A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Na.... összepakoltam Katus gönceit... méret szerint szétválogattam a bodykat, a rugikat és úgy tettem a tartóba :wink:
Egész nap ezzel foglalkoztam... ez a sebességem :oops: :wink:

Babaimi
Vigyázz magatokra!
A lakás jó! Nincsenek nagy igényeim...
Városban még csak annyit voltam, hogy bementünk vizsgálatra a kórházba. Itt a telepen is annyit közlekedtem még, hogy elmentünk pizzát venni.
Majd Katussal felfedezzük a környezetet!

Szilvás
Mielőbbi gyógyulást kívánok Bendének!

Koraszülött
Barátnőm kisfia is 35. hétre született. 4 naposan hazamentek... 6 hetesen már a védőnő szerint túl sokat hízott... :wink:

Badzsulka
Én se aggódom túl sokat... pedig 32 évesen szülöm az első gyerekemet... inszeminációk, lombikbeavatkozások után... :wink:

Maccs
Az IR kezelése nagyon sok babát eredményezett már! :wink:

Királylány
Majd együtt leszünk 50 kilók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Bence :lol: :lol: :lol: :lol:

Ivás
Alkohol... kis mennyiségben nagyon jó stressz-, és görcsoldó... :wink: (időnként szoktam inni egy-egy pohárka finom bort)...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi ketten együtt? :lol: :lol: :lol:
Ügyes vagy, hogy rendet vágtál. :)

Baba mit gondoltál, majd ingyen hozzádvágják?:D Nálunk 1500Ft....

királylány

Munkamegosztás van: gyerekem porszívózik, én meg nézem :lol:

királylány

Ircsi, legyen igazad (IR)!
A tárolód Ikeás ugye? Nekünk legalábbis pont ilyen van tőlük, vettem hozzá fiókokat, mivel nem csak simán a szekrényben lóg, hanem "szabadon".
Jó érzés babaruhákat válogatni, kimondottan stresszoldó!

Dia, cuki a fiad! :)

maccs01

Most elköszönök, sziasztok.
Elindulunk hazafelé, lehet kiugrunk anyósomékhoz is egy gyors látogatásra. Ha nem jönnék akkor jó hétvégét, kellemes pihenést mindenkinek.

királylány

Sangria?! Hmmm... :P Nagyon-nagyon ritkán iszok valamit, de amióta "nem lehet" már kétszer ittam pezsgőt (1 deci) Hát a másodiknál Bercibo már jócskán mozgott, és úgy beindult tőle, hogy ihajcsuhaj! Na azóta nem merek semmit. Pedig a csokilikőrt imádom! :oops: Ja, és amúgy lehet pont akkor fogant apróságunk amikor elmentünk párommal koktélozni, és ittam egy Sex on the beach-t, lehet az volt a katalizátor! :D
limo73

Sziasztok!

No, mostmár muszáj megszólalnom, a sok grafomán között, mert általában este, éjjel olvasom a termést. De ma de. bútort szereltek nálunk, utána persze egy kis takarítás , pedig rendesen dolgoztak, ja, és közben beállított az antenna szerelő, össze-vissza akart mindent drótozni, de aztán beértük egy átállítással. A bútor szép, az üveges részeket még át kell pucolni, aztán bepakolni..., injkább aludtam egyet. most meg mehetek a kisebbekért, akiknek befejeződött az úszótábor. na, mindegy, szóval eovagyok.

Csak azt akartam írni, hogy én egy hülye maximalista vagyok, és parázok is egy csomó mindenen. ráadásul 40 vagyok, ikerterhes, el sem tudjátok képzelni, ikerterhesen milyen és mennyi rémsztorit hallgat végig az ember.... Ja, én tanár vagyok, ennek anyagi vonzatait nem részletezem. a párom is az , de jelenleg van "szerencséje" egyik minisztériumban dolgozni, abszolút nem politikai poszton, ezzel együtt kb naponta úgy megy be, h esetleg munkanélküliként jön haza. Valahol mélyen mégis bízom a dolgok pozitív kimenetelében, magamban, Istenben, abban, hogy mindenki olyan és akkora "puttonyt kap a hátára", amit elbír!!!! És nem hiszek a véletlenekben! És igyekszem képességeim szerint jól csinálni a dolgokat, ami fontios, pl amiket írtatok, dohányzás, életmód, stb.
Szóval, rövidre zárva: rengeteg dolgot megtettetek a bébiért.Igyekeztek felelősen várni. Amiért nem vállalhatsz felelősséget (pl milyen hülyeséget produkál a szervezeted), azzal ne stresszeld magad. sokszor nincs arra befolyásod, h mi történik, de arra mindig van, hogy mit gondolsz róla, és hogyan reagálsz!!!!
Évi! tudod bármelyikünk hogy utálná a kórházat, de te olyan kemény vagy, h túléled!!!! Tomi nem véletlenül jön hozzátok, ott lesz a legjobb helyen. Egészséges nő vagy, légyszíves bízz magadban , magatokban, meg fogjátok oldani a helyzetet!!!

Nem kell máshoz mérni magatokat , pláne bulvár hírekhez, celeb mamákhoz!!!!

Egy jó sztori: Egyszer vki azt mondta, h szeretne úgy kinézni, mint a Cindy Crawfor a fotóin. Erre Cindy azt reagálta:én is!!! :lol: :lol:

Ha kijönne hozzátok egy stáb, kozmetikus, sminkes, fodrász, fotós, stb, belőled uolyan címlap kismama lehetne, mint akiket az újságon látsz!!!!

Na, befelezem a monológot, bocs, h hosszú volt, csak szerettem volna lelket önteni a kétkedőkbe!!!! Üdv:Claire
claire

[quote="bekri"]
írta:
bekriIlus és az összes piás ...

Gábor egy percre idejött, és ezen akkorát röhögött...:) Pedig én pont nem alkoholra vágyom...:P itt visongott...:) mintha én lennék a fő piás...:P

[quote="bekri"]I írta:bekrilus, most olyan szarka-koncert van itt a közeli fenyőfákon... :shock: Meg tudom érteni, hogy egy idő után irritált :lol: :lol: :lol:

Óóóó...az a drága madár...biztos hasznos lehet a természetnek, de sajna nehéz vele együtt élni...hogy lehetett ilyen hanggal egy élőlényt teremteni...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia köszi a koktélt :) fúú de jólesne...Múltkor töltöttem magamnak 1 deci bort estére,stresszoldónak lazítónak,de nem bírtam meginni...

Bekri,és Kristóf visszavett a TEMPLOMBÓL? :lol: húú de tetszett.

Claire,köszi,biztosan igazad van. Töki nem véletlen az én hasamban csücsül(mert ugye csücsül a drága...)

Bévi vicces amit irsz az akciós újságról és ismerős.... :oops: ejj itt még vásárolni se tudok és képzeljétek egy csomó pénz van otthon,az uram alig vásárol :lol: ja és most azt hiszi ő a pénzbeosztó.Persze főznie nem kell,szóval...

Hozott vacsit,csirkemelles füstöltsajtos óriáspalacsintát meg desszertet,nyami...meg mindent amit kértem,játékot,filmet a gépre,elment nekem bugyit venni :lol: gyártja a limonádét,teát üvegszám nekem.

Ircsi,babaruha pakolás,de jó is...
Pocakod rendben?

Mindenkinek jó hétvégét!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja képzeljétek ma reggel bejött a nővér aztán mindenkit fejbelőtt :)
Olyan lázmérőjük van,céloz a homlokra és lő :)))
Nem rossz,lehet utánanézek,gyereknek is jó lehet...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

gyors életjel, miután végig olvastatlak Titeket! :lol:

a gin-tonic nekem is a kedvencem! húúúúú, igen, jól esne most egy koktél!!!! :lol: :lol: :lol:

Évi óriáspaller a Diósi-ból???? nyami!
a rucikon ne aggódj! majd mi megoldjuk, hogy vesszük át! nehogy már Te agyalj rajta, hisz örülhetünk neki, hogy egyáltalán szereztél nekünk!!!

Clárika most már kezdek aggódni!!!! :shock: :?

mindenkinek szép hétvégét, megyek cukorborsó főzeléket csinálni! :lol:

Kép
gtunde75

Tündi,nem,Komlóról a Zozo pizzériából,de olyan az is...nagyon finom volt :)

evilany

sziasztok most végeztem rendbe raktuk a baba sarkot meg a gardróbot most már jöhet a kis herceg már csak a baba kocsit várjuk meg a baldahin tartót utána mutatok képeket is :) ( mondjuk maradjon még vagy 3 hétig ben a kis Bencike ) bepakoltam a táskába ha indulni kell mert itt az idő csak felkapja apa és góó.

koktél huu de meginám én is :P 8) meg egy jót bulinék istenem álom :D 8) :wink:

mai menünk frankfurti leves meg lekváros bukta jó kis ösze állitás mi :)

csajok hulla vagyok nagyon elfáradtam 3,5 órán kersztül csak a baba ruhákat vasaltam :shock:
Vendég

frankfurti leves meg lekváros bukta... de megenném... :D

Kép
xtina75

a gyerekek meg is ették mondjuk csak a buktát 3-asával :) a levest meg meghagyták nekünk :9 de sebaj nekik jól esett az a lényeg :)
Vendég

na most megyek megfürdök és megeszek 1 joghurtot vacsira jó éjt mindenkinek :)
Vendég

Jó éjt? Te már mész aludni? Nálunk most fut az esti műszak, család ül a TV előtt, mivel az asztalnál nem lehet enni, az új tálaló szekrényt szépen kitakarítottam, de a beltartalma az asztalon áll, stócban :lol: :lol: Persze a gyerekek élvezik a helyzetet!
Én meg heverek, mert akkora rumli van odabent a hasamban, azt hiszik az ikrek, h nekik kell a meccset lejátszani :lol: :lol:
Claire
claire

Ja, apjuk bedobta magát, gyártott szendvicseket a kölyköknek, meg magának. Na nekem is gyártana, de most nem kérek.
Fogyózok :lol: :lol: C
claire

Sziasztok!
Bocsánat, hogy kéretlenül betörök ide, de remélem, hogy lesz, akinek segítség lesz.
Angol (alig) használt ruháim vannak nagyon nagyon olcsón. Márkák Next, George, MarksandSpencer, Mothercare, Ladybird és hasonlók.
Az árak kb: body 100-200ft, rugi 200-300ft, póló 100-200ft, rövidnadrág 100-200ft, kocsikabát 200-300ft, nadrágocska 100-400ft
Érdemes körülnézni! A képek alatt ott a konkrét ár, állapot és márka is. Nagyrészt néhányszor mosott, egy gyerek által hordott dolgokról van szó.

http://picasaweb.google.com/gabikikocs

Ha tetszik valami, írj privit vagy e-mailt a gabikikocs kukac gmail pont com e-mail címre.
Köszönöm!

kikocska

Megjöttem kikapcsolódtam bár nekem kevés volt és képzeljétek nem fájt a hasam míg együtt voltunk,mikor haza értem kivasaltam Lili kisruháit most meg itt vagyok!!!Ismét egyedül gyerekek tiszán bulizni apuka dolgozik ez van!!!

Évi sok pénz küld el nekem van időm elkölteni és küldöm a csomagot!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Clarika merre lehetsz??????

Dia kisfiad most akkor élmény beszámolót tart de szavad sem lehet besegít!!!

Szilvi jó pihenést és kisfiadnak gyógyulást!!!!

Ircsi ügyes vagy pakolás jó munkához idő kell!!!!

Claire:ti ugy is sokan vagytok én egyedül küld a gyerkőcöket nálunk kicsit legalább nem unatkozom!!!

Vanilla ügyesek vagytok!!!

Kép
bévi

Hmmm sehol senki egész este,kicsit unalmas magam,de nem sokára megyek lezuhanyzok,és nézem a tv,bár semmi normális nincs benne,majd csak rám jön az álmosság remélem,eltudok aludni mikor párom nincs itthon nehezen megy!Jó éjt mindenkinek és szép hétvégét!!!!!!!

Kép
bévi

bévi! Én küldök néhányat kölcsönbe, de nem ér egy nap múlva hazazavarni, azt hiszem nem tudod mire vállalkozol, már ami az én (áldott jó) gyerekeimet illeti!!! :lol:
Persze nem minden gyerek ilyen, másokéi biztos angyalok :lol: :lol:
Egyébként a viccet félretéve, jól esik néha kicsit nélkülük lenni, de elég hamar hiányozni kezdenek aztán!
Claire
claire

Claire elhiszem néha jó a kikapcs sőt tudom én is fogok majd rá vágyni,de játékos ember vagyok szeretek foglalkozni a gyerekekkel talán nekem kicsit több energiám van még hozzá hisz nekem még egy pici sincs bár nagy az van kettő,ők már más oldalról nehezen kezelhetők :lol: :lol: :lol: és megnyugtatlak nem küldeném vissza őket elennénk mint a befőtt: )páromat egyenesen imádják a gyerekek,pont most hívott és kérdezte jól vagyunk-e mondtam Lili még aktív és azt mondta kíváncsi lesz rá milyen baba lesz nyugodt vagy kis izgága mondtam neki ha rám üt enni és aludni fog,azt mondta a jelek szerint erre kicsi az esély hisz 11 kor még javában rugdos :lol: :lol: :lol: de már várom nagyon és ő is!Szóval addig küldheted a gyerekeket kicsit nyaralni jó nagy udvarunk van itt lehet szaladgálni :lol: :lol: :lol: csak most én nem tudok velük,sajnos a pocak miatt!

Kép
bévi

Jó reggelt hétalvó banda!!!

Mindenki alszik, csak engem dobott ki az ágy magából???
szilvi35

Sziasztok!

Vagyok, meg olvaslak is titeket, de reagálni nincs semmi energiám....
Ha tehetem csak fekszek (nem sűrűn fordul sajnos elő), asszem eljött az az idő, hogy elfáradtam.
Csomó mindent kellene csinálnom még, olyan mintha soha nem érnék a végére.
Egyáltalán van vége? :D

Bocs, h nem reagálok.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok
Vizit,reggeli megvolt.
Felettünk nagyon sír egy baba :(

Clarika :?
mindent csak módjával...

Vanilla,pocakod?

evilany

Viziten:
-maga jött a koraszüléssel?
-nem,nekem csak a hasam fájt...

:?
hogy is hangzik jobban...

evilany

Sziasztok!

Ne haragudjatok, most nem olvasok vissza, csak mielőtt aggódnátok értünk, szólok, hogy fél órán belül indulunk a nagyszüleimhez szülinap-névnapozni Komáromba, és ott nincs internet, haza pedig hétfőn délután jövünk, úgyhogy legközelebb hétfő este jelentkezem, és akkor vissza is olvasok és reagálok.

Jól vagyunk, csak elég nehezen tűrjük ezt a változékony időt, emiatt rengeteget pihenek, nehogy baj legyen.

Vigyázzatok magatokra, pihenjetek!!
Puszi mindenkinek. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

A mezei virágokból a szülinapi csokrom a gyerekektöl:
Kép

Eperszedés tegnap: eredmény szük 9 kiló, a lányokkal összeaprítottam és becukroztam, míg a fiúk aludtak... Jellemzö.
Szedni is hasonlóképpen szedtünk, mi lányok nem csupán a gyomrunkba, a fiúk kizárólag csak a belsö kis ládájukba.
Érdekes módon a gyomorbaszedéskor nem fájt a párom dereka, csak amikor már tényleg szedni kellett volna...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

A ma reggeli szülinapi buliröl képek. Döncit leginkább csak a targonca és az autó érdekli, az állatsimogatóval a többiek játszanak órák óta. Rebarbaratorta volt egyébként. Teszek fel két képet Dönciröl, hogy mekkorát nött. Amikor hazahoztuk két éve, acélos 44 cm volt...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Most nekiállok az ebédnek, aztán megyünk a gyerekegyetemre és utána háznézöbe.

A páromma reggel befözte a lekvárt, ezt mindig ö csinálja, szereti... :)

Puszi és szép hétvégét!
Vendég

Dönci anno a hazahozatala napján egy hónappal a születése után acélos 2,3 kg (33 plusz 2 napra 1,9 kg):

Kép

Ezt a képet küldtük a születése hírüladására azzal a kvízkérdéssel, hogy melyik vagyok én? (megoldás: jobbról a második)

Dönci most:
ugyanazzal a babával, mint a felsö képen
Kép
Vendég

Barbi! gyönyörű képek gyönyörű gyerekekről!! Szépen megünnepeltétek!

Kép
xtina75

Sziasztok!!!

Clarika jó,hogy jelentkeztél fő,hogy minden rendben veletek,de remélem azért pihensz is,vége egy nő munkájának soha nincs mire vége lenne kezdheted majd előről,de nyugi megvár senki nem fogja helyetted megcsinálni!!!

Barbcsi jó utat és jó szórakozást és pihenj sokat!!!

Barbi gyerekek aranyosak nagyon és ügyesek is!!!!!

Évi mit mondanak haza mehetsz engednek pár órára legalább!!!Pont ma reggel gondoltam rád itt esik az eső,Miki vajon,ment-e tetőt rakni!Ügyelj magatokra nagyon és kitartás!!

Én oda raktam a holnapi ebédet mivel ha isten is úgy akarja és megyünk anyukámék akkor legyen mit enni,holnap is,tyúkhúsleves házi csibéből,szomszéd hozta,tejfölös,hagymás,sajtos csirkecomb és csirke mell rizzsel,párom mindjárt jön haza egy kicsit pihenni tuti elalszik majd :lol: én beszélek neki ő meg alszik!!!Mindenkinek kellemes hétvégét,bár nálunk nagyon rossz idő van.Lili ismét beköltözött a bordám alá és nyomja a fejével a gyomromat a szám irányába,a lábával meg a húgyhólyagomon áll és azt érzem egyik pillanatban bepisilek mire eljutok a wc-ig már nem kell kis cuki :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Bmaass! A család gyönyörű!

Elkészült a nagy mű, igen! :

Kép Kép Kép
szilvi35

Bmaas,gyönyörű gyerekek,a babás kép meg nagyon jó :)
Párod derékfájása :?
Dönci példája lebeg előttem mint pozitivum.

Szilvi,hú,nagyon csecse lett a babasarok!!

Bévi,igen,elmentek tetőt rakni.De reggel jön értem.Addig elleszek.Voltak itt barátnőmék Enikő babával,hoztak ebédet,aztán sógornőm a kisfiával,most ment el. Most filmezni fogok,meg pogit majszolok :)
Babám jókat ugrál,meg csuklik is,a kis mohó.

Szivviéket is kiengedték a kórházból,remélem már minden rendben lesz velük.

evilany

Sziasztok!
Bmaass! nagyon jók a képek, és boldog szülinapot a nagy fiúnak!
Eper: vicces, hogy nálatok még van, mi kb 2 hete szedtük. Azaz én csak ültem az eperföld mellett, aztán lehetett éjszakába nyúlóan pucolni :-)))
Egyébként nálunk gyerekek közül a két nagy (11, 9) volt igazán használható, az ikrek (6) kevésbé voltak hatékonyak, hamarabb meg is unták, stb. Viszont mind jól belakott :lol:
Évi ! jó hétvégét!
Clarcika! Pihizz te is. Én is csak kapkodom a fejem, h mennyi dolgom lenne, de hajnalban elég vacakul voltam, így most igyekszem visszafogni a tempót. Párom meg a nagyfiam volt piacon. Ebédet azért főztem, meg mosogatás, ilyesmi, dde a többi tennivaló vár rám :(

Bévi! Vigyázz, szavadon foglak :lol: :lol: Hol is laktok pontosan????
Különben az én párom is nagyon jól tudja szórakoztatni a kölyköket, ha olyan kedve van. Én is szeretek velük lenni, mindig sok gyerek van itt, unokatesók, stb, de néha "kell egy kis áramszünet..." :lol: :lol:

Szilvi! szép a mű!!!
claire

sziasztok hu ez a mai nap megint nem semmi elég érdekes északám volt olyan gyomorégésem volt hogy mászkáltam fel-le mint a holt korosok és már öklendeztem a hányingertől :( aztán mikor végre el tudtam aludni olyan 4óra magasságában akkor meg reggel fél 7 fele fájásaim voltak olyan 20 percenkén 3x ez jól meg is ijesztett aztán semmi elmúlt én meg elaludtam tovább de délután megint voltak ilyen görcseim de csak kétszer és 1-1 óra eltéréssel hu lányok egyre sűrűeben vannak ilyen jóslóim kicsit még maradhatna benn ez a baba tudom ezek el is húzódhatnak és nem nagy jelentőségük van de azért jobb félni mint megijedni ja és a legszebb a dokim meg csak szerdán lesz jó mi :(
Vendég

de nyugi azért jól vagyok nincs most jelenleg semmi bajom csak ég a gyomrom de ez nem újdonság nálam :)
Vendég

Vanilla! Nem vagyok ijedezős, de ez a hányingeres, görcsös történet nem vidám. Vizesedsz? Vérnyomásod rendben? Lehet jobb lenne a biztonság kedvéért mégis beszaladni az ügyeletre, hogy ne legyen bajotok tutira!
Vagy a hányinger mindig is jellemző volt rád?
Jóslóim nekem is vannak és elég ijesztőek :( ... Már írtam, tudod. Ha legközelebb ennyire és ilyen sokáig fog fájni, biztosan bemegyek... inkább lásson az orvos, mintsem a kétségek gyötörjenek.
Az éjjelek szörnyen telnek sajna... sok-sok stresszes rémálom és gyakran fáj úgy kb. mindenhol... gondolom, most ez lesz a 9. hónap vezérfonala :) :) :) De mi lesz a végén?! :) :) :)
szilvi35

Sziasztok!

Életjel!

Folyamatosan olvaslak Benneteket, sajnos így a vége felé mindenkinek egyre több "nehézség" jön elő.

Évi, erős csajszi vagy, tudod mindent Tomikáért! Kívánom, h holnap ha csak néhány órára is, de hazamehess!+++++++++

Vanilla, gyomorégéssel szenvedtem én is. :oops: Savam az egekben volt már este, 2-től 4-ig tudtam valamit aludni, azt is csak ülve.

Hétfőn v. kedden megyek a 32. hetes cukorterhelésre, szerdán a dokimhoz.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok! PIHIIIIIIIIIII!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

szilvi35 Hála az istennek nem mondhatom hogy vizesedek persze egy picit igen de nem úgy mint kb 2 hónapja azóta sótlan diéta és csalán tea kúrán vagyok persze mértékkel, a gyomorégésem a kezdetektől megvan kb a 12 és a 06- hét között volt pihi aztán újra kezdődött semmi más csak a citromos víz ami nagyon sokat enyhit a gyomor égésemen Hányingeres is az elején voltam de ott epét is hánytam és el is ájultam volt olyan eset :(

lányok komolyan mondom az első 2 terhességem teljesen tünet mentes volt egészen amíg meg nem szültem őket ez a kis lurkó meg teljesen kikészít .
Vendég

Sziasztok!
Érdekes, én is hajnal óta vekengek itt, és én is paráztam, mert úgy görcsölt a gyomrom, mrg minden, és nekem a 2. szülésem így kezdődött. Próbáltam ma töbet pihenni, most meg kezdődik a foci meccs.... már a hasamban :lol:
Lehet, hogy front van, vigyázzatok magatokra!
claire
claire

Királylány, én nem tudok róla, hogy nálunk azért fizetni kellene!!

babaimádó
Kép
babaimado

Vanilla,én nem tudom,de elmennék dokihoz...
Savam nekem is rengeteg,Zantacot kapok itt rá.
Jóslók:én 6-7 percessel jöttem be,volt itt 3-4 perces is,de múlik...3 napja semmi,lekopogom.
De nekem is gyomorgörcs szerűvel indult.

Na várom a reggelt és megyek haza kicsit :)

evilany

Évi! Szuper napot holnapra! Érezzétek jól magatokat! :wink:

A jóslók hozzám is megérkeztek, tegnap este görcsölgettem, ma pihentem, most semmi!
limo73

Szilvi nagyon jó lett a babasarok ügyesek vagytok!!!

Claire:Mi Mátészalka környékén lakunk és szavamon foghatsz én nem bánom!!!

Évi ez szuper holnap mész kicsit haza örülök neki,legalább kicsit feltöltődsz energiával,és remélem mihamarabb rendeződik a helyzet és haza is mehetsz még,azt már kérdezni akartam tőled,neked mit mondott a dokid mikortól biztos,hogy császár lesz meddig kell befordulnia Tomikának,és neked is úgy lesz hogy megbeszéltek egy időpontot,vagy megvárjátok míg indul a szülés magától???

Vanilla én lehet nagyon aggódós vagyok de én biztos nem ülnék otthon úgy hetekig,hogy ilyen gondokkal küszködöm,ha én nem érzem már mocorogni a babát ha lefekszem,már kezdem piszkálni rúgjon egyet,én nem lennék nyugodt a helyedben,de te tudod!Gyomor égés nekem még annyira nem vészes.remélem nem is lesz az!!!

Kép
bévi

Melisch olyan rég jelentkezett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem minden rendben!!!!!?
Szilvás remélem kisfiad már jobban van!!

Dia biztosan pihen!!

Csillag remélem nem hajtja túl magát!!

És a többiek is pihennek Tünde Clarika Sucer Bea ugye?????????

Maccs???Ircsi???? Többiek???Tina???

Kép
bévi

Sziasztok!

Dia, a rendelőben a kismami arca, frizurája alapján jutottál eszembe. És mindig olyan kedvesen mosolygott ránk :)

Bmass, még mindig nagyon helyesek a gyerkőcök!

Maccs, nekünk nem megy a két lábbal ugrás. Minden más megy, meg okos is, szép is :oops: :lol: de ez valamiért nem. Egy lábbal szökdelni - na, azt meg el sem tudom képzelni, hogy valaha olyan is lesz :lol:

Bévi, pihenés, igen. Ma nem voltunk sehol. A tervező jött hozzánk :wink: Félek attól, hogy valami nagyon hiper-szuper házat szeretne tervezni, nekünk viszont az anyagi keretünk adott. Azt meg nem szeretném, hogy két gyerekkel megrekedjünk az építkezés közepén, mert túl nagyot mertünk álmodni...

Melischt már én is várom, meg Woody-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Elvileg már nem dolgozik, ezért aggódom, hogy nem jelentkezik :?

Vanilla, pihenj, amennyit csak lehet!

Szilvi35, én megmondom, mi lesz ennek az "egésznek" a végén :D Két dolog: egyrészt úgy fogod várni, mint a messiást, hogy végre jöjjenek a fájások és szülhess :lol: Ez a várakozás erősebb lesz minden félelemnél 8) Ja, a másik meg a gyermeked lesz, természetesen. :wink:

Claire, melyik tanszéken vagy és mi a szakterületed?

Kristófom ma egész nap fura volt. Cumizta az ujját, feküdt, ült az ölemben... Enni alig evett... Remélem, nem lesz beteg szegénykém... :roll:

bekri

Sziasztok!

Mi reggel elindultunk és most értünk haza úgy egy órája.
Bekri, csak ezt a mostani üzidet olvasom.
Szóval: tényleg egy lábon kell ugrálni kapaszkodás nélkül :) Tiszta cirkusz! Na, a lényeg, Enikő tud két lábbal ugrálni, ágyon tanult meg, utánozta a bátyját. Ugrálnak két lábon, majd seggre csücsülnek... próbáljátok ki! Az ágy rugózása sokat hozzáad a gyerek sajátjához és rá fog érezni a technikájára, főleg, hogy sikerélménye is van, sokkal jobban fog neki menni. Ráadásul piszkosul élvezni fogja :)
Remélem, hogy Kristóf rendben van és nem valami betegség tör ki rajta!

Holnap, ha lesz időm, akkor benézek, remélem, hogy mindenki jól van!

Sok puszi nektek és bekkeljétek ki még legalább a 35. hétig! Drukkolok!

maccs01

Sziasztok
Reggeli,nst,vizit után,indulás előtt :) 9re jön a Miki.

Borzasztó rossz dolgok történnek itt,nem is írom le,de megviselnek(nem velem,de...) jó tudom azért ez a terhespatológia,nem az egészséges terhességekről szól,de...:(

Bévi,az én dokim a problémák miatt biztosra mondta a császárt,kevés vízben nem forog a baba,de szinte biztosra veszem hogy nem nála fogok szülni,hiszen elmegy 3 hét szabira pont mire kiengednek...azt se tudom velem mi lesz,de jövő héten itt lesz még,rákérdezek,mert ő azt mondta nekem gyakrabban kell majd az utolsó hetekben nst,UH is,a lepény és a gondok miatt csak kérdem azokat ki fogja intézni..szóval nyugodt nem vagyok..de rákérdezek,és ha nem kapok pontos és egyértelmű választ,akkor Miki fogja felhívni :lol:

Bekri,remélem nem lesz Kristóf beteg...

Nah,pakolok,viszem haza a szennyest,de nem moshatok mondja Miki :) nem mintha nem a gép mosna...fürdök,hajat mosok,cicázok,megnézünk egy filmet....18:00ra kell visszajönnöm.

Remélem mindenki jól van.
Ezt a laptopot este vissza kell adni de elvileg lesz helyette másik,csak lassabb.

evilany

Sziasztok!
ÉLETJEL....... :)

Gyorsan végigolvastalak benneteket. :)
Sok aggodalom van már így a vége felé :(

De fel a fejjel-kitartás-minden rendben lesz!!!

Évi-tök jó hogy hazamehetsz egy pöttyet.

Bévi-nem hajtom magam túl...de marhára elfáradok és nem vagyok kész :(
Idegesít,hogy nem megy minden flottul-illetve ahogy elterveztem :(

Viszont a mai nap pihi...szigorú pihi...sokat szúrkált a hasam és keményedett az elmúlt 2 napban...de pihentem amikor tudtam.
Gergőmnek nem tetszett a létrázás :(

Holnap védőnő,kedden doki...szerdán további festés...remélem végre be is fejezem.
Blogba tettem fel pár képet....de még nincs kész teljessen... :(

műtősruha :(
1000-ért???????
ez viccccccccccc?

még jó hogy nekem is van 2 :( egyik biztosan jó lesz Tibire :)
zöld...rövid újjas...

Barbi-nagyon szépek a gyerekek....buli bizti jó volt. :)
Puszim nekik :) :D

Vanilla és a többiek,akik nincsenek a helyzet magaslatán - PIHENJETEK!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: