Sziasztok!
Azta micsoda hírekre jövök!!
IRCSI és Katus Apuka!
Nagyon sok szeretettel gratulálok nektek Katus érkezéséhez! Jó egészséget a kis családnak, neked pedig gyors felépülést a szülésből! Nagyon örülök nektek én is itt pityergek a gép előtt!!
Gyönyörű méretei vannak Katusnak, akár a 38. héten született volna! Kis drága megvárta, hogy kiérjetek, kipakoljatok, megismerjétek a szülészetet, aztán hajrá! Nem is olyan makrancos ez a Katus-baba! És ami még nagyon fontos, gyönyörű kislány!
Mégegyszer sok-sok gratula!
Csillagom,
az ötelted szuper a g-n, nehogy töröld!! Csak támogatni tudom!

Vigyázz magadra!
Szilvás,
örülök, hogy jobban vagytok, Apa is javul már? Én is megfáztam, bár lázam nincs, napok óta köhögök és fáj a torkom. Pihenj most már te is, amennyit csak lehet!
Évi,
te hogy vagy? Látom eljutottál a talira, gondolom jót tett a lelkednek!
Tünde,
enyém manó is sokat csuklik, de ezzel nem igen lehet mit csinálni, csak kivárni, hogy abbahagyja. Ilyen kis mohó a babád - akárcsak az enyém

- , már nem tart soká

.
Dia,
hihetetlen milyen jól bírod a melót és a felújítást, komolyan mondom csodállak. Mondjuk mióta abbahagytam a munkát én se sokat pihiztem, de asszem, ez az időszak már nem is erről fog szólni.
Tegnap voltam dokinál az én méhszájam C3100-as, ami hozzátok képest még olyan zárt mint a beton. 14-én kell mennem megint vizsgálatra, aztán 20-án az első CTG-re. 29-én veszik le a sztreptóhoz a kenetet, meg lesz UH-m, addig semmi

. Azért olyan rossz, hogy ilyen kevés UH-m volt/van. Gondolom amúgy Olivérrel minden rendben, mert a doki szerint nagyon szép méretei vannak és a szívhangja is rendben volt.
Ilangom befejezte az ovit, én hajtom apát, hogy 2 hét múlva végre álljunk már neki a gyerekszobának, mert ha úgy jön Olivér is mint Katus, nem lesz a gyereknek ágya, semmilye....

Apa mondjuk nem aggódja szét magát, sőt nekem mondja, hogy nyugizzak, ne parázzak már....

. Irigylem a nyugodtságát....
Na megyek mert Ilangom vár, és van dolog délelőttre.
Szép napot mindenkinek vigyázzatok magatokra, pihenjetek, igyatok sokat!!! Ircsiéktől nagyon jó kedvem lett