A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

óóó...ez nagyon gáz Évi...gondolom ezután már valaki csak rájukszól már...de hihetetlenek... :evil:
Hülye kérdés, de gondolom így nem mentél fagyizni...
Kitartás...csak megoldódik...

Ilus

KépKép
badzsulka

jajj Évi ez nagyon szarul hangzik... szó szerint. Remélem hamar megoldódik

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ÚÚÚ! Tényleg! DM-es kupon! Csak el ne felejtsem!

A Felicitas (ha jól emlékszem) csomagot is ki lehet váltani! Vagy csak én vagyok ilyen sóher? Volt benne 1 cumi, 1 tejtároló, meg 400 Ft-os és 200 Ft-os kupon (Pempers termékekre).... Meg még 1-2 dolog.
A védőnénitől kaptam.

Betétnek néztem a Tenát én is, de sajnáltam rá 8-900 Ft-ot, ezért a Rossmannban vásároltam Rossmannos éjszakait, ami 299 Ft. Vastag és jó hosszú. Szerintem ez tökéletesen megteszi majd és 1/3-a az ára.

Azt hiszem más nem akartam...
szilvi35

A felicitast én is kiváltottam, a rossmannos pampers kupont is beváltottam, össze lehetett vonni vmi akkori akciójukkal, így nagyon occccóra jött ki a pelus. :D :D

Tena: 900??? én 2000 körül vettem :shock: :shock:
Kristóffal az első 3-4 napban kevés lett volna a sima éjszakai, utána viszont már sok is volt. De addig kellett.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Bmaas! Merre vagy? Nálunk bejött az időjárás csere, nincs eső, de 40 fok se. Pont kellemes.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szamoca!
A Rossmannban néztem a Tenát... Ott 8-900 Ft, betét az is, olyan hosszú, mint a R-os éjjeli.
A kuponok elvásárlását én is összevontam: 400 Ft a kupon+ a 15% Rossmann pontok+ akciós pelust vettem. Sokat spóroltam :) :) :)
szilvi35

Tena betét azért jó, mert pamut és nem "műanyag", így nem pállik be a sebed.

maccs01

Kórházban, aki kifogyott a betétből, annak pamut vattát csomagoltak be gyógyszertári steril papírvattába és azt adták oda betétként.

maccs01

Szilvi, az a Tena, amit venni kell, drágább! Én Vaterán vagy teszveszen vettem 1500-ért, a boltban 2500 körül van!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hát 8 óra múlt,nem vagyunk előrébb,ittjárt a csőgörényes a fenti lakónál(akinél véletlenül pont ma tették be az új wc-t) csőgörény lemegy 6 m-t,elakad ---- VIZKŐ(!!!) lehet ott,véletlen sincs a felújítással kapcsolatban,és a vízkő nem maródik,nem mállik... :? :? csőgörényes azt mondta,ki kell vésni a falat oszt elment. Közös képviselő meg azt mondta,megnyitja a vizet és szól a felettünk levőknek hogy ne nagyon használják :D :D :D :D :D mert ha használják,nálunk feljön a szar,az alattunk levő bácsinál meg folyik ki a wc falán!! És így itt vagyunk hagyva....lefolyóból lesem mikor jön fel a szennyvíz,az nem veszélyes,nem ezért oltanak be falukat hep.A-val...felmostam,eltüntettem,mindent kidobtam,szőnyeg,vödör,felmosó,polc,majd biztos megfizetik a káromat,és 8 hónapos terhesen leshetem,betegek leszünk e....innom kéne,de nem merem,mert nincs hova pisilni...és takarítani,takarítani...
Na csajok ezt megszívtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.17 19:20-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Felicitast én is kiváltottam...de a pampers kupont még nem, a közelben nincs se Rossmann, se Cora...na, majd még csak lesz rá időm...
A cumi viszont nem újszülött, amit kaptam, hanem kb. 6 hós kortól (amúgy kék, és fekete virágok vannak rajta)...nem nagyon szándékozom eleinte cumit adni, majd meglátjuk, hogy igényli-e manó...a jövőhavi egyik újságban 8nem tudom most pontosan, hogy melyikben) cumi lesz ajándékba, remélem az jó kisebbeknek is, mert azt nem nagyon akarok venni (nem mintha olyan nagy tétel lenne)

betétből tuti, hogy Tena-t fogogk venni, mert ismerem magam...amikor még látogatott a mikulás, akkor két verzió volt...ha bal oldali hónap volt, akkor simán ellettem volna egy nap egy betéttel is (vagy tamponnal, mikor mihez volt kedvem), viszont görnyedeztem a fájdalomtól...ha jobb oldali hónap volt, akkor nem volt elég a görnyedezés, még ömlött is, na akkor kb. óránként csere, és akkor is csak betét+tampon együtt volt működőképes, különben öltözhettem át naponta többször... :? ebből kiindulva nem kockáztatok...különben a kórház naponta moshatná utánam az ágyat...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

[quote="szamocamoca"]
írta:
szamocamocaDélelőtt voltam uh-on, minden oks. bpd 86 mm, fl 64mm, ac 238 mm. Súlyt nem mondtak, hogy kell kiszámolni? Magzatvíz norm, lepény jó helyen van, de azt nem mondta mennyire "érett".

http://www.gravidanzaonline.it/medico_r ... foFeto.htm

beírtam az adataidat! ~ 1700 gr a babád!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

sziasztok!

jó volt a tali, bár nem fényképeztünk, mert Évi nem tudott jönni a már ismert okok miatt!!!

reméljük 2 hét múlva már tényleg mindenki ott lesz...úgy kalkuláltuk, hogy valszínű az lesz az utsó lehetőség... utána már necces!

Clárika elkértem a főnöktől a fiúkat... ~negyed 9 körül érkezünk! :wink: :lol:

jóccakát mindenkinek! :lol: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Tina! bár még korán reggel van...de én vagyok a te jótündéred :D

Íme:

Kép

Hihi! :lol: :lol: :lol: Köszönöm! :lol: :lol: Virtuálisan elfogyasztottam a virtuális fagyit! (A valóságban meg diabetikus pálcikást ettem...)

Kép
xtina75

Évi, ez borzalmas. :evil: Remélem hamar megoldódik a dolog.

Szamoca, nagyon örülök, hogy minden ok volt az uh-n.

A Felicitas csomagot még nem váltottam ki, de majd tornára menet megteszem, hiszen 1 percre van az üzlet. :)

Ircsi, nem értettem amit írtál. Hogy amerikában történt a szerződés kötés. Ez hogyan, akkor majd távoztok tovább 1,5 év múlva?

Gondolom jó volt a tali és sok fagyi fogyott!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Clárika nagyon fa...josan levágta a kicsike fiacskám séróját :) :wink: :) Köszönjük még1szer :D

Randi is jó volt :) Hogy gömbölyödik a banda :D
Na de a bálna (én) viszi a pálmát :wink:

Évi sajnálom a történteket!!!!

Tina-egészségedre!!! :wink:

Na most megyek...elteszem magam holnapra...enyém lábam is feldagadt estére rendesen :(

Holnap nem ígérem,hogy leszek...(majd meglátom)...sütés,főzés,készülődés a Ballagásra és az Évzáróra :)

Mindenkinek nagyon szép álmokat és kellemesen hűvös éjszakát!!!

Puszika

ui:Nekem is megvan egyenkukucom :) :D :) -köszönöm Tünde!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi, köszi, most vettem észre, hogy rosszul írtam be az ac-t, nem 238 hanem 283 mm :D így 2170 g kb.
Már írni sem tudok

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vanillával mi van? Rég jelentkezett.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Még egyszer elöntött minket.3 vödörnyi szennyvizet szedtünk össze.
Szerintem jót tesz a babának :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag!
"Tudományos" kérdéshez egy kis info. Jól rémlett a dolog.
http://hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9rcsoport
https://www.babanet.hu/rendelo.php?group=2516

Tündi!
Az Intersparban a PAmpers újszülött 72 db-os 2500,- június 23-ig.

Évi!
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, és főleg, hogy még mindig nem állt helyre a rend.

Én is dm párti vagyok. A hétvégén vásároltunk be felhasználva a kedvezményes dm-es kuponokat, így 35 %-kal olcsóbban vettünk pelust (sajnos csak 1 csomagra volt így jó).

Betétet a dm sajátmárkás éjszakait fogom használni, extra hosszúban, kiegészítve szimpla papírvattával (szükség esetén).
limo73

Évi nem lehet csinálni semmit? NAgyon rosszul hangzik. Próbálj pihenni, és csinálja apa. Ne hajolgass ennyit.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

De,most bontják alattunk levőnél a falat,tele van a cső építési törmelékkel...most már a meleg víz is el van zárva.(végre...)
Tocsogunk...de kifizettetek vele mindent,az fix!

evilany

Évi!
Nagyon sajnálom, még olvasni is borzalmas.... :cry:

Tünde!
Köszönöm szépen! :)
Végeztem a kipakolással (ruha meg ilyenek.....)
Igazából csak az ágyat kell kihozni ami nagyon nehéz, a szekrényeket meg betenni a szoba közepére.

Betét:
dm-be vettem a Jessa nevű legnagyobbat! :) 2 csomaggal is! :)
Nem bízom a véletlenre! :)

Tali:
Nem is mentek össze a kelyhek, csak a multkor rosszul választottunk.... :D

Jó éjszakát!
:wink:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Évi, bakker, ez tök szívás. Ezeket a munkásokat én a felső szomszéd helyében nem fizetném ki. A sittet belelapátolták a csőbe vagy mi?! Szegény alattatok élő ember, a falból ömlik rá a szenny... meg szegény Ti! Ez undorító és veszélyes is. Kérd meg majd a férjed, ha elült az ár, hogy domestosszal jól sikáljon fel! Te ne is menj be oda! Remélem, hogy megcsinálják ezt még ma éjjel. Még jó, hogy otthon voltál, és nem erre mentél haza!

maccs01

Azta, Évi, ez borzalmas. Hogy veletek is mindig történik valami... :? Kitartás!!!

bekri

Szamóca, akkor rakom a kendőnket. Amazonas és Brendonban vettem. Én nem használtam 1-2 óránál többet, arra szerintem nem jó, mert elég rugalmas pamut, és egy idő után enged az anyag, tehát 1-2 centivel lejjebb kerül a gyerek. Mindig a pulcsim zsebébe gyömöszöltem, mert állati kis helyen elfér, és mikor Eni már nem bírta a babakocsit vagy hordozót, akkor csak felkanyarítottam a vállamra és 20másodpercen belül rajtam lógott a gyerek tök kényelemben :) Hátránya, hogy neked háttal nem szabad belerakni, csak szemben. (vettem mindkét színben, ezt láthatod)

Kép Kép

Van amúgy itthon egy igazi nagy kendőnk, kötős, na, azt sosem használtuk, de vannak nálam ügyesebbek, akik igen.

Ricsivel kenguruztunk, Eninek viszont nagy volt a popsija és nem volt neki kényelmes... pedig Baby Björn Active-unk volt, ráadásul még a hátam is húzta, pedig tök speckó a kialakítása. A kendő volt vele mindkettőnknek a befutó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.17 22:14-kor.

maccs01

Igen ebben az a durva hogy ha 1 órával később történik és elmegyek a talira,arra jövünk haza hogy még az ágy is olyan...bent voltam mert muszáj volt ketten merjük,de kesztyűben meg kidobok mindent amit lehet. Sittet lapátolt a szupercsapat a wc-be...:( Oda a scholl papucsom,az uram sportcipője,szőnyegek, meg ilyenek...de a biztosítója majd megtéríti...

Szuper kendők ezek,én hátra nem is akarnám tenni.

Ja most teszik be az új csövet,várjuk h.fürödhessünk végre fertőtlenítő szappanban...
Majd jelentkezem :wink:
Uram holnap itthon marad velem kárt hárítani,intézkedni.
Bajunk meg csak nem lesz,elővigyázatos voltam,most tocsog minden domestosban.

Jó éjt :wink:

evilany

Évi, nagyon ügyes vagy! Rendes a férjed a holnapért (is), másképp nem is lehetne számodra biztonságosabb. Örülök, hogy elhárult a nagyobb probléma!

maccs01

Vanillával privit váltottam,megvan,csak görcsölget ő is,meg sok a dolga.

Tali kimaradt,de kár :( most kezdem sajnálni :( eddig nem értem rá :)

Mi jöhet még? :roll: (esetleg már lábat mosnék)
Mai nap emlékezetes,pisiltem a felmosóvödörbe... :shock: (persze kuka az is)

evilany

Évi, keresztfiaim is kábé ilyentájt indultak be 4 évvel ezelőtt és július 5-ig kibírták a kórházban anyukájuk pocijában. És az már szuper! Szivvinek is biztos sikerülni fog!

Pelenkázószivacsot nem is tudom ki kérdezte... Nekünk Kristóffal olyan volt, ami 3 oldalról magasított volt, egész merevnek tűnt, de mégsem volt benne merevítő alul. Mostanában ilyet nem is láttam. Ja, merthogy kell nekünk is venni, mert bizony nem bírta a gyűrődést és a lábrésznél a szivacs huzata megadta magát, cafatokban jött le. Pedig Kenguru Gold-ban vettük... Én most azt hiszem, jó lesz a sima, egyszerű szivacs is, semmi cécó :D

Tena barátnőnket én is csak ajánlani tudom. Meg a napokban vettem melltartóbetétet és hálós bugyit... Anno picit hülyén éreztem magam, amikor beindult a tej, és csini foltos volt a hálóingem 8)

Nekem a felicitas csomagban nem volt semmilyen kupon :shock: :shock: :shock:

Én kíváncsian várom a szülést... Majd meglátjuk milyen lesz :wink: A pozitív gondolatokat erősítem magamban, a többit hessegetem. Remélem, beválik :)

bekri

Évi, nem jön már semmi rossz, mostantól felfelé ível minden!!! ++++++

bekri

Hogy lehet sittet lapátolni a wc-be??? Nem találok szavakat! Ennyire nem lehet se sügér, se lusta senki... :x

bekri

Meg vagyok lepődve, hogy még utánam írtatok :)

Bekri, mindig van új a nap alatt, nekem is leesett az állam :?
Kenguru Goldot én is kedvelem.

Évi, ha csak pisi van a felmosóvödörbe és nem azzal szedtétek össze a szirszart, akkor nyugodtan csak mosd el domestossal, az nem nagy ügy, hisz majd bilit is fogsz sikálni, még nagydolognál is a gyerkőcödnél :)
Mit szólna a felső szomszéd, ha az összes genyós cuccot reggelre odakészítenétek a lábtörlőjére? :mrgreen: Na jó, lehet, hogy nem tehet róla, nem vette észre, hogy mit művelnek és csak dög vagyok :)

maccs01

Évi, anno mi is így jártunk :( Pünkösd napján az uram elment wc-re az újépítésű, pár órája átvett házban, és a sok pakolás után beültünk ketten a kádba. Aztán mikor elkezdtük leengedni a vizet, az uram végterméke :roll: felbukkant a zuhanyfülkében... :oops: :cry: :oops: Felhívtuk a vizest, aki közölte, hogy ünnepnapon nem hagyja ott a családját :!: :!: :!: Aztán Zsolti kiment, és van egy ilyen csonk, ott benyúlt, és kiszedett egy hatalmas sitt-darabot! Mert nem a sittet öntötték a wc-be, "csak" a festéklevet, némi cementes löttyöt, de ezek ott lent összeálltak! De igen emlékezetesre sikeredett az 1. napunk... :roll: :roll: :roll:

Mi a szomszédba kéredzkedtünk be pisilni! :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Azt a rézfán fütyülő rézangyalát..... :shock:

Ekkora dörgéseket, villámlásokat..... :shock:
FÉLELMETES.... :(

Jobb reggelt!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Maccs, ez a kendős dolog nagyon tuti, tök jó képeket tettél fel! Majd kölcsön adod az egyiket kipróbálásra 1 napra, ha már lesz kit beletenni? 8) :lol: :oops: Ha bejön, én is veszek! :!: :!:

Kép
xtina75

Jóóóóóóóóóó reggelt, clárika! 8)
xtina75

Jó reggelt!

Hát Évi! Sajnálom a történteket! Próbálj megnyugodni és pihenni. Óvatosan a fertőtlenítő gőzével.... is.
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hihi.... a vonalzóm szerint már 2,4 kiló Katus... az már olyan babás méret :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok! Jó reggelt mindenkinek!

Évi nagyon sajnálom:-((

Ircsi sajnos 3- szor volt ptx-e neki. Én végig bőgtem és idegeskedtem amíg bent volt a kórházba, ő meg mondta nyugi egy hét és hazamegyek :))
Remélem több nem lesz, habár bármikor jöhet a következő, sajnos nem lehet tudni, mondtam örülnék, ha elmenne mellkas ct-re, de hát pasi:-) Legalább tavaly októberbe el tudtam csalni teljes vérkép, mellkas rtg-re ezek tökéletesek lettek a férjemnek.

Tegnapi napom nekem görcsölésekkel telt egész délelőtt, de annyira hogy hívtam a régi szülésznőmet, hogy létezik hogy 33. héten jóslók vannak, mondta nem szerinte a front, a bébi nő, na meg a vizsga. Mondta pihizek, magnézium és ha nem jó akkor doki. De vizsga után du már semmi bajom nem volt mondjuk pihentem.

Egy kérdés beírta múltkor valaki a homeos bogyót vizesedésre, megkérdezhetem melyik volt az, mert buta fejjel nem írtam fel:-((
Előre is köszönöm :-)

Betéttel kapcsolatba, nekem a Tena jött be anno.

Brigi

Kép
Kép
Kép
brikancs

Jó reggelt
Új nap új remények :)

Maccs,de,a vödörbe szedtük... :? jobb híján...nem baj,írom a listát....

Tina,juuuuj de gáz....itt is lehet "'csak" apróbb dolgok voltak beleszórva de dögivel.
Most gyorsan mosogatok,szedek vizet vödörbe(új vödröm van :lol: ) mert jönnek alsó szomszédhoz berakni rendesen a csövet.Szegény,80 éves,osztán szét van verve a lakása...

No,minden jó ha a vége jó(lesz)!
Majd jövök.

evilany

Na most jöttek szólni h.az alsó bácsinál ismét folyik ki a szenny a falon,elzárják a vizet. :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

Az nem jó, de jó hogy most történt és nem akkor amikor a picit hazaviszed.

Remélem hamar megcsinálják.

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Évi, szegény Bácsika! Még időben elzárták, mert megint kaptatok volna egy adagot. Lehet, hogy lépcsőzetesen dugult el, még van alatta-felette valami cucc.

Tina, ne viccelj, persze, hogy kölcsönadom, viheted, amelyik tetszik, akár egy hónapra is! :) Pár hetes kortól már viheted benne a bébikét! Majd beviszem a kórházba, olyan messze laktok, hogy már inkább! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.06.18 07:55-kor.

maccs01

Évi, nagyon sajnálom. Ez borzasztó bosszantó!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Kép
Kép

Mindenkinek kívánunk legalább ilyen mosolygós, szép napot!

Tivadar és kis mamija!

:-)))
szilvi35

Szilvi, Nagyon Babaaaaaa! :) Gyönyörű!

maccs01

Na, nálunk most kezdett el szakadni az eső!

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: