A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Ilba
én is tologatásra gondoltam, ha elfárad, csak a napernyőt tudnám hova lett...

Van ott homokozójáték is? A város túlfeléről ,bkv.-val nem a kisvödör és tsai. az első amit cipelnék. :)

Kép
katica_75

Kri: ne hari de sajnos nem tudunk menni,nagyon messze van és ttöbb mindennel kell menni.És Kevin nincs el ,most hogy voltunk a délibe végig orditotta a 40perces utat mert nem rohangálhatott a vonaton.
:cry: :cry:

000kata

csajok, enni mit lehet ott? Vagy szenyós buli lesz?

Kép
Kép
dalminha

Katica, én szinte kizártnak tartom, hogy Panna elaludna ilyen helyen. Szerintem ezek a pörgős kislányok simán kibírják hazamenésig. Án viszek babakocsit, pokrócot, néhány szendvicset, kukit, almát. Terveim szerint 3-ig kibírja, akkor indulnánk haza. A baj csak az, hogy parkolódíjat is kell fizetni, óránként 160 ft. Van arra esetleg valami bevásárló közp, vagy ilyesmi?

Kép
Kép
dalminha

Gyorsban, Berci mellen lóg ... :oops:
Homokozó, labda, motorok, társasok ... vannak, semmi ilyen nem kell. Kajálda nincsen, kisközért, zöldséges van.
Parkolás ingyenes!!!! Ez egy lakótelep széle tulajdonképp.

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma, a közelben (kocsival 4-5 perc) Stop Shop, Eurocenter, Flórián. De ha a parkolás miatt kérded, akkor a lakótelepen ingyenes.

Mindenki tudja az utat????
Ha GPS-be írjátok, akkor a Tímár utca-Lajos utca sarkát keressétek, onnan már látni. III.kerület.

Kép
Kép
Kép
ilba

kata
:(

Katica
Igen, játékok vannak, nem kell hozni semmi ilyesmit. :)

dalma
Én is pont ilyesmiket viszek. :)

Én inkább arra lettem volna még kíváncsi, hogy mikro van -e? Talán Ilba ezt Te tudod, de lehet Én már csak ott tudom meg. :) Gyerekeknek bébipapit melegíteni ebédre. De úgy emlékszem, hogy talán a Z.Gy-ben volt mikro. hmmmm......

Évi, Katica, Kri, Dalma, Ilba, (talán) Móni
Akkor holnap!!! :)

Szép estét mindenkinek!

Kép
Kép
anya1118

Jaj, bocsi :)
Ilba
Fotó. Hozzátok közel, el is felejtettem mondani, de majd akkor a talin. Amúgy itt jobb oldalt van a reklámja. :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Jó talit nektek.

Anya, délelőtt védőnő jön így nem tudunk menni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Judit, én a fényképezőt el is felejtettem volna, ha nem mondod fotó.
Mindjárt keltem a prüntyiket, és indulunk. Félek elkeveredek. :oops:

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali, szuper, hogy egyre több névhez tudok arcot is kötni. :) Gyerekek édesek voltak. :D
Jó lenne, ha még egyszer tudnánk a nyáron találkozni, esetleg egy augusztus végi dátum?

Márcsak azért is, mert nagyon ciki, de rajta maradt a gépemen a legutóbbi uszodai beállítás :oops: :oops: :oops: , így a képek olyanok lettek amilyenek. :? :oops: Bocsi, letagadom, hogy icipicikicsit konyítok hozzá ...
Lénáról és Kornélról nem is sikerült értelmes portrét csinálnom :oops: , legközelebb velük kezdek! :wink:

Párat felteszek ide, a többit meg majd az oldalunkra, de már nem tudom se a jelszót, se azt, hogy merre találom ... Anya, segítesz? :oops: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kedvencem az utolsó képen Léna. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
Majd én is teszek fel képet csak tölt a fényképező akksi :(

Mi nagyon jól éreztük magunkat :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Erika, nagyon jók a képek! :) Aha tényleg olyan mintha uszodában lennének... 8)
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket csajok, kár hogy nem tudtunk hamarabb talizni. A gyerekek egytől egyig édesek, drágák! Furcsa, hogy "ismerjük" mindegyiküket szinte születésüktől fogva, ismerjük a tulajdonságaikat, és eddig nem is láttam őket és egymást személyesen. Kár hogy a többi baba-mama nem tudott ott lenni.
Az utolsó előtti képnél (Lilla) Peti megkérdezte, ő ki? Azt hitte a Panna, de mégsem... :) Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra, nem csak külsőre, de tulajdonságaikban is, nem Évi?

A hazaút katasztrófa volt. Ezek a is dezenzorok nem akartak elaludni, csak rikácsoltak, énekeltek, reklamált (Panna). Már kiabáltam, hogy csend legyen már, és végül Győr előtt 15 perccel aludtak el. Persze Budán keveregtem még egy sort, mert nem mentem fel a Margit körúton, hanem bementem a Clark Á térig, de addig mekkora dugó volt. Katica, igazad volt, tényleg élhetetlen a belváros. Lehet van aki szereti, de baromi körülményes eljutni A pontól B-be.

Kép
Kép
dalminha

Dalma,
én fél2-re értem haza, B. elvileg ilyenkor már ébredni szokott. 1 órát próbáltam altatni, aztán már nem volt értelme, mert nem tudtam volna az oviba elmenni, ha alszik. 8kor dölt ki, addig pörgött ezerrel ő is. :shock:

Lilla és Panna elképesztő mennyire hasonlítanak, talán Lilla kicsit finomított kiadásban. :lol: :wink: Bercire nagy hatással volt, mert egyfolytában mondogatja, hogy "hinta Lilla". :D

Évi,
Te is fényképeztél? :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
Tüneményesek voltak a gyerekek, és a mamik sem okoztak csalódást! Mi szívesen megyünk augusztusban is.

Dalma sajnálom a kavarodást, képzeld nekünk meg a villamos nem járt, az első pótlóbuszra fel sem fértünk.

Erika
jól felpöröghetett Berci ha kibírta alvás nélkül. :)
Az uccsó képen Léna
:lol: :lol: mostanában állandóan így csücsörít.
19 h.kor kidölt, azóta így alszik! :shock: :lol: Kép

Kép
katica_75

Nekünk is nagyon jó volt talizni. Örülök, hogy megismertelek Titeket! :)

Most csak gyorsan mert Én is elfáradtam a nagy útban. :)

Ilba
A képek nagyon jók lettek. Elküldöd majd Nekem normál méretben?? Amit kérdezel az picassaweb. a többit priviben. :)

dalma
Sajnálom a hazautat. :( Nagyon édesek a gyerekek! :) És az a csókolom.... hááát meséltem Apának. :)

Évi
Én se vettem észre , hogy fotóztál. Kis lesifotós. :) Lillus is csuda édes!!! Tényleg hasonlítanak Pannával. :)

Katica

Remélem végül nem tévedtetek el. ;) És jól elnavigáltalak. :) Léna nem aludt hazafele?

Kép
Kép
anya1118

Katica
Egyszerre írtunk. :)
Sajnálom, hogy nem járt, nem tudtam, ne haragudj!! :( Milyen édes-deden alszik. :) Kincső meg túlpörgött és mostanáig magyarázott meg szaladgált meg játszott. :)

Kép
Kép
anya1118

Ja igen, én is kifeküdtem Dalma gyerekeitől. :)
Az a "csókolom". :shock: Főleg Pannától! :shock: :lol:
A kocsiban egyből tükörbe néztem. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok, fotoztam én is :D de már harmadszor kicsinyítem és még mindig nagy a méret :evil:
Annyirav örülök, hogy megismertelek Titeket és a gyerekeket is :lol: igazából Ilba kivételével mindenkit ilyennek képzeltem.
Ilba, Te annyira fiatalos vagy, rajtad nem láétaszik 1 gyerkőc sem, nem még kettő , és jó fej is vagy :lol:
Anya,Dalma, Katica olyan jó volt Veletek és ezt Lilla nevében is írom.

Haza mi 1/2 8-ra értünk de a Kútvölgyi miatt :cry: és már vártak ránk az ismerősök Angliából, a nagymama Spanyolországban él az unoka Londonban és holnap már utaznak is vissza.
Talis csajoknak meséltem, Finnorzságból is ma érkeztek meg az ismik 1 éves kislánnyal... nemzetközi hét van nálunk :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.07.01 13:39-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, de édes léna, olyan kis kiegyensúlyozott nyugodt kislány...nem skorpio :lol:

Enyém gyerek mostr dőlt ki 10-kor :shock: ja és elveszítettük a cumit valahol Budán :cry: 3 helyen voltunk cumit venni és nem forgalmaznak Chicco terméket, megőrülök, most van egy egy Avent cumink és mellé nagy bőgés :(

Anya, köszi a meggyet :lol:

Ilba, Berci is nagy hatással volt a csajosra, anyumnak mesélte haza úton, ja és Katica Lénát is :D

DAlma, most mutiztam én is apának a képeket és ő is csak lesett :shock: de már múltkor is csak pislogott, hogy a csajok nagy rokonságban lehetnek :D mondd meg légyszi Petinek, nagyon vagány kisfia van (tapsolós szmájli)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.06.29 22:35-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, olyan jól esett, hogy gondoltál ránk! Mi is :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.07.01 13:38-kor.
evi1969

Szép jó reggelt!

Nagyon jók a talis képek, minden gyerkőc és mami csudaszép :lol: :lol: :lol:

Sajnálom hogy nem tudtunk menni. Ha augusztusban is lesz megpróbálunk menni.

Kri

Kép
Kép
kri29

Csajok nagyon jók a képek :lol: kár hogy nem mentünk legközelebb mi is szeretnénk menni ha kicsit közelebb lesz.

000kata

Katica:édesn alszik Léna ,milyen nagylány már :lol:

Éva: az elsö kép :lol: :lol:
Nagyon édes ahogy odabujik apához :lol:

000kata

Évi, jaj de jók a te képeid is! De az a kép annyira nem jó, hogy 3x is megnézzük egymás alatt. :)
Léna amikor mi megérkeztünk 11 körül, még pörgött ezerrel, nem volt ám olyan kis nyuginyuszi! :) Cukit alig láttuk!
Berci meg a kis vagány kiscsákó mindig a nagyfiúk után sündörgött kis pelusban!
Kincső a nyugodt baba szerintem, vagy ő is fáradt volt? De azért mindig a közeledben marad, nem, Judit?
Lillában totál Pannát láttam, de azért megfontoltabb vagány... De azért ős is kimutatta kis vadmacska körmeit! Sajnos ti keveset voltatok, jó lett volna még jobban megismerkedni.
Kri, sajnálom, hogy nem jöttetek végül!
Ha Kornél nem lett volna ott, Panna biztos játszott volna a gyerekekkel, de így mindig a bátyja után ment.
Évi, igazából Kornél nem bontakozott ki teljesen, mert normál esetben meg sem áll, rohan, motorozik, felmászik mindenhová. Azt írtam, hogy ismeretlenek között kicsit feszélyezve érzi magát, amikor egy néni segíteni akart neki a mászókán, többet arra sem ment.
Csuri írt? vagy miről maradtam le?

Kép
Kép
dalminha

Kata, az nem Lilla apja, hanem a bátyja!!!! :)

Kép
Kép
dalminha

És nagyon jóképű!:) (tudom éssel nem kezdünk mondatot)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Jajjj, de jó képek!!!
Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni!
Este, amikor már totál kész voltam a csajoktól (úgy éreztem egész nap csak azt mondogattam, hogy "NEM!", " NEM SZABAD!") eszembe jutott, hogy milyen jó lett volna néhány óra kikapcsolódás!
Augusztusban tuti megyünk :wink: !

Dalma!
Csak Ilbának írtam egy sms-t, amikor nagyjából kezdődhetett a "buli" :D !

A csajok egyébként napok óta a vesztüket érzik :roll: .
Anna szinte semmit nem ért meg elsőre (másodikra, harmadikra, negyedikre :? ), folyton vitázunk, Katus meg kizárólag akkor ad hangot bármilyen jellegű érzelmének (természetesen kiabálás, sikítás formájában), amikor Julcsika éppen elaludt :roll: .
Én pedig 2 napja arra vágyok, hogy eljussak hajat mosni, meg szőrmentesíteni (tényleg, lehet jobb is, hogy nem láttatok így, mint Csubakka :wink: ).
Julcsi egyébként továbbra is a jó (jobb) üzemmódban működik :) !

Még mutassatok képeket!!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Kata, nem apuka, tesó :lol: Ilba mondta tegyek fel képet Martinról mert még Ő nem látta, de törlöm is hamarosan.

Ja és sajnálom, hogy nem jöttél Kevinnel :cry:

Dalma, igen Csuri írt SMS-t Katicának :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi
Nem Ilbának írt sms-t? :) Tényleg nagyon helyes a nagy fiad. ;) Én is sajnálom , hogy hamar elmentetek. :( Na, majd legközelebb. :) Ahaaaa, szóval Mi öregek vagyunk... :)

dalma
Igen, Kincsem a nyugis baba. :) Nem megy el mellőlem sose. :) Vagy ha igen, fél szemmel les. :) Azért "panaszkodtam" Nektek, hogy egyedül még játszani se játszik, szinte egész nap rajtam van, így bármit is nehéz csinálni, de IMÁDOM!! :)

kata
Bánhatod is, hogy nem jöttetek! Nagyon jóó volt!! :)

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Katica,
na, Léna nyomta reggelig? :)

Anya,
köszi, megkaptam a privit, talán a holnapom nyugisabb lesz, küldöm a képeket és fel is töltöm.

Évi,
jajj de aranyos vagy! Köszi! :D Azért érdekelne, hogy milyennek képzeltél? :shock: :lol: :lol:
Én Dalmát képzeltem másabbnak, illetve csak azért nem, mert a nyaralós képeket láttam, de az avatar képen nagyon más.
Martinon pihegő Lilla nagyon édes! Nagyon jóképú nagyfiad van! Csajok döglenek utána? :lol: Vezetés hogy megy neki?

Megmutattam a képeket a férjemnek, mindegyikhez fűztem annyi kommentet, hogy a neveket elmondtam. Mikor a két kis boszi :wink: Dalma ölében ül, direkt nem szóltam semmit, ő mondta magától, hogy az ikercsajok ... :D
Egyébként a szemük más, de hirtelen tök egyformák. :shock:

Csuri,
látod mekkora kavart okoztál? :lol: :lol: :wink:
Köszi szépen egyébként, felolvastam a lányoknak.
Neked meg kitartást, egyik háromgyerekes ismerősöm azt mondta, hogy aki az első 2 hónapot túléli a hárommal, az megveregetheti a vállát :D , onnan már sokkal könnyebb lesz! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

Évi
köszi a képeket, én nem haragudtam volna meg ha nem lennék rajtuk! sőőt. De a gyerekek nagyon édesek!
Panna és Lilla Dalma ölében olyanok mintha tesók lennének! Lilla Martin párosra pedig nagyon büszke lehetsz! :wink:
Léna nem nyugodt, csak ahogy Dalma írta addigra szétszaladgálta magát. Na meg 5,30 kelt az reggel, így csoda h.1-ig bírta.

Anya
dehogy haragszom, nem tudhattad!Ti megvártátok Apát?
Ja és a kullancs storynak mi lett a vége? Csak simán kivették, vagy vizsgáltak is valamit?
Kincső egy igazi kis tündér!Képzeld ma Léna emlegette Őt! :)

Dalma-Panna csókolomját én is meséltem itthon! Meg kell zabálni annyira édes ahogy mondja, vedd fel mindenképp!!

Igen az sms Ilbának jött.De mindegy is, sokat emlegettük Csurit és a három kislányt.

A mi napunk végül furán végződött tegnap. Léna éjjeli 1kor üvöltözésbe kezdett hogy: hamma, hamma! :shock: Meg kellett etetni....azt hiszem az élelmezésére több gondot kell fordítanom egy ilyen melós nap után. :oops: :) A vacsorára elfogyasztott egy pár virsli nem tartott sokáig, mégiscsak be kellett volna mennünk abba a pékségbe! :wink: :lol:

Kép
katica_75

Úgy látszik, mi már csak kismalacként tudunk létezni ... :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Egyszerre írtunk ...
Engem már az is ledöbbentett Léna kajálásával kapcsolatban, ami mennyiséget ebédig felsoroltál. :shock: Növésben van. :lol:
Kincsőbe ment tegnap kullancs?

Kép
Kép
Kép
ilba

Most arra gondoltam, hogy így még közelebb kerültetek a szívemhez! :oops: Még mindig a talin gondokodok, vagyis emlékezgetek. (jobb dolgom nincs, mi?) Csuri, azért szeretlek ám téged is! :) meg persze töbieket is!

Ilba, kis cocád van! De azt mondják a koszos gyerek a boldog gyerek. Enyémek is mindig kinnt vannak és totál koszosak lesznek estére. A szomszédasszonyom nem engedi a lányát homokozni, mert koszos lesz tőle a ruhája, szegény kislány az oviban homokozott először jóformán. :roll:

Ma Panna éjjel sokat sírt, sikított, kiabált, hogy PÁJ! Csak az ölemben volt jó neki. Arra is jó, hogy tud beszélni, hogy megbeszéltük, hogy fáj valamije, kiderült a foga, mert mondta, hogy "szám". bekentem dentinoxxal és mondta "jó".
Tegnap strandon voltunk, szólt a medencében, hogy kakiii, kivittem, a parton mondtam neki, hogy nyomja, és jött a pisi (meleg volt a víz (pisi), onnan tudom). Bevittem a wc-be, ott is mondtam nyomja a kakit, nyomta is, de nem jött. Olyan kis okos. Lecúsztam a nagycsúszdán, teljesen kétségbe volt esve, amikor leérte, csobbantam, akkor meg elkezdett zokogni a nyakamba. (Cukikám)

Ilba , asszem lecserélem az avatar képet, félrevezethet. Azon vékonyabb vagyok és barnább a hajam.

Kép
Kép
dalminha

kullancs: Tesóm mondott egy jó praktikát. A kullancs utálja a foszfor szagát. Így ha kullancs kerül belénk, egy gyufával körbe-körbe kell kenegetni a kullancs körül, és pár perc múlva kifúrja magát, akkor el lehet csípni.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Dalma!
Én is téged :lol: !!!!
Katusnak is jön valamelyik foga, mert pirosodik a feneke :? . Egyenlőre csak az elalvásnál van brühühü....
Strandért irigy-irigy! Én nem vagyok egy nagy strand-fan, de lehet, hogy idén nyáron elmegyünk valamilyen csúszdás-fröcskölős-lángosos-fagyizós helyre. Talán "ottalvósra" is vállalkozunk!!!

Ilba!
Köszi a köszöntést! :wink:
Berci nagyon cuki-koca :D !!!!

Ha ti nem mutattok több képet......, majd én :) :

Katus nem aprózza el:
Kép
Kép
Kép

Julcsi figyelget:
Kép
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katus kééééész! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Julcsinak meg ez a hajszerkezet :shock: már csatozni lehetne, pedig csak 3 hetes!

Csuri, esetleg egy Balaton? Tántán Kenese? :) :wink:
Még jövő héten ovi, aztán mi megyünk le ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Megbeszélem a (az egyetlen) férfival :D a családban, aztán mi is beszélhetünk róla :wink: . Jól hangzik egyébként!!!!
Addig jól megnézem a "vendégvárón", hogy mit írnak Keneséről....

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

ilba
Várom a képeket, néztem a másikon is, de még nem találtam. :( Majd szólj lécci, hogy ne nézegessem már hiába. :) Berci nagyon édes, babakocsi nagytakarítás. ;) és Én mit szóljak az Én lányom is maszatos szinte az összes talis képen. :D:D:D:D

katica :)
Igen, megvártuk Apát. Jó soká jött. Bementünk addig a Flóriánba nézelődni. :) csúnya bogarat kivették. Annyit mondtak, ha csúnya lesz a helye menjünk a bőrgyógyászatra, de hál istennek már alig látszik!! Lénád emlegette Kincsőt? :) De édes! És mit mondott?? Majd írd meg a címed és akkor küldök oda profi képeket.

csuri
Nagyon jók a képek, majd Én is teszek itthonit, ma készült egy pár itthon strandolós. :) Hihetetlen mennyi haja van Julcsikának!! Gyönyörű kislány!!! Katus nagyon édes, hogy hagyja, hogy copfot csinálj a hajába. Kincső egyből kiszedi, ahogy valamit beleteszek. Szerintem a csajok is komplett idiótának néztek a talin, mert a buszon a hajamba tettem Kincső csattját és magamon felejtettem. :)

dalma
Nagyon édes, okos Pannád! De jó, hogy így eltudják már mondani mi a baj!! Az orvosnál is valami vassal csinálta körbe-körbe a kezén és kijött, lehet az is foszforos vas volt.

Kép
Kép
anya1118

Annyira jófej Katus, még mindig rajta vigyorgok ... :lol:

Anya,
átküldtem. :wink: Elvileg 4 levélben ment.
A kullancsot a játszón szedtétek össze???
És most ha semmi nem jön közbe, a Picasára is töltök fel. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Közbejött. :(
Anya, tőlem nem felhasználót, hanem e-mail címet kér. :?

Kata,
tesód nem felejtettem el, hatalmas vendégsereg jön ide hétvégén, de jövő hét már nyugis, ígérem, fotózok!

Kép
Kép
Kép
ilba

Csuri, Katus egyedül pakolta fel az ékszereket, vagy azért Anna segített neki... szerintem besegített a segítőkész nővérke. Julcsi egy tünemény! Asszem neki sem lesz "hajgondja". Pont a talin beszéltük, hogy egyik csajnak sincs hajkoronája, csak pár szál. :) Nálatok ilyen gond nincs. Sikerült a csubakkátalanítás? :) Jaj annyira megértelek, hogy nincs időd magadra. Nagy öröm a gyerek, de azért előtted le a kalappal, hogy a három gyerkőccel így vagy, és foglalkozol velük! Leveszem a virtuális kalapom!
Most nagyon irigy leszel amit írok:
tegnap VOLT-on voltunk!!! Reggel 6-kor értünk haza. Egyszerűen frenetikus volt. Nézegettük a koncerteket, Peti sörözött, én boroztam, sült kolbászoztunk, járkáltunk, csodálkoztunk, jól éreztük magunkat. Haverokkal is találkoztunk. Aztán fél 9-kor kezdődött az ÁKOS koncert. Komolyan mondom, ilyen jó koncerten még nem voltam! A sűrűjében ugráltunk, üvöltöttük a dalokat, közben ismerkedtünk, jó arcok voltak körülöttünk. Szuper volt!!! 8) Utána következett a Prodigy! Akkora zúzós koncert volt, hogy hihetetlen. Itt elváltam a fiúktól, mert nem akartam, hogy totál összetapossan, hátrébb húzódtam, de ott is hatalmas élmény volt! vagy 20.000 ember ugrált egy emberként.
Persze most hulla vagyok, mert nem aludtunk csak pár órát...
Ennyi volt az élménybeszámolóm, bocs ha sokra sikeredett!

Kép
Kép
dalminha

Juj Dalma én nagyon nagyon írígy vagyok!!!! De szuper lehetett, mintha visszamentetek volna az időben 6-7 évet, mi? Nem is annyira Ákos miatt mint Prodigy miatt.A szigeten én is láttam őket 2x és ott is nagyon jók voltak.Idén kétlem h. eljutnánk. :? Viszont tegnap egy ismerősünk adott -tök véletlenül- jegyeket a Spamalotra (M.színház) annyira jó volt kicsit felnőttesdit játszani.
Panna nagyon kis okos! :) Léna is "kókolomozik". :D bár a csokit simán kimondja...

Anya
na akkor mi is mehettünk volna akár Veletek is, nézelődni még.Elküldöm privben a címem, már meg is vannak a képek? :) Léna azt mondogatta másnap h. "Kincő". :lol: Találkozhatunk majd még a nyugatinál ha van kedvetek máskor is bejönni? -az nekünk sem esik ki.Kata? A csattot láttam, gondoltam kedvet csinálsz Kincsőnek! :lol:
Én multkor a fél napomat egy kis kalapban töltöttem,mire egy tükör elé keveredve észrevettem h. rajtam maradt. :shock:

Csuri
lányok csodák!!! és mennyire jó fej és rugalmas vagy h. simán nekiindulsz nyaralni velük!!!!!

Ilba
Berci olyan kis bűbáj gyerkőc!!!!!Jól áll neki a maszat.

Kép
katica_75

Ilba
Nem a játszón szedte össze, hanem itthon. :( Valószínű a szomszéd dzsumbujból jön át, mert amióta mi itt lakunk az a telek még nem volt lekaszálva. :( Már olyan gaz van, hogy az valami fertelem. :(

email cím
2008novbabak@gmail.com

:)

dalma

Nagyszerű lehetett a koncert, legalábbis az élménybeszámolód nagyon átjött. :) De megérdemeltétek már nagyon!! Örülök, hogy jól sikerült és kikapcsolódtál Te is egy kicsit!! :) Nem is tudom, Ti nyaralni mentek majd valahova?

Kép
Kép
anya1118

Sziasztok!

Dalma!
Katus (bármilyen hihetetlen) ezt egyedül kivitelezte :roll: :) ! Tök jó ötletei vannak egyébként: ma például egy kis lavórban megfürdette az egyik babáját, majd miután végeztek, megszoptatta :) . Olyan jófej tud lenni, de aztán valamin tuti összevesznek, és akkor áll a bál.
A gáz az, hogy Anna ment kicsit vissza az "időben" és butaságokat kezd el csinálni, amitől a falnak megyek néha :? . Na de nem panaszkodni jöttem, hanem azt mondani, hogy ez NEM ÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!
Én már olyan szinten ki vagyok éhezve valami programra, zenére bármire, hogy ma azon kaptam magam, hogy a Tesco-ban fél hangosan énekeltem valami dalt, miközben az orsó tésztákat válogattam :roll: :oops: .
Ja, és igen sikerült!!!! Illatos a hajam, szőrtelen a lábam, van formája a szemöldökömnek.......

Katica!
Szerintem mostanában minden vagyok csak nem jó fej, de szükségünk lesz valami kikapcsolódásra, még ha ez nem is olyan lesz..... :)
Úgy sajnálom, hogy mi kimaradtunk ebből a jó kis élményből!!! Katus tuti emlegetné az összes lányt és fiút. A helyi udvarlót is sokáig emlegeti, ha összefutunk.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: