A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Köszi! Könnybe is lábadt a szemem :oops:

Lehet, hogy szomszédok vagyunk? Itt is most kezdett el szakadni. Merre laksz?
szilvi35

Kengururól még. Vettem egy kengurut, amikor Enikőt vártam. Már hónapok óta beleszerettem, és le volt árazva, az álomkengurum (Brevi Cuorvicino - vagy valami ilyesmi a neve). Megszületett Eni, alig vártam, hogy használjuk... fél óra múlva majd meghaltunk benne :) Sosem adom el, ha ránézek, mindig eszembe jut, hogy örültem, mikor megvettük, még mindig szeretem :)
Kép

maccs01

Szilvi, Bp., XIX. kerület.

maccs01

Nagyon szép név a Tivadar! Mostani uh-képeken már nagyon a születési arcot adják vissza a babók, teljesen kikupálódtak és már csak nőnek meg még egy kis zsírréteget szednek magukra.

maccs01

Ircsi: 2.4 kg = én ennyivel születtem! (és nem voltam korababa, sőt, napra pontos! és nem cigizett anyu vagy ilyesmi...)

Kép
xtina75

2,4 :) Asszem két és fél kilótól engednek ki a kórházból manapság.
Nálunk mindkettő 3.17-tel született (38. hét, 40. hét)... fura véletlen. Nálunk sem jellemző a nagy baba! Én asszem 2.9 kg-mal születtem időre.
Tina, lehet, hogy anyukád a Réka kazettájára tornázott, neki is ilyen súllyal születtek a bébik :):):)

maccs01

:D :D :D
Akkor gyorsan nekilátok Rékára ugrálni . Nem szeretnék nagy babát :)

Tivadar: Isten ajándéka

Mi a VII.-ben alkunk. Akkor ázik Bp. Mindjárt megkérdezem Budafokon mizu. Tök sötét van.
szilvi35

Réka :)
Tivadaron mi is gondolkodtunk Enikőnél (természetesen, mielőtt megtudtuk volna a nemét :)).

Nálunk már dörög az ég, alábbhagyott eső, lehet, hogy még csak most érkezik a java, de remélem, inkább elvonulóban.

Este jövök, puszik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.18 08:43-kor.

maccs01

Bár mi Jászapátiról származunk és Rékácska jászberényi, aligha hiszem, hogy mínusz 3 évesen (ő 78-as születésű) már kazit csinált... azt meg pláne nem, hogy anyám arra ugrált volna... :-) :lol: :lol: :lol: :lol:

De nálunk egy csomó baba született a családban 3 kiló alatt, és egészségesen! A tesóm pl 2.7-tel. Lehet, hogy ez valami családi áldás...

Kép
xtina75

A szomszédunk Tivadar, és tök jó fej. Tiv a beceneve...
xtina75

Tina, valszeg, akkor nagyesélyes, hogy nálad sem négy kiló ötvenes babára kell számolni :) Nálam sem.

maccs01

Tina: Bíróica-Bíróica??? :mrgreen:
Enikőnek itthon Manci a beceneve :) (kialakulása: Enikő-Enzó-Encó-Manci)
Na, most már tényleg eltipegek. pussz

maccs01

Szilvi, nagyon szép babád van, nagyon édes:-)

Szilvi, Maccs ti hol fogtok szülni?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jelentem, itt esik egyfolytában. Az ürgék már elköltöztek a földekröl, vagy kopoltyút és úszóhártyát növesztettek...
Lassan elkezdhetünk füteni, olyan hideg van. Kabát kell, hosszú nadrág, harisnya, ilyesmi. :(
Normál esetben ilyenkor már hetek óta olyan meleg van, hogy a gyerekek minden nap legalább a teraszon tudnank pancsolni. Idén még elö se vettük a medencénket, mert vízforraló kéne bele, ha használni akarnánk. :(

Évi én teljesen kiakadtam a te nagyon magyar mekk mesteres történetedtöl. Javasolnám a következöt: a párodat hátrahagyod vödröstül-domestoszostul és elmenekülsz valami civilizált helyre fürödni és pihenni. Jöhetsz hozzánk is, vagy a pesti tanyánkra, ott van fürdöszoba, szükség esetén orvosi ellátás, de talán Pécsen is akad valaki, aki befogad egy szennyvízkiöntött kismamát - mintha eddig nem lett volna elég bajd...
Utánajárnék a biztosításoknak is: van a háznak kárrendezésre biztosítása vagy a szomszédot kell érte privát perelni? Ügyvéd után néznék és bebiztosítanám magam elöre is minden eshetöségre. Pontos könyvelést a káresetröl, idö, tétel, minden. Keresnék egy olcsó hotelt a lakás átmeneti lakhatatlansága miatt, egy kárszakértöt és társai. Macerás dolog és nem is igazán tudom, hogy otthon mik a lehetöségek, de annyi biztos, hogy mifelénk élesben megy a parti ilyen eseteknél és a helyzet is egyértelmü!
A párod meg vegye fel a rosszabbik arcát - ha van olyan neki - és szorítsa egy kicsit sarokba a szakikat!

Nálunk is történnek érdekes dolgok. Tegnap összefutottam a kicsit rigolyás szomszédasszonyunkkal (nem dolgozik már vagy 15 éve, mert mindig van valami kórsága, ezért rokkantnyugdíjas, de éli a szépasszony életét.). Kiderült, hogy 20 évi bérleti viszony után kiteszi a föbérlöje az egy szobás lakásából saját szükséglet miatt. A szülök - föbérlö - elváltak és a fiúknak kéne a lakás, mert a jelenlegi penészes. Nos ez a lakás is az, ezt mindenki tudja, tehát akkor miért a nagy pezsgés? Furcsa az egész.

A párom beteg. Aktív nátha okozta haldoklásba kezdett. Tegnap kiosztottam, mert már az agyamra megy a siránkozása. Minden nap új teóriával traktál, hogy mi az ö nagy bajának az oka. Szerintem élelmiszerallergiája van és azt le kéne tisztázni, de ö nagyokos, nem él az orvostudomány vívmányaival, hanem változatlanul tölem várja a megoldást. Elkezdett mindenesetre szelektíven nem enni, aminek következtében a keringése is labilissá vált. Egyre többet alszik és én egyre ingerültebb vagyok, mert ahelyett, hogy végre valami pozitív változás állna be életünkben, egyre inkább süllyed a hajó.
A lelki békémnek a nagyanyám féle két undok levél se tett éppen jót. Kidobott az életükböl, mert nem írtam hazaérkezésünk után rögtön és mert nem búcsúztunk el személyesen elutazásunkkor (eddig mindig megtettük ezt a kerülöt, de most nem ment, mert az autót az autómentö tudta csak beindítani és nagyon bizonytalan volt, hogy meddig tudunk vele menni. Végül nem lett semmi baj, azóta is gond nélkül megy, de akkor és ott ez nem volt vicces.). Visszaírtam birka türelemmel elmagyarázva mindent, hogy egyrészt az autó, másrészt a dolgos hétköznapok, a párom mindennapos baja, nögyógyász, miegymás, iskolai gondok, de nem hatotta meg. Visszaírtam immár én is egy kicsit gözölö fejjel, mire a válasz egy kicsit nyugodtabb lett. Most már nincs kedvem írogatni, mert minek, ha ök is csak sárral tudnak dobálni. Csak azért, mert idösek és elesettek, nem engedhetnek meg mindent maguknak, és föleg nem a család legjámborabb tagját kell támadni. Nagyanyám kitalálta, hogy a testvérei (fél-) nagyobb segítség neki, mint a saját szük családja, de nekem ezek a csak most megemlített testvérek csak fantomok. Évekkel ezelött próbáltam velük kapcsolatot felvenni, több - inkább - kevesebb sikerrel. Sose mesélt róluk, sose botlottam náluk beléjük, akkor most mi is ez a nagy egymás támogatása? Ö miért nem szorgalmazta sose, hogy a szeretett testvéreivel az unokájának is legyen kapcsolata? Így akkor ez az atomjaira szétesett nagy család újra összejött volna... Na mindegy, nem idegelem ezen magam többet.

Tegnap hív a tanárnö az iskolába audienciára mindkettönket. Mondja, hogy a gyerekeket passzoljam le valahol, hogy mindkettönkkel tudjon beszélni. Mondtam, hogy az nehezen fog menni, mert 4 gyerek mindenkinek sok, föleg déltájt, amikor mindenki a saját szaporulatáért megy ill. ebédel. Viszem tehát öket is, majd játszanak addig az iskolaudvaron...
Megint Eni sorsáról van szó. Jogos, mert tényleg gáz az iskolai teljesítménye, de ennek a tanárnö is szerves része, aki képtelen bármiféle empátiát, pozitív kisugárzást, támogatást a gyerekek irányába kimutatni. Már az elsö nap tudtam, hogy Enivel gondok lesznek ennél a tanárnönél és ez be is jött. Tegnap kínomban már pszichológushoz is bejelentettem, de közölték, hogy talßan karácsony elött még kapunk is idöpontot. Nagy segítség. :(
Annyira szeretnék a lányomnak segíteni, de nem igazán megy ez így, hogy magamra vagyok hagyva. A párom folyamatos gyengélkedése, a terhesség, a lakásgondok, a létbizonytalanság mind kiveszi benne a részét, hogy Eninek miért vannak koncentrációzavarai és miért nem jutunk dülöre. Az is egy nem elvetendö szempont, hogy mi tökéletesen magunkra vagyunk utalva, se szomszéd, se barát, se család nem segít érdemben. A gyerekeinken látjuk, hogy mennyire nem jó, ha egyáltalán nem szerepel az életükben az idösebb generáció. Már arra is gondoltam, hogy lízingelek egy nagyit. Végigjárom az idösek otthonait a gyerekekkel és valaki majd csak rákattan a sok egyedül maradt idös közül a kölykökre. Van hivatalosan is nagyiközvetítö, de azok a nagyik óránként legalább 5 Eurot kérnek a szeretetükért. Nekem viszont fizetett nagyi nem kell, mert vagy neki is kell család, vagy nem és akkor meg minek az egész. Sok idös van, akinek nincsenek gyerekei, vagy a saját gyerekei nem gondoskodtak utánpótlásról, ezeket kell megtalálni.

Holnap megünneplem magam, ha lesz kedvem. Szedek magamnak a gyerekekkel mezei virágokból csokrot, sütök egy tortát és kész. Látogatóktól nem kell tartanom. :) Na meg ajándékesötöl, kellemes meglepetésektöl sem...
Így megy ez már évek óta. Az év legdepressziósabb napja...

Találkoztam egy kedves ismerösömmel (román), ambulánsan kiöntöttük egymásnak a lelkünket, ahogy szoktuk úgy fél évente. Neki még nagyobb baja van, mert az ura nem veszi még egyenrangú partnernek sem. Gondolkodik is rajta, hogy elválik töle két kicsi gyerekkel az oldalán... Hát nem könnyü ennyit nyelni, pedig nekem is szép tapasztalatom van benne.

Bocsi a kisregényért, ritkán jövök és akkor meg ömlik a szó belölem. Bocsi még egyszer.

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom a mai termést...volt már rendesen...

Évi...csúcs az a brigád...mostanában elég harcias vagyok...lehet nem sok kéne, hogy felmenjek pofánveregetni őket szépen sorban...tegnap is álmomban, amikor már voltak fájásaim, és más kismamik is szenvedtek mellettem, mondtam apunak, hogy ha valamelyik elkezd kiabálni, odamegyek fejbeverni...:) lehet valami eltitkolt gyerekkori agresszióm van, vagy valami ilyesmi... :wink:
De remélem hamarosan helyreáll nálatok a víz probléma mind fürdő, mind ablakok terén...

Itt is esik az eső (X.kerület), és olyan csúnya színű minden...még jó, hogy délután Gábor elvisz a dokihoz...nincs kedvem metrózni, meg buszozgatni most...

nemrég végeztem a védőnőnél (hála nem az enyém volt, ezt a helyettest nagyon csípem, az enyém olyan hp...), nézte, hogy az enyém alig tölti a kiskönyvem, meg hogy értornát, mellszoktatást elkezdtük-e már, én meg néztem, hogy miről beszél...aztán elmondta, miket csináljak...azt mondta jól játszom a vitaminokkal is (Elevitet csak 2-3 naponta szedek, magnéziumot meg csak akkor, ha nagyon keményednék, szerencsére nem nagyon jellemző mostanában)...manócska menekült, amikor szívhangot néztük, de kifogott rajta...megfogta a popsiját, így nem tudott tovább hátrálni a baba már...na akkor mondjuk rugdosott nagyokat, nem tetszett neki, de mondta a védőnő, hogy 2 percig azért kéne hallgatni...az enyém kb 10mp után abba is szokta hagyni...na mindegy...mindegyik más és más, csak ha lehet így is ugyanannyi idő alatt...ez a mostani a vérnyomásomtól se volt ki, hogy alacsony, szerinte rámnézve is normális, az enyém meg sápítozik állandóan tőle, és direkt magasabbat ír be, hogy ne legyen belőle baj...na mindegy...szerencsére fogok még ezzel az aranyossal találkozni...:)

Na, kajálok gyorsan valamit...aztán jövök vissza...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi: cuki a babád!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Szamoca az a lényeg, hogy minden oké.

Évi basszus! Sajnálom. :twisted: Most már nekem is elegem van a nálatok levő felújításból...
A wc-be lapátolták a sittet??? Ez most komoly???

Szilvi35 miért lennél sóher? zerintem ezt a lehetőséget senki nem hagyja ki :D
Aranyos a prücsök, szép pofija van.

Tünde jó ez az oldal :)

Ircsi dobozolás hogy áll?

Brik: NATRIUM SULFURICUM D6 SCHÜSSLER SÓ.....vettem tegnap a patikában, remélem jó lesz, napi 4x1 az adagolása

Itt is szakad....bacca meg, pedig mkor elindultam még nyár volt...

Barbi légyszi rúgd már fenékbe a férjedet, hogy térjen magához és ne játszadozzon :!:
Nagyszülőd: :twisted: Biztosan van olyan idős nagyi aki szívesen részt vesz az életetekben és mindezt szeretetért s nem pénzért.
Eni: iskolaváltás? A pszichológus is jó ötlet csak az időpont lehetne hamarabb...

királylány

Brikancs, én majd egyszer a Sote II-n, csak előbb még baba is kell :) Ott született Enikő, és a huzatos folyosó kivételével minden nagyon jó volt.

maccs01

Ilus ha nem valós értéket ír be a védőnőd akkor megette az egészet a fene....mire jó az?

királylány

Dia köszi, milyen árban volt?

Maccs én eddig mindig a SOTE II-n szültem:-)) Csak most váltottam.

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Maccs kinél szültél ott?

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Ilus ha nem valós értéket ír be a védőnőd akkor megette az egészet a fene....mire jó az?[/color]

Ezt ő sem értette...azt mondta, neki van olyan kismamija, akinek még nálam is alacsonyabb, és nem esik kétségbe, az lenne rossz, ha magas lenne, de az enyém mindig kicsit magasabbat ír be...múltkor is 80/50 volt nekem (ami nálam halál normális), de ő 95/60-at írt be...nem értette ez a védőnő se, hogy miért kell...de azt mondta, nem akarja felülbírálni az enyémet, de ha nem baj, akkor ő a valósat írja be...csak mosolyogtam, naná, hogy nem baj...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Brik 1500ft körül volt nálunk.

Ilus nem értem a logikáját....de legalább a helyettes normális. Nekem most aranyos a védőnőm, fiatal csajszi, nem problémázik semmin.

királylány

Sziasztok. Csak bekukk, és csak olvasó üzemmód. Szabira küldött a főnököm (tök rendes) és ma élvezem az egyedüllétet. Voltam már körzetinél (laborbeutaló), gyógyszertárban, bababoltban (Felicitas csomag) élelmiszerboltban... Özönvízben kutyasétáltatás, hazaérve gyors zuhany, meleg ruha, most jön a pedikűr, olvasás, meggyzabálás... ÉÉÉÉÉLVEZEM. :-)

Évi... :evil: MOST sztem lehetne balhézni... Lehet, szólni kellene a biztosítónak is... Nem hagynám annyiban... Szegénykém...

szilvás76

Az enyém olyan 40 körüli lehet,. ez az aranyos idősebb...
Ez elmond mindenfélét, elmagyarázza, hogy neki egyes dolgokról miért ez vagy az a véleménye...anno januárban is ez az aranyos vett fel engem, tőle kaptam a kiskönyvet is, és akkor is pl. a H1N1 oltásos dolgot kérdeztem, hogy beadassam vagy ne, ő elmondta, hogy ő ezeket és ezeket az eredményeket tudja, ez és ez a tapasztalat, és hogy neki ezek után az a véleménye hogy...aztán végülis nem oltattam be, mert 3 emberből (háziorvos, védőnő, nőgyógyász) csak az egyik akarta mindenáron (a háziorvos), én meg úgy voltam vele, hogy ha bármi gázosat éreznék, azonnal táppénz, a kettő, aki ellenezte az meg mégiscsak a terhességre van szakosodva, ebben a kérdésben inkább rájuk hallgattam...

Ilus

KépKép
badzsulka

Dia köszi, akkor biztos akörül lesz itt is :-))
Nagyon vizesedsz?

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Szilvi jó pihenést mára!

Brik annyira nem vészes. Tegnap este ahogy feldobtam a tappancsomat szépen lement, este meg tettem rá vizesfáslit.

királylány

Dia: Értem, nekem mondjuk nehezen megy le:-(( Vérnyomásom jó, fehérje nincs a vízeletembe. Viszont a lábam du-ra már feszül és sokszor a csont is fáj vagyis a bokám. Hátha segít nekem is :-))
Meg ma a dinnye. Ma bevásárolok egész hétvégén dinnyézek, tescoban jó árba van 89/kg. Múltkor olyan jó édest fogtunk ki:-) Remélem most is jó édes lesz:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Köszi az együttérzéseket :) lassan egy tragikomédiát írok az életünkből,kiadom és gazdag leszek.

Gondolhatjátok milyen lincshangulat van a házban,reggel óta nincs víz ismét. Vödörbe pisilünk...tök frankó.Dugulás lejjebb ment,most a 2.-3.emelet ázott el,tégladarabok voltak a lefolyóban.Biztosító fizetni fog,megírtam a kárlistát,igaz csak ingóságok,de csak a scholl papucsom 9 ezer..vödrök,cipő,szőnyegek,és képzeljétek a Tomika fürdőköpenye :evil: :evil: :evil: most miben hozom haza...(olyan kis édi volt,de beleesett a szennyvízbe) és az ember méltósága,biztonsága,nyugalma...
Szarrágó világ van.Elmentünk tescoba,pisilni meg ásványvízért.domestos halomért,vettem mentes vizet szörpnek,kezet mosni,ilyesmi,tescosat. Erre a pénztáros beüti a Nestle ásv.vizet,ami 2x annyi. Ebben a hangulatomban majdnem kiszedtem a pénztár mögül.ne verjenek már mindenhol át folyamatosan!! Igaz 300 ft a különbség,de sok kicsi...(és mehettünk a blokkal a vevőszolgálathoz sorban állni :evil: )

No,elmegyünk cipőt venni az embernek meg nekem papucsot...

Szilvi35 gyönyörű a baba!

Szilvás jó pihenést!

Bmaas párodnak jobbulást :) nagyanyád: :shock: :(

Többit elfelejtettem,majd leszek összeszedettebb is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi hát ezt nem hiszem el.....komolyan mondom borzalom! Pont ez hiányzott neked....Remélem hamarosan helyreáll minden.

Brik értem. Nekem nem fáj viszont elég borzalmasan nézett ki, de ez van. remélem eza bogyó segít.

királylány

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Szilvi
Tivadar baba nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Bmass
Párodnak jobbulást! (én már megtéptem volna :oops: :? )

Maccs
Sokszor már 2-2,2-szal hazaengedik a babát, ha egyébként jól van!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan kaki idő van...:( szakad az eső...szerencsére a kint "száradó" ruhákat nem éri, úgyhogy nem hozom be, majd megszárad...

ma olyan haszontalannak érzem magam...nincs is mit csinálni itthon...már alig várom, hogy Gábor hazaérjen...
Telefonálgatni se tudok...senkit nem érek el...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus gyere hozzánk, nálunk mindig van mit csinálni vagy hívj fel engem, felveszem a telefont :lol:

Ez a szar idő nekem is az agyamra megy, olyan nem jól vagyok. Legszívesebben aludnék egy nagyot.

királylány

Na gyerekek a baj tetözödött, be vagyok most nagyon szarva. Lementem a postáért és teregetni, de nem volt benne köszönet. Feljelentettek minket a gyerekvédelmi (!) hivatalnál, mivel a gyerekeink a lépcsöházban játszanak idönként (van egy nagy plató az emeletünkön, ott szoktak bohóckodni indulás elött azon kicsi egyedek, melyek már felöltöztek. Nem normál esetben játszanak kint, hanem mint mondottam indulás elött, amíg a többiek cipöt húznak, stb.) ill. mert nem járnak oviba. Kérdés, hogy melyik kedves szomszéd csörét zarja a dolog? Ovikötelesség nincsen, a lépcsöház meg nem szintér, hanem közlekedötér. A kedves szomszéd miért nem jön ide és közli a nehezményeit? Eddig a ház közös képviselöitöl jöttek a levelek anonym bejelentöre hivatkozva, ha valami nem tetszett a szomszédoknak, de ez már minden felfogható célon túllö. Most pontosan az a helyzet állt be, amitöl rettegtem és amit mindig is törekedtünk elkerülni. Szerdán jönnek a gyerekvédelemtöl családlátogatni.
Volt egy ismerösöm, akit megcsalt a férje és a szomszédasszonyt teherbe ejtette a terhes felesége mellett és odaköltözött. A szomszédasszony ugyan elvesztette a babát, de bosszút állt a feleségen, hogy miért, azt nem lehet tudni, és feljelentette a gyerekvédelmiseknél, hogy elhanyagolja a gyerekeit, stb. Ez a feleség egy orvos volt, annyit keresett, hogy a gyerekek minden vágyát ki tudta elégíteni, nagy lakásuk, szép cuccaik voltak és minden szabadidejét velük töltötte, ennek ellenére nem volt egyszerü a hivatalt lerázni.
Én attól félek, hogy emberünk bejön ide, látja a 2 szobát, a könyvesdobozokat, a majdnem 5 gyereket, oszt és szoroz, aztán másnap az iskolában a hajcihö a tanárnövel, aki szintén jelent a hivatal felé, összeáll egy nem túl elönyös kép rólunk. Nagyon félünk és kész vagyunk szükség esetén a menekülésre. Nem hagyhatjuk a családunkat szétzilálni!

Barbi
Vendég

Köszönjük szépen a dicséreteket! :)

Teljesen odavagyok... Bele vagyok szerelmesedve a Kicsibe :) :) :)
szilvi35

Ilus, mi is laktunk X. kerületben, a védőnőnek - amint belépett a lakásba -, mindig megmutattam, hova tegye a cipőjét és elvittem kezet mosni!!! Egy igénytelen és tuskó 40-es nő volt!

Évi
"Ebben a hangulatomban majdnem kiszedtem a pénztár mögül." Maradj ilyen, nekem tetszik!

Brikancs, a dokim dr. Bánhidy Ferenc. Remekül műt. Terhesgondozásra viszont nem csak hozzá fogok járni, ugyanis túl sok a kismamája és Tinával már megbeszéltük, hogy nekünk nem elég, amit ott kapunk, Mensmentisbe is járunk egy idősebb dokihoz, na az aztán alapos!!!
Sote II-n tetszett, hogy a csecsemősök tiszta vidáman vették át a babám megőrzésre, míg tusoltam, vagy aludni akartam és féltem, hogy nem tudok ránézni babára, nehogy valami baj legyen... szokásos paramama-dolgok. A főnővér viszont egy pokróc volt! Mindegy, látszott, hogy érti a dolgát, és rendesen foglalkozott a picikkel. A lelkébe is gázoltam, mikor visszakérte a hintőporosflakont, én meg közöltem vele halál nyugodtan, hogy hazaviszem emlékbe.... hátul a nővérkék úgy röhögtek... a főnővér meg annyira, de annyira mérges lett, hogy egy percig kereste a szavakat. Aztán megtalálta, de nem tudtunk megegyezni, úgyhogy haza is hoztam a suvenírt :):):)

BMaass, ez az utolsó cikked volt a hab a tortán!
Remélem, a férjed a gyámügynek és a tanárnőnek sem csak pislogni fog, hanem lesz egy-két jó húzása. Végülis ő a férfi vagy mi! Bár hamarabb tudom elképzelni, hogy benne hagy téged a szószban és ott sem lesz!
Enikő lányodat sajnálom, inkább a tanárnőjét kéne kezelni! Tökre megértem, hogy magasról tesz a sulira, amiben semmi öröme sincs. Próbáljátok meg jutalmazni, hátha azzal többre mentek. Tehát pl. egy hipp-hopp tánccsoport: levezeti az energiáját, ráadásul más ugrabugra kislányokkal van körbevéve, büntetlenül lehet bohóckodni... ha jól tanul, akkor járhat folyamatosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.18 13:26-kor.

maccs01

Úristen...ez nagyon gáz...hogy lehet ilyen valaki...miért nem képes szólni először nektek?

Remélem nem lesz belőle semmi gond...drukkolok nektek...titeket is, főleg téged súlytanak a dolgok rendesen...kitartás!!!

Ilus

KépKép
badzsulka

Szilvi, nem csoda :)

maccs01

Bmaas :shock: :shock: úristen...micsoda emberek vannak...bizony nálatok is vegye elő az ember a rosszabbik arcát...

Biztosító ingóságokra nem fizet,úgyhogy be kell hajtsam a károkat a csajon.(fenti tulaj)nehogymár nekem legyen 20 ezer forintos plusz kiadásom mert az ő tetű brigádja téglákat,egyebet dobált a wc-be.Már felmentem,de nincs itt,csak vmi IQ fighter csaj,szerintem takarítónő lehet.

De most ledőlünk... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Én is - én isle akarok dőlni :!: Olyan fáradtság jött rám. Esküszöm, ha hazamegyek egyből ágyba zuhanok. Na jó adok előtte vacsit apának....megérdemli, ma is lakástfelújít...

Évi légy kemény!

Bamass: :twisted:

királylány

Dia hol tartotok?

evilany

Dia...akkor majd hívlak :) amúgy a számok valahol megvannak, mármint mindenkié?

Évi...ez gáz...valahogy (kemény és gonosz arccal) csak be tudjátok hajtani rajta...de ilyen hülye munkásokat...miért dobálják ezt a wc-be? wc-be mást teszünk...max a kaját húzom le, ha nem kukába való...de ezek... :evil:

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus,gmail-en van egy táblázat elérhetőségekkel.

evilany

Macs...nem tudom, ki lehetett a védőnőd, én az Újhegyin lakom...pont itt van mellettünk az orvosi rendelő meg a védőnő...de ez a nő...és ezek után meg akkor biztos nem én túlzom el, ha a kollégája nem érti, miért így csinálja...

Amúgy nagyon örülök, hogy ma nem volt a saját, különben jönni akart volna...köszi, elég volt egyszer már...majd ráér, ha megszületett...ha eddig tudtam azt helyeselni neki, hogy persze, már volt nálam vagy 6X, akkor ezután is tartsuk magunkat ehez, én majd okosan bólogatok, ha valaki megkérdezné, de jobb a békesség...

Ilus

KépKép
badzsulka

Ilus g-mailen megvannak az adatok :wink:

Maccs jól állunk, már olyan nagy koszolós munka nincsen- illetve attól függ honnan nézzük - ma megpróbálja feltenni a fix szúnyoghálót a nappaliba és konyhába, még a fürdő plafonját kell lecsiszolni, lefesteni, hálóban és konyhában ablaktokokat csiszolni és kenni és az összes ablakszárnyat rendbe kapni. De ez utóbbit már anyósoméknál fogja csinálni ha jó lesz az idő. Oké, ez is nagy meló, mert egyedül csinálja, de nagyon tutin megcsinálta a nappaliban és a gyerekszobában, alig volt takarítanivaló utána.

királylány

Dia ez már biztató!
Örülök h.leapadt a lábad.

Pécsiek,képeket nem is csináltatok?
(bár g-n még nem voltam)
Remélem összejön 2 hét múlva,én most is készültem nagyon.
De hát nem volt mese....

Betét:Rossmannost néztem ki,felicitas,extra nagy meg hosszú meg minden,300 körül van.

evilany

Bocs, Évi te kérdezted. Hűűű....ennyire vagyok ma formában... :?

Én Tina képeit kerestem de még nem volt fent.

Mares?

királylány

Évi, köszi...beírtam a saját adataimat is...:)

Na, megyek öltözni, zuhanyozni...persze fordítva...aztán megyünk dokihoz Manólesre...:)
Később beszámolok...:)

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi az, mert már nagy rumli nem jár vele és ez jó. Utána már beszerzem a hiányzó dolgokat és várok...
Úgy látom használni fog ez a homeós bogyesz....

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: