[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
1.inszemre készülünk babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

DENIKA
Nagyon aranyos Niki a rucikban. Nagyon szívesen de ne hálálkodj annyit :) Mi is köszönjük tőled az ajándékot. Nagy hasznát vesszük :)

Miló még nem mászik, csak négykézláb ringatózik. Ha el akar jutni valahová akkor gurul vagy kúszik, vagy a karjaival irányítja magát. Azért lassacskán rájön majd sztem a tecnikára már mutattam neki mit kéne tennie, de nem siettetem. Addig jó míg nem kell utána szaladgálni. :wink: Nem is tudom mi lesz akkor így sincs időm semmire.

Ma felmentünk viszonylag korán a városba. Annyira meleg volt hogy Miló már hazafelé nagyon nyafogott, ráadásul a szemébe sütött a nap. Ez mindig nagyon zavarja. Gondolkoztam veszek neki egy baby banz napszemcsit de lehet hogy leszedné magáról

dita75
 
 


Denika, de cukker-mukker, szép kiscsajod van! Klassz lehet hogy már jár és mindenhova el lehet menni vele.

Ditus, állati jók a képek! Jó, hogy a kukacát maga kitakarta Milóka:)) Cuki, ahogy ördögfiókásat játszik.

Monic, ebben a melegben hogy van a vérnyomid? Én azt hittem, hogy ilyenkor felmegy az ember vérnyomása, mert hogy vörös a fejem. De azt írják a neten, hogy lemegy. Hm.,,,, érdekes gondolat....
Vendég
 


sziasztok

TWIST
Sztem nem cuki ördögfiókásan. Az a kis angyali pofija tetszik nekem mikor vigyorog. De általában ha fotózzuk olyan málé szája van :)
Rácsodálkozik a fényképezőgépre.

Ma ezt a képsorozatot készítettem róla: :wink:

Kép

Kép

Kép

dita75
 
 

 
 

Sziasztok,

Denika, Dita,

gyönyörűek a gyerekek!

Visszatérve a szem kérdésre, akkor ebben a topicban csak Zsiginek és Danikának barna a szeme????????,
Minden ki más kékszemű királyfi vagy királykisasszony?

Nekem ma épp 2 éve volt a punkcióm Danikával. Laughing
Ma voltunk a férjem lányának ballagásán, nagyon meleg volt, én csak a végére mentem oda.
Viszont holnap én tartom a nagy ballagási ebédet, úgyhogy tuti nem lesz időm netezni.
Mindenkinek szép hétvégét addig is Wink

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Levi egy szál pelusban alszik éjszaka, és nincs is nagyon betakarva. Zokni rajta nem marad meg, volt olyan két hete, hogy farmer, pulcsi, kabát, sapka, mezitláb volt a kocsiban az öltözéke :lol:

Dita,
a járássegítő jó dolog, van, hogy Lili még most is játszik az elejével, bár már nem neki való. Nekünk chicco van.

Nagyon édik a babák.

Monic,
én nem tudom milyen színű szeme van Levinek, olyan kékes-zöld. Lili egyértelműen barna, de Levivel gondban lennénk, ha be kellene írni az útlevélbe :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus, nekem az ördögi Milóka is bejön :wink:
A "málészáj" jól néz ki, szép vaskos ajkai vannak (a csajok ezt imádni fogják).

Monic, részvétem a ballagási ebéd megfőzéséhez ebben a bazi melegben nagy pocakkal. Remélem, hogy könnyen, gyorsan összedobod.

Linácska, igen, én is úgy láttam a fotón, hogy zöldes színű a szeme Levinek, szép a színe:)
Vendég
 


sziasztok

tegnap majdnem megállt a szívem. Miló leesett a pelenkázóról.
1 métert zuhant. A legjobb az egészben hogy ott álltam a pelenkázóval szemben épp annyi hogy a fiókból szerettem volna elővenni neki egy napozót. Fürdés után voltunk és válogattam hogy melyik lenne jó alvósnak. Az egész egy másodperc leforgása alatt történt. De akkora mákja van hogy a gyerekszobába is tettem szivacspuzzlét mert már nagyon rühelltem a szőnyeget tisztítani.
Valamint húzta magával a vastag törölközőt ami előbb is esett le mint ő. NEm tudom hogy hogyan mert az könnyebb mint a gyerek de a feje a gombócba gyűrt törcsire esett a teste meg a szivacspuzzléra.
Én meg odanéztem félvállról hogy már megint mi a frászt rúgott le a gyerek mert folyton lerugdal valamit, törlőkendőt rendszerint például.... most is azt hittem hogy az koppant. Nézek oda hát a gyerek fekszik mozdulatlanul a földön pofival előre. A szívemhez kaptam tényleg közel álltam hogy helyben elpatkolok. Épp előtte beszéltünk róla anyával meg itt a fórumon is hogy mennyire féltem és én nem hagyom ott sehol egyedül mert fél mp is elég. 2 hónapos kora óta sehol nem hagyom ott a föld kivételével. Vagy a földre teszem a játszószőnyegre vagy megy a kiságyba vagy jön velem. Erre tessék. Nem gondoltam volna hogy pont velem történik meg ilyesmi aki annyira figyel és óvja a gyerekét. Teljesen kész voltam egész éjjel alig aludtam valamit és sztem ezerszer jobban megijedtem mint ő. Nála kb. fél percig volt egy kis bömbi aztán mintha nem is történt volna semmi. Én meg itt telefonálgattam, ügyeletet meg rokonokat, még Moncsit is hogy mit tegyek.
Szerencsére karcolás nélkül megúszta az egészet. Jól ki is van párnázva a lelkem, illetve nem a padlón csattant közvetlen.
A törcsi meg a szivacs biztos valamennyire tompította.
Akikkel beszéltem mindannyian beszámoltak pont ilyen vagy hasonló sőt még cifrább történetekkel, de én még ezek ellenére is totál ki vagyok akadva főleg magamra hogy mi a túróért nem készítettem ezúttal ki a pizsit. Mindig minden ott van a kezem ügyébe. Mérgemben azon gondokozom hogy lehet száműzni kéne a pelenkázót amúgy is olyan nagy hogy alig fér már el rajta. Gyakorlatilag a feneke már a végén van a lábai vagy égnek vagy lelógnak róla. Pont a héten akartam kérdezni tőletek hogy ti meddig használtátok. Már többször pelenkáztam az ágyamon mert annyira izeg-mozog folyton hasrafordul a pelenkázón is és előfordult már hogy beleverte a buksiját a fába.
Annyira remegtem egész este pedig 5 perc múlva már vigyorgott is még egy kis lila folt vagy pukli sem került rá.
Apja persze rohant egyből haza..... csak úgy csattant a kapu ahogy tépett befelé.... de jó fej volt mert amikor látta hogy nincs baja és beszéltünk a szomszéd mentőssel egyből kérdezte hogy akkor visszamehet meginni a sörét?
Hú de ideges lettem még jobban!
De szerencsére azért utána rögtön hazajött mert látta hogy mennyire kész vagyok. Már azon voltam rágyújtok hogy kicsit lenyugodjak, de gondoltam nem esne jól már 5 év után.
Szóval nagy volt a riadalom, és még mászni sem tud :roll: mi lesz majd ha felmászik mindenre, esik a motorral, bicajjal...... bele se merek gondolni..... :? :? :? :? :?

dita75
 
 


Dita,
szinte törvényszerű, hogy a babák előbb-utóbb leesnek valahonnak. Lili 6 hónaposan az ágyról, Levi most múlt héten 10 hónaposan apu ágyáról. Ő szépen a parkettára úgy, hogy még a vasalódeszkát is magára borította. Lilit anno még bevittük az ügyeletre, Levit körbenéztem, aztán ennyi. Nyugi, nagyon jól bírják ők még a gyűrődést. Szerintem el sem tudna törni a csontjuk :lol:
A pelenkázót mi sokáig használtuk, mikor már ül, akkor egész könnyű rajta öltöztetni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ditus, szerencsétek volt, hogy szivacs volt a földön. Nem semmi, jól megijedhettél!Jaj, ezt olvasni is szörnyű:(
Apa legalább hazajött, az is valami. Na, milyen hasznos, hogy mentős lakik a szomszédban, hála Istennek! De hát tényleg minden babával előfordul, sajnos gyakori dolog. Ölelést küldök nektek!
Vendég
 


Ma este hazahívtam apját a kártyaparti közepéről mondtam nem fürdetem mostantól egyedül csak ha dolgozik és azért nem tud hazajönni. Hazajött arra a 15 percre és segített.

Hát biztos hogy van valami védőangyaluk mert hallottam nagyon cifra dolgokat és érdekes módon mindig megússzák. Nemrég volt a tévében egy kissrác aki bicajjal zanyált és sérült lett az agya.
Aznap pont itt volt anyu és mondtam neki én bizony ki sem engedem a gyereket a bicajjal. Párom is mondta Ricsi 4 évesen megtalálta a padláson a nyuszis motorját és olyat esett hogy az egész feje vérben tocsogott. Én már most rosszul vagyok az ilyesmitől.
Én max a térdemet horzsoltam fel. Mégis csak lány kellett volna ???
:roll:

dita75
 
 


Dita,
na ugye... Lilinek 3,5 évesen lett először seb a térdén, szerintem azóta sem. Levinek már most kék a sípcsontja :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a törökországi nyaralásból!

Bocsi Lányok, de csak ezt az oldalt olvastam vissza az előző oldalon csak a gyönyörű képeket néztem meg a babákról!

Dita,
Örülök, hogy jó lett Milóra a ruci. Azért remélem, ezen a nyáron még tudja hordani, és nem növi ki két hét alatt.
Sajnálom, hogy leesett Miló, de szerencsére nem lett semmi baja! Sajnos fog még esni akárhogy vigyázol rá, de szerintem ebből is tanulnak a gyerkőcök. Réka mindig is óvatos lánynak számított, de neki is sikerült párszor esnie.

Monic,
Remélem, szerencsésen túlélted a ballagási ebédet!
Hogy vagy így a végéhez közeledve? Pocakfotó?

Denika,
Nagyon édes Niki!

Bemásolom ide az élménybeszámolót, és később rakok fel képeket is.

Szóval, szombat reggel 5.40-re mentünk volna felvenni az ismerőséket, és onnan mentünk volna a reptérre. A telefont be is állítottam 4.30-ra, de nem csörgött, én meg pont 5.40-kor ébredtem fel, és kb. 10 perc alatt elkészültünk, és indultunk is. Még szerencse, hogy az indulás előtt 2 órával kell kint lenni a reptéren, így nem késtünk el.
A repülő 2,5 óra alatt volt ott, és Réka szerencsére elég jól bírta, sőt a leszállást át is aludta. A transzfer viszont elég hosszú volt, az már nem ment neki olyan simán, de a többi babához képest még így is jól viselte. Volt egy kis komplikáció a szállással (túlfoglalás volt), így egy másik ugyancsak 5*-os szállodában kaptunk szobát, de sokkal jobban is jártunk így. A szoba kétszintes, dupla komfortos volt, és jakuzzis kád volt a felső fürdőben. Az egész szálloda gyönyörű szép volt, a kaja is jó volt, csak nagyon sok orosz volt, és hát nem igazán kulturáltak. Sőt!
Az idő nagyon jó volt! Általában délelőtt kimentünk a tengerpartra, hogy Réka homokozzon, és mielőtt bementünk a szobába a tengerben pancsizott picit. Ebédelt, majd aludt egy nagyot. Délután meg mentünk a medencéhez, ahonnan nem lehetett kivenni annyira tetszett neki. Így amikor már reszketett a vízben rögtön be kellett rakni a babakocsiba, és elmenni a medencétől, bár így is volt 1-2 perces hiszti. :)))
Kedden voltunk egy városnézésen, ami sajnos szinte csak vásárlásból állta. Elvittek először is egy bőr áruházba, aztán egy ékszer boltba, majd felmentünk egy hegyre ahonnan megnéztük a kilátást, fényképeztünk, majd mentünk ebédelni. A végén meg megint mentünk vásárolni egy textil boltba, de ez volt a legrövidebb fakultatív kirándulás amire még Rékával el mertünk menni. Az ékszer boltban azért vettem neki egy gyönyörű fülbevalót, így most már kilyukasztatom a fülét végre.

Nagyon élveztük, főleg azt, hogy Réka mennyire jól érzi magát!!! Sokat pancsizott, homokozott, szaladgált, és sajnos a szobánkban lévő csigalépcsőt is nagyon szerette megmászni, amitől sokszor frászt kaptam. Azon már meg sem lepődtem amikor a székre, vagy a babakocsira mászott fel. A török férfiakat elbűvölte, mindegyik jött, és próbáltak beszélni hozzá, vagy meg akarták fogni, de nem engedte magát.

A hazaút sajnos még korábban volt... A repülő 6-kor indult, így 4-kor kint kellett lenni a reptéren, ami azt jelentette, hogy 2.15-kor indult a busz a szállodától. Réka majdnem az egész utat végigaludta.

Szóval, jó volt az egész!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


És a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ja, és a tegnapi játszótéri homokozás után így nézett ki a kis Drágám:

Kép Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


NÉMÓCI
Élvezettel olvastam a nyaralásotokat. Mintha én is ott lettem volna :)
A képek pedig szenzációsak! Gyönyörű, huncut kiscsaj ez a Réka. Még mindig imádom. Fennáll még az ajánlatom hogy néha elcserélhetjük a gyerekeket (de csak pár órára :wink: )

Ahogy nézem a képeket totál akkorának látom Rékát mint amekkora az én fiam. Neki most mekkorák a "paraméretei" ???

Nagyon orülök hogy ilyen szuper nyaraláson vettetek részt.
irigy-mirigy vagyok! :oops:

dita75
 
 


Némó, nagyon aranyos Réka, tünemény, nagyon szép kislány. Jó lehetett ez a nyaralás :-)

Monic, bármikor hivhacc ha gondolod tfonon, örömmel hallgatlak.


Ditus, átéreztem amit leirtál én is voltam igy Olcsával. Lehet leirtam nektek, vagy nem tavaly augusztusban történt amikor Olcsi hat hónapos lehetett. Lent voltunk a Balcsin apja fürdette mindig és ott lent nincs pelenkázó, általában az asztalon szoktuk pelenkázni ami alatt szivacs és pokroc van a tetején pedig textil pelenka. Mielőtt ment volna fürödni Olcsi a fürdőbe, előtt bekentem a testét olajjal, és basszus nem tudom hogyan de megcsúszott a kezem a lábánál ő pedig épp valami játékot lesett a feje fellett igy lefordult az asztalról kb. 1.20 az asztal alatt kemény járólap. De nagyon nagy mákom volt. Apja előtt vette ki a gitárját a gitártokból és lent a padlón nyitva hagyta, ami szépen ki van bélelve plüssel. Hát Olcsám abba esett bele. A jó isten tartotta nyitva :-) csak a tesómnak mertem elmondani, senki másnak. Most nektek. Utána nagyon sirt Olcsi de nem a fájdalomtól hanem megijedt. Hála Istennek nem lett semmi baja. Azóta nagyon résen vagyok : :oops: :oops: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok,

Nemone,

nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!!!!!!!!!! :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka!
Isten éltessen! Kép

Jöövvööökkk majjjjdddd......
20150601134430
 
 


Nemone boldog születésnapot! Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :D

Dita,
Ha ideköltöztök a közelbe mehet a pár órás csere-bere! :wink:
Réka most 79 cm, és 8,5 kg körül mozog. Miért Miló most mekkora?

Zsuzska,
Húúú, hát ti is jól megijedhettetek! :?

Képzeljétek amióta hazajöttünk Réka nagyon anyás lett! Igaz előtte is én voltam az Isten neki (a férjem mondja így :D ), de most szó szerint rajtam lóg egész nap. Bár a sok ölelés nagyon jól esik! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


sziasztok

NEMONE
Isten éltessen sokáig, nagyon boldog születésnapot kívánunk neked Milóval. :)

Mondom én.... nem sokkal kisebb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kilóra majdnem annyi de egy pasi legyen is nagy darab. Épp tegnap beszélgettük a szomszéd barátnővel hogy az ő fia is hatalmas, hozzá még jó dundus is..... szóval a mi gyerekeink nagy valószínűséggel nem fognak úgy hazajönni az oviból suliból hogy anya megvert az osztálytársam. Valószínűleg fordítva lesz és majd éghet a fejünk a szülőin :roll:

SUSKA
Sokat nem merik elmondani még a családban sem mert én is úgy voltam vele hogy hiába voltam ott, (gyakorlatilag el sem mozdultam a pelenkázótól) akkor is magadat (hát ki mást) vádolod hogy ez történt. Hiába csak egy pillanat tizedrészére nem figyeltél, mert az hogy valaki lehajol és a fiók tetejéről kivesz egy ruhát nem tart valami sokáig. Álmomban nem gondoltam volna hogy így fog leesni egyszer a gyerekem hogy ott állok szabályszerűen előtte. Nem is értem mai napig sem hogy történhetett meg egyáltalán. Nagyon gyors az tény mert fél mp alatt hason van és vissza. Úgy pörög mint a motor, akinek mutattam a videot hogy mit művel főleg meztelenül esténként teljesen kész volt tőle hogy mit össze pörög rütyüzik, stb... még a kezemben is félek már tartani mert ott is feláll rajtam és táncol fel-le ugrál akkorákat hogy tartani alig lehet.
Aztán mikor jobban megfogom és korlátozom ebben a tevékenységében akkor szó szerint megver mert olyanokat csap a mellkasomra hogy rendesen fáj.
Hát szóval nem egyszerű. De szinte mindenkivel megesik hasonló dolog csak természetesen az ilyesmivel nem szeretnek eldicsekedni mert sokan vannak akik egyből megbélyegeznek hogy te voltál a hibás és rossz anya vagy.... pedig nem így van, rám is mindent lehet mondani de azt hogy rossz, figyelmetlen anya vagyok soha.... hisz még a széltől is óvom őt.

NEMONE
oksi megbeszéltük. Szombaton megjelenik megint a ház hirdetése, most már alább adtam kicsit az árat hátha....
:roll:

VIKI
Várunk!

BONI
Ide miért nem írsz??? Hiányzol!

dita75
 
 


Halihó!

Olvasóüzemmódban vagyok, de írok, mert nagyon lemaradok. A jó idő és a forróság miatt már reggel fél 9kor lent vagyunk a játszón. Aztán délután 5től megint, v. az erkélyen megy a pancsi parti.

Moncsi!
Le a kalappal előtted, h nagy pocakkal még ballagási ebédet készítettél! F@sz@ csaj vagy!

Pacsai Dancinak nagy csók!

Némóka!
Rékába szerelmetes vagyok!!!! Ilyen vagány menyecske kell az én fiamnak!!!!

Az iwiwen is ott szoktam csöpögni! Örülök ,h jól éreztétek magatokat!

Linácska!
Levi nagyon ügyes, sokat változott sztem arcra is, mióta nem "láttam". Én sem látlak vészesen kövérnek.

Twist!
Gratula a babaszépség versenyes szép eredményhez! Nagyon megérdemeltétek!!! Dorka csuda édes kiscsaj!

Darinka is látom nagy kópé lesz.

Denika!
Lackón kis szandi van a homokozóban. Annyi vacak van ott, nem szeretném, ha belelépne.

Nagyon jól áll neki a rózsaszín!

Zsuzska!
Én nagyon nagyon nagyon nagyon szeretnék már új képeket Olcsáról!

Boni!
Ti még mamáztok?

Ditus!
Sajnálom a lepottyanást! Igaza van a csajoknak, sajnos előbb utóbb minden babusnál lesz egy ilyen. Milónak is vadító a szeme!

A tiroli gatyás és a pucu kitakarós képe fantasztikus!

Ha még aktuális a miben alvás, szóval Öcsi egy kis vékony napozóban alszik. Egy nagyon vékony pléddel van betakarva, v. csak testilpelussal.

Lacus már nagyon szépen beszél, és ébredéstől alvásig csiripel, be nem áll a szája. Mindent kommentál, megmagyaráz. Közben pedig nagy zsivány, játszik, feláll, odajön hozzám, mondja: adok puszit! Cuppant kettőt és megy tovább.

Imád lent lenni a játszótéren, a gyerekek teljesen megbolondítják. Múltkor a szomszédasszony 6 évesével focizott.

Reggel igaz már 6-fél 7 között kel, így már elég korán lemegyünk játszani. Mondjuk annyiban jó, h a nagy meleg előtt még tud játszózni. Aztán ebéd és fél 12től szokott kb. aludni ált. 2,5-3 órát, délután meg folyt köv. a játékkal.

Hozok képeket is: Kép a repülőtéren

Kép Lackó és a meggy Kép homokozok Kép libizek
20150601134430
 
 


VIKI
Szenzációs a kis svéded. Egyre jobban hasonlít rád.
Széles mosollyal az arcomon olvastam a te beszámolódat is.
Annyira kiérezni az írásodból hogy milyen nagy örömödet leled a kis kópéban.

Baromi aranyos a szöszid a képeken. Olyan nagy fiú már. Miló is nagyon csupálja a meggyet. :)

Köszi a tanácsot, mi is egy vékony napozóban alszunk a nagy melegben de nem takarom mert úgyis lerúgja a köv. percben.
Tegnap egy kicsit hűvösebb volt akkor egy vékony hálózsákot adtam rá.

Amit még mondani szeretnék hogy el a kezekkel Rékáról :)
Még meg sem született Miló már lefoglaltam magunknak :lol:

VIUS
Boldog névnapot neked!

dita75
 
 


Sziasztok,

Nemone,

örülök, hogy jól sikerült a nyaralás, a képek nagyon jók, gyönyörű kislány Réka.
Nekem a homokozós a kedvencem :lol:

DIta,

Danika is vékony napozóban aludt, de 2 napja egy ujjatlan bodyt adok rá, abban jobbat alszik. Egy számmal nagyobb mint ő, jó laza.
Leesés miatt ne gyötörd magad, ez mindenkivel megesik, nem is egyszer. Nem ezen múlik, hogy jó anya-e valaki. :wink:

Vikimami,

Lackó továbbra is imádnivaló. :lol:
Danci még mindig nem nagyon beszél, bár a testvérem hétvégén kihallotta, hogy azt mondja neki, hogy "szeretlek". Szerintem meg a kánikula miatt hallott ilyeneket a testvérem :lol:
Ma pl mondta, hogy "Gergő" de hogy mire vagy kinek nem tudom, mivel Gergő ismerősünk nincs is... 8)

Vius,

nagyon sok boldog névnapot neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

Danika a múlt héten esett le az asztalról, az asztal tetején táncolt aztán egyszer csak eltűnt alatta. Neki is nagy mázlija volt mert a feje az etetőszék műanyagjára esett és így nem ütötte meg.
Persze nem tanul belőle, azóta is mindig felmegy az asztalra..,
Hívlak, ha lesz egy kis időm és magányom, hogy nyugodtan beszélhessünk.

Mi még egyben, most éppen úgy érzem, hogy ez mindig így marad... :?
Azt hittem, hogyha jön a lehűlés majd szépen megszülök, de lényegében nálunk talán ha 3 fokot csökkent a hőmérséklet, ez meg nem nevezhető drasztikus időváltozásnak.
Most egy kicsit depisnek és mogorvának érzem magam, szerintem elkapott a vége előtti türelmetlenség. :oops:
Holnap ctg és uh, legalább megtudom, hogy befordult-e már Dávidka, szerintem igen, de azért nem látok át magamon, az uh az biztosabb mint az én röntgen szemeim :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok

Nagyon köszönöm

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Hú, nagyon lemaradtam....

Szóval, drága Viuska, nagyon boldog névnapot kívánok neked!!!:-))

És Némókának boldogságos szülinapot!:)))

Annyira jók ezek a nyaralásos képek, beszámolók, nagy élmény lehet a babáknak és a családnak is.))

Monic, látom, hogy már a 37. hetet betöltötted és még mindig egyben. :wink: Elhiszem, hogy türelmetlen vagy, a végén én is hisztis voltam. Már azon felkaptam a vizet, ha meg merte valaki kérdezni, hogy mikor lesz már baba, hopp, le is haraptam az illető fejét....

Desviki, Lackó nagyon helyes az avatarodon (is)!!! Szuper, hogy szeret játszani a gyerekekkel és barátságos. Te is jól elvagy az anyukákkal ilyenkor?

Puszi a többieknek is, húzok el...
Vendég
 


Twist
Köszönöm szépen

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Csak gyorsan két kép erejéig: ma megvolt Levi első hajvágása :lol:

Ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, Levi nagyon ari, Olcsának már kétszer vágtunk hajat, szőke legény a lelkem. Bár nem olyan svéd mint Lackó fickó. :lol:

Ditus, nyugi, Te is jó anya vagy, de lehetünk mindig, mindenkor jóhelyen. És ez tény, hibázunk, de nem vagyunk Istenek, hibázhatunk :oops: :oops: :o Miló aműgy gyögyörűséges, enyhén ezért látom benne a párod fiát :roll: vagy talán az apját :roll: :oops:

Moni, hivj bármikor, nemsokára meglesz Dávidka, Istenem, nagyon veled vagyok, sokat gondolok rád, jövöhét hidegfront, talán. Danci tündér lehet nagyon. És veled érzek nehéz lehet egy ekkora gyerek mellett helytállni.


Nem tudom ki hogy van vele, de nekem sokszor nagyon nehéz. Olcsi full aktiv fickó, amúgy nemrég aludt el. De iszonyat mennyire beszédes. Szinte mindent mond. Ma mentem edzésre délben azt mondja nekem. Apa eltűnt. Szószerint. Mondom neki hova?? azt mondja nincs. nincs haza. Azt akarta mondani hogy vártam apját haza edzés előtt de nem jött, Beszarás miket mond már. És most már tényleg mindent kimond. Őritő. Mindeki egy évvel idősebbnek nézi koránál mert úgy beszél. Barátnőm szerint engem örökölt mert én (nyelvész) vagyok és nagyon tisztán beszélek, azért mond mind ki mindent és ennyire tisztán. Ki tudja, de néha csak csodálkozom :oops: :oops:

Kép

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Dita!
Nagy örömet bizony!!!! Iszonyat szép időszak ez. Féléve, egyéve is az volt, de ez... Kép Mindennap hoz vmi újdonságot, annyi mindent mutat már.

Lalus pl. nem kezdett el olyan hamar beszélni, mint Nándi és Olcsa, de már be se áll a szája. Ráadásul tökéletesen tisztában van a szavakkal, pl. lepottyant, beragadt, stb.

Tudja ám, hogyan kell az ujja köré csavarni az embereket, ilyeneket mond: Laci szereti mamát, imádja, papát is, apát is... Kép. Tegnap volt a barátnőm a 16 hónapos kislányával, megállt előtte és teljesen komolyan mondta: Vártuk Dórikát!

[quote]A írta:mit még mondani szeretnék hogy el a kezekkel Rékáról
na ezt majd lejátszuk Kép

Ja, írni akartam, h Lackó meg beesett az asztal alá, mint vmi kis részeg. Neki muszáj volt már az ebédlőasztalhoz ülni, mint a nagyoknak, aztán egyszer csak már lent kuvikkolt.

Moncsi!
Én teljesen megértem, h a tesód már szeretné hallani a szeretlek szót!!!!

Uh-hoz, CTG-hez drukk!!!! Nyugi! Gyerek még bent nem maradt!

Danci is kaszkadőrképzőbe készül?

Vius!
Isten éltessen!

Twist!
Az anyukákkal el vagyok. Mondjuk én beülök Lacus mellé a homokozóba (vicces látvány), aztán együtt lapátolunk.

Az anyukák 80 %a meg lejön, gyereket szabadon ereszti és leül a padra beszélgetni. Néha ránéznek a csemetére, elkiálltják magukat, h Baaalááááázs! Azonnal szállj le onnan! Gyere ide! Felmegyünk, ha hülyeségeket csinálsz!!! stb, aztán folytatják a pletyit. Tudnám még folytatni....

Így marad nekem az a 20 %, aki szintén a gyerekkel foglalkozik. Sajnos én ilyen majomanya vagyok.

Múltkor +3 gyerek jött még oda hozzánk homokozni, hű az nagyon klasz volt, de azért kihavás is. Mindenkire figyelni, együttlapátolni, h egyik se sértődjön meg, közben Lackóra is figyelni.

Levi nagyon fess legény lett!

Zsuzska!
Remélem azóta megtaláltátok apátokat! Na, azért szeretnénk kicsit többet látni Olcsából :wink:

Én megértelek, h nehéz. Lackó pl. nagyon igényli, h együtt csináljuk a dolgokat. Mégha ő el is barkácsol a legoval, akkor is int, h üljek oda hozzá.

Az egyik anyuka mondta a játszón, h az ő 2,5 éves eljátszik egyedül, ő simán megnéz mellette egy filmet :shock:
20150601134430
 
 


sziasztok

VIKI
Nagyon jókat rötyögtem az írásodon. Azokból az anyukákból van a legtöbb akiket említettél. Valahol meg is értem őket mert egész nap a négy fal között egyedül vannak. Mi valahol azért kiéljük magunkat ilyen téren itt a fórumon is. Annyira én sem igénylem hogy idegen játszótéri anyukákkal pletyizzek. :wink:
Tegnap kimentünk du. mi is Milóval a játszóra. Kint voltak a hármasikrek akik már két évesek múltak nemrég. Nagyon édesek voltak, Miló tátott szájjal bámulta őket, volt még két kisfiú. Azok is elkezdték produkálni magukat Miló előtt. Még adtam is alájuk a lovat hogy nézd Miló milyen nagy az a kisfiú milyen ügyesen mászik fel a mászókán és milyen magasra száll a hintával. Majd kirepült a gyerek nagyon tepert hogy úgy is legyen ahogy mondtam. :)
Szerintem egyébként nagyobb gyereket kénytelenek is szabadjára engedni nem? Abból gondolom ahogy tegnap a két nagyobb gyerek játszott a játszótéren. Ők akkor úgy tűntek hogy mindent igényelnek csak nem az anyjukat.

A hétvégén felfújtam a nagy medencét. Azóta mindennap beleülünk együtt. Elég kényelmetlen volt tartani a homokozó mellett Milót így sokkal egyszerűbb hogy én is mögé ülök.
Megmutattam neki hogy kell pacsálni, nagyon hamar megtanulta, szorgalmasan ütötte a vizet és utána mindig megdörzsölte a szemét mert belement a víz :lol: Nagyon szupi a medence, jó hogy nem vártam vele és már az idén megkértük anyukámat hogy ezt kapja Miló a névnapjára. A funkcióit (van rajta csúszda, egy ív amelyre karikákat lehet dobálni, vannak hozzá színes labdák, az ívbe bele lehet szerelni a locsolótömlőt és középen szórja a vizet, stb) persze most még valóban nem tudja élvezni, használni, de így is szeretjük.
Este pedig a nagy kádban fürdik apával.

Lackó nagyon okos, ha nem is beszélt korán biztos figyelt és megértett mindent.

SUSKA
Eszméletlen mennyire hasonlít Olcsa apájára.
Nálunk Miló valóban úgy néz ki mint a féltestvére. A sors iróniája :roll:
Van egy kép az iwiw-en amikor egyszer rávettem hogy etesse meg, ott látszik hogy tényleg olyanok mint két tojás, annyi hogy Milónak kék a szeme, Ricsinek barna.

Ügyes nagyfiú Olcsa. Azt hiszem mi is hasonló cipőben fogunk járni, mert már most mindig magyarázkodom Miló korával kapcsolatban. Őt is jóval idősebbnek nézik a koránál, egyelőre a testi adottságai miatt. Akkora szemekkel néznek amikor közlöm a valódi korát.

LINACSKA

Levi nagyon helyes kissrác lett hajnyírás ide vagy oda. Mindenhogyan egy tündér.

Milónak is volt már hajnyírása. Még a télen. Így jár az akinek fodrász a barátnője :lol: Most ez a barátnőm is babát vár, már elmúlt 3 hós. Nem tudom ki a frász fogja csinálni a sérómat, bár azért nagyon örülök hogy nem kellett orvosi segítséget kérniük, már ők is nagyon régóta próbálkoztak és nagyon el volt kettyenve hogy nem sikerül. Ő annyira lánybuzi hogy anno kijelentette hogy neki inkább nem is kell gyerek csak akkor ha lány lesz.
Tele van a szekrénye kislány holmikkal. (vásárlómániás)
Érdekes mert mióta Milót ismeri már nem zárkózik el a gondolattól, sőt meg is mondta hogy szerinte fia lesz és hogy reméli ilyen tündér mint az enyém. :wink: :lol:

MONIC
Nálunk most esik az eső, de nem sokkal lett hűvösebb az idő.
Biztos ha huzamosabban esik fokozatosan lehül majd. Úgy néz ki hogy ma nem is fog elállni pedig úgy volt hogy vagy mi megyünk a hét közepétől anyához vagy ő jön hozzánk. Mostanában mindig valami közbejön és keresztülhúzza a terveinket.
A medencét sem tudtuk sokáig élvezni :cry:

Az utolsó stádiumban én is már nagyon türelmetlen voltam, már csak azért is mert se aludni se semmit nem tudtam már normálisan csinálni. Fájt mindenem. Mégis olyan szép emlékként maradt meg a pocakosság. Amikor este elfáradok mindig megemlítem hogy de jó is volt még amikor pocakosan feltett lábbal ledőltem a tévé elé.
Meg is szólt a párom minap hogy bezzeg akkora meg folyton azt vártam mikor bújik már ki.
Azért szívesen lennék megint kismama :lol:
Viszont egy örökmozgó gyerek és munka mellett nem biztos hogy annyira élvezném.

dita75
 
 


Ditus!
Persze a nagyobb gyereket szabadon is kell engedni. Nekem az a bajom, h gyakorlatilag rá se néznek.

Uram is ott morgott múltkor. Az egyik kisfiú (3 éves) ellógott a többi nagyobb után, akik mentek a csaphoz pocsolni. Csuromvízesen került elő. Az anyja nagyon szépen kiosztotta, szegénykém neki állt sírni is. Leültette maga mellé, aztán ő folytatta a többiekkel a dumcsit. A kisfiú még félóra múlva is ott pityergett. Laci meg nekem morgott ott, h nem igaz, h nem vigasztalja meg szegényt. :roll:

Lehet, h a fodrász barátnőd nem fog sokat babázni. Az én fodrászom nagyon hamar visszaállt. Féléves sem volt a kisfia már dolgozott pár órát, 1 évesen meg már nagyi vigyázott rá, később bölcsis lett.
20150601134430
 
 


Viki, na ez azért nem volt szép attól az anyukától. Oda sem figyelt, hogy mi történt. És tulajdonképpen miért is hordta le a gyerekét? Mert vízes lett? Na és? Vagy az a baj, hogy elment a nagyokkal?

Ditus, én is ilyesmin szoktam gondolkozni, hogy de jó is volt kismaminak lenni és jó volt a pocak:) És hogy talán most nem lennék ilyen rinyálós, mint akkor. Biztosan kellemesebb terhesség lenne. De az tényleg megoldhatatlan lenne számomra, hogy rohangálós kisgyerek és háztartás mellett hogy vállalnám be? Nem is tudom hogy tudnám szoptatni a picit, amikor a másik rohangál a lakásban, apa pedig nincs otthon, mert dolgozik. Na, ez eléggé megijeszt, számomra megoldhatatlan. Bár ha ottlennék, akkor biztis barátságosabbnak látnám a szitut.
Vendég
 


Twist!
gondolom azért szidta le, mert elment a nagyokkal és vizesen tért vissza.

Sztem megoldanátok a mindennapokat a Kicsivel és Picivel. Az első hetek biztos zűrzavarosak lennének, de utána már összecsiszolódnak.

A házimunka meg megvár.
20150601134430
 
 


VIKI
Szegényke!!! :cry: Gondolom legszívesebben megtettétek volna az anyuka helyett.
Sajnos nem mindenki született igazi anyának!

Erről jut eszembe hogy a kórházban minden reggel 6-kor kitették a gyerekeket a folyosóra és az én kisfiam mellett volt egy sírós kislány.
Ismertem az anyukáját látásból. Tök poén volt mert elkezdtem csitítani, úgy hogy kissé rázogattam a kiskocsit amiben feküdt, már csak azért is mert volt még pár baba akik még csicsikáltak, gondoltam nehogy felzavarja őket. Erre megszólal az egyik csecsemős hogy mi az nem találom a sajátomat? Mondom dehogynem itt fekszik pont a kislány mellett. Nem teljesen értette hogy miért nem fogom és viszem a sajátomat mi a frászt törődök egy idegen gyerekkel. De az én fiam már a kórházban is olyan volt hogy csak kuksizott szépen a kis tili-toliban. Ahányszor megláttam reggel mindig elcsodálkoztam mert azt hittem alszik. Aztán közelebb mentem és látom hogy csak kuksizik. Azok a gyerekek akik fent voltak mind bömbiztek de min. nyöszörögtek az enyém meg szépen elvolt. Annyira büszke voltam rá, már akkor is olyan okos jó fiú volt. Imádom nagyon! 8)

Amúgy kaptam egy hirlevelet a kismamablogtól és tényleg úgy van minden amit ott leírtak. Nem tudtam elképzelni miért nyöszörög és hisztizik folyton Miló. Az volt a címe hogy unatkozó félévesek. Annyi játéka van gondoltam nem hiszem hogy unatkozna. De a cikkben megmagyarázták hogy mivel még nem olyan ügyes mint amennyire kiváncsi és okos azért hisztizik. Majd ha ül, mászik jobb lesz.

Remélem.... :? :? :? :? (bár azért így sem panaszkodhatok, főleg mióta nem kelt fel éjszaka mert magának is be tudja adni a cumit)

dita75
 
 


sziasztok,

bocsánat, h nem jövök, de Nándus teljesen lefoglal, nem is magyarázkodom, hisz tudjátok!

Monic: sokat gondolok rád! örülök, h nem zavarnak meg a frontok. a múlt héten én nagyon görcsöltem egy egész délelőtt, nagyon be voltam tojva. kitartás, már nincs sok hátra.

Ditulika: Miló vagyán és nagyon helyes kissrác! mindenhol vannak balesetek, Nándus is esett már le az ágyról hancur közben, szerencsésen esett ő is.

Vikimami: Lackó milyen nagyfiú már, nagyon helyes!! nálunk is vannak nemtörődöm kismamák, de nálunk jobb az arány! legalábbis a délelőtti játszóteresek között. du mások jönnek ki.

Némóka: Boldog szülinapot! de jó , h voltatok nyaralni, irigykedem a tenger miatt! :oops: úgy hiányzik egy kis tengeri fürdőzés, búvárkodás. Réka annyira édes, nem csoda, h megy a harc érte! nagyon kis vagány !!

Linácska: Levi nagyon helyes!

hogy repül az idő, minden gyerkőc olyan nagy már, és olyan sokat változtak!!

mi jól vagyunk! Nándus imádnivaló, okos, ügyes, egész nap pörög , be nem áll a szája, mindent megismétel, és később is használja a szavakat megfelelően, már rövid mondatokat mond. eszméletlen. mindig idősebbnek hiszik, és meglepődnek, h még csak 18 hós és ilyen szépen beszél. van 3 kis rövid mondóka, amit még hiányosan, de elmond.
voltunk az őrségben 12 éjszakát. sokat mentünk, sokat láttunk, de a romantika 0 volt, pihenés 1 %-kal több. szóval nem ilyen nyaralásra vágytam. :roll: anyósomék 4 éjszakát voltak velünk, semmi segitség, egyszer nem mondták, h vigyáznak 1 órát Nándusra, mi pihenjünk v sétáljunk 2esben, reggel 9-10nél előbb nem láttam őket. ráadásul elég nehéz is volt velük. uh mondtam,h legközelebb max 2 napot vállalok be velük. anyuék 2 éjszakát voltak, uh volt 2 nyugodt reggelünk, amikor nyugodtan reggeliztünk és készültünk össze a kirándulásra, rengeteget foglalkoztak Nándussal, ez a 2 nap pihentetőre sikerült, pedig az egyik nap egy nagyot kirándultunk. amúgy Nándus alig evett és éjszaka többet volt köztünk és kézben, mint az ágyában, alig aludt. amúgy Nándus nagyon élvezte a nyaralást, volt fedett terasz, esőben is kint volt, és közvetlen kert, egész nap kint lett volna, már reggel 7,30kor topogott az ajtóban , h ki akar menni. ez van azóta is!
azóta voltunk anyuéknál is 2 napot, ott is imádta a kertet, volt medence, sajnos csak az 1ik nap, mert a 2. nap jégeső volt. ilyen hülye időt! tök édi volt Nándus, egy szál papucsban , meztelen fokhagyma fenékkel rohangált, kergette a nyuszit, etette a kacsákat, pancsizott, hintázott, motorozott, fűnyirózott (őrségbe volt fűnyiró és kénytelenek voltunk venni anyuékhoz is :lol: ). és persze élvezte, h kényeztetik anyuék!
1 hete nagyon megy a motorozás, uh du-ként motorozni kell mennünk, szerencsére nagyon szép lassan megy.
kistesó jól van, szépen rugdos, jövőhéten megyünk uh-ra, név ügyben még mindig nem döntöttünk. az őrségben már úgy volt, h másnap döntünk, h Botond v Csanád, erre másnap reggel a párom mondta, h neki nagyon tetszik a Márton, uh még mindig nem döntöttünk :roll: de még van időnk.
ezt a hülye időt, egész jól birom, nehezebben birom,h Nándus nem alszik elég jól éjszakánként. Csaba ledöbben , h emelgetem, hátamra veszem Nándust, de hát nincs mit tenni.
szóval jól vagyunk, csak semmi időnk. jövő héten Csaba elutazik, megyünk anyuékhoz csüttől vasig. remélem jó idő lesz, legalább annyi, h ne essen és a kertbe lehessünk! de mostanság többször is megyek Nándival majd hozzájuk 2-3 napra, meg majd anyósékhoz is , h szokja őket. amúgy jól elvan mindenhol, de a kert miatt anyuéknál jobb neki, mert anyósomék még a játszóra se viszik le, pedig 5 perc. de anyósom mondta, h ő bizony babakocsi nélkül le nem meri vinni Nándit. hát én bizony nagy hassal kézbe vettem és sétáltam felváltva vele, amikor levittem nálunk a minap.

puszi mindenkinek ! remélem nem lesz ilyen hülye nyarunk, h egyik nap 30-35 fok , másik nap 20 fok és eső, jégeső.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Czinke,
Pont ma akartam sms-t írni neked! :D
Sajnálom, hogy anyósék ennyire nem segítenek Nándus körül. :(
Nagyon édi lehet Nándus! Ha lesz egy kis időd rakjál fel új képeket!

Vius,
Boldog névnapot! :D

Zsuzska,
Azta de ügyes már Olcsa! Bár, egy ilyen nagy fiúnak már illik is beszélnie! :wink: :lol:

Linácska,
Nagyon helyes lett Levi új frizurája! És milyen édesen mosolyog! :D

Monic,
Mi volt UH-n? Irányban van Dávidka? Gondolok Rád! Remélem, ha itt az idő minden megy, mint a karikacsapás!!!

Viki, Dita,
Felköthetem a gatyót, ha már most két ilyen szép legény udvarol a lyányomnak! :wink: :lol: Ha lesz egyszer fórumtali Réka majd választ a legények közül! :wink:

Viki,
Nagyon jó lehet már Lacussal, hogy ennyit beszél! Én is várom már nagyon, hogy mikor kezdi már el Réka.
Szuperek a képek! Látom Lacus is szereti összekenni magát! :D
Érdekes anyukák vannak a játszón, én mindig Réka nyomában járok nehogy valami baja legyen...

Ma volt a védőnénink, mert Réka hátán van két kis folt, ami nem akar múlni, és sajnos valószínűleg kis gomba, így canestennel kell kenegetnem.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka, sajnálom a gombát, de legalább jó helyen van, könnyű kenegetni és a hátáról nem nyalogatja le a krémet a gyerök.)))

Azt álmodtam éjjel, hogy kisfiam született, tök jó volt.) És mondtam a kórházban, hogy nagyon szeretném megtartani, de nem biztos még, hogy megtarthatom, mert a férjem nem akarja. Mekkora baromság! Tiszta zizi álom volt! :?
Vendég
 


Sziasztok!

Czinki!
Anyósnak tol la fülébe! Cs. nem tud beszélni a fejükkel?

Némóci!
Igen, Lacus is egy koszos manó tud lenni a játszóterezés végére.

Remélem hamar múlik majd a folt.

Twist!
Szép álom! Sztem vigyétek haza a kisfiút :wink:

Ma Lacus extra korán kelt (fél 6kor), mostanra már elég nyöszörgősre vette a figurát. Megyünk is le.
20150601134430
 
 


Sziasztok,

csak gyors helyzetjelentés:

még nem szülök, a doki uh-n mondta, hogy akármelyik pillanatban megszülethet Dávidka a BPD-je alapján, de lehet, hogy csak 3 hét múlva jön. Hát nem lettem okosabb... :?
Uh-n minden rendben volt, BPD-n kívül szinte semmit nem nézett a doki, így fogalmam sincs kb mekkora lehet most a baba. Be van fordulva, úgyhogy a császártól ismét megmenekülök.
Ctg semmit sem mutatott, viszont amíg ott voltam született 2 ikerlány, aztán 2 kisfiú, csúcsforgalom volt, az esőre mindenki megszült csak én nem...
Danika lebetegedett, meg van fázva és csúnyán köhög, egyenlőre még nem fullad de nem sok választja el tőle. :cry: Persze ahogy lenni szokott a párom is lebetegedett a gyerekkel együtt, úgyhogy mostanában nem szülhetek, mert ápolnom kell őket, ráadásul így a páromat be sem engednék a szülésre.
Úgyhogy szívem szerint szülnék is meg nem is, de majd a természet és Dávidka eldönti.
Persze minden nap kapok vagy 20 telefont, hogy mi újság? A szülőszobán vagy már? Amitől estére már piszkosul felmegy a pumpa bennem (Twist, teljesen úgy ahogy leírtad korábban)....

Mindenkit puszilok, most egy kicsit könyvelek, előre dolgozom, ha Dávidka jön akkor ne rögtön a munka temessen el.

Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, ezek nagyon szuper hírek! Kivéve a beteg pasikat otthon. Az aranyos, hogy mostanában nem szülhetsz, mert ápolnod kell őket.)))))))))
De jó, mindjárt megláthatod a picikédet! Drukk a könnyű, gyors szüléshez!

Linácska: Levi nagyon helyes lett a frizurájával!!! Ezt te vágtad? Mert akkor jöhetsz hozzánk is, irtó ügyes vagy!!!

Dituli, mi újság nálatok?

Na, ennyi, felsírt a pici lányom.....
Vendég
 


Twist,
nem én vágtam, fodrász volt az illető :lol:

Amúgy köszönöm mindenkinek Levi nevében is a hajdícséreteket :lol:

Monic,
kitartás. Elvileg egy baba nem kell feltétlen, hogy megszülessen 37+5 naposan, csak hát ugye Danika korábban jött, ezért hívogatnak annyian szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Twist,
Szép álom! Remélem, ha megtörténik hazaviszitek a kisfiút? :wink:

Monic,
Sajnálom a betegeskedő pasiaidat! :( Remélem, hamar meggyógyulnak, mert nemsokára megérkezik Dávidka! Jól vagy? A tegnapi vihar nem viselt meg?

Boni,
Még nyaraltok? Milyen volt? Hol voltatok?

Hát, lehet, hogy jobb lett volna, ha Réka mégis halak jegyben születik... :? Még nincs 1,5 éves, de már olyan akaratos tud lenni, hogy csak na! Képzeljétek, hogy mostanában azt csinálja, hogy a kezünket az utcán egyáltalán nem akarja megfogni, mert ő mindenhol egyedül akar közlekedni. De ha veszélyesebb a helyzet, akkor megfogom a kezecskéjét, erre ő elkezdi elhúzni, visít, és dobja le magát a földre. Ma amikor hazaértünk lent a lépcsőházban ült így le az ajtó elé, mert még nem akart hazajönni. Arról már nem is beszélve, hogy ő tuti a másik irányba megy mindig, mint amerre mennünk kellene.
Szóval, lesz még gondom vele nem kevés! :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok,

Nemone,

Danika detto ugyanezt csinálja velem az utcán, aztán amikor felveszem, hogy haladjunk már végre úgy kapálózik a lábával, hogy egyszer biztos kirúgja belőlem Dávidkát.
Tegnapi vihar egyáltalán nem hatott rám, el kell könyvelnem, hogy Dávidka egyáltalán nem frontérzékeny...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, az jó végül is, ha nem frontérzékeny a kisfiad:) Hát, bent nem maradhat, csak kijön, muszáj neki:)

Némóka, szegénykém, nehéz lehet ez az akaratosság. Sajnos nem értek hozzá. De mondjuk az milyen ötlet, ha ígérsz neki valami finomat, ha hazajön veled? Mondjuk minden percben egy csoki durva lenne....:)
Nálunk Dorka sír a rokonoktól. Az idegenek tetszenek neki. Pl. egy ittas nő hangosan kiabálva beszélt hozzá, hogy de jó húsban vagy, talán pörkölttel etetnek? És ez bezzeg tetszett Dorkának, mosolygott ezerrel:)) Amikor meg kedvesen szólnak hozzá a rokonok, akkor sír. Remélem, hogy egyszer elmúlik ez.
Vendég
 


Némóka, Moncsi!
Kép

Ez életkori sajátosság. Lackót sem lehetett egy időben hazaimátkozni.

Aztán kezdtem felvezetni a dolgokat neki. Pl. hazamegyünk, útközben megnézzük a parkolóban az autókat, Ági nénit (a ház gondnoka) hogy mos fel, a postaládában az újságokat, eszünk joghurtot, stb. A lényeg, h tudjon mihez kötni dolgokat. Mondjuk tuti sokat kell beszélni.

Lacus ma pl. nem akarta levenni a pizsijét. Reggel 9kor abban akart menni Lacival sétálni. :roll: Aztán megkértem, h ha már lent van, akkor vegyen nekem paprikát, paradicsomot, cseresznyét a zöldségesnél, meg petrezselyemzöldet. Ez a szó nagyon tetszett neki, amíg elkacarászott rajta, eltereltem vele a figyelmét és átöltöztettem.

Twist!
Aranyos volt ahogy írtad, h nem szereti a rokonokat. Bizti van beépítve Dorkába egy csipogó, ami elkezd csörögni, ha rokon közeledik.

Lacus pl. Lacim keresztapjával és anyósom egy kollégájával nincs kibékülve. Pedig mindketten nagyon kedvesen szólnak hozzá, de ha közelednek elsírja magát.

Moncsim!
Kitartást neked a köv. napokra.
20150601134430
 
 


Twist,

Danika is volt, hogy sírt valakitől, aztán egyik pillanatról a másikra bevette az illetőt.

Vikimami,

nagyon aranyos lehetett a pizsiben sétálni induló Lackó :lol:
Remélem, hogy nálunk is elmúlik ez az utcai hiszti...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jelentem itthon újból :lol: ha visszarázódtunk jövök :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Boni,
Üdv újra itthon! :D Milyen volt?

Monic,
Hogy vagy? Pasik gyógyulóban?
Réka is rúgkapál amikor felveszem, hogy haladjunk is... :?

Viki,
És meddig tart ez az önfejűség?
Lacus jól mutatott volna pizsiben az utcán! :wink:

Twist,
Sajnos mivel Réka rossz evő, ezért hiába ígérnék neki bármit. :roll:
Sajnálom, hogy Dorka fél a rokonoktól! :(

Többiek?

Réka kapott új etetőszéket, amit szét lehet majd szedni kisasztal, kis székké, ha már rendesen tud egyedül enni.
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: