Úgyhogyha nélküle kell intéznem valamit, marad a kiságya a forgókkal, dadooval és egyéb játékokkal. Szilvi
2004.10.15 14:24
Úgyhogyha nélküle kell intéznem valamit, marad a kiságya a forgókkal, dadooval és egyéb játékokkal. 2004.10.15 14:31
Íme Edina:
Pusz Panónak!
NEm semmi! Én még csak 1400 fele közeledem! Te vagy a CSÚÚÚCS!
Ádi
Sírógörcs
A profil is nagyon jó!!!
Zsófiéknak is ma volt.
7 kiló már Balázs is???
Remélem csak a huzat volt! Vigyázz rá! ÉS ha nem javul doki, mert cseppeket kell rá iratni!
Apa találjon ki új mesét!
Várjuk a képeket!
NAndáé is a héten volt! KEress vissza! Mucskáé valami augusztus asszem! JA, és a tiéd szeptemben 8???
2004.10.15 14:37
2004.10.15 15:21
Boldog szulinapot! 2004.10.15 15:28
Egyébként ez a kép óóóóriási és annyira dömöckélni való!!!!

2004.10.15 16:24
?
Jó újra látni titeket! Ádi rendben van? Hogy viseli a tesót?
)megpróbálok ráadni egy pólót
Szegény gyerek, a hülye anyja miatt mit kell kiállni.
Egyébként szeret öltözködni addig amíg a vastag overáll rá nem kerül.
Igaz mi kicsinek is születtünk 48 cm van a kiskönyvben.
2004.10.15 16:45
Megnéztem a profilos képet és az albumotokat is megint az elejérol. Annyira édesek a lányok 
Cat tett fel képeket az ikrekrol a másikba, nézd meg, gyönyöruek
wow... Edina jó hurkás
nálunk meg rövidebbnek mérték Martint, legalábbis 1 hónaposan 4 centivel volt nagyobb, mint szuletéskor. Azért ennyit nem hiszem hogy nott
mi is csatlakoznánk a klubodba! Meg esetleg megnyitom a Kopaszbabák Körét
kacsacomb is nyami
Párolt káposzta is lesz hozzá?
Máskor is megyek Ildiékhez
2004.10.15 16:56
), hogy kicsit gyorsabban ha lehet, mert ezren várnak kint. (Karcsi megkért, hogy írjam meg nektek, mennyire ki van akadva a dokira és nem érti, miért kell ilyen hangnemben beszélni az emberrel.
Aki gyerekekkel foglalkozik, az hogy lehet ilyen?
) Aztán mikor kikérdeztek és megnézték a köldökét mondták, hogy menjünk ki, majd hívnak. Erre elkezdtem Gergőt visszacsomagolni, mire ők, hogy Ő marad, csak mi menjünk ki! Képzelhetitek!!! Kimentünk és én úgy bőgtem, mint egy óvodás, Karcsi alig bírt megnyugtatni! Szörnyű érzés volt otthagyni a kicsikémet, nem tudtuk mit fognak Vele csinálni, most is összeszorul a torkom.
Aztán meg hallottuk, hogy sír odabent, hát nem kívánom seniknek azt az érzést!
Szerencsére az egész nem volt több 5 percnél (akkor hosszabbnak tűnt
) és mikor bementünk Gergő már édesen elvolt, nem sírt, hanem nézelődött körbe.
Olyan édes volt!
Mondták, hogy állítólag rosszul lett elvágva a köldökzsinór és azért volt ott az a kis bütyök, de nem tudom mit csináltak vele, hogy levágták, vagy leégették, mert azt nem mondták. Nem szabad se hintőporozni, se alkoholozni, csak fürdések után fülpiszkálóval szárazra törölni. Ma nem fürödhetünk, holnapig rajta kell, hogy legyen a kötés. Ennyi.
Aztán Karcsi a vállára vette, ott megnyugodott és elaludt, majdnem 1 órát és csak aztán kért enni, de akkor szopizott rendesen, hál istennek! Gondolom akkor jött ki rajta ez az egész, de szörnyű érzés volt, hogy nem kell neki a cicim!

Ahogy leírtad!
Nagyon cuki a legkisebbed!

Szerintem csináld meg!
Megpróbálok én is csinálni majd ilyen hátsó nézetű fotót!
2004.10.15 17:55
De lehet, hogy kezdődő parlagfűallergia.
De legalább azt elértem, hogy reggel már beágyaz maga után.
remélem sikerült idejében elkapni a dolgot. Ákoskának kell az anyukája még jó sokáig!
Pólók, pólók, pólók!!!
köldök
de legalább időben megcsinálták.
fagyasztó
pénztárca 

) 2004.10.15 18:10
2004.10.15 19:44
Utálom a freemailt, meret sokszor kavarognak a leveleim.
2004.10.15 20:43
Tényleg eléggé szétesett a kép, de látszik a lényeg. Hogy milyen nagy már Anna! Azt tudtad, hogy a nővéremet is így hívják?Valóban új a pólód
Bár az archívban mostanában nem haladok, de a pólódra emlékszem
2004.10.15 20:44
De most már kellene valami biztos védelmi rendszer.
Csak kis polc nincs rajta, azt nem kívántam meg. Viszont az antenna és a deszkán lévő dugalj nagyon hasznos

Jó ez az esti nyugi...
2004.10.15 21:07
Mondanám, hogy szép neve van...
2004.10.15 21:54
addig is puszi!
A járókás kép ari.
, Dani szerint: Tesó menj innen!
Édes a kép a profilodban.
Fekete pontot kaptam?
Szóval esélyes, hogy jöttök talira?
2004.10.15 22:17
2004.10.15 22:42
2004.10.15 22:57
2004.10.16 05:16
nálunk is kell majd, majd mi egész nyáron vízpaton vagyunk. Az meg szupi, hogy ennyire van is kedve hozzá!
2004.10.16 05:46
2004.10.16 06:33
Lili már nem taknyos, Nóra még igen, most meg Kata is
Korai kelés eredménye: ebéd kész
Rakott krumpli + túrós süti. Elvileg az oviban ma családi nap van, főzőverseny a csoportok közt. Nem tudom megtartják-e, és hogy elmegyünk-e egyáltalán.
Annyira aranyos kiskölök
Amikor hazjöttök Pesten nem is lesztek? Vigantol: D vitamin: azt gondolom Ti is kaptok. Kvitamin: konakion: csak anyatejes babáknak adják, mert az elvileg nem megy át az anyatejen. Az változó, hogy hol mennyit adnak, de Pesten még kerületenként is változó, hogy meddig szedetik a gyerekkel.
Ezen a képen Dani nagyon hasonlít Dorkára! Vagy fordítva
Majd igyekszem ma megcsinálni az albumokat, csak még nem tudom mikor. Ráadásul délután még fogorvoshoz is kell vinni Lilit
Nem tudom szegénykémnek miért ilyen vacak fogai vannak, megint elromlott egy
Viszont továbbra is mazochista, nagyon várja, hogy menjünk már
Érezzétek jól magatokat sógoréknál! Anyósék is ott lesznek?
Azért a ti dokinéniteknek is fura elvárásai vannak hízás ügyileg! Mintha tudnád szabályozni, hogy hány kiló legyen Anna.
ÁÁÁÁ
Hogy aludtatok? Szőnyeg szuper!
Edina hurkái
Tánc jó volt
Nem tudom ismered-e a Kolompost, olyasmi zene volt. Aludni persze nem sikerült napközben, és ma is nagyon korán ébredem (persze mindenki más alszik még), lassan zombivá válok. Edina taknyossága javult már?
Még jó hogy sikerült egy jó gyógytornászt találni! Mi járókánk is hálós, bár legalább nagy, de én úgy utáltam mindig. Ilyenkor amikor mindenki alszik, legalább nem jön senki 5 másodpercenként, hogy mit szeretne, egész gyorsan végig tudom olvasni a topicot
Kezdődő allergia
2004.10.16 06:39
Előre is bocsánat, biztos ki fogok hagyni többeket, de jegyzetelni nem tudok, anélkül meg már képtelenség mindent észben tartani.Legalábbis nekem tuti.
Most ilyen almásokat kívánok.
Nagyon helyesek vagytok a képen, s ez tényleg másik póló.
Hát Ginóval mi van? Hogy vannak a hercegnővel? Közös képük nem igaz, hogy nincs?
Aludni azért alszol te is ugye?
remélme laurával nincs komoly baj! Szorítok nekik! Tényleg, ti mostanában nem látogattok haza? Ja és szívesen csatlakozunk a Kopasz Babákhoz is.
A spenótot én is imádom, de itthon én sem főzök a párom miatt, remélem a kicsi szeretni fogja, mert az ő kedvéért megcsinálom, csak magamnak nem.
Úszás...de irígylem Petit!
Nem is értem, hogyan kezelhetnek így embereket! Meg mindig az jut eszembe hogyha veletek így bánnak, akkor mit csinálnak a gyerekkel?!

Na de a lényeg, hogy túl vagytok rajta, s remélem Gergővel minden oké azóta! Egyébként ez a szopi visszautasítás lehetett az is, hogy esetleg kapott valami érzéstelenítőt és akkorra ment ki a hatása és esetleg fájt neki egy picit a helye, nem? De ilyenkor mondjuk ez a minimum, hogy elmondják nektek, hogy mire számítsatok! Meg az a legrosszabb, hogy ha ha szólni mersz, akkor ugye ott a gyereked, akinek viszont kell a kezelés...
na nem is dühöngök továbB! A szőnyeg nagyon aranyos!!!
Te meg gondolom a nem szalmaságnak!
Gyógytornász.
De a lényeg, hogy minden rendben legyen! Rékát vittétek már tovább a jó alvókájával? Csillababahuncutmanócska hogy van? S bejött a babaszoba, köszi még egyszer!!! 

Na ezt rólad nagyon nem tudom elképzelni!!!!Ovi hogy alakul? 

Hétvégén mentek kirándulni? Amúgy nekem is tetszett a ti menütök is!
A mail ráér, csak kíváncsi voltam megkaptad-e.
Sok puszi!
Még nem is írtad, hogy mi van a lábaddal? A vizesedés elmúlt? Hogy állsz Boci csokilag?
Nemrég kaptam egyet, s úgy veszem észre megint romlik a minősége...
2004.10.16 06:47
De remélem majd egyszer tapasztalom én is....
Főzéssel nagyon ügyi vagy! A zombitól még azért messze vagy, ha rakott krumplit kajolsz, főleg ha túrós sütit.
2004.10.16 07:03
, de akkor is szépek vagytok!!!!!!!!!
2004.10.16 07:51
2004.10.16 08:01
Kíváncsi vagyok, nálunk milyen lesz, ha először kell majd menni. A fogorvosomnál már jártak, nagyon szeretik. Főleg Ádám, mert a recepciós néni mindig ad neki két autót játszani, míg engem átvizsgálnak. Megmutatták neki a panoráma röntgen működését, és az asszisztens megengedte neki, hogy liftezhessen a székkel. Fogról jut eszembe. Csillának még hiányzott négy fog a húszhoz. Tegnap este a fogmosásnál látom ám, hogy az alsó kettő hiányzó már félig kinn van. 2004.10.16 09:15
Aranyosak a rikta pillanat c. képen, kár, hogy nem látni az arcocskákukat.
Persze ehhez hozzátartozik, hogy a kis kezével mindig elveszi onnan és pont akkor bukik egy nagyot.
Köszi a felajánlást de nem a kocsi a gond -bár ma reggel nem indult be mert nincs használva- hanem az, hogy egyedül nem merek elindulni mert állandóan törölgetni kell Noémit és szeretek ott lenni mellette. A légzsák miatt meg hátra kell tenni az ülést és nem látom a kiscsajt.
A kérvény nem volt túl szabályos de egye fene. Mi még nem vagyunk 5 kilósak pedig elmúltunk 3 hónaposak.
Na őt mi soha nem fogjuk utolérni de egy manökennek nem is ez a dolga.
2004.10.16 09:41
2004.10.16 10:03
Nálunk kicsi a lakás, így nem is menne a hajnali főzés, mert felkeltem a népet!
Ide is jönnek majd ZSófiékhoz az oviba!
Akkor néptánc szerű a dolog?
Edina is szokott sajna, pedig nincs benne sok!
ÉS ma miket vettél? Ott hagyod a havi fizetésed!
Csak arra gondoltam, hogy gyerek mellett 2-3 fogásos ebéd naponta, a lakás tiszta, kivasalva, kimosva,... és még netezel is!
a zöld is nagyon tuti szín!
ÉS Nalikáékról???
Én is nagyon szenvedtem! De most már a lábadozás jön, és neki is múlnak majd a rossz emlékei!
Amúgy így volt ez jobb!
A férjeddel fürdött Bence?
Ez már nagyon jól hangzik! Miylen tápszert eszik Noémi? 2004.10.16 10:04
2004.10.16 10:05
Szoval hianyzik neki valami, tudjatok...
2004.10.16 10:08
és nem reflexbol teszi vagy alvás közben)
csatlakozom a lányokhoz, elképeszto, hogy mit meg nem tehetnek az orvosok! Én azt mondom neked, próbálj kicsit határozottabb lenni és legközelebb megmondani a dokinak hogy kötelessége tájékoztatni arról, mit fog a gyerekeddel csinálni (ha már ki KELL mennie a szulonek)
azt képzeld el, hogy ezt az overált a munkatársnomtol kaptam (2 doboz babaruhával egyutt) és egy fillért sem fogadott el érte!
nálatok is apa milyen sokat dolgozik
Remélem Ádám lába javulgat azért!
Dani kép 
én is így öltöztetem Martint kb. Bár én nem takarót használok a kocsiba, hanem egy nagy babazsákot ami melegíti és óvja a széltol. De ez itt a sarkkör majdnem
szuperjók a képek 
beteg csajszik
Rakott krumpli
Túrós suti 
) dec. 19-én érkezunk és 27-én jövunk vissza. Pesten sajna nem maradunk, tesóm jön értunk kocsival és irány Pécs. Jó lett volna talizni veletek meg van sok sok más ismeros és barát Pesten, de ez sajna most megint nem jön össze
nálatok is orrszippancs?
Akkor már ketten vagyunk a klubban
jók a képek
Foleg a pólós
Kár hogy Gino lemaradt.
jaj azt én is utálom, mikor hátrafolyik a bukás
És milyen budi tud lenni a félig megemésztett tej
2004.10.16 10:15
Aztán majd rangsorolok. 2004.10.16 10:30
HA én azt produkáltam volna minta Te Edinád az én dokim szivinfarktust kapott volna. Mintha ezt lehetne szabályozni.
Reggel olyan jó látni mikor így ébrednek.
2004.10.16 10:49
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint