A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina!

Zsozsi egyedül veszi fel a nadrágját, a zokniját és a cipőjét/szandiját. A felsők (póló, kabát), még nem mennek, belegabalyodik. Túl önálló akar lenni. Egyedül megy pisilni. Ráteszi a szűkítőt a WC-re, ráül, pisil, töröl... De azért szokta kérni, hogy segítsek. De nem tartom normálisnak, hogy egyedül kelljen öltözködniük az oviban. Ennyi idősen.

Múltkor elfelejtettem Zsozsira pelcsit adni, mikor vásárolni mentünk. Itthon bugyiban van, szól, ha pisilni kell, a kaki pelcsibe megy. És szólt, mi meg bementünk a wc-re. Még meg is nyomta azt a gombot, ami áttekeri az ülőkén azt a nejlon izét.

Viranka! Vasárnap szárazon jöttünk haza. :) (Zsozsi bugyiban ült a kocsiban, és nem pisilt be).

Gica! :lol: Zsozsi ilyenkor: Olyan kicsi vagyok, nekem ooolyan pici a lábam. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi az a gond,h. Míráért menni kell 4re és akkor legkésőbb el kell indulnunk f2kor tutira odaérjünk :( sajna kihagyjuk most :(

KépKép
viranka

Köszi, csajok, én is azt gondolom, hogy az önálló öltözés még jóval odébb van (nem én voltam ott beíratkozáskor, úgyhogy nem tudom, szó szerint mi hangzott el, majd beszoktatáskor megkérdezem).

Viranka, jó éttermezést! :-)

Kép
Kép
irina

Gica, ez a nincs lábam, ez haláli :lol:, de Zsozsika pici lába se piskóta 8)

Mesi, hát igen, Zsozsi mindig is nagyon önálló csajszi volt, nem csoda, hogy ennyi mindent tud. Ádi meg mostanában azt is játssza, hogy "pici baba vagyok", úgy kell kézbevennem, meg mászik sokáig a homokozóban. Sok nála kisebb gyereket lát most a játszótéren, ahová járunk, szerintem onnan jönnek ezek a kisbabás szerepjátékok. De hát egy kisbaba csak nem öltözik magától, pisil wc-be ugye... :lol:

Kép
Kép
irina

Itt vagyok.
Bár most éppen kinn vagyunk.

Gica, nincs ötletem :(
Rugó mindig kinn lenne, nekem már kínszenvedés a napi 5-6 óra sétálgatás, hinta stb.

Irina, nyugi, szerintem nem lesz gyerek, aki pikk-pakk felöltözne :!: Sőt, be is fognak pisilni!!!!

Rugó a gatyáját fel tudja venni, meg néha sikerül neki egy pólót :roll: Egyébként össze-vissza vesz fel mindent.
Néha odaadom neki, és mondom, hogy öltözzön, akkor kimegyünk. És figyelem az eredményt. Ma pl. felhúzta a gatyáját, de kifordítva :lol:

Jön Rugó

:arrow:

Viranka, jó étvágyat.

Kép
vindolanda

Mi kint is elvagyunk, meg bent is, Szelinek mindegy, ott van, ahol mi. :)

Egyedül öltözködés: Szeli leveszi a nadrágját, bugyiját, zokniját, cipőjét, de fel már nehezen. Pólókat pulcsikat még nem tudja.

Mennem kell... :arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina: Zsófi teljesen egyedül vetkőzik. A bugyit, nadrágot, szoknyát teljesen egyedül veszi fel (cipőt, szandált, csizmát is), zokniból amelyik nagyon szűk, ott segíteni kell, a többit egyedül, harisnyát a lábfejére kell felhúzni, onnan megy egyedül, felsőből is némelyik megy, némelyik nem. Pulcsit még nem próbálta :roll:

De ő is önálló régóta szerintem, másfél évesen egyedül evett kanállal levest, meg ilyenek.

Ő is egyedül jár WC-re, csak még annyi van pluszban, hogy nem hajlandó már a WC szűkítőt sem használni, mert ő már nagylány :roll: Szóval fellépő, feláll, levetkőzik, leül, feláll, megtöröl, felöltözik, leszáll, WC-t lehúz, fellépő át a mosdóhoz, feláll, kezet most, leszáll, megtöröl.

Örülök, hogy ilyen kis önálló, de rengeteg időt elvesz ám, hogy midnent egyeüdl csinál :)
Vendég

Ja, és irina, szerintem azért mondták, mert nyilván nekik könnyebb, ha nem kell őket öltöztetni, de ha nem tud felöltözni, nem fogják ott hagyni, tuti segítenek neki!
Vendég

Mi sem egyedül megyünk nyaralni, de mi Fruzsi keresztszüleivel és a kisfiúkkal, az azért más :wink:
Vendég

Ja igen, Fruzsi meg nagyon sokat tanul Zsófitól, ha hazaérünk, és látja, hogy Zsófi veszi le a szandálját, ő is elkezdi a sajátját kitépőzárazni, ha ráérek kivárni, le is veszi :)

Meg mióta Zsófi jár csanába, azóta ha itthon kérdezünk valamit (pl ki kér enni?), jelentkezik, és mondja, hogy én. Már Fruzsi is :lol: Elég vicces a két jelentkező gyerek itthon :lol:
Ha szólunk Fruzsinak, hogy fújja ki az orrát, odamegy a zsepihez, kivesz egyet (vagy amennyit sikerül :lol: ) beletörli az orrát (persze az egész arca taknyos lesz, de a szándék a lényeg :wink: ), és utána kidobja a kukába.

Ha valamit a szennyesre teszek, nem bele, akkor megy, és beleteszi.

Etetőszékbe, autósülésbe egyedül akar felmászni, mivel Zsófi is egyedül mászik ki-be.

Én nem is gondoltam, hogy egy nagytesó ennyire húzóerő :shock:
Vendég

Meg ha már így belejöttem, még írok Fruzsiról: fél a plüssállatoktól :shock: Fél a hintalótól :shock: :shock: Egyik nap letettem elé egy nagy kosár plüssállatot, és percekig meredten nézte, nem mert odamenni hozzájuk :roll:
Vendég

Panndi még még még!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Panndi, köszi! :-) Hát tényleg hihetetlenül ügyesek a lányaid!!!
Én megijedtem attól, mennyi mindent kellene két hónap alatt megtanítanom Ádinak. Azért a nappali szobatisztaságon lassan elkezdünk dolgozni.

Kép
Kép
irina

Mi imádunk kint lenni, Áron bogarászik állandóan, kövecskéket szed, mászik mindenre. Péterke a házikója tornyában imád lenni, mindig nézelődik. Mi járunk sokat sétálni is.

Bent P legszivesebben mesét néz, addig Áronnal könyveket lapozgatunk. Motozni is szoktam, csúszdáznak. Áron teljesen egyedül is tud :shock: Nagyon kis ügyi.

Panndi és úgy van, ahogyan irtad, elfigyel mindent P től.
És ha valamit kap az egyik, ,kell a másiknak is.

Öltözködés: vetkőzés megy, öltözés még nem annyira. Kintre most papucsa van ( Klumpa) amit egyedül tudja felhúzni, annyira teccik neki:-)

Rugó

8) 8) 8)

Heni
KépKép
heni81

Panndi!
azt se felejtsd el Zsófi állandóan mosolyog :) ma találkoztunk és végig bűvölt :) plüssállatok :shock:

Bálint nagy parája mikor adunaparton a gáton tekerünk :) folyamatosan modja lassabban,le fogunk esni. inkább golfpálya felé menjünk :)

Igen nagytesó nagyon nagy húzóerő :)
azért B. is próbálkozik levetkőzni tökéletesen tud :) néha a póló érdekesen áll akkor elkezd vísítani :) de amit dede azt Ő is :) :)

KépKép
viranka

Most csak gyors mert reggel korán kelek,megyek nst-re...

Móni! Ezerrel drukkolok Neked,Nektek holnap!
És kicsit irigy is vagyok,hogy Te már mindjárt babázol!
Kívánom,hogy gyors és könnyű szülésed legyen!Minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd!
Hogy sok tejcid legyen Pötikének!
És,hogy mihamarabb gyere és mesélj nekünk a szülésről Pötiről és mindenről!
Vigyázz nagyon Magadra és a kis jövevényre!

juba0

Jó reggelt!

Nagyon drukkolok Jubának is, Móninak is!

Mi holnap hajnalban elutazunk, nem leszek egy hétig, de Vera megígérte, hogy tájékoztat a babákról :) De remélem, Móniét még itt olvasom ;)
Vendég

Vera: Bálint és a gát :lol: Vicces dolgaik vannak ezeknek a kicsiknek :)
Ja, nem is mondtam, hogy Rugó nagyon édes a babakocsival :D

Az előbb Zsófi kinézett az ablakon, ott van egy fa, Zsófi mondta, hogy nézzétek, ott egy malomkerék :shock: Na ezt a szót sem tőlem ismeri :roll:
Vendég

Jó reggelt!
Hihetetlen, hogy bármi van, Móni ma szülni fog. Ez olyan fura. És egyben olyan jó! :) Itt lesz Pöti - aki szerintem már nagyon népszerű. 8)
És köszönjük Móninak, hogy 12 napig bent tartotta Pötit, így eléggé megnőtt a topik nézettsége. Valld be Móni, csak erre ment ki a játék. :lol:
Mint egy folytatásos sorozat. Mindig izgalomban és várakozással teli hagyott itt minket, hogy mi lesz holnap... Egy vérbeli producer. No majd felterjesztelek a Barátok közt producerének. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Drága Móni, egy kalappal kívánunk a mai naphoz. És sok-sok boldogságot a továbbiakban :!: Pöti meg szülessen meg gyorsan, gond nélkül, és derüljön ki végre, hogy hogyan is fogják hívni :P

Panndi, jó utat.
Majd írd ám meg, hová mentek, meg hozz majd képeket is :!:
Nagyon belelendültél az este.

Juba, csak ügyesen.
Ma is bevisz anyukád nst--re?

Nikolett????

Ez a bolond baba felkelt reggel hétkor :? Most meg a szoba közepén fekszik egy bögre kakaóval, nem tud mozogni.
Ma házhoz jön egy hallgatóm jegyet beírni :lol:
Négy éve egyszer vizsgáztattam is itthon, akkor a várakozókat beküldtem a kocsmába :lol:

Dóri, aztán tessék szurkolni a ghánaiaknak!!!

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Mónikám! Megy a drukk!!!+++++++++++++++++++++++++

Ujjaim :lol: : egyszerűen béna voltam, beakadt az ujjam és magam alá gyűrtem... lábamtéma régi (decemberben voltam vele először gyógypedikűrösnél :oops: ) most elkapta a grabancomat az orvos, azonnal megoperált, egyébként csak a lábam miatt nem mentem volna sebészetre :oops:
Szerencsére Robi Anyukája itt van és segít, tényleg nem tudok sokmindent csinálni... a fürdés bánt a legjobban :cry: ebben a melegben :cry:

Öltözködés: ha akarja Nolka megy neki, persze többször kényelmesebb ha én csinálom :lol:

Natinka kapott motort szülinapjára, nemsokára együtt nyomják :lol:

Rakok még pár képet:
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok lányok!

Én most eltűnök pár napra.
Sms-t sokatoknak küldök, valaki biztos ad majd hírt rólunk.
Remélem minden rendben lesz és jövőhét elején már Pöti képekkel és élménybeszámolóval jelentkezem.

Na ja Mesi :lol: csakis a nézettség miatt tartottam a pocakban a Pötit :wink: 8)
Majd megkeresem APÁT és kérek jutalékot a befolyt hirdetésösszegekből a kattintgatások után :wink: 8) :lol:

Kösd fel ma a gatyádat Mesikém, cicus nyűgös. Enni nem akar és rögtön nyávog ha valami apró kis gondja van.

Juba drága vigyázz magadra és ne hagyd magad paráztatni senki által. Zizi is hamarosan megszületik, pikk-pakk :wink:

Mindenkit puszilok és köszi, hogy mellettem voltatok az elmúlt 12 napban :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Hajrá! Gondolok Rátok! Gyors szülést kívánok, és jó egészséget Nektek! ++++++++++++++++++

Jó reggelt Mindenkinek! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Móni! Mi melletted voltunk az elmúlt három évben, és leszünk még sokáig! :D

Gréti nyűgös? :lol: Zsozsiék fél 7-kor keltek, és előtte bazi későn feküdtek le. Zsozsi 8 körül szokott kelni. No nem baj, szeretem a kihívásokat. :twisted:
Asszem most bekapok egy levél Magne B6-ot. :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

És amúgy hajrá Móni és Pöti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!
Vindo nem tűntem el csak 1000 dolgom volt.
Nem semmi, hogy ti hová mentek nyaralni.Szerintem egy ilyen nyaralást anyóssal is ki lehet bírni

Jaj Móni már mi is vártuk ezt a mai napot.
Várjuk a híreket.

Regi a kislányod egy szépség.

Jubi neked is mindjárt itt a pillanat!!

Nolka és Nati is nagyon édesek!!

Panndi jó utat.Ki fog akkor itt éjjel és hajnalban fórumozni??

Irina az én lányom imád vetkőzni.Tök meztelenre.Cipő szandált pólót egyedül húz.
De a bugyit ahogy magára húzza na az kabaré.Úgy magára csavarja , hogy utána ali bírom lehámozni róla.
talabér nikolett

Sziasztok!

Istenéltesse a tegnapi Szülinaposokat!!

Hajrá Móni és Pötibaba!!!

Anitja!
Nagyon csinik a gyerekek. :D Natasa tiszta Nolka. :D

Mennem is kell.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj,de böte vagyok! :oops:

Sok boldogságot a szülinaposoknak!

Basszus, Gegi úgy eszi a száraz kutyatápot, mint más a csokit. :shock: Nem győzöm kiszedni a szájából.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajrá Pöti :) :) :)

Mesi: Gegi és a kutyatáp :lol:
Vendég

Hajrááá Móni és Pöti baba!!!

KépKép
KépKép
fleur

MÓNIKÁM, CSODÁS SZÜLÉST KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép
Kép
irina

Panndi, Nektek nagyon jó utat!

Anitja, szegény drágám, a körmös dolgokkal akkor hasonszőrűek vagyunk... jobbulást!
Natasa és Nolka gyönyörűséges!!!

Kép
Kép
irina

Móni!
Nagyon szép szülést kívánok :) Pötibabát meg topik nevében is csókolgasd meg :)

a hideg futkároz a hátamon alig várom a csodás hírt :)

Anitja!
De a lábujjaddal/körömmel már vagy 3 éve szenvedsz nem? gyors gyógyulást,szedjed az arnicat(15 ch) és pikk-pakk helyrejösz :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2010.07.02 09:07-kor.

KépKép
viranka

Mónikám, én is csatlakozom a többiekhez. :lol: Olyan szülést kívánok Neked, amilyet szeretnél! Izgtottan várom a híreket.
dmaggie

Örömmel olvastam a termést. :lol: Csak biztosan nem tudok majd mindenre írni.

Szóval, Bercó még mindig ramatyul van, tegnap óta ab-t adok neki, tegnap du. még mindig majdnem 39 fokos láza volt. Ilyen sem volt még. Ma reggel már csak 37 fokkal ébredt. Remélem, hamarosan jobban lesz! Most elaludt, van mit bepótolnia.

Képek gyönyörűek, ünneplőknek sok boldogságot kívánok!

Barátnőmmel még mindig nem tudjuk, hogy mi is van, ma délben eldől minden, várunk egy hcg-szintet. Szegénykém, ma éjszaka indulnának Horvátországba, lehet, hogy nem mehet el, mert akár műtétre is sor kerülhet.
dmaggie

Jaj, láttam, hogy téma volt a védekezés. Az az igazság, hogy nálunk is majdnem 13 évig bevált a természetes fogamzásszabályozás. Viszont Bercó egy olyan alkalommal fogant, amikor szerintem nem eshettem volna teherbe. :lol:
Az orvosom szerint a Kedves nagyon ügyes lehet. :wink: :lol:

Egyébként meg az orvosom már évek óta mondogatja, hogy ő egy spirált ajánlana (MIrena), már csak a miómáim miatt is. Mondjuk jó sokat gondolkodtam rajta, de végül belevágtam. Mintha nem is lenne, az uh-ok alkalmával látom, hogy megvan, jó helyen van, aztán ennyi. Bár újabban aggasztanak a migrének. Az első gyerek után szedett fogamzásgátlótól rendszeresen, havonta jöttek a fejfájások, ezért hormontartalmú dolgokat nem is szedhetek. Bár a Mirenának is van egy kis kapszulája, de az helyileg adagolja nagyon minimális dózisban. De azért én attól is félek, hogy mégis emiatt jönnek mostanában a migrénjeim. Aztán arra jutottam, hogy várok még egy kicsit, aztán konzultálok az orvosommal.

Nekem ennyi tapasztalatom van a Mirenáról. Ja, és a legjobb, hogy az eddig Niagarához hasonló vérzésem alig valami. Egyelőre még több napig pötyög, de állítólag annyira le fog majd csökkenni, hogy akár nem is lesz.
dmaggie

Hajráááá Móni és Pöti baba!!!!!!!!

Kép
Kép
nektarin

Panndi, nagyon ügyes Zsófi és Fruzsi, de én a mai napig meglepődöm, hogy még nincsenek 3 évesek és ennyi mindent tudnak. Amúgy Robesz is önállóan vetkőzik, kivéve a pólóját, az atléta az megy, egyedül pisil, de ő szűkítővel szeret, kivéve ha én rakom fel a nagy wc-re, bemegy, szűkítő fel, felmászik, pisil, megráz (törlés helyett), lejön, felveszi a gatyót, lehúzza, fellépő, kézmosás, törlés:)
Egyedül eszik, jön-megy a lépcsőn.
Kristóf pedig nézi, mit csinál, remélem úgy lesz ahogy írodm, és Kristóf mindent eltanul:)

Kép
Kép
nektarin

nektarin, Robesz is nagyon ügyes :)
Kristóf rengeteget fog tőle tanulni, Fruzsi ma is hisztizett egy sort, mert nem tudott bemászni az etetőszékbe, ahova Zsófi be tud. Most épp felmászott a kanapéra, és a lámpát kapcsolgatja :lol:

Amúgy nekem is fura, hogy ilyen kicsik, és mégis milyen ügyesek és azért nagyok is... :roll:

Nekem az is fura, hogy Fruzsi megy, és a múltkor pl templomban babakocsi nélkül voltunk (felnőttnek kb öt perc séta). Igaz, baromi lassan értünk oda (20 perc volt az út), de odasétált, visszasétált, nem kellett felvenni :shock: Akkor nem volt még két hete, hogy elkezdett járni.

Na mindegy, hamar megnőnek a gyerekek, az biztos :?

Zsófi ma van utoljára csanában, aztán egy hónap szünet jön neki :lol:
Vendég

Sziasztok:-)

Móni biztosan minden rendben lesz ma és ügyes leszel:-) JAj de izgi:-)

PAnndi hová utaztok?
Ügyesek ezek a gyerekek:-)Nálunk még ami plusz, Áron nem engedi megfogni a kezét :shock: mindent egyedül akar és ha elesik csak merázza magát és megy tovább :shock: Péterke meg sir mindenért :roll: még kis karcolásért is, ő kicsit lányos.

Viszont a wcbe állva pisil 8) mint a nagyok:-) wc szükitőt mindig is utálta, bili meg már kicsi a nagy popójának :roll:

Áronnak nagyon teccik a pisilés, sokat van ő is pelus nélkül, de inkább csak kint, olyan viccesen pisil, olyan jól hátrahajol és célra tölcs 8) Péterke leguggolt, lehet mert én úgy tanitottam :oops: :oops: :oops:

Anitja szépek a gyerkőcök:-) Harmadik????

Tényleg ki tervez még itt 3. babát?

Nekünk anyagilag már nem igen férne bele

:? igy is sok :? mivel Áron rengeteget pisik, ebből kifolyólag nagyon sok pelus fogy, egy csomag egy hétig elég, az 10-12 e és még nem is evett, nem is ivott. Ruhákat nekünk nem kell venni, rengeteget kapunk, csak cipőket, de ugye az is egy vagyon. 3 pár/ gyerek egy számból.

Maggie fogamzásgátlás :D van, hogy a természet kicsit metréfál:-) de szép lett a kis tréfa terméke:-)

Mesi Magne B 6 8) nem lesz semmi gond:-) a gyerekek szeretik a társaságot :D jól ellesznek:-)

Heni
KépKép
heni81

mÓNI SMS-E
Szülőszobán vagyok.Várjuk a dokit,hogy indítson.Fájásaim vannak,5 percesek csak lehetnének erősebbek .

KépKép
viranka

Viranka, köszi a hírt, nagyon izgulunk Móniért!!! Ezek szerint magától 5 perces fájásai lettek? Hú, az nagyon jó!!!

Kép
Kép
irina

Heni, Horvátországba :)
Nálunk is Zsófi érzékenyebbb amúgy. Fruzsi is van pelenka nélkül, de érdekes módon akkor még sosem pisilt :roll: Így én nem is tudom, hogy pisil. na majd a nyaraláson megfigyelem :)

Móni, hajrá, hajrá!
Vendég

Nálunk Gréti. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie, szorítok a barátnődnek nagyon!!!

Heni, hát igen, nálunk is azért főleg (de nem kizárólag) pénzhiány lesz az oka annak, hogy nem leszünk öten (hacsak nem ikreket kapunk legközelebbre ;-)). Rengeteg néni lakik felénk (a koreloszlás olyan, hogy fiatal gyerekes családból meg öregből van nagyon sok), és ma az egyik épp azt mondta, hogy ő fiatalként nem merne gyereket vállalni a mai világba. :shock:
Amúgy tekintve, hogy egy gyerekkel úgy érzem, hogy megszakadok, már a kettő is irreális, nem? :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Huh de izgi nap! JaJ Móni nagyon sokat gondolunk rád! Olyna szülést kívánunk amilyet szeretnél, gyors, fájdalom mentes..:-). Nagyon várjuk a híreket, , nagyon kíváncsiak vagyunk Pöto nevére.

Emma is ügyesen levesz mindent, cipőt, nadrágot, dzsekit, kardigánt..felvesz, pólót is próbálja,
a bölcsiben egyedül járnak ki pisilni ott mindent egyedül csinál, de itthon szereti ha megyünk, de igyekszünk önállósítani, mert tudja egyedül itthon is..:-)

hát a szobatisztaság...tőlünk mindenki kérdez hogy hoyg állunk és ki vannak akadva hogy már több mint egy éve szobatiszta...hát ez van...és oylan furán néznek rám mintha én eröltettem volna...hát nem ő akarta csak a bugyit, gonodlom már kész is volt agyilag rá..és ment neki...:-) én örültem neki..de ez a tesó mánia...már nehéz én is akarok kistesót de hoyg ezt napjában 100x elmondja emma hogy kistesó így úgy...:-))))) ????????????????????????

ma takarítottam...ő nagyizott, most meg dolgozok kicsit...:-(

[size=24]Szülinaposoknak sok sok puszi!!!!!!!!!!!![/size]

Gréti hogy fogadta hoyg anya megy a korházba és hazahozza a kistesót???

Képek CSÚCS!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

na sikerült..ez a betümérte ááááááááááááá

Szülinaposoknak sok sok puszi!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni!
Nagyon szép szülést kívánok neked! Kívánom, hogy minél előbb karjaidban tarthasd a kis Csöppséget!

Vera!
Mit szólsz a vasárnap estéhez??? Mesi? Többiek?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Mesi!
Du nem vagyok itthon. Dobj egy sms-t légyszi, ha Móninál van valami (vagy valaki ;) ). Köszi előre is.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Szobatisztaság ügyben nálunk is csodálkoznak,Zsófi is egy éve lett szobatiszta. De Zsófi éjszakára még kap pelenkát, bár 90%-ban szárazon ébred, de most a nyaralás előtt nem akartam levenni róla, mert ott nehéz lenne az ágynemű csere, ha baleset történik. Márpedig nyilván fog.

Jaj de álmos vagyok. És jaj de várom Pötit :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: