A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mesi :lol: :lol: :lol:
Gegi hogy van?

Vindo itt is katasztrófa az idő.
Csak esik és esik.
Két napja száradnak a ruhák a teraszon de még mindig nedvesek egy picit :?
Pedig ha azt bevasalnám akkor egy pár napig nem kéne szülés után elővenni azt a fránya szörnyet :roll:
majd kérünk fotót a korlátról.

Maggie jobbulást Bercónak+++++++++++++
és gyere majd sokat ha már végre otthon leszel.

Fleur nem érsz rá írni de azért én ezt megteszem most helyetted.
Daninak kibújt az első fogacska és talán jön a másik is :lol:

Juba hát elég hülye dolog amit kitaláltak ott a kismamáknak :roll:
de lehet azért mert a második nst után már ott marad szülni az anyuka :wink:
amúgy nyugi. Pötike is nagy baba ám. Minimum 4,5 kiló a doki szerint :shock:
remélem nem téved, vagyis annál nagyobb csak nem lesz :roll:

Ma délután megyek amúgy dokihoz. Megint méhszájvizsgálat meg lehet nst is lesz. Kíváncsi vagyok, hogy az az 1 ujjnyi tágult-e már tovább.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok! :oops:

Húúú, bakker! Móni! Mingyá szülsz! :D
Juj, de izgi! :)

Dolgozok, mint állat, meg elég furi nekem ez a gyerek-háztartás-munka... Nehéz összehozni... :roll: Ezért nem jutok ide, pedig nagyon hiányoztok!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Köszönöm a szülinapi köszöntéseket! :)
Volt nagy családi banzáj, grilleztünk is.
Baráti körben is szerettem volna egy hasonló összejövetelt, de aztán a végére csak 2-en jöttek (Apa is kiakadt, hogy miért tartom 2x...), de jót koktéloztunk! ;)

Juba! Neked is itt a finish! :)

Olvasom, hogy Gegi középfüles... :( Jobbulást neki!
Láttam képeket is, hogy megnőttek már a gyerkők!!! :) Szelike is nagylány, sokat beszél! :)
Cumit csak éjjel kap alváshoz, sokkal jobban elfoglalja magát, hogy nem lóg egyfolytában a szájában! :)
Bölcsiben simán elalszik nélküle.
Úgy történt egyébként, hogy elveszett, és nem találtuk, és anélkül vittem bölcsibe, ordítva hagytam ott... :?
Aztán délelőtt rohantam be egy másik cumival, de mire du. mentem érte, mondták, hogy teljesen elvolt nélküle. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Juba! Most olvasom a beázásotokat... Elég durva, hogy a vízkárt nem tette bele az üzletkötő a biztosításotokba... :evil: Ez a legnagyobb felelőtlenség a részéről.
Nálunk pl. (az Uniqánál) alapból benne van a vízkár... És nálunk elég jók a díjak is, a miénken pl. évi 10 ezret spóroltam, és ugyanazt tettem bele, mint az előző biztosítónál... 8)
Meg ugye ilyenkor nem mindegy, hogy mennyire segítőkész, aki megkötötte... :roll:
:( :( :(

Kép

Kép
regcsiken14

Móni, de jó, hogy előkerültél :)

Én tegnap este óta eléggé magam alatt vagyok, alig tudtam aludni, nagyon hiányzik a pici babánk :cry: Azt álmodtam, hogy mi van, ha mégsem volt beteg, reggel meg kellett néznem az utolsó UH leletet, hogy tényleg oda van-e írva, hogy mennyire súlyosan beteg. Azt hittem, az idő előrehaladtával jobb lesz :?
Vendég

Panndi nem akarlak elkeseríteni, nem lesz jobb csak mélyre ásod magadban. Sírj ha sírnod kell. Ne fojtsd vissza mert az csak rosszabb. Mindig emlékezni fogsz rá.

Regi hiányzol ám :)
Szelike meg ügyes :D

Juba biztos nincs benne?
Vagy csak próbálkozott a biztosító.
Anyuméknak is azt mondták, hogy nincs viharkár aztán mikor elővetettem velük a kötvényt és alaposan átnézték kiderült, hogy van :roll:

Viranka hál istennek nem lett nagyobb gond anyuéknál. A biztosító azóta se volt ám kint felmérni a terepet :evil:
Viszont a szülővárosukat letarolta a jég (Mezőhegyes) tatimék sírját is javítani kell. Rádőlt egy hatalmas fa :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Fú, miket írtok itt a biztosításokkal kapcsolatban... :shock: Durva! :evil:
Hozzánk is hozzák be ezerrel a kárbejelentőket.

Nekünk egy bodzafánk dőlt ki, szerencsére nem esett rá semmire... :( Még jó, hogy van egy másik bodzafánk... :roll: De az is elég féloldalas szegény... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Panndi! :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

Végre Móni!! Már épp írni akartam,hogy sok nekem ez az izgalom,nagyon aggódtam/tunk ám érted!!!!
A mobil a hűtőben nem gyenge :lol: Még jó,hogy nem csináltál belőle reggelit :lol:
No akkor Pötike sem aprózta el :wink: :shock: Egy max 4.5-ben én is kiegyeznék!
Kedvet kaptam Tőled és elmentem én is levágattam a hajam.
Most már majdnem teljesen kivágták belőle a feketét és az eredeti hajszínem szinte világít olyan világos :shock: Olyan fura de tetszik,rövid lett nagyon de legalább nem kell vele órákat vacakolni még megszárad!

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: Kórházi razzia :lol: 8)
Látom Te minden követ megmozgatsz :lol: 8)

Regi Jó,hogy jöttél!!OTP garancia biztosítónk van,már rég kötöttük,lehet ideje lenne újítani.Keresem a szerződést de egyenlőre nyoma sincs...
Képet dobj Sziliről ha lesz egy kis időd!!

Jajj Panndi Annyira sajnálom!!!!!!

Vinó Na végre!Tegnap tartottam helyetted a frontot :lol:
Nálunk is pocsék idő van,szakad az eső :roll:

juba0

Most csak képekkel jövök, épp befejeztük a takarítást Rugóval :wink:

Kép Ez a galéria :P Már a lépcsőnek is van korlátja, nem úgy megyünk fel, mint a pókok :lol:

Rugó:
Kép

Kép

Kép Ott van fenn a szalmakrumpli.

Kép
vindolanda

Juba, kösz :wink:
Jó tudni, hogy valaki azért pótol 8)

Emese, nem semmi, felhívtad a kórházat :lol:

Viranka, fél kilencig aludt Bálint 8)

Panndi, sajnálom :(

Regina, rakj ám képeket is :wink:

Maggie, regenerálódsz már?

Ölemben ül, most erre futotta :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Nincs itt senki :shock:
Még Juba sem :roll: :lol:

Na, azt azért leírom, hogy Rugóval egyik nap laposra tapostuk a felgyűlt flakonokat, majd elvittük autóval a szelektív kukához, ott neki kellett belepakolni a cuccot. Nagyon boldog volt. Először leszedte a kupakokat, aztán rálépett, betette a kocsiba, kivette stb. Partner volt 8)
Az asztalosokat is jól viselte, nagyon érdeklődött :D

NÉha szöszöket nyomott a kezükbe, a forgácsokból mert karkötőket készített magának :D

Kép
vindolanda

Vinó erről szó sincs!!
Csak,hogy ne érezzék annyira a hiányodat,mindig tudósítasz,hogy mi újság...
Nem pótolni akartalak,hisz azt nem is lehetne!!
Szuper lett a galéria!!
Rugó nagyon laza a napszemcsis képen 8) :lol:

juba0

Móni: nem bírtam haza szaladtam enni, hogy meg nézzem mi van veled!!!! De örülök h minden ok.!

mennem is kell

KépKép
kaqk
Debrecen

De én itt vagyok,most kajáltunk,illetve Berta csak csipegetett ahogy szokott :roll:

juba0

Felhívtam a veszprémi Nst-t,hogy időpontot kérjek,erre a nő olyan kis bunkócska volt!
Kérdezte,hogy eddig hova jártam?Mondtam,hogy Zircre de nem lesz itt két hétig és mondták,hogy Veszprémbe kell mennem.Erre ő:Nekik attól még nem lesz több gépük :shock: Hát elhiheti,hogy nem én akartam heti két nap 90 kilómétert zötykölődni :evil:
Szeretem ezeket a segítőkész embereket...

juba0

Én is itt vagyok csak felváltva a gyerekekkel.

Vindo!
Nagyon jó a galéria.
Rugó meg még mindig édes pofa :D

Panndi!
Nagyom sajnálom :(

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hú, mennyien lettünk :wink:

Á, Juba, mindenki pótolható :wink:
Eszem megáll a veszprémi nőcin :x

Köszönjük a dicséreteket.

KÖzben előkerestem a születési anyakönyvi kivonatát Rugónak az útlevélhez :roll:

Az egészségügyi kiskönyve viszont nincs meg, a sok pakolásban elveszett :? A védőnő azt mondta, majd csinál másikat :roll:

Szia Hörcsög :D
Hogy vagytok?

Kép
vindolanda

Vindo!

Köszi jól :D
Bár a gyerekeim épp egymás tűrés határát próbálgatják unalmukban.
Nem szeretem ezt az időt.

És ti?

Juba!
Nőci :evil:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok:-)

Nagyon randa idő van :evil:

Vindo szuper a korlát!!!!Mi van fenn a galérián? Mekkora ott a belmagasság?

Rugó képek szuperek:-)

Biztositók :evil: :evil: :evil:

Juba csúcs a helyzet! Azért jól megszivtad, hogy pont most nem lesznek 2 hétig :evil: de miért kell heti 2x?

JA Vindo útlevél :idea: a személyi csak úniós országokba jó.

Panndi :( :( :( :( :( :(

Heni
KépKép
heni81

Heni
Nálunk ez az előírás a 38. héttől heti két nst és egy uh.

Berta ráesett vagy inkább ugrott a hátamra,még jó,hogy nem fordítva feküdtem mert ha a hasamra ugrik azt nem élem túl.Ez is nagyon fáj.

juba0

Móni
:D köszi a helyzet jelentést :D
Szóval igen tegnap kibújt Dani első kis fogacskája :D

És nem izgulni kell tessék gmailen keresni Mónit :lol: mi majdnem minden nap beszélünk és nem izgulok itt érte :) :) :) :wink:

KépKép
KépKép
fleur

Juba :( hát jártam fel én is Pestre még annó P.vel, hát nem volt egy leányálom, igy tudom mi vár rád:-(

Heni
KépKép
heni81

Móni ma szüljél kérlek!!! Én akarok csokit nyerni :lol: önző dög vagyok!!!

KépKép
KépKép
fleur

Móninak már kötelező itt bejelentkezni reggel és este is :wink:

Heni
KépKép
heni81

Juba :shock:
Szegény hátad :(

Hörcsög, az jobb, ha egymásét próbálgatják, és nem a tiédet :roll: Bár gondolom a kettő összefügg :wink:

Heni, igen, az a baj, hogy nem uniós országokon megyünk keresztül (Macedónia, Szerbia).
Hát, nem túl magas :lol:
Én még megvagyok, ki is húzhatom magamat, de G. már lehajtja a fejét :D

Van fenn egy babaágy, egy felnőtt ágy, bőröndök, babaruhák, cd-k... Nem szétdobálva, de szisztematikusan kupacokban.
Szóval minden, amit nem tudunk amúgy hová tenni.
Egy nagy szivacs, amit akkor vett G. mikor Rugóval kórházban voltunk.
Figyeljük majd a bútorakciókat, és olcsó komódokat nézünk :wink:

Szeretnénk oda egy komódsort, egy ágyat, meg egy számítógépes asztalt (most a szkennert meg a nyomtatót a szekrény tetején tartjuk).

Kép
vindolanda

Móni holnap fog szülni, mert a csokit én nyerem :oops: 8)

Kép
vindolanda

Vindo, tök szép a galériátok :)

Képzeljétek, Fruzsi jelzi, ha bekakilt. Tök érdekes, mert a délutáni alvás közben is szokott kakilni, felébred, kiabál, tisztába teszem, és alszik tovább :shock: Zsófi még másfél évesen se tudta megmondani, hogy kakilt-e :roll:
Vendég

Juba, ez az esés dolog elég rosszul hangzik :?
Vendég

Itt annyira fúj a szél, hogy nem merem kivinni Rugót. Folyik az orra mióta beteg volt :roll:
A sapkát meg leveszi a fejéről :roll: A kis sutyi :roll:

Hát, néha nem is tudom, mivel töltünk el egy napot benn :roll:
Van sok autója, azokat tologatjuk. Barkácskészlettel és gyurmával játszunk, nézzük a könyveit. Ha jön a bamba-órája délután, amit alvás helyet tart (éppen most van), akkor megnéz egy mesét :roll: Segít nekem takarítani. Porszívózunk. Berakok zenét, és táncolunk :roll: Üveggolyókat tologatunk talicskában. Rajzolok neki, ő meg firkál. Nem is tudom :roll:

Itt hetente volt a klinikán nst, uh. csak a 38. héten. A betöltött 40. hét után jártunk naponta nst-re meg kétnaponta magzatvíz-vizsgálatra.

Kép
vindolanda

Panndi, elárulok egy titkot, Rugó most is inkább becsinál a gatyájába, de nem szól :lol:
Na jó, két éves korában volt egy periódus, mikor a fenekére mutogatott, ha éppen közeledett a nagy pillanat. De megtanulta, hogy akkor takarítás jön előbb-utóbb, és inkább csendben van azóta. De ha rákérdezek, azért mutogat bőszen a fenekére, hogy hol vannak a dolgok.

Kép
vindolanda

Ez persze nem von le semmit abból a tényből, hogy Fruzsi nagyon ügyes 8)

KÖszi :wink:

Kép
vindolanda

vindo :lol: Zsófit ha anno kérdeztem, hogy kakilt-e, rázta a fejét, hogy nem, aztán mégiscsak ott volt a kaki :lol:
Vendég

Ja, nagyon cselesek :lol:

Kép
vindolanda

Ildike is csak akkor szól,ha már benn van a kaki
sehogy nem tudom rávenni a bilire vagy,hogy szóljon.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó,
én is vagy százszor nézek be ide egy nap Móni miatt :lol:

Móni, Vera, köszi, nagyon ügyesek vagytok, kiszúrtátok Ádi falvédőjét, végül is nem bírtam nem megvenni, annyira szép szerintem... gyönyörűen dolgozik, aki csinálta, ha patchwork cuccok érdekelnek valakit, hát őt nagyon tudom ajánlani, csak írjatok privit.

Regi, már nagyon hiányoltalak! :-) Képeket kérek Szeliről!!!

Rugó, Emma egyszerűen csodás! Vindo, pazar lépcsőtök lett!

Juba, szerintem nyugodtan szólj be, ha vki bunkó veled az eü-ben. Nyilván az ilyenek elfelejtik, hogy őket is anya szülte :roll:

Maggie-m, szívből gratulálok a diplomádhoz, fantasztikus vagy!!!

Az idő tragikus, S azzal vigasztal, hogy Londonban is ez van nyáron, mondtam, hogy oké, legyen ez, de akkor Londont is kérem magam köré. :lol:

Holnap megyek elvileg az APEH-be 7-es adószámot intézni. Ha vkinek van közületek, megírná, mit kell intézni? Attól tartok, telefonon nem sokat fogok megtudni.

Kép
Kép
irina

Zsozsi pelcsibe kakil. Máshová nem hajlandó.
Egyszer egyedül fürdött (Gegi nélkül), én kimentem valamiért, erre kiabál. Én rohanok be, erre olyan rémült-huncut arccal mondja, hogy kakiltam! :D A vízbe! :shock: Én már röhögök harsányan :lol: , mondom hol a kaki? Erre elkezdi a habot elkotorni a kezével. És tényleg ott volt. :lol:
Gegi meg néha mutogat a popójára, meg hoz pelcsit, hogy cseréljük ki.

Jaj, ez az idő... :evil: Nem lehet kimenni...

Gegi nincs rosszul, de jól sem, kapkod a füléhez. Nem fáj neki, csak úgy érezheti, mintha be lenne dugulva. Kapja az antibigyót. :?
Zsozsi jól van, csütörtökön lesz kontroll. A költözés miatt valószínűleg várunk őszig a műtéttel.

Vindo! Nagyon szép lett a lakás! :)

Panndi! Az idő múltával enyhülni fog a fájdalom!

Kép
Kép
Kép
gremese

Panndi: megértelek... :cry:

Mesi, Gegikének mielőbbi jobbulást a fülével!!! Mikor költöznétek át?

Kép
Kép
irina

Puszi Gegi fülire.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mesi, akkor ezek szerint most nincs semmi baja Zsozsó fülének?
Ádi több mint egy hónapja egészséges :shock: Ami tök jó, ha egész nyáron kitart, akkor elvileg a műtét törölve, de mi van, ha ősszel meg úgy bedurran neki, hogy leshetünk? Ovi és munkahegyek közepén... mindegy, költői a kérdés, úgysem tudom, mi lesz....

Kép
Kép
irina

Hörcsög, Veletek mizújs? A háztervekkel?

Vindo, Ádi is suttyomban csinálja a kakit. 10 esetből 8-szor letagadja, hogy van, pedig nem szoktuk kínozni vele, csak szerintem utálja a peluscserével járó macerát (nyilván nem ér rá, sok a dolga). De nem tudom, ebből hogy lesz nagyjábóli szobatisztaság szeptemberre. Amúgy ma megbeszélgettük egymással, hogy ki mit hova csinál (Elmo, a bölcsis ex-csoporttársai név szerint), és pontosan tudja, ki hova kakil, pisil, de saját magánál kitart a pelusnál. Mindegy, annyira nem paráztat a dolog azért.

Kép
Kép
irina

Van hetes adószámom, szerintem nem kellett hozzá semmi extra. Egy nyomtatványt kell kitölteni, meg kell nevezni a területeket (master tanítás, humán kutatás stb.), végül venni egy számlatömböt.

Rángat.
KÖsz, Mesi, Irina.

Kép
vindolanda

Irina!
Köszi meg vagyunk.
A házzal sajnos még sehogy se állunk arra várunk,hogy páromat
bejelentse a főnöke.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Zsozsi most jól van, neki a tüszős mandulagyuszi volt a súlyos, ahhoz társult egy kezdődő középfülgyuszi.
Remélem Ádi kitart a nyáron, és nem betegszik meg. Ha kiveszik a manduláit, jelentős lesz a változás!

A költözés valamikor júl. 10-31 között lesz. Júl. 10-nél hamarabb nem költöznek ki az eladók (vevő jön haza Német o.-ból), nekünk meg júl. 31-ig mennünk kell. Ráadásul júl. 15-én itt már fúrnak-faragnak a fejünk felett. :? Paknyiban munkálatok lesznek még, Apa 10-én kiköltözik, mi meg valamikor megyünk utána.

Kép
Kép
Kép
gremese

Na talán már nem esik,megyünk levegőzni,meg
Gábornak ma van az évzáró oda kell mennem este
majd jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Vindo célnak biztosan megfelel:-)

Panndi ügyes Fruzsi, valamilyen szinten nálunk is van jelzés, sőt néha kéri is, hogy vegyem le a pelust. Bilire is ráül, majd feláll és belenéz, hogy mi van ott :roll:

Hihetetlenül örül, ha Péterke pisil a wcbe, Ő is siet velünk :roll: 8) olyan vicces.

ha meg lepisil a földre szól, hogy oda pisilt :shock:

Valószinű a 2. gyerek előbb eltanul valamit a tesótól :roll:

,,Füleseknek" ++++++++

Heni
KépKép
heni81

Vindo, köszi! Holnap megyek és szerzek egy 7-est. Addig is szerzek egy 10T101-es nyomtatványt vagy mit. ;-)

Hörcsög, akkor nagyon szorítok a párodnak és Neked!!!

Mesi, értem. Anyukádnak már van új lakása?
A műtéttel úgy vagyok, hogy akarom is, nem is, de nem az én kívánságom számít.

Kép
Kép
irina

Vindo! Csúcs a lépcsőtök! :) Nagyon tetszik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Gegi gyógyuljon meg hamar :wink:

Emese, akkor szakítotok? :wink:
Jó lesz majd beköltözni :wink:

Hörcsög, jó évzárózást :wink:

Szóval, Irina, semmi extra nem kell hozzá. Bizonyos dolgokat nem tudtam a nyomtatványon, de az adminisztrátorok segítettek :roll:
Kártyákat, személyit úgyis vinnél :roll:
Majd az adóbevallásnál kell odafigyelni.

Én már az egyik munkámat most ezzel hoztam ki, így legális :wink:

Krokodilokat meg kígyókat néztünk a youtube-on :roll:

Kép
vindolanda

Nassolni kéne, de nincs mit. Már mindent megettem :roll:
Talán még van egy kis puding :roll:

Köszi, Regina, mi is nagyon örülünk neki:)

Amúgy 79 000 forint volt. Anyagköltség, munkadíj is benne volt, meg megerősítették a lépcsőt (azt még G. csinálta), de a korlátokat már nem vállalta be :roll:

Rugó mos elterült a szoba közepén :shock:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: