Látom a tűz vala lobogott távollétemben is. Derék.
Annyi mindenre kéne (és akarnék is

) reagálni, hogy már most zsibbadnak az ujjaim, szóval pár becses gondolatom örökre el fog enyészni....

Csak csapongani fogok valszeg ide-oda....
Ami fontos

Most akkor a szülinapi-tali dátumokat nem véleményezi senkise?? A 10.-ike még áll, de ha valakinek van vele valami búbánata, az szíveskedjen most köhinteni.
Boo-nak mindegy, rögzítettem, többiek?
Sex és NY

Továbbra sem láttam, mert eddig okosodtam, jóóóóóóóó??? Igyekszem bepótolni, csak kéne szerványolnom egy moziműsort a békakuruttyolós moziból
Khöm... csak hogy Boo után én is rontsam a másik topik boltját Lois

-4kg
Ronmay!
Utópukk
Képek nagyon tutik

Kuttyot is vittétek?? Bírja az ilyen hosszú utakat?
Katy, Boo!
Huhh, nálunk ilyen mondatok sosem hangzanak el, valahogy minket az ilyen mondtok nagyon megsebeznének. HA C. ilyet mondana nekem felisútleisút. MInden szónak van súlya, én nem tudnám így lerázni. De mi nem nagyon szoktunk veszekedni... max. csesztetem kicsit, meg osztom az észt...

ő meg durcizik...de csak szolidan. Hiába no, össze vagyunk csiszolódva, meg nem vagyok egy latin temperamentum

Na meg ő sem egy meredező bajszú amorózó
Katy!
Nagyon boldogat a Kiscsajnak!!
Csajok gáz lenne, ha holnap én is vinnék egy nagyobbacska Petrát??
Mondjuk most néztem, hogy esni fog....miért is ne...
Kispocok!
Milyen papucs?? Hányas?
Akkor most a bölcsinemfelvételnek örülünk??
Hvaron már én is voltam
Lea...de honnan tudtad??
Tike!
Falusi játszó ... nagyon tecc
Enyém kutya is sünözik épp... agyamra megy vele
Nyaralás

Vakrepülés lesz, viszek utazóágyat, de a mi szobánkban fog aludni.... .és reménykedem a legjobbakban
Csibe!
Szegény teApa, kitartás!!
Dodi!
Aljadék módon feljövő és makacsul ragaszkodó kilók

Az IR (hiperinzulinizmus vagy inzulin-rezisztencia) is ilyen, és az sem csak lánybaj. Terheléses inzulinvizsgálat az én javallatom
Bond!
BabyBjörn
Kismacska

Ej de rég volt, az enyém is a pacigyerek kategória