A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindoval váltottam sms-t vszínű holnap este fog csak jönni :(

Mesi!
mi Pakonyt mindig pagonynak mondtuk :) ,mint Micimackóban :)

Juba!
de legalább nincs meleg :wink: de ez tényleg felháborító :evil:

de optimista vagyok ma :shock:

Mónit meg nem merem hívni :) tuti tele van a hócipője :? :roll:

KépKép
viranka

Halihó!

Csak gyorsan lejelentkezek, köszönöm a biztatást, hatott. Ma déltől hivatalosan is nyelv- és beszédfejlesztő vagyok. :lol:
No, meg hulla.

Csütörtök óta Bercónak is középfül gyulladása van. Ismét itthon.
Majd még jövök.
dmaggie

Heni Veszprémben.

Jajj Mesi nagyon sajnálom Gegit!!Küldöm neki a gyógypuszikat!!

Viranka Fő az optimizmus,bárcsak én is az lehetnék!

Maggie! Óriási gratula Neked!!!!!
Bercónak is mennek a gyógypuszik!

Voltam Nst-n,szerencsére jó lett.Utána be a dokihoz aki nagyon megnyugtatott :evil: Azt mondta lesz ez a gyerek öt kiló is ha így folytatja :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil:
Szóval TELE a tököm!Mindenki engem terrorizál!
Jövőhéten meg kell szülnöm,ezt most döntöttem el!

juba0

Látom sehol senki,akkor majd én mesélgetek nektek :lol:
Most Nst-n találkoztam egy falubeli csajjal aki két nappal előttem volt kiírva,eddig!!És most megváltoztatták az időpontját 26.-ára! :shock:
Vasárnap kell befeküdnie.
Ezt állítólag az 12. heti uh-ból számolták ki.
Megnézettem és is az Nst-s nővel(ő olyan kis aranyos)és nekem az 12.heti uh szerint július 12 :shock: :shock: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Hát ha nekem addig bent marad akkora lesz,hogy simán vihetem másnap óvodába ! :roll:

juba0

Móni Drága!Merre jársz? Mit csinálsz?
Világgá mentél?Remélem nem keseredtél el!
Mi csak aggódunk érted és nem akarunk zaklatni,csupán érdeklődünk,hogy,hogy érzed Magad?!

juba0

Most kicsit átveszem Vindó szerepét,hogy ne érezzétek annyira a hiányát! :wink: :lol:
Vagy addig írok még valaki le nem lő :lol:

Egyébként érdekelne,hogy mit csináltok ilyen időben?
Kimenni nem lehet,illetve lehet de nem ajánlatos,vasalni szokás ilyenkor de ahhoz nincs kedvem!

juba0

Még valami!
Voltak ezek a bazi nagy esők és meséltem,hogy bejött a víz az udvarra (hirdettem a strand partyt de senki nem jött :lol: )na okosan beázott az ablaknál az első szoba.
Elég szépen beázott a tapéta.Na meg a kémény mellett is bejött a víz.
Beszéltünk azzal a nővel aki a a biztosítást csinálta.
Azt mondta,hogy a vízkár nem tartozik bele:shock: se csőtörés,se beázás,semmi :evil:
Erre a biztosításra amiben szinte semmi nincs fizetünk havi 1900 forintot.
2500 lenne ha ezeket is belevetetném.De én sokallom,30ezer egy évre kicsit sok.
Ti mennyit fizettek évente vagy havonta lakásbiztosításra?

juba0

Heló Juba, én egy kicsit itt, Bercó éppen fürdik. Már alig várom az altatást, van mit behoznom.

A múlt hetünk eléggé kaotikusra sikeredett. A Kedves csütörtökig érettségi elnökölt, pénteken de ő vigyázott Bercóra, én váltottam délben. Ma megint ő volt itthon vele, holnap, holnapután meg jön velem dolgozni. Szerencsére már gyerekek nélkül nyomjuk, majd elszórakozunk valahogyan, mondjuk érdekes lesz jegyzőkönyveket írni mellette, de ha nem megy, akkor majd itthon befejezem. Kész lükeség ez a kötelező bejárás. Harmincadikáig tart majd, aztán aug. 17-ig szabin leszek.

Mónira már én is nagyon kíváncsi vagyok, mondjuk szokatlanul csendes. :roll:

Juba, akár már szülhetnél is. Tök szupi lenne, ha Pötivel együtt születne Zizi. :wink: :lol: Egyébként én is szültem meg már 4,45 kg-os gyereket.
Hú, a lakásbitosítás nálunk eléggé speciális. Mivel társasházban lakunk, maga a ház van biztosítva, nekünk külön már csak az ingóságokat kellett, az meg nem olyan nagy összeg.

Egyébként írtam sms-t Vindonak is.

Sorstárs Geginek is jobbulást kívánok!!!!

Megjött Bercó, tehát én megyek. :lol:
dmaggie

Sziasztik!

Bekukk Móni miatt! Még mindig semmmi?? Hiába Pöti nagyon jól érzi magát odabent..:-)

Mi jól!

Emma megtanult biciklizni! Kétkerük+ pótkerekek és egyedül megy mint a villám. Olyna ügyes!

Betegecskéknek jobbulást!!!

Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Emma ügyes :) Zsófi is szeret biciklizni, kérte, hogy vegyük le a pótkereket, megígértük, hogy kipróbálhatja két keréken is, most emiatt várjuk a jó időt :)

Móniii, drukkolok :)
Vendég

Írtam Móninak sms-t, még nem válaszolt. Remélem nincsen baj. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jesszus Mesi ha megtudsz valamit írj rögtön!!
Lehet vajúdik,azért nem írt egész nap mert akkor akart szólni ha Pötike megérkezett!

juba0

Nem hiszem, hogy ennyit vajúdik - ha vajúdik... Villámszülni fog! Szerintem kicsit maga alatt lehet..... Vagy csak valami jó programja van. :D :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jajj szegényem,remélem nem fordult be,én elhiszem,hogy rossz ez a várakozás,és olyan szépen megtervezte a tegnapi napot de Pöti másként döntött de most már bármikor előbújhat!

Remélem inkább valami jó programot talált Magának és nem bírja abbahagyni :wink:

Akármi is van,itt leszek és benézek,hátha jön vagy üzen!

juba0

Maggie
Én vállalnám,hogy Pöti és Zizi egyszerre szülessenek de azt hiszem Móni nem díjazná még akkor sem ha nagyon belehúzunk. :roll:
Augusztus 17,azért az nem rossz,lesz időd kifújni Magad 8)

Emma nagyon ügyesen bicajozik! :shock: 8)

juba0

Tényleg nagyon ügyes Emma! :)
Én is várok...

Kép
Kép
Kép
gremese

Remélem nem, csak valami miatt nem ér rá írni nekünk... :roll: Nem akarom zaklatni, csak egy sms-t írtam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát remélem csak nem vette észre az üzenetet.
De azt sem tartom kizártnak,hogy olyan helyen van ahová nem vitte magával a telefont... 8)

juba0

Na most hogy aludjak így? :) Izgulhatok Móni miatt...
Vendég

Remélem Z papával múlatja az időt. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vagy inkább Pötivel ;)
Vendég

Valaki menjen el hozzájuk,csengessen be és fusson el de ne túl messze,azért azt nézze meg,hogy ki jött ki :lol:

juba0

juba :)

Ááá, én aludni megyek, mert leragad a szemem, de ez így nem ééééér, nem szeretek izgulni :)
Vendég

Bízom benne ha Pötiért megy csak dob egy üzit,hogy hagy izguljunk már értük!

juba0

Kár, hogy a babanet nem küld SMS-t, ha Pöti megszületik :)
Vendég

Azt írta, nekem ír sms-t, eg Virankának is,meg nem is tudom még kiknek. Higgyétek el, ha Pöti megszületett volna, már tudnánk!

Kép
Kép
Kép
gremese

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még vagyok egy darabig szerintem, ha sms jön, azt csak reggel írom le.
Egyébként Juba! Jó lesz, ha Zizi előbújik, legalább nem paráztatnak ezek a jótét emberek. :? Komolyan mondom, ennyi baromságot... És ne izgulj, ha nagy lesz. Az a lényeg, hogy a feje kiférjen (meg a mellkasa :lol: ).

Kép
Kép
Kép
gremese

Oké akkor majd reggel benézek,remélem addigra kiderül,hogy merre járt ez a jó asszony :wink:
Na igen,a feje,a mellkasa de egy öt kilós gyereknek mekkora lehet ezekből??? :shock: :shock: :shock:
Tesóm azt mondta az lesz az igazi poén ha egy három kilós Zizim lesz(bár kétlem) de akkor megkeresem ezeket az okosokat és megköszönöm nekik amiért minden héten megszivattak valamivel :evil:

Jó éjszakát!
Remélem azért eltudok aludni,nagyon izgat,hogy hová lett ez a csaje!!

juba0

Ne idegesítsd magad! Most már te is hamar túl leszel a szülésen, és akkor nem paráztat már senki! És ha nagy lesz? Bumm. Gegi is nagy volt, 3 órát kellett rá várni... Gátvédelemmel... Putty.
Második terhességnél nagyobb az ember pocija, meg nehezebbnek érzi az egészet. De csak azért, mert nem lehet akármikor pihenni Elsőszülöttünk miatt. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

még én is fent,hímzek,közben avatart hallgatom,néha odapillantok :)

telefonom bekapcsolva ha bárm van gép még bekapcsolva :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Jöttem Móni-lesbe... Pötiii! Remélem, jól vagytok, és Anyát is megkíméled!!!
Én is izgulok hát tovább...

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Juba, tök jó, hogy ennyit írogattál! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Tök jó ez a kollektív szurkolás! :lol: :lol: De én sem álltam meg, hogy ne kukkantsak be reggel, hogy mi újság. :oops: :lol:

Mi lassan készülődünk a munkába. :lol:

De jó volt látni Emmát! Remélem, hamarosan élőben is lesz rá lehetőség!

Szép napot Mindenkinek!
dmaggie

Sok topikbaba és topiktesó született már, de szerintem most izgulunk a legjobban, mostajánlja fel legtöbbünk a segítségét. A mi Mónink és mi Pötink... :oops: Vagy nem is tudom.
Én még éjjel is lestem a telefonom, mikor Geginek inni adtam.
Remélem minden rendben!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Már én is nagyon izgulok Móniék miatt.

Emma nagyon csini és ügyes. :D

Képet sajnos nem tudok tenni mert öcsém gépe nem reagál
a képolvasóra,de reménykedek,hogy nekünk minél előbb
lesz gép.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Móni, nagyon izgulunk!
Vendég

Jó reggelt!

Jaja annyira izgulok!!!!

Móni jelentkezz, izgukunk érted!!!!!! vki küldene egy sms-t mert egész nap nem leszek gép közelben és annnyira izgulok!!!
köszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni Én már lerágtam az összes körmöm,most rágom apáét!
Csak egy kicsi üzit dobj,hogy minden ok és ígérem nem zaklatlak tovább!(bár nem tudom,hogy betartom-e :wink: )

juba0

Mindenkinek jó reggelt!

Most el kell mennem de hamarosan érkezem,addig tessék kinyomozni hová tűnt a mi Mónink???!!!!

juba0

:?: :?: :?:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt! 8) 8) 8)

Egyelőre pót-routerrel :wink:

Móni, mindent bele :D
Bár én holnapra tippeltem 8)

MOst várjuk az asztalosokat, még nem végeztek tegnap. KOrlátokat csinálnak a galériába meg a lépcsőhöz. Nagyon szép lesz 8)

Köszi mindenkinek a tudósítást :D

G. most Egerbe megy, négy előtt hazaér, és megyünk útlevelet csináltatni Rugónak.

Itt borzasztó idő van :shock:

Szép napot. V.

Kép
vindolanda

Sziasztok

Én is most készülődök melózni de nem bírtam megállni hogy ne nézzek be.

Móni?? jelentkezz valakinél kérlek, nagyon izgulunk értetek!!

Kép

Kép
agica1126

Móni írt! Minden rendben, csak tegnap nem találta a telefonját, volt pár nem fogadott hívása... :lol:
Én még a kórházat is felhívtam, hogy bent van-e. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok drága barátnőim :lol:

Olyan tünemények vagytok. Végig könnyes volt a szemem, ahogy olvastam a tegnapi és a mai hozzászólásokat.
Kicsit magam alatt vagyok de nem vészes. Z kötött le, de sajna munkával. Doksikat kellett írnom. Meg táblázatot szerkeszteni, mert a kolléga elszúrta nem kicsit de nagyon és nekem kellett helyrehozni.
A telom meg eltüntettem. Persze lehalkítva így hiába csörgettük nem tudtuk megtalálni.
Aztán előkerült reggel a hűtőből :oops: :roll: 8) kissé szórakozott lehetek :lol:
Ha bármi van fogok jelezni tuti :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

jól van Móni :) Ágit felhívtam megnyugtattam :)

mert Ágica felhívott ukázba adta csörgessem meg Móónit,minden rendben van-e :) :lol:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: