Sziasztok.
Bakker egy órája csak visszaolvasok!
Pedig éppen a munkámat adom át "papíron". Készül a leltár...
Pénz... Szerintem mindenkinek nehéz manapság, kinek azért, mert kénytelen TP-ből meglenni, másnak azért, mert önerőből kell mindent csinálni, és ehhez a bankhitel gáz. 5 éve nem gondoltuk, hogy Válság lesz...

De ezt inkább hagyjuk...
Bévi. Ezaz, optimizmus. TE VAGY AZ EGYETLEN, akire a Babádnak szüksége lesz, és semmi más nem kell. Lényegtelen, mi van a falon, vagy a játékoskosárban, hogy turis vagy vadi új márkás cucc van rajta. Te leszel a biztonság, a melegség, a nyugalom és a kajcsi neki... Meglásd...

Örülök, ha ezt sikerül beprogramozni magadnak!!!
Dia, szép kis méretek, én 2700 gr-mal születtem, 49 cm-rel.

Bezzeg az ÉN gyermeke(i)m...
A 2000 az jó, az első érték a rövidülés (ennek már itt az ideje), a többi a "kinyílást" mutatja. Na, ez nekem 2110 volt 2 hete...
A lepény érettségét sztem nem tudjuk befolyásolni sajna. Az "történik"... De ha figyelik, akkor nem lehet baj... Amig táplálja a babát, addig szépen végzi a dolgát, akár 0-ás, akár III-as...
Maccs. Olyan jó, hogy itt vagy, KELL az optimizmusod!!!

Nekünk egyre kevesebb van, bár én most elvagyok. Volt egy pár napos letargiám, de már minden oké. Lehet, hogy "éreztem", hogy kiüt a baci, és azért voltam nyomi, nemtom...
Woody, ott a pont. Az, hogy szerettük volna, és ott a baba... Ez a lényeg... És minden megoldódik, biztos...
Claire. Már annyiszor akartam írni, hogy megemelem a kalapomat előtted... Ennyi gyerkőc, és ilyen szépen helyt állsz... Néha én magamban sem vagyok biztos, hogy jó "kétgyerekes" anya leszek -e (hehe, elsőbabásoknak üzenem, mindig jön újabb és újabb para!!!)
Meg hogy tudom-e majd annyira szeretni, mint az "elsőt" és tényleg a szeretet duplázódik-e, és nem csak megoszlik...
Lombikbaba... Szép nagy poci.

Az a lényeg, hogy jól vagy, és jó helyen...

Irigyellek, de a szó "jó" értelmében... Én nem vagyok ilyen bátor, de pont ezért nem sajnálom attól amit elért, aki belevág...

Makrancos Kata... MIndig mosolygok rajta...
Évi, pocakretus... Hehe...

De tök jó, hogy el tudsz menni, így a "vége-felé"... Olyan szép emlékek lesznek ezek... Én bánom, hogy Pocak-Bendével alig készült rólam fotó...

DE ÚÚÚÚGY UTÁLOM? amikor fényképeznek...
Meli, jó, hogy most már "biztos" helyen vagy...

Megnyugtató. És igenis, hagyd csak, hogy kényeztessenek, szerintem Ők is igénylik...

Az én szüleim is ilyenek voltak velem
Ilus, gratu a barátnődnek, tök "normális" méretű baba. Jó egészséget Nekik. Látom, Te is kifogod a pech szériát.... Aksi, meg metró. Brrr, még kimozdulni is gáz ilyenkor Pesten...
Bekri, a mellszívóval kapcsolatosan a szívemből szóltál. Bár én küzdöttem vele vagy 2 hónapot, de nekem nem volt mit se szaporítani, se kiszívni. Ez jutott...
Örülök, hogy Kristóf a "régi"...

Jövő héten kedden szülésfelkészítő!!! Tudod, hogy ne csak élesbe lássuk már a "terepet"...
Évi, a tali... Már nem jöhet semmi se közbe!!!!

Mondd meg Tominak, hogy finom fagyit kap, csak ne siessen...

Max ő szólhatna közbe, de ő ezek után nem fog...
LIMO, a köldökzsinór csak akkor nem tud előreesni, ha fejvégű és totál beékelődött a kobakja, Egyébként előfordulhat, ezért mondják, hogy azonnal kori. Ha Fejvégű, alkkor egy zuhany, renezkedés belefér, de a fertőzésveszély miatt ezt sem "érdemes" sokáig húzni.
Rólunk:Bende tök jól van, vasárnap körül már a "régi" volt. De az antibiót végig kell szedni, úgyhogy az még kitart a héten. Én is ugyanígy vagyok, már nem fáj, de az Augmentint nyomnom kell. A tüszők már eltűntek, de még duzzadt a mandulám. LÁzam nincs szerencsére
Férjem már keményebb dió, tegnap is 39 fok felett volt a láza. Ahogy megy ki a lázcsillapító hatása, már kúszik is fel a hője... És őt már egy hőemelkedés is ledönti a lábáról... Hát jól kikaptuk... Nekünk se a Lottó ötös jön be, hanem csak a baci...