Sziasztok!
Ircsi! de jó hogy jöttél! Szüléstörténetet én is nagyon várom és még sok sok sok képet! Meddig maradtok bent a kórházban? Köszönjük mi is a képdicséretet mindenkinek, és neked a jókívánságot! Remélem lesz még 100 év is az a boldogság együtt Tomival!
Évi! Kérdezted, kik voltak a koszorúslányok. Az én húgom és Tomi húga. A képhez odaírom, hogy melyikük melyikünk testvére.
Csillag! remélem minden rendben lesz!
Dia! Hát nem tudom, szívem szerint nem bánnám, ha készülődne Bence is, minden esélyünk megvan rá, hogy előbb jöjjön, doki is, védőnő is megmondta. Épp beszélgetek vele, hogy akkor jön, amikor csak akar, már minden szépen készen áll a fogadására, apuja, anyuja is nagyon várja. Már annyira szeretném a kezemben tartani, lehet, türelmetlen vagyok, de ahogy megláttam Katust, abban a pillanatban tudatosult bennem, hogy mi is most már bármikor szülők lehetünk, és vajon Bence hogyan nézhet ki, milyen jó lenne magamhoz ölelni...
Ma telefonálgattam, vérvételre júl. 19-re kaptam időpontot

, kórházba Anti-D Titer-re szerdára, védőnőhöz legközelebb 13-án kell menni, gyerekorvossal is beszéltem. NST-re majd 36. héten kell menni, hét elején kell telefonálni.
Csak dokim szabin van. Ez aggaszt. Remélem júl. 12-re visszaér.
Gyerekorvos sajnos nem az vállalt el, akit akartunk, mert annyira népszerű, hogy már csak veszprémieket tud vállalni, de ajánlotta a barátnőjét, olyan 40-es korosztály lehet, nagyon kedves a hangja alapján. Ő is szabadságra megy nemsoká

, így ha előbb születik Bence, sms-t kell neki írni, és ha 6 napon belül nem ér haza, akkor hívni kell a rendelőt és a helyettes doki fog kijönni. Aug. 2-án rendel újra, ha akörül születik, akkor hívni kell, megadta a mobilját.
Úgyhogy minden elintézve, amit még kellett, már csak Bencét várjuk.
Védőnő volt, beszélgettünk, mondta mi lesz a kórházban, mit vigyek, milyen tejszaporító tea kell, szerinte vigyek mellszívót is, bár a csecsemősök nem kedvelik, inkább a szoptatás előtti meleg vizes borogatás, utána hideg vizeset részesítik előnyben. Kérdezte, mindene megvan-e Bencének, mondta, hogy ő 2 napon belül jönni fog Bencét nézni, gyerekorvos 6 napon belül. Majd akkor írja fel a gyerekorvos a recepteket, mondta, hogy én anyasági támogatást fogok kapni, gyest és családi pótlékot, illetve van nálunk olyan, hogy az önkormányzat ad újszülött támogatást, ami 50-60 ezer forint körül van.
Lányok, ti mennyit fogtok adni a szülésznőnek,orvosnak? Ha nem túl indiszkrét kérdés, de nekem fogalmam sincs, mennyit illene/kellene...
Maccs! Férjem mondta is, hogy menjünk be,én féltem bemenni,bevallom. De ha még egyszer ilyen lesz, azonnal indulunk! Nekem anyum könnyen szült mindkettőnket, igaz magzatvize nem folyt el, csak fájásai voltak, de velem pl. (én vagyok az elsőszülött

), 21-kor ment a kórházba, és 22:05-kor már megvoltam.

Remélem nekem is ilyen könnyű lesz, ezt szuggerálom magamnak, és gyakorlom is a légzést, relaxációs technikákat.

Sőt Bencével is beszélgetek, hogy együtt dolgozzunk, figyelek a jelzéseire.