sziasztok!
Tejserkentő: a kórházban a védőnő nem igen hitt ebben, de az itteni védőnőnek említettem az Urtica Urenst, és mondta, hogy tényleg használ. Volt olyan kismama, akinek nemigen volt teje, és két hét alatt helyrehozta.
Erka. én 2x5 golyócskát szopogatok el naponta, de nem tudtam, hogy nem lehet előtte meg utána enni-inni. Mindenesetre van elég tejem anélkül, hogy fejnék. kb. 3 napja szinte semmit sem fejek, mert 2-max. 2,5 óránként szopizik, és nem akarom egyfolytában nyüstőlni a ciciket

elég érzékeny nekem is, melltartóbetéttől még fáj is, így én is szabadon hagyom, max. egy poló van rajtam. Mondjuk a szopis melltartó is, de olyan, mintha nem is használnám, mert állandóan le van nyitva

remélem, nem a hasamon fognak kikötni a cicik
A tegnapi nap elég húzós volt nekünk is, ha nem kézben volt, vagy cicin, sírt. Apánál viszont rögtön megnyugodott, féltem is, hogy mi lesz, ha elmegy dolgozni, de szerencsére nem volt gond. Éjszaka is csak enni kelt fel, igaz, azt 3x

11, 2, fél 5 voltak az időpontok, majd 9-ig aludt.
Erka: nagyon helyesek együtt a babócák
Noémi: milyen sokat válozott Heléna

Igazi hölgy!! Utólag is boldog névnapot neki!!
Kata: hajrá, kitartás, szorítunk!!
Judy: várjuk a születéstörténetet, meg a képet a lányokról!! A második tényleg intenzívebb, mint az első, ezt én is tapasztaltam

Viszont hamarabb helyrejött pl. a gátam, talán azért, mert gyorsabban lezavartuk, nem nyüstőltük annyit.
Olyan trutyi az idő, pedig már 3 napja nem voltunk kint, de ilyenkor hova menjek egy csepp gyerekkel??
MIndenkinek sírásmentes szép napot kívánok, finiselők, hajrá!!
Bori: mizujs nálatok? Talán már babázol is??
Pussz
Lau