Boo!
ha most is szexeltek állandóan, akkor mit csináltatok volna, ha ebben a korában találkoztok?
Hát, apa akkor mégálladóbban szexelt

. Csak nem velem, hanem mindig mással

.
Én ilyentájt vettem fel először melltartót, nem pedig le

.
Hát, látod, én is irigy vagyok ezekre a lányokra részben, mert elvileg mindenük megvan, és nekem nagyon nem ilyen gyerek/kamaszkorom volt.

Nekem akkor mégse hiányzott belőle semmi! Nekik a nyaralás az 5*-os all inclusive vmelyik riviérán, nekünk Balatonalmádi volt, mert húafefemamájájéknakott vannyaralója, és dohos párnák között aludtunk, és jó volt nekünk

. Ezek a lányok pénz nélkül elsorvadnának, mi pénzfeldobással döntöttünk, hogy vagy most eszünk, vagy este iszunk

. És jó volt

. És remegtünk az örömtől, ha vki kapott egy 75-ös trabantot, mert azzal 45-tel le tudtunk menni Balcsira

. És jó volt

. És ez most olyan, mintha én is a 90-es évek elején lettem volna kamasz

. Pedig nem, csak más a világom, mint nekik

. Annak idején irigykedtem az ilyenekre, de ma már semmit nem adnék ezért! Komolyan! Több csoporttársam pontosan ilyen, ahogy leírod, és az életük nem tart semerre

. Nincs motiváció. Egyikük nemrég kapott az apjától egy zsírúj A5-ös audit. Nekem ez álmaim autója

. Erre még ki volt akadva, hogy miért ez a felszereltségű, mér nem a másik

. Tudod mi lett volna: -Jól van kislányom, akko' nincs!

.
A párkapcsolataik rendre zátonyra futnak, a munkahelyükön nem tudnak helytállni....

. Persze nem akarok általánosítani, mert biztosan vannak kivételek, és attól, hogy valaki "jó helyre születik", még lehet nagyon-nagyon értékes ember! Sőt, ez nem is az ő hibájuk, hanem a szüleiké, mert ilyennek nevelik őket!

Csak kérdés, hogy ki törhet pálcát felettük, mikor ők csak biztosítani akarját a gyerekeiknek azt, ami nekik nem adatott meg

...
Szóval azért ne ítéljünk elsőre, de igyekezzünk levonni a következtetést

. Jó, így nem akarjuk csinálni. De akkor hogy?! Mert (nem bántásból), de ti is megvettétek Zsirinek a hintalovat, a szamarat, a bébikompot....pár hónapon belül, mert "jajdejóleszneki"

. Szóval baromi nehéz, hogy hol a határ

.
A múltkor láttam egy kislányt a Tescoba, odaszaladt az anyukájához egy pici babával:
- Anyuci, ez csak 3 számjegyes, akkor megveheted nekem?
- Akkor meg, igen, ügyes vagy.
Ez pl. jó mértékadónak tűnik

.
(Ja, és azt hozzátenném, hogy ezeken a nyarakon gazdaggyerekek is voltak a társaságunkban, szóval nem a csóróság kötött mindket össze, hanem az értékek, és az élmények

. Pl. ők is kivételek.)
Bond!
Mostmérmondod?! Botondnak niiiiiiincs iiiiiiiiiisss huncut feje
Jóvanmár, direkt megnéztem, a port.hu-n sci-finek írták. És ebbe a meghatározásba nagyon konkrétan bele is esik, szóval itt is lehet a pont

!
http://hu.wikipedia.org/wiki/Sci-fi)
Hát akkor a Transformers

. Mondjuk az neked se jönne be

.
Akkor neked sci-fiből a Pillangóhatás, bár ebbe is bele tudsz kötni, az AI-mesterséges értelem, a Frequency, A kétszáz éves ember....

.
Óóóóó, megvan, és a te meghatározásodba tökéletesen beleillik: A különvélemény!!!!!!!!!!!!!!! Na, ha ezt le fogod sz@rozni, reménytelen eset vagy

.
És ezek még csak pár perc gondolkodás után

.
Cici: hát, nekem pedig domborodott felül

. Már nem

.
Ezt viszont ne nézzétek meg!
Az újságot nem is azért írtam, mert a születésem olyan nagy dolog lett volna

. Csak érdekes, hogy pont az az év...
Te is biztos felkapod a fejed, ha én találtam volna egyet 1964-ből....
Hú, de vicceske vagy ma, neked is megjött, vagy mivan?!