[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2007/2008-ban született babák anyukáinak topikja - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Friss: (a fejem nem volt szalonképes )

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Háááátt...Gyabi mami, te megint baromi jó formában vagy. :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos a pocakod. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy,
igen, meg lehet(ne) élni ilyenekből, párom főnöke is megélt anno, sőt, igen jól, de mifelénk már az emberek szeretnének képet, de nem csináltatnak, mert ilyesmire nem költenek, ez már luxusnak számit, sajna, vagy elmennek, digitális gépre fényképeznek vagy 20-30 képet, és aztán kiválaszt 2-3 db-ot, amit megcsináltat, és annyi. Még az ünnepi eseményeknél is. Most is pl lesz keresztelő végre, mi kereszteljük meg a komasszonyék kislányát, és kép lesz, nem sok, de lesz, meg majd az a mi ajándékunk lesz valamilyen szinten, de videó meg ilyesmi nem kell, mert fizetni kell, és nemrég volt egy szintén keresztelő fényképezése a páromnak, ahonnan még volt pofájuk egy képet sem rendelni, csak elkérték a cd-t, hogy majd válogatnak, és azóta sem jelentkeztek...
Emigy még egyszer nagyon köszi a montázsokat, megcsináltattam apával, mindenki el van ájulva tőlük! :lol:

Jaimee,
igen, igen, igy már megvan, valamikor olvastam Réka blogját, de aztán nem jött be az oldal azon a cimen, és nem találtam meg, de mostmár az le van zárva, viszont ketteske blogját olvasgatom!
Ez a rémálmos dolog jó... :lol: :lol: Niki is szivesen aludna köztünk, csak olyankor maradok én, apa még számitógépezik, Niki meg hol mellettem, hol a kiságyában alszik el, de mellém van húzva, fogom a kezét, általában nem túl jó mellette aludni, mert olyankor pár óra múlva arra ébredek, hogy lerúgta a vesémet, vagy a fejemet...

Gyabi,
nagyon szép pocak, és csak a hasadra hizol, jajjjj, de szerencsés vagy te is! Meleg biztosan elviselhetetlen, pocak nélkül is, nemhogy még egy harmadik trimeszteres kismamának!
Beszéd terén pedig nagyon ügyes Bandita! Nikici sajna nem akar beszélni, pedig ő is csak felnőttekkel van, az is az egyik problémám, hogy sosincs gyerekekkel, de mégsem beszél...

Judy,
AKKOR DRUKK MÁRA!!! Jajj, de várom már a jó hireket! :D
Te is nagyon csini vagy, tényleg neked is csak a pocakod látszik! Ezek szerint elkönyvelem, hogy a vitaminok nagyon is hibásak tudnak lenni a hizásért... :?
Mi a gond Bibiéknél??? Mi a blogcime?

És ki a másik két kismama????
sirkici
 
 

 
 

Gyabi,
az lemaradt, hogy nagyon szép lesz a torta!
Hogy néz ki a felhólyagosodott szúnyogcsipés? Azért kérdem, mert Nikinek is jobban bedagadnak, mint kellene, neki dagadt, kemény, vörös az egész, be van gyulladva, fenistil gél rovarcsipésre nem segit, meg semmi kenőcs, olyankor jön az ecetes ruha, de attól meg kiver a frász, de muszály, a lényeg, hogy ne viszkessen neki, és meg is teszi a hatását, pár órán belül lelappad, a gyulladás elmúlik, és nem is viszket többet neki. Csak gond, hogy jön a következő, pedig be is szoktam fújni szúnyogriasztó spray-jel...
sirkici
 
 


Judy: köszi és mennek a drukkok ezerrel!!!!!!

Sirki: kb. 50 Ft-os nagyságú csípés bevörösödve, harmadik napra pedig a gennyes hólyag a közepén!

Jaimee: hol van a másik blogod??????? :oops:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


sziasztok,

5 óra magasságában megyek be a kórházba. Déltől se kaja,se víz, csak egy-két csöpp, ha nagyon szomjazok.

Ma reggel még hajat festettem, nehogy megijedjen tőlem Izi baba, meg van egy halom dolgom,ami most jutott eszembe.
Főzök valamit, borotválkozok etc........ :lol: :lol: :lol: :lol:
De hogy a mosdókagyló kidomestoszozása miért olyan fontos, azt nem tudom........látszik kezdek ideges lenni. :lol: :lol: :lol:

Sirki
Privi ment :lol: :lol:

Köszönöm a drukkokat. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Gyabi,
hú, nekünk azért annyira nem dúrva. És dokinál voltatok vele? Ennyi krém, amit felsoroltál, legalább hatásosak?

Judy,
köszi a cimet! Hát, én is szoritok, remélem nem lesz semmi gond!
Amúgy meg nem vagy semmi, pont ma festetsz hajat, meg ilyesmi, igen, valószinűleg az idegesség lett úrra rajtad, hisz emigy már biztosan minden készen áll Izi baba érkezésére, hisz már régóta tudod, hogy kedden vagy ma fog megszületni! Drukk továbbra is, már csak két óra az indulásig... szoritok... és lesem a hireket!
sirkici
 
 


Hozom Judy üzenetét:

Legkisebb "Király" kisasszonyunk Izabella 2010.07.17-én 20.30-kor 3740g és 57cm-el megszületett, és tiszta nővére.:-D
morcivaci
 
 


JUDY HÍRADÓ:
[quote][ írta:size=200]Legkisebb "Király" kisasszonyunk Izabella 2010.07.17-én 20.30-kor 3740g és 57cm-el megszületett, és tiszta nővére. :lol: [/size]
Vendég
 


Végre, végre... :lol:

Judynak GRATULA, JÓ EGÉSZSZÉSGET, SOK TEJCSIT ÉS BOLDOGSÁGOT A KIS IZI BABÁHOZ!
sirkici
 
 


Gratulálok, nagyon jó egészséget kívánok Nektek!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Judy: Gratulálunk, jó egészséget, gyors felépülést és sok tejcsit kívánunk!!!!!

Domestosozást teljesen megértem, én virágokat locsoltam, pedig amúgy az gyengém... :oops: :oops: :D

Gyabi: Szépen gömbölyödsz. :) Blogot szerintem már megtaláltad, de ha mégsem, akkor majd írok privit.

Az 50 Ft-os csípés nálunk is szokott lenni, csak nem gennyesedik be. De kell egy hét mire elmúlik. A fura, hogy nem minden csípésre van ilyen reakció.

Rólunk. Megvolt az óvódai szülői, Réka decemberben kezd, "full time"-ban a Katica csoport "oszlopos" tagja lesz (egyelőre nem, mert összevont csoportos az ovi, tehát lesznek akár 7 évesek is....) jele a kishajó lesz. 26-an lesznek egy csoportban, az óvónő nagyon szimpi, remélem, az is marad.....
jaimee1
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.06.21 17:14-kor.
jaimee1
 
 


IZABELLA


Kép
Vendég
 


GYABI: Nagyon aranyos a pocakod, továbbra is vékony vagy! Mérleg mutat valami változást? Nem semmi, hogy Beni már így beszél..irigykedem.. Az egyik kismamit már tudod, a másik pár oldallal előrébb megírta a sorok között..
SIRKICI: Örülök, ha tetszettek a montázsok. Máskor szólj, ha elő szeretnétek hivatni, mert akkor nagyobb felbontásban kültem volna át.
JAIMEE: Ha leteltek a felgyülemlett szabik,akkor kezdenék a régi munkahelyemen.. ha nem jön közbe semmi.. A jelünk akkor egyforma lesz, én is hajót választottam Bencének (autót, vonatot már elvitték előttünk). Bence is egésznapos lesz, de attól nem kell ott aludnia. Petit is sokszor hoztam haza ebéd után, az uzsiját itthon ette meg. Az a baj, hogy Bence annyira fáradt, hogy már ebédelni se bír. Ma is majdnem elaludt evés közben, mikor harangoztak, már aludt. Nem tudom, 1-ig hogy fogja kibírni alvás nélkül. Mindegy, majd meglátjuk. Édesek a képek! Egyforma frizura, egyforma öltözék! :lol: Boldog 1. hófordulót a kis Zalánnak! Kiságyikóról is raksz majd képet? Allergiád hogy van? Szedsz rá valamit? Csak azért kérdezem, mert úgy néz ki, én is allergiás vagyok valamire, de dokihoz még nem jutottam el, de már nagyon idegesít az egész napos szem, torok, fül viszketés, orrdugulás, tüsszentés.. Az allegrát próbáltad?
Vendég
 


Bekukkantottam, van e kép Iziről. :) Aranyos nagyon. Tényleg hasonlít a nővérére, bár Zalán is így kezdte, most meg.... :)

Igen, van allergiám, de nagyon enyhe, "csak" az orrom folyik, ami semmiség a szokásos tünetekhez képest. Így aztán nem szedek semmit....A kiságyról teszek majd képet, igen. :) Köszöntést köszönjük! :D Klassz a hajó, kispasinak meg pláne. Rékám remélem, nem fogja bánni. :? :)

Hát az ovit majd mi is meglátjuk, ahogy Rékának a legjobb. Elvileg akkor viszem és hozom, amikor akarom, nyilván ésszerű kereteken belül.

Hopp, felébredt a kisebbik. :)
jaimee1
 
 


Húúúúúúúúúúúú Betsy, hogy én milyen bamba vagyok!
És még gratulált is nekem rég látott/halott ismerősünk.

ÍGY UTÓLAG IS KÖSZÖNÖM!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Mérleg halad felfelé, most járok 3,5 kg-nál, Benivel 4 volt összesen...pedig most kisebb darabnak érzem magam! :shock:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Izi baba nagyon aranyos, nem is látszik, hogy újszülött, és tényleg tiszta Barbika! :lol:

Jaimee,
nagyon szépek vagytok, nekem Réka akkor is rád hasonlit, és Zalánnal is nagy a hasonlóság, legalábbis ezeken a képeken úgy látom, csak annyi eltéréssel, hogy Zalánnak markánsabbak a vonásai, lévén, hogy kisfiú! :lol:
Érdekes, hogy én is ezt tapasztaltam a csipéseknél, hogy nem mindegyik dagad fel Nikinek sem, eleinte elég volt a fenistil gél, azután az ecetes ruha, de tegnap pl egyik sem segitett, ugyanolyan vörös, duzzadt, kemény volt, mint reggel, amikor megcsipta a szúnyog. Én már gyanakodtam rá, hogy nem is szúnyog, de nemtudom...

Betsy,
azért igy is nagyon szépek, némelyik kép nem lett 10x15-ös, de a lényeg szépen látszik, a kép mérete meg elhanyagolható mellette, nagyon tuti lett! :lol:

Gyabi,
4d-re terveztek menni?
sirkici
 
 


Én is megtaláltam a másik kismaminkat, és nagyon örülök, reménykedtem, hogy ő a másik, jajj, de jó, végre pocakos, remélem ide is fog irni!

Mások??????? Niki, Christell, Olik,...?????????????????
sirkici
 
 


sziasztok,

Először is köszönjük szépen a gratulációkat. :lol: :lol:

Délelőtt jöttünk haza, most csak bekukkantok.Körülményekhez képest jól vagyok, de nem volt egyszerű.Voltak komplikációk a műtét alatt is és utána is. Rengeteg összenövést szedett szét az orvosom, és nem ajánlja, hogy még egyszer felnyissuk a pocakot.
Még mindig nagyon fáj és nagyon nehezen mozgok. A méhem még mindig köldök magasságban van, nehezen húzódik+gyulladásom is van, erre gyógyit szedek.
Sajna most hosszú lesz a felgyógyulás. :oops: :oops:

A lényeg, hogy Izi babácska teljesen jól van, tejci már szombaton megindult, azóta szépen eszik és hízik. :lol: :lol: :lol:
Nagyon békés, mióta hazajöttünk még a hangját sem hallottam, csak eszik meg alszik. Most is itt szuszog a kezemben. :lol: :lol:

Barbika nagyon jól viselte, szeretgeti és puszilgatja a hugicát.
:lol: :lol: Fiúk szintén körülölötte nyüzsögnek. :lol: :lol:

Nekem meg szoknom kell, hogy bárhova nézek, lurkót látok. :lol: :lol: :lol:

Igyekszem jönni és képeket is feltenni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Lányok!

Judy,
gratulálok Izi babához, nagyon cuki!!! Sajnálom, h. nehéz volt a szülésed, gyors gyógyulást kívánok! :)

Háááát, igen, lebuktam... :D Nagy a boldogságom, és érdekes módon babonás is lettem, nemcsak kismama, ezért nem jelentkeztem. DE ma voltunk az első uh-on és minden rendben van. Majdnem 1 cm-es, és láttuk a pulzáló szívecskéjét is. Nagyon fantasztikus érzés volt. Fura, mert mindig azt hittem, h. sírni fogok az első uh-on, de inkább mérhetetetlen boldog lettem, és nagyon megnyugodtam, h. rendben van a kis Babunk. :) Két hét múlva kell mennem a 9. heti uh-ra és utána mehetek a "sima" nőgyógyászomhoz. :)

Kép
arikon78
 
 


Judy,
sajnálom, hogy voltak komplikációk, de a lényeg, hogy Izi baba jól van, szuper, hogy ilyen jó baba, na meg, hogy a tesók örülnek neki, szeretik. A fiúknak persze már talán könyebb, Barbikának ez még új, de a lényeg, hogy jól veszi a dolgot. Bár én nem vagyok szakértő, még tesóm sincs...
Neked pedig Arikonhoz csatlakozva én is gyors gyógyulást kivánok!

Arikon,
nagyon nagyon örülök nektek, és hogy minden rendben külön öröm, gratulálok! Remélem irsz majd, és nyugi, minden rendben lesz, 7 hetes vagy, pulzál a szivecske, minden tökéletes! :D
sirkici
 
 


Arikon,
ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK A BABÓCÁHOZ!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Arikon: Itt is gratulálok!!! Problémamentes, nagyon boldog várandósságot nektek! Cupp!

Én Zalánnál könnyeztem meg egy uhut, egyébként én is mindig csak vigyorogtam. :D

Judy: Hozzál, hozzál képeket! Klassz lehet mindenhol lurkót látni. :D
Mielőbbi felépülést neked!

Betsy: Seholsziget milyen volt?

Sirki: Most azt hallottam a helyi tévében, hogy azok a szúnyogcsípések duzzadnak meg, gennyesednek el, amiket fertőzött szúnyog okozott. Most az árvíz miatt ilyen dögöt felénk nem nehéz találni. Pokoli sok szúnyog van, és nem csak este, de egész nap. :shock: :shock: :shock: A drogériában vasárnap nem kaptam szúnyogriasztót. :shock: :shock:

Gyabi: 4 kila volt összesen? No azt meg hogy csináltad? Fogytál? :lol: :lol: Én most 78-al mentem szülni és 70-el jöttem haza a kórházból 4 nap után.
jaimee1
 
 


Jaimee,
igen, mi is erre gondoltunk, de igyesen már biztosak is vagyunk benne, kösz, hogy irtad, én először allergiára gondoltam, de mivel nem mindegyik dagad fel, ezért... maradt a fertőzött szúnyog variáció. Nekünk is jut belőle bőven, Tisza menti városkában lakunk, anyuék is, csak a másik felén, és ami még érdekes, hogy van szúnyogriszató spray-ünk, és néha még az sem hat, máskor meg befújjuk magunkat, és nem bántanak. Sőt, még a raid elektromos szúnyogriasztó sem válik be igazán az idén, pedig három évig, amióta itt vagyunk, mindig bevált... mostanában szinte minden éjjel megcsipi Nikit egy vagy több szúnyog, reggel már vakarózva kel.

Judy,
igen, igen, én is várom a képeket!
sirkici
 
 


Sziasztok!

Gyorsan rakok egy táblát, biztos lesz benne javítani való.. :oops: Aki nem szeretne benne lenni, vagy véletlen kihagytam, az szóljon, korrigálom.

2010. június 26.


Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.06.26 06:24-kor.
Vendég
 


Hűűűűűűűűűű Betsy, micsoda munka...nagyon ügyi vagy!

Arikon: tiszta szívből gratulálok és meglátod minden rendben lesz, nagyon szép terhességet kívánok !!!!!

Jaimee: nem tudom hogyan csináltam a 4 kg, de annyi volt, pedig ettem mint a gép. Réka mit szól hozzá, hogy Zalán szopizik...nincs irigység???

Sirki: 4D-re Benivel is csak azért mentünk, mert akkor állítólag kicsike volt és meg akartuk nézni, hogy nincs-e gond. Kicsit igazságtalan így, de csak feldolgozza majd valahogy, hogy ilyen "hátrányból" indul!

Tegnap voltunk dokinál, minden oké, 4 hét múlva kontroll, méhszáj zárt, jövő héten vérvétel: 28. heti ellenanyag szűrés.
Bandita megkapta a bárányhimlő elleni oltást, gyerekorvos szerint hátha kihat mondjuk a szúnyogcsípések hólyagaira is és így már nem fog hólyagosodni!
Ma megvettük az ajándékokat, tőlünk egy piros trélert kap, rajta szintén 2 piros autó...és szerintem a család összes többi tagjától piros autót fog kapni, mert az a minden. Anyukámtól egy nagy mágneses rajztáblát kap, mert még nem volt neki és a barátnőméknél nagyon tetszett neki.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Friss fotó:

Első gyurmanapocska:
Kép Kép

Homokozós:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee: nincs meg a blog :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Megírtam! :wink:
Ehehehe......mi meg Rékával nem voltunk 4D-n. Magyarázkodhatok majd....de Zalánnal nem bírtam ki 4D nélkül. Nem is bántam meg semmit.

Pont ma gondolkodtam, hogy Réka egyelőre nem féltékeny. Az is igaz, hogy sokat alszik még Zalán, sok idő jut az együttjátékra Rékával. Viszont elkezdett babázni. Ez új.

Mágnestáblánk nekünk is van, Réka nagyon szereti. És mellesleg azzal tanulta meg az összes betűt. :shock: :shock:

Betsy: Gyönyörű!!! Nekem Réka 8 hóra jött, Zalán 3-ra.
jaimee1
 
 


Betsy,
nagyon szuper a tábla, és tök jól esik, h. én is benne vagyok!!!! :) 3 évre jött a kis Bab....húúúúúúúú, tö fura ezt leírni, de hát ez az igazság. :shock:

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gratut. :) Azt nem is tudtam, h. Bíbi is!!!!! és szinte fej-fej mellett haladunk. :)

Az is jól esik, h. "visszafogadtok"... :) lehet lesz 1-2...-100 kérdésem! :)

Kép
arikon78
 
 


Sziasztok,

De jó, újra pörög a topic. :lol: :lol: :lol:

Betsy,
Szupi a tábla. :lol: :lol: Izi baba 5 hónap után jött össze az első closty-s hónapban. :lol:
Gyabi,
Örülök,hogy minden ok veletek. Képek nagyok jók, Beni nagyon édes rajtuk. Kiváncsi vagyok hogy fogja fogadni a kistesót. :lol:
Jaimee,
Ne is mondd a szúnyogokat, nem győzöm hajkurászni őket a lakásban,pedig van szúnyoghálónk. :twisted: Hihetetlen, hogy mennyi van belőlük idén. :evil: :evil:
Barbika sem féltékeny(kopp-kopp)remélem így is
marad. :lol: :lol: :lol:
Arikon,
Ez csak természetes, hogy ezer kérdésed lesz majd. :lol:
Olyan jó, hogy végre nektek is sikerült. :lol: :lol: :lol:

Rólunk:

Mi jól vagyunk. Izi szopizik ezerrel, 3540gr-al jöttünk haza, tegnap este már 3800gr-ot mutatott a mérleg. Néha sírdogál napközben, de az ölben vagy a cicin megnyugszik. Éjszaka csak kajálni kel fel és szunyál tovább.
Egyenlőre elkerül minket a hasfájás(kopp-kopp), de ami késik nem múlik. :lol: :lol:

Sebem gyógyulgat, doki szerdán kivette a varratokat, most már sokkal jobb,de még nehézkes a járás és az oldalra fordulás.Sajna a méhem még mindig köldökmagasságban van, nagyon nehezen húzódik vissza, de dokim szerint van rá 6 hete. :oops: :oops:

Barbika egy tündér. Állandóan segédkezik, szalad és szól ha sír,mindig mondja, hogy "bitos éhes" vagy "hugika betatilt",zabálnivaló. Nem gondoltam volna hogy ilyen jól fogadja. Semmi féltékenység nincs benne.
Persze most még többet szeretgetem, hogy véletlenül se érezze úgy, hogy esetleg kiesett volna a kosárból. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Néhány kép, a falat ne nézzétek, Barbika grafiti-zett. :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Gyabi,
szuperak a képek, nagyon ügyes már Beni, hogy napocskát is tud csinálni. Az milyen tábla, amin gyurmázik?
Az ajándékai is szépek lesznek!

Arikon,
te csak gyere, és kérdezz, akár 200-at is... :lol: :lol:

Judy,
a képek nagyon szépek, Izi baba nagyon aranyos, Barbikán annyira látszik a huncutság, hogy nagyon... :lol: :lol: na azért a fiúkat se kell félteni, gondolom... :lol:
Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid, és hogy nincs féltékenység. Talán hülyeség, de a többedik gyereknek már nem könyebb elviselni a kistesó érkezését, mert már amúgy is megszokta, hogy van tesója, és nem éri olyan váratlanul, mint az első gyereket. Például anno Danika születésénél nem tapasztaltál nagyobb gondot Bazsi részéről?
sirkici
 
 


Judy: én nem tudom, hogy Ti hogyan látjátok, de nekem mind a 4 gyerkőc rád hasonlít!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sirki: ez egy Tupperware-s szilikon lap, ami elvileg otrták és sütemények nyújtásához kell és kb. 5 éve van a szekrényben, mert mndig sajnáltam befogni...erre most megkapta Bandita gyúrmázni.... :lol:

Arikon: a kérdések jöhetnek ezerrel!!!!!

Tegnap megvolt életem első autóbalesete...bátyjám kocsijába beletolatott egy 17 éves kislány, izomból kiökött minket a járdára...utas voltam, anyósülésen. :evil: Végülis sajnáltam a kiscsajt, május 7-én kapta meg a jogsit, tolatott ki egy parkolóból, mi pedig jöttünk a főúton. Duda-fékezés minden volt, de így is belénkjött. Szerencs, hogy senkinek nem lett baja, viszont a kocsit autómentő vitte el, de a csaj elismerte. Alapból úgy ülök be az autóba akár sofőrként-akár utasként, hogy ami alul megy öv, azt teljesen elhúzom magamtól, a térdemig, így nem húzta meg a hasam, mert egyébként biztos megrántott volna...szerencsére az ijedelem nagyobb volt!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimeemami: tényleg olyan szuper a hordozókendő??? Elkondolkodtatott! :roll:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Judy: Nagyon széééépek vagytok!!!!! :D
Nem tom', ezeknek az idei szúnyogoknak szerintem a csukott ablak sem akadály. :roll:

Hümhüm. Nekem a sokat tapasztalt anyukák azt mondták, hogy a féltékenység nem mindig támad rögtön, kell pár hét, olykor hónap is, mire előjön, ha jön, de remélem, nem fog egyikőnknél sem. :wink: Nálunk minden szopi alatt mesemondás van vagy zenehallgatás, egyelőre Réka az első, ha lehet ilyet mondani. :oops:

Hasfájás nálunk sincs egyelőre, a védőnő szerint 2-3 hetes korban ha nem jött elő, akkor jó eséllyel megúsztuk....hát meglátjuk. El sem hiszem, hogy mindkét gyerekkel ilyen mákom van, hogy nyugodt és hasfájásmentes, jól szopó (és gyönyörű, hehe...) babák.

Gyabi: Jó, hogy semmi baja nem lett senkinek....

Kendő? Nekem bejött. Két gyerekkel kell valami megoldás, hogy könnyen mozgósíthatóak legyünk. Babakocsival csak a közelben cirkálunk, játszótéren....
jaimee1
 
 


Eddig testvérkocsin gondolkodtam, de nem tudtam magam igazán meggyőzni...na meg ugye az már a 3. kocsink lenne... :shock: :shock:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kérdésem fiús anyukákhoz.

A védőnő megnézte Zalán fütykösét és azt mondta, rendben van. Szóval nem kell rajta húzogatni semmit. Ugye két elmélet van, az egyik szerint születéstől húzogatni (vagy valahogy úgy), a másik, amit ismerek, hogy 1 éves korig minimum hozzá sem kell nyúlni...TI hogy csináljátok/csináltátok?
jaimee1
 
 


Mi banditával 3 hónaposan voltunk gyermekurológián, mivel vízsérve van. Ott a doki konkrétan felhúzta, majd közölte, hogy minden fürdésnél fel kell húzni-mert lehet lerakódás a bőr alatt és ha nincs felhúzva és mosva, akkor begyullad., óvatosan, hogy ha le van tapadva ne szakadjon a bőr. 3 éves korára kell teljesen felhúzódni, addig csak a nagyon "gáz" fitymaszűkülethez nyúlnak hozzá. Én ennyit tudok a dologról, de szerintem ahány ember annyi vélemény. Augusztusban megyünk vissza az urulógiára, majd meglátjuk mit mondanak.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Gyabi: Hm, nem tudom, testvérkocsi nálunk nem jött szóba, mert Réka nagyon mobil, szeret gyalogolni. Esetleg testvérfellépő? Azt fontolgattam, de attól nem lettünk volna sokkal mobilabbak. Bergon kocsi mellett....:roll: :roll: Akkora, mint egy kamion.

Judy: Az jutott még eszembe, hogy ha lassan húzódik vissza a méhed, akkor nem vérzel nagyon? Mert nekem Rékával az volt a problémám...
jaimee1
 
 


Ezaz, hogy az első kocsink nekünk is Bergonhoz hasonló-kényelmes-de hatalmas. Testvérfellépő nálunk kilőve, mert olyan utak és járdáák vannak, hogy néha a kocsi kereke kitörik. Nekünk a kenguru sajna nem vállt be, nagyon merev, a feje pedig ide-oda inogott séta közben, egy kézzel mindig tartani kellett!
De ez a rugalmas anyag tetszik....bár lenne belülő a Vaterán vagy máshol, mert ott csak a vászon van, az meg szerintem szintén merev.

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Kép
Vendég
 


NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK JAIMEE!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimeemami:

Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

ARIKON: Hogy vagy? Hányinger, émelygés megtalált már? Végül hogy sikerült a picurka? Inszem, lombik volt, vagy spontán?
GYABI: Vigyázz Magadra, örülök, hogy nem lett bajod az autóbaleset során. Nagyon ügyes Beni, és tisztára Rád hasonlít! Nyaralni mentek idén is a szokott helyre? Én Bencével a pocakomban bevállaltam Olaszországot anno, bár én akkor még csak 6 hónapos voltam. A testvérbabakocsinak szerintem sincs értelme a Ti esetetekben, hisz Beni már 2 éves, gondolom, már nem nagyon szokott babakocsizni. A testvérfellépőt mi sokáig használtuk, akár hepe-hupás úton is, nem volt vele gond, szerintem jó találmány.
JAIMEE: Seholsziget nem volt sajna a legjobb, ugyanis egésznap esett. De Peti azért jól érezte magát, feltalálták magukat a gyerekek. Nálunk a gyerekdoki nézte meg a fiúk fütykösét, és nem a védőnő. Nekem mindkét fiúnál azt mondta, hogy 8-9 hónapos koruk körül kezdjem el fürdés után óvatosan huzogatni, mindig kicsit, és lassan teljesen fel lehet majd húzni. Ő évente megnézte, hogy minden oké e. Egyébként Peti 4 éves kora óta magának húzza fel, és Bence is figyelmeztet, ha elfelejteném neki..
JUDY: És a masnidat megkaptad a kórházban? Remélem, azért nem 6 hétig fog tartani a gyógyulásod. Nagyon jó a gyerkőcökről a kép, és talán nem is baj, hogy a fiúk, lányok között sok a korkülönbség, mert mikor a fiúk már kamaszodnak, még ott lesz a két csajszi, akiket lehet „babusgatni”.
SIRKICI: Hogy vagytok? Nézegettem a táblát, hogy már csak Te vagy egygyerekes anyuka azok közül, akikkel együtt szültél. Még mindig nem vágysz arra, hogy kistesója legyen Nikinek? Nyárra terveztek valamit?

Írtam pár régi topikosnak. Christell majd fog jelentkezni, ők is tervezik a tesót. Bambika gratulál a kismamiknak és az újszülöttekhez, de nincs ideje jönni, lakást újítanak fel. Mirci is megígérte, hogy majd, ha ideje engedi, ír pár sort magukról. A többiek még nem válaszoltak..

RÓLUNK: Petinek hétvégén tartottuk a névnapját (bár nem szoktuk előre, de most okunk volt rá). Szerencsére az idő kedvezett, így grillezhettünk a kertben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.08.11 08:47-kor.
Vendég
 


Már az iwiw-en is kérdezni akartam:

Mi volt abban a nagy dobozban????????? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Lásd 3. kép..
Vendég
 


Betsy,
lombik babánk van, 2. beültire sikerült. :) Nagyon úgy tűnik, h. a komolyabb tünetek elkerülnek. Émelyegés esténként fordult elő, de az sem mindig. Álomkór viszont folyamatos: 9 órás alvás után is alig bírok kimászni az ágyból, aztán ebéd után jön egy újabb szundi. :D úgyhogy totál kisimultak a ráncaim... :D Ami viszont elég kellemetlen "tünet" volt, h. iszonyúan felfújodtam. A dokim megnyugtatott, h. ez alapon is jellemző az első trimeszterben, ráadásul ugye a lombik kezelés miatt hormon-injekciókat kaptam, megnőttek a petefészkek a sok tüsző miatt, ezért is puffadtam, de már ez is rendeződött. Jaaa, és ami még van -bár ez még jó is :D - a mellnövekedés... :D
Viszont már most látszik a hasam, nálatok ez hogy volt?

Betsy,
nagyon jól sikerültek a képek, annyira cukik a gyerkőcök!

Jaimee,
Nagyon boldog szülinapot!!!!

Kép
arikon78
 
 


Gyabi,
autóbalesetet sajnálom, de szerencsére az ijedelemnél nagyobb gond nem lett!
A gyurmázásra meg tényleg érdemesebb volt befogni azt a táblát, mint kalácsok sütésére... :lol: :lol:

Jaimee,
utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT! :lol:

Betsy,
nagyon szépek a képek, még mindig csak nézegetem, csodálom a képeiteket, annyira szép minden, a torta is nagyon tetszik, mennyire kidolgozott az autó, ez a nagy doboz jó ötlet volt, biztosan érdekes volt Petinek. Ahogy igy nézem a harmadik-negyedik képet, mintha egy kicsit kezdenének hasonlitani a fiúk, nem? Főként az orruk, szájuk környékén. És Bence is milyen nagy fiú lett már! :D :D
Én is pont arra gondoltam, ahogy a táblát néztem, hogy csak én maradtam/maradok második gyerkőc nélkül, mindenkinek már van, vagy terhes, vagy próbálkozik, mi meg... de bár még mindig nem tudnám teljesen rámondani, hogy oké, legyen, de igy még apa sem akar, hogy egyikünk sem talál munkát. Pedig ő nem tudja elképzelni testvér nélkül, de mire meg változik valamit a helyzet, hát nemtudom... majd meglátjuk mit hoz a jövő... egyre többet gondolok a kisbabákra, hiányzik is Nikici kiskora (főleg, amikor nem tudok vele szót érteni... :lol: ), meg látom, hogy rossz, hogy nincsenek gyerekek a környezetünkben, de igy felelőtlenség lenne még egy gyereket vállalni.
sirkici
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: