A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Reni, köszi, megnézem, mert a Balaton mellett szeretnénk még elmenni pár napra.

Kata, szegénykém! Kitartást! A rosszabb napok után majd jobbak jönnek!Ha megnyugtat, akkor nem vagy egyedül ezzel és biztosan nem rontottad el Márkot. A háztartás meg menjen a fenébe. Márk egyszer kicsi! Engem is zavar, ha kosz vagy rendetlenség van, de be kellett látnom, hogy nem lehet mindent egyszerre.
Nagyon aranyosak a bandázós képek!

Vick, szerencsére én megúsztam fejés nélkül. Néhány nap borzasztó volt, de elhiszem, hogy muszáj fejned. Csak beáll a tejmennyiség!

Ági, de jó, hogy kijött az a fogacska is! Remélem, most már tudtok pihenni is kicsit. Sajnálom a rossz éjszakát.

A tejpép mintha nem ízlene neki annyira mint a tejbedarapép...
Nem is tudom, hogy mit csináljak. Adjak estére egy kis főzeléket? Végül is már 8 hónapos lesz a jövő héten. Úristen, ezt ahogy leírtam, elég hihetetlen!

Zsófi kb. egy hete megint kel éjjel. Néha segít a víz, néha nem. Ma éjjel pl. gátülésben ült a kiságyban, egyik lába kilógott, a másik maga alatt :roll:

Móni, ez a rács haláli! Ezt örököltétek?
Én imádom a kisvonatokat!!!

Na, megyek, leváltom a Húgomat, Zsófi vagy két órája kínlódik, nem eszik, nem alszik...

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, naggggyon édes Dávid! Megzabálom :)
Köszi, rámfér a drukk, Bogyó tényleg nem sokat hagy készülni. Ha ébren van, szabályosan kiszedi a kezemből a könyvet, ha meg alszik, ott a házimunka... szóval igyekszem valahogy belecsempészni egy-két oldal tanulnivalót legalább (most is itt ülök... :)). És hát ez a rossz-alvás is elég rosszkor jött, estére, mikorra mondjuk ő már elalszik, én is olyan hulla vagyok, hogy nincs erőm még akkor készülni. Tegnap volt egy mélypontom, de azóta már újra pozitívan szemlélem a dolgokat :)
Amúgy meg állandóan rámmászik, felkapaszkodik rajtam, komolyan, visszanőtt a köldökzsinór :D :wink:
Abszolút igazad van, én is örülök neki, hogy van még tejem, és hogy ez őt megnyugtatja, főleg éjszaka elég praktikus dolog ez.

Köszi az ajánlatot, lehet, hogy élek vele, mert ha mi nem is, a szüleim mennek augusztusban biztosan. Tavaly Székelyudvarhely környékén voltunk (Máréfalván szálltunk meg egy kedves családnál), most egy kicsit máshova szeretnének menni, és egy éjszakát Torockón töltenének. Na de majd priviben :oops: :wink: Köszi előre is :)

Kata, édesek a gyerkőcök együtt! A párodtól nem volt szép, hogy beszólt, sokszor annyira egyszerűnek gondolják a férfiak ezt a gyerekkel itthonlétet... tényleg ki kéne utalni egy apás-napot mindenkinek, mint ahogy Mangoráék csinálták :lol: Kóstoljanak csak bele a javába :wink:
Kitartást, minden rendbe jön! És tényleg ne okold Magad, ez a legrosszabb, amit tehetsz, nem vagy hibás semmiért.

Reni, lehet akkor átállok én is a Te chamomilla-módszeredre :wink: :lol:

Kész a rakott-karfiol, gyorsan eszem, míg alszik...

KépKép
gigilina

hahó,

Látom mindenkit foglalkoztat most a nyaralás... Ha esetleg tudok segíteni valamit (párom olyan cégnél van, ahol belföldi szállodák ajánlatai vannak fent neten), akkor szóljon nyugodtan, akár itt, akár priviben/sms-ben. Talán még egy kis kedvezményt is tudunk intézni :wink:

Reni, a chamomillán én is jót mosolyogtam :lol: hogy inkább te szeded

Nagyon jók a képek Friday, küldd majd el őket lécci, priviben megírom a mailcímemet. előre is köszi

Móni, nagyon édes Dávidka azon a képen :lol:

megyek Manó ébredt

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

A képek nagyon édesek!!!

Mi is megvagyunk, csak én is elég hulla vagyok!!!
Marci is elég rendszertelenül alszik napközben és éjszakánként megint kel... Néha eszik is rendesen, de van hogy nemis éhes és egyszerűen visszaaludni sem nagyon akar... Ki érti ezt...

Én meg hullára dolgoztam magam a kertben az elmúlt napokban és tegnapra úgy kitört rajtam a fáradtság, hogy jó idő ide vagy oda, én bejöttem és "pihenésképp" kitakarítottam. Ma meg egész nem nem csináltam szinte semmit, csak főztem meg előkészítettem hétvégére a kajákat, hogy ne akkor menjen az idő vele!

Marci az újfajta közlekedési módszerével már egész jól kavar a lakásban, bárhová eljut, ahova ő akar :D:D:D Ma már kétszer kiborította a kutya vizét is és boldogan pacsált benne, meg mikor evett a kutya, akkor majdnem letámadta :D:D:D

Móni, ez a rácsos elválasztó honnan van??? Én is szeretnék valami hasonlót, csak még nem tudom hol szerezzem be!

Kata, ne is törődj párod beszólásával! Ezt ő sem gondolhatja komolyan!!! Tényleg jó ötlet, hogy hagyd őket otthon kettesben! Utána majd értékelni fogja, amit csinálsz!!! Ezek a pasik néha komolyan azt hiszik, hogy ez a gyereknevelés egy sétagalopp!!!

Zsuzsi, sajnálom a tejcsit, de lehet a mensi miatt van. Nekem sajna akkor kezdett rohamosan csökkenni az amúgy sem sok mennyiség, mikor először megjött... :( Ezzel nem akarlak elkeseríteni! Remélem nálad nem így lesz!!!

Nyaralóknak jó utat meg jó pihenést!!! Ki is megy most??? Judit és T.Szilvi?

Ági, mit tanulsz???
Én is készülök egy városismereti versenyre, jövő hétvégén lesz a versen, Győrben! Ezért is voltunk a múlt héten a kollégákkal, felmértük a terepet! De ez szerintem annyira nem komoly, mint a tied... HAjrá! Ismerős, hogy Bogyó kiveszi a kezedből, Marci is már "átnyálazta, meg átrágta" magát az én könyvemen! És már megismeri messziről, ha előveszem egyből rástartol :D:D:D

Nyaralást mi még nem tudjuk hogy lesz, a mikor az adott, mert apa már kikérte a szabiját két hétre!

Nem tudom hogy leszek gép előtt a hétvégén, de drukkoljatok, hogy ne essen az eső, mert hétfőn hoznák a földet és ha esik nem tudják, mert ázott földet nem adnak ki! Na meg kell még dolgozni is, mert most hogy nincs erőm apára marad hétvégén a hátralévő dolog.... Jaj, már annyira várom, hogy végre füvet lássak :D:D:D
Közben megrendeltünk egy kerti szaletlit is, annyira szép lesz minden, de hogy mikor???? Nem akarok esőt!!!!
ESŐ MONDJON LE!!!!!!!!

Bocsi, ha valamire/valakinek nem ragáltam, nem szándékos, csak kicsit hulla vagyok! Ma délután el-elbóbiskoltam, amíg Marci játszott mellettem a szőnyegen... :oops: :oops: :oops:

Jó hétvégét mindenkinek!!!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Felteszek még pár képet pihenés gyanánt :D

Ilyet valakinek a babája csinál? Marci az utóbbi 2-3 napban nem is négykézláb áll, hanem ilyen háztetős állásban :D:D:D

Kép Háztető

Kép Könyvrágás

Kép Akcióban

Mangora

Kép
mangora

sziasztok

csak gyors bejelentkezés...

visszaolvasni sajna nem volt időm... :oops: :oops:

Gréta egy kis ördigfióka. Mindenhol feláll,és már annyira bátor,hogy akár fél kézzel is felkapaszkodik,mert a másik kezében persze nagyon fontos játékok sorakoznak... :lol: Nem győzök szaladni utána,mert szökik is....

szóval ki vagyok purcanva.

ja,meg valszeg fogzik is a drága,mert 4. napja nem igazán hajlandó a kanalas ételt elfogadni. Már a sírba tesz... :? én meg csak erőltetem,aminek sírás a vége mindkét részről...

köszönöm,annak aki szavazott,kérlek ismételjétek meg minden nap!!!

Na,egyetlen 1 virágom van a földön,most még azt is magára borította... :twisted: :twisted:

Mennem kell.....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!
Bocsánat, hogy kéretlenül betörök ide, de remélem, hogy lesz, akinek segítség lesz.
Angol (alig) használt ruháim vannak nagyon nagyon olcsón. Márkák Next, George, MarksandSpencer, Mothercare, Ladybird és hasonlók.
Az árak kb: body 100-200ft, rugi 200-300ft, póló 100-200ft, rövidnadrág 100-200ft, kocsikabát 200-300ft, nadrágocska 100-400ft
Érdemes körülnézni! A képek alatt ott a konkrét ár, állapot és márka is. Nagyrészt néhányszor mosott, egy gyerek által hordott dolgokról van szó.

http://picasaweb.google.com/gabikikocs

Ha tetszik valami, írj privit vagy e-mailt a gabikikocs kukac gmail pont com e-mail címre.
Köszönöm!

kikocska

Köszi Móni, tesód biztosan klassz helyeket ismer, ha aktuális lesz, írok.
Dávidka nagyon édi! Ha egyszer beindult, akkor már meg sem áll. Rövidesen szerintem azt halljuk, hogy már lépegetnek a babák. Mikor is indult be ennyire? Ha Zsófitól látta, akkor mi is szeretnénk meglátogatni :wink:

Szilvi, neked is nagyon köszi a felajánlást, lehet, hogy majd aktuális lesz valamikor :) Reméljük hamarosan :wink:

Marci egy tünemény, látszik mennyire dolgozik :) Majd megnézem a jógakönyvben, minek nevezik ezt a figurát :) A következő nála a kézenállás lesz? vagy rögtön kézenátfordulás? Nagyon ügyi vagy, hogy így csinálod a kertet is mellette. Írd már le légyszi, hogy hogyan? Ő olyankor hol van? Mit csinál? Gyűjtöm a praktikákat...

Csajok, légyszi adjatok ötleteket házassági évfordulóra. Valami meglepit szeretnék Apának. Valami rövid kis progit szeretnék kettesben, ami élmény és emlékezetes marad. Azért rövid, hogy két szopi között kivitelezhető legyen.
Egy ötletem van, 8) hogy egy nagy ballon szálljon le a ház előtti focipályán, vegyen fel minket, és vigyen el egy órás útra, aztán vissza ház elé. Ehhez a progihoz szponzort keresek :wink: , de még nem jelentkezett :wink: Úgyhogy sajna marad valami alacsonyabb költségvetésű...

Edina, neked sem egyszerű. Hova szökik Gréti?

Ági, igazad van az Apás nappal, de amíg szopizik, addig kivitelezhetetlen. No majd azután!
Én azt csináltam egyszer, miután beszólt Apa, hogy pakolási mániám van, hogy mikor itthon volt egy hétköznap, egy napig nem pakoltam semmit, csak épp a szemetet dobtam ki. Hát, ne tudjátok meg, estére mi volt! Akkor látta be, a pakolás nem hobbi, hanem létszükséglet.

Zsuzsi, klassz, hogy a húgod így besegít :) gondolom Zsófi jól ismeri már. Mi újság tejcsi fronton?

Friday, nekünk is ígértél csodafotókat az új masinával :lol: Milyen géped van? Én Nikont szeretnék majd egyszer....
34372

Sziasztok,

Szilvi, köszi a felajánlást, gondolok majd rá, ha esetleg aktuális lesz.

MAngora, nagyon aranyos MArci :-) Kis csibész. Volt ilyen háztető nálunk is korábban. Jópofa ez a városismereti verseny. Volt már ilyen máskor is? Hogy zajlik? Jól tetted, hogy beneveztél.
Nekünk is adott a két hét szabadság ideje már.

Reni, a Mandala Day Spaban esetleg egy páros masszázs? Az megjárható két szoptatás között.

A tejcsit nem tudom, gondolom, hogy van, de nagyon picik a melleim és puhák, este, éjjel és reggel is evett belőle. Most viszont úgy vagyok, mint Edina, Zsófi két napja visít, ha meglátja a kanalat és aztán nálunk is sírunk mindketten. Tegnap még a Húgomtól elfogadta a kanalat, ma már tőle se igazán. A fél kézzel felállás nálunk is megy, én meg állok lesben, nehogy nagyot essen.

Na, mennem kell.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!

Nem olvastam vissza csak a képeket néztem meg,hát nagyon ügyesek és gyönyörűek a babák.
Anna is ezeket csinálja.

Reni,köszi az érdeklődést:)jól esett.

Nincs semmi gond,csak anyukámék voltunk nyaralni ebben a borzasztó időben,amikor meg felnéztem nem volt kedvem írni :oops:

4 fogacskája van Annának,nem vészes de azért érezni hogy mikor tör át.Szépen ül,mászik,négykézlábra áll "háztetőállásba" :D
Kapott mamától egy bébikompot,nem akartam de kipróbáltuk a barátnőméknél és nagyon tetszett neki:)ennyit arról hogy én mit szeretnék :D

Éppen most rendeztem át a szobáját,felszámoltam a pelenkázó asztalt,ugyan is már képtelen vagyok ott pelenkázni,forog össze vissza és nem áll ám meg!Ez akkor a legjobb mikor kakis a popsi:)

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Mangora,
Marcinál az a pozíció szerintem olyan, mint amikor a rövidtávfutók rajtolnak:) szóval ha nekiindul, bajban leszel:) Nagyon cuki és
isteni az a sapi rajta:)

A rácsot az előző tulaj hagyta ránk, de nagyon hasonlít ezekre, szerintem ilyesmi:
http://www.store24.hu/bababiztonsag/ter ... s_babaracs

Helytörténeti verseny és kertrendezés, baba mellett, gratula.!
Hát, egyre inkább az az érzésem, hogy neked minimum négy kezed van - de ezek szerint két fejed is?

:lol:

Reni,
Látatlanban beleszerettem ebbe a Szt. Orbán szállodába:-) csak ez túl exkluzív ahhoz, hogy ott ne tudjunk aludni-pihenni Dávidkától. :)
Megint rájött az intenzív mozgásfejlődés, lépegetni próbál, azt hiszem. Sajnos főleg éjjel gyakorol, és közben a fejemre támaszkodik:)))

Zsuzsihoz csatlakozva, a masszázs jó ötletnek tűnik.

Kriszti,
Jó, hogy jöttél.:) hiányoltunk, hozz képeket!

További jó hétvégét,
Pussz
M
monke

Sziasztok,
Na én mostanában minden nap vállalok még + gyerkőcöt. Furi, de így több időm van, úgy látszik, hogy jobban felpörgök.

Kriszti, a többiek is hiányoltak már, aztán többször eszembe jutott, hogy megvolt a telószámod...:) szóval, jó, hogy jelentkeztél. Ha van kedved, szívesen látnánk fotókat. Valami új ruhaköltemény?

Móni, igen, jó hely Nagyírtáspuszta, de igazad van, mi akkor voltunk, mikor Blani már 2,5 éves volt, akkor is többen. Tesómék és Anyu is, így felváltva tudtunk menni a wellnessbe is.
Dávidka haláli, én már nem is szólok semmit, Bibi legalább csak szopizni akar éjjel :)

Zsuzsi, félkézzel felállás...nem semmi. Zsófi mindig produkál valami újdonságot. Sajnálom ezt a nemevés dolgot. Pontosan tudom, hogy milyen...:( Remélem, hogy hamar átvészeljük. Fogalmam sincs, hogy mi lehet, arra tippelek, hogy valami nem ízlett...
34372

Sziasztok,

Visszatértünk a hétköznapokba. Mindenütt jó, de a legjobb otthon :-)

Úgy tűnik, Zsófi is sikeresen visszaáll arra, hogy csak engem lehet ugráltatni, enni is szépen evett eddig. Most alszik. Murphy, hess-hess!
A lakás romokban, este, ha M. hazajön, nekiesek a nagyjának. Olyan kosz van, hogy lassan kikel valami a szőnyegből :oops:

Reni, szorítok, hogy Bibi is szépen egyen! Nem adtam Zsófinak semmi újdonságot, nem értem, mire fel volt a visítás.
Nekem is tetszik a Nagyirtáspuszta, de talán majd később egyszer, ha ki is tudjuk használni a lehetőségeket.
Hogy állsz a szervezéssel? Mikor lesz a nagy nap?
Dávidka a mászást nem Zsófitól tanulta, Zsófi akkor még nem nagyon tudott, amikor találkoztunk, de már tud, így lehet, hogy tud valamit mutatni Bibinek :-)

Ági, sajnálom a rossz éjszakákat, remélem, most egy kis szusszanáshoz juttok. Hogy van Bene?

Mangora, Marci is nagyon kis huncut :-)

Móni, Dávidka haláli lehet :-) Persze, ezeket éjjel kell csinálni, csakis :-))))

Enikő, Annát én is akartam kérdezni.

Krisztina, gyere azért, ha tudsz! Örülök, hogy rendben veletek minden.

Na, megyek, pakolászok egy kicsit csendben.

Ja, velünk szemben átépítenek egy óriási parkolót. Remeg az egész ház :evil: :roll:

Szép napot!
Végre megint itt a jó idő!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

Tegnap mértük a Csabit, még mindig 6520 gramm. Tegnap este összeadtam a heti méréseket, és máj 30-tól jun. 27-ig, vagyis kb 1 hónap alatt sikerült 60 grammot híznia :cry: ami nagyon kevés. Pedig eszik, reggeli szopi+tápszer, ebédre egy üveg főzelék, uzsira még gyümölcs 1 üveggel, és este megint szopi+tápszer. Nem értem. Amúgy meg ha tömöm, vagy nem ízlik neki a kaja, egyszerűen kihányja :cry: Kezdek aggódni... Holnap jön a dokinéni, majd megkérdezem, mit javasol.
De mellette jókedvű, dumálgat, most éppen a "kommandós-kúszást" gyakorolja :lol:

Zsuzsi, biztos gyorsan visszaáll Zsófi az otthoni napirendre. Mindig mondom itthon, hogy bezzeg a Zsófi már mászik, meg feláll, úgyhogy hajrá kisfiam!!!

Móni, hááát, nem irigyellek, de azért biztos aranyos Dávidka, ahogy próbálkozik.

Ja, most olvasok egy könyvet: Allan és Barbara Pease írta, a címe: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? Nagyon jó. Abban van benne ez a (félig) vicc: " Miért vándorolt Mózes negyven napig a sivatagban? Mert nem volt hajlandó megkérdezni, merre menjen." :lol:
Ez a könyv egyfajta hétköznapi pszichológia, de nagyon jól, meg humorosan leírva.

Mangora, tök jók a képek, nagyon édes rajtuk Marci. Az a háztető állás különösen tetszik :D

na, megyek, megnézem a Manót.

puszi

Szilvi
huszilvia

Friday, megkaptad a privit?
huszilvia

Szilvi
Esetleg ha naponta többször adsz neki inkább kevesebbet? Hátha jobban feldolgozná a kis szervezete. Ahogy számolom, ez csak nepi 4 evés. Ehet nyugodtan 5-6 - szor is.kínálgasd meg, hátha közben is eszik.
Vince sem jelzi, csak ha már nagyon éhes. De ha hamarabb adok enni, akkor is eszik. Szóval lehet, hogy ha nem látod éhesnek akkor is enne. Próbáld ki, hátha bejön!

Zsuzsi
Örülök, hogy visszarázódtatok. :wink:

Vettem két Ranschburg könyvet. Az egyiket elkezdtem, ami az óvodáskorra ad válaszokat. Sok érdekes dolog van benne. Sok mindent kezdek érteni, amit eddig nem.

Annyira cuki Dávid a rács mögött. :lol:

Kriszti
Hiányoltalak már én is! Képeket kérünk szépen! Evés?

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, ezer a dolgom...
Tegnap meghozták a földet végre, így tudnánk haladni, igenám, de úgy elvágtam tegnap délelőtt az ujjam, hogy a sebészeten kötöttünk ki, még szerencse, hogy itt volt egy barátnőm, ő elkötözte és levitt minket a sebészetre Marcival... Nem részletezem, hogy mit alkottam, mert tiszta vészhelyzet, béna voltam sajna a turmixgép pucolásánál... csak magamnak köszönhetem... Így a kerttel nem tudok majd olyan ütemben haladni, ahogy kellene, mert fél kézzel nem minden megy :S

Ja, hogy hogy csinálok egyszerre ennyi mindent?? Néha én sem tudom :D:D:D Mikor a kertben vagyok az vagy olyankor van, ha Marci alszik vagy kiviszem magammal a pihiszékbe és játszadozik kint.... én meg félpercenként rohanok a kert másik végéből, hogy odaadjam a játékát vagy hogy megnyugtassam, mert elkezdte, hogy ha nem lát sokszor sír... :S

Városismereti verseny milyen? Nehéz elmondani. De két fősek a csapatok, és kb úgy zajlik, hogy kapunk a rajtban menetutasítást, ami általában úgy visze előre az útvonalon, ha megfejted a kérdést, különböző pecsételő helyeket kell így megtalálni sorban az út folyamán és még totók is szoktak közben lenni. Ált három órás a verseny, kéb 80-100 csapat indul, úgyhogy reggel kezd az első és kora délutánra megy le az egész csapat! Ilyenkor a város felbolydul, sok egyenpólós emberke mászkál, keresgél és kérdez. Szakirodalmat adnak, amit meg kell tanulni, és vannak kérdések olyanok is, amiket csak a helyszínen tudsz megválaszolni, pl egy emléktáblát elolvasva, stb... Szombaton lesz a verseny és ez ha jól emlékszem már az 5.lesz, amin indulunk egyik kollégámmal, Jól összeszokott páros vagyunk, eddig a legjobb helyünk egy második helyezés volt Gödöllőn két éve!

Na rohanok főzni!!! Mert az élet 9 ujjal sem áll meg :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

hahó,

Jaj, Mangora, te szegény!! :roll: remélem azért hamarosan rendbe jössz! Nektek ez a kert/föld dolog valahogy nem akar simán lezajlani, nem??? :evil:

A városismereti versenyhez sok szerencsét!

Vick, az a baj, hogy tényleg nem lehet tömni a Csabit, mert kihányja azt ami nem tetszik neki, vagy csak nem éhes. Most volt a dokinéni, ő is mondta, hogy ez kevés súly, most majd próbálom bevezetni ebéd utánra, meg délelőttre egy kis túrórudit, meg joghurtot, hátha az ízleni fog, és eszik belőle.

megyek ebédelni

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi, nálunk is uez van... Marci alig hajlandó enni, egyszerre csak nagyon kis mennyiségeket, az utóbbi napokban pl 3 részletben ebédel... Azt csinálom én is, amit Vick írt, hogy többször megkínálom, pár kanállal lemegy általában mindig, utána meg jön a hiszti... Marci nem kihányja, ő egyszerűen meg sem eszi. Összezárja a száját és kiveri a kezemből a kanalat! És ilyenkor ált. nem éhes, mert ha a kedvenc kajáját adom neki, azt sem eszi meg... Napkörzban tápszert meg nem fogad már el. Vizet adok neki, hogy ne legyen baj!!!
Most két napja nálunk bejött ,hogy a gyümölcsöt babakeksszel turmixolom össze, így ízlik neki! Persze egyelőre a kedvenc gyümölcsét kapja így csak, kíváncsi vagyok, hogy tudunk-e tovább lépni! De muszáj a gyümi is, mert annyira nehezen kakilt már szegény és elég darabosat!
Mondjuk szerencsére a súlya Marcinak jó, 7850 gramm volt a múlt héten és gyarapodott is 3 hét alatt 25 dekát, de hogy mitől... Mondtam a védőnőnek, hogy tutira növény üzemmódban van és fotoszintetizál :D:D:D
Ja, és mivel nem eszik napközben rendesen, így újra kel hajnalban, olyan 4-5 óra tájban...

Mangora

Kép
mangora

Hi!

BfKata, gratulálok a "szíííííínötös" lányodhoz! :D Dokkernő :evil:

Kankalin, keljfel Jancsi nekem is azóta birizgálja a fantáziám :wink: . Tejpépet kipróbáltam én is -itt olvasottak alapján gondoltam ha ettől jobban alszik, akkor hát legyen: kap valami tejes félét egy éves kora előtt- de csak sírva végigpukizta tőle az éjszakát, úgyhogy marad az elv, no meg a szoptatás éjjelente

Ervick, hú, ez az augusztusi esetleges tali nagyon csábító, de sajna lehet nem megyünk a nyáron hazafele. Télen is szép Vác :wink: :wink: :wink: .

... hát ennyi :( , mennem is kell, de ezt így kurtán is elküldöm, mert vagyok, olvasok, csakhát kölkök a nyakamon :roll:

Kép
Kép
friday

Móni, köszi az ajtórácsra a tippet!!!

Mangora

Kép
mangora

Sziaszok,

Friday, végül "kelj fel csibénk" lett. Arra cserélték ki a Jancsit, de ebből legalább már nem folyik semmi. M. szerint egyelőre én élvezem jobban :-)
Nyugi, szerintem a tejpépben is hinni kell, Zsófi is fel kel hajnalban enni, ugyanúgy mint Marci.

Szilvi, Remélem, Csabinak ízleni fog a desszert és nekilódul a hízásnak! Egyébként pedig hajrá kúszás és Csabi!

Mangora, sajnálom a nem evést, nálunk is van néha hasonló.
Szorítok a versenyhez. Kérünk majd beszámolót! De jó, hogy kicsit kimozdulsz.
Jobbulás az ujjadnak!

Hol vagytok többiek?

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Áruljátok már el, mi az a keljfeljancsi:)

Nem nagyon ültem gép elé tegnap, D. nyűgös eléggé, a lakásban csak sír. Ha kiviszem, elhallgat:)
Nem tudom eldönteni, hogy unatkozik és azért sír bent, vagy alapból nyűgös, és kint elterelődik a figyelme... végülis mindegy.

Csak hát szalad a ház persze.

Mangora, vigyázz magadra:-(

Ági, nagyon drukkolok a felvételidhez!!! Miből van vizsga?

Szilvi, sajnálom a kis súlyt, remélem, a rudi ízlik majd Csabinak. Szilárd kaját is kihányja?

Vickhez csatlakozva: én csak akkor adok Dávidnak kanalas ennivalót, ha nem tűnik nagyon éhesnek. Ha már látni, hogy éhes, nincs türelme a kanalazáshoz...

Á, megyek gyorsan vasalok egy kicsit, hátha nem ébred fel addig..

Pusz
M
monke

Szilvi félreértettél! Nem azt mondtam, hogy többször sokat kell adni, hanem hogy meg kell kínálni napközben többször, hátha elfogadja. Ha nem,akkor természetesen nem kell eröltetni. Csak Vince pl. nem jelzi, hogy éhes. Ha megkínálom akkor szívesen megeszi, de nem sír vagy ilyesmi, hogy éhes lenne. Ezért gondoltam.

Lányok! HAJSZÁL volt a bébiételben!!! Az agyam eldobom! Ha valamit, akkor ezt nagyon utálom!Hát pfujj! Hogy kerülhet bele?

Mangora
Hajrá a versenyhez, egyszer én is kipróbálnék ilyet. Kezd lassulni az agyam, nem szeretnék butulni. :wink:
Most néztem meg neten egy Grace klinikát. :D Hasonlóan jó esetek voltak benne. Jobbulást neked!

Vettem bébi desszertet, ez pl. nálunk nagyon megy délután. Uzsonnára gyakorlatilag. Van, hogy kettőt is megeszik belőle. Olyan, mint a gyümölcsös joghurt.

Friday
A tél nekünk neccesebb, pláne, hogy akkor megint vizsgaidőszakban leszek. :( Pedig jó lenne találkozni.

vick
Kép
Kép
ervick

Vick,

Méghogy kezd lassulni az agyad...
Milyen vizsgaidőszak már megint??? Hát nem most államvizsgáztál?
:P
monke

Móni,
keljfeljancsi :-)
A tudományos magyarázat: http://metal.elte.hu/~phexp/doc/szt/d1s3s3.htm
A lényeg, hogy kis harangocska csilingel benne, ahogy kileng. Jópofa!

Sajnálom a nyűglődést :-(

Vick, megint tanulsz? Mit?
Hol nézted a Grace klinikát? Én is szeretném, de amit találtam, nem tudtam megnyitni :-( Szeretem ezt a sorozatot, csak nekem túl későn van.
Hajszál???? Pfúúúúúúúúúúúúúúúúj!

Képzeljétek, galamb tojt az erkélyünkre, megint. :evil: Tavaly is. Most kettőt is, egymás után. Kis híján rosszul lettem.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Judit, ha esetleg olvasol, milyen a bébi napszemüveg, amit vettetek Petrának? Megérte? Beválik szerinted?
Köszi szépen!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vick, nálunk a Csabi jelzi ha éhes, mert akkor elkezd nyűglődni, és nem is nyugszik meg még ha felveszem sem.
Móni, nem hányik alapból, csak ha nem ízlik, vagy már jóllakott és én még tömném bele, hogy egyen, és hízzon :oops:

Na de ma akkor tényleg veszek desszertnek valót, remélem beválik.

Hajszál???!!!! :twisted: még ilyet, fúúúúúúúúj!!!!!!!

megyek, nyafogás van..

Szilvi
huszilvia

ja ezt ma találtam:

http://www.minimano.hu/termekeink/furde ... spray.html

nem tudom milyen, de a citromfű jó bogarak ellen
huszilvia

Vick, hajszál??? Brrr.....
Vince nem semmi, ha két üveggel is megeszik bébidesszertből uzsonnára :D:D:D Marciba egy felet alig lehet beleimádkozni :D:D:D

Judit, hol vettetek olyan napszemüveget, ami jó Petrára, mert én is néztem már sok helyen, de ennyire kicsit még nem találtam... :(

Móni, nálunk is sokszor van olyan, hogy akkor nincs hiszti csak, ha nem vagyunk itthon... Egy hisztis napon nálunk is megváltás, ha megyünk valahova vagy jönnek hozzánk! Az ismerősök el sem hiszik sokszor, hogy ez a gyerek rossz is tud lenni, mert idegenek előtt mindig a jó oldalát mutatja, a szülőknek meg marad a hiszti :D:D:D

Zsuzsi, nem semmi a fél kézzel kapaszkodó Zsófi! Üdv újra itthon! Remélem a napirendetek is helyreáll(t)!
Takarítást nálunk manapság Marci végzi, mert annyira folyik a nyála, és ugye úgy kúszik mászik, hogy patakokban folyik a szájából, és ahogy halad, a pólójával egyből fel is törli... Tegnap volt felporszívózva, felmosva és mégis tiszta fekete a pólója már... :S

Vick, mikor jönnétek aug-ban Vácra? Csak mert mi is augusztusban megyünk nyaralni, remélem nem esik egybe...

Bocsi, ha valakinek nem reagáltam, nem szándékos volt!

Puszi!

Mangora

Kép
mangora

Valamikor aug. 6 és 14 között megyünk, pontos idő még nincs.

Tavaly felvettek a csecsemő gondozó szakra, csak Vince miatt halasztottam, most viszont elkezdem. Ez csak 2 éves suli. :D

Vince épp Okoska lábszárcsontját szopogatja. :oops: :lol:
Most nagyon jó huzata van a gyereknek, nagyon jól eszik, nem is panaszkodhatok!És remek kedve is van. Egész nap vigyorog és beszél. Szeretem az ilyen napokat. De most meg elszóltam magam... :twisted:

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Én is alaposan elmaradtam, de ma megvolt a felvételi vizsgám, szóval vééégre szabad vagyok!
Móni, köszi a drukkot!!! Most már jöhet az a találka! Az idő is kedvez :)
Tanári mesterszakra jelentkeztem, olasz és mozgókép-média szak, előbbin 63/70, utóbbin 70/70 pontom lett, remélem felvesznek :) Szegeden, levelező, szeptembertől. Remélem sikerül összehozni, szeretném már végre elvégezni ezt a szakot (az ELTE-n nem akkreditálták :evil:, ezért Szeged, csak hogy bonyolultabb legyen az életem... :))

Mangora, jaj, ez az ujj-vágás, remélem, hamar meggyógyul! A kertnek örülök, most már biztos hamar olyan lesz, amilyennek elképzeltétek!
Én is mindig annyit bénázok, esek-kelek, a múlthéten a kés állt majdnem a lábamba, szerencsére egy kisebb sebbel megúsztam...

A Brendonos napszemüvegeket nem néztétek? Nekem az azért tetszik, mert pántos. Ilyen: http://brendon.hu/Products/ViewDetails/ ... e&store=32
A DM-ben feltettem egyet Benének, egy sima szárasat, rögtön kapta is le magáról, annak nem sok hasznát vennénk :) Mostanában már a sapkát is elkezdte leszedni magáról :)

Szilvi, sajnálom, hogy nem gyarapszik Csabi :cry: Remélem, a túrórudit azért nem fogja visszautasítani :wink:
Benét sem lehet tömni, neki is olyan változó az étvágya, ő sem gyarapodott szerintem sokat az utóbbi hónapban, bár a 7ésfelet azért üti.

Holnaptól már felveszem a tempót ismét, most mennem kell, bocsánat, ha valamivel elmaradtam :oops:
Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Zsuzsi
Lemaradt, bocsi :oops:
www.moovie.hu

vick
Kép
Kép
ervick

Ági gratulálok!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Hogy mindig lebuktattok! :):) :oops:

Brendonban vettünk szemüveget, olyan pántosat. Elvileg 2 éves korig jó. Még csak kétszer próbáltuk a "csodás idő" miatt, de egyelőre magán hagyja.... Júniusban Baba magazinos (ha jól emlékszem) kuponnal -1000Ft.

Bocsi, de mennem kell, mert lassan végeznek a fürdés utáni ceremóniával is.

Puszi

Judit

Judit

Kép
petra09

Halihóó
Kata köszi, h felraktad a képet :) tényleg nagyon édesek voltak a lurkók :)

Hát csak itt ott bele olvasgattam a történésekbe, de most nem nagyon ragadt meg semmi. Épp az esti nyugit élvezem. Elég pörgősek a napjaink, Lillának kell a program akkor sokkal jobban megy minden.

Amúgy Dani édes csóka és végre van egy foga, a másik még várat magára, de ezzel az egy foggal is jól belém tud harapni :lol:
Voltak jobb napok, de éjjel most megint kell és már pár napja rendszeresen 6kor keltik egymást Lilivel. :( ezt nem annyira díjazom, főleg ha éjszaka váltva keltenek valamivel....
Dani nagyon lazázik fél kézzel állva néha már pár másodpercre el is engedi a kapaszkodókat...a kis lüke azt hiszi úgy marad és marad is egy kicsit, de aztán puffan...Szerencsére már megtanult a popójára esni így általában nincs nagy baj belőle. Csak a múltkor a kádban is ezt művelte és rendesen belekortyolgatott a vízbe utána.

Képzeljétek a cégemhez hívtak kismama napra jövő hétre :shock: no mik vannak. Ilyen se volt még mióta otthon vagyok a gyerekekkel. Kíváncsi vagyok miért találták ki ezt a kezdeményezést :) de remélem csak pozitívumai lesznek.

KépKép
KépKép
fleur

ÁÁÁ helyesírási hibákat nézzétek el nekem :oops: kell=kel stb.
Késő van már...

KépKép
KépKép
fleur

Zsófi még tobzódik :roll: Most az Apját fárasztja.
Egész du. a tv előtt állt és saját magához dumál. Még fel is vettem, olyan édes volt.

Fleur, de jó, hogy Dani tud fenékre huppani. Zsófi még nem :?
Gratulálok a foghoz!
Jó fejek lehetnek együtt Lilla és Dani :-)

Ági, gratulálok! Szeged épp útba esik majd Debrecen és Bp. között :wink: Lemaradtam erről a felvételiről, vagy elnéztem valamit... :oops:

Judit :wink: látod-látod
A brendonos szemüveget néztem én is. Lehet, hogy beruházok. Úgyis akarunk menni tájékozódni gyerekülés-ügyben.

Vick, jó lenne, ha össze tudnánk futni. Mi 7-e után leszünk itthon augusztusban.

Zsófinak sajátos módszere van a felülésre. Oldalfekvésből nyomja fel magát.

Jó éjt!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

végre sikerült letöltenem a képeket a gépről. Gondoltam teszek fel párat :lol:

Kép Pancsolás a teraszon

Kép Édes a pihenés

jó éjt

Szilvi
huszilvia

Jó reggelt!

Judti, köszi a napszemüveg infót, lehet majd nyaralás előtt mi is beszaladunk megnézni! Azt hiszem a júniusi akcióról már lekéstünk, ma nem rohanok el...:):):) De tök jókat írnak róla!!! Petra nem próbálja leszedni magáról???

Ági, gratula a vizsgaeredményhez!!! Ezek szerint azért hagyott Bogyó tanulni! :) Én is lemaradtam, hogy most mész, és lám, már túl is vagy rajta!!! Remélem elég lesz ahhoz, hogy felvegyenek! Mit takar az a mozgókép-média???
Vigyázz te is magadra! Nehogy úgy járj, mint én!!!

Fleur, jó hogy bekukkantottál! Nem csodálom, hogy a két gyerek mellett nincs sok időd!!! Gondolom Lillát jobban lefárasztja a jövés-menés, mint az otthon ülés!
Gratula a fogacskához!
Nálunk még mindig semmi...

Vick, mi is pont abban az időben megyünk nyaralni :( Akkor sajna ez nekünk nem valószínű, hogy össze fog jönni...
Murphy huss!!! Legyenek Vincusnak jó napjai!!!!

Szilvi, nagyon édes Csabi! Egyáltalán nem tűnik vékonynak! Megkockáztatom, hogy Marci még ennél is vékonyabbnak tűnik, mivel ő nagyon hosszú... Sikerült a túró rudi???

Lányok, lehet, hogy Marci már napközben csak kb 5 óránként akar enni??? Így kimarad egy evés, de ha meg előbb próbálkozom vele, akkor hiszti van egyből... Szóval lehet, hogy nem is válogatós a gyermekem, csak nem akar annyiszor enni, mint ahogy én szeretném...

Tegnap még kijött rajtam az allergiám is, egyfolytában tüsszögök, de érdekes módon csak a lakásban, kint nem... Úgyhogy ma is inkább kint leszek, amíg alszik Marci :):)

Szép napot mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Tegnap este óta Vince húzgálja fel a popóját hason fekve, remélem ebből lassan mászás lesz. Már annyira várom!Tud puszit dobni, kucogni és lovacska hangot csattogtatni. :lol: Ezeket egymás után produkálja és várja, hogy ismételjem, akkor meg kacag nagyokat.
A másik újdonság, hogy ingatja a fejét, hogy nem. Ezt nem tudatosan, csak játékból.Megmértem, 8750 gramm. :)

Szilvi
Nem vékony Csabi! Nincs itt gond!

Zsuzsi
Megjegyeztem az időpontot. :wink
Nálunk biztosan nem működne a szemüveg sajnos. Vince mindenkiét leszedi ( Nagyi, Nagyapa, Ricsi), nem hiszem, hogy tűrné magán. Már arra is rájött, hogy ha a fülénél kaparászik, akkor előbb-utóbb megtalálja a sapka madzagját és lehet rágcsálni. :lol:

No, most mennem kell, bocsi. Később még reagálok másra is!

vick
Kép
Kép
ervick

Jó reggelt!

Mangora, a fenébe, igazad van, már csak ma van június... Ma én sem fogok eljutni. Főleg azért nem, mert ma még DM-be is kell mennem, ma jár le a 15%-os kuponom.
Allergia mondjon le!
Hova mentek nyaralni?
A nagy meleg miatt lehet, hogy nem kér Marci annyit enni. Szerintem hagyd ilyenkor, de kínálgasd meg, aztán majd szépen elfogy a kaja.

Szilvi, majd számolj be, hogy ízlettek a desszertek.
Csabi nagyon kis édes és egyébként tényleg nem vékony, élőben is láttam, teljesen normális.

Vick, köszi a linket, regisztrálok.
Szép szakot választottál :-)
Vince nagyon kis édes lehet ezekkel a hangokkal. Meg kell zabálni!!! Kúszni, mászni is fog hamarosan, szerintem.
A szemüveget szinte minden baba szereti, máson :-)

Ha áthúzom Zsófi fején a bodyt és nem vagyok elég gyors, akkor a másik kezével lekapja magáról. Jó móka, de csak ő élvezi.
Vince mit eszik uzsonnára és vacsorára? Mikor kap szopit? Mert írtad hogy reggel és este, de az este nektek a vacsora? Nálunk nem igazán, hanem inkább lefekvéskor van szopi.

Zsófi a "bikázz" felkiáltásra négykézláb, ill. térdelő helyzetben előre-hátra billeg. Anyukám tanította neki, állítólag én is ezt csináltam. Ja, és mintha kezdeni "integetni", de ezt még sokat kell gyakorolni.

Na, megyek epilálni :-)

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hahó!

Zsuzsi, jó, hogy mondod, hétvégén esküvőre megyünk, nekem is kell majd epilálnom... :oops: Bár ha én epilálok, utána egy hétig tuti rossz idő van, hogy ne lehessen szoknyát-rövidgatyát hordani, de komolyan! :) Murphy :twisted: Lehet, hogy az ifjú pár inkább a jóidőre szavaz :lol: :lol:

Nem írtam a felvételit, nem Ti maradtatok le róla :wink: Így, hogy jól sikerült, már szívesen írom :)
Ez egy új tantárgy Mangora, egy pár éve kötelező már a sulikban, filmtörténettel, filmelemzéssel illetve a médiával foglalkozik, nagyon szeretem, tök érdekes :wink: Az alapszakon is ezt tanultam, ez most arra kell, hogy taníthassam (hülye Bolognai-rendszer :evil: )

Sajnálom az allergiát, de akkor ez is arra ösztönöz, hogy csinosítgasd a kerteteket! :) Neked mikor lesz ez a verseny? Sok sikert hozzá!!!

Vick, ezen a szakon én is gondolkodtam anno, szuper választás :lol: Remélem sikerül a terveid szerint elvégezned!
Hajrá Vincusnak, biztos pikk-pakk mászni fog! :lol:

Szilvi, Csabinak nagyon édes hurkái vannak, szerintem sem vékony!

Dani nagyon ügyes! :) Ez a kismama-parti jól hangzik, remélem jól fog sikerülni!

Billegő Zsófi, ezt látnom kell! :) Illetve tök jó lenne, ha feltöltenéd azt a videót a dumálásról, szívesen megnézném :wink:

KépKép
gigilina

Ági, szerintem most Murphy nem fog dolgozni az "ügyödön", jó időt mondanak.
Két napja hosszú nadrágban mentem sétálni, nagyon esedékes volt már az epilálás. :oops:
A videot feltöltöm, csak még ki kell találni, hogy működik a kamera. Vagy két hete vettük, de még nem töltöttünk le róla. :oops:
Élőben is megnézhettek ám minket nyugodtan, ha van kedvetek!
Bezzeg a mi időnkben nem voltak még ilyen tantárgyak! :?
Hol lesz az esküvő?

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ági, mi jövő héten megyünk esküvőre :) Nekem még ráér a gyantázás addig :D:D:D
A verseny szombaton lesz, úgyhogy hétvégén nem is nagyon jövök majd!

Zsuzsi, megyek jövő szerdán Újpestre fodrászhoz! Ha addigra kész a kert, és nem kell hazarohanni valamit csinálni már, akkor szívesen benézünk hozzátok!

Vick, hajrá Vincének! Marci is csinálta ezt a popsiemelgetést! Még a mai napig sokszor úgy alszik, hogy ki van tolva fölfele a kis popója :D:D:D

Mangora

Kép
mangora

Jaja, azért is merek én is nekikezdeni, mert most elég biztosnak tűnik a (túl)jóidő :)
Milyen kamerát vettetek végül? Általában kell hozzá egy átjátszó-kábel, persze sok függ a típusától. De nem akarok okoskodni, én is elég laikus vagyok a témában, csak vannak barátaim, akik nagyon kenik-vágják, tőlük próbálok néha én is apróbb dolgokat eltanulni :)

Szívesen találkoznánk Veletek is! Annyi, hogy a jövőhéten nem leszünk Pesten, utána viszont bármikor :) Remélem sikerül összehozni, nagyon szeretnélek már megismerni Titeket, és a babákat is :)

Debrecenben lesz, utána ott is maradunk egy hetet. Végül így állapodtunk meg, hogy a "nyaralás" egy-egy fél hét mindkettőnk szüleinél :) Így egy pár órára lesz kire hagyni Benét, egy mozi erejéig mondjuk :) Bár azért remélem lesz még (hosszú)hétvége, amikor el tudunk esetleg valahova menni.
Ti hova mentek végül? A Balaton mellé, ugye?

KépKép
gigilina

Sziasztok,

A legfontosabb: Gratulálok, Ági, nagyon szép pontszám - ezzel biztos felvesznek.
Szeged nagy kalandnak tűnik:) Túl egyszerű lenne, ha lehetne folytatni az ELTÉ-:n:)
Ahhoz külön minden elismerésem, hogy tanítani szeretnél majd.

Jövő héten gyere, látogass meg valamikor, ha van kedved!
Majd írok privit.

Kata,

rég nem jelentkeztél, hogy vagytok?
Márk nyugodtabb?

Vick,
Tényleg szép szak:)
és drukkolok ezerrel Vincének.

Zsuzsi,
Galamb :twisted:

Nem vagyok rá büszke, de nálunk az albérletben ki is keltek az erkélyen. Mi meg nyaraltunk, és rettegtünk, hogy mi van, ha az anyagalamb nem eteti őket... Kirepültek, hálistennek.

Jó, hogy mondod a DM-kedvezményt. Én soha nem figyeltem, hogy csak 1 hónapig jó, most is itt tartogattam egy márciusit, hogy majd jó lesz egyszer:)))

Poén lehet ez a "bikázz" felszólítás és a billegés:)

Köszi a keljfeljancsit! az "elvet" ismerem, de ezek szerint Juditéknak van valamilyen hiperszuper játékuk, amit aztán ti is beszereztetek?

Szilvi,
Csabi tényleg nem tűnik soványnak. És megirigyeltem azt a medencés pancsolást. Drukkolok a túrórudihoz.

Egyszer Kata kérdezte, hogy milyen tejterméket vennénk a gyerekeknek.

Ismeritek a Cserpest?
(www.cserpessajtmuhely.hu). Van joghurtjuk és túrórudijuk is, isteni! friss, magyar és ami szerintem fontos: lekövethető minőség. Egyre több helyen lehet kapni.

Most ez nagyon nem ide tartozik, de asszem megint begyulladt a mellem:( pedig nincs túltelítődve, nem csomós és gyakran szoptatok. Piros és nagyon-nagyon fáj. Gőzöm sincs, mit csináljak:(

Szép napot mindenkinek, és jó hűsölést!

Pusz
M
monke

Lányok köszi-köszi az aggódást.Megvagyunk, de megint jövök a csomó panasszal...
Ezért halogatom.
A hétvégénk jól sikerült, tesómék fenn voltak nálunk, szombaton este kimozdultunk apával bowlingozni a barátokkal meg a fiúk söröztek.
Mindenki csodálkozott,milyen könnyedén kapkodtam fel a golyókat, nemhiába erősítek Márkkal minden nap :-)
Vasárnap meg főztünk -sütöttünk kis sógornő jelöltemmel és mentünk haza anyáékat vacsival meg pezsgővel vártuk haza egy wellness hétvégéről és megkapták ajciba tőlünk a medencét, amit szerettek volna megvenni.Ja, 30. házassági évfordulójuk volt.
Annyira örültek, nagyon meghatódtak.

Eléggé kivagyok a hülye szomszéd nő miatt, semmi nem történt azóta az önkormányzat részéről,viszont vasárnap d.e már rendőrt hívtunk, úgy ordibált meg macska sz@rt dobált, mert szerinte megmérgezték a szomszédok a macskáit.10 macskája volt és hirtelen eltűnt mind.
az egyik szomszéd nem látott más megoldást, befogta mindet egyesével egy ketrecbe és elvitte eg falu szélére.
A másik dolog meg ami miatt ki vagyok borulva, a 84 éves anyai nagyapám elfekvőn van, hétfőn voltunk látogatni, előtte 3 héttel láttam és alig ismertük meg, egész nap bőgtem utána.
Csontsovány, alig látszott ki az ágyból, pelenkázzák, stb.

Szóval ezek mellet meg a napi teendők, Márk minimum 2x kel egy éjjel, tiszta kómás vagyok.
Ja, ma d.e meg még gazoltam is, mert nagyon sok parlagfű kikelt a fűben, pedig drága magot vettünk.
Fele kerttel végeztem csak.

Márk nem kúszik, mióta Fleuréknál voltunk, rájött hogy a padlón tud úgy haladni, hogy a kezeivel halad a lábait meg tolja-húzza maga után és ezt itthon is nyomatja.Már a konyháig eljut a kisszobából.
Remélem ezért mászni is fog.
Ha rájön a dumálás, be sem áll a szája, tegnap óta a dede-tete és tata a menő.

Na a könyv honoráriumából nem lesz iszogatás csajok, sajna.Pedig számítottam egy kis mellékesre.

A csak1nap.hu-ról megyünk nyaralni, aug 9-11.
Utána a szüleimnél töltjük a hetet a Balatonnál.
Július 17.ei hétvégén meg megyünk a Mátrába faházba, de csak 1 hétvégére.

Nagyon bocsi és ég a képem, hogy csak magunkról írtam, ne haragudjatok

puszi mindenkinek

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hú, én is eljutottam az írásig!

Nagyon sok a dolog, jövőhéten megyünk nyaralni 5 napra! Még tombol a nátha nálunk, majd megőrülök, már Mírám is náthás, szörcsög, állandóan szívni kell az orrát, persze úúútálja! Párom dógozik látástól-mikulásig, hogy menni tudjunk. Lenyírtam egy darabon a gazos füvet, persze 2 hét alatt térdig ért a játszórészen, de a medencét fel kellett már állítani a nagyoknak. A fűnyíró jól feltörte a tenyerem, 2x1,5 cm hólyag lett rajta, ami mára gyönyörűen begyulladt! :evil: Úgyhogy pörgök ezerrel! Míra nem mászik, fetreng, négykézláb rázza a hátsóját, kúszik, mint egy katona a gyakorlaton, a pokrócom lévő játékok után sem megy, a pokrócot húzza magához, így a játék odajön! :shock: Lusta! Már 8,20 kg körül battyog! Könnyű úgy hízni, hogy csak én mozgatom szinte! Este 9kor leteszem ágyikójába, reggel 6-7 között szopizik, visszaalszik 10-ig! Egykor megint bevágja a szunyát, 3-ig lopja a napot, utána pörög estig! Jódolgom van, igaz? :lol:

Vick, jó, hogy jöttök Vácra! 20 perc tőlünk! Míra ott született, le van mérve! Szervezünk talit? Van a Dunaparton játszótér, az enyémek imádják! Lehet sétálni, bicajozni, görkorizni a már járóképeseknek és nekünk!

Ági, garatulálok a felvételihez! Nagyon ügyi vagy! Nagy vállalkozás lesz!

Kata, borzalmas egy ilyen szomszéd! Megmérgezi az egész életeteket! Nekünk meztelenül erkélyrekiállós, egész éjjel káromkodvaüvöltős, sohanemfürdős volt. A gyerekeket alig győztem óvainteni, hogy ne nézzenek a bácsira, mert kilóg a himbilimbi! Meghalt tavaly nyáron! Csönd van azóta!

Zsuzsi, nagyot kacagtam a bikázáson! Mírát megtanította a barátnőm, hogyha kinyitja a száját, bekapja a falatot, topog és tapsol! Csak néha felcseréli a sorrendet a gyerek, és a kajába tapsol, majd szájat nyit és rúgkapál hozzá. Persze a kaja toccsan mindenen! Kicsit fárasztóak az etetések így!

Mangóra, drukkolok a versenyhez! Sajnálom az ujjad, meghogy emiatt a kert sem halad!

Sziliv, szerintem sem sovány Csabi! Nem híznak mindig ugyanolyan ütemben, főleg, amelyik már lemozogja! Látod, az enyémre meg azt mondják, túletetem! Ki érti az orvosokat?!?!?!

Jó, hogy jöttél Kriszti! Hozzál képeket magatokról! Hiányoznak a mindennapi Anna-fotók!

Kati

Kép
bfkata

És a múlthét Murphy-je:
Barátnőm unokaöccséjék voltak nálunk. A srác barátnője imádja Mírát. Átugrottunk, szóltunk, vigyázzon, lötyög a cucc fölül mindig. Nem is volt gond, előtte 4 órával gyümipépet evett. Megszomjazott, megszoptattam. Böfi megvolt, letettem az ágyra. A lány vigyázott rá a barátnőmmel, míg kimentem szólni a páromnak, induljunk, szedje a nagyokat. A csajszi, akinek egyébként gyönyörű dekoltázsa van, felvette a lyányom, kilépnek az ajtón, mire Míra elegánsan visszaadta az uzsit és a drága anyatejet. Bele a lány melltartójába, pólójába, a maradék meg ment papucsába! :oops: Isssszonyatos mennyiségben!!! CIKI! Ment fürödni és mosni!

Móni, nem lehet, hogy megharapta a melled Dávid véletlen és bejutott valami baci azon át?

Kati

Kép
bfkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: