Na szóval... Az előbb írtam egy szép, hosszú monológot, és időtúllépés miatt nem tudtam elküldeni
Mindegy, akkor legyen egy rövidebb változat.
A terhességgel nem volt gond, kb. 2 hétig voltam rosszul, utána semmi baj, a végén vizesedtem, de az sem fájt, inkább csak rémisztő látvány volt. Dolgoztam viszonylag sokáig, még a 7. hónapban végig, de így legalább nem volt időm itthon hülyeségeken agyalni, ami nekem sokat segített
Szülés a Dél-pestiben történt, burok repesztéssel, mert én ugyan tágultam, meg a CTG szerint voltak fájásaim is, de érzésre nem volt vészes, viszont a gyerek nem akart lejönni, így segítettek neki. A repesztés után 3 óra múlva megvolt Dorka, 3520g-al és 52cm-vel. Eda-t nem kaptam, későn jutott eszembe hogy én nem bírom a fájdalmat. A szülőszoba tök jó volt, szuper volt a szülésznőm és a doki néni is, viszont a kórházat utáltam. Kétágyas szoba, rendben lévő szobatárs, viszont apuka sem látogathatja meg a gyereket, és ezt nagyon nem bírtam. Annyira embertelen az az üveg mögötti mutogatás, meg utána ücsörgés a folyosón, ahol gyakorlatilag mindenki megfordul, és bármit bevihetsz a picihez. Na mindegy, vége van, szerencsére.
Azóta itthon küzdünk. Tejem van, azzal nincs gond, eszik is rendesen, sőt, mohón zabál, aztán meg fáj a hasa, és ordít. Próbáltunk már Infacolt, nem jött be, most Espumisan van a soron, hátha, és utána még találtam egy homeós bogyót is, amit ma meg is vetetek a párommal. Csapkod a kezével, tekereg, húzza fel a lábát, és semmi sem jó neki. Annyira tehetetlen vagyok ilyenkor, és ezt annyira utálom. Eddig 2x nem aludtunk egyáltalán éjjel, most 2x igen, remélem ez így is marad. Nem az a gáz hogy fel kell kelni, hanem ha nem alszik vissza, és még sír is cserébe. Remélem minta baba lesz, és 6 hetes korában ez elmúlik majd...
A másik meg amit nem értek, hogy mindenki mást mond, adjunk neki teát a pocijára, vagy sem. Régen mi is kaptunk, 40 éve csecsemős nővér azt mondja hogy a kórházban is adnak, védőnő azt mondja hogy puffaszt. Érti ezt vki? És ti hogy csináljátok?
Viszont most szaladok aludni egy órát, hátha sikerül, majd estefelé jövök.
Nagyon köszi a kedves fogadtatást mindenkinek.