[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

a 3 hét hamar elrepült, de a végén azért már vágytam vissza a mi fővárosunkba :)

Zsigikém első hete alvásszempontból is jó volt, aztán beütött valami és minden altatás 2 óráig tartott :twisted: ( tegnap este 2 perc ma délután is 2 perc az altatás)
voltunk strandon de csak 17 től 1 órát, mert akkor volt féláron..de annyi is elég volt..
sógoromat imádja ZSiga, sajnos ma vissazrepült..és csak karácsonykor jön ismét.
mivel az otthoniak nem igen értették mit akar a fiam így a kis kópé nekik beszélt egész mondatokat is .. nekem azóta sem marad a mutogatás
mindenkit levett a lábáról osztogatja a puszikat és kacsingat ezerrel..

tönkretette a telefonomat, mert beledobta a párologtatófolyadékba ...

múlt héten lenyírattuk teljesen rövidre a sérót, mert nagyon izzadékony kis golyófeje lett :lol:

3 hete kizárólag bilibe kakil és pisil..ha lemegyünk pelusba tartja amíg haza nem érünk.ez általában sikerül is :lol: szóval nagyon ügyike

:lol:

nincs energiám írni most, este megyek barátnőmmel az operettszínházba a Rebeccát nézzük és addig még a házimunka vár reám :?

jövök majd amint tudok... és hozok képet is
Vendég
 


Némóka!
Még mindig tartana :lol: , de el lehet terelni a figyelmét. Nála beválik az, h ha hiszti lenne, akkor felkiáltok, h hűha, hűha, nézd már, mi az ott, gyere csak nézzük meg, stb.

Rékánál próbáltál már vmi étvágyjavítót?

Boni!
Örülök,h jól éreztétek magatokat! Zsigi nagy kópé!!!!

Nagyon ügyes a bilizéssel! Kép

Lacus is egyre ügyesebb a bilivel, bár még van 1-2 baleset.

Én viszont benyeltem egy szép kis hányós-fosós vírust, volt 2 rossz napom. Nem kívánom senkinek...... Totál levert. Arany Lacim sem tudta mire vélni, amikor a nagy fehér istenhez imátkoztam. Csak sírt mögöttem, h Anya hagyd abba. Szerencsére úgy néz ki a fiúkat elkerülte.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

Nemone,

köszi kérdésed, egyre jobban vagyok... Esküszöm, hogy kb 2 hónapja sokkal nehezebben viseltem a terhességet mint most, a lábam sem dagad, nem is keményedek, és csak néha fájdogál a hasam.
Szerintem ebből nem lesz mostanában szülés...
Holnap megyek ctg-re, talán okosabb leszek utána.

Danika is nagyon akaratos tud lenni, ez vízöntő sajátosság is az életkori mellett. De ha van elég türelmem akkor sikerül megbeszélni a dolgot illetve elterelni a figyelmét. Nálam a türelemmel vannak inkább mostanában gondok
:oops:

Vikimami,

jobbulást kívánok neked, szerencse, hogy a fickók nem kapták el a vírust.
Remélem, hogy mostmár azért jobb a helyzet.

Bonimami,

nagyon ügyes a biliző Zsigi. Mi is próbálkozunk, de egyenlőre vicces játéknak tekinti Danci az egészet, jókat nevet, és még egyszer sem pisilt-kakilt a bilibe, mellé viszont már jópárszor.

Dancit ma vittem vissza ellenőrzésre, gyógyulttá lett nyilvánítva
:lol: Az orra még folyik de már nem kell szívni, elég ha kifújom neki, sőt mostmár egyedül is szépen kifőjja az orrát. Nagyon büszke vagyok rá emiatt, csak néha hibádzik a dolog, ha nem talál zsepit akkor belefújja a székre terített pulóverem ujjába az orrát vagy egyszerűen a kezébe :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Desviki, hú, ez pocsék lehetett. Szegény Lackó, nincs ilyesmihez szokva. És biztos, hogy vírus volt, nem a kistesó? :wink:

Monic, akkor a fiúk le vannak rendezve, egészségesek, megtetted a magadét. Most már mehetsz szülni!!:))

Némóka, nagyon praktikusnak tűnik az az etetőszék, király!

Képzeljétek, észre sem vettem és lefogytam 5 kg-ot. Egy barátnőm vette észre, tök jó:) Fáj a fogam és nem bírok édességet enni kb. 2 hete. Ez a titka. A fagyitól úgy fáj a fogam, hogy a nyílt színen kiabáltam és folyt a könnyen a fájdalomtól. Szóval, így semmilyen édesség nem csúszik le. Már be van tömve a fogam, előtte kétszer próbatömés volt benne, szóval a végén gyökérkezelés lesz. De nagyon sokat szenvedek vele. Ha nem eszem édességet, vagy hideget, akkor nem is fáj.
Vendég
 


sziasztok

mi is élünk még csak annyi a tennivaló. tegnap pl. úgy voltam vele hogy végre gép elé kerültem aztán gyorsan feltöltöttem mindenhová képeket mert már kicsit ciki volt hogy 7 hós a fiam és még 3 hós képek vannak az iwiw-n is róla. Biztos gondolták hogy ez a gyerek nem nő, vagy eladtuk :lol: :lol: :lol:

összeszedem magam aztán én is jövök bővebben addig meg pussz

dita75
 
 


Linácska
tudom,hogy csak holnap lesz,de csak hogy el ne felejtsem: Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok

Vikim nekem is az volt az első gondolatom ami twistnek miközben olvastam a nagy fehérhez fűződő kapcsolatodat.. de jó is lenne++++
Ditus és többiek sajnálom az otthoni baleseteket. sajnos bármennyire figyel az ember 1 mp alatt tényleg ott a baj :cry:
Twist ügyes vagy a fogyással.fogadat sajnálom..
NÉmó sajnálom:( esetleg béres csepp? attól mindig megnő az étvágy... utólag is boldogat
Lina baccus LEvi tiszta tesója..vagy csak nekem? jó letta séró!
boldogságosat
pussz
Vendég
 


Jó reggelt!

Moncsi!
Elhiszem, h örülsz ennek a hidegebb időjárásnak!!!!

Danci nagyon ügyes és kreatív az orrfújással!

Twist!
Ügyi vagy a fogyással! Fogdokihoz tervezel menni?
Látod, ha kicsit odafigyelsz a kajcsira, tudsz szoptatás mellett is fogyni.

Nem hiszem,h a kistesó miatt hánytam volna. + kistesó miatt nem lett volna többször hasmenésem.

Dy!
Láttam múltkor Gréti képeit a másik fórumon. Csuda édes kislány!
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Linácska,
Boldog szülinapot!
Kép

Viki,
Sajnálom a rosszullétet! Remélem, már meggyógyultál!
Igen, már egy ideje adok Béres cseppet Rékának, és picit talán jobb az étvégya.

Monic,
Örülök, hogy jól vagy így a végéhez közeledve! De jó, hogy Danika ilyen hamar meggyógyult, és milyen ügyi az orrfújással!
Hát, a türelem nálam is véges mostanában... :?

Dita,
Jók a képek! :D

Twist,
Sajnálom a fogadat, de a fogyással ügyi vagy!

Boni,
Örülök, hogy jó volt a nyaralás! Ügyes Zsigi a bilizéssel!
Hát, szerintem Rékával is hasonlóan fogunk járni a beszéddel kapcsolatban. :roll:

Zsuzska,
Köszi a Bookline-os ötletet, ma már 3x szállítanak nekünk! :wink:

Remélem, ma végre sikerül nagyot sétálnunk, mert végre nem esik ez a fránya eső.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!!

Linácska Boldog születésnapot!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok

LINÁCSKA
Boldog születésnapot!

Basszus most is csak ennyire tellik úgy néz ki mert ahogy bekapcsoltam a gépet felébredt Miló. Biztos radarja van..... :roll:

dita75
 
 


Linácska,

nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!!!!!

Voltam ma ctg-n, továbbra sem szülünk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Isten éltessen Linácska!!!:)

Desviki, köszi a fogyi dícséretet:) Persze, majd megyek fogdokihoz, de már ez a világ legdrágább foga lesz a végén, ahányszor betömték és újrakifúrták stb. Én már kihúzatnám, de a párom szerint minden fogat meg kell menteni. De azért tecc, hogy a fájós fogam így elriaszt az édességtől... :wink:

Monic, már mindjárt 39 hetes vagy, szuper:) MÉg a végén kivárja a 40 hetet a picúrod.

Ditus, gratula a 7 hónapos nagysrácodhoz! A fotóalbumodban nagyon tecc az a kép, amikor Miló előrehajolva mosolyog a tükörképére.))) Jó fej!
Vendég
 


Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :lol: Már megint jó öreg lettem :cry:

Dita,
nem tudom mennyire hasonlítanak a gyerekeim, Lili barna szemű, bőrű, Levi szőke, kék szemű (hogy honnan szedtük? :lol: ). Én mondjuk soha nem tudom megállapítani, hogy ki kire hasonlít.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok lányok,

örülök, h mindenki meggyógyult!

nem tudom, h mi volt, de Nándus is taknyos volt 3 napig, de igazán semmi különös, folyt az orra kicsit, nem is jött belőle semmi sziváskor, semmi hőemelkedés, de levittem hétfőn dokihoz, persze ma nem kapta meg a 18 hós oltását. múlt héten meg azért nem kapta meg, mert tiszta kiütés volt a háta vmitől, v virus v alergia. szóval már 2szer megúszta igy az oltást. de más gyerkőcök is lettek hirtelen taknyosak ebben a ramaty időben.

Nándi sem szereti megfogni sokszor a kezünket, és ha megfogja, akkor is csak a kisujjunkat!!!! igy persze nem tudom erősen megfogni ha szükséges. nekem is mondanom kell a dolgokat, h megyünk haza, zuhi, öltözés, puding, tente.... és végigsorolom az összes játszótéri gyerkőcöt, h mindenki ua-t csinálja. nálunk is a beszéd, figyelemelterelés működik, mint Lackónál.
tegnap viszont sehogyse birtam rábeszélni a gumicsizmára! 15-20 percig volt rábeszélés, de végig sirt, kivéve a karomban. nem volt hajlandó benne menni, csak 1szer 3 lépést, h felvegyem, és végig sirt és mondta, h vegyem le. uh mehettünk ki cipőbe.
de ma az új cipőt is 5 percig dumáltam rá! úgy látszik az új dolgok nem tetszenek neki. :roll:

Némóka: anyunak egy védőnő azt ajánlotta, h javuljon az étvágy, savat kell csinálni a gyerkőcnél, pl uborkával. egy másik anyuka ajánlotta, h evés előtt fél-egy órával gyümölcsöt kell adni a gyerkőcnek. én most újra elkezdtem adni Nándusnak a béres cseppet, hál istennek, most már issza a teát pár hete, eddig csak a vizet, abba bele tudom neki csempészni. tegnap szépen ette a paprikáskrumpliból a krumplit és hozzá ubit, ma meg nem. erre levittem fél órát motorozni, utána jóizűen evett, 2,5 óra mulva, meg evett egy kis parit, virslit, persze nem nagy mennyiséget, de olyan jóizűen, h csak nevettem rajta, tiszta pari volt mindene!

Monic: hát tényleg zavaró lehet a sok telefon. de hogy még most is dolgozol, nem vagy semmi! mi lesz ha meglesz Dávidka, 2 gyerkőc mellett hogy fogod ezt csinálni?

Boni: mindenhol jó , de legjobb otthon!
grat a bilizéshez!!

Viki: grat a bilizéshez! Lackó sir vkitől, el sem hiszem. hiába kedvesek , lehet vmi a kisugárzásukban, ami nem tetszik Lackónak!
mázli, h a fiúk nem lettek b etegek!

Linácska: boldog szülinapot!

Dituli: nekem iwiwen még pocakfotóm van :oops:

mindenki kérdezi, h mikor jön a baba, és mindenki elcsodálkozik, h még 2 hó van hátra! akkora a hasam, h csak na. én meg mindig csak a tükörbe látva szörnyedek el, h úr isten. napközben alig veszem észre, csinálok mindent mint előtte. Nándust kénytelen vagyok emelgetni. anyósomék pénteken végre úgy viselkedtek mint a nagyszülők, eljöttek és elvitték Nándust motorozni és hintázni 2 órát. én meg takaritottam nyugodtan, szombat és vas meg apráánként megtakaritottam a fürdő és konyha ablakokat. bár már szobaton este nagyokat nyögtem úgy fájt a derekam, de amúgy semmi bajom.
Nándus olyan ügyesen alszik el 2 hete. csak berakom az ágyba, éneklek neki kicsit, van , h elalszik v hogy otthagyom és 5 perc után alszik. éjszaka is elég ha odaadom a cumit , megsimizem, és az ágya mellé ülök pár percet. már nem birtam kézben altatni, de jobb is igy!
végül döntöttünk névügyben: Czinke Botond lesz kisöcsi. reménykedtem kicsit a Csanádban, de a páromnak jobban tetszik a Boti. tetszik neki az, h CSanád, de nem tetszik neki a Csana, Csani. nekem viszont jobban tetszik a CSanád, mint a Botond, viszont a CSana, CSani, nekem egy kicsit a CSaba, Csabira hasonlit (párom CSaba), és ezért vaciláltam.

pénteken megyünk anyuékhoz Nándussal , hétfőn jövünk csak haza. Csaba megy külföldre. Nándus élvezi majd a kertet! úgy vágyom egy kertesházba, úgy irigylem , akiknek van, és nem lakásban laknak. hiába van itt 2 percre a játszótér, a saját kert az más! ott ki be lehet rohangálni. igaz akkor is vinném játszóra Nándust, mert igényli a gyerekek társaságát nagyon, de az napi 2-3 óra, amúgy meg lehetne a kertben többet is. talán egyszer! de nincs ma úgy nap , h ne jutna eszembe.

puszi mindenkinek!! jön a jobb idő végre! bár nálunk most rengeteg a szúnyog :twisted: és Nándusnak nagyon csúnyán bedurranak a csipések. :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Jó reggelt!

Viki hát ilyen nálunk is van hogy csak trécselnek aztán a gyerek meg kapja a szidásokat ha megzavarja a társalgást :twisted:

mi 5en vagyunk a kis klikkünkben viszont simán elmehetek boltba addig a másik 4 anyuka felügyel.. ez nálunk már természetes gyerekeknek is :lol:

éljen a gyors feljődés bili ügyben!
Lackóbubus nagyon megnőtt! imádom a svédedet! mikor lesz a nagy buli? jöttök felfelé?

Monic ügyi vagy munkával! Danci majd belejön bilibe.. egyébként tesó érkezéskor visszafejlődés is szokott bekövetkezni a már tudott dolgokban is.. :roll: párom is vízöntő szóval tudom miről beszélsz..bár az én oroszlánkölykömmel sem könnyű.. olyan erő van benne jellemileg hogy csak lesek..

Czinke én is laknák kertesben otthon olyan jó volt :cry: :lol: tegnap elmentünk csigákat keresni, mert otthon rengeteg volt.. de itt? csak házikót találtunk :twisted: :cry:

Ditus éljen a kerti pancsi! :lol: fiam is egy vizibugybugy lett! hihetetlen milyen bátor.. egy mpre nem lehet félrenézni, mert már ugrana a mélyvízbe :shock: még jó hogy van úszógumi..

Lina a mosolyára értettem a hasonlóságot.. az előző oldalon feltett kép nagyon hasonlit

Suska Olcsa gyönyörű tehetnél nagyobb képet!

Némó jók nyaralásos képek is!

az előző oldalon feltett állatkertes kép is nagyon tetszett druszámról :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

szavazzatok légyszi Grétusra!
http://szallas.hu/babafot%C3%B3p%C3%A1l ... /100001023
Köszi

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,

Czinki,

egyenlőre még nem tudom, hogy csinálom-e tovább a munkát vagy nem. Szívem szerint csinálnám mert nagyon szeretem, de majd meglátjuk. Legrosszabb esetben átadom az egészet a könyvelő irodának ami most is segít nekem.
De igazából nem akarok kiesni a gyakorlatból, mert szeptembertől elkezdem az államháztartási mérlegképes tanfolyamot, és jó lenne ha nagyjából képben maradnék.
Most nagyon jó egyenlőre mert lefoglal, nem tudom szavakba önteni mennyire várom már a szülést, és mivel mindennel előkészültem nem nagyon van mit tennem. Mondjuk porszívózhatnék de az nehéz mert elfogy a levegőm hamar. Így Dancival és a könyveléssel elrepül a nap.
Főleg akkor dolgozom amikor a pici alszik, pl most is,mert észrevettem ha én is alszok vele akkor éjjel már nem nagyon megy.
De jó, hogy Nándus eszi a zöldséget, Danika semmilyen zöldséget nem eszik meg valamiért, teljesen kiborít vele
:oops:

Bonimami,

nagyon jó, hogy van egy klikketek, így a játszón is jobban telik az idő. Én Dancit egyenlőre csak ritkán hordom mert nem akarom, hogy a kistesó ha megszületik akkor nagyon hiányozzon neki amikor nem tudom vinni.
De nekünk szerencsére kertes házunk van, a szomszédokban csak vele egyidős fiú gyerekek, úgyhogy itthon is elvan.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki!
Ide lökhettél pocakfotót és Nándi képet :wink: Szép nevet választottatok!

Nándi ügyi a hamival és az alvással.

Boni!
Jaj, nem megyünk, nem jött össze. Védáékhoz viszont fogunk még menni a nyár folyamán tutira.

Moncsi!
Kis vigasz, de Laló születése napján nekem se mutatott a CTG semmit. még lépcsőzni is elküldtek :lol: :lol: :lol: , azátn este jött a Laci express.

Linácska!
Isten éltessen!
20150601134430
 
 


Sziasztok

Letettem Milót, most jöttünk haza a védőnőtől. Ez az új védőnő szegény annyira randa hogy mindig sír tőle Miló. Iszonyatos. Pedig ő aztán nem sír soha senkitől, csak néha egy-egy pasitól mert azokkal ritkán találkozik (pl. apósom) vagy ha valaki nagy hanggal van.
Össze-vissza mérte. Mondja üljön fel majd úgy mérjük mert így nagyon lelóg a lába. Hát hosszú a drágám mit tegyek de ülni még nem tud magától. Így mi értelme volt hogy közben fogtuk. Először 8.80-ra mérte aztán meg 9.25-re na akkor most melyik???

Kint a váróban Miló csajozott. Csak lányok voltak de mind egy éves vagy kicsivel több. Mondtam az anyukáknak hogy 18 évesen nagyon bírja majd az ilyen szitukat de azért most is nagyon tetszett neki.
Akkorák voltak a lányok mint Miló. Mondogatták neki hogy tapsolj te is, stb.... de mindenre mondtam hogy ő ezt még nem tudja. Csak néztek hogy milyen béna kis málé fiam van, de közöltem hogy ő még csak 7 hónapos mire elkerekedett szemmel néztek hogy jesszus ők azt hitték hogy egy éves.
Két anyuka is lepufókozta a fiamat. Annyira ki vagyok erre akadva, sztem mindenféle elfogultság nélkül állíthatom hogy MILÓ NEM PUFÓK!!!! De most tényleg szerintetek az???
Most miért hasonlítják a nyiszlett lányaikhoz az én fiamamat. Egy pasi legyen kemény és erős vagy nem?????
Legközelebb megruházom azt aki lemeri pufókozni.
Most valahogy centiben ő sem akar nőni ahogy Levi is mostanában csak széltében :) (de akkor sem pufók :twisted: ). Havonta csak 1-2 cm növekedést mutat előtte meg mint akit húztak. Bár én itthon mindig többre mérem mint a védőnő szokta.
Na mindegy. Szóval kicsit kiakasztó.

CZINKI
Örülök hogy megint jelentkeztél, de a képeket még mindig hiányolom!
A házunk eladó! Kertes :lol: :lol: :lol:
Végre alakítottak valamit a nagyszülők. Hát az én anyósomékra sem kell majd ilyen téren (SEM) számítanom, de megmondom az őszintét hogy talán jobb is. Én megfogadtam hogy nem fogom odaadni nekik Milót 10 percre sem. Akkor láthatják ha eljönnek vagy elvisszük és ott vagyok mellette. De nem is jönnek soha. Egyik unokájuk sem érdekli különösebben. Nagyon nem bízom meg bennük amióta megtudtam egysmást, és különben is ha majd nagyobb lesz az én gyerekemre ne szóljon rá minden szarért. Már most látom hogy ő sem lesz olyan gyerek aki hátratett kézzel csendben fog ülni anyósoméknak meg csak az a jó gyerek.

Hozzánk bejött a vihar előtt egy rakás szúnyog. Néztük a tévét és egyszer csak felnézek az álmennyezetre hát minden kazettán ült egy nyavalyás. Azt a szúnyogvadászatot látnod kellett volna, ütöttem őket mindennel de olyan szívósak a rohadékok.
Másnap fel is kerekedtünk a praktikerbe vettem az ablakokra szúnyoghálót és majd ha végre megjön a gyedem (fasza cégem másfél hónap alatt nem tudta elintézni úgyhogy ebbe a hónapba nem kaptam pénzt) akkor megcsináltatom a teraszajtóra is mert oda sajnos 25 ezer ft lesz.
Tiszta csípés szegény Miló, pedig a teraszajtón van egy lamellás függöny de úgy néz ki hogy az sz...t sem ér.

Sztem nem rossz a Boti sem. Illik a családnévhez.

MONIC
Nem vagy semmi hogy ennyire szeretsz könyvelni. Engem már most ráz a hideg hogy vissza kell mennem majd másfél év múlva dolgozni. Pedig minden vagyok de lustának nem nevezném magam.

Mindig lesem ha jön üzenet. Úgy látszik Dávidka jobb szeretné kivárni az idejét :)

Bocsi hogy múltkor nem voltam skype-on de nem volt értelme mert vihar volt és kb. percenként újra kellett indítanom a netet.

BONI
Jó hogy újra itt. A nyaralásból viszont írtál máshová ha jól láttam nem? Vártam hogy már gyere legalább helyzetjelentésre. :)

Képek???

Mi nem klikkelünk. Ketten vagyunk szomszéd csajszival. De ő az egyetlen akire simán rámerném bízni Milót, más nincs itt a határon sem.

Miló is tiszta vizibolha. A Ricsi is ázik nyáron reggeltől-estig valahol.
Én is szeretem a vizet. A medence sajnos már régóta üresen áll, jobb híján apával lubickol este a sarokkádban Miló, az is van akkora mint a medence.

TWIST
Irigykedem a fogyás miatt. Sajnos én még mindig stagnálok. Pedig nagyon keveset eszem azt is kutyafuttában.
Bezzeg ha egy kicsivel többet már meg is látszik a mérlegen.
A fogam nekem is szar. Ki kell húzni egyet hátul és van két betömésre váró de képtelen vagyok eljutni a fogorvoshoz.

Gasztrora is nagy nehezen kértem időpontot. Azt mondták hogy fél évvel szülés után kell menni kontrollra. Hát majdnem egy év lesz mert október közepére kaptam Miló nov. közepén született.
Fasza. Bár nem hinném hogy cukros vagyok mert a hajhullás miatti vérképemen elég jó volt a cukor.

Köszi a képdicséretet meg a felköszöntést.
Bizony Miló önimádó. Van hogy még nekem sem mosolyog ha éppen esetleg felkelt.... de amikor meglátja a tükörképét széles mosollyal üdvözli magát és van hogy hangosan kacag magának.
Sokszor csak elmegyünk a tükör mellett mert épp arra van dolgunk és látom hogy vigyorog ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol:

VIKI
Remélem már jobban vagy!
Az a lényeg hogy Lackó nem kapta el. Ilyenkor bírod magad türtőztetni hogy ne puszilgasd???

NEMO
Jó az etetőszék, nekünk is van egy ilyen csak hupikék törpös :)
Még pocakbaba volt Miló amikor megvettem. Jelenleg egy prima pappát használunk aminek sajnos nincs meg a tálcája de úgy néz ki hogy most még nem is kell és talán ha már odajutunk hogy egyedül is fog tudni enni Miló oda tudom tolni az ebédlő asztalhoz.

Vagy szerintetek fog hiányozni a tálca???

Előző oldalra már nem emlékszem bocsi.... :oops:

Egy hétig mi sem sétáltunk mi is megyünk bepótolni a lemaradást úgyhogy puszi mindenkinek.

Még annyi hogy Ancsival nemrég beszéltem telefonon és megdumáltuk hogy a nyáron ha lesz végre valami elfogadható időjárás felmegyek Milóval és találkozunk az állatkert környékén.
Boni, Némó, Denika és még aki arrafelé lakik nincs kedvetek majd csatlakozni???

dita75
 
 


Dita,

ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások. Nem pufók a fiad és kész. Nekem is mondták, hogy Danci milyen kövér gyerek lesz, aztán mostmeg olyan kis vékonyka, hogy egy erősebb fuvallat elfújná. Pedig rengeteget eszik, csak állandó mozgásban van és lemozogja.

A könyvelés más ám ha a saját cégedet csinálod. Szeretek képben lenni, hogy áll a cég helyzete. A főállásom nekem sem hiányzik, nem is nagyon szoktam bejárni. Akit szeretek azzal a cégen kívül is találkozok.

Vikimami,

épp most hívott a szülésznőm, hogy ma vacsorára hivatalos, elmehet-e, hogy érzem magam, fogok-e szülni. Mondtam neki, hogy szerintem nem, de semmi kifogásom nem lenne ellene ha egy DÁvid-gyorsvonat megrohanna
:lol:
Neked a hasad lent volt szülés előtt? Mert engem mindenki azzal idegel, hogy mennyire fent van, és tudom, hogy Dancival a szülés előtti nap leszállt, de mennyire törvényszerű, hogy Dávidkával is ez lesz?
Ti pólyában hoztátok ki Lackó fickót a kórházból? Mert mi Dancit igen, de Dávidkának csak a hordozót meg ruhákat raktam oda. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!
Még, h pufók? :twisted: Csini és kész!

Megpuszilgattam volna, de éppen alig álltam a lábamon.

A szervezeted nem tárol sok vizet? Nem lehet, h emiatt nem megy a fogyi?

Moncsim!
Nekünk nem volt pólyánk. Mózesben hoztuk haza.

Én nem vettem észre, h lent lett volna a hasam. Igazából nekem nem is volt nagy pocakom Öcsivel.
20150601134430
 
 


Ditus, szerintem sem pufók Miló!
De képzeld el, hogy Dorkát is ezzel találta meg egy nőci a piacon, hogy talán pörkölttel és nokedlivel etetem-e, mert olyan jó húsban van? Szerintem normális babának néz ki:)
Itt is tök sok a szúnyog és hiába mondom Dorkának, hogy csapkodjon és ne hagyja magát megcsípni, mégis hagyja:) Engem tegnap egy bögöly csípett meg a fejemen. Nem is tudtam, hogy embert is csípnek. Nagy púp lett a helyén és viszket. Fúj:-( Itt, vidéken mindenféle "csípős" állat él.
Együttérzésem a fog-gondok miatt, rossz, hogy mindig fáj. Neked is fáj egyáltalán, vagy csak tudod, hogy lyukas?

Monic, nekem egész terhesség alatt lent volt a hasam. Szólt is egy kolléganőm, hogy szerinte nagyon lent van és akkor még csak félidős voltam. Nekem ott lent nőtt:))
Nagyon jó az az UH kép, ami az avatarodon van, egész jól kivehető a kisöcsi. Ez nemrég készült?

Húúú, nekem volna kedvem Dorkával csatlakozni az állatkerti sétához!:) Imádok állatkertbe járni! Legutóbb 2 hónaposan vittük Dorcit és végigüvöltötte, így aztán futva néztük meg az állatokat. De talán most már valszeg kibírná a kiscsaj.
Vendég
 


Twist,

az a kép 18 hetesen készült Dávidkáról. Azóta lusta voltam frisset feltenni. :oops:
Akkor azt hiszem ezt a has leszállás dolgot sem nagyon veszem be, csak az zavar, hogy a szülésznőm is mondta, hogy még nagyon fent van.
Anyukám pedig sokáig szülésznő volt és Dancival a magzatvíz elfolyása előtti délután közölte velem, hogy szerinte nemsokára szülök mert leszállt a hasam és igaza lett. Most pedig még ő is azt mondja, hogy nagyon fent van.,
Igazából a súly miatt aggódom, mert 1 hete volt DÁvidka BPD-je 96 mm, és a csajszi akinek ugyanekkor ugyanekkorát mértek már megszült 3 napja és 4,1 kg-os lett a fia :shock: Akkor az enyém mekkora lesz???? Nálunk sajnos nem becsülnek súlyt pedig a legmodernebb 4D uh-val dolgoznak, csak lusták mérni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na ugye hogy nem pufók :lol: :lol: :lol:

Olyan hülye szülők vannak. Még ha pufók is lenne minek kell egy idegennek "beszólni". Mit szólna hogyha én is odaszólnék neki hogy nézd csak Miló ott egy kislány, egy nyiszlett, csontkollekció.
Gondolom neki sem tetszene.

Szegény barátnőm még ennél is többet szokott kapni sajnos ő jogosan mert a kisfia tényleg nagyon jó súlyban van de ahogy Monic is mondja ez ilyenkor még annyira nem mérvadó.

Én kiskoromban duci voltam, az oviban, suliban normál testalkatú. Nyáron mindig felszedtem gyerekként is pár kilót. Tizenévesen Erikáéknál táncoltam és modellkedtem majd huszonévesen újra elkezdtem ducisodni. Szóval az ő csontkollekciója is simán lehet még Donna Tonna és az én Milóm is lehet vékonyka.

TWIST
Hát nem normális az a nő sem! A te kislányod is teljesen arányos testalkatú én simán vissza vágtam volna hogy bizony eszik pörköltet is nokedlivel mivel szoptatsz így a kislányod is azt eszi jelképesen amit te. :)

MONIC
nem tudom emlékszel-e amikor anno gondterhelten felhívtalak a leszállt hasam végett. Nem tudom pontosan hogy mikor volt ez de talán a 35. héten, aztán Miló mégis a kiírtnál 2 nappal jött csak korábban. Ha jól tudom itt a fórumon másnak (talán Évinek Dorcival) is lent volt a hasa már korábban úgyhogy sztem ez alkati kérdés is lehet, így nem mérvadó.
Már nincs sok hátra akkor sem ha időben jön, légy türelmes :)
Valószínűleg most sem úszod meg 3,5 kiló alatt hiszen te és párod sem vagytok kis emberek, de Danika már úgymond előkészítette a terepet a kisöcsinek úgyhogy nem lesz gond. Én 3 gyerekként 4,3 kilósan vágás nélkül kicsusszantam. :lol: :lol: :lol:

Amúgy Miló is sokat mozog, nagyon hiperaktív, lesz vele bajom rendesen. De még nem kezdett el mászni, és még nem ült fel magától. Azt hittem hogy 7 hósan már simán menni fog neki mert mindent nagyon korán csinált.

Ma a ugye a védőnő beszól hogy mivel lelóg a lába mérjük meg ülve és nézett hogy nem tud még ülni. Én nem értek hozzá de van pár ismerősöm akinek még nem tud 7 hósan ülni a gyereke, de ő mégis úgy nézett ránk mintha ufók lennénk.

VIKI
Nem tudom. Most visszahoztam anyutól a Norbis -10 kg/hó könyvemet és összeírom majd a bevásárlólistát belőle.
Egy hétig rendeltem fittness kaját egy ételfutár cégtől, nagyon finom is volt és elég sok is. Azon nevettem hogy amit apának hoztak alig lifegett benne néhány szem hús a fittnes kaja meg majdnem lefolyt a tálkáról.
Szóval jövő héttől majd kotyvasztok magamnak ha Miló is engedi.

Ma totál felborult a napunk hogy a védőnőhöz kellett menni. Pont alvásidőben van ugyanis rendelés, nagyon kiakasztó.
Utána már nem tudott egy normálisat sem aludni, este már kész voltam tőle és fogtam megfürdettem 6-kor kapott egy deci tápit és lefektettem aludni. Így még nemhogy vacsorát de még egy rizskoch-ot is megtudtam csinálni puncsöntettel :)

Most megyek megkóstolom a rizskoch-ot.
(lehet ezért nem megy a fogyi ??? :oops: :lol: :lol: )

dita75
 
 


sziasztok lányok,

Monic: nekem Nándussal is tök lent volt a hasam már tök korán, és most is . szerintem is alkati dolog is az egész. múlt szerdán vittem 18 hós oltásra Nándust, és az asszisztens megkérdezte, h mikor jön kistesó, nem kell már a babarecept. elkerekedett a szemük mikor mondtam , h még van 2 hó hátra. akkora a hasam és nagyon lent van, drnő meg is jegyezte. én ezen nem idegelem magam, te se tedd!! gyerkőc jön, amikor itt az ideje!
bár ma úgy éreztem, h nem fogom bent tudni tartani ilyen tempó mellett Botit. Nándus nyűgösködött, nem volt hajlandó feljönni a lépcsőn játszótér után, hátamon a zsák, kezemben a motor, homokozó vödör, lapát, másikban a gyerek. fáj is most megint a derekam. :cry: de nem volt erőm rábeszélni.
munkát megértem. én abszolút nem vagyok képben, be is vagyok ezért tojva kicsit, de hát még van időm. nekem inkább az angol nyelvvizsga kellene, de hát ....majd meglátjuk.

Vikimami: iwiwen pocakfotó még Nándussal van :oops:
de majd anyuéknál szakitok időt, h rakjak fel képeket Nándusról és pocakról is.

Ditulika: köszi, szivem szerint maradnék Szigetszentmiklóson, de ez csak álom.

én egyik nap majd összeverekedtem egy 3 éves kisfiúval a játszón. amúgy sem szeretem, mert nagyon agressziv, mindenkit bánt, fellök. a csúszdán játszottunk Nándussal, egy ideig tűrtem, de aztán rászoltam,h szólok az anyukájának és mehetnek haza. egy picit megszeppent, de nem volt nagy eredmény. rákiabált Nándusra 1 m-ről, szegénykém tök megrémült, meg mindig akkor akart lecsúszni, amikor Nándi a csúszdán mászott felfele és még csak a közepén volt. de akkor durrant el az agyam, amikor mondtam Nándinak hozza a motorját megyünk. a gyerek kirángatta Nándi kezéből a motort, h az az övé és ő játszik vele. én meg visszarángattam és felvilágositottam, h ez Nándié és megyünk haza. a kissrác anyukája kb 40 m-re a kisebbre vigyázott és a többi anyukával trécselt, 15 percig rá se nézett a gyerekre, bár lehet, h ránézett, h megvan, de 1szer sem jött oda. mondtam a páromnak h nem vagyok rosszindulatú, de remélem lesz egy erősebb gyerek az oviban szept-ben, aki megtanitja Tomikát egysmásra.

nem tudom, de nekem a mai nap olyan hosszú volt. talán, mert semmi dolgom nem volt. nem kellett mosni, vasalni, takaritani, főzni, és úgy elfáradtam a semmiben, h nagyon. olyan nyomi voltam du.

jó éjt! majd anyuéktől igyekszem jelentkezni és képeket hozni!
pusz mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Őrségben a szálláson, fűnyiró volt a legjobb játék!
Kép
Jeli arborétumban apa hátán
Kép
Kép

anyuéknál a kacsák, libák nagyon érdekesek!!
Kép
Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ditus szerintem MIló nem pufók :lol: nagyon meg tudnám dögönyözni..jó lenen ha fel tudnátok jönni majd és én benne vagyok a városligetiben.. remélem nem jön közbe semmi.. NÉmóval is már mióta készülünk állatkertbe :cry:

Czinke szépek vagytok! jó mamizást! :lol:
Vendég
 


Monic én nem is emlékszem már-- de nekem is lennt volt a hasam, mert mindenki riogatott hogy minnyá szülök :roll:
Vendég
 


Jó reggelt,

Czinki,

ismerem ezt a fáradtságot, bár én mindig fáradt vagyok estére, ha csináltam valamit, ha nem. Csak jobban esik ha úgy fáradok el, hogy tudom azért előtte tettem valami hasznosat.
Nagyon jók a képek, Nándus egyszerűen tündéri!!!!!!!!!!!!!


Twist,

nálunk is sok a szúnyog, pedig az egész ház hermetikusan be van szúnyoghálózva. Hajnal 5-kor is 6 szúnyogot nyírtam ki mert már idegrohamom volt, hogy a fülemben döngicsélnek.
Bögöly csípi az embert is, volt már hozzájuk szerencsém...

Bonimami,

az én hasam meg annyira fent van, hogy szerintem le sem fog menni szülésig, ilyen és kész. Különben saját magához képest kb 10 cm-rel lejjebb van, mert régebben annyira fent volt, hogy megtartotta a cickóimat melltartó nélkül
8) , most meg már nem. Vagy lehet, hogy a cickók nyomták le? :lol: :lol: :lol:

DIta,

a testalkattal tényleg ne foglalkozz, mert sokat változhat, de Milóka tényleg nem pufók! Szerintem egy kisbabának épp így kell kinéznie!
Danci meg olyan kis vékony csontú lett mint én voltam kiskoromban, hát nem tudom, hogy ő hogy védi majd meg magát az oviban, lehet be kell iratnom majd valami küzdősportra :lol:

Ha lesz időm én is teszek majd képeket, van egy-kettő új.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinki, nagyon gyönyörűek vagytok a fotókon! Állati jó az háti hordozó árnyékolóval, nagyon praktikus!
Lehet, hogy majd én is veszek ilyet, mert elegem van a babakocsiból. Megszívtam tegnap, mert nem lehet becsukni, 30 percig rángattam és nem mozdultak a gombjai. Két ember is odajött segíteni, mire végre sikerült. Máskor 2 mp alatt becsukom, de most éppen nem volt kedve működni... :twisted:

Ditus, jaj, az nagyon vicces lenne, ha beszólnál, hogy nézd azt a csontkollekció kislányt:))))) Elképzeltem, hogy néznének rád. Néma csend lenne egy percig, aztán nagy üvöltözés.

Monic, majd kíváncsi leszek, hogy milyen előjelei lesznek a szülésnek most nálad.
Jó, hogy mondod, tényleg elegem van nekem is a szúnyogokból, venni kéne már konnektoros szúnyogírtót, de mindig elfelejtem.
Vendég
 


sziasztok,

köszönjük a dicséreteket!

Vikimami: remélem elég messze laktok attól a háztól ami kigyulladt, nagyon durva!

Twiszt: nekünk nagyon bejött, sokat nézelődtünk, mert baromi drágák, és nagyon nagy különbségek vannak. pl a quechua dechatlonos hátihordozó is 20 e körül van, de olyan szűk, h még a vékonyka Nándus is szűken volt benne. a nagy márkák meg eszméletlen drágák. végül a neten vettünk egy nagy márkát, ami a újonnan 35, használtan megvettük 20ért. szétszedtem , kimostam, és olyan mint újkorában. akiktől vettük, azt mondták, h nekik már 1,5 évesen nem volt hajlandó beleülni egyik gyerek se. Nándus is nagyon önálló, szeret egyedül menni, de volt, h elfáradt és maga kéredzkedett fel apa hátára a paciba, és nagyon élvezte. volt , h el is aludt benne. szóval gyerek válogatja. meg kell gondolni, mert olyan drága, és nem biztos h kihasználja az ember. de pl a sógornőm a 2,5 éves fiát bölcsibe hátihordozóba hordja, pedig ő már 16 kg, de igy gyorsabb és biztonságosabb nekik a városban tömegközlekedni.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


S.O.S!!!

Csajok,Grétának Panadol Baby szirupot szeretnék adni,mert elviselhetetlenül fáj a foga,csak az a baj,amilyen "hülye" vagyok,nem egyértelmű nekem,hogy abba a fránya fecskendőn hol a fenébe kell nézni a mennyiséget.Mert ami én kikövetkezettem,hogy a fecskendő végén van egy csík,amikor húzom ki az adagoló részét,akkor amikor a ml jelölés a csíkra esik,akkor annyi van benne,mint amit ír???? :oops: :oops: :oops: :oops:
Bocs hogy ilyen idióta vagyok,de nem értem.... :roll: :roll: :roll:
Ha vki elküldené a számát priviben aki már használt ilyet,akkor felhívnám!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!
Nyugi!
Én mindig a fecsi alsó csíkját veszem. Ha felszívom és alúl eléri azt a ml-t meg is van.

Czinki!
3 perc sétára lakunk attól a háztól, mellette kell lekanyarodni hozzánk.

Szuper jók a képek! Amin apátok is rajta van nagyon idilli!

Ditus!
Csinálj egy méregtelenítőnapot sok folyadékkal.

Lackót meg mindenki ovisnak nézi. Majd biztos eljön az az idő, amikor fiatalítaná magát :lol:
20150601134430
 
 


Czinki, köszi, hogy leírtad a tapasztalataidat. Valahogy ki kéne próbálnunk, hogy Dorkának tetszene-e. Ez még várat magára, mert nem tud még ülni, addig van időnk spórolni a hordozóra. Milyen márkájút vettetek végül is?
Na, aszem körülnézek a Vaterán és a teszveszen, hátha van véletlenül ilyesmi.

Desviki, de jó, 3 hét múlva Lackó szülinapja lesz:))) Pont ilyen szép nyári időszakban, jó kis kerti partit lehet tartani. Ugye, kertes házban laktoK? (nem is tudom :oops: )
Vendég
 


Twist!
Emeleten lakunk, a szülők laknak családi házban mindkét résztől. [/b]
20150601134430
 
 


Viki
kösziiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerencsére még nem kellett,mert a dentinox is elég volt,de már előre félek az éjszakától.... :?

képzeljétek teljesen ki vagyok purcanva,mert Gréta mindenhol feláll. és persze soxor el is dől... :? Nem győzök utána szaladgálni.

Cukkerok a gyerkőcök!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Végre pár kép rólatok! Nagyon szépek vagytok!!! :D
Remélem, anyudnál tudsz picit magaddal is foglalkozni!
Nagyon szép neve lesz kis Öcsinek! (Nekem a Levente után a Botond a következő kedvenc nevem.)

Dita,
Miló jól néz ki, nem pufók! A találkozóban benne vagyok!

Twist,
Sajnálom, hogy a babakocsi rosszalkodik!

Monic,
Még akár 2-3 hét múlva is érkezhet Miló. Tesóm 2 héttel hordta túl a fiát.

Réka 3. napja este újra ringatva akar elaludni... :? Pedig már olyan szépen elaludt egyedül.
Hát, most jól megjártam a bookline-al... Már múlt pénteken leadtam a rendelést, és kedden du küldték is az e-mailt, hogy másnap hozza a futár 8-17 között. Gondoltam nem baj eddig mindig de. meg is érkezett a csomag. Bár, sajnáltam, mert végre sütött a nap, de gondoltam majd du kimegyünk a játszóra Rékával. Hát, 17.15-kor mentünk el itthonról, és nemcsak e-mailt, de még levelet sem küldtek, hogy nem jönnek. Csütörtökön felhívtam őket, és kiderült, hogy sérült a doboz, ezért visszaviszik a bookline-ba, és majd később szállítják. Hát, ma reggel felhívtam őket, hogy lemondjam a rendelést, mert Réka tápszere miatt rendeltem, de el kellett mennem venni, így már nem kellett a csomag. Sajnálom, pedig direkt időben leadtam a rendelést.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Nemone,

nálunk úgy tudom, hogy a második gyereknél 1 hét túlhordást engedélyeznek. Nem nagyon örülnék neki, mert Dávidka nagy baba és nem szeretném 5 kg-osan megszülni...
Tegnap óta eléggé fájdogál a hasam és a derekam, de továbbra is fent van, most már azon gondolkodom, hogy egyáltalán fog-e lejjebb menni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone írta:

Monic,
Még akár 2-3 hét múlva is érkezhet Miló.

MONIC
Kedves tőled hogy megszülöd a fiamat, de én már 7 hónappal ezelőtt megharcoltam érte :lol:

dita75
 
 


Dita,

tudom, én is jó nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem bánnám ha DÁvidka fájdalom nélkül jönne... :wink:

Viszont tiszta bajban vagyok mert ma egész nap mensi szerűen fáj a hasam és a derekam, de keményedés talán 2-3 volt, fogalmam sincs, hogy ez most szülést jelent-e vagy csak jósló fájásokat :oops:
De azért ha a párom és Danika felébred elküldöm őket kamera kazettáért, mert a férjem lányának ballagásán mindet elhasználtuk. Ne éjjel kelljen szaladgálni mint ahogy Dancinál fényképező gép után :oops:
Este beszélek majd a szülésznőmmel és majd ő segít, hogy most igazából mi a helyzet...
Ma 3-szor volt hasmenésem, egyedül ez egyezik a Danika születése tüneteivel...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic,
Bocsi átkereszteltem a fiadat... :oops: :oops: :oops:
Izgi, akkor lehet, hogy ma meglesz Dávidka? :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

még egyben de szerintem már nem sokáig, hajnal 2 óta fent vagyok mert eléggé erős fájásaim vannak.
Nem tudom, hogy mi lesz, annyit érzek, hogy a 40. hetet nem várjuk ki.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
akkor szerintem már tényleg nem sok. Nekem hajnal 4-kor volt valamicske fájás, de nem erős, és fél 10-kor kint volt Levi. Igaz jósló fájásom soha nem volt, az nem tudom milyen.
Mindenesetre most elutazunk, és kívánom (már ha szeretnéd :lol: ), hogy mire délután visszajövünk már kint legyen Dávidka.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Moncsim!
+++++++++++++++++++++++
20150601134430
 
 


Monic, de izgi, mindjárt érkezik Dávidka!:) Drukkolok neked, hogy ezek már nem csak jósló fájások legyenek, ha már ennyire fájnak. Főleg, hogy 2 óta fentvagy.
Várjuk a híreket, drukk!!!!++++++++
Vendég
 


Sziasztok!

Monic írt:
" Szülőszobán vagyok, de nem tudni mikor lesz ebből szülés, lehet hogy olyan hosszú lesz, mint a Danival volt."
i.kata
 
 


Katám!
Köszi a Moncsi infót!!!! Remélem gyorsabban jön majd Dávidka, mint Danci!

Hű, gyomoridegem lett!!! Sok drukk nekik!
20150601134430
 
 


Hajrá Dávid és MOnic! KAta köszi :lol:
Vendég
 


MONIC: SZÉP ÉS GYORS SZÜLÉST!! ++++++++++++++++++++!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: