A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

[quote="barbcsi"][ írta:barbcsib]Tina! Nagyon szépek voltatok, még egyszer sok boldogságot kívánok Nektek! A ruhád is nagyon tetszik!!! És végül milyen zenéket választottatok a polgárira, ha szabad kíváncsiskodni? :roll:

Köszi Barbi! (Meg mindenkinek...!) Zenék: nem volt túl nagy választék, ezért ráböktem valami kis romantikusra, de nem jegyeztem meg, arra emlékszem, hogy a szülőköszöntésnél az Úgy szeretném meghálálni, a gratulációnál meg az általan vitt When you say nothing at all szólt... De összvissz 4 zene kellett. Szép volt, a szertartás volt a legszebb, nagyon megható volt, és az anyakönyvvezető egy tündér! 8)

Evi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok, légy jó kislány és feküdj, és nagyon-nagyon vigyázz magatokra, a szivedre, veled vagyunk!!!

Kép
xtina75

Sziasztok!

Évi, nagyon drukkolok nektek továbbra is...remélem sikerül még pár hetet benntartani Tomikát...pihenj sokat!!!

Claire...nagyon szép a családod...mennyi sok gyerek...:)

Itt is olyan égszakadás volt nem sokkal éjfél után...Gábor viccesen mondta, hogy egy kicsit szemerkél az eső (dörgött-villámlott, de nagyon durván), mondom, ja, örülj, ha reggel nem úszni kell a kocsiig... :? szerencsére nem sok maradt bekőle, meg nem volt olyan hosszú...így is vagy 3X pisiltem, ameddig esett...

Ilus

KépKép
badzsulka

Sziasztok szép jó reggelt .

Újra jelentkezem sajnos csak ilyen ritkán mert feküdnöm kell habár nem nagyon megy jósló fájásaim vannak és inkább pihizek nehogy a babucim előbb kijöjjön mint kéne legalább a 36.-ik hétig húzzuk ki :( sajnos nem tudom mennyire fog ez menni mivel tegnap annyira belém görcsölt hogy a fürdőben bele kellet kapaszkodjak a mosdóba . Na aztán apa rám parancsolt és feküdtem egész délután amit már nagyon unok . De én mint duracell anya a fiaim szerint nem nyugszom 1 percre sem azért szépen lassan megcsinálom a napi teendőim főzés mosás takarítás akár ülve is ha kell és a két imádni való kölyköm nagyon sokat segítenek ha csak a lapátot tartják söpréskor már nem kell hajoljak :)

Sajnos vissza olvasni esélyem sincs de azt látom évi kórházban van :( Évi, nagyon drukkolok nektek kitartás még kell !!!!!!
Vendég

Vanilla, pihenj sokat! Jó, hogy így besegít a család!

Barbcsi, nem tudom sajnos megmondani, hogy mennyibe kerül a sterilizáló folyadék a DM-ben. Ma, legkésőbb holnap mennem kell oda, úgyhogy ha addig ráér, megnézem!

Megyek Gére, én még nem láttam fotókat.

maccs01

Voltam gééééén!

Megnéztem a szobákat, nagyon-nagyon szépek!

Tina, gyönyörűek voltatok a menyegzőtökön! Gratulálok-gratulálok-gratulálok!

maccs01

Sziasztok!
Egy újabb hét.....
Remélem mindenkivel minden rendben lesz!!!
Vanilla!-tessék pihenni (SZIGORÚAN)

28-tól nem biztos hogy leszek.Tegnap lent voltak öcsémék és megígérte hogy jövő héten lejön segíteni a házzal kapcsolatos munkálatokban!!! (remélem úgy is lesz)
Ha lejön,én is kint leszek egy hétig...segítek amiben tudok...4-en talán hamarabb végzünk.

Éviről ha tudok újat...mindenképpen szólok!!!

Ma megyek UH-ra...könyörögtem babónak hogy mutassa meg magát végre...azért még mindig izgatja a fantáziámat,milyen nemű pocaklakóval büszkélkedem :) :oops:

Remélem szótfogad...

Majd jelentkezem.

Puszi mindenkinek...pihenjetek csajok!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, szerintem csajszi!

maccs01

Élet-halál:
Kép

Idén két méter bicikliút épült:
Kép

maccs01

Köszi Maccs :oops: :wink: :)
Én is leányzóban reménykedem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Bmaass, utólag is boldog szülinapot!!!

Évi, nagyon sokat gondoltam rátok a hét végén! Kitartás!!!

Bekri. Mégegyszer nagyon köszönöm a Vasárnapot!!!!!!

Csajok, mindenkinek visszább kell most már venni a tempóból...
Én is már csak a héten dolgozom... Pihenés...

Bévi... Ez rád külön és kétszeresen vonatkozik!!!

Barbcsi... remélem, ez csak egy kis jóslóka...

Csillag, várom ám a beszámolót, a Kicsilányról (?) ... szerintem... ;-)

szilvás76

Reméljük megmutatja magát :) :wink:
Még csokit is adok neki előtte :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mentem boltba...
Ma cukorborsóleves lesz...na és persze lecsóóóóóóóóóóó :) :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi?
Clárika?
-hogy állsz a festéssel? ugye pihensz....!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!!!!

ÉVI IRT SMST JÓL VANNAK FŐLEG,HOGY NEM KAP MÁR INFUZIÓT AZ NAGYON ROSSZ VOLT,HOLNAP VIZSGLATOK NEKIK,LEHET LAPTOPJA IS LESZ!!!!AZT ÍRTA MINDENKI VEGYEN VISSZA A TEMPÓBÓL MERT EZ MÁR A VÉG....
Vissza írtam neki,hogy drukkolunk neki és vigyázzon magukra és nyugalom és pihenés minden rendben lesz és puszilja mindenki!!!!

Kép
bévi

Vanilla sok-sok pihenés nektek és tessék mos tmár komolyan venni,mondom ezt én aki persze azt hiszi kőből van és mindent bír!!

Szilvás neked is jó,hogy már nincs sok meló hátra rád is rádfér a pihenés de gondolom majd most már te is otthon fogsz tevékenykedni,ahogy ismerlek!!!

Csillag megy a drukk mutassa meg magát a kislány :lol: jah és lakásnál te csak parancsolgass ne nagyon csinálj nagy dolgokat!!!

Többiek Clarika?Dia?Ircsi?meg mindenki más..........

Én nem jól vagyok sajnos,neki láttam mosni ágyneműt húztam kivittem szellőzni a paplant párnát,főznöm kell,bár nem tudom,hogy és mit,vérnyomásom a béka segge alatt 105/66és 109 a pulzus kicsit brutál,erő az nincs bennem és szédelgek meg reszketek melegség van rajtam,érdekes enni nem kívánok semmit de viszont folyton szomjas vagyok,szerintem valami nagy idő lesz és ez váltja ki ha fekszem kicsit jobb a helyzet de mi lesz így a kajával,még így sose voltunk semmi nincs a hűtőben semmi kaja vaj meg kenyér,muszály menjek a boltba,vagy majd apa hoz valamit nem tudom!!!!Megláttom tudok-e erőt venni magamon!

Kép
bévi

Bévi, Feküdj le egy picit, a 109 -es pulus sok. Zakatol a ketyegőd rendesen!!!!!
Apa majd bevásárol, te feküdj, igyál, ha szomjas vagy, estig elleszel vajaskenyéren. ne mászkálj, ne takaríts... Ne erőltesd, nehogy úgy járj, mint Évi!!!!!!

Jaja, jövő hétel elrendezem a szobát baba-ügyileg... :-)
Ideje elkezdeni ;-)

Nekem hatott Dia homepátiás bogyója a bokámra, teljesen elmúlt a vizesedés, és pisilni sem járok többet... ;-)

szilvás76

Sziasztok!

Évi nagyon is csinos kismama vagy! Felső jól néz ki. Nagyon ügyes vagy a bevásárlással, Miki beszólásán jót röhögtem :lol:
Azért az rendes a csajtól, ha kifizeti a károtokat. Én azt hittem majd akadékoskodni fog.
Basszus most olvasom! :shock: Tominak még bent kellene maradnia! Remélem csak a hülye időjárástól van.

Tünde ezt a homeós bogyeszt lehet szedni, de nem kapkodom minden nap.

Bévi neked is kismampocakod van. Fénykép nagyít ám.
remélem sikerrel jártok CSP ügyben és lesz saját szobája a srácoknak.

Tina nagyon csinosak vagytok ám a képeken, még nem mindet láttam.

Melisch köszi. Te meg vigyázz magadra! helyes a pocakod.

Szamoca: :twisted: :(
Babasarok nagyon aranyos.
Unokatesómék fia Botond.....nekem is tetszik a név.

Ilus sajnálom, hogy nem vagy jól. Pihenj minél többet.

Ircsi majd jelentkezz folyamatosan :wink:

Claireszép nagy családod van. Gyerekek aranyosak, helyesek, nekem lejött ám a csel :wink:

Bamass utólagosan bár, de boldog születésnapot!

No, az izgalmak miatt az utolsó 2 oldalt csak felületesen olvastam.

Bévi állj-stopp! tessék pihenni!

Barbcsi te is csak pihizzél sokat, ez most egy ilyen időszak: a ki kell húzni időszak.

Én tegnap semmit nem csináltam azon kívül, hogy hol jobbra, hol balra dőlve néztem a tv-t és aludtam. Régen volt már ilyen semmittevős napom és gyanítom sokára is lesz, de ez most így alakult.

Tünde én is végig dolgozom. Sőőőt, július 31-én még lagziba is szeretnék menni.

Ma 13 órakkor lelépek, mert 14 órától szülésfelkészülök :lol:

királylány

Szilvás sejtettem babasarok most fog készülni amúgy még nálunk is,még kiságyat holnap vagy utánna hozzuk haza és össze rakás meg ilyesmi,pihenni megpróbálok bár én nem vagyok ez a fekvős tipus,nem tudom mi lehet Lili olyanokat rug mint aki azonnal kiakar jönni még ilyet soha nem éreztem,egész este is ezt csinálta lehet neki sem tesz jót az én nagy pulzusom vagy nem tudom,fogalmam sincs mit hozasak a boltból amit megennék semmit nem kívánok!

Dia nem semmi meddig akarsz dolgozni most így hogy 3 napja a nagy pörgésem után semmit nem csinálok rossz,fura,hogy feküdni kell de nem érzem most jól magam,neked meg kívánom erőd mindent engedjen amit elterveztél,bár azért tessék pihenni is!!!!!!!!Én most fekszem és gépezek és töröm a buksit mit kellene főzni ami gyors és finom és nem kell meleltte ott állni órákat!!!

Kép
bévi

Bévi a munkám nem igazán megerőltető, ha úgy érzem, hogy nem bírom akkor haza mehetek vagy be sem jövök. De nekem is jobb ha elfoglalom magam. Na nem mintha otthon nem tudnék mit csinálni....

királylány

Bévi, engem is szekál a Kisasszony, most még egy pár hétig megteheti, utána nem lesz helye hozzá... :D

A mocorgás nem baj, Te ne hajtsd magad. Nem az a lényeg, hogy TE PÖRGŐS VAGY? hanem hogy rendben legyetek!!!! A fekvés és a pihenés nem túl nagy áldozat azért, hogy ne idő előtt érkezzen a babád!!!
:roll:

szilvás76

Évinek írtam az előbb (én is) sms-t, válaszolt is, remélem nem haragszik, hogy leírom...
Majd kap bentre egy laptopot is (bévi már írta), de most ... 13cm a vize, Tomi baba 2100gramm, a lepénye 3. fokban érett. Remélem továbbra is jól lesznek!

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia hát igen gondolom otthon is van lenne mit csinálni csak azért neked is család van és tudjuk ahol egy férfi van ott is sok,de nektek még a pici fiatok is azért van házimunka stb,én is tapasztalom 3 nagy gyerek mellett,bár most lekopogom kopp kopp még hagyjuk a viselkedésüket a fiúknak!!!!

Szilvás akkor most a csajok be vannak indulva Lilit még így pörögni nem éreztem bár ez lehet normális mondjuk nappal nem nagyon mocorog most igen de máskor nem,inkább este szokott mikor az apja haza jön onnantól meg fent van,mondtam is neki nah majd a gyerek megszabja mikor alszol drágám!!!

Ilus ezek szuper hírek Éviről nagyon örülök neki,meg persze mindenki más is,hogy jól vannak és Tomika már nagy baba a vízen kicsit mosolyogtam mivel még nem rég kevés volt nekik!!!!De Tomika még kibír pár hetet és jöhet is és nem lesz semmi baj!!!!
Ti jól vagytok???

Kép
bévi

Igen...elvagyunk...manóm egyre többet mozog...és éjjel tombol a legtöbbet, úgyhogy inkább nap közben pihengetek, amikor ő is nyugodtan van...

A vérnyomásom szerintem mára visszaállt a jól bevált 90/50-re...az a 116/67 nekem nagyon betett...ma nem is mertem kávét inni, de eddig jól vagyok...vicces, hogy a normál vérnyomás nekem már magasnak számít...

De látom végre te is pihensz kicsit most (vagy legalábbis sűrűbben ülsz a gép előtt, mint eddig :) )

Itt mindjárt esik az eső... :(

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus a normális vérnyomás már nekem is magas :)

Bévi nekem van segítségem, mert a nagyszülők azért sokat levesznek a gyerek terén. Sűrűn van náluk. Bence most is anyukámékkal nyaral Egerszalókon. Ha itthon van akkor Gáborral is sokat van, a szabadnapjain.

Nem semmi, hogy már III. fokban érett a lepénye. ezt kissé korainak tartom. Egy biztos a kiírt időpontig nem bírja bent Tomi, de még egy pár hétig jó lenne. Minimum 2 hét.

királylány

Ilus hát pihenek mert muszáj nekem is a normál vérnyomás már sokkk de viszont nekem nem a vérnyomásom emelkedik ha gond van hanem zakatol a szívem elég rendesen most is mint mindig,nagyobb a pulzusom mint a vérnyomásom,meg ugrál jobbra balra,így kénytelen vagyok pihenni amit meg csinálni kell azt majd apránként a nagyján már túl vagyunk!!!Itt is esni fog de viszont most nagyon nyomot idő van fűlett meleg,páromnak írtam hozzon sertéshúst s csinálok rizses húst és tejfölös uborka salátát az hamar kész és nem kell mellette ott állni!Úgy csinálom holnapra is maradjon,csütörtökön dokihoz megyek leszedi a szemölcsöt,kicsit félek de túl kell lenni rajta!

Kép
bévi

Dia én is ugyen erre gondoltam Évivel kapcsolatban nem fogja kibírni a ki írt időig,csak nem akartam leírni,de Tomikától azt kérjük addig maradjon ameddig kell,Évi meg szerintem fekvésre lesz ítélve rendesen és jobb is neki a kórházban,biztos rossz mert nem otthon van,de legalább ott nem mászkál szem előtt van,ha én így lennék én tuti kérném hagy maradjak bent mert az biztonságosabb lenne számomra ismerem magam!!!!!Az nagyon jó ha anyukádék segítenek az a baj nekem anyáék elég mesze laknak 100km és nekik nincs autójuk én szoktam menni,ők ritkán tudnak nálunk jönni de ha megszülök tuti itt lesz azt nem bánom van hol aludni a másik háznál van 3 szoba is!!Anyósom itt lakik 10 kmre hagy ne ecseteljem mire megyek vele,mióta terhes vagyok kétszer volt nálunk egyszer ebédre,meg egyszer csak úgy okoskodni!!!!!De van egy nagyon rendes szomszédom akit imádok ők mindenben segítenek nekem és olyan mintha az anyukám lenne itt lakik a lánya is vele meg az unokája mert a lánya elvált de nagyon sokat segítenek,szeretem őket,most is hogy festés volt nálunk itt volt anya tesóm meg hugom nem tudtunk ugye főzni és hozott át ebédet húslevest meg töltött káposztát nagyon jól esett mert nem is számítottam rá!!!!!Persze anyósom ide se jött és soha nem hozna a két nagy unokájának ebédet,sőt mikor éjszakára jártam dolgozni és mondjuk vasárnap reggel jöttem haza megkértem főzzön mert én nem fogok tudni akkor be kellet vásároljak hozzá mert neki nincs semmi,jah és 200ezer forintból él a 84 éves apukájával!!!De nem is bosszantom magam rajta!!!!

Kép
bévi

Hát, neked kijár minden "jó"...de legalább most már tényleg nem hajtod szét magad...
Ne aggódj, minden rendben lesz csütörtökön a dokinál...

Jó neked, hogy párod másnap is megeszi a kaját...enyémnek naponta főzhetnék...amit persze nem teszek, mert azt sehogy nem bírnám...ezért rendelek általában, most mondjuk elfelejtettem megint a hétre...
:roll:
A 3. fokú lepény tényleg nem a legjobb...de azért még csak bentmarad pár hetet a baba

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus párom ő ilyen téren megértő mindegy mit főzök neki mindent megeszik sőt ha 3 napig kell enni addig eszi,fiúkkal gondba vagyok ők válogatósak de lassan betöröm őket :lol: mint az apjukat,a nagy nem ette meg a csontos húst egyáltalán most már kezdi csipegetni a kicsinek nem kell semmi zöldség :? szóval elég komplikáltak de megszokják,ami van azt eszünk és kész!!Nekem rendelni nem érné meg hisz 3 férfinak azért üstbe kell főzni :lol: :lol: :lol: mondják is a barátnők nagyüzemi konyhát nyithatnék!!!!de ha 2 műszak mellett megcsináltam mindent most is megfogom,sőt a párom is és a gyerekek is megeszik amit találnak a hűtőben,sokszor azt is amit a kajához veszek hozzávalónak olyankor szoktam mérges lenni!!!!Fel van címkézve ezt ne edd meg vagy vannak bizonyos helyek ahova ha teszem azt nem lehet megenni :lol: :lol: de muszáj!!!!Akkor mire bevásárolok kezdhetem előlről,a fiatalok mindent megesznek a nagyfiú a múltkor az üveges mézes mustáros szószt ette meg kenyérrel,mikor nyitom a hűtőt ráöntsem a húsra :shock: ááá nah ilyenkor kapok gutát!!!!!!

Kép
bévi

Nálunk ha nem tetszik a kaja, akkor van párizsis kenyér oszt csókolom. Minden nap nem főzök....

Bévi anyósod nem semmi. de legalább rendesek a szomszédok.

Nekem az a szerencsém, hogy anyukámék is és anyósomék is itt laknak a városban, így mindent meg tudunk oldani. bence mikor megszületett akkor felváltva főztek egy pár hétig....

királylány

Dia ez nagyon nagy segítség neked és persze mindenki másnak mikor ilyenek a szülők,én anyósom nem éppen ez a tipus de már megszoktam,mikor tavaly ilyenkor műtöttek a mandulámmal nem lehetett csak hús leves levet enni az első nap második nap meg már száraz dolgot kellett rántott húst sült krumplit,párom hívta főzzön leves majd holnap azt mondta be se jött megnézni az nap másnap hozott levest mondtam ma már nem ezt kel ennem de köszönöm,szóval nem csipem de mindegy,szerencsém van a szomszédokkal legalább!Nálunk is hasonló a heylzet kaja téren mindenki azt eszik ami van ha nem tetszik akkor csinál magának amit akar!!!!!De most,hogy itthon vagyok szinte minden nap főzök!

Kép
bévi

Most megyek meg pedikűrözöm a lábam ugy gondoltam elmegyek egy pedikűröshöz,de sajnálom rá a pénzt jó lesz másra is megcsinálom magamnak,van itthon minden kütyüm hozzá hisz másnak csináltam körmöztem is mielőtt nem jött Lili magamnak is megcsináltam a műkörmöt is de leszedtem még a terhesség elején hagy szokjam hogy nincs!Mivel csütörtökön doki hagy legyen szép a lábam,nem mintha azt nézné majd :lol: :lol: :lol: :lol: de azért úgy érzem jól magam!Puszi mindenkinek majd délután még leszek!Dia te már mész el nemsokára ügyelj magatokra és majd pihenj is puszi csajok mindenkinek jó étvágyat!!!!!!Az ebédhez!!!!!

Kép
bévi

Most kezdtem visszaolvasni…
Évi, nagyon – nagyon drukkolok, hogy Tomi még bent maradjon egy ideig! Pihenj sokat!!!

Csillag, nagyon sajnálom a ballagási dolgot. De a legfontosabb, hogy ti vagytok egymásnak, mint család jelenleg 4-en, de hamarosan már 5-en.

Melisch, nagyon szép a pocakod.

Claire, nagyon szép családod van!

Vanilla, sajnálom a görcsöket, te is pihenj sokat!!!

Én este megyek dokihoz, remélem minden ok lesz. Utána nem tudok majd jönni, mivel a férjemmel lemegyünk Balatonra az anyósom telkére pihizni. De viszek gépet és majd kedden jelentkezem. Addig is mindenki pihenjen sokat!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody jó pihenést!

Bévi milyen kütyüt vegyek, hogy a bőrkeményedést mind le tudjam szedni a sarkamról? Mert a reszelő koránt sem hozza lle tökéletesen...

királylány

No megyek szülésfelkészülni. Jók legyetek!

Pussz,

királylány

Dia, csak nehogy valami újat mondjanak így a vége felé... :-)

...ne dőlj be semminek! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

szilvás76

ÉVI++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Nekem is ugyan ezt írta Évi :)

Uh:
BPD: 85.2mm
FL: 61.8mm
Magzat II. koponyavégű fekvésben helyezkedik el.
Magzatvíz átlagos.
Mellső fali lepény.
A köldökzsinorban a terhességi kornak megfelelő, norm. áramlás látható.
Grav.s. 32
Élő magzat

Hát nagyon édes volt a drágám :)
Lehetett látni ahogy csuklott :( :)
Egyfolytában mozgott,meg nem állt!

Pécsiek táborát én egy édes picike GERGŐ-vel gyarapítom! :D
Sorry Tünde és Clárika....nem egyenlítettem ki az állást :(
De azért nagyon boldog vagyok és örülök!!! :)

Teljesült APA szíve vágya!!! Hiszen kisfiút szeretett volna :)

Mindenkinek pusszantáááááááááááás :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag... :-) Gratu, tuti Gergő??????? :-) LÁTTAD? ;-)

szilvás76

Panaszaidat mondtad?

szilvás76

Woody jó utat nektek és jó pihenést nagyon jó a eltudtok menni van rá időtök,sajnos nekünk ilyesmire nincs párom folyton dolgozik,sok sikert az estéhez minden rendben lesz!!!

Dia én sholl gyalut vettem magamnak rossmanban biztos van a dm-ben is nagyon pici penge jár bele külön lehet kapni tizes csomagolásban,de magában a gyaluban is van és az sokáig elég,előbb próbáld ki és ha bejönn majd veszel hozzá pengét,nem olyan drága és én szeretem nem tudod megad megvágni vele,ha gondolod majd lefotózom milyen!!!!

Csillag gratulálok a kis fiúhoz,egészség a lényeg de jó sokáig titkolta a nemét fiú létére szégyelős!!!

Csajok én nem érzem jól magam ha mozgok akkor szúródik a hasam és fáj a hüvelyem ha emelem a lábam,nem tudom mit csináljak dokihoz sem akarok mindenért rohanni,az este sem aludtam már jól de miután levágtam a körmöm meg rendbe tettem a lábam sétáltam egy kicsit kint az udvaron nem sokat és azóta rosszabb lefeküdtem jobb,nem tudom elég ha itthon fekszek és csak néha mozgok vagy hívjam fel a dokit fogalmam sincs.

Kép
bévi

igen láttam...blogomba most teszem fel a videót...meg lehet nézni...és hallgatni mit is mond a drága doktor úr :D

"zacsi"........"bré" :D :oops:

Kicsi a fájdalomüszöböm...minden rendben van...pihenésre a panaszok múlnak

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Most akartam írni,hogy szilvás nagyon eltűntél,de látom itt vagy!!!!

Kép
bévi

Bévi!-igen szégyenlős a drágánk :D
ez van...... :D
Úgyhogy már azt sem tudom állítani hogy nálam minden csúcsos has kislány... :D mert most épp kisfiúcska :D
nagyon kis szépike volt :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

de nem ér nevetni a kérdéseimen... :D
jajjj de lassan tölti fel a videót :(
szólok ha kész :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem tudom eldönteni,hogy mozog Lilim lent és az fáj vagy az valami görcs szerű összehúzódás és az fáj olyan mint mikor görcsberándul és elernyed,de az lehet feszítés is babaó álltal nem tudom!!!!

Kép
bévi

jelentem-feltöltve :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi-feküdj le...és úgy is "nézd" meg feszít-e

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi. Ha csak itt vagy ott érzed, akkor a baba nyom. Ha az egész hasad+derekad öv-szerűen görcsöl (hátrafelé is sugárzik) na az annyira nem jó... Akkor hívd fel a dokidat. És rendszeres? egy percig érzed, utána nem , majd egyszer csak megint? Vagy folyamatosan fájdogál?

szilvás76

reméljük csak feszíti a babócád

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ha jön majd elmúlik és aztán megint jön a fájdalom, és pihenésre sem múlik, azonnal hívd a dokit.

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: