A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok,

Úúúú, Dia, nagyon jól csinálod, erős vagy, laza és a 8 kiló = ügyes!!! Le a kalappal! (Most nem azt mondom, hogy aki nem ilyen, az nem ügyes, de stramm dolog azért ez így a 35. héten!)

Kép
xtina75

Tina elhiheted nem rajtam múlt ez a 8 kg. Különösebben nem teszek érte semmit. Ez most így jött ki, szerencsés vagyok. Nem diétázom, eszem édességet is (általában egy balatonszelet formájában ki is merül) vagy fagyit. Igaz sokszor este már nem kell a kaja, jobban esik a gyümölcs.

A várandóssággal kapcsolatban is szerencsém van eddig, mert nincs semmi bajom. Nincs rá recept, praktika, ez jutott.
Remélem hamarosan megtapasztalod te is :wink:

Szilvi35 neked akartam még, hogy nem vagyunk mi hősök. Van már egy gyermek és slussz. Ugyanúgy el kell látni, mintha nem lennénk várandósok/terhesek. Majd meglátod te is, ha több gyermeket terveztek. Természetes lesz a dolog. Aztán, hogy milyen lesz mikor itt lesz a pici is, na az egy jó kérdés. Sokszor eszembe jut mostanéban, hogyan fogok boldogulni majd kettővel :roll: De hamarosan úgyis kiderül.

Aztán lehet ma nagy itt a szám, hogy milyen jól vagyok. Holnap jelenésem van a dokinál, majd megmondja a tutit :lol:

királylány

Sziasztok ismét!
Látom kiakadtatok a puncikupakon :D én is :D
Haláli....

Úristen! Itt lassan "mindenki" szülni megy már :) de jóóóóóóóó :)

Én a sok létrázás ellenére is C0 vagyok :)
De nagyon lent van Gergő is...nekem is fáj nagyon lent...de még bírjuk.
Kértem
-igazolást apaságihoz (holnap csináltatjuk)
-újra szakvéleményt tp-hez

Írtak fel a folyásra valami kenceficét meg kúpot :(

Tegnapi magas vérnyomi miatt (141/81) 2 hét alatt legalább 6szor kell megmérje a védőnő és nézze a vizeletemet (ami tegnap negatív volt).
Holnap vércsoport miatt vérvétel...
2 hét múlva kontroll,de ha magas a vérnyomi vagy fehérje van-azonnal mennem kell!!!

Én sem nagyon tudok sem aludni,feküdni...néha az ülés is fájdalmas és állásnál,mintha ki akarna bújni a drága...feszít és szúr.

Aztán lehet én szülök meg legkésőbb :(

BPD-re kikerekedtek a szemei...hogy elgépelte az aszisztens...de azt mondta a 85.232 mm tökéletes.
Megkérdezte a doki mozog-e rendesen..mondtam neki mintha egy focicsapat lenne odabent :D
Erre megkérdezte kinek szurkolok...Mondtam neki nem vagyok nagy focirajongó,de a Spanyoloknak! :D :wink:
Közölte:-én vagyok az Ő embere :D
Ezen jót derültem :D ők is...

Amikor kértem az apaságihoz a papírt...elmesélte hogy tavaly egy "falusi" önkormányzat úgy kérte a papírt,hogy:
-Teherbeesés dátuma :shock: :shock: :shock:
Így nézett a doki... :shock:
Erre ő írt egy igazolást....
Év.Hó.Nap.Óra.Perc.... :)
ha már LÚD legyen kövér :D

Be...rás ...milyen okosok néha a hivatali személyek :)

Na most pihi...Gergőm elfáradt az utazásban,ettünk is...

Majd jelentkezem.

Aki teheti Pihenjen!!!
Csóóóóóóóóók

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Megjöttem,el is fáradtam.
Záróra várni kellett több mint egy órát,érdekes volt,odahívták a gondozó dokimat aki ma pont UH-zik és vele íratták meg/alá...holott nem is látott a 10 nap alatt,nem vizitel,nem gyógykezel az osztályon...nagyon fura ez.És ha nem is lett volna a házban,akkor mi van...borzalmas,ezt az ellentétet a Megyei és PTE között,a költözéssel járó acsarkodást a kismamák érzik meg.
:cry: :cry: :cry:
Most imádkozhatok hogy ne mostanában kerüljek vissza,meg ne a dokim szabija alatt(3 hét,haha)
De,nem fogom hagyni hogy negatív dolgok érjenek azért mert megyeis dokim van..!!!
:evil: :evil: :evil:

Hazafelé bementem a munkahelyre,tb ügyintézőkhöz,a tgyás miatt...hát tök kiakasztottak,mert mindenáron rá akartak beszélni hogy ne induljon előbb!!! Ők nem értettek engem én nem értettem őket. Tündi el kellett volna vigyelek :( Irok pü.

Szilvi,azért 5 héttel hogy lehet egy terhességet elszámolni?

Dia,súly,tök ügyi vagy... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja,Mg-ból 4x0.5 gr-ot irtak,most akkor szedhetem a kis 100 mg-os piruláim 4x5 szemet...?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nem 5 héttel számolták el a Doki bá szerint, hanem 2 esetleg 3-mal. Azt mondta júl. közepe a valószínű, de már bármikor lehet... Ő tudja. Az én dolgom, örülni a hírnek :) Az UH is mindig nagy babát mutat. Ha meg időre szülök... na abba bele sem merek gondolni. Most is akkora már a pocak, hogy 2 méterrel hamarabb fordul az utcasarkon. Na jó. Lehet, hogy csak másfél, de az is sok(k).
A kiskönyvem szerint 5 kilót híztam, az itthoni mérleg szerint 10 kilót. Kicsit szedtem fel, de nem életveszélyes.

Bévi! Pihenjél, ne takaríts! A kosz tutira megvár, bár nem hiszem, hogy akkora baktérium tenyészet lehet nálatok. Nyugika!

Ircsi! Nekem is a Tipp Mix ugrott be :) .

Megyek pihenni, mert annyit izgultam most a szülés gondolatától, hogy teljesen kimerített :D :D :D
szilvi35

Jó pihenést,én is megyek,mert sok volt a séta.

evilany

Dia
Irigyellek!

Csillag
Otthon is ellenőrizd a vérnyomásod! Létrázást hagyd másra!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, 1gramm az 1000 milligramm, tehát fél gramm, az 500 milligramm, tehát neked 4x500milligrammot írtak fel, azaz 20 szem a 100mg-os tabidból/nap, 4 alkalomra beosztva.
Vegyél inkább 500mg-os magnesii citiriit, amit a lányok is írtak annó, abból napi 4 az előirányzottad!

maccs01

Maccs,hát igen,nem kis mennyiség,de eddig elég volt A 3X3...és itt áll vagy 4 doboz :)

evilany

Kicsit pihiztem délután, bár nem tudom mibe fáradtam el :?

Jó hogy mindenki nagyjából jól van, ha lassan is, de biztosan közelítünk.

Csillag! Vigyázz a létrázással, igaz a festés nagyon jól néz ki! Hát még ha teljesen készen lesz.

Clárika! Merre vagy?
limo73

Évi! Meddig kell szedned a magnéziumot?
limo73

"ha nincs meg a kiságy, a gyereket nem hozhatja haza a kórházból"
Limo, ezen annyira röhögtem :mrgreen:

Szilvi 35, "hős", dehogy :) Majd meglátod, tök természetes lesz neked is a köv. gyerekvárásnál a mostani babád után szaladgálni. Mivel fokozatosan kapod a terhelést, észre sem veszed :lol:

Évi, betáraztál magnéziumból rendesen :) Nem baj.

maccs01

BÉvi, szerintem a szemölcs miatt javasolt a műtét. Mi van, ha tényleg elkap valamit a gyerek? Gondolom, hogy ez a vírus a méhnyaknál dettó jelen van, mivel a szűrésemen onnan vették le a kenetet... szóval nem kellene a pici fejének ott áthaladnia.

maccs01

Dia örülök,hogy jól vagy/vagytok ezek jó hírek,hogy bírod magad és olyan érdekes,hogy egy hete még én is olyan fitt voltam most meg nem bírok semmit csinálni csak feküdni,mert a gyomrom most kicsinált,de rájöttem miért ettem 5 szem meggyet a kertből ami bio még soha nem volt megpermetezve,és az bántotta az epémet már jobb ittam epe cseppet ettem kiflit meg májkrémet,mert a levesen kivűl meg a kiflin kívül most mást nem nagyon tudok enni!

Évi sajnálom a doki és a kórház körülötti cirkuszt,én ma azt hallottam az enyémről,hogy nem válalt el egy kismamát mert megy külföldre azt mondta neki aug.10-én :shock: :shock: :shock: ez meglepett de remélhetőleg csak azért volt ez a válasza mert ő már nem vállal szülesztést ez ki is van írva a rendelőjébe 2007 óta,de van akit igen mint pl engem is mert már 4 éve hozzá járok,a legutóbb pont kérdeztem akkor ugye emlékszik,hogy el vállalt mondta ez természetes,de soha nem mond 100%-ot

Szilvi nincs nagy kosz de nem ehhez vagyok szokva egy héten legalább kétszer felmosni a 120nm és a fürdő fertőtlenítése meg a konyha ez most kimaradt és nem érzem jól magam!

Dia a takarításra még annyi ahogy magam ismerem,majd óvatosan megcsinálok mindent Lili mellett is csak fog aludni 1-1 órát remélem :lol: :lol: :lol:

Csillag vigyázz magadra nem olyan nagyon rózsás a helyzet azért nálad sem jó,vérnyomás nem játék és létrázást meg felejtsd el mert ingadozó vérnyomásnál nem hiányzik megszédülj!!!!!!!!!!!!Meg foglak verni :lol: :lol: :lol: 8)

Ircsi örülök neki,hogy többet jössz és szurkolok nektek minden rendben legyen,már alig várom valaki szüljön és meglegyen az első kis topik baba,nem tudom miért én úgy érzem te leszel :wink:

Kép
bévi

Hát Maccs, nagy az Isten állatkertje...a párom azt mondta erre, hogy ja, majd akkor a kórház felneveli!
limo73

Limo,36-hétig.

Maccs igen mert egyszerre váltottam ki 2 receptet pont mielőtt bekerültem :?

evilany

Maccs nem a szemölcs miatt csinálja a császárt mert az már nincs meg,de viszont azért ott van ezt én is tudom az a vírus,de kenetet nekem nem vett csak az elején és azóta semmi,és szerintem most sem fog nálunk ez nem szokás ebben a kórházban :? :? :? idegesít is,szóval ezért mondtam babámnak ne forduljon meg nehogy baja legyen,ettől félek,hogy ha megfordul és megszülünk akkor elkapja,doki szerint még akkor sincs gond ha bal oldalt marad egy kis szemölcs hisz ha gátmetszésre kerül a sor azt úgy is jobbra csinálja,ezeket nem érem ezért szeretnék császárt,és szerinte ne féljek a szemölcstől nem lesz gond annyira idegesít amiért ilyeket mond,de ő a doki és tapasztalt 40 éve ezt csinálja!!!!!

Évi magnézium én nem szedek sokat de nekem is hiányzik nagyon most fogyott el nekem küld átt egy dobozzal :lol: nálunk nincs ilyen magnézium citrit nem ismerik csak rendelésre ezen úgy felhúztam magam nem rendeltem meg!!!!

Limo pihenés én egész nap azt csinálom,és semmi mást!!!!!!!

Kép
bévi

Ircsi, most olvasom, hogy "bármikor"... tök izgalmas :)

Szilvi, mennek a drukkok Tivadarhoz! :)

maccs01

Jön a vihar :shock:

evilany

Nekem ilyet nem mondtak meddig szedjek magnéziumot ha én nem szedem akkor annyira kemény a hasam!!!Az nem baj???

Kép
bévi

Viccesek ezek a kis pirulák,a nagy melegben összeolvadnak. Összegyúrom 5-ösével :)

evilany

Évi milyen vihar???Nálatok az nem jó :? :? :? Egy napig meleg van és máris vihar van belőle!!!

Kép
bévi

[quote="bévi"]N írta:béviekem ilyet nem mondtak meddig szedjek magnéziumot ha én nem szedem akkor annyira kemény a hasam!!!Az nem baj???

passz,nem tudom melyik doki hogy gondolja...én szedtem napi 900-at a fenyegető koraszülés óta napi 2000-t...de lassan le kell vele állni úgyis.

evilany

A vonalzóm meg milyen ijesztő...még 39 nap..... :lol:

evilany

Limó, a párodnak jó dumája van!

BÉvi, én már nem értem az orvosod. Nekem úgy tűnik, hogy össze-vissza beszél, vagy csak én értettem félre, amiket írsz :shock:

maccs01

Na lassan jön az uram,az meg képzeljétek nem vitt övtáskát-telefon,jogsi,forgalmi,pénz...ehhh

evilany

Maccs lehet félre értettél,anno mondta ha nem múlik el a szemölcs akkor nem ajánlatos a hüvelyi szülés,de most per pillanat nincs mert ecsetelve volt és elmúlt,van valami gyulladás vagy nem tudom mi a hüvelyben amit most így terhesen nem tud kezelni mert amivel lehetne azt nem adhatja a terhesség matt,mivel farfekvéses volt Lili szinte végig nagy valószínűséggel császár lesz,ezt mondta megbeszélünk egy időpontot és megcsinálja.Most a szemölcsöt le akarta fagyasztani de mivel picike volt ezért azt mondta inkább ecseteljem és elfog attól is múlni mert ha ő lefagyasztja akkor nagyobb heget okoz vele és nehezen gyógyul,ecseteltem most 2 napig és már második napra el is múlt,most nincs szemölcs majd a többit meglátjuk!!!

Kép
bévi

Ircsi szép a pocakod!
Hát ez az. Már-már kezdem azt hinni velem van valami baj, hogy semmi bajom nincs :roll:

Évi kórház: :twisted: De miért a kismamákat és egyéb betegeket kell szívatni :?:

királylány

Nah van két babkocsi amit kinéztem az egyik 60 ezer a másik 65,ma beszéltem mind a két bolttal,de én nem tudom megvenni csak 20 körül mert ugye akkor kapom a táppénzt és én azt a pénzt szántam rá addig nem szülhetek: )mert nincs hordozónk :lol: És sajnos azt a választ kaptam mind a két boltban most van készleten de nem biztos július közepén lesz,ez szuper kicsit félek,de abban bízok a két helyből csak lesz valamelyiken,és ingyen haza is hozzák mind a két helyről így nekem tökéletes lenne!!!!Kérdés lesz-e belőle remélem lesz!!!!!Drukkolok magamnak! :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bévi messziről jött ember azt mond amit akar.....szerintem ez üzleti fogás, mert nekik is az lenne a jó, ha most rögtön kifizetnéd. Nem lehet leelőlegezni?

királylány

Sziasztok!

Mire visszaolvastam... :shock:

Évi! Örülök, hogy hazaengedtek! De ez nem jelenti azt -remélem te is tudod-, hogy ott folytasd a dolgokat, ahol abbahagytad :arrow: pörgés ezerrel. Pihenj sokat!!! Már töltöm fel az esküvői képeinket, most kezdtem el, hogy lefoglaljalak! :P :wink:

Magnézium :arrow: nekünk is a 36. hétig szabad szedni.

Ircsi, Szilvi! Mennek a drukkok, ez nagyon izgi!!! Bevallom őszintén, kicsit irigykedem, bár mi sem panaszkodhatunk, hiszen külső méhszájam 3 hete nyitva, sok sok görcs, de dokim múltkor mondta, 36. hétig bírjuk ki, addig csak nődögéljen odabent a Törpicur. :wink: :roll: Kíváncsi lennék, most milyen lehet a méhszájam, de csak másfél hét múlva megyünk dokihoz. Főleg amennyit görcsöltem a hétvégén. :shock: Már rémálmaim voltak, hogy így hogyan szülök Veszprémben, ha onnan 98 km-re vagyunk.

Bévi! Irgum-burgum, pihenjél!!! Szerintem is jobb lenne, ha császárral szülnél, én is félnék, a szemölcs miatt nehogy elkapjon valami fertőzést. :( Szerintem ezt azért még megbeszélhetnéd a dokiddal! Mondd el neki, hogy mit érzel, félted Lilit.
Babakocsi: mi olyat vettünk, amihez tartozék volt a hordozó is, rá lehet pattintani egyszerű mozdulattal, vízszintesig dönthető, 3 fokozatban állítható, átalakítható sport babakocsivá, alul nagy bevásárló rész, felül napfénytető, tartozék még a lábzsák és esővédő, két irányból lehet tolni, lapra csukható, elől bolygósítható, de fixálható is a kereke, teljesen beleszerelmesedtünk, nagyon szuper kocsi. És kapaszkodj meg Bévi :arrow: kemény 40ezer forintot fizettünk érte!!! :wink: :wink: És bababoltban újonnan vettük!!! 8) Este belinkelem neked, és meg tudod nézni!

Kövezzetek meg, de mi nem vettünk se mózest, se pihenőszéket... Mi meg ezt tartjuk feleslegesnek. Játszószőnyeget vettünk, hordozót és utazóágyunk anyáéknál, mivel ha megyünk haza, tudjon aludni valahol Bence. Nekünk is van kereke az utazóágynak.

Tina! Hajrá hajrá, nagyon remélem minél hamarabb jössz a jó hírrel, hogy ott van a kisbabátok a pocakodban!!! :wink:

Dia! Én is irigyellek! Ott a nagykisfiad, lakásfelújítás is zajlik nálatok, babát vársz és még dolgozol is. Minden többedik babás anyuka felé csodálattal vagyok! Hogy nagy pocakkal tudtok rohanni a nagyobbik pici után, én a cipőfűzőmért se bírok lehajolni. :oops:

Ma voltunk védőnőnél. 110/60 volt a vérnyomásom, és 54 kg vagyok. Vagyis híztam 2 kilót 3 hét alatt 8) és most tartok 13 kg-nál!!! :wink: :D :D Aminek én roppant örülök!!! 8) Azon viccelődött, hogy nehogy a végén elhízzak. :lol:
Aztán azt mondta, hogy pénteken kijön hozzánk látogatóba... Délelőtt 10re, megnézi a Törpebirodalmat- én csak így hívom :roll:, megmondja mire van még szükség.
Ruhák, pelusok, ágynemű, kifogók kimosva, kivasalva :wink:, már csak a kiságy hiányzik!
Aztán kérnem kell egy csomó időpontot. 36. héten menni kell a dokihoz UH-ra+ vizsgálatra, SZTK-ba vérvételre nagy rutinra, kórházba a terhesgondozóba vérvételre :arrow: Anti-D Titer minden várandósnál (ez csak nálunk van így?), NST-re is.
Most megyünk babázni egy kedves ismerőshöz, 4 hónapos a babája, segít nekem. Elmondja, mire kell számítani nálunk a kórházban stb. És babázunk egy jót a kislánnyal. :wink:

Este még bejelentkezem és folytatom a képek töltését gmail-re. Ma a védőnőnél megkérdezi tőlem egy anyuka: te mindjárt szülsz, nem? :D Olyan jól esett, hogy már tényleg ekkora pocim van! :roll: Háziorvos asszisztensének kérdése meg az volt a telefonban, hogy hogy vagyunk, hogy bírjuk a hideg-meleg idő változását? Mondtam, hogy nehezen, és mi volt a dokinál.
Nálunk most kánikula van, állítólag marad is 2 hétig... :shock:

Este akkor jövök még, vigyázzatok magatokra!!!
Csillag! Te is pihenj!!!

Kép

Kép
barbcsi

Dia ezt nem kérdeztem,de mivel nem itt van hanem 60km-re tőlünk így az sem lenne olyan egyszerű és örültem neki nem kell érte menni mert az üzemanyagot is megspóroltam így mert ingyen haza hozzák,tudom hogy üzleti fogás is van benne de a szerencse is kell,hogy meg legyen és azért rossz mert ezek a kocsik álltalában lengyelek és nem tuti lesz nah de bízok benne meg lesz még örülnék neki!!!!!!!

Kép
bévi

Nálunk is jöhetne valaki látogatóba :lol: Nekem nagyon fura ez az érzés,hogy mindig magam vagyok nem megyek össze vissza,már nem is nagyon mernék,nincs itt senki a közelembe,a barátok eltávolodtak már nem az vagyok aki voltam viszem hozzom őket csavargok velük stb,van egy barátnőm aki le szokott jönni de ő fodrász sok dolga van,párom néha elvisz magával,de mindig ő vele sem mehetek,ez nagyon rossz eddig még eltakarítgattam,de mostmár azt sem bírom csak a fekvés ez elég érdekes dolog ehez hozzá lehet szokni????Én nekem nem nagyon megy,fura ez a semmit tevés!!!!!

Kép
bévi

[quote="maccs01"] írta:maccs01

BÉvi, én már nem értem az orvosod. Nekem úgy tűnik, hogy össze-vissza beszél, vagy csak én értettem félre, amiket írsz :shock:

Nekem is elég kusza a dolog.

Bévi
A dokid nem a kórházban dolgozik? Hogy állsz most a fertőzéssel?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hozzám beugranak a szomszédaink. Időnként lemegyek a játszótérig. Itthon olvasok, kötök, megy a tv

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

A doki bent dolgozik,de már este nem ügyel és nem megy be szüleszteni,csak bizonyos esetekben,fertőzés nem tudom,hogy gyulladás vagy fertőzés vagy mi van nálam,erre pontosan nem emlékszem,csak azt mondta hogy a szemölcsöt az is táplálja és ezért jön vissza,de ami kellene rá azt terhesség alatt nem tudja alkalmazni,viszont most elmúlt a szemölcs,de ezt máshol is olvastam,hogy vagy ecsetelik vagy lefagyasztják,ő azt mondta ne csináljunk nagy heget a fagyasztással,inkább ecseteljem nem olyan nagy elmúlik az ecsetelőtől is,és csak egy nagy volt a többi elmúlt magától mire mentem a fagyasztásra,ezért nem csinálta meg,a hüvely gondra mondta klion kúpot használjak azt el is használtam és kamillás fürdő ennyit tudunk tenni.Ő ennyit mondott remélem érthetően írom le,de az is lehet én nem tudom úgy leírni a hogy kellene.

Kép
bévi

Ircsi neked az a jó,hogy még nem ég óta vagy otthon,mert elég jól bírtad a munkát!!!És még nem olyan unalmas mire az lenne meg már ott van Katus melletted :lol: :lol: Én január óta táppénzen vagyok :? :? :? és eleinte nem is volt gond mert tök aktív voltam,de most hogy már nem tudom magam elfoglalni tv nekem is megy,de csak azért több legyen az áram számla :lol: :lol: :lol: olvasni neten szoktam!

Megyek lányok megint rám tört a sírás kicsit ki megyek az udvarra majd este benézek még!!!!!

Kép
bévi

Szüleszteni :lol: :lol: :lol:

Ircsi,jól teszed...

Barbcsi,nem dolgozom(sokat) csak minimális házimunka. Ez van erre a pár hétre. (bár császár után...)
Kiváncsi vagy a pocidra,tegyél képeket :)
Itt Pécsett a 36.héten van UH,hüvelykenet,és vérkép,meg 37.héttől heti nst,ennyi.

Dia örülj hogy jól vagy!Biztos a sors akarta így,gyerek mellett már luxus a problémás terhesség :? :lol:

Ja anyós nem jön csütörtökön,úgyh.az nem akadálya a talinak,állapotom meg meglátom addig.De ha tudok menni,akkor az árkád is jó.Nemá hogy ne egyek fagyit :)

evilany

Barbcsi
Te is rajta vagy nálam a kezdőlistán!

Dia
Örülj neki, hogy jól vagy! Legyen már valaki olyan filmes kismama!!!

Évi
Csak óvatosan!

Bévi
Fiúk nincsenek otthon?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

:D Szüleszteni :D

A párom Borsod, bocsánat Zemplén megyei, és bár 15 éve itt él, sokszor kiakad, hogy milyen szavakat használunk (ráadásul én még kreálni is szoktam újakat), most olvasom neki: szüleszteni, és néz rám, ez nekem miért furcsa, ő már ezt hallotta. :D :D Szép a magyar nyelv!
limo73

Ismét jelentkezem.

Hiába vagyok itthon nem jutok a gép elé. Pici lányom nekem is sokat sokat mocorog ás feszít gy a gép előtt ülés nehéz. Ma dolgom is volt a gépen :roll:

Most is a bordámmal játszik nem sokat maradok. Szóval nevekkel kapcsolatban férjem azt mondta vagy Petra vagy Emese, na igy marad a PETRA RITA, a család meg majd megszokja. Férjem azt mondta neki ez tetszik és kész.

Pelust én i Pamerst vettem, anyukám azt mondta ne cseréljem hamar nehogy kisebesedjen a popsija. (akartam DM-est is venni)

Baba fekvése én ág nem voltam uh-n de néha az az érzésem keresztbe fekszik, a szülészetről egy nővér azt mondta még van ideje megfordulni és meg szerinte sokat forgolódik. De hol nem tudom mert annyira feszít, erre azt mondta még kb. 2 hétig ezt fogja művelni :shock: fáj. Na de ma egy darabig nem mozgat jól megijedtem és megráztam, megbökdöstem. Biztos csak aludt mert azóta majd kiszurja a bordám de nem bánom érzem, hogy él és jól van!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch,ismerős,ülni én se nagyon tudok már...ez már a vég lányok :)

evilany

sziasztok hu ha nagyon itt az idő mindenkinél :shock: :shock: :shock:

voltam védő néninél és képzeljétek 3 hétig szabim van na pfffff helyettesítő volt de mondjuk normális volt legalább híztam megint 2 kg-ot most 12-nél járok és most először halhattunk szívhangot jaj olyan kis drága volt apa is bejöhetett és nagyon vigyorgott mikor hallotta a fiát :) aztán megbeszéltünk mindent elméletileg hogyan tovább mondtam mi van meg merre erre nem mondott semmit ennyit a helyzetesekről :? na sebaj de legalább annyival jobb hogy nem kell bemennem a kórházban ctg-re mert itt is csinálják helyben ( 1 út 5000 ft tank lenne) és a dokim ráadásul akihez járok vagyis járnék mert nem lesz csak jövő héten szerdán :( de legalább akkor megyek hozzá és minden lesz egyben :) addig meg kihúzom valahogy .

Bévi : pihenek sokat nem is birom már annyira ezt a terhességem mint a másikakat pikk pakk elfáradok és azt meg nem is említem nektek 21 lépcső mire a bejárati ajtóból felmegyek vagy le.

királylány :első 2 terhességemnél ugyan így voltam mint te megúsztam mindet semmi nem volt se gyomor égés se görcs semmi..... ezzel a kis manóval meg minden most is úgy nyomja a buksiját hogy majd ki ugrik onnan lentről ..... :lol: jah meg annyi a különbség csak hogy a fiukkal közel 30 kilót szedtem fel ezzel pedig csak 12 idáig :) remélem többet nem nagyon fogok már :)

Lányok én olyan kívános vagyok ugy ennék dinnyét...

:shock:
Vendég

Képzeljétek drágám elment nekem dinnyéért :D :D :D szupiiiii az lesz a vacsim úgy sem tudnék mást enni szét ég a gyomrom .

Jaj nagyon kiakadtam ma megyünk védőnőhöz erre 3-4 ismerős leáit minket a tűző napon beszélgetni fuuuu ezel indult és olyan hülyeségeket mondanak feláll a szőr a hátamon tőle
pl : mekkora hasad van, erre én miért 35 hetes terhesen milyen legyen ??? ,
meg kérdezik még te még egyben ?? erre én : na ná van még időm nem sietek sehova
és akkor a legdurvább kérdés számomra nincs meleged ??? de főleg mivel a tűző napon akarsz beszélgetni

tudom bunkón válaszoltam meg flegmán de könyörgöm délután 2-kor a leg melegebben ráadásul tűző napon jön rá a szó fosás .....
Vendég

sziasztok!

Évi ha kell, legközelebb tényleg elmegyek Veled! :lol: addig is írtam privit! :lol: engem nem tudnának sarokba szorítani!

Limo én ma reggel láttam Clárikát! ott gurult az utcán! :lol: :lol: :lol: dudáltam, de nem nézett oda! :wink: :lol: aztán beszéltünk, jól van! minden ok, csak gondolom ő is el van havazva... tudod... még ő is dolgozik! :lol:

Kép
gtunde75

Évi de jó, hogy hazaengedtek!!!!!!!!!!

Bévi te nem tudsz változni :lol:

Szilvás gyógypuszik!

Ircsi a kép nagyon szuper, jó nagy pocid van! Szóval Katus indulófélben, akkor sok sikert!!!!

Szilvi neked is, már én is mennék, mert nagyon nyomja a bordám, de szerintem őnagysága még köszöni de jól van mert egyébb bajom nekem sincs

Vasalni én is fogok vagy anya hiába kimostam és szépen kiteregettem jó gyűrött minden ruhácska a hosszú út miatt. Pelust is vasalok, mert ezáltal fertőtlenítődnek is, nem :oops:

Babakocsi én még nem tudom nekem milyet adnak a héten megyek megnézni.

Mózes, Petra nekem is abba lesz anyukámnál.

Dia igen maradok olyan szeptemberig itt. Bár szegény férjem ma hívott, hogy az éjjel nem tudott elaludni, mindig keresett az ágyban és reggel az én oldalamon ébredt :lol: :lol: Pedig csak 2 napja nem alszunk együtt. Ha ő is el van menve én is mindig az ő oldalán alszom. Ügyi vagy a + 8 kg-dal én már + 10 gk-nál tartok de attól félek anyánál simán még rám jön + 10 kg a 1 és 1/2 hónap alatt. Csak enni meg aludnom kell. Nagyon jó dolgom van!!!! Szinte még az asztalt sem szabad lepakolnom, ágyalni sem, mert gyorsan besurran anya és megágyal így inkább nem is szedtem össze az ágyat ne adjak neki dolgot, nekem nem szabad emelni. Ennyire azért nem állok rosszul de ők most mindentől óvnak és féltenek.

Nevelés én ma vettem egy könyvet abban azt írja, hogy a legjobb ösztön szerint nevelni a gyereket, na de még csak pár oldalt olvastam, elaludtam utána dolgom volt. Inkább azért akartam mert van benne a betegségek felismerésről is szó és én abban nagyon kezdő vagyok, ne rohanjak majd minden marhaságért 25-30 km-re az orvoshoz.

Na ezt a hozzászólást több mint 2 órán át szerkesztettem, megyek ledűlök kicsit.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Csillag megkérdezed nekem, hogy pénteken is lehet-e intézni az apasági nyilatkozatot? van valami ügyfélfogadási rend? köszönöm!!!

Kép
gtunde75

Megjöttem!!!

Melisch örülök,hogy itt vagy és jelentkeztél és használd ki a jó világodat bár most nekem is az van itthon mert semmit nem dolgoztam,csak itt meg vár a munka!!!Neked is nyomja a gyomrod nekem is de ennyi baj legyen!!!

Ircsi fiúk nem mindig vannak itthon de ha itthon is vannak nyomják a gépet és játszanak nem sok mindent szoktunk beszélni!!!

Tünde köszi.az infót Clarikáról remélem pihentél!!!

Sikerült kicsit megnyugodni,már nem sírok egyenlőre,mikor fogom ezt abba hagyni,Lili nagyon mocorgott mikor sírtam mondtam neki ne haragudjon,de nem bírom abba hagyni,remélem nem haragszik érte,és nem nagyon rossz neki emiatt,sajnos ilyenkor a világ terhe rám szakad és minden eszembe jut és sírok!!!!!

Szilvás remélem jól vagytok!!!!!!!!!!!!

Kép
bévi

Apasági nyilatkozathoz,kell az orvostól valami papír ezt én is megakartam kérdezni Csillagtól!!!Meg tőletek is!!!!Mi kell hozzá nem csak a hivatalba kell bemenni a páromnak mert gondolom ezt egyedül nem lehet elintézni,kell hozzá az apa is!!!!Mondjuk állítólag csak 1 hónapig érvényes ez érdekes!!!

Kép
bévi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: