A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Köszönjük a kérdéseket, fiam taknyos... foggalmam sincs, mikor és hol szedett össze és mit. Nem vészes, csak néha folyik a nózija, láza sztem nincs, bár nem mértem, de nem tűnt fel, hogy meleg lenne.

Nálatok volt este zuhé? Itt kb 5 perces volt, de elmosott minket :-( :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
(Boo, mostaztán már tényleg fürdetheted Müzli-kuttyot)

Bond,

sz@r időt sajnálom...csáprágóknak pedig hurráááááááááááááááá

Előítélet: igenigen... én nem voltam vele előítéletes, első perctől csipáztam, olyan nagyranőttovis :-)
Amúgy anno '93ban, mikor az orrbavalómat berakattam (még akkor ez nem volt ennyire elterjedt) én is direkt ezért csináltam, hogy teszteljem az emberek előítéletességét. Hát, a magyarok igencsak azok voltak:-( De akkor úgy voltam vele, aki ezért "ás el", ám tegye, mert én carok a fejére :-)

Körömvágás: apa csinálja, én nem merem...

Spar: nem nagyon járunk...

mutatványozni én nem szoktam :-(

Dodi,

ez a Fót dolog nem annyira királyság, messze van, meg nincs is autópálya matricánk, és így elég drága lenne :cry: :cry: :cry:
Viszont könnyebben megközelíthetőben benne vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Ikoka,

már meg is bocsátottunk :lol: :lol: :lol: :lol:

Hájas has ismerős, aggódom is a jövő heti tali miatt... kénytelen leszek szkafanderben mutatkozni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Czigka,

Vigantol: én cicire cseppentek :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

na igen, ez a parám nekem is :-) még felpróbálás után sem tudok egyszerűen vásárolni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

szkafanderügyben: fel tudok ajánlani egy arab hacukát, olyan, mint egy színes, hímzett zsák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én imádom, itthon ebben szoktam rohangálni :oops: :oops: :oops: :oops:

főzés: húúúúúú, mekkora a készülődés :lol: :lol: :lol: :lol: én már úgy, de úgy várom a hétvégét!

KépKép

KépKép
kispocok13

Háát lányok, én idén nem veszek fürdőruhát, mert ilyet kéne vennem:
http://www.actionsport-aruhaz.hu/kepek/termekkepek/Tropic_Lady_She_D_4.jpg :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Komolyra fordítva a szót ez lesz a második nyaram, hogy nem veszek fel fürdőruhát. Nem rontom el a saját kedvem, nem úgy nézek ki, ahogy szoktam és ahogy szeretném, ezért ezt a nyarat kihagyom.

Lois!
A mascarpone jó lett nagyon, csak ricottával kevertem el és az úgy már túl sok volt. Sima túróval finomabb lett volna a torta.
Azóta 2x csináltam tzazikit és ahhoz is lecsepegtetem a joghurtot és sokkal de sokkal finomabb így! :D

Dédi: Apa nagymamája, 76 éves. Állati jól tartja magát, nagyon aktív.
Az a szép torta pedig az anyósom szüleménye, ő "lánykorában" mestercukrász volt. Apa családjáé volt az Észak-pesti cukrásztermelő, ami aztán a privatizáció áldozata lett. :( Anyósom azóta nem süt semmit, csak nagy ritkán oroszkrémtortát.

Szemész:
Voltunk délután a homeopata szemésznél (igazi szakorvos!). Jól kikérdezett, jól megnézte Petrát, majd felírt két bogyót. Szerinte a pulsatilla a gyerek alkati szere.
3 nap múlva kell hívnom telefonon aztán meglátjuk a továbbiakat.
Én nagyon pozitívan állok hozzá. :wink:

Bond!
Czigka volt talán az egyetlen a topicban, akinek annyi teje volt mint Riskának, de Bende ciciből nem fogadta el. Tehát ő sose szoptatott, ezért írta, hogy max apáját tudja megszoptatni, és ha a apája szopogatja le a D-vitamint, akkor bizony az ő csontozata fog jóóóóól megerősödni! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Katy,

dehüle vagy!!!!
(Én sem veszek, mert ki tudja, hogy fogok jövőre kinézni, idén meg jó lesz a pocakosságra vett tankini :-) Khmmm, a régi felsőrészekbe még mindíg nem férek bele
:shock: :shock: :shock: )

Doki: +++++++++++++++
jó lenne, ha már túl lennétek ezen!

Torta: küldd át a receptet, légyszi!
Dédi fiatalabb apukámnál :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 14:55-kor.
Vendég

Kispocok!
Fótig nem kell matrica, én ma is arra mentem és a Hungária felüljárótól fél 4 magasságában kb. 15 perc. Tőletek közel van.

Én is nézegettem a játszóházakat, de az a gáz, hogy nagyon sok bezár nyárra.

Ikoka!
Petra már el is felejtette azt a fejbevágást! :lol: :lol: :lol:

Körömvágás: én vágom, általában egyszerre max. 3 körmét tudom levágni, de utána engedem játszani és később folyt.köv.

Vettem ma labdákat a Tescoban, szerintem csütörtökig akciós.

Kikérem magamnak a búvárruha nevében! :evil: :lol: :lol: Az kéremszépennemúszódressz!!!! :lol: :lol: :lol:

Kispocok!
Nincs recept a tortára, mármint én csak úgy megcsináltam.
Összekevered a mascarponét (házi v. bolti, tök mindegy) pl. a túróval, teszel bele cukrot. Én turmixoltam bele meggyet, de ha lesz már magyar őszibarack, azt is lehet.
Letettem a babapiskótát a tortaforma aljára, ráöntöttem turmixolt meggyet (ez áztatta fel), rá a krém, aztán még egy réteg mindenből. A tetejére pedig tejszínhab került.
Amennyit Petra evett belőle, attól még egy tejérzékeny gyereknek se lett volna baja. :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy szerintem bármilyen tortát lehet csinálni az 1 éves szülinapra, elég ha a tetején van tejszín, úgyis abba fog beletenyerelni.

Boo, Kispocok!
Köszi a képeket! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katy76 2010.06.28 21:09-kor.

Kép
katy76

Boo,

pocaknapoztatás részemről privátban :oops: :oops: :oops:

Katy,

deciki... azt hittem kell matrica :oops: :oops: :oops:

Kellett volna jutalékot kérnem a Tesco-tól, úgy fellendítettem a labda-üzletet :lol: :lol: :lol: :lol:

Torta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Minden babának Boldog szülinapot!

köszi csajok az apadrukkot!!!

én már rendeltem bonprixből.szeretem.ha nem jó visszaküldöd és kész...

Fót nekem majd szinte bármikor jó....
apa amúgy fóti...

Kép
Kép
csibe83

Jajj! Boldogságos születésnapot a mai babáknak!!!!! :D

Kép
katy76

Bond!

Anyu csak az utolsó pár percre futott be, mert jött hozzánk hétvégére, és onnan jöttünk együtt haza :) .

Fót tényleg nagyon könnyen megközelíthető nektek is. Úgy tudom, meg is áll a busz pár méterre a játszóháztól :wink: .

Cebion: :shock: Te mér' nem szereted a lányodat :roll: :twisted: :lol: :lol: ???? Kostoltad már?!?! Na, akkor kostold meg.... :? :lol:

Fogicákhoz gratulálok!
Sztem Botondnak is jön a foga, mert miután anyu felhívta a figyelmünket, Botondét is, hogy hú de be van duzzadva hátul az ínye, jólnevelt kisfiam nem okozott csalódást: éjszaka már többször felsírt, reggelre betaknyosodott, és azóta napi 4-5* kakil, pedig 1* szokott :( . Sztem tuti, hogy a foga, de azért ezerrel nyomatom a a vitaminokat, meg a Bérest...
Remélem tényleg csak az, mert mi biztos megyünk (mennénk) a zeneölcsibe, ha nem lesz beteg. De nem lesz 8) :lol: .

Ikoka!

http://www.aranytucsokvar.hu/ :wink:

Egyet értek Bonddal abban, hogy a futás nagyon hasznos, de a pocakodnak cart se.... :evil: . Viszont biztos vagyok benne, hogy igenis van rá "gyógymód", hiszen 3* ekkora hasam volt terhesség előtt, mint most :oops: :lol: . A lényeg a diéta! Na, azt meg ne kérdezd milyen, mivel az étrendedet sem ismerem, de semmiképp se valami rapid félóralatt12kilómínusz-os legyen! :lol: De hidd el, ez igenis célravezető, csak ezen a vonalon indulj el!
Ja, és az egyik bnőm fitnesszedző, meg diplomás sportnemtommi ( :oops: :lol: ), és azt mondta, hogy többezres kencék semmit sem érnek, viszont a gyógyszertárakban kapható Dr. Kelen (asszem) zsírégető gél nagyon jó, meg a házilag kevert kencék, de ahhoz receptet nem tudok...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Majd holnap a továbbiakban. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Most csak annyit, hogy úgy tűnik ( :shock: :) ) részemről is jó a jövő heti nemmutatommeghabtestemanapnakmertgáznakérzememagam című tali a tudjátokhol. :lol:

Kép
Kép
200907?

Ezméggyorsban beleférmielőttkikapcsolomagépet. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

kicsidodi! :)

Cebion: savanyú. Ennyi. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Én is a Dr. Kelen zsírégetőre gondoltam. :wink: És már ott is figyel a polcon. :wink: (Szerintetek így is használ? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Jelentem én három bikinit vettem a nyárra, és mindből kinn van mindenem.... de nekem ugye nem csak a hasam nagy hanem az egóm is :mrgreen:
Fürdőruhát, melltartót próba nélkül még úgy se, hogy a kezemmel megfogdoshatom, mert tiszta vakrepülés...meg nem jó rám soha semmise :?

Boo!
Vázoltam a drágámnak a felvetést, aszonta holnapra tervez menüt.
Most egyelőre úgy néz ki, grillezni óhajt. De nála eztet nem lehessen tudni, én a bográcsozást fúrom, mert ha meleg van az egy büntetés.
Szóval szerintem grillhusik, tésztasali, valami ilyesmik. De lehet totál mellélövök, mert holnapra álmodik valamit. Mondjuk fogasos rétes (múltkor azt csinált :shock: )

Fót :arrow: Az nálam ki van csukva, b@zi messze van. De nem gond, mi passzoljuk.

Vigantolt és közvetlen szopi előtt szájba cseppentem. Tátog rá :roll:

Körmöt én vágok, az eléején nem nagyon mertem, akkor a tesóm csinálta szopi közben, de azóta felbátorodtam, és kőkemény vagyok. A lábkörömvágás azért már simán közelharc :?

Bond!
Szuper!! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.06.28 22:34-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Bond!

Ti el szoktátok játszani a mell önvizsgálata című minden30évfelettinőnekajánlott című mutatványt?

Én nem :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
Dee, én amúgy tapizom :wink: :lol:

Kispocok!

Max fél óra az út, ráadásul az autópályáról fótnál kell lejönni, odáig meg nem kell matrica :wink: . Na nem gondolod, hogy majd ilyesmit ne vennék vigyelembe :lol: ! De nem akarlak rábeszélni, egyedül már tuti nem leszek.... :wink: Csak örülnék... :roll: :D

Boo!

Na jól van, ha annyira rinyáltok :twisted: . De én vidéken lakom, he :twisted: . Nekem pest széle is a duplája, mint nektek fót :roll: . De ha találtok vmi szimpit, akkor hajrá, semmi rossznak nem vagyok elrontója :lol: . De én is pesten néztem először, és nem találta olyat, ami "megfelelt". A legtöbb játszóházban csak "megtűrik" a babákat, de én ilyen állandónak olyan helyet szeretnék, ahol rájuk is gondolnak, és van vmi program is (pl. mint itt a zenebölcsi, sőt az kifejezetten nagyon tetszik, mert Botond már ezerrel ropja a rogyasztóst :lol: ).
Szóval tényleg, ha találtok, mehetünk, csak nekem se legyen túl messze :roll: :oops: .

Katy!

Fürdőruci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mind megnyugodhattok, magasan én fogok a legjobban égni, hiszen mégiscsak nekem illene a topon lennem, ennek ellnére én viszek két félig üres tejeszacsit, meg egy narancsligetet :oops: :? . De nem baj, enyémapa nagyon erős, és majd jól elveri azt aki fikáz :evil: :lol: . Neeeem, valójában mellé állna, és besegítene a fikázásba :lol: :lol: :lol: :? .
Amúgy mostanában tök édes velem :D : kaptam ugye a rózsát, és az elmúlt napokban többször is bókolt (persze csak a maga módján :lol: ). Lehet, hogy nyomott a latba, hogy vasárnap volt velem templomban ( :shock: :D :D ), és mindkét lelkész (apa-fia), egymástól függetlenül, a füle hallatára, sőt valójában neki címezve mondta, hogy hú milyen gyönyörű nő lett belőlem. 8) :D :D :D
Gyakrabban kéne templomba járnunk :twisted: :lol: . De téllleg :roll: :oops: .

Katy jólbeszél a játszóházról :lol: :lol: :lol: !

őőőőő, ki a mai baba?! :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!

És már ott is figyel a polcon. (Szerintetek így is használ? )
Remélem, mert én is így használom :oops: :lol: :lol: :lol:

lois!

Kaja: Te most kekeckedsz?!?! :evil:
:lol: :lol: :lol:

Én körözöttes kenyeret ettem lilahagymával, vagyis lilahagymát körözöttes kenyérel, ugyanis majdnem több volt a hagyma, mint a többi :oops: :lol: . Kb. egy hete meg vagyok őrülve a lilahagymáért, de nagyon durván. Tegnap pl. közöltem este apával, mikor ugyancsak azt rágcsáltam, hogy a lilahagyma a kedvenc ételem :oops: :lol: . Szerinte terhes vagyok :lol: . Botondnál onnan jött rá, hogy az vagyok, hogy minden este császárszalonnát ettem, vagy tepertőkrémet, pedig amúgy sose... Remélem igaza lesz, bár én iagzából ennek nem tulajdonítok nagy jelentőséget.
Csak büdös tőle a szám, és kész :lol: .
Eszek is vmi hagymásat, de tényleg :oops: :lol: ...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe!

Juhuuu :D . Elvileg Katyéknak is jó, meg elhívtam egy fóti bnőmet, akinek egy éves a kisfia, Roni. Már többször meséltem róluk, ők voltak az alvás-dokinál :wink: .

Még ha nem is mindig, de egyszer-egyszer jó lenne, ha össze tudnánk verődni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Én hagymafinnyadék vagyok, mindenből kipiszkálom... :oops:
Már miért kekeckednék?? Akkor azt írtam volna:
Ez a mai vacsim volt, ha nem tetszik :arrow: megverlek :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

igenis kekeckedsz!
Én úgy értelmeztem:
"ez volt a vacsim, bibibi, nektek meg nem! Ráadásul apa készítette nekem"
:twisted: :lol: :lol: :lol:
Csak szívom ám a véred, tudom, hogy nem szivatásból tetted fel, de éhes embernek fincskaja képeket mutogatni szenya dolog, jó?!
Tedd fel a képet a fogyis fórumba, biztos népszerű leszel :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Amúgy én se voltam nagy hagymafan, ha valamibe volt, megettem, de ennyi.
na de most.... :shock:
Zoozás előtt is megcsapott a fokhagymaszag a lángosos előtt, és azonnal vissza kellett kanyarodnom :oops: . De tényleg, mint a rajzfilmekben... :lol: :lol: :lol: . Ergo akkor is büdös volt a szám :oops: :lol: . (Utólag is bocsi lányok :lol: )
Na de a favorit akkor is a lilahagyma :lol:
Mi van abban, ami annyira kell nekem?!

Mééér nem alszom már?!?!?!?!
Mostanában egész nap hulla vagyok, de sose fekszem le miattatok 11 előtt :evil: . pfffff.........
:lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ja, végülis akkor kekeckedem, vagyis jó fej vagyok, csak akarom vázolni ugye, hogy cca 2 hét, és ezt eszitek ti is, de a tudatalattimban biztos valami gaz bíbíbí van :oops:

Na jól ki is törlöm, nehogy itt feledd az egész télire eltett hagymakészletet hirtelen felindulásból :roll:

Ha engem terhesen csapott meg a lángos-szag (vagy grillhús illata), a rókázhatnék tört rám, nem a zabálhatnék :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mellvizsgálat :arrow: Én UH-ra járok rendszeresen.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na mi van, én vagyok az első és az utolsó is?? :shock:

Na akkor csak bunkózni fogok :arrow: Ma nyár van végre, Loisék felavatják végre a medenkét, meg leszen kerti móka...ejdesz@razélet :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Na mint mondottam szélkakas uraság mára már mást álmodott, most épp pizzát akar sütni...de erre sem vennék mérget, szóval még változni fog :roll:
Fogasos rétes :arrow: Fogas (az egy halféle) tiroli rétestésztába sütve.

Póth Dia :arrow: Én is láttam újságban, ott mondjuk vékonynak tűnt :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

[quote]T írta:ike!

De jó lehetett a hétvége ! Esések .
- Dodi ezt biztos nekem akartad? :shock: :D

Egyébként extrasz@r hétvégém volt....szombaton szabadtéri grillezős kb 60 fős névnapra mentünk :arrow: sz@r idő volt, rengeteg fincsi kaja,süti minden volt és semmiből nem tudtam enni, mert benyeltem valami f...os vírust :twisted: :twisted: :arrow: a hétvégémet egy 2 négyzetméteres helyen töltöttem széntabblettán és normaflóron tengődve. Apa persze sörön tengődött addig,hajnalban hazajött,másnap fejfájósat játszott és még Hédi sem kegyelmezett, nyűgös volt egész nap.

most már jobban vagyok,igyekszem is visszaolvani :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:08-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Naggggyon tökjók a képek :D :D :D
Csibecsalád?? :shock: Mármint Katyék?

Fellépőn álldoga nagyon kúl 8)
Ja hogy úgy a Póth Dia, félreértettem :roll:
Ikoka haja tök jó...alig ismertem meg ott hátul heverészve :oops:

Tike!

Jujjdegáz, sajnálom :oops:
De remélem azért HédiApa a lányát elvitte magával a buliba és te magadban senyvedtél, nem klotyón-ülés volt közönséggel :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Én pocakosan szinte mindentől undorodtam :? :lol: . De csak a 6-7. héttől a 12-ig. Előtte zabáltam a disznóságokat, meg a hagymát, utána meg "normális" voltam :lol: .

A mai reggelim: piritós, virsli, lilahagyma :oops: :lol: :lol: .

Mi is menenkéznénk, de még ooolyan hüvi :roll: . Kb. 26 fokos, és meg abba a hajamat se szívesen lógatom bele :lol: :lol: .

Boo!

mi az a fogasos rétes?????
Mi lenne?! Lekapkodják az előszobából a fogasokat, és rövid, cukrosvizes előfőzés után a réteslapra halmozzás, megszórják fahéjas cukorral, és megsütik. Biztos finom.
:twisted: :lol: :lol: :lol:

Képek: :D :D :D :D :D :D
Megzabálom őőőket :lol: .
Őőőő, a "Csibe család" valójában Petra család :roll: . Petra és Katy, segítek :twisted: :lol: :lol: .
Meg kell állapítanom, hogy még mindig gyönyörű gyerekeink vannak 8) :lol: .
Így lehet, hogy nem feltünő, de mindkét képen (majdnem) ugyanolyan fejet vágok. Elárulom, ha lenne még rólam 75 kép, azokon is mind ilyen fejet vágnék :oops: :lol: :lol: . Amint látom, hogy fotóznak, reflexből előveszem ezt az ábrázatot. Gondolhatjátok milyen változatos az esküvői albumunk :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Nahát, milyen karom van :shock: :? :lol: )

Tike!

őőőő, már nem tudo mire rtam, de akkor bztos félrecímeztem :oops: .
Hétvégéd :( :( :( :x :x :x

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Nem hiába volt tegnap Lili nyűgös.... Délutánra 39,5 lett a láza,úgyhogy gyorsan hívtuk a doktornőt,aki szerencsére pont rendelt,így mentünk is ezerrel. Szegény kicsimnek vírusos garat gyulladása van :shock: Amikor indultunk a rendelőbe,még benyomtunk neki egy Germicidet,ami lejjebb vitte neki picit,aztán hűtőfürdőztük. Szerencsére le tudtuk nyomni neki estére 37,6-ra,de most délelőtt megint felment 38,3-ra. Adtam neki kúpot megint és nurofent,most alszik :lol: Amúgy a közérzete jó,csak picit bágyadt :cry: Próbálok majd vissza olvasni,csak most takarítok,amíg alszik.

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ja hogy PetraCsibe :arrow: Éééértem 8)

Nyuszi!
Ej, de rosszul hangzik ez, jobbulást Lilinek!! :)

Dodi!
Az émelygés nekem nullától tartott a 10.-ik hétig, de a grillhús szagát végig rühelltem :oops:
26 fok?? Mienké még csak 22 :oops: Én annyira naiv vagyok, hogy gondoltam délutánra meleg lesz..... vagy nem??? :oops:
Fogasos rétes :arrow: Ejdevicces... látom itt többet nem fogok gasztroéletünkről beszámolni :roll:

Mi van a karoddal?? Én Nimród karját néztem, ebben a vagány trikópolóban tisztára mint egy kis birkózó :D
Tényleg Pocok!
Ebben a nyakláncban nem akad fel a fiad sehova?? :roll:

Boo!
Szerintem enyémZé versenyt álldogált volna Mironnal, legalábbis nem tudom elképzelni róla, hogy beleugrott volna sűrűjébe. De persze kedvenc sportja rám cáfolni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Jaaaaj, ne legyél már ilyen, én nem rajtatok gúnyolódtam, hanem Boo-n, hogy rákérdezett :twisted: :lol: . Én imádom a fogast, ugyan rétesben még nem ettem, de biztos finom :wink: .
Csak irigy vagyok, mert nekem nem főz senki, na! :? :lol:
Szerintem olyan cexi mikor egy pasi tud főzni :oops: :lol: .
Az meg még sexibb, ha mosogatni is tud :lol: :lol: :lol: .
(Apa mindig azt mondja: te főzöl, és mosogatok! :arrow: van mosogatógépünk :twisted: :lol: :lol: :? )

Nyuszi!

Gyógyuljatok ! Sajnálom Lilit nagyon :( !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nem is vagyok olyan... oh, nekem nagyon vastag a bőröm, nem vagyok kis mimóza... gyerekem nem is tudom hogy lett az :roll:

Mosogatni :arrow: Na azt csak elvétve... :roll: De képes arra is, már megmutatta :)
Nekem nincs mosogatógépem, csak a helye van meg... amit szekrénynek használok, és évek óta nem bírom átrendezni úgy hogy anélkül is elférjek :oops: Meg néha nézegetem őket, és tanácstalan vagyok hogy melyiket. Meg szét kéne barmolni hozzá mindent, és ahhoz sem fűlik a fogam...így kénytelen vagyok kis-kacsómmal végezni eme nemes cselekedetet :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
Képek szuperek lettek! :D

A köv. taliig (péntek?) meg tudod írni a dvd-t? (Normafa, febr. tali, Őrbottyán, Sz.fehérvár, állatkert) meg ha kihagytam valamit, azt is. :lol:

Nyuszi!
Jobbulást kívánok Lilinek! Szegénykém! Akkor most az éjszakai szopi megvonás se üzemel gondolom. :roll:

Dodi!
Ne betegedjetek meg, mert én már beterveztem a zenebölcsit!
Tegnap a szemészet miatt hívtalak, aztán jól nem vettem észre, hogy visszahívtál.

Lois!
Elvileg mi is jövünk jövő héten, egyedül anyukám szülinapja jöhet közbe. 15-én lesz, de nem tudom, hogy a családot melyik hétvégére lehet összecsődíteni. Ahogy tudom, jelzem, hogy tudunk-e jönni!

Boo!
Még nem is vettem észre, hogy csibézem Petrát! Egy időben mindig pipiztem, de azt se én vettem észre, hanem a kollégáim. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Én azt hittem, hogy az e-mail címem miatt írtad a csibét! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Dodi!
Persze ne csak a zenebölcsi miatt ne betegedjetek meg! :lol: :lol: :lol: Vagy már késő magyarázkodni? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Nagyon jók lettek a képek,mindenki szuperül néz ki :lol:

Fürdőruha:én is tankinin gondolkozom,de apa hallani sem akar róla,mert nincs szükségem rá,mert szerinte tök jól nézek ki.Ezt vehetném akár bóknak is,de én nem így érzem,szóval nincs is fürdőruhám még :lol:

Boo!! az tök jó,amit kinéztél! Szeretem ezeket a típusú felsőket.Megrendeled?

Dodi! Nekünk Fót elég messze van,így oda biztos nem csatlakozunk a csapathoz :cry:

Czigka! Én a vigantolt reggel adom neki,azt mondom,hogy á és már nyitja is a száját :wink:

Lili még ma sincs a topon,délelőtt megint volt egy kis láza,adtam neki kúpot,aludt is 2 órát,de azóta is nagyon sírós és bújik. Szerintem most megint meleg,megyek is megmérem neki!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Itt vagyok,láza nincs viszont iszonyat álmos,apa próbálja altatni :lol: Nem bírná ki az esti fürcsiig - meg mi sem,mert nagyon hisztis :lol:

Katy! Kemény vagyok,úgyhogy továbbra sem adok neki éjjel cicit,csak vizet. Azt viszont sokat,mert muszáj inni,de szerencsére iszik is,étvágya viszont nem sok van :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka!
A D-vitamin beadásán már nem kell sokáig gondolkodnod, mert elvileg 1 éves korig kell csak adni, utána majd csak télen.

Én egyébként régen natúr a szájába cseppentettem, de most már a délelőtti gyümivel szoktam beadni, az első kanálra rácseppentek egyet. így adom a Cebiont is, 8 cseppet 2 kanálban (mert különben rázkódik, olyan savanyú).

Szerintem a férfiak nem úgy látnak minket, mint mi magunkat. Nekik egy kis felesleg itt vagy ott nem központi kérdés. Nekünk viszont az, pláne ha a terhesség előtt nem volt ott az a felesleg. :roll: :roll:

Ikoka!
Te mikor mész el futni? Mert én egyszerűen nem tudok úgy sakkozni az időmmel, hogy maradjon futásra. Du. 4-5 körül lenne idő, de akkor sietek a csemetémért. :roll:
Pedig terhesség előtt sokat jártam futni.
Szerintem egyébként a futás a hasizmoknak is jót tesz.

Kép
katy76

Nyuszi!
Akkor csak így tovább! :D

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:10-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.25 08:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lányok!

Tom korai, de nem bírom magamban tartani, pozitívat teszteltem most ebben a pillanatban... :lol: jövő héten orvos, izgulok hogy minden ok legyen... :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok! :)

Jelentem élek (nem találtam csomót a mellemben) , de olyan marha fáradt vagyok, hogy teljes erőmmel küzdök, nehogy leásítsam magam a székről. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:
Pofaviziten voltunk, dög meleg van, és viszket a szemem, úgyhogy asszem bocs, de mára csak ennyi telik tőlem. :oops: :oops: :oops: :oops:

nyuszi81!

Gyógyuljatok meg gyorsan!!!!!!!! :( :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Most akkor ki jön jövő héten tutira?? Lassan kéne nekem egy létszám :roll: Boo-t, Pockot, Dodit bekarcoltam, Bondot is odaírtam halvánnyal, Katyék is bizonytalan, többiek??
Czigka, Csibe, Tike (ennél közelebb tali nem lesz, max. nálatok :wink: ) ésatöbbiek, akiket most kifelejtek?? :oops:

Boo!

Nekem ez a katalógusrendelősdi sosem jött be, kaptam már kisebbet, nagyobbat, más színűt, ótvar csereterméket, amit ugye saját költségen postázhattam vissza (a postát nem kapod vissza). Azért átlapozom, de már nem rendelek.
Felsőrészből én 44-eset vettem :oops: Alulra meg 36-osat :shock:

Nyuszi panaszkodását a hasát illetően nem vagyok hajlandó komolyan venni :twisted:

Vigantolra nekem az az instrukcióm, hogy 1 éves korig mindennap, utána már csak télen és 3 éves koráig. Na most légy okos :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ronmay!
Azannya, halk gratula :D :D :D :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

ronmay! :)

Vaaaaaaaaaaaúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

loislane! :)

Szándékom határozott, időpont erősen valószínű, logisztika kérdéses. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :? :( :(

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: