A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Zsuzsi
Akkor azt a dumálóst velünk is megoszthatnád

Nagyon cukik a babák Csabi és természetesen amire még nem reagáltam rab Dávid :lol: és Marci is.

Napszemüveg:
Mi Lillának vettünk idén KidzBanz vagy mi...hát nem volt olcsó. De itt ott felveszi (Danin is az volt a fotósnál készült képeken) Nem is rossz ötlet lehet őt is most kellene hozzászoktatni. Bár most mindent tép le a fejéről...:?

Mangora
Ha Marci így akarja akkor hagyd, főleg ha a súlyával nincs gond. Szerintem lehet olyan, h csak 5 óránként akar enni.
Allergia :(

Zsuzsi
Zsófi és a body :lol: és hát jó epilálást, ha lehet ilyet mondani :)

Móni
Mell :(
Szerintem masszírozd ki a csomókat (esetleg fejd is ki) és forró vizes törcsivel borogasd be előtte, hogy fellazuljanak (vagy tusból folyasd rá a meleg vizet). Nekem ez bejött.

Kata
Pedig az eleje olyan jól kezdődött :? :(

bfKata
Ez a feltörés nem hangzik jól. Az esti alvásért irigyellek...:)
Hát ez a mellbe bukás sem semmi :? és a csaj mit szólt, vagy élt már át ilyet...vagy most a sohanemleszgyerekem fázisba került??

Feltűnt, hogy itt vagyok??? 45 perce alszanak a gyerekek :lol: na lesz még itt este fekete leves már látom....
Egész nap barátnőméknél udvaron voltak és totál elfáradtak. A fürdés nem semmi volt mindkettő üvöltött mint a sakál amíg be nem dugtam őket az ágyba. Az azért volt vagy fél óra....és Lilla már a lépcsőn felfelé elkezdte. De nagyon jó napunk volt.

KépKép
KépKép
fleur

Azért Dani aludt 2x míg ott voltunk...

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Mangora, várunk szeretettel Titeket szerdán! Örülnék, ha meg tudnátok minket látogatni. Priviben megírom a címet és a telefonszámomat, hogy a részleteket egyeztethessük.
Korábban is voltál allergiás?

Fleur, na, mesélj, milyen volt az éjszaka a korai elalvás után?
Ha Zsófi alszik estefelé, akkor alig lehet letenni 10-fél 11-ig utána.

Kati, Míra egy álombaba, ilyen sokat és ilyen szépen aludni @@@@
Remélem, hamar rendbe jön a kezed.
Hú, micsoda szomszéd! A bukás pedig, háát, ez van :oops:
Mellettünk egy skizofrén nő lakott, amikor ideköltöztünk, örökké kiállt a folyosóra és ordibált, mindenfélét, de már ő is meghalt.
Tényleg nagyon szép a váci Duna-part, a játazótér, a sétálórész.

Kata, szegénykém, nagyon sajnálom, hogy a szomszéd-ügyben még nincs előrelépés. 30 napja van az önkormányzatnak, hogy kimenjen. A birtokvédelem valójában nem sokat ér, nem akarlak elszomorítani. Eltiltják majd az ilyen magatartástól... De hát aki ilyen, az úgysem tartja be...
Á, pedig pályáztam az együttivásra Veletek! :( Azért egyszer összehozhatnánk valami hasonlót, mit szóltok?
Nagypapádnak nem is tudom, mit lehet ilyenkor már mondani. :cry: Nektek nagyon sok erőt kívánok!
Pedig tényleg jól indult a beszámoló a meglepetéssel,a bowlinggal...
Márk nagyon kis édes! Persze, hogy fog mászni is!

Móni, az úgy nem való, hogy ne lásd, milyen is a keljfeljancsi :-)
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... =2169Nekem is volt gyerekkoromban, meg búgócsigám is volt, azt is akarok majd venni.

Ági, Sony kamerát vettünk, semmi extra, de a célnak megfelel. Van kábel, meg minden, de még nem próbáltuk meg a letöltést.
Aztán közkívánatra hozom a videót!

Murphy: elromlott a mosógép, tegnap kint járt a szerelő. Reméljük, meg tudta csinálni. Ez majd menet közben derül ki. Ha nem, akkor vsz., újat kell vennünk, mert ezt nem éri meg megcsináltatni :evil:

Ma csajos napunk van. A Húgomnak munaszüneti napja van.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Á, nem tudom, miért nem teszi be a linket :evil:
Szóval azon az oldalon pl. találsz keljfeljancsit :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Keljfeljancsit betette! :D

Zsuzsi
Ti is lejöhettek Vácra, akkor legalább benneteket is láthatnánk!
Voltunk ott tavaly már, most ugyanabba a panzióba megyünk, mert kimaradt néhány látnivaló. Akkor még nehéz volt a lányokkal célirányosan nézelődni. Szóval kicsit már ismerjük azt a részt.

Bfkata
De jó lenne veletek is találkozni!
Lehet, hogy gonosz vagyok, de ezen a mellbebukós dolgon jót kacagtam. :lol: :oops:
Szomszéd: Mi szolgálati lakásban laktunk, körülöttünk kórházi épületek. az egyik tetején( 1 szintes volt) meztelenül mászkált az egyik doki. Úgy kellett rászólni, hogy ugyan jöjjön már le, mert kisgyerekek is vannak a környéken és egyébként is. Még ő volt felháborodva. :roll:

http://gyermekszoba.blog.hu/2008/05/20/ ... fel_jancsi ez volt a régi. :D

vick
Kép
Kép
ervick

Uramisten micsoda szomszédok :? :roll: akkor én nem panaszkodok a kicsit zsémbes öreg nénikéinkre, mert az tényleg semmi :)

Korai elalvás után Dani éjjel 1kor kelt enni, de apa megetette jó fej volt nekem csak meg kellett csinálni a kaját. Viszont Lilla a sok bedurrant szúnyogcsípés miatt 10-fél 11 ig ordított :( :evil: alig bírtam megnyugtatni. Ki is kellett hozni a nappaliba ott aludtam vele.
Úgy sikerült némileg lehiggasztani, hogy megetethette a halakat. Utána végül is nem volt vészes, csak én ébredtem meg mindig mert állandóan leköltözött a földre aludni a szivacsról :lol:
De aztán megint felkeltek egymásra 3/4 6kor :evil: lehet ez már így marad :roll:

Ma is jó napunk lesz. Délelőtt pakolászok és lehet találkozunk Katáékkal :) (bár elég összeszerveztem a dolgokat megint és hát még a gyerekek alvását is bele kell illeszteni) Lili csanában. És este meg itt alszik a bnőm kislánya. Hát lesz itt buli az már tuti :) :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Móni, az kimaradt, hogy a melledet sajnálom. Javult már a helyzet?

Vick, ha úgy alakul, tudunk találkozni :-) Örülnék neki én is. Igen, ez az igazi keljfeljancsi, köszi :-)

Fleur, zajlik Nálatok az élet, úgy látom :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Zsuzsi,

Köszii, már jobb egy kicsit a helyzet. Azt hiszem, D. megütötte vagy megrúgta, és attól lehetett. Borogattam sokat.
Köszönöm az újabb jancsi-linkeket:) a retró verzió már ismerős nekem is:)
Jópofa játék a búgócsiga is.

Kati, mit mondjak... én is irigylem Míra alvókáját:) A bukásos sztorin szintén nevettem.

Förtelmesek ezek a vetkőzős szomszédok. A doki különösen kiakasztó, valahogy azoktól azt várná az ember, hogy normálisak legyenek.

A bizarr szomszédok palettát gazdagítva: (ez egy örökzöld téma:)

A mi otthoni szomszédunk a fejébe vette, hogy az ő kertrésze kisebb. Ezt úgy kívánta orvosolni, hogy míg szüleim nyaraltak, 10 cm-vel arrébb rakta a kerítést az udvaron:D átkerült hozzá a fél porolónk, a szőlőnk, a barackfánk, a garázsajtót nem lehetett kinyitni stb. :)

Pesten meg lakott alattunk egy szegény üldözési mániás bácsi, akit 56-ban meghurcoltak. Az volt a parája, hogy mi vagyunk az ÁVÓ, és azért lakunk ott (2 lány), hogy őt zaklassuk:( többször feljelentett, hogy láncokat zörgetünk éjszaka meg ilyenek

Dávidka fél kézzel felemeli és eldobja a kisebb méretű pettyes gumilabdát. Hatalmas tenyere van.
Tuti vízilabdázó lesz
:P

Szép napot! Bocsi, hogy túltengtem.
M
monke

Nézzétek:

http://velvet.hu/poronty/2010/07/02/beb ... szagon_is/

Vick, a hajszállal még jól jártál:(
monke

Sziasztok!

Ma van az utolsó ovis napjuk a lányoknak. Aztán majd csak augustus végén mennek. Várják nagyon a szünetet, de majd 1 hét múlva meg hallgatom, hogy mikor megyünk már oviba. :)

Én vettem nekik búgócsigát, mert nekem is volt és imádtam, de rájöttem, akkor sokkal jobb móka volt. Iszonyú zajos, már eldugtam, mert az őrületbe kerget. :oops:

Móni kerítés :lol: :lol: :lol:

Fleur
Buli minden nap, ahogy olvasom. :wink:
Megyek teregetni, amíg megszárad még gyorsan a napon. :)

vick
Kép
Kép
ervick

Móni
Ez frankó! Egyébként ez is Babylove-os volt.

vick
Kép
Kép
ervick

Móni, akkor tessék Dávidot beíratni úszásra, sosem lehet elég korán elkezdeni :wink:
Ez a kerítés-áthelyezés így leírva vicces, de elképzelem, mit gondolhattak Anyukádék...

Vick, azért csak veszek én is egy búgócsigát, majd legfeljebb elrakom.

Üvegdarab a bébiételben :evil:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!!

Megérkeztünk a nyaralásból, minden okés , szuper volt majd jövök a képekkel meg a beszámolóval csak ma fáradt vagyok utazás stb.. holnaptól terasz burkolás stb.. !!!

Puszika

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Zsuzsi
Megvettem az etetőszéket, amit néztünk anno, a székre tehetőst! Nagyon szépen, stabilan áll a párnázott széken, kicsire csukható, a babakocsi alján lévő hálóba is belefér.
Szóval szuper, ezzel fogunk utazgatni, így bárhol meg tudom etetni, mert sík padon, vagy földön is tökéletesen megáll.
Természetesen nem lebeszélni akartalak a búgócsigáról, csak elmeséltem, én hogy jártam vele. :)

Mondjátok már el, hogy milyen a kúszás? Miben más, mint a mászás? Mert a lányaim csak másztak, Vince ezt nem csinálja, de valahogy mindig eléri mostmár, amit akar és sokszor máshol találok rá a szobában, mint ahová letettem, forog a saját tengelye körül körbe is hason fekve, meg forog hasról-hátra és vissza is. De egyenesen előre nem megy. Most akkor ez micsoda?

Szilvi várjuk a képeket! :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Vick, örülök, hogy tetszik a szék :-)

Kúszás: hason fekve, kicsit megemelve a felső testét, alkartámaszban a kezeit előre teszi, így húzza magát mint egy kommandós és a lábaival löki magát (a lábai nyújtva vannak alaphelyzetben)
mármint Zsófi
Mászás: négykézláb áll, karjai kinyújtva, lábai popsihoz behúzva és szépen teszi egyik kezét a másik után, egyik lábát a másik után, de a mászást te is ismered
amit Vince csinál szerintem egyik sem, de sokan csinálják :wink:

Remélem, érthető, amit írtam, szakszerűbben nem ment :oops:

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Köszi Zsuzsi!
És egy kép a székről: Kép

vick
Kép
Kép
ervick

Hali!

Katicat, sajnálom Nagyid és ezt a szomszéd dolgot :(, küldök sok drukkot! +++++++++++++++++++++++++++++

Monke, pont mostanában tapasztaltam egyszer én is ilyen piros dolgot a mellemen, kb. a fele, oldalt, közepétől lefele. Első nap fájt, én is mellgyuszira gyanakodtam, aztán másnaptól már enyhült, harmadnaptól meg már nem éreztem, nem is figyeltem mikor múlt el a pirosság. Az én gyanúm is az, hogy megütődött, nálunk ugye könnyen megy az ilyesmi, Bors éjjel pl. rajtam keresztül kúszik be az ágyunkba :? .

talikat irigylem :( nem jönnétek el ide hozzánk is? de komolyan!

A nyaralókat, nyaralásból visszatérteket és nyaralásba készülőket is irigylem.

Éjszakázás. no, az éjszakázósokat nem irigylem, sajna eme népes tábort erősítem mostanában. :(. Most éppen eléggé lelakott lettem ettől az üzemmódtól. Api tegnap megszerelte úgy a kiságyat, hogy levette az egyik hosszú oldalt, aztán hogy az ágyunk és a kiságy matraca is egyszintbe kerüljön állította be a magasságát. Így éjjel csak felhúzom a pólóm aztán cuccanhat Gréta. Kipihentebb voltam. (komolyan egyszer lefotóztatom magunkat: éjjel ugye átjön Bors, középen van a másik oldalamon meg Gréta. Emlékeztek? mikor bizonyossá vált hogy jön a második gyerek nálunk, akkor vettünk egy 180x200-as ágyat, asszem érdmes volt a befektetés...)

Éjszakázás szerintem nálunk azért van, mert már álmában is a kúszást gyakorolja. Gréta igencsak "nagykönyv" szerint produkál mindent, tényleg felismerhető az, hogy nagyobb mozgásfejlődéskor nem alszik jól. gondolhatjátok mennyira várom már, hogy menjen neki a kúszás :? .

Grétám: súlyát nem írom, nem sokkolom a csapatot és magamat se. nem hiszitek el: egyszerűen nem eszik a gyümölcsön kívül semmit, ja, persze azért szopik is, vizet bármikor bármilyen mennyiségben képes inni. Komolyan, volt olyan hogy az utcán lesúlytó pillantással illette egy HP, pedig ha tudná, hogy nálam nagyobb cirkuszt hozzátáplálásból nem csinál senki, hát nem tudom mit mondana... bár nem érdekel, csak sz.r érzés ha pofát vágnak a gyerekemre.

Igyekszem összekapni magam és visszakapcsolódni, csók Mindenkinek!

U.i.: Kankalin, Huszilvi: fotókért bocsi, holnap küldi apjuk!

Kép
Kép
friday

Sziasztok!

Csak gyors beköszönés, mert nagyon elaludtam és lassan indulunk apa elé!

A verseny nagyon jól sikerült, 2. helyezést értük el a 100 induló csapatból!!!
Itthon is minden rendben volt, a végére Robi már élvezte is, hogy Marcival volt ennyit!!!

Az ujjam javulgat, ha minden ok, akkor pénteken veszik le a ragasztó tapaszt, ami összetartja a sebet!

A kert gyönyörű lett, úgy hagytam itthon pénteken, hogy csak locsolni kellett! Még van egy pici különálló rész, amit meg kell csinálni, de ma pihizős napot tartok!!!

Puszi nektek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Mangora, gratulálok!:)
És jó pihizős napot mára, megérdemled.

Vick, nagyon jó az az etetőszék.
És imádom Vince focimezes képeit, aranyosak:)

Zsuzsi tök jól leírta a kúszást, de
Zsófiról azt hiszem van is egy kúszós link, azt érdemes megnézni:) úgy kúszott, ahogy a nagykönyvben meg van írva.

Dávid úgy ment, mint egy hadirokkant, mindig csak a jobb könyökére támaszkodott, és húzta maga után a testét.

nem is bánom, hogy átállt a mászásra, azt nem lehet asszimetrikusan. :)

Friday, nagyon irigylem az ágyat - de szükség is volt rá, úgy tűnik:)
Pofavágásokkal ne törődj- van akinek ez a lételeme, pofákat vágni másra.

Mozgásfejlődési ugrásokhoz kitartást... és drukkolok, hogy visszatérjenek a nyugisabb éjszakák.
kúszás, mászás nálunk már megvolt, most a felállás és a lépegetés a menő:( éjszaka isteni.

Tudom, hogy nyár van meg szép idő, de remélem, azért nem hal meg a fórum végleg:)

Krisztina? Mi azért szoktunk időnként hiányolni, de te olvasol még minket?

:P

Vége a délutáni szunyának,
Megyek

Szép napot, lányok
Pusz
M
monke

Sziasztok,

Én itt vagyok :-) Nem hagyjuk meghalni, ugye? :wink:
Mára felmentésem van :-) Zsófi alvásidejében besegítettem a munkahelyemre.

Mangora, még fájós kézzel is rendbe tetted a kertet? Minden elsimerésem!
A versenyhez gratulálok, nagyon ügyesek vagytok. Remélem, kicsit feltöltekeztél energiával.

Móni, köszönjük a dícséretet!
Felállás, lépegetetés nagyon cuki dolog :-)
Állásból hogy kerül vissza Dávid a földre? Milyen technikái vannak?

Friday, irigylünk a nagy ágy miatt. Beszólás :evil: Egyik füleden be, a másikon ki, OK?

Nálunk minden rendben. Pár napja Zsófi hajnalban kel, M. behozza közénk és ott durmol a kis hercegnő tovább. M. pedig szorong -állítása szerint- 10 cm helyen. :)

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Nem fog kihalni, csak nyááááááááááár van, végre :-)

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

pénteken Juditéknál voltunk, Márknak elég rossz napja volt, tiszta nyűgi volt, sajnáltam Juditot,kicsit magára vette a dolgot.
Viszont hétvégén anyuméknál voltunk és tök szuperul sikerült, semmi nyűglődés, vigyorgás egész nap és sok alvás :-)
Mindkét délutánt a medencében töltöttük, pedig a Balaton 3 km, de nem igazán vágytunk a tömegbe.
Itthon viszont megvárt a házimunka, ma egész nap mostam-vasaltam, beállítottuk a kölcsön járókát a nappíliba, egyenlőre tetszik Márknak.
Unokatesóméktól kaptunk kölcsön egy járókát, mondván sokáig úgyse használjuk majd.
Hát, Márk nem igazán mutat új mozgást a kezdetleges kúszásán kívül.
Viszont dumál ezerrel, van, hogy annyira mondja a magáét,túlharsog minket.
Mi is vettünk napszemcsit, baby banz-ot,mint Juditék(persze nem rózsaszín!) és a hétvégén fel is avattuk, egész jól tűrte magán Márk.
Megint csak magunkról írtam, ég a képem...
puszi,

K.

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Dehogy halunk ki! Csak nyár van, nekünk is mostmár itthon mindhárom gyerek. Nehéz kicsit, hogy mindenki igényét kielégítsem, mert persze mindig minen akkor kell a nagyobbaknak, amikor vagy a kicsivel van dolgom vagy épp én ennék. Meg kell szokniuk, hogy egész nap együtt vagyunk.

Mangora gratulálok a versenyhez! Remélem feltöltődtél és már alszol! :wink:

Kata
Írj magatokról, nem baj, ha másra nincs időd! Legalább tudunk rólatok.

Friday
Kit érdekel, hogy néznek emberek? Ha nem tetszik neki amit lát, hát bek.phatja! Ugyan mégis mi köze a gyerekedhez?! Mi is tudnánk másokra rosszallóan nézni, sokszor lenne miért. Ez unintelligens viselkedés, úgyhogy magát bélyegzi ezzel.
Én imádom Grétát, amennyire a képekről ismerem, egészséges, szépen fejlődő gyerek. Nem kell ennél több. Ráadásul van egy szuper anyukája és apukája! (Bátyusról ne is beszéljek!):wink:

Engem meg összeevett a szúnyog, tegnap szülinapi zsúron voltunk a barátainknál. 6 család, ebben 14 gyerek.
Szóval óriásira dagadt mára minden csípésem. Kb. 7-8 centis átmérője van egynek.
Érdekes, hogy Vincén és Ricsin egy darab sincs. Csak mi lányok szenvedünk.

No, megyek aludni, mert holnap jön anyukám meg nagymamám, és reggel kelni kell, hogy szépen kitakarítsak, rendet rakjak.
Jó éjt és puszi!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Huszilvi: Csabinak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Mangora: Nektek pedig gratulálunk!!! AZért nem semmi csaj vagy Te is! Vágott kézzel kertet rendezel, versenyezni mész, ott a nagyi is...... Hááát, ez így nekem nem hiszem, hogy menne!

Kati: Neked pedig a Lányodhoz gratulálok!!! Nagyon ügyes!!!! Ti pedig nagyon jól csináljátok a férjeddel!!!!

Vick: nálunk is rengeteg szúnyog van!!! Valami csoda folytán engem nem csípnek. Én simán ki tudok menni este is locsolni, Andrist meg megeszik.....

Petra felkelt, igyekszem majd jönni még!

J.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petra09 2010.07.06 07:36-kor.

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!

Csabinak nagyon boldog névnapot kívánunk!
Szilvi, írj majd, hogy ízlik a desszert Csabinak.

Kata, Judit, jó, hogy Ti is jöttetek!
Kata, nehogy már szégyenkezz, annak is örülünk, ha rólatok hallunk.

Szúnyogcsípések :evil:
Vick, a fiúkat azért nem eszik, mert ők biztosan nem tudnák elviselni :wink:

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Mangora, írtam Neked privit a számommal és a címemmel kapcsolatban. Örülnék, ha holnap meg tudnátok látogatni minket Marcival.
Ha "elkerülnénk" egymást itt és a privit nem kapnád meg (kiszámíthatatlan a privi :evil: ), Toldi Szilvi is tudja a számom.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt,

Csabinak boldog névnapot kívánok én is!

Köszi, hogy írtatok:)
Tudom, hogy nyár van, főleg Krisztinát akartam provokálni:)
Mármint írtad, Kriszti, amikor Reni írt neked sms-t (ha jól értettem), hogy hiányoltunk -de már egy csomószor hiányoltunk itt a fórumon...

Tényleg, Reni, hogy vagytok? Hatott a chamomilla?:)

Hú Vick, nem lehet semmi 3 gyerekkel otthon:)
Szúnyogcsípéseket sajnálom.
Van, akit jobban szeret a szúnyog, fene tudja, miért.
Nálunk csak apámat csípték, ha otthon volt.

Zsuzsi, D. elsősorban éjjel gyakorolja a lépegetést, rám támaszkodva. onnan nem nehéz lemászni. Egyébként nincs kiforrott technikája, általában elengedi és huppan.

Mikivel együtt érzek:) de 10 cm is nagy kincs, ha egyébként csend van:)
Munkához elismerésem.

Kata, Judit, mi az a bébi banz?:)
Aranyos lehet Márk, hogy beszélget, nem vettétek fel videóra? szívesen megnéznénk.

Dávid a lépcsőházban szokott örömében visítozni, ha leviszem:)

Mangora, Zsuzsi, remélem, összejön a szerdai találkozó.

Pusz
M.
monke

Jaj: látom, hogy a bébi banz az napszemüveg (először úgy olvastam, hogy az egy külön cucc). Bocsi:)
monke

Ritkán jövök, de akkor jól láthatóan! :) Bocsi!!!

Akinek van kedve Hozzánk is lehet ám jönni!

Kata: nem vettem ám magamra, csak attól tartottam, hogy esetleg meggondolod, hogy mikor jöttök legközelebb, ha Márk ilyen nyűgös nálunk.

Rólunk egy kicsit: Az elmúlt egy hét alatt Petra megbokrosodott. Felül egyedül, s azóta már fel is húzza magát állásba a kiságyban, járókába, ágy mellett.... lépegetni leginkább oldalazva sikerül neki, vagy hátrafele. Vicces, ahogy távolodik mikor fogom a kezét. A kiságyat mikor kell legalulra tenni? Már most kellene? Valószínű nálunk is elkezdődött a fogzásos mizéria.... rág mindnet, nyűgös, különösen estefelé. Éjszaka szerencsére alszik. Kopp-kopp!!!

Ágiék mentek valahova? Ő azért rendszeresen szookott jönni! Remélem minden rendben velük!

Én képtelen vagyok megjegyezni, hogy ki mikor nem lesz itthon!

Szép napot Nektek!

J.

Judit

Kép
petra09

Judit,
Igen, csodálkoztam is, hogy miért vagy ilyen nyomatékos:)))

Gratula a felüléshez meg a lépegetéshez. Tedd legalulra a kiságyat szerintem. Ha fel tud állni, onnan már nincs megállás...

Ági elutazott, azt hiszem.

Nem ismerem Márkot, de szerintem ha egy baba nyűgös, otthon még nyűgösebb. Miénk legalábbis ilyen.
Szóval megéri kimozdulni velük:)
monke

Móni: :):)

Csak, hogy emlékezetes legyek! :) Dávid nagyon édes a rácsos képen! S milyen ügyes! Ebben a topikban a fiúk rendesen kitesznek magukért! Ha van kedvetek kimozdulhattok Hozzánk is!

Valamikor jó lenne egy talit megszervezni! Elég nehéz ellenállni a csokinak! ;)

Judit

Kép
petra09

Oké, akkor szervezzünk talit!
A múltkor elmaradt a nagy tali, de gondolom Friday nem haragszik meg, ha nélküle is összehozzuk és úgyis mindig emlegetni fogjuk a csokik miatt :-)

Azt hiszem, Ágiék a héten a nagyszülőknél nyaralnak. Gondolom, hogy benéz majd, de biztosan élvezik a kényeztetést.

Judit, én sem értettem, hogy mire fel a vastag betű :lol:
Petra nagyon ügyes!
Nekünk még nem legalul van a kiságy, hanem a középső fokozaton. Lassan már teljesen le kell tenni, de egyelőre még biztonságosnak látom így is.
Kóstolgasd nyugodtan a csokit, nem számoltuk meg és nem plombáztuk a zacskót :wink: :P

Móni, Dávidka a kis éjjeli bagoly :lol:

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Épp az a baj, hogy nem plombáztátok le a zacskót! :) ;)

Judit

Kép
petra09

Jó reggelt!

Köszi a dicséreteket, nagyon jól esnek!!! Olyan jó olyantól az elismerés, aki tudja, hogy mit jelent egy majd 8 hónapos gyerek mellett ennyi mindent megcsinálni!!! Köszönöm Nektek!!!

Bocsi, most megint rohanásban vagyok, megyünk a munkahelyemre Marcival, úgyhogy visszaolvasni nincs időm :(

Zsuzsi! Ment válasz a privire! Köszi!!!

Szép napot!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Hahó Lányok!

Na én is előkerülök végre, akartam már írni, de sosem jött ki rá a lépés. Most is csak rapid-jelentkezés :)

Minden oké, most Anyósoméknál vagyunk egy pár napot, jól telik a nyaralás, délután együtt horpasztottunk hármasban a nagy ágyon :) Nekem az könnyebbség, hogy nem én vagyok nonstop Benével, Gábornak meg persze nem hiányzik a munka :lol:

Az esküvő nagyon jól sikerült, Bene is jól bírta, volt külön baba-szoba, dadussal, ott aludhatott, és ha felébredt, szólt a dadus nekünk. Mi meg végre mulattunk egy kicsit, idejét nem tudom, mikor táncoltunk utoljára.

Nálunk zajlik a fogzás, felül is duzzadt Bene ínye, nagyon megsínyli szegénykém. Az éjszakák elég tragikusak, az utóbbi időkben már képes volt óránként ébredni, szóval most megpróbáljuk egy kissé normalizálni a helyzetet, mert Gáborral már hullák vagyunk. Alakul is, de nem akarom elszólni...
Ügyesen áll, félkézzel is, le is ül egész jó eredménnyel, bútor mellett lépeget. Az "o" hang nagyon menő, szerintem azért, mert sokszor mondjuk, hogy "ott" van vmi, persze nem biztos :wink:

Mangora, grat az eredményhez, nagyon ügyesek vagytok!!! Tényleg nem semmi ennyi minden mellett ilyen szép eredményt elérni!

Friday, szemforgató HP-nak küldöm a "jókívánságaimat"... ne is foglalkozz vele, Gréta egészséges és édes kiscsaj, ez a lényeg!
Nagy ágy :lol:

Móni, Bene is imád rajtam felmászni, belszerveimet, arcomat, hajamat nem kímélve kapaszkodik fel állandóan :lol: Jó arra ébredni, hogy valaki a képedbe mászik, nem? :wink:

A héten még itt illetve a szüleimnél leszünk, de jövőhéttel újra Pesten, ha akkor lesz a tali, nagyon szívesen csatlakozunk!!! Nagyon jó lenne :wink:

CSABINAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Puszi mindenkinek, bocsánat, hogy nem nagyon reagáltam, igyekszem pótolni :oops:
Ági

KépKép
gigilina

Csabinak mi is boldog névnapot kívánunk!

Itt volt ma édesanyám meg nagymamám, vigyáztak a csemetékre, míg én a fogorvosnál szenvedtem. Lenyomatot vett, mert tömést kell csináltatni fogtechnikussal. Majdnem lehánytam. :oops: Kellemetlen volt.

Hulla vagyok. Majd egyszer reagálok is, de bocsi, most még minden gyereket fürdetnem kell meg vacsiztatni. ( Izzadós smiley)

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok !!

Csabinak Boldog Névnapot !

Itt vagyunk mi is csak még apuci itthon van szabin és csináljuk a kertet .meg holnap kész lesz terasz burkolása is már csak a fugázás van hátra ! :lol:

ÉN se tudok most reagálni semmire mert egy héttel le vagyok maradva a nyaralás miatt , de igyekszem pótolni !
ÉN is mosok -vasalok takarítok ezerrel , közben a fiúkat kiszolgálom, és M babucival is foglalkozok, fözök úgy hogy nem unatkozom ! :lol:

Tali az szupi lenne !!

Nyaralás baromi jó volt, a szálloda fullos volt, a kajáról nem is beszélve,M nagyon élvezte a pancsolást , ki se lehetett venni a vízből, Kata mi nagyon meg voltunk elégedve mindennel, tényleg jó ez az akciós oldal nem átverés! :wink: :D ! EGyedül a parkolásért meg az ifa t kellett kifizetni még pluszban ! Nem is akartunk hazajönni! 8) :D

Máténak izlik a husika, ma vettem neki köles golyót az is bejött neki ! Forgás megy ezerrel , kuszással most probálkozik, fogunk még nincs ! :lol:

KÉpzeljétek megjött nekem is :( :( még jún ba csak elfelejtettem írni :oops: ! Akinek már megjött annak az első után a többi már tök rendszeresen jött meg mint az előtt???

Na megyek pihizni mert hulla vagyok !

Jóéjt !

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

A hétvégi esküvő szuper volt, de kint volt a házzaság kötés a duna parton a vendéglő tető teraszán még a fenekem is folyt a víz stb.. izzadtunk rendesen ! De jól éreztük magunkat ! Táncoltunk apucival egy pár számot ! :lol:

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Sziasztok!

Még nem tüntem el, majd csak most fogok. Holnap megyünk nyaralni! Csak 5 nap, de várom. Gondolhatjátok, napok óta mosok vasalok, pakolok... Tele vele már a hócipőm! A nagyok is izgulnak, állandóan a nyakamra járnak és kérdezősködnek, 100x ugyanazt a kérdést és mondja és mondja és mondja.... Kivernek mindent az amúgyis szétszórt koponyámból!

Csabi! Boldog névnapot!

Mangora: nagyon-nagyon ügyi vagy! Gondoltam ám rád a hétvégén! És tök jó, hogy a kertet is sikerült félkézzel megcsinálni!
Nem is írtad, Nagyi hogy érezte magát! Tervezi esetleg még a távollétet? :lol:

Vick, szúnyogok: :twisted: Nálunk is ilyen dögök vannak, bedagad fáj és viszket egyszerre! Nehéz lehet most lekötnöd a gyerekeket! Ha meleg van, azért nem tudsz kimozdulni, ha esik azért!

Dejó, Ági, hogy ki tudtatok kapcsolódni az esküvőn! Nagyon okos dolog ez a bébiszitter fogadása egy ilyen alkalomkor! Szegény Bene és az ő fogacskái!

Friday, mi is volt a hölgy problémája??? Ha jól sejtem, a husi zavarta? Nem is értem őket! Én is ilyen kisbaba voltam. 4 kg-val születtem, mi a 70-es években azért jó súlynak számított! Anya nem tudott szoptatni, az akkori kaják meg nem voltak kiegyensúlyozónak mondhatóak. Szóval jóhúsban voltam, de mire elértem a 2 évet, átlagosra tornáztam magam! Gréti meg anyatejes baba, teljesen máshogy hasznosítják azt a husit kiskorban, mint a tápisok! De persze a HP ezt nem tudja, ítélkezni és pletykálni meg izgi lehet neki!

Szegény Miki! De vigasztalja, hogy álmai nőivel kell megosztani az ágyát!

Nemcsoda, ha Dávid visong örömében, ha kiviszed! Láttuk, milyen nyomorult sorsa van, börtöntölteléket csináltál belőle! Bizonyítékunk is van! :lol:

Petra is szépen halad! Gratulálok a mozgáskultúrájához! Bővíti a gyűjteményt, persze Anya nagy örömére! Rámol már rendesen?

Most szaladok, bocsi hogy nem tudtam többet reagálni, de olvasok általában és magamban raktározok! Telózott a ház ura, jön a melóból, én meg megálltam pihizni! Majd lesz nemulass! :D

A nyaralóknak jó nyaralást, itthonmaradóknak kevés munkát!

Kati

Kép
bfkata

Sziasztok,

Márk tegnap óta felhúzott lábakon négykézláb rúgózik, vszínűleg kúszni nem fog már, hanem mászni egyből.
Videót majd próbálok hozni a gagyogásról, nehéz elkapni, tegnap is mire nyúltam a kamerához, abbahagyta.

ToldiSzilvi, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás.Pár képet azért majd kérünk!
Esküvőn végül mit vettél fel?

Ági, jó pihenést nektek, ha már Erdély nem jött össze.Nagyon ügyi Bene.Fogzás:-(
Esküvőn örülök, hogy jót mulattatok.ilyen bébiszitteres lagziról hallottam már, nagyon nagy figyelmesség, tök jó.

BfKata, jó nyaralást nektek és érezzétek jól magatokat.Megjegyzések huss-huss.

Mangora, kezedet sajnálom és én is meghajolok előtted, ezer dolgot csinálsz egyszerre.Mostanában én eléggé nehezen veszem rá magamat bármire is, sokszor érzem, hogy nagy a ház meg a kert szinte egymagamnak a házimunka terén ugye.
Az esti és reggeli locsolást szerencsére apa csinálja, 1-1 órát vesz igénybe.

Zsuzsi, kigondolom, mikor menjünk hozzátok, gondolom neheztelsz már rám nagyon.De tényleg készülünk, hidd el.

Móni, Dávidka is hihetelenül ügyes a mozgás terén, irigyellek picit!
Igen, napszemcsi :-)

Hú, elég nagy parám volot csajok, ugye február óta rendszeresen mensizek és ugyanúgy 25-26 napra volt eddig, mint a terhesség előtt, most meg 35 napra jöt meg tegnap, már pont tesztelni akartam.
Azt az örömujjongást amit reggel apával levágtunk.

Friday, tényleg ne hallgass senkire, tudom hogy nehéz.
Hétvégén nálunk is többen dagizták Márkot, meg a beszólások, hogy ekkora gyerek, miért nem megy még, stb.Kész voltam.

Öreglány a szomszédban nagyon beindult, 7 macskája eltűnt és szerinte én vagyok a macskagyilkos K és nyárson megsütöttem és megettem a macskáit olaszos módra...
Így elolvasva viccesnek hat, de azért élőben napi 100x hallani nem olyan jó...

Aug 9-11 megyünk a Bükkfürdői wellnessre Juditékkal.Csajok, tényleg jó ez az oldal, kb minden utazás fél áron van.
www.csak1nap.hu

pusz

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, dehogy neheztelek, csak várunk :-)
Márk nagyon ügyes, beindul akkor hamarosan mászni, szerintem.
Tényleg jó az az oldal, de érdemes előtte tájékozódni az adott akcióról, mert azért nem mindig igaz :? Pl. hirdettek egy gps-t, megnéztem, hogy mennyi egyébként, 26-30 között volt, majd ők felárazták 50-re és úgy leakciózták 27-re :evil: Az utazásokat is mindig figyelem és nem mindig igaz. Szóval csak óvatosan, de tényleg ki lehet fogni jókat! A Szilviék által lefoglaltat azóta irigylem, soha többet nem volt olyan. :cry:
Mensi, éljen!
Leírva tényéeg vicces az öreglány, de egyébként elhiszem, hogy kiakasztó.

Ági, remélem, hamar kibújik az a fog! Jó pihenést a nagyszülőknél!
Nagyon figyelmes dolog a babysitter a lagzin. Örülök, hogy jól mulattatok!

Kati, Nektek jó nyaralást!

Vick, **** a fogorvosért, egy hős vagyok!

ToldiSzilvi, kitartást a munkálatokhoz, egyszer csak elkészül már és gyönyörködhettek az eredményben!

Zsófi is egyre nagyobb dumás, habu, babu, habu, babu és brüüüüüüüü, grüüüüüüü a menő. Felvenni még nekem se igazán sikerült.
Ma éjjelünk viszont borzasztó volt. 1 és 2 között ébren volt, sírdogált is. Nem tudjuk mi volt. Mondanám, hogy a foga, de nyoma sincs. Az ilyen éjjeli kelés sokkal rosszabb mint a hajnali.
Szerencse viszont, hogy egész ügyesen le tud már ülni állásból :lol:

Kata, nyugi, az embereknek sose elég ügyes, elég nagy stb. a gyerek. Amíg Zsófi kúszott, mindig kérdezték, még nem mászik, most, hogy áll, kérdezik még nem jár??? Nem, mondom, még csak 8 hónapos, de kapaszkodva oldalazva lépeget. Erre: Na jó, de ha vezeted még nem megy???? Minek erőltetni, kérdezem én? Ja, és a másik téma, miért nincs még foga? :x

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Tegnap egy kedves idős hölgy megdicsérte Dávidot a következőképpen:
"milyen édes, mekkora szeme van, kislány?"
Mondom, fiú.
"és mennyi idős a kislány?"
Én: 8 hónapos.
Erre ő: "másfél éves? Az én unokám is pont annyi és ... és ... és ..."
Nem tudom eldönteni, hogy nagyothallott vagy csak nagyon mesélni akart az unokáról":)

Kati, jó nyaralást!!!

Ági, jó hogy jelentkeztél, és pihenj minél többet!
Az éjszakai gyakori felsírásnál nincs rémesebb:( Drukkolunk, hogy
A hajnali ébrenlét tényleg jobb.
A dadusos esküvő nagyon kedves figyelmesség.

Zsuzsi, nehogy már az legyen a baj, hogy nem vezetgetsz kézen fogva egy nyolchónapos gyereket... :)
utána majd úgyis megkérdik, hogy szobatiszta-e már, jár oviba, suliba... mikor megy férjhez stb stb. :)))

Hát Kata, nekem már a mosatlan is sok néha gyerek mellett... szóval a nagy ház és a kert szép meg minden, de egyedül ellátni...
Hát le a kalappal, és ne vállald túl magad. Inkább Márkot dédelgesd:)

Szomszéd néni elég gáz, szegény.

Napszemüveges képet kérünk szépen:)

Szilvi, a kölesgolyót hogy eszi Máté?

Most direkt megkérdeztem a dokinkat erről a két ajánlott oltásról. Mármint hogy most vagy csak 2 éves korban javasolja. Azt mondta, hogy ő nem javasol semmit, ezt döntsük mi el - most több szúrás, ennyi. Viszont a betegségek is durvábbak 1 éves kor alatt. Nem mondhatja azt jó szívvel, hogy várjak - valószínűleg nem kapja el, de ha elkapja 1 éves kora előtt és esetleg belehal... akkor ne azért legyen, mert ő azt "javasolta", hogy elég később beadni. Persze ezek csak ajánlott oltások, szóval tényleg a mi dolgunk, és van rengeteg ellenérv is.

Heti körkérdésem: már mindenkinek megjött?
Nekem nem, és csináltam tesztet is, de nem. Úgy vagyok vele, hogy nem tervezem, de nem bánnám olyan nagyon, ha "becsúszna", mert azt sorsszerűnek tartanám. :-) így viszont eldönteni, hogy megint ez az egész, terhesség, szülés (5 kg+:-os baba...))) hát kell ez nekem?

Megyek kávézni, mert ma is volt éjjel négykor egy kis "banzáj" nálunk:)

Szép napot,
Pusz
M
monke

Sziasztok!

Éjjel 4-szer keltett Vince. Kétszer megetettem, egyszer vizet kapott, egyszer meg csak hagytam nyöszörögni, szerencsére visszaaludt 5 perc után.
Az ötödik kelés volt reggel 8-kor. :roll:

Móni
Nekem is még csak most jött meg. Sajnos olyan mennyiségben, mint szülés után ... se. 4-szer öltöztem át és éjjel az ágy is bánta sajnos. Sikáltam másnap, mint egy hülye.
Kíváncsi leszek, mikor lesz a következő, hogy beáll-e rendszerbe rögtön.

Zsuzsi
Beszólások :twisted: Miért nem érettségizik rögtön, nem?Elvárható ebben az életkorban.

Szilvi várjuk a nyaralós képeket!

Bfkata
Jó, hogy jöttél végre! Már hiányoltalak!

Kriszti!!!!!!!!!!! Gyere má' !!!!!!!! Anna képeket akarok! :)

Mónihoz csatlakozva megkávézok, míg mindhárom gyermekem alszik.

vick
Kép
Kép
ervick

Móni: idős hölgy :lol: :lol: :lol: :lol:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Tegnap nálunk járt Mangora és Marci. Mondanom sem kell, hogy nagyon aranyosak voltak. Íme egy pár kép:

Kép Aranyosak együtt Kép Támadás

Kép Búcsúzáskor

Móni, a figyelmedbe ajánlom a keljfeljancsit az egyik kép oldalán :-)

Na, most nézem, olyan mintha Zsófi egy kis harci kakas lenne, pedig nem is!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Móni, ez az idős néni :P Jót nevettem!
Elgondolkodtam, az lenne a legjobb valóban, ha "becsúszna" a második baba. Nem is hiszem, hogy fel tudok-e, tudnék-e vállalni egy ilyen döntést, mármint hogy mikor jöjjön stb. Pedig a terhesség és a szülés nekem nem volt nehéz (így utólag :-)), de azért az első hónapok, esték és persze mindig csinálja az ember, ha benne van, de azért vannak nehéz pillanatok...
Szóval abszoló megértelek, egyetértek stb. stb.

Nekem múlt pénteken jött meg először. Nem volt sok, szerintem kevesebb mint régen és 3 nap alatt teljesen elmúlt. Kicsit éreztem a hasamat, de nem fájt nagyon.

Món, Vick, éjjeli műsorokat sajnálom, csatlakozom a "monnyon le" táborhoz :-)

Ma éjjel is volt nálunk egy kis banzáj. Úgy sírt szegénykém, mintha a karját tépnék. Fognak nyoma sincs. Szóval nem tudom, mi lehet a baj.

Zsófuskám pár napja nagy dumás lett. Rákezdi és csak mondja-mondja, kurjongat. Nagyon édes.

Szép napot!
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Zsuzsi! Köszi a tegnapi napot! NAgyon jól éreztük magunkat mindketten!!!
Zsófi hihetetlenül drága és annyira ügyes, én csak ámultam, hogy miket tud már! De tény, hogy 1000%-os figyelmet igényel, mert hihetetlen gyorsan változtatja a helyét!!!

Szép napot!
Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Nagyon drága Zsófi és Marci:)
Zsófi tényleg elég harciasnak tűnik, Marci meg milyen sztoikus nyugalommal tűri. Imádnivalóak:)

Mangora, ha van kedved, gyere el hozzánk is egyszer!!!

A közös nagy talit is nagyon pártolom elméletben. Csak a helyszínválasztás necces, ugye:)

A keljfeljancsit inkább megnézem élőben.

Zsuzsi,
szerintem ez simán lehet fogzás, attól még, hogy nem tört át Zsófi fogacskája.
Az az érzésem, hogy időnként fáj vagy kellemetlen nekik, ahogy készülődik a fogcsíra az ínyben.

(nekem 18 évesen nőttek ki a bölcsességfogaim, azok is ilyenek voltak, nagyon kellemetlen:(

Reni,

Nagyon rég nem jöttél, minden rendben?

Szép napot mindenkinek,
Pusz
Móni
monke

Zsuzsi! Nálunk ma Marci tiszta nyafka... Szerintem nála is a fog a ludas! Neki sem tört még át, de már várom, mert ez a nyáltenger... És ma még akkor is üvöltött, mikor masszírozni próbáltam neki, azért gyanítom, hogy az lehet a ludas! De szerintem is úgy van, ahogy Móni is írja, attól hogy te nem látod, neki fájhat :(:(:(

Móni, szívesen elnézünk hozzátok is! Meg már Reninek is annyiszor ígértem :(:(:(
Csak ez olyan kellemetlen nekem, hogy mi megyünk mindenkihez és viszont meg nem tudtok jönni, mert hát ugye hozzánk autó nélkül elég bonyi :(:(:( Na, de egyszer erre is csak kitalálunk valamit!!!!

Mangora

Kép
mangora

Hi!

Köszönöm az együttérző szavakat!

Monke, nem lesz fórumhalál, jön majd az őszi esős idő :wink: . Most pl én igyekeztem jönni, de így is csak most sikerült. A héten traktorozás volt a menő, az meg 3 órával hosszabbítja meg a kintlétet :shock: .

Katicat, velünk is szokott történni ilyesmi, hogy vendégségben nincs demo üzemmódban a gyerek. Mindegy, ez van és kész. :wink:

Ervick, édi vagy :wink: !!! És Ti nem jöttök ide mihozzánk, pl. összekapcsolva egy fotómasina vásárlással??? (itt olcsóbb)

Petra, cici ügynek mi lett a vége? lemaradtam róla :oops: Felüléskor szerintem jobb lerakni a kiságyat, mert már elkezdi húzni magát és jönnek a kiesős történések.

Mangora, gratulálok!!! :D

Csabinak boldog névnapot!!!!!!!!!

Képek aranyosak naggggyon!

Szúnyogok monnnyanak le!

:( , nem értem a végére, mennem kell. Puszi.

Kép
Kép
friday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: