Én ma voltam uh-n meg az integrált teszten szét k...ták a vénámat, na de azért van:) Apa is jött uh-ra és beengedték, hát neki is harmadszorra is izgi volt sokkal jobban kivehető mint az előző kettőnél. Tegnap hajnal 4 től indulásig ment a hasam nem kicsit görcsöltem, de már hajnalban egyéb dolgom felől bekapcsoltam a gépet és olvastam, hogy jobb ha kijön, majd ha sokáig görcsöl az ember akkor kell valamit tenni. Estére megmaradok!!! A gyerekek holnaptól vasárnapig szabin hurrá persze nekik is. mamáékkal strandos buli. Nekem a munkahelyem megszűnt jun 30-al, szóval az élet nem áll meg egy percre se...
Dalmicsek
szakmai végzettségeket tekintve óvónő és gyógy testnevelő lennék ehhez képest vidékfejlesztési irodát vezetek (tem) Tegnapi nappal felfüggesztették, még jó hogy előre figyeltünk és táppénzre mentem Itt jól kerstem, ideiglenesnek jó volt 3-4 éveig, de amit igazán szeretnék az az ovi. Mire vissza megyek addigra talán lesz egy nyugdíjjads itt helyben és annak a helyére jó volna helyben van, meg minden. Ez a terv, hogy mi lesz a vége az a jövő dolga. Kis joly joker!:)
nlzs!
Igazad van a hozzá állást illetően és is erre tértem át! Változtatni nem tudok rajta akkor meg minek stresszeljem magam! De itt nehéz tartani a ritmust, mert vannak akik aztán pörögnak ezerrel, ami ismétlem magam szuper!!! na te meg a háj köhög a bolha!! Majd ha rohangálunk a futrinkák után majd lemegy
msi
ventilátor?? Hát nem rossz apa legalább örül Nagyob pocakkal majd jobban kevered a levegőt. De a pocid szépséges! Abban 100 %ig igazad van hogy minél többedik gyerkőc annál hamarabb látszik a szövetek ahogyan már egyszer kétszer kinyúltak sokkal hamarabb engednek. Nekem is De jó mert a hájas pocira most nem azt mondják, hogy hogy össze szedtem magam, hanem milyen szép Igazad van DEC 16 csak kódolás kérdése!! Gyógyuljatok neked meg c vitamin nagy adag!!
t timi
nah ugye jó itt?? Ennek örülünk Annak meg pláne, hogy jó a kedved! A drukk megy!!
irbill
Hát ez a zumba nagyon klassz, de én most nem hiszem, hogy bírnám szusszal Mihez viszonyítod a plussz kilódat? Az elképzelt vagy ideális BMI mondjuk? Sztem pedig én magam ból indulok ki vén szittyó mindenki a plussz súlyokkal van. Ma találkoztam a nőgyógyinál egy csont kollekció nő mondta, hogy gyerekeknkét minimum 30 max 40 kilót szedett fel. És ott beszélgetett velem hát tőlem jóval soványabban… Szóval nyugalom én elsőként 17 másodszorra 14( a kórházi tartózkodásunk alatt ott is maradt) et szedtem fel, és mind lement. Majd ha rohangálunk mint a bolond gomba eszünkbe sem jut. Vigyázni a szoptatáskor kell vigyázni. Cukros levek meg ilyenek. Igaz erre most is érdemes figyelni. megpróbálni lehet, de csak lightosan!!!:)
bettike
Hát kérem aki tud az tud, a mamit meg csak dicsérni!!! Megérdemli. nekünk is a legfontosabb ágy és baba kocsi kellene most sasolom, meg körbe kérdezem az ismerősöket, aki már valószínű nem vállal, hogy kinőtt kombi ágyuk nincs-e 50 ezret nem szívesen adnék ki érte azért az egy évért..
spumilla
nyufo8 A méret crl 7,17 milyen táblából hiányzom??? próbálok gyorsan írni de titeket lekörözni nehéz
monka 1
Halló kikérem magamnak én jan 7 re vagyok… a február kicsit soká lenne inkább a december De ha valakiből februári mamóca lesz, ám legyem Azért nem dolgoztam ott, mert sok sok érv szólt a mostani(volt) mellett dupla annyi fizu, annyi szabad idő amennyit szinte akartam, nem szakadtam meg a munkától, meg hát csak 3 éves szerződésem lett volna az oviban egy gyeses helyén. Így maradtam, de ami késik, nem múlik..
avrenim
Hát ez sem jó hír! Nekem a munkaügyisnél nincs tapasztalatom . De ha valakivel (egy vállalkozó)meg tudnád boltolni, hogy pl egy megbízási díjjat valamire számoljatok el, te fizeted amit utánnad kell, akkor az megnyomja a gyest. Mi ezt csináltuk volna de nem kellett. De te is nézed ha jól látom a jó oldalát, pihi… Az meg rád is fér!! Én már túl vagyok egy fősulin meg egy egyetemen is úgy hogy csak tanulni ne kelljen Az óvó a fősulim a gyógy testnevelő meg az egyetem. Hát ha már azt nézzük az első szakmám pék!!! utána számítógép kezelő, érettségi óvó, gyógy testnevelő és vezető képző. Szóval több láb az van Jah mi kicsit hasonlítunk én már táppénzen természetesen csak elméletileg. A függő ügyeket lezárom és helló itthon a katasztrófa övetetet megszüntetem amit a gyerekek csinálnak folyamatosan és én soha nem érem magam utol… Kit érdekel meg vár és senki nem csinálja meg De fősuli gondolata jÓ!!! gondoljodj rajta!
lenojo IGAZAD VAN!!! úgy, hogy sehogy sose volt még!
szonce82
igazad van én is ezzel küzdök csak nekem még munkahely az ami feltart meg itthon a gyerekek.. A hányinger majd csak múlik, bízzunk benne jobbat úgy sem tudsz
krisz 0923 én is szegeden szülök, gratula a pasikához
dr_nono
üdv újra itt!!! és mindenjót!
mindenkinek jó pihentető éjszakát igyekezni fogom ígérem a következő jelentkezéssel:)
Üdv krisztina

Muffin és a bot