Sziasztok,
Jesszus, nagyon köszönöm mindenkinek a sétával kapcsolatos tanácsokat

!
Na hát nálunk azért nem bkv szintűek a buszok, az egyetlen probléma, ami miatt még inkább várok a buszozással az az, hogy mivel nálunk állandóan meleg van a buszokon is állandóan megy a légkondi és elég erősen....
Buszozni egyébként nem babakocsival, hanem kenguruval terveztem.
A bevásárló központok is kiesnek, mert itt nálunk olyan nincs. Itt csak normál üzletek vannak, bár a Zara, Prenatal, Gap és a Mothercare pont azok ahova mennék, azok 3-4 szintesek, de tágasak hála istennek.
Különben amíg terhes voltam addig én is olyan bátornak gondoltam magam mint Vok, és mondtam is páromnak én tuti nem ülök itthon két hétnél tovább. Aztán elöbb jött a lányzó és apa belémbeszélte, hogy valami baja lesz és besz@rtam én is, hogy majd valamit elkap, ha elmegyek pl bevásárolni vele

.
Csilla, ma már voltunk szupermarketben, a hűtős részlegen csak gyorsan átszaladtunk, lekaptam a vajat, meg a tejet és már húztunk is onnan, a többi részen már normál tempóban haladtunk. Aztán még visszafelé kimentünk a piacra is.
A balkonon egyébként minden nap több órát kint van.
Tegnap este különben itt volt a gyerekorvos és per pillanat 52 cm, 3250g és 35,5 cm a fejkerülete. Vagyis 25 nap alatt híztunk 880g-ot, nőttünk 3 cm-t mind hosszra mind fejkerületre. Most már kezdenek kicsik lenni a legkisebb 0-1 hónapos rucik.
Ja és hason fekve úgy forgatjuk a fejünket az egyik oldalról a másikra, meg emelgetjük mint a vihar

!
Megkérdeztem őt is azzal kapcsolatban, hogy lemehet-e városközpontba, meg az üzletekbe és azt mondta: Még nem mentem

?? Mondtam még nem. Erre nyugodtan menjek, nekem is jót fog tenni, hogy végre normálisan kimozdulok, annyit kért, hogy még ne busszal, hanem taxival menjek le.
Geo, ne érts félre, de örülök, hogy végre azt írod: fáradt vagy. El nem tudtam képzelni, hogy hogy tudtál ilyen pörgős életet véghezvinni szinte az utolsó pillanatig

.
De kitartás, pár nap és te is a kezedben tarthatod Dávidot!!!!
Hari, szerintem nem fogod megbánni ezt a fürdetőszéket. Nem tudom Vok hogy van vele, de én imádom! Borzasztó egyszerű vele a fürcsi. Mondjuk és csak simán belecuppantom a nagykádba és nem engedek vizet mint Vok, hanem a zuhanyrózsával zuhanyoztatom a lányzót.
Luna, micsoda hanyag anya vagy te! Hagyod azt a szegény gyereket koszosan tengődni
Már nálunk is volt, hogy nem fürdött mert olyan későn ébredt, hogy akkor már nem álltam neki.
Nanetto, ne aggódj a törpék szerintem jobban viselik a meleget, mint mi. Különben nekem nincs a babakocsihoz napernyő, nem is tudom egyébként milyen felindulásból nem vettünk hozzá, mikor nálunk 365 napból 300 napon hétágra süt a nap
De feltaláltam magam, megoldottam egy textilpelussal. Ha jól tudom neked is olyan kocsid van mint nekünk, nézd így (ne ijdedjetek meg a lakásban nincs rajta csak a kép kedvéért tettem fel):