A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Kispocok!

A lehasalóskukucskálást Botond is ugyanígy nyomja, megzabáááálom! :D

Boo!

görög salit készítek pippentyűvel
He?! :lol:

barátnőd babahíre :D :D :D

Óriási hírem van: fogytam egy kilót!
Tudod ezzel melyik topikba menjél?! :twisted: :lol: :lol:

Lehet, hogy ez a dolog működik, mert logikusan hangzik. ugyanakkor nem étem, hogy apa miért nem fogy egy dekát se, mikor heti min. 3* edz, és már annyi izma van, hogy....sok :lol: . A látszat ellenére apának csak a hasán van háj, meg tokája van, de amúgy se kezén se lábán...
A hasi zsírról viszont azt hallottam (discoveryn egy vizsgálat alapján), hogy csakis diétával küzdhető le, sőt még a Béres A is azt mondta, hogy 70% a diéta, és csak 30% a sport :( . Ez rám nézve tuti igaz, mert én nulla mozgással fogytam le :oops: . Éppen ezt én fogyni nem is nagyon akarok, vagy max. 5 kilót, de jól ézem így magam, csak feszesedni akarok, mert plöttyedt vagyok :oops: . :arrow: zumba :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond

De vigyázz a rolóra míg én mászok :lol: :lol:
Van vmi bajod?de mi?most már kíváncsi vagyok....:roll:

Kispocok

Nem hiszem én azt hogy paraanya vagy. Mitől parázol?

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay! :)

Ha meg én mászok, akkor te vigyázol rá. Jó? :twisted: :lol:

Kép
Kép
200907?

Óóó, ha Bond is mászik, én is megyek veletek, megnézem :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo,

mi a t@k@m az a pippentyű???
(én ma főztem Nimródnak, végre volt itthon mit, mert ma én is piacoztam :wink: )

rendforma hurrá!

babázás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi,

a játszóház itt van a házunkban :lol: :lol: :lol:
Nem nagy szám, amolyan családias jellegű. Két helység, egy előtér játszósarokkal, pulttal, öltöző résszel és egy másik a foglalkozásoknak. Nem csilli-villi - puccos - trendi.
Reggelente és esténként torna anyukáknak ingyenes gyerekfelügyelettel, napközben meg programok a manóknak.

Ronmay,

annyira nem durva, csak féltem. Ha betonlépcsőzik, ugrásra készen vagyok mögötte tárt kezekkel tőle pár centire hogy elkaphassam, vagy mert nem szeretek alvásidőre programot szervezni, meg ilyenek.
Mert ő az első, és csak utána bármi más, és próbálom óvni, meg elkerülni mindent, ami potenciálisan negatív hatással lehet rá.
(Szerintem ez normális, Apja szerint nem :-( )

már akartam kérdezni, hogy hova jársz mászni? (enyémapa régóta kacérkodik a dologgal... én nyúl vagyok hozzá, meg izmaim sincsenek)

Bond,

tényleg kifejthetnéd...

Enyémapa elment haverozni. Hívták 7kor, fürdetés után lerakta a fiát aludni, aztán elzúzött, csak úgy porzott utána... (jó, kocsival ment, meg be is vásárol utána) aztán holnap hazajön, és abban az egy órában, amit még a gyerekével lehetne, bealszik mellette a földön...brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
(még jó, hogy ma kifejtettem, hogy tán korábban kellene lefeküdnie, és akkor nem lenne fáradt)

Én vagyok a hülye, hogy én nem csinálok ilyeneket.

KépKép

KépKép
kispocok13

dodi: az írásodban a lányomra ismertem. :D :D :D Bár szerintem minden gyerkőc így működik, ha ideges vagy , Ő is, ha nyugodt vagy Ő is. Ha ránk kiabálnak mi sem mosolygunk rajta, hanem felháborodunk, és kikérjük magunknak :lol: :lol: :lol:

f.nikici

kispocok: pippentyű szerintem csirkehús :lol: :lol:

f.nikici

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, lehet :-)
köszi :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote]a írta: játszóház itt van a házunkban

- ezt én is bírnám :lol: :lol:

Képzeljétek Hédi ma először átment az alagúton csiri-birin önszántából. Korábban nem hittem,hogy igaz,hogy a császáros babák nem szívesen mennek be ebbe...Fél év csalogatás után ma sikerült. 1x átjött rajta a telefonomért egy pár hónapja,de akkor végigsírta azt a pár métert, azóta nem lehetett belecsalni. Ma is próbálgattuk, egy papírzsepi volt a nyerő csalieszköz, aztán pár perc múlva, mikor éppen nem figyeltünk rá, az egyik anyuka szólt,hogy figyeljem csak :arrow: magától átment rajta :D :D

Ronmay: láttál te már falusi játszóteret??? :twisted: :D :twisted: :D Két focikapu meg 3 traktorgumi leásva. NA ma elvittem Hédit egy messzebbi,de picit jobb játszótérre. aggasztó tapasztalatokat szereztünk :roll: Betettem a homokozóba, állt remegő lábakkal, arcán a jajj csak hozzám ne érjen ez az izé kifejezéssel.Mikor elfáradt nem ült le inkább sírni kezdett. Fűvel ugyanez a helyzet :oops: :oops: Itthon pléden szoktunk lenni az udvaron, fűnél már tapasztaltunk hasonlót, de hogy a homokkal is ez lesz :roll: Mese nincs szokni kell a helyzetet, mert ez így nem lesz jó... és hogy ezt megfejeljük még egy újabb aggódni valóval: hogy meneküljön a kezemet fogva tett pár lépést. De rögtön feltűnt,hogy egyik lábát szépen egyenesen tartja, jobb lábfejét viszont kicsit kifelé fordítja :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tegnap akartam képeket mutatni, de Petra közbeszólt és mire visszaértem a géphez, lemerült és kikapcsolt. Most nem kezdem elölről, majd talán holnap este.

Tegnap Petra nagyon keservesen sírt, nem tudtam az ágyában megnyugtatni. Kivettem, szép lassan megnyugodott. Visszatettem, újrakezdte. Befeküdtem vele a mi hálónkba, megnyugodott, majdnem visszaaludt. Gondoltam, hogy akkor visszateszem a saját ágyába, nehogy nálunk aludjon el. Természetesen újra elkezdett bömbölni, a fejét a rácsba verdeste. Ezt eljátszottuk 2x v. 3x, aztán végleg beraktam az ágyába.
Mondtam neki, hogy most muszáj aludnia, majd reggel találkozunk, adtam neki egy puszit és kijöttem. Kb. másfél percig ordított, csapdosta magát. Aztán elaludt.

Nehéz volt nagyon, a szívem megszakadt, de ha nem így tettem volna, akkor tuti, hogy ma is felébredne.

Egyébként tök szomorú vagyok, mert kezd taknyosodni. Az unokatesója valami vírusos náthás lázas akármit kapott el, és mikor még csak lappangott, találkoztak. Holnapra ki kell derülnie, hogy beteg lesz v. sem.

Boo!
Igen, én évekig jártam pilatesre és imádtam. Sajnos esti időpontban van, így nem tudom, hogy mikor jutok el rá legközelebb. :(
Egyébként a neten vannak gyakorlatok. Hasonló a meditatív aerotréning (MAT) is, az pl. van hozzád közel, a Bánki Donát u-ban (legalábbis régen volt).

Dodi!
Ricsi izomtömeget növel, nem izomerőt. Izomerőt statikus gyakorlatokkal lehet a legkönnyebben elérni úgy, hogy a saját tested súlyával dolgozol.

Én nyáron szinte minden nap csinálok görög salátát, ma este is ettünk.

Csibe!
Jobbulást Tiedapának!!! :wink:

Kép
katy76

Hellokanyalóka :)
Lois annyira agyrágta, hogy továbbra is E/3.-ban bír beszélni magáról... :oops: Szóval átlóban végigsuhant a az általatok írt szösszeneteken, de most már karikákat lát az elmúlt két napi cca. 5 óra alvás eredményeképp, ergo a túlélés érdekében elmegy lefeküdni a tyúkokkal... :roll:

Ja csak Kispocoknak annyit :arrow: De nagyon kicsi a világ (vagyis a babanet) Lea-babát úgymond Lois is ismeri :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike,

alagút :lol: :lol: :lol: :lol:
most hogy írtad, eszembe jutott, hogy Nimród sem mert legutóbb belemenni.

Homok és egyebek - ne aggódj, hamar el fog múlni és majd megszokja, mi is így voltunk a fűvel, ma meg már alig lehetett behozni :lol: :lol: :lol:
szerintem felejtsd el a plédet, csapd ki csak úgy :-)

Katy,
mi lehetett a baj tegnap Petrával?
Nálunk is volt már ilyen egyszer, és nem jöttünk rá, mi nem stimmelt.
Pilates - itt is van a játszóházban, nekem kicsit fura, amikor felnőtt nők fókamódra huhognak, meg "energia" felkiáltással ugrálnak... értem hogy mi a lényege, csak nekem a stílusa nem bejövős, én inkább a kidühöngöm magam step-et, vagy a befelé fordulós jógát szeretem.

Boo,
játszótérre már van is ötletem - el van kerítve, és a bölcsivel átellenben van a patak túloldalán :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Lois,
én tudtam ám már rég :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pihend ki magad, és holnap újult erővel várunk :!: :!: :!: :!:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!
köszi mindenkinek a jó kivánságokat!

hát szegény apa nagyon magatehetetlen.
éjszaka lehet nem csak Kiarához kelhetek,hanem hozzá is.
de nem baj.majdcsak lesz jobb is...

persze Kiara nem érti,hogy miért nem játszat apával,ahogy szokot??!!

hát nem tudom mi lesz...remélem azért belerázódunk valahogy...

Kép
Kép
csibe83

Csibe,

jó hogy jöttél :-)
Csak ügyesen!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
irigy a babázás miatt és a barátnődnek gratula a babásodáshoz!!!

Kép
Kép
csibe83

kispocok!
igyekszem majd azért jönni...

tök jó,hogy ilyen "közel" van hozzátok a játszóház...

Kép
Kép
csibe83

lois!
pihend ki magad és holnap újjult erővel várunk!!!!

szerintem én is lefekszem,mert msot valamiért eléggé álmi vagyok.
jó éjt!

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok! :D

Most egyelőre csak annyit, hogy:

Merionnak és Mírájának nagyon boldog első szülinapot!!! :D :D

Kép
agi125r

Sziasztok! :)

Eljött az az első nap, amikor többeket köszönhetünk.

Katy76 és Petra:

[quote="katy76"]S írta:katy76ziasztok!

Akkor egy rövid beszámoló..., amíg Petrám fel nem ébred.

Szerda reggel 7-kor jelentkeztünk a szülőszobán, kaptam beöntést, felraktak egy infúziót, aminek még a mütét előtt le kell folynia, majd rákötöttek a cgt-re.
A ctg-n ua. volt, mint pénteken, Petrának leesett a szívhangja 70 körülire és ott volt jó pár percig. Párom rohant a szülésznőhöz, aki adott nekem oxigént, és hívta a dokit, aki elment vizitelni, mert úgy volt, hogy vizit után kezdi a műtétet.
Az oxigéntől nagy nehezen felment 100 körülire, majd lassan 120-ra. A doki rohant, 3 perc múlva ott állt az anesztezes, és egy csomó zöldbe öltözött ember. Már toltak is a műtőbe, és kb. 10-15 perc múlva kint volt a kislányunk.
Úgyhogy annyira gyorsan történt minden, hogy felocsúdni sem volt időm. Hogy a szívhang mitől ment le, azt nem tudták megmondani, mert minden rendben volt utána.

A császár nem igazán viselt meg, én sokkal rosszabbra számítottam. Másnap már "simán" járkáltam, hajoltam, ültem. Harmadnap már törökülésben etettem. Nem mondom, hogy nem fáj a hasam, de ez semmi a cicimhez képest.

Tegnap elhamarkodottan mondtam, hogy van bőven tejem, mert éjszakára már nem tudtam eleget fejni. Úgyhogy éjjel tápszert kapott, meg most reggel is. Reggel tudtam fejni a köv. etetésre, de a bal mellemre már a mellszívót sem tudom feltenni, mert a seb kezd leválni, és alatta nedvedzik. Úgyhogy azt kézzel fejtem (háromnegyed óra alatt kb. 15 ml... picit elfáradtam).

Anitja! Igen, használom a Garmastant, nekem is szépen szárít. Fejés után hagyok rajta egy kis tejet, megvárom, míg megszárad, aztán kenem be.
Szellőztetem amennyit lehet, de muszáj egy idő után melltartót vennem, mert folyik a tej.

Első éjszaka itthon: kb. 5x riasztott be a légzésfigyelő. Aztán a hajnali etetés után közelebb húztam egymáshoz az érzékelő táblákat, és levettem 3-ra az érzékenységet, azóta nem riasztott.

Petra nagyon jó kislány, szépen eszik, most már 50 g-kat simán benyom, aztán úgy bealszik egy pillanat alatt, hogy szinte még büfizni is elfelejt.

Gyógytornázni kell a lábait, mert nagyon felhúzza őket (állítólag azért, mert úgy ült a hasamban hónapokon keresztül, és ezt szokta meg). Szereti, mosolyog, meg a kezét babrálja, miközben tornáztatom, meg kell zabálni.

Majd rakok fel képeket.
Ja! és a férjem levideózta a kiemelést, így én is meg tudtam nézni, hogy hogyan született meg! :D

Látom, vannak újak is, üdv. Nektek!!!

Lányok kitartás, mindenki hamarosan babázni fog!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tabati és Noé:

[quote="tabati"]S írta:tabatiziasztok!

Tegnap hazajöhettünk a kórházból, most gyorsan cssak pár szót, mert megyek szoptatni! 8) :P

Köszönöm mindenkinek a gratukat, a táblát nézegettem csak, hogy ki babázik már azóta, és mindenkinek nagyon gratulálok, többieknek, meg hajrá!!!Kitartás!!

Rengeteg élményem van, meg mesélni valóm, úgyhogy majd szép lassan...

Valaki megkérdezte, hogy mit éreztem, amikor megtudtam, hogy fiam lett....őszintén...meglepődtem, mert annyira belém beszélte mindenki a lányt, hogy tényleg meglepő volt. :lol: De nagggyon boldog voltam!!!

Most még elég lassan közlekedek még a házban is, fáj a hasam, állítólag a belső varratok húzódnak. A lábam olyan, mint egy vizilóé, iszonyú ödémás egészen a combomig! :shock: Aggódom, de mindenki azt mondja, hogy 6 hét és lemegy...remélem... Viszont képzeljétek el, hogy a hasamon most jönnek ki a csíkok, hogy megy le (szerencsére elég gyorsan), úgyhogy hiába örültem, hogy megúsztam.

Noé jól van, gyönyörű kis manó. :D Még össze kell szoknunk szopi terén, mert nem mindig jövök még rá mit szeretne. Tejem van, bimbóvédővel is iszonyú sebes a mellem, szóval úgy néz ki Noé elég erősen szívja, viszont mégis mindig éhes, mintha nem lenne elég tejem. Szopi után fejek, még jön belőle, szóval talán hamar elfárad. Így néha üvegből is kap, amikor már csak hiszti van a cicin.
Első éjjel itthon...apa átköltözött a másik szobába :( Noé szinte egész éjjel nyügi volt, nem tudtam rájönni mi lehetett. Aztán odaadtam neki a lefejt tejet, bezabizta, onnantól fogva aludt reggelig. :shock: Úgyhogy lesz mérlegünk, mert hátha úgy könnyebb rájönnöm dolgokra. Nappal egy hangját nem hallom, kb. 3 óránként szopi közben csicsi.

No, megyek is, majd még jövök, ha tudok és mesélek. :wink:

Ja, és képeket is rak fel apa majd este, bár szerintem először iwiwre, úgyhogy aki teheti ott keressen a klubunkban. :wink:

Sillia!

Jó ötlet volt a babafotós montázs, alig várom, hogy mi is bekerüljünk! :D

Merion és Míra:

[quote="merion"]S írta:merionziasztok,

Egy gyors jelentkezés még a kórházból...

Szerdán (06.24.) éjjel megszületett Míra, az egész napos vajúdás után végül császármetszéssel. 50 cm és 2650 g a méretei, szóval nem nagy, de nagyon aranyos és jól vagyunk.

Majd már otthonról jelentkezem még...

Visszaolvasni most esélytelen számomra, de most már lassan mindenki a finischbe ér...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MINDNEKINEK! :wink: :P

Kép
Kép
200907?

csibe83! :)

Kitartás mindannyiótoknak! ++++++++++++++

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tike

Falusi játszótér...ez jó..nem láttam még :lol: de tök jól leírtad, így el tudom képzelni :lol: Hédi jár! :shock: Ne bassz!Irigy irigy :lol:

Kispocok

Alvásidőben én se szervezek semmit, lsd ezért nem jutok el a talira :lol:
Sziklán mászunk ha jó idő van, általában kisgeriben, de van hogy Tardos és van hogy Mátrába megyünk. Sok a hely. DE külföldön jóó mászni, itthon csak edzés....
De akkor egy kis dicsekvés:
A cikk akkori mielőtt terhes lettem..

http://szikla.hu/olvas?ssz=686

KépKép

KépKép
ronmay

Boldog szülcsinapot mindenkinek!

KépKép

KépKép
ronmay

Katy!

Boldog szülinapot a porcelánbabádnak

Botond is megint eljátszott ezt a hisztit este :( . Apa mondta, hogy biztos még nem fáradt ezér bevitte a hálóba meccset nézni :twisted: :lol: . Fél óra múlva már full kóma volt a gyerek, mégis megint hiszti volt, de én már nem is kisérleteztem, megsimiztem, kicsit mókáztam neki, hogy ne sírjon egyből, megbeszéltük, hogy most mindenki lefekszik...stb, aztán kijöttem. 1,5 perc után elhallgatott :lol: . Igaz, pár perc múlva megint rázendített, de két perc múlva meg már aludt is :wink: .
Komolyan mondom már most feszegetik a határokat, szóval résen kell lennünk :twisted: :lol:

Ja igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy apa (elvileg) nem tömegnövelő edzést csinál, hanem szálkásító/zsírégetőt :? :lol: . És már kétszer állítottak neki össze programot, két külön edző, de ő mégis egyre csak nagyobb :shock: :lol: . Pedig soha semmilyen tömegnövelő redvát nem használt, vagyis egy hónapig ivott fehérjeturmixot, de mivel ugyanúgy evett mellette, csak hízott tőle, szóval abbahagyta. Ja, és egyáltalán nem eszik sokat, se fehér kenyér, se cukor, meg eleve az adagjai is alig nagyobbak, mint az enyém :oops: :lol: . Mégis hízik csórikám :( . Már gondoltam a pajzsmirigyére, de az emésztése tök jó gyors...
Vagy szerintetek attól még lehet az? Főleg, hogy most az anyjánál (úgy hallottuk) vmi pajzsmirigyproblémát diagnosztizáltak...nem ártana megnézetni :roll: .
Tényleg szegénykém mindent megtesz a fogyásért, és és csak 2-3 kilók jönnek mennek állandóan :? .

Merion!

[color=red]Nektek is boldog szülinapot![/color]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Először is Nagyon Boldog Szülinapot a szülinaposoknak! :D

Csibe kitartás, remélem hamarosan jobban lesz a párod!

[quote]H írta:omok és egyebek - ne aggódj, hamar el fog múlni és majd megszokja, mi is így voltunk a fűvel, ma meg már alig lehetett behozni
szerintem felejtsd el a plédet, csapd ki csak úgy

Próbáltuk már, ült a fűben és még a lábait is felemelte,csak hozzá ne érjen :roll: Remélem azért hozzászokik,mert így nem tudom,hogy fog apával horgászni járni :D :twisted: :D

Dodi: Pajzsmirigyben lehet valami. Kolléganőmék már 5 éve babát szeretnének nem jött össze eddig. Nem mondanám túlsúlyosnak a csajt,de magához képest azért jópár kilót felszedett szépen lassacskán.Nem is igazán foglalkoztak vele,merthát ugye ahogy az ember öregszik veszít a kamaszos formájából. Aztán mikor a babakérdés miatt csináltak nála vérvizsgálatokat, kiderült,hogy a pajzsmirigyével van a bibi, kapott gyógyszert és újra olyan az alakja,mint 18 évesen :shock: Mondjuk baba sajnos azóta sincs :roll: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:50-kor.

KépKép

KépKép
boo

Juj, de hüle vagyok :oops: :

Katy Petrájának és Tabati Noéjának is :

Nagyon boldog első szülinapot kívánok!!! :D

Kép
agi125r

Köszönjük a köszöntéseket és én is boldog születésnapot kívánok a másik két 1 évesnek!!! :D

Gyerekem apja ma jól felhúzott. Hozzáteszem, hogy tegnap megjött, és azóta érzem, hogy még 70-es se vagyok, de akkor is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Anyunak fáj a torka, ezét úgy gondoltam, hogy ma nem viszem át Petrát. Apának mára halasztható dolga volt csak, ezért mondtam, hogy 2-ig az övé a gyerek, utána hazajövök.
Mondja nekem, hogy akkor elmennek csavarogni, mire mondom, hogy jó, úgyis kell a levegő, de ne 11-kor induljanak el, amikor a legnagyobb az UV sugárzás.
Mire azt kérdezi, hogy csak nem gondolom, hogy reggel 9-kor fog sétálni menni? :shock: :shock: Mondom miért, be kell melegítened? :roll: :roll:
Elég annyi hozzá, hogy úgy összevesztünk, hogy én mondtam, hogy na akkor el is lehet költözni, ő meg mondta, hogy néha bánja, hogy nekem csinált gyereket. :(

Nálunk ez jön-megy, egyikünk se túl sértődős, csak felhúzott nagyon.

Tegnap alakítottam, elmentünk Petrával a Lehelre vásárolni, majd a parkolóban egyszerűen nem bírtam összecsukni a babakocsit. Hosszas próbálkozás és anyázás után felhívtam Apát, hogy talán oda kéne jönnie, mert kinyitva nem fér be a babakocsi az autóba (neki kangoo-ja van, abba befér).
Mondanom se kell, hogy mi volt a reakció...
Hogy én hogy lehetek ilyen béna, ezt nem gondolhatom komolyan, ő kisgatyában nézi a meccset stb. Azért elindult, én meg kb. 2 percre rá össze tudtam csukni a babakocsit. Felhívtam, hogy nem kell jönnie. Ő meg csak ennyit mondott: na menj a p@csába! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Kispocok!
Pilates - itt is van a játszóházban, nekem kicsit fura, amikor felnőtt nők fókamódra huhognak, meg "energia" felkiáltással ugrálnak... értem hogy mi a lényege, csak nekem a stílusa nem bejövős, én inkább a kidühöngöm magam step-et, vagy a befelé fordulós jógát szeretem.

Ezen jót röhögtem! :lol: :lol: Én nem felkiáltós pilatesre jártam! :lol: :lol: :lol: :lol: És nem is huhogtunk, viszont sajnos másképp nem lehet kifújni a levegőt, csak úgy, ha hallatszik.
Próbáld ki:
Feszitsd meg úgy a hasad, hogy a "köldököd szinte elérje a gerincoszlopodat". Lélegezz be, majd lélegezz ki úgy, hogy közben el se mozduljon a köldököd a helyéről. Orron át nem megy, szájon át meg csak úgy megy, ha picit hallani, ahogy távozik a levegő. És ugye közben még gyakorlatot is kell végezni, ez csak az alaptartás, amit egy órán át tartunk.
Ezért huhognak a pilatesen! :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Petrának újra kezdődött a vonalzója! :D

Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy taknyos lesz-e vagy sem, úgyhogy még mindig úgy néz ki, hogy holnap mi is megyünk, majd legfeljebb nem csókolózik a fiúkkal! :lol: :lol:

Kép
katy76

sziasztok!!

Petrának,Noénak nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

Dodi! Lili dettó ugyanezt csinálja,jön oda sikongatva,feláll mellettem és elkezd rinyálni :x Kivagyok tőle. Bezzeg,ha foglalkozom vele,akkor semmi baja :twisted:

Éjjel megint volt hiszti... nem akartam neki adni cicit,hát rosszul gondoltam ezt el :oops: Se apánál,de nálam nem nyugodott meg majdnem 1 órán át,úgyhogy ma kicseszek vele,adok neki tápszert éjjel és ha megeszi,akkor tényleg éhes.

Igazatok van,tényleg rá kell szánnom magam megint a keménységre :cry: Tudom,ez az én érdekem

KépKép
KépKép
nyuszi81

Na, folyt. apa elment egy barátjáért a kórházba (zétzúzta magát motorral :( hülyebuzi motorok :evil: ), csemete szundít :wink: .

Kispocok!

Pilatesen mit huhognak? :shock: :lol:
Én csak olyat láttam, hogy csendben, vagy nyugis zenére nyújtanak.

Ronmay!

Cikk :arrow: reakcióm :arrow: Aztakurva :shock: :D :D :D
:oops: :lol: :lol:
Elképesztően ügyi vagy, nagyon büszke vagyok rád 8) :D !
Én meg azzal menőzök 1972 óta, hogy meg bírtam mászni egy kb. 2 méteres mászófalat :lol: :lol: :lol: :oops: .

Tike!

Hédi füvezése :twisted: :lol: . Nyugi Botond is pont így csinált... Próbáld motiválni labdával, játékkal, kajával ( :twisted: :lol: ), hogy induljon el benne :wink: .
Szegény kolléganőd :( . Jövő héten megyünk be úgyis a kórházba, majd vetetek le neki vért, hátha kiderül vmi. Bár tavaly is vettek neki, és semmi. Lehet, hogy akkor nem is nézték, amit kell... :roll:

Boo!

Persze, gyertek, majd Petrát, meg Miront külön játszóra tesszük a többiektől :lol: :lol: :lol: .

Katy!

Mondom miért, be kell melegítened? :twisted: :lol: :lol:
na akkor el is lehet költözni, ő meg mondta, hogy néha bánja, hogy nekem csinált gyereket.
Az elsőt én is megkapom néha, bár mióta baba van, egyre kevésbé. A második felét meg én érzem néha fenehagy dühömben, de én nem merem kimondani, mert egy ilyenért sztem apa leharapná a fejemet, mint a csokinyúlét :roll: :lol: :? .
De mi is ilyen "mediterránul" veszekszünk :oops: :lol: . Üvöltős-csapkodós-örjöngős, de negyed óra múlva senkinek semmi baja (na, ez is Botond óta van, előtte apa simán duzzogott napokig, pedig már rég nem is haragudott :evil: ).
Nem állítom, hogy ez a jó, mert így meg olyan dolgokat mondunk egymásnak, amit később nagyon megbánunk (főleg apa :twisted: :lol: ), de valamelyik nap egy pszicho. is azt mondta a tévében, hogy sokkal inkább legyen vita, akár vehemens is, mint hogy valaki állandóan nyeljen, mert általában azokból van a válás! Nekem ezért "gyanus" mikor valakinek olyan "idilli" a házassága, mert akkor ott vmi nagyon nem stimmel (persze biztos vannak kivételek).

Őőő, de valljuk be az a menszi valószínüleg nyomott a latba (ár ha magamból indulok ki mostanában :oops: ) :lol: .

Babakocsi :twisted: :lol: :lol: :lol: . Hát, enyémapa tuti el se indult volna :? . Mondjuk nálunk ebben ő a nyomi: mindig ő teszi el a babakocsit, amíg én bekötöm Botondot, de minden egyes alkalommal anyázik, mert elfelejti ledönteni a háttámlát, és úgy csak nehezen fér be. Annyira béna :twisted: :lol: :lol: .

Pilates:
:shock: :shock: :shock: Mindjárt felrobban a fejem, fúúú de rossz érzés :? . Tudod mikor pilatesre :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: . És volt hangja, nem kicsi :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gyerekem felsírt, na mondom, még gyorsan befejezem a hszt :twisted: (bár tök csönd volt utána), erre most odamegyek, alszik :shock: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Tudom,ez az én érdekem
És Lilié is :wink: . Hidd el, enki is jobb, ha 10-12 órát alszik egyhuzamban :D ! Ügyesek vagytok, menni fog :wink: :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Tescoban Pempers pelenka, és positörlő akció van :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boldog Szülinapot Petrának, Noénak és Mírának!!!!!

Ronmay,

aztaaaaaaaaaaaaaaa, nem kispályásan nyomjátok!
Én igazából valami olyan helyre gondoltam, ahol el lehet kezdeni, meg lehet tanulni. Ilyen hülyegyerekpályák gondolom termekben vannak kiépítve, nem?

Dodi,

Enyémapa is itta a b@zi fehérjét, és evett mellette rendesen, majd csodálkozott hogy nem fogy :shock: :shock: :shock: hanem ő is egyre nagyobb lett. Csak ehhez ő még nem is magas :-(
nem tudom meggyőzni hogy a gyúrástól nem lesz szálkás... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tike,

lábfelemelős műsort Boo Mironja is előadta nálunk, majd hamar rájött, hogy fárasztó, és nem bánt a fű
Boo,

tényleg nyitatnál valami szálkásítótopikot Apáinknak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ki fogják röhögni a falusi játszótéren, ugye nem akarod??? :D :D :D :D

Katy,
erre csak ennyit tudok mondani: pasiból van ő is rendesen :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Huhogás
:lol: :lol: :lol: :lol: legalább megnevettettelek :-)
amúgy engem ez a "fóka" idiótázás zavart, sima torna közben nincs semmi... de lehet hogy ez valami hülyegyerekpilates :lol: :lol: :lol: :lol:
amúgy tök rendes, meg normális a csaj aki tartja az órát, mégis rá kellene magam szánni... vagy az itthoni gyógytornára. Elvileg minden nap kellene csinálnom a gyakorlatokat, de cseszek tornázni.

Dodi,

sajna ez a veszekedés nálunk nem megy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Apával nem lehet, mert közli valamire hogy "nem", oszt' csókolom. Én meg forrongok magamban, vagy már meg sem említem mert tudom hogy felesleges.
Annyira car. Már mondtam neki, hogy így tuti előjön valami pszichoszomatikus nyavalyám... na azon kicsit elgondolkozott, de semmi nem változott.
Olyan jó lenne néha tányért csapkodni a földhöz :lol:

Nyuszi,

hajráhajrááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Jaj, csajok, remélem, holnap is ilyen szép időnk lesz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

Tesco:

most láttam, van játéklabdaszett 1690ért, ezt a fiam imádja a játszóházban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
100 db pici labda, amit lehet rágni, kergetni, pont elfér a kezében!

Ja, és valahol olvastam hogy a Müllerben van most beülős úszógumi kemény 500 Ftért, ha valakinek még érdekes - kár hogy nekünk sehol sincs közel Müller
:evil: :evil: :evil:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Én is állandóan tépem a szám, hogy vmi aerob mozgás kéne, de hiába... :? . Vagyis edzés végén pár percet fut, vagy dupla annyit sétál. Hát az is valami :? :lol: . Meg úgy vagyok vele, hogy ez is jobb, mint a semmi. Meg szeret odajárni, jó a társaság és legalább tényleg mozog vmit. (Bár én már mondtam neki, hogy inkább már ne csinálja, menjen oda és nézze a többieket :twisted: , mert most már akkora, mint egy megtermett kidobóember, és nekem kisebben jobban tetszett :roll: :lol: )

Olyan jó lenne néha tányért csapkodni a földhöz
Vigyázz mit kívánsz... :twisted: :lol:
Persze, apa is közli hogy nem, de addig csesztetem, amíg jól fel nem húzom :oops: :lol: . Mindig azon röhög, hogy ő eloldalazik, pl. bevonul a szobájába gépezni, én meg megyek utána, és csak lököm...lököm... :twisted: :lol: . Na jó, azért nem mindig, de engem annnnyira fel tud idegesíteni azzal, hogy ami nekem tök lényeges, az szte nem probléma, és akkor nincs miről beszélni :evil: . szóval ki kell ugrasztanom a nyulat a bokorból, különben nincs fejlődés :twisted: :lol: .

Aaaajh, elmennék neked Müllerbe, de nem lesz ma rá időm :( ... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kispocok!

Mégis el tudok ma menni, max. kerülök egy kicsit :wink: . Viszont 795.-, remélem annyiért is kell :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
persze, kösziiiii :lol:
(de tényleg csak ha nem gond. Nekünk még ráér és tuti tudok venni máshol is.)

KépKép

KépKép
kispocok13

Ma csak délig voltam, mégiscsak ma van a lányom szülinapja! Holnap meg egyenesen be se megyek! :D

Itthon minden okés, már délelőtt mikor hívtam Apát, úgy vette fel a telefont, hogy szia Katicám. Na ebből gondoltam, hogy már minden harag a múlté. :D
Természetesen nem sétáltak,hanem kimentek Mogyoródra a barátja állatkereskedésébe, ott múlatták az időt a hörcsögök és a halak között. A gyerek délelőtti alvása teljesen kimaradt :evil: , úgyhogy most nagy összevisszaságban alszik délután.
Kapott tőlünk egy Disney hercegnős bébitaxit, ha láttatok már giccset! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon kemény! :lol: :lol: :lol: :lol:
De Petrának tetszik, és ez a lényeg.
Majd csinálok képet, de elfelejtettem feltölteni az elemeket, a kamera lemerült és a telefonom is lemerült, úgyhogy nem tudtam megörökíteni az átadás pillanatait. :evil:
:(

A holnapi időjárásra találtam napocskás verziót (koponyeg.hu), és esős verziót is (origo, met). Szerintetek milyen idő lesz? És van konkrét terv? 2-kor a parkoló melyik részén? 56-os emlékmű? Homokóra?

Kispocok!
A tányértörés nem biztos, hogy olyan jó.... Én üvegpoharat vágtam egyszer földhöz, de aztán nekem kellett összetakarítanom is. :evil: :evil: :evil: Az nem volt akkora élmény, mint a földhöz csapás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Boldogsagos Szuletesnapot kivanok Miranak,Noenak es Petranak!!!

Kép
Kép
ancsurti

Láttam ma egy anyukát egy pici baba volt vele Björn Borg(? :roll: ) hordozóban. Olyan volt, mint egy kis macskakölyök. Hugi is ilyen volt. Most meg már milyen nagy. :roll: Mikor nőtt ez meg ennyire? :shock: Végig itt voltam vele, de nem tűnt fel. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

(Az egyik virágom nem hajlandó kinyílni, akárhogy mondom neki. :? )

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:52-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jaja, Lois is itten leledz :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Süni?????????? Azmiaz?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kispocok!

Megvettem :wink: .

Katy!

Nagyon örülök, hogy béke van :D :D :D .
Képzeljétek, én ma kaptam apától rózsát :shock: :D :D !
Hazavitte a barátját a szüleihez Mogyoródra (kicsi a világ :lol: ), és a kert tele volt rózsákkal. Erre megkérdezte az anyukát, hogy hozhatna-e nekem, mert úgyse kapok tőle soha semmit :lol: :lol: :? .

Giccs :twisted: :lol: . Peti, tudod a saxoo-s :lol: , rosszul van mindentől, ami rózsaszín, meg fodros, meg ilyenek, és kijelentette, hogy ha kislány lesz a második, soha nem öltözhet majd ilyesmibe! Szegény Zsuzska már most kivan emiatt :? . Mi meg megfogadtuk Ricsivel, hogy ha lányuk lesz, csak ilyesmit veszünk neki :twisted: :lol: :lol: . Hát én megzabálok egy kislányt pl. egy fordros nyári ruhába :D . Mondjuk ez eleve nem = a giccsel, szóval ebben is meg lehet tartani a mértéket, anélkül, hogy fiúnak öltöztetnék :? :lol: .

Nyugi! Egy délelőtti alvástól nem dől össze a világ! Ennél sokkal fontosabb, hogy jól érezték magukat, és ezektől lesz szoros a kapcsolatuk :wink: .

Bond!

Én pont tegnap néztem végig Botond albumát... :cry: :cry: :cry: :cry: :D

Boo!

A játszóházakban nem hablabdás van, hanem ez a puhaműanyagos :roll: .

Ikoka!

Tali???????????? Azt mondtad jössz :roll: . És képet se tettél! Hülyehülye :evil: !
:wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: