.

Évi te is lábat lógatsz ma?

No ennyi volt eszemben, megyek kidobálom a ruhákat a szárítóra oszt benyomok még egy adagot.

Bamass: Rúgd már fenékbe a férjedet és mondd meg neki, hogy én küldöm! :twisted:
Remélem a sebesülések hamarosan elmúlnak. Lakáscseréhez szorítok!

Mares merre jársz?

Brik fránya vizsga, de az utóbbihoz gratulálok!

Barbi majd olvasom a blogod, köszi :wink:

királylány

Szia Dia!

Köszi!

Ircsi, de jó hogy mehettek haza:)) Egy picit irigyellek, hogy te már babázol otthon. Lassan majd mi is:-))

Olyan tündéri Katus, annyira szép:-)) Kérünk még képet, ha lehet.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik: a homeós az tabletta.Igen, egy nap 4 db-ot veszek be. 4x1-et szoktam a nyelv alá.

királylány

Dia Köszi:-)

Ma bevettem remélem segít nekem is, nálad lett változás?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Brik igen, nekem jó. Lehet ma még nem fogod tapasztalni jótékony hatását, de szedjed és 2-3 nap után látszik az eredmény. Én nem szedem minden nap, mert ugye mikor nem látom bedagadva a lábam akkor úgy gondolom nem kell....Nekem inkább hétközben van rá szükségem amíg dolgozom, hétvégén azért tudom pihentetni a lábam.

Na megyek ebédelni, közben megnézem a hétközben felvett sorozataimat :lol: 8)

királylány

2x ment el.... :twisted:

királylány

Köszi Dia!

Oké jó étvágyat! Én is megetetem a családot aztán pihenek egy picit:-)) Olyan álmos vagyok:-)

Puszi!

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Tina, hallom, hogy feléd gólyainvázió :)
Egyet küldj már át Hozzám túsznak..., hogy biztos legyen Nálunk jövőre :):):)

maccs01

Hívtam Csillagot de nem veszi fel,remélem csak nincs hang a telefonon(mint nekem volt) és jelentkezik mielőbb...

Ircsi sárgaság ellenére hazamehettek?
Jaj de irigy vagyok...:)

Limo,ha jössz,hogy is van az a posta átirányítás? Személyesen intézhető csak?

Én voltam boltban,mosok,teregetek,este majd vasalok,egyébként ejtőzök egy könyvvel.Meg összerakom majd a kórházi táskát...most ebédelünk majd.

evilany

Sziasztok!

Meleg vaaaaaannn...:(:(:(

Ma voltunk vásárolni, vettünk jó sok gyümölcsöt, meg ásványvizet...az nayon fogy...bár tegnap már telenyomtam a hűtőt féliteres üvegekkel (sima víz+citrom bele)...azt iszogatjuk...illetve Gábor kb. 10 percenként szól, hogy igyak...nagyon édes, figyel rám...:)

Most nemsokára jön az egyik barátja, nézzük a Német-Argentín meccset...ők söröznek, én meg kaptam citromos Karamalzot...sör helyett jobb híján...:P
Meg még előtte csinálok gyorsan zöldbabfőzit...de csak virslit kapnak hozzá, én most más feltétet nem vagyok hajlandó csinálni...

Mosni beraktam, de teregetni Gábor nem enged, merthogy nehéz... :wink:
Majd kicsit később vasalok egy kicsit, mert csak gyűlik a halom, de az még ráér...

Barbi, férjed...bocsi, hogy ezt írom, de jól nyakon tudnám vágni!!! Okés, hogy nem vagyunk mi betegek, meg rokkantak, de akkoris többet kell pihenni...neked meg még ott a sok gyerkőc is...sajnálom ám, hogy ilyen nehéz neked!!!

Csillag...drukkolok...azt nem tudom, hogy azért-e, hogy kibújjon Gergő, vagy azért, hogy ne...amit szeretnél, de kitartás...

Ircsi...Katus csudiszép baba...:)
Már úgy várom én is a miénket...na meg a többi babát is...szeretek ám gyönyörködni a kis picúrkákban...csak már jöhetne lassan a miénk is...mostanában gyökkettővel telnek a napok...

Na, Gábor éhes lett, úgyhogy gyorsan megcsinálom a főzit...később jövök...kitartás mindenkinek a nagy melegben...

Ilus

KépKép
badzsulka

Maccs, tőlem az összes gólya hozzád fog menni, és babás leszel!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ircsi, gyönyörű kis manócskád van, nagyon cukker baba! 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Sziasztok!
Nálunk is áll a (nagy)kiságy, remélem ezek is jól ellesznek kettesben , mert nem tudom a másikat fölállítan!! Kisfiamat felküldtük a galériára aludni a nagyokhoz, kislányom meg megkapja az ikreket szobatársnak. Megterveztük a pelenkázót, amit az apjuk gyárt majd. Meg megjött ma a faanyag a beépített szekrényhez, ami tavaly már nem készült el. Ezt a párom és apósom fogja összerakni, talán a nyaralás első hetében, amíg nincs velünk. de azt hiszem az ajtókat előre lekenem.
Remélem a bébik érzik, h még csak a fészekrakás-rendezés állapotában vagyunk, és kitöltik az idejüket!
Dia! egy hét múlva, szombaton megyünk nyaralni a Velencei tóhoz, 2 hétre, nővéremékkel, anyámékkal, állítólag ott már csak pihiznem kell :D
De addig....igyekszem pihenni, meg delegálni a feladatokat, de így is úgy érzem, sosem jutok a végére.
Claire
claire

Na beszéltem Csillaggal,jól van keményedések elmúltak de még maradnia kell,pihenget,fekszik jól is teszi az ember itthon úgyse bírja ki...gondolom ha panaszmentes lesz,hazaengedik.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: