Erzsike most az olimpián lett ezüstérmes
csokizó kismamák
én csak a vége felé tudtam megenni, de lehet benne vmi. Rizs: kétmaroknyi fagyasztott mexikói zöldséget megfőzök egy teáskanálnyi sóval. A rizs megpirítom, beleszórok két teáskanál Delikátot, majd a zöldséget. Aztán jönnek a fűszerek (fehér bors, fekete bors, majoranna, petrezselyem, lestyán, bazsalikom, tárkony, rozmaring, oregano, metélőhagyma) és csak készre kell főzni.
Ja, teljesen véletlenül lett 10 fűszer
De Peti ezt általában így szokta enni, mert amit hozzá szoktam csinálni, azt nem mindig szereti.
Orsi,
lehet, hogy mi is találkoztunk már a dokival, de az ő neve nem szerepel a papíron, mert csak kontroll volt. Azóta ragaszkodom a doktornénihez. Ja, és a rendszer úgy működik a bejelentkezésnél, hogy megkérdezik kihez akarsz menni (jó esetben, ha nem akkor kell szólni)
Alvás
és szeretném a linket
Szoktatok járni esetleg Kistarcsára a kórház környékére? Lenne egy nagy kérésem, esetleg vmelyik este felhívlak a vezetékesen. Jerry,
aranyosak a képek.
Nekem soha nem sikerült a modemmel képet felraknom
Chello,
Noncsi édes nagyon
Gratula a 21 dekához! A topicban szereplő jogászokra gondoltam
De majd teszek fel képet fürdésnél, hogy bizonyítsak. Anita,
lehet vinni babát a METRO-ba?
Egyébként Zyrtec-et kapott. Én tavaly szedtem Claritin-t. Azt hittem csak berekedtem a Szigeten, de 2 hét után a gégész azt írta fel, és attól múlt csak el.
És én is nagyon örültem, hogy megismerhettelek
Linda,
pálinkás kenyér
Zsuzsa,
képek
Kriszta,
köszi a recepteket. Lesz elfoglaltságom a közeljövőben
Már Andriska képénél is elgondolkodtam, hogy ha nagyobb lesz honnan tudják, hogy ő van rajta. De 10 éves korig? Szöszi,
mellgyulladásra vigyázz!
Sztem a viharos képet ajánld fel némi jogdíj fejében Zsuzsa férjének
Nagyon klassz! Szilvi,
még nem tudtam megnézni a képeket
De nagyon igyekszem. Panó,
jó lehet a bébiúszás
Puszi mindenkinek
Hajni