A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Köszönöm szépen, kedvesek vagytok! :wink:
Nos, ha visszajöttem, elég sok új dologba vágok bele, ami eddig érdekelt, és szerettem volna, csak nem foglalkoztam vele. Egyaránt fejleszteni fogom a testem, lelkem, szellemem is. Vettem itthonra egy fitnesszcentert, egy kombinált edzőgépet, egyrészt azon kezdek majd el rendszeresen edzeni, hogy szép formás, izmos, feszes legyen a testem, és én magam is erősebb, teherbíróbb legyek. Rám fér. Aztán részt veszek a neten keresztül egy olyan oktatásban, mint a Hazudj, ha tudsz, filmsorozat szereplői. Utána állítólag képes leszek felismerni, ha valaki hazudik, elferdíti az igazságot, stb. Ez is jól jön majd. És végül a párom fog különböző ezoterikus dolgokra tanítani, amik már régóta érdekeltek. Pl. Ő látja az aurát, többek között ezt fogjuk közösen gyakorolni. Eddig még csak rajta és magamon próbáltam, és sikerült, láttam a körvonalakat, először csak homályosan, majd később már láttam, színeket is. Nagyon szép volt. Szóval, egy csomó új dolgot fogok tanulni, már alig várom.

Kép
felicia

Szisz:)

melegfront ide vagy oda, az én drága lurkómat nem izgatja:) bár, tegnap éjjel 3 körül elég durva görcsökre ébredtem, kb. 2 órán át fent voltam, nem tudtam visszaaludni. Néztem az órát, de elég rendszertelenek voltak és utána abba is maradtak. Reggel volt egy durva hasmarsom, mint aki beöntést kapott :) ezek már előjelek lennének? na majd kiderül, hogy alakulnak az elkövetkező napok :) Szombaton telihold, előtte kettős front, vmi majd csak lesz ;)

ma még eddig elég jól érzem magam, megjártam a dm-et - jó kis hosszú séta volt tőlünk - 4-5x meg kellett állnom közben olyan durván keményedgetek, most pedig felpakolom a praclijaimat kicsit, pihizek, amíg Barnus alszik.

Boni, de jó lehetett a színház, nálunk Dolhai a sztár:) Fercivel jó barátok, anno még dolgoztak is egy közös projekten, csak hát felvitte a színház a dolgát, így a közös dolog sajnos abbamaradt.

Barbi, jelentkezz, hogy mi van, mert aggódom én is!

Panna, sajnálom a szandit, remélem előkerül?!

Felícia, nem találok szavakat a férjedre, nagyon durva, felelőtlen én tuti nem engedném vele így sehova, de ezt neked kell tudnod. Jó utat nektek, érezzétek jól magatokat!

sniky

Sziasztok!

Felícia, jó nyaralást!
Barbi?
Niki?
Beni?
Többi pocakos kismamink?
És akit nem emeltem ki, mert tyúkeszem lett? :-)
Panna, ez tényleg bosszantó! Remélem sikerült megoldást találni és nem fafej a szomszédotok. El sem tudom képzelni, mit tennék, ha ilyen kutyink lenne. Nálunk valahogy szerencsére erre nevelni sem kellett. Az összes kerti papucs, cipő, de sokszor az utcai is kinn marad, Nero hozzá sem nyúl. Cserébe 3x mosok fel naponta, mert most vedli le a téli bundit, ááááá ónémetjuhász, az egész kutya egy nagy adag szőr.

Boni, jaj, de jó lehetett. Én is, én is! Lehet, hogy ősszel benevezünk egy előadásra Petivel. Ha még adják.

Sziszka, nálatok mizu, mert említették a környéketeket is árvíz ügyben.....?

Kicsit félve, de nekivágtam a mai napnak, mert ugye még hátravolt a nagy beszerzőkörút. Levi névnap, szülinap, tesóajándék....el sem tudom képzelni, hogy 3x hetesen mások hogyan oldják meg a városi közlekedést, hiszen kb. sehol sem lehet elmenni pipilni, ilyenkor meg már kb. a popóra kell ragasztani egy klotyeszt... :roll: :oops: :lol: Mire hazaértünk, igencsak megviselt a dolog....

Szóval beautóztunk a 11.kerbe, megnézni a futóbicajt, csajok, ez szuper. Olyan alacsonyra lehet állítani az ülését, hogy Levi is simán megy vele. Na persze még gyakorolni kell, de leér a lába. Először volt egy kis nenenene, mint mindig, de a 3in1ben biciklivel ellentétben, mire bemutatkoztam a pasinak, Levit úgy kellett összeszedni, mert elviharzott. Aztán a lába közé fogta a bicajt és úgy kellett vinni a kocsiig vele, hogy közben azt hitték nyúzzuk. :D
Most eldugom, szerencsére gyorsan beültettem a nagyautó kormányához, neki most mindene a vezetés, mert nagyapjával mennek itt a belső utcákon (hurrá :roll: ) és itthon ugyan mondta hogy bicici, de remélem elfelejti. Mert ez lesz a tesóajándék, addig meg eldugjuk. Csak nélküle meg nem akartam megvenni, tanulva a múlt heti esetből, hogy rá sem akart ülni a kinézett bicajra.

Zsófi, a fickó mondta amúgy, hogy a decathlonos műanyagról voltak, akik áttértek és tőle vettek biciklit, mert állítólag annak a tömör-egybe küllői miatt akad a kereke. És nem lehet vele menni csak döcögősen, ami az elején jó még, de amikor már 3 éves szélvészek, akkor zavaró nagyon. Hát, nem tudom, mennyi ebből a biznisz, de mondta, hogy ketten is váltottak emiatt.

Aztán irány a játékforrás, ami tényleg szuper kis hely. Olyan jó, hogy ilyen játékboltok is vannak. Persze Levi még kicsit kicsi hozzá, mert egyből a futóbicaj, meg a roller kellett neki, ahhoz meg kicsi a hely...de képzeljétek, minden játékból van kibontva, ki lehet próbálni, meg van egy picike szőnyeges babaszoba, ami el is zárható, ha több gyerekkel megy az ember. Sztem Levi is élvezte volna, csak már féldél volt és ugye egész délelőtt kocsiban ült, így kukac volt a popójában. De az eladók, ha nincs kérdés, akkor az éppen ott lévő gyerekekkel leülnek társasozni, bármit ki lehet próbálni, elmondják mit takar. Majdnem csak fa és logikai játékok vannak, plüssből meg süsü, kockás fülű, mazsola és tádé, vizipók, szóval a klasszikusok.
Én beleszerelmesedtem a boltba, mindenkinek ajánlom, sztem ősztől sokat megyünk majd, mert játszóház helyett is szuper!

Ja, és persze sikerült beszereznem a diavetítőt is végre! Juhúúúú!

Szóval minden megvan, holnap még megyek az ernyőkocsiért, fülészetre, de ez már régi ügy, pénteken meg melóhelyre még papírokat leadni és beszélni a pm-mel (Zsófi,beugorhatunk akkor pénteken?), aztán készen vagyok.
Már csak a nyaralás van hátra és szülhetünk is!
És apósom tud szerezni tesztpapírkát, fehérjére a magas vérnyomás miatt, azt is holnap hozzuk el.

Szóval végre egy sikeres nap, csak egy a bökkenő, még csak félkettő és nekem leesik a fejem. És este egyedül leszek. Szóval kis energiát dobhattok, mert ugye a kávéról is szigorúan le vagyok tiltva. Nem mintha ittam volna, az elmúlt 3 évben ha öt csészével ment le, de mostanában igencsak jól jönne.

Megyek felmosom a teraszt újfent és utána szuszó egy csöppet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszönöm az együttérzést a szomszédok miatt!

Boni,
színház-egyedül emiatt irigylem a fővárosiakat...a nyüzsi nem vonz :oops:

Felícia,
jó nyaralást...tetszik a lelkesedésed az új élethez...bár nem igazán ismerem az előzményeket, mert akkor csak néha-napján olvastam...lényeg, hogy jó úton vagy...és boldog...

Apró,+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
a napjaid még pocak nélkül is kimerítőek...még olvasni is fárasztó... :lol: irigykedem mindig, a futóbicaj miatt, én gyerekem olyan málészájú...csak a könyvek, bogarak, madarak érdeklik...egy vakondtűrás mellett 20 percet szöszölünk séta közben...

Sziszka,
megjöttek a könyvek...szuper...Gabi rájuk is csapott, de most alszik, szépen elpakoltam és majd 3-4 részletben bújnak elő...szülinap, mikulás, karácsony...

Panna,
ez azért elég bosszantó...

Zsófi,
Benivel mi újság???

Nálunk holnaptól tetőbontás ma is egész nap dolgoznak az ácsok, gyalulják és festik a faanyagot, mert remélhetőleg nemsokára kezdhetik a munkát...alvás után megyünk faforgácsot takarítani..Gbai imádja talicskázni :lol:
danyuci

sziasztok!

Felícia, nagyon jó utat nektek, aztán gyere, és mesélj, hogy mizújs veletek! az új dolgokhoz pedig rengeteg energiát! :)

Aproo, nekünk szerintem okés a péntek! addigra már kutya bajunk sem lesz! ;) szóval gyertek csak! hány körül kb?

futóbicajos infót köszi, akkor ez most a fém, ami olyan lábtartós is?

Niki, szerintem hasmenés szokott lenni a szülés előzménye simán! ilyenkor már lehet, hogy a méhösszehúzódások váltanak ki ilyen "mellékhatást", de akkor drukkolunk, hogy a héten legyen baba! :) hajrááá!

Boni, szuper kedvcsináló az operetthez! köszi! :) Zsigi nagyon ügyi fiú, mi még csak áhítozunk, de tény, hogy, ha lesz tesó, és ő pelusozik, lehet, hogy Beni is újra szeretne, így nem is nagyon forszírozom a témát! :S lehet, hogy bennem van a hiba!

Panna, de az milyen már, hogy egyrészt nem szól a kutyájára, ha más kertjébe bemegy, másrészt meg nem veszi észre a kutya szájában a zsákmányt!? áhhh. utálom az ilyen embereket! :( remélem, hogy előkerül, bár az elmúlt napok esőzése... lehet, hogy tényleg vateráznod kellene egy másikat! az a tuti!

Barbi, mi van veletek!? van már fejlemény a gyámügyes dologgal kapcsolatban!? remélem, hogy minden okés! a másik, hogy gondolkoztam, és, ha menekülőre fogjátok esetleg, bár ne kerüljön rá sor, akkor nem lesztek kőrözött személyek!? :roll: :oops: bocs, ha baromságot kérdeztem!

én drukkolok, hogy ne legyen semmi rossz az ügyből!

sophie27

Beni már jobban, talán! most épp alszik, remélem, hogy még jó sokáig! :) egyébként a tegnap éjjelünk megint katasztrófa volt, mert iszonyatosan köhögött, így aludni is alig tudott! szóval van esemény bőven, de talán ma már jobb. az antibio is hat, szóval láza, hőemcsije már nincs, csak az orrából jön még a csúnya trutty, meg a kuci, bár ma már voltunk levegőn, szóval azért jobban vagyunk! :)

sophie27

Jaj, persze, persze...

Danyu, én kérdeztem rá, aztán jól ki is ment a fejemből.
Nagyon sajnálom a fogadott nagyszülőket!
Ugye idősek otthonában éltünk soksok évet, apum vezette, ezért. Nem volt egy leányálom, de most ahogy sorra hallom aputól, aki még mindig visszajár, pedig extra gány módon kicsesztek vele (na nem az idősek!), szóval ahogy hallom, hogy mennyien mennek el, annyira rossz érzés!
És főleg balesetben, jaj.
Az meg hogy fiacskád nyugisabb, szuper, ne irigykedj. Így több időd jut a kiscsajszira. Én előre félek, mi lesz majd Mazsolával. Csak szopik alatt találkozunk?! :roll: :lol:
Szóval én örülnék néha egy békés vakondtúrás-nézegetésnek.

Bár, nem akarom elkiabálni, mert Levinél 2 hetes turnusok vannak, de most kb. egy hete úgy elautózik, hogy döbbenet. A szobából hallom hogy brrrr, meg ninóka (mindent becéz amúgy, köszönnini, bicicic, hepüpüpü, ez a repülő, cseszennini, ez a cseresznye... :lol: )és komolyan kiküld, ha bemegyek. És képes 20-30 perceket elbrümmögni. Nekem ez annyira idegen és új, hogy csak lesek! Eddig max. 5 perc volt egyedül visítás nélkül. Tudom, ez másnál nem esemény, de nálunk hatalmas dolog!
Ja, és egyetértek, a fővárosból kiköltözés volt a legjobb eddigi életem során. De a színház, mozi nagyon hiányzik. Meg hogy néha elszöszöljek egy könyvesboltban, ruciboltban. Erre évi max 2 alkalmam van, de az is kb fél óra. Na de vmit vmiért...itt egy kert, mert minden napra ezer dolog! És végre a szomszédokat is ismerem. Ez benn nem ment. Valahogy ott mindenki olyan távolságtartó volt. De ez persze nincs mindenhol így!

Zsófi, örülök, hogy jobban, sztem inkább előbb hozzátok mennénk, mert azt kérték, hogy oda délre menjünk. Mondtam, hogy kizárt az alvás miatt, de 11 felé még okés. Nektek olyan 10 óra megfelel? És akkor egy fél órát elszöszölnek a kertben...
Köhögésre lándzsás útifű? Tudom, szűnjek meg....már ezerszer hallottad!
Igen, a lábtartós fém. Ha kell elérhetőség, sztem meg tudom adni és akkor nem kell lecsapni a vaterán. De meg kell kérdeznem!Meg nálunk is megnézhető, de majd akkor ha jöttök az övért, mert addig Levi elől is el van dugva!

Niki, huh, kezd izgi lenni! El ne tűnj nekem! :roll:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Köszi az aggódásokat lányok, támadás telefonon visszaverve, nem jöttek. A párom sarokba szorította az ipsét és azt mondta a gyámügyis a telefonon, hogy a mondott indokok nem elegek ahhoz, hogy bírósági végzéssel háztüznézöbe jöjjön, mert nem akarunk együttmüködni. Mondta neki a párom, hogy de igen, akarunk, nem arról van szó, hanem az okok komolysága és az a tény, hogy valaki anonym ilyet tehet velünk az ismerettségi körünkböl.

A páromat nagyon elkapta a harci láz. Az apjától annyi segítséget akart kérni, hogy idönként diktáljon Eninek gyakorlás célzattal. Nem is értem, hogy miböl gondolta, hogy annyi év hallgatás után beleegyezik. Mondtam a páromnak, hogy elfelejtette egy fontos tényezöt, a saját anyját és nini, megint nekem lett igazam. Megint megpróbált az apósom engem az anyósomnak kijátszani, de el is pattant a párom utolsó idegszála is és kiosztotta a felmenöit úgy, ahogy azt már én az enyémekkel régen megtettem.
Annyi mindenesetre kiderült, hogy a gyerekek továbbra se tehetik be a lábukat hozzájuk, (rólam nem is beszélve) mert a túláradó magyardominancia, ami a neveikböl adódik számukra elviselhetetlen. Hiába hangsúlyozza a párom, hogy mindez az ö ötlete volt és különben is, a mi gyerekeink, olyan nevet adunk nekik, amilyenhez éppen kedvünk van, ök adtak a sajátjaiknak és szabad most befogni a lepénylesöjüket, ez nem nagyon hatja meg öket. Én anno a családi béke végett javasoltam a két név/két nyelv figurát, de a párom kategórikusan elutasította, mert neki a magyar nevek tetszenek és kész. Pedig talán akkor egy okkal kevesebb lett volna az évekig elhúzódó hidegháborúra.

A tanárnöt is helyrerakta már mailben, de a java holnapra maradt. Kíváncsi leszek a dologra.

Mivel pár hete diétázik, kerüli a búza-és tejtermékeket, mert ö is helyesnek találta a diagnózisomat az élelmiszerallergiáról, elkezdett fogyni és kezdi jobban érezni magát. Nekem persze ez most plusz megterhelés, mert alig van olyasmi, amit meg mer enni és erre is oda kell hogy figyeljek. Ha vannak jó receptötleteitek, várom a javaslatokat!

Niki olyan jó ez a finish! Én holnap megyek fürkészhez, rákérdezek a 4d-re (mármint az árára), mert bosszantja a csöröm, hogy még mindig nem tudom minden rendben van-e a babával. Persze azzal nyugtatom magam, hogy biztos mondta volna, ha valami gyanús, de mégse bízom az emberünkben!

Szombaton megint megyünk házat nézni. Tegnap meg vettem pár apróságot Dönci szülinapjára, de kicsit elöreszaladtam, mert 2-es helyett 4-es gyertyát vettem neki, ma mehetek újra gyetyáért.

Tegnap de. betüs linzert sütöttem az aprónéppel, ma meg kizavartam öket a házak közötti homokozóba játszani, rendet raktunk a garázsban, a lakásban, mindenhol, ablakok lemosva, minden kivasalva, felmosva, megfözve, elmosogatva, nagy a rend. :) Valami elönye csak volt a gyámügyis fenyegetözésnek... :)

Megyek, mert még a bevásárlás hátra van. Most a sárgadinnye a nagy barátom, egy nap egy dinnye simán befér. Szombaton lesz gyerekegyetem, Eni el akar menni oda (csak az utca másik oldalára kell átsétálnunk szerencsére) kísérletezni. Ilyesmi nagyon izgatja mindig.
Eperszedés is a hétvégi programok között szerepel, továbbá a vadaspark. Van egy olyan, mint a budakeszi, csak éppen ingyenes. Nagyon frankónak néz ki!
A belvárosba is be kéne mennem Döncinek szandált nézni. Regö lábai nem ebben az ütemben nöttek, egyik nyáron 22-es, a másik nyáron 24-25-ös volt a nyerö, így nem kellett a 23-as, ami viszont Döncinek kéne. A közeli boltokban nem kapható szandál, gondolom az eddigi idöjárás miatt nem volt iránta kereslet...

Puszedli: én
Vendég

Sziszka, nem is írtam, hogy köszi az alexandrás tippet!

Környékbeliek, nem akartok véletlenül rendelni?
Csak mert akkor egyre vevő lennék, de csak titokban, mert épp most szórtam el nem is mondom meg mennyi pénzt a bookline-on.... :roll: :oops: :shock: :wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Barbi! Jó, hogy kezdenek jól alakulni a dolgaitok, és remélem lassan elvonulnak a sötét felhők!

Felicia! Hajrá új dolgok, kell a változás, általában az ember javára válik, ha új dolgokat tanul!

Zsóf! Beninek jobbulást!

Apró! Gratu az új szerzeményhez! Nézem a játékforrást mindjárt, bár sejtem, hogy nem észak-bp-en van :?

Niki! Nekem is gyanús a beöntős-hasmenés! Csak nekiindul lassan a kis pocaklakód! Hajrá!

Cipő: köszönöm az együttérzéseket, azóta becaplattam a tüskés-erdős részre is, cipő sehol. Gyorsan vateráztam egyet 1600-, ért, Kecskeméten pénteken össze is szedjük, miközben Szegedre megyünk. A 3 kutya egyébként nem a szomszédunké, hanem egy vadidegen sétál erre az utcában a kutyáival. Még azért rákérdezek, de nekem gyanús, hogy nem vitték megmutatni a gazdinak a zsákmányt, hanem valahol elbújva megrágcsálták, és otthagyták. Na meg ha megrágták, és úgy találta meg a gazdi, nem fogja nekem bevallani.... :cry:

panna1

Nem tudom, hogy csak akartam írni, vagy már írtam, hogy mi játékkonyhát veszünk RÉkának szülinapra. Szerintem nála az lesz a tuti befutó. Így is állandóan főz ,meg süt, és biztos mindennapos játék lesz nála.

panna1

Csajok, a kiscsóka elképesztő, PelusJackson:

http://www.youtube.com/watch?v=1-KVNthLaW8

:lol: :lol: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Este katasztrofa. Kazánunk megállt, persze gyerekem már bent a kádban, míg én lementem a kazánig, telelocsolta a fürdőt vízzel. De tényleg. Nem tudom hogy csinálta, de 2 cm víz állt mindenhol röpke 1,5perc alatt. még a 2 méterre lévő ajtó is tele volt fröcskölve. Hát, nem kicsit ordítottam vele. :oops:
Aztán még rátett egy lapáttal, mert ahogy töröltem fel, többszöri tiltásom ellenére elkezdte kiborogatni a vizet. Kapott a kezére, ilyenkor más nála nem hat. Irtózatos hiszti lett az egészből, persze a végén kibékülés, most meg már durmol... Kazánt azóta reset-eltem, újraindult. Legalább este nem kell hideg vízben fürdenem...

Most meg fejezem be megint a munkát...

Apró! Hát ez tényleg nagyon vad! Annyira jól nyomja, hogy felmerült bennem, hogy valami fake.. Ilyen is létezik?

panna1

Panna, ezek az új ház gyöngyszemei. Mármint, hogy mindig van vmi meglepi. Remélem már nem lesz sok.
Hú, bátor vagy, hogy otthagytad Rékit. Nálunk max 3 mp-e lehet kiszaladni, ugyanilyen okokból.

Hajrá meló!

Igen, bennem is felmerült, de annyira nem tűnik annak. Tényleg extra, kis caros! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Nálunk már szokványos, hogy néha kimegyünk. Tudja, hogy ilyenkor nem szabad felállnia. Végül is most se állt fel. Azt meg nem mondtam külön, hogy ne locsolja tele a fürdőt :lol:

panna1

Szép reggelt!

PAnna én se merném otthagyni :oops: főleg mióta láttam egy riportfilmet egy kisfiúról, aki a testvérével fürdött este, anya kiment a fürdőből valamiért egy percre addig az egyik kicsi megnyitotta a csapot és a forró víz elől csak egyikük tudott kimenekülni, a másik benntmaradt és olyan égési sérülései lettek,hogy mindkét lábát amputálni kellett :cry:
tujva kazán monnyon le :twisted: remélem ezután már nem jön új hiba elő...házikóról kérünk képet!
a kiscipőt meg szintén sajnálom. nálunk ZSiga most egyszerre nőtte kis az összeset így egy vagyon ment el rájuk...
a 3 hétben egy cm-t nyúlott is, meg a lába is nőtt

Aproo jó kis aktív napjaid vannak! én is belefáradok! én már meg is kaptam a könyveket tegnap, aranyos.. a Kistestvér érkezik címűt kezdtük el nézegetni és az állatkerteset nem egyszer kellett végigolvansom :lol: futóbicajért külön gratula

MEGJEGYZEM SAJNÁLOM HOGY BELINKELTEM IDE A TUTI 3IN1BICAJT A MI GYEREKEINK KICSIK MÉG HOZZÁ SŐT A KIS SZÜLINAPOS BARÁTNŐNKNEK IS AKI MÁR 3ÉVES :(

Danyu kitartás a munkálatokhoz! gondolkodom hogy hétvégén hazamenjünk e apával, mert most lesz a traktoros felvonulás.. de nincs kedvem megint bepakolászni :oops: remélem a lelketek hamar megnyugszik szívem...(((((()))))))))

BArbi drága drukkolok,hogy párod rendbejöjjön.. azért meg duplán, hogy az ármánykodó idióta szomszéd ne járjon sikerrel.. reméelm Dönci szülinapja gondtalanul fog eltelni!párod szülei meg továbbra is .... ezt kifütyültem

ZSófi örülök,hogy jobban van BENi!

Niki druszám nekem is gyanús hogy az a hasmars az már valami.. nekem is az volt a szülés napján én meg ráfogtam a dinnyére amit egész nap ettem... ++++++++++

Szülinap:

Zsigikémnek aukción nyertem egy 260 db os fakocka készletet állatokkal, járművekkel házakkal együtt 3700ftért . illetve majd ruhát, cipőket kap.. valamint a kis barátaival elmegyünk közös programozni valamerre...az Anna és Peti könyvekből majd még egyet előveszünk.
Vendég

Sziasztok!

Julcsi, nagyon eltűntél! Hogy van a kis Panna? Megpuszilgattad már?

Niki, mizu?

Boni, szuper lehet ez a bilizés. Nekünk még csak a kertben ment, de ez az idő sztem el is feledtette Levivel a dolgot.
Anna, Peti....én a kistesós könyvből a Mazsola és Tádét rendeltem meg, ezért Bartos Erikából a Legkisebbek könyvét néztem ki, de ha csak egyet rendelek, nem éri meg, ezért érdeklődtem, hátha még vki csatlakozna...
3in1ben bicajt meg ne sajnáld, mert nagyon szuper. Mi direkt elmentünk megnézni és nekem nagyon bejött, de tény, hogy hatalmas, ami még nem lenne baj, mert majd belenőnek a gyerekeink, de az a tény, hogy Levi az ölünkből sem akart kiszállni, nem hogy ráülni....így nem volt értelme.
De nekem nagyon tetsz, én elfogadnék egy ilyen csengős járgányt! :wink:

Nektek meg ott van a puky, gondolom Zsigi azóta is nyúzza rendületlenül! :D

Olyan szuper dolgokat vaterázol/teszelsz, hogy csak lesek. Gondoltam, hogy vmit még beszerzel! :-) Megmutatod?

Nálunk apája totál bezsongott a diavetítőtől, már ma este vetíteni akar. Pedig ez névnapi ajándék, ami még pár nap, de nem bírja ki sztem addig. Főleg hogy a vuk volt ajándékfilm a vetítőhöz, az meg az Ő kedvence, hiába mondom, hogy Levi még picike ahhoz. Nem tudom mi lesz itt este, de sztem maratoni nosztalgiázás.... :roll: :lol:
Na, nem baj, neki is most lesz a névnapja Levi után egy nappal, szóval ez neki is egy ajándék.
Na, lépek, bár kiffiam elmélyülten ninokázik a szomszéd szobában, de még az éjjeli pelusban...ajaj, és most meg már telefonál.
Meséltem, hogy a múltkor felhívta anyósomékat tök egyedül? Csak azt hallottuk, hogy vki beszél a kihangosítón... :shock: :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok! :)

Panna, mi is szoktuk egyedül hagyni Beni a kádban, sőt... mármint ő pancsizik, néha kifelé, aztán néha kiabál, de csak akkor megyünk be, ha már nagyon unja a banánt, és akkor gyors fürcsi, és jövünk is ki! :) ha ott vagyok mellette folyton hisztizik, hogy üljek be, viszont, ha beülök (mondjuk a szemölcs miatt nem is szoktam mostanában), de amúgy is a hasamon ugrál, csúzdázik, szóval az már kicsit necces nekem! :S ez van!

Boni, ne bánd a bicósat, Te csak jót akartál! sajnos tényleg hatalmas a mérete! :(

az Anna Petisből a kistesósba van az állatkert is? csak mert nem tudom kiválasztani, hogy melyik kettő legyen az, amit rendelek...

Aproo, szerintem rendelek, meglesem, hogy hol lehet átvenni személyesen, szóval dobj infót, hogy melyik kellene, jövő héten megyek Csepelre, azt hiszem, hogy a Plázában van személyes átvétel, szóval elhozom a tiédet is. pénteken lerendezzük az anyagi részét! a 10 pedig tökéletes nekünk! :)

a videó eszméletlen! :) megzabálom! de szerintem van benne valami... szóval biztosan van a felmenői között néger, vagy valami spanyolos, akik ilyen jól mozognak már csak ösztönből is! :)

Danyu, még nem is írtam, de én is nagyon sajnálom a fogadott nagyszülőkkel történteket! ez mindig szomorú dolog, főleg, ha tényleg ennyire a szívetekhez is nőttek! :( na meg a körülmények! :(

Niki, na mizu!? volt valami az éjjel? Domi baba, gyere ki! :)

Barbi, örülök, hogy jobban, na meg, hogy apa végre a sarkára állt, és elküldte a hivatalnokot a búsba! remélem, hogy a pénteki szülinapozás jól fog telni! milyen tortát sütsz? mit kap Döncike?

megyek reggelizni valamit, aztán orrszívás! sajnos reggel és este még muszáj! :( pedig úúúúúgy utálom! :(

sophie27

Jaj, de jó Zsófi, akkor kérek majd egy könyvet!

Akiknek már van, melyiket ajánljátok?
Mondom, nekem a Legkisebbek könyve jött be a rövid leírás alapján (bookline), de egyiket sem láttam még. Szóval?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, de az is Anna Peti? mert itt az Alexandrán most azt nem látom...

sophie27

Aproo majd felteszem, csak nem találom képet.. a játék meg anyuáknál hogy ne essek kísértésbe :lol:

Zsiga is imádja a Vukot, mi már vetítőztünk :lol:

Az Anna és PEti könyvek tartalma itt megtalálható

http://www.annapetiesgergo.hu/mesekonyvek.htm

ZSóf a legkisebbek könyve a Gergőkönyv először azt akartam, aztán a gézengúzok mellett döntöttem, meg az óvodás leszek, CSaládi fészek és a kistestvér érkezik , Süss fel nap :oops: :lol:
Vendég

ja és tegnap egész délután meg este a kistesósból olvastunk, igy ma palacsintát süthetek :oops: :lol:
Vendég

Boni, köszi a linket, bár itt is csak címek vannak, de azért ebből már lehet következtetni.

Én most a Családi fészket, a Kistesósat, az Annakönyvet néztem ki, de mivel most jön a durcakorszak, a Megmondalak is sztem nagyon nyerő. Ezeket végiglapoztad már?
Csak egyet akarok venni de nem tudok dönteni.

Többiek, kinek melyik jött be?

Zsófi, akkor holnap érkezünk.
JázminAndi szted nem jár a környéken legalább egy puszira?

Panna, nem sajna nem É-Budapest a Játékforrás, bár nekem szerencsére. 11.ker az is.

Niki? Már babázol?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apróó,
nekünk megvan az összes, de csak kettőt olvasgatunk, a többi majd idővel (szülinap, mikulás, karácsony) bújik elő...

Szerintem az össze szuper...szerintem a nagycsalád lettünk, nektek nagyon bejönne a kistesó miatt...

Barbi,
örülök, hogy előkerültél, és hogy a körülményekhez képest jól vagytok...
danyuci

Csajok!

csak gyorsban, rohanásban vagyok...

Anna Peti, nekünk a kistestvér érkezik nagyon menő, minden nap mesélünk belőle.
Csak ez van meg, egy barátunknál pedig a legkisebbek a könyve a nyerő, és azt és az óvodást rendeltem meg, de még nem kapta meg, így azokról nem tudok nyilatkozni, a Boni által említett tuti!

Vannak benne ünnepek, fürdés, állatkert, Libegő, szerelős..palacsinta sütős, nagyon változatos!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

danyura még gyorsan reagálva, a Kistestvér érkezik első meséje, amikor Anna mellé megszületik Peti, nagyon édesen van leírva, Málna nagyon szereti!

<
sziszka78
Tolna

sziszka, apróó

igen, a kistestvér érkezik és a nagycsalád lettünk van meg, pont boró miatt, többit most rendeltem azokat csak én olvasgatom...
szerintem az összes szuper, de ez a kettő mindenképp tesó érkezésére...
danyuci

hát igen a megmondalak kötet is motoszkált a fejemben.. lehet azt kellett volna.. valamiért kimaradt.. hmm lehet gyorsan megrendelem :lol:
Vendég

Danyu, Szisz és a megmondalak?
Csak meg nekem az szimpi, most jön úgyis a dackorszak majd!
A kistestvér érkezikből meg most jön majd a Mazsola és Tádé rendelésem. De ugyebár a APG-ben emelett a mese mellett van más is.
Persze ha inkább ezt mondjátok, akkor változtatok a dolgon, csak nekem bejövős az!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

már meg is rendelte barátnőm :oops:
Vendég

hihi, na most már tanácstalan vagyok teljesen.... :lol: :lol: :lol:
Gondoltam, alszom rá egyet, de annyira ég a gyomrom és csuklik a Pici, hogy nem bírok!
És még Levi is felébredt....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo sajnálom a gyomorégést.. nincs otthon rennie? bár nappal én is türtem, éjjelre vettem csak be hogy tudjak pihenni

szóval a kistestvér érkezik és a Megmondalak mellett tettem le a voksot neked :wink:
Vendég

NA, mi lassan elpályázunk fülészetre, remélem nem kell várni, mert a múltkori után most valahogy nincs kedvem megvárni, amíg 15 ember áttapos rajtam! :?

Majd anyósoméktól még bejelentkezem, de egyenlőre nálam még a megmondalak a nyerő.
És a kistesós van még versenyben....

Megyek, mert Levi vmiért kissé nyűglődős, valahogy össze kellene szedni magunkat, mert ez nem lesz így jó a dokinál...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szasztok!

Anna Peti Gergő, Süss fel nap. Nekünk ez van régóta. Mindennap olvasni kell belőle. Mikor melyik a kedvenc. Az autómosós nagyon tuti, azt napjában 3x olvastuk. Most már RÉka sem fél az autómosótól :-)

SOS kérdés: unkoatesóm kinézett egy babakocsit az ikreinek ebay-on, és valamiért nem engedi a rendszer hogy megvegye. Van valaki, aki regisztrálva van, és tud vásárolni rajta? Ha igen, légyszi szóljatok, mondom a telószámát.Köszike!

panna1

Aproo, hát, nem reagáltál, elment a rendelés! ;) biztosan jó lesz a megmondalak is, remélem, hogy nem gond, de ez volt a megállapodás, hogy 4ig még szólsz, ha varia van, ugye? :)

sajnos nem nagyon tudok Andiékról, de rácsörizhetünk, hogy mit szólna egy közös játszózáshoz holnap 10 magasságában! :)

fülészethez kitartást!

most már én is nagyon kíváncsi vagyok, mert Beninek még nincs, nem is ismeri a könyvet, ha bejön, majd ezt kap minden ünnepre! :P úgyis lesz még akció...

Panna, sajnos nem vagyok érintett e-bay-ben :(

Lei, neked utólag is nagyon boldog névnapot, már kedd óta tervezem, hogy írom... aztán mindig elfelejtem!

Boni, köszi a linket, én mindenképp a tesósat akartam... :)

sophie27

sziasztok:)))

látom, már izgultatok.... :) köszi Zsófi az sms-t:)
vagyok, csak vendégeim voltak, nem tudtam jönni hamarabb.

nincs még semmi, bár reggel is hasmenéssel keltem, legalább nem kell küszködnöm vele ;) az is vmi!

Panna, én nem vagyok ebay-en, nem tudok ebben sajnos segíteni :(

sniky

Sziasztok!

Jaj, olyan jó dolog történt, nem is tudom, hogy elmeséljem-e, de olyan lehetőség talált rám, hogy még most sem hiszem el....
Van egy nagyon jó barátnőm, akivel együtt jártunk az óvónő képzőbe, és később más pályán dolgoztunk is együtt, régi nagy álmunk, hogy együtt dolgozhassunk óvónőként...sokat álmodoztunk erről....
Erre most megtalált bennünket egy olyan lehetőség, hogy heti két alkalommal Waldorf bölcsis csoportot vezethetnénk együtt, aztán ha beindul a dolog, akkor lehetne teljes Waldorf bölcsi....és még az is belefért a csajnak, hogy babát szeretnénk, azt megbeszéltük, hogy ezt simán tudom az mellett is csinálni :D Szóval lehet, hogy életem lehetősége, és már csak egy hajszál választ el attól, hogy ránk bólintson a vezetőség....Nagy kihívás, tudom, olyan szívesen csinálnám!

Annyi mindent akartam még írni, de majd este pótolom! Csak ki kellett írni magamból a hírt :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziszka, ez nagyon jól hangzik, szorítok, hogy ráblintson a főnökség és belevághassatok :)

sniky

Sziasztok!

Zsófi, nem baj! Nagyon köszi!
Holnap hozom a pénzt!
Jó, csörögjünk rá Andira, hátha.

Sziszka, grat de csak csendben és szurkolok, hogy összejöjjön.

Niki, nem ér így eltűnni, hallod?! :wink:

Nekem a mai nap olyan, de olyan hosszúnak tűnik, mintha már 3 napja fenn lennék. És ez gondolom így lesz már a szülésig.

Viszont Levi fülgörbéje végre április óta először tökéletes, dokinő engedélyt adott a szülésre. És csak 3 percet kellett várnom. Szóval nagyon nagyon jól alakult. Aztán Levi tök jól elvolt délután, bár teljesen bekergült, úgy féltem, hogy megint összetöri magát.
De megúsztuk. És még egy rövid diavetítésre is futotta!

Panna, sajna ebay elérhetőséget nem tudok!

Most még gyorsan felmosok, mert 3 napja tervezgetem és utána elnyúlok.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szisz ez egy fantasztikus lehetőség ! nagyon nagyon drukkolok!!!!!!

Niki ejnye bejnye

:lol:

Aproo örülök Levi fülecskéjének :lol: sipirc aludni!!!

Panna én nem ebayezek..Barbi szokott asszem :roll:
Vendég

Sziszka, drukkolok, hogy minden okés legyen! nagyon jól hangzik ez a lehetőség, de azért a tesó se várasson sokat magára! ;)

Aproo, örülök, hogy Levi fülével minden okés! sajnos nálunk is nagyon sokat vadul Beni, így ma is pl. felszakadt a szája belülről, mert a fogával felsértette, volt sok sírás, de persze pár perc után újra ment, mint a buldózer... :S készen vagyok! de jó lenne egy Danyu féle bogárnézegetős kisgyerek a következő babusunknak! :D álom, álom...

amúgy pont most mondta apa, hogy ő attól tart a leginkább, hogy a két gyerek napi rutinját hogyan fogjuk összecsiszolni... mármint, ha a pici éppen hamizna, de Benit meg pont altatni kellene! :roll: :oops: na igen, ez még nekem is kérdéses, de addigra sok sok kétgyerkőcös anyuci fogja megosztani a tapasztalatát velem/velünk, szóval köszi előre is! :)

Niki, nincs mit! tényleg mindenki be van izgulva, hogy hol vagy, gondoltam, hátha lehetek a hírhozó... :P

Panna, ebay még Leinél volt porondon, mikor a babakocsi vásárlás volt aktuális mindenkinél! azt hiszem, hogy ő olaszból rendelte végül!

ma megint csináltam gombapaprikást! iszonyatosan rákattantunk... Beni is evett már belőle múltkor, bejött neki, mint minden pörkölt alapos kajcsi :P szóval holnap ez lesz a menü! nyammi! (azért ízelítőnek most a férjem holnapi ebédjét megkóstoltuk... nem gáz, hogy már 1/2 11 :oops: )

jó éjt lányok! holnap újra jövök! :)

sophie27

Köszi csajok, akkor majd valahogy elintézi. Lehet, hogy azóta már sikerült is neki....

Szisz! Remélem tényleg összejön a régi álom! Megy a drukk!

panna1

Reggelt!

ZSófi remélem vérmérsékletben a tesók kiegészítik egymást

:wink:

Panna
ugye nem bántottalak meg a tegnapi fürdős beirásopmmal? :roll: :oops:

Aproo itt egy kép a kockákról bár itt ömlesztve vannak mi apával egyesével kiszedegettük otthon amíg Zsiga aludt és építőztünk..szüleim ott nevettek rajtunk
:oops: Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi végül nem mentünk a Balatonhoz ebben a fantasztikus nyári időben, inkább itthon, meg a környéken kirándulgatunk. Tegnap Gorsiumba voltunk, Laura élvezte a nagy teret és a régi lépcsőket, köveket. Megálltunk a Velencei-tónál is, de ott csak lángosoztunk, fürödni nem lehetett, de a hullámok jól néztek ki. Ma még nem tudom mit csinálunk, mert nincs valami jó idő megint...:(

Anna, Peti könyv - én az Anna-könyvet és a Gergő - legkisebbek könyvét rendeltem meg most, másnap már itt is volt. Az Anna-könyvet tudom ajánlani akinek kislány az első babája - én nagyon magunkra ismertem abban a könyvben, és abban is van kistestvér érkezéséhez jó mesék.Anna kb. akkora mint Laura amikor jön Peti - igy tökéletes. El akartam tenni augusztusig, de Laura megtalálta, igy most azt olvasgatjuk minden nap. :)

Aproo - hol vetted a diavetítőt és mennyi volt végül? Nekünk a régi rossz állapotban van, én is gondolkozom egy újon, mert rengeteg filmünk van, lassan talán már Laurát is lekötné. Boni, Zsiga végignézi őket? Aproo - majd te is mondj tapasztalatokat róla.

Boni - nagyon jó volt a link a bicikliről, nekem is tetszett, csak még nőni kell. Pedig Laura már nagyon odavan a bicikliktől. Tegnap anyuéktól elhoztuk a bicikliket, veszünk majd neki rá gyerekülést és lehet menni túrázni, nagyon be is lelkesedett. Júliusba jó lenne még összehozni egy talit is veletek - itthon lesztek mostmár?

Sziszka - remélem összejön ez az állás, szuper lenne! Szurkolok! Toomas nem ingázik, szerencsére itthon van velünk mindig, bár sajnos elég későn jön minden nap. De most jó, hogy itthon van szabin!

Danyuci - részvétem! :(

Kellemes napot mindenkinek, a kismamáknak meg kitartást, én már nagyon nehezen tudok megfordulni meg felülni az ágyban. Szerencsére egyébként minden rendben van. Ilyen szempontból ez az idő jobb, mint a nagyon meleg.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

jó reggelt! :)

felriadtam, mert hallottam, hogy nyírják már a füvet, és Aprooék ugye jönnek 10 körül, szóval beparáztam, hogy elaludtunk nagyon, de nem! :D így most van időm netezni...

Petra, kitartást a végéhez, amúgy minden okés!? méhszájad zárt, meg semmi gond nincs, ugye!?

jó programozást apával közösen! :)

amúgy Benit is inkább a sima bicajok érdeklik... nem is értem! :)

Boni, klassz ez a kocka, de nálunk Beni sajna csak dobálja őket, így azt nem vállalnám be, hogy lyukat üt mindenen, picit még dugdosom... igaz, ő tavaly szülinapra kapta :oops: ráadásul az én ötletem volt... :P

egyébként köszönöm, remélem, hogy igazad lesz, és tesó majd más lesz, mint Beni, mert ő tényleg olyan, mint, akit reggel felhúznak és este le kell bunkózni. nagyon nem fárad el, pedig egész nap ugrál, rohan, és minden, amit eltudtok képzelni... :)

diavetítő nálunk is van kölcsiben, Benit az köti le egyedül, hogy ég a lámpa benne, és folyton belenézeget, amúgy a mese egyáltalán nem köti még le, vagyis kb. 2 hónapja néztük, akkor még nem kötötte le... mostanában nem próbáltam még!

szép napot. nálunk süt a napocska. remélem, hogy így is marad!

sophie27

Sziasztok!

El vagy kényeztetve Zsófi, ilyenkor csak felriadni? :lol: :lol:
Levi már rég atomantit játszik ilyenkor,csak most valamiért mégis alszik. Amúgy ha elaludtatok volna az sem lenne gáz, legfeljebb az önkori után jöttünk volna és nem beszélek pm-mel. Így se bizti hogy sikerül.

Nyugisöcsinek én is rettenetesen örülnék! :wink:

Mazska,tök jó, hogy apa otthon. És így szülés után is elengedik majd hosszabb időre?
Mert ugye nekünk a családi nyaralás jövő héten lesz és Péter nem tud kivenni, csak 2 nap szabit, mert különben szülés után nem lehetne itthon! :evil:

Én is már nehezen viselem a pocit, tegnap szembesültem a játszón a korlátaimmal, mert egyszerűen nem érem utol már Prücsit.
Na meg az éjjelente átlag 3-4x kelés, forgás, Levi emelgetés....szóval nehézkes már.

Zsófi, jövő héten lehull a lepel? Kiderül hogy ki van a pociban? Ez g1es lesz? Jó géppel?

Boni, tök jók a kockák! Bár félek, nálunk is Zsófiék sorsára jutna... :roll: :oops: :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

na ha Zsófiék sorsára jut, akkor majd esténként illetve alvásidőben építőzöm :lol:
Vendég

Kép

Ez lennék én. Nem legszerencsésebb kép, de tegnap nem jött nekem jobb önkép össze... :)
A pocakommal ki vagyok békülve, de én is korlátozottan vagyok már csak mozgásképes. A kisfickó nagyon befúrta a fejét a medencémbe és utál velem gyalogolni, feszíti a kijáratot és ilyenkor úgy szúr és fáj, hogy úgy sétálok, mint aki kígyókra lépet, szépen sziszegve minden lépésnél... Idönként pedig hirtelen wc-zésre kényszerít, mint tegnap a játszótéren. Gurultam haza ezerrel és még éppen idöben rogytam le a megváltást jelentö csészére. :)

Tegnap voltam dokinál, minden rendben, a lepény még semmi meszesedést nem mutat - már amennyire ezt gondosan megnézte, de így kutyafuttában nem látszott semmi elváltozás -, a kölök 3/4 órás ctg-n majd szétrúgta a berendezést akkora partit csapott. Akartam volna 3d-t csináltatni, de már túl mélyen van a bukója, így most se lesz. :(

A tegnapi randi a tanárnövel kudarcba fulladt. Én éppen hazaértem, a párom meg éppen indulóban volt, meleg váltás a naptól is forróan tüzö aszfalton. Nem emlékeztem pontosan, hogy 14 órát vagy 14:30-at tüztünk ki egy hete, már akkor se tudtam, amikor letettem a kagylót. Azóta írt neki a párom jópár e-mailt, de egyikre se reagált, így a párom odament 14 órára. Mint kiderült, hiába, mert önagysága még nem ér rá. A tanáriba szó szerint bezárkózott és nem volt hajlandó elöjönni, így a párom dühtöl vörös fejjel jött haza dolgavégezetlenül. Újra írt neki egy mailt, föleg azért, mert kéne az általa kitöltött formanyomtatvány, hogy haladjunk is, mert így is bö fél évet kell várnunk, mire Enivel a pszichológusnál idöpontot kapunk.
Eni küzd ill. küzdeni tanul. Próbáljuk visszaadni az önbizalmát és növelni benne a saját ambíciót, hogy legalább újra normál üzemmódban képben legyen. Ez minden napos program és átlagosan 6 óra házi feladatot jelent. Minden nap este 9-10 között végez a feladataival és akkor még nem is ismételtünk vagy gyakoroltunk. Most - hogy a párom is gyakorol vele, nem csak én - a páromnak is az a véleménye, hogy a normálisnál jóval több házija van és a tanárnö ahelyett, hogy maga is segíteni próbálná Enit a jegyei javításában, a munkát 200%-osan a mi nyakunkba akasztja. Eni számára nem létezik, ha valamit akarunk belöle csinálni, az csak a mi feladatunk. Sajnos törvényileg az ált. elsö 4 osztályában semmit nem tudsz szülöként elérni, a tanárok totálisan védettek, azt csinálnak veled és a gyerekeddel, amit nem szégyelnek. Ha akarják, 25x is megbuktathatják és te nem tehetsz ellene semmit. A párom most azt követeli tölem, hogy tegyem át a lányokat másik iskolába, mert itt nem terem nekünk babér. No igen, de ez sem olyan egyszerü és melyikbe is tegyem? Erösödik benne a költözni vágyás is, de egy olyan városba/faluba szeretne menni, ahol az emberek nem föállásban az áskálódással vannak elfoglalva, ahol a tanárok szeretik a gyerekeket és adni akarnak valamit az életutukra és ahol összetartás és szeretet uralkodik. Hát ötletem sincsen, hogy van-e a Földön egy ilyen zug!?

Zsófi kérdésedre válaszolva: rebarbaratorta lesz, miután másfél kiló eper nem élte túl az éjszakát, mert tegnap este ambulánsan megevödött. Ma du. talán sikerül kicsalnom a csapatot epret szedni, de biztosra nem merem mondani, mert a párom dereka be van állva. Kapni playmobilt kap: egy vörös sportautót és egy kistargoncát tölünk, az anyáméktól meg szintén playmobil állatsimogatót vagy mit. A többiek is kapnak valami apróságot, még meg kell néznem a készleteimet.

Ami a feljelentést illeti: a szomszédok esküsznek, hogy nem ök voltak, aztán hiszi a piszi, aki elhiszi. Vagy valamelyikük szemtelenül a szemünkbe hazudik, vagy tényleg nem ök a hunyók. Mondjuk miért is vallaná be az illetö nekünk, hogy ö volt, ha a hivatali emberrel 3x telefonált, hogy nem akarja semmi esetre sem, hogy kitudódjon a kiléte!?
Na mindegy, az embertársainkba vetett bizalom tovább romlott...

Megyek készülgetni és túrni ill. az én kis kolerikus, gyomororientált, örökmozgó 2 éves golyófejümet meggyömöszölni.

Puszi: Barbi
Vendég

Boldog szülinapot Döncikének! :)

sophie27

Boldog Dönci Napot! :oops: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: