A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Enigma! Olyan korai és zűrös ez a terhesség, hogy ha nem haragszotok szeretnék még itt maradni egy kicsit.

Anna! Persze, hogy szedem a gyogyit. Csak fájdogál a hasm, hol itt, hol ott, érzem, hogy pihennem kell, akkor elmúlik.

Kriszta!
Mi kb egy idősek lehetünk, mert én május 15-re vagyok kiírva. (aug.8-án jött meg utoljára)
A 12 hetes uh (hüvelyi) november 4-én lesz, de addig még el fogok menni a magam megnyugtatására.
Mostmár úgy néz ki elmúli ez a pecsételés, tegnap már csak egyszer volt, nagyon halvány. Nekem ez a második terhességem, kisfiam 3 éves lesz karácsonykor. Vele semmi ilyesmi nem volt. De gondoltam, hogy valami nem o.k., mert az utóbbi pár ciklusomnál hol középen, hol mielőtt megjött barnázgattam, de én hülye nem mentem dokihoz.
Dolgozol vagy táppénzen vagy? Mennyit pihensz?

Stella!
Így ismeretlenül is nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked. Nagyon a szívemen viselem a dolgod, én akkor kezdtem olvasgatni a topikot, amikor először írtál, és mindig Veled izgultam a ciklusaid végén.
A lombikosok a babik egészsége szempontjából nyugodtabbak lehetnek, mert in vitro körülmények között a legéletrevalóbbak maradnak meg, de azok aztán 200%-osak.Az email címed POTE-s?

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

BettiKép
köszi a biztatást és az eddigi drukkokat!
Már csak az itteni taptasztalatokra hivatkozva is ki merem állítani, hogy csodák márpedig vannak!
Én akkor léptem be ide, amikor Lujza babás lett! Ennél nagyobb löket sose kell!

A címem PTE-s (volt POTE), ugyanis itt húzom az igát!
Gratula a babádhoz és problémamentes gömbölyödést kívánok!
Stella

Kép
stella9

EnigmaKép
Köszi az infókat! Egyébként kb óránként (vagy inkább félóránként?) kukkolom a Dévais, Kaális, BMC-s topikokat, mindent tudok Rólatok, ezerrel nyomatom a copy-paste-nyomtatás témát a kis otthoni mindentudó mappámba! Kép Csak azért nem nyüzsgök ott (még), mert ugye még a stimunál sem tartok, meg nem Dévais vagy Kaális vagyok. De itt vagy ott, mindenképpen adok majd életjelt magamról! Kép

ZituskaKép
Az, hogy ezt az elhatározást így meghoztátok, biztos nagyon nagyot fog lendíteni a sikeresség felé!!! Indulhat a nagy lazítás, én majd szorítok Nektek, ezen nem fog múlni!!! Kép

StellaKép
Nagyon sajnálom, hogy ilyen tényekkel kellett szembesüljetek, azért reménykedek a következő vizsgálatban és küldöm a párodnak a sok pozitív energiát, hátha!!!! ++++++++++++++++++++++++++
Ha viszont ICSI, akkor csakis a legtökösebb kismatyi lehet a nyertes "befutó", ne féljetek tőle!

Hajni
hajnesz

Sziasztok
Ma megint egy kolléganőm bejelentette, hogy babát vár. Olyan rossz Kép
Persze örülök neki, de azért irígykedek. 3 hónap alatt jött nekik össze. Nekem mikor lesz már pocaklakom???? Kép
Szomorú lettem...
krinyoka

Sziasztok,

Néhány hónapja már olvasgatlak Titeket, most szántuk rá magunkat, hogy megvizsgáltatjuk, miért is nem jön össze a babóca, úgyhogy kérdeznék Tőletek. Van valami tanácsotok, hogy hová menjünk kivizsgálásra? Bízom a nőgyógyászomban, de azt hiszem szívesebben mennénk olyan helyre, ahol mindkettőnket megvizsgálnak. Volt valahol pozitív tapasztalatotok?
Köszi,
Tralllala
tralllala

TralllalaKép
Mennyi ideje próbálkoztok?
Ahová mi járunk nem egy gyönyörű környezet, de a doki és az asszisztencia eddig kifogástalanul és hihetetlenül gyorsan dolgozott! (Azt hiszem az egész kivizsgálási procedúra vér- és mintavételekkel, HSG-vel együtt 2 hét volt)
Ez szerintem elég pozitív. Azt nem tudom, hogy csak nekünk volt-e ekkora mázlink vagy tényleg ilyenek, mert még nincs egy hónapja, hogy belevágtunk a babagyártásba velük.Kép
A hely: Schöpf-Mérei kórház Reprodukciós osztálya.
Priviben megadhatom az elérhetőséget, ha érdekel.
hajnesz

Kihagytam, hogy "asszisztált" reprodukciós...
még szokni kell a gondolatot...Kép
Hajni
hajnesz

TrallallaKép Mindenképpen szakemberhez kell menni, hogy ne fecséreljétek a drága időt www.freeweb.hu/medlomb Itt biztosan találtok hozzátok közeli helyet
pusz, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!
Hát ismét jelentkezem, eddig egy kicsit el voltam kenődve, ugyanis már megint megjött!! És mivel előtte barnázgattam, most elmentem dokihoz, aki felírt egy Duphaston nevű gyógyszert (progeszteron pótlásra), amit a 15. cn-tól kell szednem 10 napig, napi 2-t. A doki azt mondta, hogy ez rendbehozza a vérzésemet, és ha teherbe esnék, akkor a beágyazódást is segíti. De azóta azt olvastam, hogy ha abbahagyom a 10 nap után, akkor elvetélhetek, mert hirtelen lecsökken a progeszteronszintem.

Van valamelyikőtöknek tapasztalata ezzel a gyógyszerrel? Kb. a 26. cn-on kimutathatja már valamelyik teszt a terhességet? Olvastam egy Qupido elnevezésűről, ami állítólag nagyon érzékeny, ismeri valaki? A Clearbluenak milyen az érzékenysége?

Na, jópár kérdést feltettem.
Gratula minden új babásnak!

Puszi
Adri
adri77

Szia Adri!Kép

De jó, hogy itt vagy megint, remélem a többiek tudnak segíteni ebben a kérdésben.

Pusz

Mea
mea

Szia Adri!

Én sajnos kihagytam azt a lépést, amit Te megtettél, és ennek iszom most a következményeit:progihiányom jeleként a 8.héten elkezdtem barnázni.Nekem is voltak a tieidhez hasonló tünetek (mensi előtt barnázás)De úgy gondoltam ilyen kis aprósággal nem ülök 3 órát a dokinál. Hiba volt.
Van egy terhességi teszt, Ministick a neve, ami már a beágyazódáskor (megtermékenyülés után egy héttel) pozitív lehet. Made in USA. Itthon is kapható, én már használtam 3 évvel ezelőtt, és szerencsét hozott. Remélem Neked is beválik.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Sziasztok!

Képzeljétek el, hogy megjött. TEhát elkezdem a 40. ciklus első napját. Igy már nem baj, hogy nem mentem dokihoz. Mellesleg szerintem Hajnesz is ahhoz a dokihoz jár, fentebb olvastam. Feltéve, ha a dokija A.L.? - Teljességgel megbizom benne, soha nem mondta, hogy PCOs lennék, egyedül progeszteron hiányom van, de az sem minden ciklusban.
Lehet, hogy bugyutának tüntem, hogy nem akarok dokihoz menni, de mentségemre legyen mondva, hogy 21. éves korom óta tart nálam ez a küzdelem, hogy gyermekem szülessen. Gondolhatjátok, ha most leszek 30 éves, hogy sokkal jobban ismerem a ciklusaim mozzanatait, mint egy átlag nő. Lassan 10 éve figyelem, és már nincs is szükségem sem hőmérőre, sem ovulációs tesztre, de még csak terhességi tesztre sem. Közel 10 év alatt 3szor voltam terhes. -2 szer elvetéltem a 7-8. héten. A tünetek mindig ugyanazok voltak. Alhasi húzó fájdalom, és iszonyatosan kivántam az erős paprikát. :-)

Katie
katie

Adri 77!

Én is igy maradtam terhes egyetlen kislányommal, hogy a 15. naptól szedtem duphastont 10 napig aztán abbahagytam, produkáltam egy pozitiv vértesztet, és utána még kb. 2 hétig nem szedtem. Nekem is rohamosan lecsökkent a progeszteronom, ha jól emlékszem a pozitiv tesztkor 33 volt, 2 nap mulva már csak 22. Semmi vérzést nem okozott, hogy abbahagytam nem vetéltem el. De újra el kellett kezdenem szedni, mivel rettegtem az újabb vetéléstől. Kértem had szedjem. Szedtem a 12. hétig. De semmiféle mellékhatását nem tapasztaltam.

Katie
katie

Mea
Kép

Betti
Köszi az infót, ki fogom próbálni, remélem tényleg szerencsét hoz Kép!

Katie
Sajnálom, hogy nem sikerült. Azért próbálj megnyugodni, és remélem hamarosan sokkal örömtelibb hírről tudsz nekünk beszámolni!

Adri
adri77

KatieKép
Én a másik ajtóhoz tartozom, K. Zs. Kép De sok jót hallottam már a Tiédről (aki Caté isKép)!
Vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit, tényleg könnyű okoskodni, ha nem ismerjük az előzményeket!

Amúgy ma együtt éltethetjük tovább a topikot...
ZitusKép lécci kijavítasz? 1cn...
Köszi

Hajni
hajnesz

Anna, Hajni
Köszi az infót!!! még "csak" 4 hónapja próbálkozunk, de eléggé elkenődtem, én naívan azt hittem, hogy menni fog, mint a karikacsapás, csak gabalyodni kell, mint azelőtt :-)hm, nem jött be...
találtam közben egy intézetet, ami családtervezési programmal kecsegtet, minden vizsgálatot ingyen csinálnak, hiszen TB támogatott, mint megtudtam... viszont csak novemberre kaptam időpontot, úgyhogy felhívom holnap a Schöpf-Méreit is.

továbbra is drukkolok mindenkinek!

tralllala
tralllala

Pelmar, Hajni, Anna!

Ha jól olvasom a dolgokat, mind tatabányaiak vagytok. Lenne kedvetek külön is beszélgetni, hisz jobban ismerjük a helyi viszonyokat.

Nyitottam a "lakóhely szerinti" topikban egy tatabányai kismamák "klubja" könyvtárat, ha van kedvetek, írjatok.

Én is jártam a Lollokhoz, na meg a Pődörhöz, Pazárhoz, Vargához és voltam a pesti kaáliban is, és a nyírő gyulás dr. vereczkeynél is.

Szóval ha gondoljátok, beszélgessünk. Itt is lehetne, de ne zavarjuk ezzel a többieket.

Sziasztok, és mindenkinek további sok sikert.

emeseanyu

EmeseanyuKép Ez jó ötlet, bár szerintem nem vagyunk sokan. Gitta még tatabányai, de Ő már régóta nem írt sajnos.....
a

madaran

Sziasztok!

BettiKép

Nekem aug 5-en volt az utolso mensiKép
Igen,dolgozom,bar a vedonom mindenkeppen tappenzre akar kuldeni a miss ab miatt...,de ugy vagyok vele,hogy majd ha az orvosom(akinek szava szent es serthetetlenKép ) mondja,akkor minden tovabbi nelkul befejezem a melot.Egyebkent nem megeroltteto,ulo munkat vegzek.
Pihenni munka utan szoktam,illetve hihetetlen,hogy mennyit tudok aludniKépKépKépKepes vagyok egyszerre 12 orat aludniKép

En jovo csutortokon megyek a nyaki redo meresre,akkor leszek eppen 11 hetes.Nekem is furcsa,mert ugy tudtam,a 12. heten vegzik ezt,de gondolom,korhaz fuggoKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Ok Anna. Egyezzünk meg, hogy ha jelentkeznek itt a tatabányaiak, "mondjuk el" nekik az ötletet és ha vevők rá, írjunk oda. Oké?

Most különben hogy állsz Anna? Olvastam a múltkoriról, nagyon sajnálom, de hidd el, nemsokára sikerülni fog.
Azt viszont nem tudom, hogy Neked miért is kellett lombikra menni?

Szia

emeseanyu

Írtam a lakóhely szerintibe Anna. Írjunk inkább oda, amikor tbányai dolgokat és egyebeket beszélünk.

Üdv

Persze a többieknek is.

emeseanyu

Anna, Zita!
Vettem cickafark teát, most iszogatom. Rémes íze van, de ha mézet teszek bele, egészen elviselhető. Ki fogom próbálni a málnalevelet és a fagyöngyöt is, hátha valamelyik segít. Egyszer régen azt olvastam, hogy kefírt kell minden nap enni, ha vékony a nyálkahártyád. Ezt is kipróbálom holnaptól!
Zita, amúgy Kalmár dokihoz járok, a Klinikára és a magánrendelőjébe is. Neked ki az orvosod?

Stella!
Te egy fantasztikus lány vagy! Aki ilyen kitartó és ilyen pozitívan tud gondolkodni, annak biztosan lesz hamarosan pocaklakója! Sok erőt kívánok hozzá!
Bogi.
bogi1975

Szia Kriszta!

Én még gyes-en vagyok, de azért dolgozom is. Erre a hétre visszavettem a tempóból, remélem hétvégére minden rendeződik és jövőhéttől minden mehet a régi kerékvágás szerint.
Jól emléksze, hogy 9h 4 naposan 33mm-es volt a babód? Az enyém 9 h 1 naposan csak 23mm. Sokkal kisebb mint a Tiéd.Biztos mondták volna ha nem lenne belül a referencia tartományon.Persze minden függ attól is, hogy mikor fogantak a picurok, milyen a ciklus hossza stb.
Remélem egészen májusig meg tudjuk konzultálni a bébiket!!!!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Szia BettiKép

En is remelem,hogy majusig folyamatosan tudunk beszelgetni gyermekeink fejlodeserolKépKépKép

Igen,Pruntyogo 33mm volt.De tuti,hogy a 23mm is tokeletes!!Egyreszt,mert kulonben szolt volna a doki,masreszt,mert minden baba maskepp fejlodik,harmadreszt pedig tenyleg fugg szerintem is a fogantatastol.En mertem a homet,es aszerint a 9-10. nap kornyeken volt a tuszorepim,de az egeszen biztos szerintem,hogy meg felido elott foganhatott,mert a 29 napos ciklusom 26. napjan mar pozitiv lett a tesztKépKép

Van email cimed??

Megyek almat+banant enni Apuci keresereKépKépKép

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Persze hogy kell a doki címe, meg fogok a tatabányaisba is írni. Annyira feldob hogy vannak itt, akiknek már sikerült beszerezniük egy pocaklakót. Én holnapra várom hogy megjöjjön. Kicsit izgulok is miatta mert még nem érzek semmit. Pedig ilyenkor már fájdogálni szokott a hasam. Bár az utobbi időben nálam semmit nem lehet tudni.
Úgy döntöttünk a párommal, hogy építkezés alatt még próbálkozunk magunktól összehozni a babát, az kb jővő nyár, és ha addig sem jön össze, akkor megyünk és végigjárunk mindent.
Lehet hogy tudja a baba hogy még nem kell jönnie mert ezer más dolgunk is van. Talán ha látja milyen szép házba fog költözni akkor meggondolja magát Kép. Vagy esetleg mi tiltakozunk ellene még egy kicsit tudat alatt. Lehet hogy ezt így hülyeségnek gondoljátok, de szerintem lehetséges. Mondjuk ennyi idősen még ráérek próbálkozni. A párom már nem annyira, de azért még neki is van ideje. :D

Örülök hogy ma mindenkinek egész jó kedve van ahogy kivettem az írásotokból.

Lehet hogy hülyeséget kérdezek de leírnátok nekem hogy mit jelent pontosan a HSG és az ICSI?

Bocsi ha hosszú voltam

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Zita!

Köszönöm, hogy felkerültem a táblára.

Drika
drika

HajniKép
Ahogy én tudom:
HSG: petevezető átjárhatósági vizsgálat. Egy szondán keresztül kontrasztanyagot fecskendeznek be és azt figyelik, hogy akadály nélkül halad-e.

ICSI: a lombiknak az a fajtája, amikor egy kiválasztott spermiumot egy speciális eszközzel bejuttatnak a pteébe és így termékenyítik meg azt. Ezért van nálunk is esély a babára, mert így egyetlen élő sperma is elég hozzá!

BogiKép
na hidd, hogy olyan erős vagyok! De muszáj tartanom magam és a legtöbb erőt ehhez tőletek kapom!!!!!

EnigmaKép
hogy vagy?

Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

Kérlek, segítsetek! Felteszem a hőgörbémet,múlt havit és a mostanit (piros). Légyszíves nézzétek meg, mikor volt-van a repim? A 10. nap nagyon leesik, de aztán csak a 15.16. napon ment fel nagyon 37 fok fölé. Most ilyenkor mi van?
Amúgy 24-26, de leginkább 25 naposan a ciklusaim.
<!--attachment: H_m_r_sciklusok-120587.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*19.5**H%f5m%e9r%f5sciklusok%2exls --><center><pre>
Kép
Hőmérősciklusok.xls (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
Köszi
Jázmin
djázmin

Jázmin
Elméletileg a tüszőrepedés akkor van, amikor leginkább leesik a hőd. Mivel ilyen rövidek a ciklusaid, elképzelhető, hogy 10-12. nap körül van, amikor lemegy a hőd, mert azután pár nappal fel is megy, a hőemelkedés pedig a progeszteron termelődése miatt már a lezajlott tüszőrepedést jelzi. Szerintem jó a hőgörbéd.

Tündi
Vendég

Tündi!

Köszi a választ. Azt gondoltam eddig, hogy a 14. napon volt, mivel utána ment fel rohamosan a hőm.

Szia Jázmin
djázmin

Tündi!

Megnéztem a profilodat. Olyan szépek vagytok!!!
djázmin

Tündi!Kép

Most megnéztem én is , tényleg tök jó a képetek!

De eddig nem ez volt, ugye?

Mea
mea

BogikámKép Tegnap a zord szélben kimentem nagy serényen a kertbe, szedtem egy rakat málnalevelet, meg kotortam egy-két maroknyi cickafarkot, este már én is azt ittam. Röhej, de nekem izlik, nem lesz gond a napi két csészével. A fagyöngyöt hétvégén beszerezzük kimegyünk az erdőszélre körülnézni. Jó muri lesz, ahogy fára mászik..Kép. Ja, és teszek a reggeli teába egy-két csepp svédcseppet is. Ilyet még nem csináltam, most a három pihenős hónapban ilyenekkel próbálkozom majd.
Voltam a suliban is, jövő héten megyek vissza tanítani. Már nem is bírnám itthon így...jót fog tenni, hogy mással foglalkozom, mert be lehet dilizni.
Szép napot mindenkinek!
Előre az ikrekért!!KépKép
anna

madaran

Anna
Tényleg jó lesz, ha kicsit elfoglalod magad, sokkal könnyebben fog eltelni az idő a következő lehetőségig! Szóval fel a fejjel Kép

Jázmin
Egyetértek Tündivel, szerintem is a hőmérséklet esés napján volt peteérésed. Nekem sem azonnal másnap emelkedik 37 közelébe, hanem pár nap alatt.

Adri
adri77

Szia Kriszta!

Email címem: szelebetti@axelero.hu
Én nem igazán tudom, hogy mikor foganhatott a babóm, pont ebben a hónapban nem mértem a hőmet és nem is éreztem határozottam a p.é.-t.Azt gondolom, hogy inkább a 12-13. napon, az előző ciklusaimból következtetve.
Holnap elmegyek a dokimhoz egy kis pszichés támogatásra, meg kunyerálok tőle egy uh beutalót még a 12 hetes előttre, engem az nyugtatna meg legjobban.
Úgy néz ki elmúlik ez a barnázás, már szerda óta csak napi egyszer volt pisilés után a papíron egy nagyon kis halovány.

Remélem nem zaklatlak fel a kérdésemmel, nem muszáj válaszolni, és ha rosszul esik előre is elnézést kérek: a missed.ab.-nak volt valami tünete?

Ja, levelezhetünk email-en is ha gondolod!

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Mea, Jázmin Kép
Köszi! Nem ez a kép volt tényleg, szórakozásból cserélgetem Kép

Anna Kép
Aztán csak óvatosan azzal a fára mászással, ha esik az eső, inkább ne kockáztassátok meg. A Fagyöngy rohadt magasan tud lenni Kép

Tündi
Vendég

Szia Adri!

Köszi a választ. Hát remélem sikerült időben "frontra küldeni a hadsereget"?! Hóvégén szeretnék 2 vonalkát!
Te hol tartasz?

Szió Jázmin
djázmin

Jázmin
Én a 13. cn-on vagyok, szóval lassan nálunk is eljön az idő! Remélem most nekünk is összejön a kétcsíkos teszt!

Adri
adri77

Adri!Kép

Remélem is, hogy zebrások lesztek meg én is talán, bár jövő héten kellene tüszőrepimnek lennie és megy a párom Miskolcra 3-4 napigKépKépKép

Ez olyan rossz most......

Talán vas. este meg hétfő reggeli akció elég lezs, hátha....

Mea
mea

Egyébként a hőgörbémen most hullámvölgy állt be kb 2-3 napja, az jó nem?

Remélem sikerül most annak ellenére, hogy elmegy, bár kicsi az esély.....

Szerintetek van esély rá???

Mea
mea

Adri!
Úgy legyen!

Lányok!
Jó "munkás" hétvégét mindenkinek, akinek itt az idő!

Jázmin
djázmin

Mindenkinek jó hétvégét!!!
Hétfőn talizunk!

Kép Kép Kép

Drukkolok és akcióra fel mindannyian!

Mea
mea

Sziasztok!

Stella köszi a válaszokat. Már kezdenek tisztulni a képek.

Látom ti milyen jól tudtok hőgörbéket olvasni. Következő ciklustól (lehet hogy mától Kép.) elkezdem én is mérni a hőmet, hátha ki tudok már bogarászni belőle valamit. Eddig nem nagyon sikeredett, szerintem nekem mindig fel le ugrál.

Úgy izgulok mindenkiért, akarom már hallani a jó híreket !!!

Nekünk is van a telken málna. Tényleg csak leszedem a levelét, megmosom, megfőzöm és megiszom? És a gyümölcsében nincs benne a hatás?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

HajniKép
majd segítünk kielemezni a görbédet!

Én mára letészem a lantot és hazamegyek ápolgatni a párom és a magam lelki világát!
Jó hétvégét mindenkinek!
Stella

Kép
stella9

Köszike, úgyis hozzátok fordulok segítségért :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Egy-két hete "léptem le" és máris mennyi új arc van itt! Kép Hogy fogjátok így kiüríteni a topikot karácsonyig?! Kép

Stella Kép
Nagyon szomorú lettem a hír hallatán, annyira bíztam benne, hogy minden rendben lesz, és ez a Te hónapod - ami persze még mindig nincs kizárva! Kép
Szebben és jobban én sem tudom elmondani a gondolataimat, mint ahogy Enigma fogalmazott. Én sokat nem értek a lombikhoz, de ha egyetlen spermium is elegendő, akkor Ti sínen vagytok. Arra gondolj, hogy nem kell több hónapot végigizgulni, hogy vajon lesz-e valami, hanem most már célirányosan tehettek az ügy érdekében. A Párod lelkivilágát pedig tényleg ápolgasd (a magadén túl), mert szerintem a férfiak érzékenyebbek a nőknél, csak sokkal jobban tudják titkolni. Nagyon vigyázzon a kis matyikra, mert nagy szükség van rájuk.
Azon meg ne izgulj, hogy a baba egészséges lesz-e, mert a Természetnek még mindig marad lehetősége "beavatkozni" (tudom, ez azért nem olyan megnyugtató).
Nagyon szorítok Nektek, hogy minden rendben menjen! Most pedig kapcsolódjatok ki, amennyire még tudtok.

Üdv, Pilinke
pilinke

Sziasztok!

BettiKép
Nagyon orulok,hogy mulik a barnazas-csak jo az az UtrogestanKép

Akkor holnap ertesits am minket,hogy mi volt az Uh-n!!!

Kerdezhetsz nyugodtan,ha zavar,majd valaszolok.
Akkor,ott ugy ereztem,nem volt elojele,hogy baj tortent.Meg kazettat is vittem...
De az biztos,hogy a 9 het alatt talan,ha 2szer emelyegtem,es a mellem sem volt ennyire erzekeny.Ez lehet azert is,mert egyszeruen mas volt a terhesseg,de lehet,hogy ezek voltak a figyelmezteto jelek.
Ugyhogy gondolhatjatok,hohy most minden nap figyelem,hogy megvannak e a tunetek.Szerencsere Pruntyi reggelente rogton hanyingerrel ebreszt es en ennek komolyan orulokKépKépKép

Szoritok UH miattKépKép

Mar aludtam 2 orat 8tol,de most megint aludnom kellKépKép

Holnap irok mailt!

Mindenkinek jo ejt es kellemes hetveget!!

Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok lányok!
Tudja valaki, hogy milyen árban van a Puregon?
Ui: Sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!
hritus

Hritus
http://www.pharmachip.hu/main/ut/cikk_report?nev=puregon&SUBMIT=Keres

Itt csak írd be a keresőbe és kidobja a mindennek az árát!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ciao Kriszta!

Képzeld tegnap meg ma eddig már tényleg semmi szinesedés nem volt. Úgy örülök.
Voltam a dokinál, imádom ezt az embert annyira jó fej és mindig meg tud nyugtatni. Bulcsút is nála szültem. Sajnos UH nincs a magánrendelésén, pont most mondta, hogy tervezi hogy vesz, lehet hogy mindjárt 3D-t, azt mondja 16 milka. A mi városunkban (Eger) még nincs 3d-s. Kedden ügyeletes lesz a kórházban, és akkor fog megnézni uh-n, már alig várom és izgulok is. Hogy állsz a gyogyó leszokással?
Nekem is van hányingerem mindig mikor éhes lszek akár reggel, akár délben,este bármikor.
Azt is mondta a doki, hogy ha genetikai hibás egy embrio, akkor nem marad meg az utro mellett sem. Tudod ez volt még az aggodalmam.

Kicsit hosszú lett, bocs! Jó pihenést a hétvégére, ebben az időben alváson kívül nem sok mindent lehet csinálni úgysem.

Betti

Betti

Kép

Kép
betécske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: